skyll dig själv.

Nynäshamn- kärlek!


Cum as putea vreodata sa te iert?
Tu ai fost cel care a terminat asa nu eu.
Tu ai fost prostul care ma lasat sa plec


Min tata!

Två år och sex månader.
 Vi var i årsta havsbad och påvägen hem skulle vi förbi skogskyrkogården, så fort jag hörde det börja tårarna rinna. För er som inte visste, hölls min morfars begravning där 2006. Varje gång jag åker dit, gråter jag. Jag minns det som igår. Det var där jag såg dig sista gången. I kistan. När jag kommer dit, släpper jag allt. Alla mina känslor och då gråter jag. Jag gråter för jag saknar, saknaden gör ont. Det är sant, det gör ont. Morfar, min älskade söta morfar. Det känns så tomt utan honom, jag vet.. det har gått två hela år och lite mer, men nej jag har inte slutat sakna honom och det kommer jag aldrig att göra tror jag. Det går inte en dag utan att jag tänker på honom, helt seriöst.. varje dag påminns jag om honom och det gör mig inte ledsen utan glad. Väl i skogskyrkogården kunde jag inte gå upp till kapellet, jag kunde inte.. jag bara satt i bilen och grät. Det är så fint där borta, vi var där iår den 24 Januari och där stog vi, vid kapellet hela släkten och kramade om varandra och grät. Morfar skulle inte vilja se oss gråta, men det går inte att hålla sig ibland.. som idag, idag kunde jag inte hålla det inom mig. Jag kommer ihåg begravningen.. hur den vita kistan var där framme fullt med blommor och sen satt hela vår släkt vid sidan om kistan och sen 300pers satt där, folk fick inte plats så dom öppnade dom stora glasdörrarna och folk stog ute också. Jag kom ihåg kameramannen som filmade live in begravningen hur alla mina kusiner och jag själv var irriterade på honom och mina kusiner fundera på att gå att slå ner honom men det skulle ju inte se så bra ut. Efter begravningen kommer jag ihåg att när alla gick ställde jag mig vid kistan och så grät jag så mycket att jag nästan svimmade, jag tror inte jag någonsin har känt sån sorg, inte ens än idag. Morfar och jag, jo.. det var så. Det är så. Jag älskar honom mer än något annat på den här jorden. Min älskade Tata. Usch, vad jobbigt det är att skriva det här men jag vill att alla ska veta hur mycket jag seriöst älskar honom. Mamma frågade mig idag hur jag skulle göra i Chile när vi besöker hans grav - vad jobbigt att säga det, grav. Jag vet inte hur jag ska göra? Men jag vill gå dit, jag vet att jag kommer gråta, det vat jag. Om jag inte gråter är det nog ett mirakel, men jag kommer göra det. Varför, måste man dö? Det lämnar bara djupa, djupa sår när man dör. M
 Tata, en stor del av mig saknas men när jag tänker på allt vi gjort tillsammns, fyller det endå platsen lite till. Älskade Morfar!

10min!

Vi åker om 10min, så det blir bara lite kort.. gick och la mig väldigt sent inatt prata lite i telefon med Jonathan. Haha, han är så söt!  Han är bästbästbäst, eller nej jag är bästbästbäst, sötnos! Aja, vi åker snart vi ska först hämta Mattis sen åker vi vidare till Årstaaa baby. Jag älskar verkligen stranden där, så jävla mysig. Senarre under dagen vet jag inte vad vi ska göra, det får vi väl se. Jag tror vi kommer hem vid fyra igen, för att äta lite och sen på kvällen kanske vi drar in till stan och fikar eller något sånt där. På söndag åker min älskade faster, gud vad tiden går fort. Nej, nu ska jag sluta skriva och gå ut ur mitt rum och vara lite, lite social med resten av människorna, typ. Jag vill bara ligga på stranden och lyssna på musik och drömma mig bort- det jag är bäst på. Men som min morbror sa, vi drömmer mycket och ibland glönmer vi hur bra det är nu, idag. Ta inte allt för givet. Aja ciao!

ge mig, ge mig!

Här ligger jag och väntar på mejl från min morbror i Chile. Gud, det känns så skönt att få skriva av sig lite, även om jag gör det här kan jag inte berätta på samma sätt som jag gör för min morbror. Han är så bäst och jag saknar honom så mycket så! Jag svarar väldigt snabbt på hans mejl för det är viktigt för mig att höra av sig. Vi pratar om lite allt möjligt. Vår Chile resa, framtiden, drömmar och en massa annat. Ni anar inte, vår släkt är så stoooooor och jag kommer träffa så mycket nytt folk att det inte är sant! Jo, men det kommer att gå bra. Pratade med min kusin idag, Rolo (Rolando)- han har semester nu och han säger att han planerar vad vi ska hitta på när vi är där borta. Känns som vi ska till en annan värld. Men det kanske inte är så konstigt? Har aldrig vart där, kommer inte att känna igen mig och ja, allt kommer att vara nytt. Men ja, det känns skönt att prata med min morbror!
GE MIG 7 DECEMBER- så jag slipper vara här och tänka så mycket.

årstahavsbad, kärlek.

Såhär ser det typ ut i Årstahavsbadet. Bryggan forsätter med hopptorn och så är det salt vatten.

 Hit ska vi imorgon, min älskade söta vän matilda ska med också. Massa bad och massa sol, usch vad jag älskar vädret som det är just nu i Sverige. Tror inte det har vart såhär bra väder på flera år! Tralala, jag älskar mina nya tröjor jag köpt idag också, hihi! Så fiiina såå! Ja, som sagt imorgon ska vi hit, till årsta igen. Den bästa stranden jag har vart på i Sverige. Litet, inte så mycket folk och mysigt. Speciellt att sitta på bryggan och titta på solnedgången, USCH så mysigt!
Juste, för alla er som har mig på bilddagboken, jag vet att jag ligger efter med bilderna och jag tänker börja ladda upp någon dag när det är SKIT väder och man bara kan sitta inne och göra det hela dagen. Jag LOVAR att dom kommer upp, när vet jag dock inte. Men dom kommer, det lovar jag er. Aja, ha de nice.. kanske skriver lite fort imorgon på morgonen igen. Ojuste, jag tror lilla jag gör alla mina närmaste vänner väldigt stolta just nu. Iaf, Angelina, Rebecca, Matilda, Freja och Mychelle.. eftersom ja, jag inte hör av mig till en viss person längre, inte alls. Hihi, är lite sådär stolt över mig själv också, haha! Fyfan vad töntig jag är!

Mariah Carey - we belong together

Wentworth Miller gör videon bäst. Låten är verkligen skit bra också.


I didn't mean it when I said I didn't love you so
I should have held on tight I never shoulda let you go
I didn't know nothing I was stupid, I was foolish
I was lying to myself

I could not fathom that I would ever be without your love
Never imagined I'd be sitting here beside myself
'Cause I didn't know you, 'cause I didn't know me
But I thought I knew everything
I never felt

The feeling that I'm feeling now that I don't hear your voice
Or have your touch and kiss your lips 'cause I don't have a choice
Oh, what I wouldn't give to have you lying by my side
Right here, 'cause baby
We belong together

When you left I lost a part of me
It's still so hard to believe
Come back baby, please
'Cause we belong together

Who else am I gon' lean on when times get rough
Who's gonna talk to me on the phone 'till the sun comes up
Who's gonna take your place there ain't nobody better
Oh, baby baby, we belong together

I can't sleep at night when you are on my mind
Bobby Womack's on the radio saying to me:
"If you think you're lonely now"
Wait a minute this is too deep (too deep)
I gotta change the station so I turn the dial
Trying to catch a break and then I hear Babyface
I only think of you and it's breaking my heart
I'm trying to keep it together but I'm falling apart

<3

det här är svårare än vad jag trodde.
- I only think of you and it's breaking my heart
- I'm trying to keep it together but I'm falling apart

ändrade planer.

Mamma väckte mig tidigt idag, eftersom jag la mig sent igår orkade jag verkligen inte gå upp.  Inatt chattade jag med Mattis, som är bäääääääst och roligast när hon är sådär trött! <3<3
 Vi skulle till Årsta egentligen men jag orkade ju inte gå upp så jag stannade hemma, eller typ. Låg i sängen och sov till typ ett, så jääävla skönt.. ensam hemma och helt tyst. Sen messade jag lite med Angelina och bestämmde mig för att åka med henne och Rebiik till flotsbro. Rebiik var redan där med Sofia hetgrek och sådär. Angelina och jag GICK till flotsbro från Masmo, det tog sin lilla tid men det var endå rätt så kul. Haha, säger bara: Gå aldrig i en skog med Angelina, ENSAM. Haha, hon kommer mörda dig på "thering" vägen och dumpa dig där, jag lovar dig, hon gör det. Vi kom fram, jag kom fram HEL och varm efter den långa vägen. Vi hoppa i vattnet nästan direkt och simmade lite. Vi åt, och sen kom pappa och hämta mig. Har kommit ut ur duschen och nu ska vi ner till Skärholmen och handla lite, hihi MYYYYYYYS! Ska nog köpa mig en väska! Jaja, ska gå nu. Pappa typ dampar att jag skriver så fort och att jag är så seg, haha! Hoppas eran dag är bäst!

bebis

Genom eld och vatten. Kärlek rakt igenom.
Jag älskar dig min jobbiga skitunge,
ingen
gör dig illa, bara jag (a)

dagen har endå vart bra.

Ska skriva lite nu.  Yes, vaknade idag av att bror väckte mig och sa att jag måste upp om vi ska hinna till grönan. Gick upp med tunga steg och sa hej till alla. Sen la sig tjockisen tillbaka i sängen och tittade på tv. Faster kom in till mig och la sig brevid, min säng är inte direkt så stor men vi fick plats eftersom vi båda inte är så direkt feta, typ. Men hur som helst, efter lite bråk med M&P så börja jag fixa mig och sen var det bara att börja åka. Faster och bror hade åkt tidigare, så jag skulle möta Mattis och det gjorde jag.
 Sen var vi i slussen och där gick vi och hälsade på Redda som jobbar, hihi. Han är så jävla snäll! Vi stog hos honom ett litet tag, skratta och prata lite. Sen bjöd han oss på läsk också, taaaack <3  Sen åkte vi färjan till grönan och väl där börja vi redan åka en massa. Faster var modig och åkte ALLT, frittfall också. Herregud, att hon våga säger jag bara. Men ja, nu har hon INGEN röst och säger att hon vill åka frittfall igen, helt jävla galen. Vi åt och drack massa också. Mitt sista åk var popexpressen med Mattis, där vi träffade på Victor.. ehm ja, en snubbe som Mychelle känner typ. Men ja.. han stog och drev med några som stog bakom oss. Till sist börja vi alla prata och så åkte vi popexpressen tillsammans. Victor var inte sådär jätte nykter, men det gick bra iallafall. Ett bra sista åk, iallafall. Drack MASSA slushililush, hihi.. så gott så! Sen var det bara att åka hem. 
 När vi kom hem så hade Tio Dan köpt spelet buzz, haha.. vi börja spela direkt iallafall min bror och jag. Det var skit kul, haha.. tönt. Sen kom min pappa och spela med mig för ingen annan ville spela. Så vi spelade, vem vann om inte Sara själv? Haha, pappa är en jätte dålig förlorare så ja, han blev typ sur.. HAHA! Papi <3 
   Imorgon ska vi till huset igen och bada i havet. MYSIGT som bara den! Ska nog ligga i solen lite till imorgon, skööönt.

    Jaja, ska inte skriva så mycket mer. Idag har dagen vart bra, skönt att ha tankarna någonannanstans. 
              vrei ceva?- da. ce?- pa tine. te iubesc.


blandade känslor.

Har ingen lust att skriva, är inte på humör.
de ce trebuie sa fie totul asa de greu, te rog, iubire.
Te iubesc.
jag älskar dig j!

sara är inte på sådär jätte bra humör.

Rebecca har bevis att jag har SAGT det, eller ja skrivit det. Men ja, tänker inte skriva direkt här.. men ja, NO MORE.  Sådär, allt jag behöver skriva. NO MORE. Bajs på allt med det att göra. BLÄBLÄBLÄ, noooooo mooooooore! Rebiik har bevis.
 Aja, var ute idag. Roligast var med Mychelle och Angi och dom dära, självklart. Puss och Kärlek till dom. Och världens snällaste John som bjöd oss på Max, hihi. Thank yoooooou =) Aja, haha. Sen skulle vi åka till Hallunda, Mohammed ville träffa Suraj så jag följde med honom, Patrik var också med. Dom är typ bland dom tråkigaste att bara umgås med, kul om typ Adde eller någon är med. Men annars, bajs. Haha (a)- Aja, bada idag också, med John, Linn och SaraK, haha. Skiiit varmt vatten, hihi. Ja, iaf. Nu har jag ont i huvudet och i magen. Fuck this shit. Gaaah, jag blir så aaaaaaarg.. "Nej, Sara sluta.. du är värd bättre någon som verkligen finns där för dig", jaaaaag veeeeeet deeeet. 
 
   Iallafall, imorgon vet jag inte vad jag ska göra, kanske ska till Slagsta med några styckna eller så kanske jag ska göra något med Faster och hennes man, hihi. Så kul att ha dom här, så otroligt skönt att varje morgon, höra min fasters röst ute i köket, det får mig bara att vilja springa upp ur sängen och krama henne, inte för att jag gör det varje morgon.. ibland kommer hon och sätter sig på min säng och så ligger vi i min säng och tittar på tv och skrattar åt hur folk ser ut och vad dom har på sig, haha. Gud vad jag kommer bli ledsen när hon åker, kommer gråta. Jag vet, löjligt.. men det är sant, jag kommer gråta. Gråta- något jag är bra på. FREJA IS HOME, välkommen hem älskade Frejs <3<3
 Jaja, nu ska Sara iväg och duscha. En sista grej. 
  Rebiik, du har bevis. Aldrig mer, ALDRIG. Tro mig, den här gången menar jag det. Om han/hon vill mig något vet den personen vart jag finns, visst? 
           GAH, JAG ÄR ARG!  
       jag klarar mig, som vanligt.

hej sol =)

Yes, jag är ute dessa dagar det är fint väder ute
umgås mycket med min faster eftersom ja, hon åker hem snart.
Tänker inte skriva mycket, nu.
DEN 10 SKA JAG PÅ NALEN OCH SE ONEREPUBLIC, YES BABY!
tack mami och papi <3<3
Jag verkligen gillar inte en person just nu,
inga namn, men fyfaaaan vill döda henne/honom.
Prata i telefon mitt i natten, älskar jag.
Speciellt med vissa människor.
, sist men inte minst- ÄLSKAR MATTIS!
låvar med å, skulle aldrig göra så.

inte typ, årsta är bäst!

Igår, igår var dagen BÄST. Vi åkte tidigt hemifrån och börja köra mot Årsta. Vi hade morbrors bil så ja, pappa körde, mamma satt framme, sen satt min bror, min mormor och tio Dan i mitten och längst bak satt min faster och jag. Vi kom fram och det var jätte varmt, skit skönt väder. Vi visade faster och Dan runt i det lilla huset, det är inte stort, inte alls utan gården är stor och skit mysig och det är där vi brukar sitta. Vi åt lite frukost och sen låg jag i solen en stund, usch så underbart! Men hur som helst. Sen skulle vi gå till havet, till stranden. Vi gick, det tog typ 5min. Kanske inte ens det, men ja. Vi gick. Vi satte oss vid Kristian och co. Så ja, vi var rätt så många. Jag bada i havet och det var varmare vatten där än i Sätra så jag bada rätt så mycket. Gick upp låg och steka lite.. sen mådde jag inte sådär jätte bra eftersom ja, jag är ju förskyld. Så jag fick skit ont i halsen och gick hem med min mormor. Påvägen hem bjöd mormor på glass, hihi.. så gott så! Sen när vi skulle hem mötte vi pappa, tio Romi och Roxana. Så nu var vi ännu fler. Men hur som helst, vi kom hem jag satte mig vid solen lite och sen börja folk komma hem. Vi umgicks, åt, prata och skratta. Det är så jävla mysigt där så att det inte är sant. Gillar verkligen att vara där, ingen som känner mig.. lugn och ro.
 Sen skulle vi åka hem, eller ja, vi skulle se solnedgången i Nynäshamn, så vi åkte dit och titta. Fyfaaan vad nice det var.. så jävla fint. Tog lite kort också. Men ja, sen så skulle vi hem och jag somnade i bilen.. vaknade när vi var i Hallunda och såg jättejätte fina moln, men orkade inte ta upp kameran och ta kort. Hade så ont i halsen då att jag inte kunde prata.

 Ja, kom hem.. tog lite mediciner och sådär. Sen la jag mig, typ. Messade och prata lite i telefon men ja. Bara lite. 
Idag då? Jo, vi ska tillbaka till huset och vara där hela dagen idag också. Jag tror vi ska ner till havet också så folk kan bada lite.. jag däremot ska sitta i solen och bli neger, om det ens går. Jag fick färg igår, =) hihi. Jaja, sitter här nu och har ont i halsen tog precis medicinerna och när mamma och pappa kommer hem ska jag få färskpressad apelsinjucie. Mm, gott! Pappa är så söt, han ba mår du dåligt? Jag nicka eftersom jag inte orka prata och då kom han och satte sig i sängen och viska vill du ha färskpressad apelsinj? jag ba, :D ja! han ba, okej.. schhh, annars kommer ALLA vilja ha, jag går och köper apelsiner nu *puss* och sen gick han. BÄSTBÄSTBÄST! hihi <3
 Aja, ska inte plåga er mer min text nå mer. Njut så mycket av vädret ni kan nu gott folk, puss!

jag är våg.

Gud vad mitt stjärntecken alltid är likt Vattumannen, min mamma är Vattuman och min kusin Isabel. Haha.
det här är det jag läser, typ varje dag. och nu ska vi åka. ciao älsklingar.
Väduren 21/3-20/4

Månen ger dig en sensuell torsdag som gjord för kärlek, ömhet och närhet. Lite lyx känns också bra.

Oxen 21/4-21/5

Du är ganska eftertänksam nu men du hinner med en hel del nöjen ändå. Mycket fin kväll för dans.

Tvillingarna 22/5-21/6

Torsdagen blir romantisk och mysig. Det är också en bra dag för affärer och för inköp av stora prylar.

Kräftan 22/6-22/7

Både bra och dåliga saker händer. Du lutar åt att bry dig mer om de dåliga vilket kan sabotera torsdagen.

Lejonet 23/7-23/8

Mest av allt en dag för kärlek och kanske löften. Du ger också dina andliga sidor rejält med utrymme nu.

Jungfrun 24/8-23/9

Torsdagen blir underhållande. Du får ut extra mycket av sport, oavsett om du är publik eller själv deltar.

Vågen 24/9-23/10

Det handlar mest om kärlek och du kan känna att du inte har tillräcklig kontroll över dina egna känslor.

Skorpionen 24/10-22/11

En trevlig torsdag som passar extra fint för friskvård. Skäm bort kroppen lite, det lönar sig omedelbart.

Skytten 23/11-21/12

Torsdagen blir avkopplande. Du trivs i små sällskap. Det kan till exempel vara en bra dag för ett grillparty.

Stenbocken 22/12-20/1

Försök inte ordna och organisera för många saker samtidigt, det blir bara stressigt och oöverskådligt.

Vattumannen 21/1-18/2

Bra dag för en liten fest, gärna med levande musik. Annars handlar det mest om kärlek och romantik nu.

Fiskarna 19/2-20/3

Nöjen lockar och du njuter dessutom extra mycket av lyx nu. Unna dig att sätta guldkant på tillvaron.


årsta är bäst, typ.

Jag vaknade vid nio, inte sju. Började direkt fixa saker här runt omkring hade skit ont i halsen och kunde inte prata, typ. Tog lite mediciner och sådär och nu är det typ lite bättre.  Men ja, igår.
 Igår vad vi hos några familjevänner, dom som känner mig vet vilka. Dani och co. Men ja, dom vuxna satt på balkongen medans jag gick runt och satte mig med dom vuxna sen gick jag till varadagsrummet och satte mig där ett tag. Sen satt Dani och titta på film (inteminrbrorutanminTYPbror, haha!) Jaja, han tittade typ på film eller något och jag som är jobbig gick och störde honom, haha.. kändes fan som när vi var små och sådär. Men ja, jag störde han och han blev fett irriterad, efter filmen kom Mohammed och min bror Dani. Sen så började jag och Dani slåss, inte min bror utan min typ bror, haha.. det här blev knas att berätta. Iaf, vi börja slåss och sådär. HAN BET MIG! Så nu vet jag vart jag har lärt mig att bitas, haha! Fyfaaan, han bet typ av mitt ben. Medans jag nöp och sparka honom forsatte han att bita mig, på mitt ben, min fot och typ mitt lår. Jävla sjuka människa! Iaf! Efter det skulle vi åka hem i morbrors bil eftersom vi har fått den nu när min faster är här så vi alla har plats i bilen. Och när vi skulle gå så slog jag Dani lite till (a) och han mig. Haha, har fan saknat honom <3 
 Kom hem, satte mig lite vid datorn men orkade fan inte vara upp så jag skulle försöka somna. Det gjorde jag inte, låg bara i sängen och hostade, hosta som en jävla idiot. Sen ringde telefonen och jag tänkte, jag kan väl svara om jag endå inte kan sova. Svarade och blev chokad när jag såg vem det blev, men jag svarade. Vi prata en del och personen, lugnade ner mig lite tror jag, hoppas jag. Personen ville att jag skulle veta att det inte var så som jag trodde, och det kändes väl skönt att få HÖRA det, inte på sms liksom, höööra (a). Iaf, nu ska vi åka till Årsta.. och Sara är så glad, för igår, igår var det en sån jävla bra dag alltså. Hoppas min dag blir underbar i Årsta, åh. Älska Årsta! Så fint där. Men hur som helst, tack vare samtalet och Dani mår jag nog bra idag. Iallafall mycket bättre. <3
 Hoppas er dag blir underbar!
                                    Idag kommer Anneli heeeem! När du läser det här är du nog hemma igen, välkommen hem till

STOCKHOLM, BABY! <3

alltid vi, älskling.

Ingen förstår min kärlek till dig. Det har vart vi sen barnsben, fyfan. Visst saker är inte desamma som när vi var små, men vi vet vart vi har varandra och vi vet att om det är något ställer vi upp för varandra. Du och jag. Så har det vart sen vi var små, vi två. Visst, vi kanske inte ses lika mycket och sådär. Men glöm inte jag var den som alltid bråkade med dig om vem som skulle ta den sista ostbågen eller vem som skulle sitta vid datorn. Vi umgås inte så mycket, men när vi träffas tar vi igen tiden, berättar snabbt ALLT för varandra. Om det är någon som känner mig, är det du. Jag tror jag känner dig rätt så bra, jag med. Tvivla aldrig på mig, okej? Som vi sa när vi var små, vi föralltid. Jag lovar dig att jag håller det, föralltid. Kusin, vän, syster <3 Jag älskar dig Natalia.
ha så kul i rumänien din jävla bonde <3

tiden läker alla sår, bullshit.

Vaknade vid elva, eller nej vaknade inte utan min mamma väckte mig då. Hade hostat hela natten så jag sov inte speciellt mycket. Men ja, gick upp ur sängen och satte mig på balkongen där alla sitter som vanligt. Där satt vi och prata. Sen skulle alla äta frukost, utom jag. För jag äter aldrig frukost och jag tänker inte börja, haha. Så ja, sen började vi fixa lite här och där. Sen var det bara att åka till Sätrabadet. Det var skitbra väder för både bada och sola. Det gjorde vi, eller jag iallafall. Bada, men det var sviiiiiiiinkallt men jag doppa mig endå först av alla, hihi =) Sen solade jag, inte för att jag blev brun men iaf, det var skönt. Sen så bestämmde vi att imorgon vid klockan 09:00 ska vi till "vårt" hus i årsta, vid årsta havsbadet. Fyfaaan vad nice, bada i havet och sola som fan. Vi ska sitta vid huset som ligger vid vattnet och äta gott, man får inte grilla där så vi fixar något gott att äta, hihi.
 Jag är som sagt sjuk, men det skiter jag i.. det ska inte stoppa mig. Ska sola och bada.. det är inte varje dag man åker till havet och badar, i Sverige ;). Jaja, sitter här och funderar, funderar på om jag ska berätta eller inte. Jag tror jag inte gör det. Även om det är många som tycker att jag borde berätta, gör jag inte det. Eller man vet aldrig. 

 Imorgon kommer Anneli hem och om du läser det här har jag skickat sms till dig att jag tyvärr inte kan ses imorgon eftersom vi åker till huset i årsta, och sådär.. sorry. Vi får helt enkelt ses på Fredag. <3<3<3<3<3
 Sen på Söndag kommer äääääälskade Freja hem.  Haha, tänker på det vi chatta om igår.. lite innan jag skulle stänga av datan.. om våra stjärntecken.. läste en text om Vågen om att dom inte kommer bra överens med Stenbockar och Freja är Stenbock, haha. Men vi kommer ju skit bra överens. Ska visa er vad som stog på Vågen: 

Goda egenskaper

Vågen är glad, charmerande och vänlig och har en mycket stark känsla för rättvisa. Du är intelligent och klarsynt och tar gärna strid för orättvisor och ojämlikhet, varhelst du stöter på detta.

Vågen är sällskaplig och lätt att ha att göra med. Du anpassar dig bra till olika miljöer och situationer och du känns ofta harmonisk och avslappnad. Du är mycket mån om dina nära och kära.

Mindre goda egenskaper

Vågen är inte känd för att kunna fatta snabba beslut, vad det än gäller. Du måste alltid väga för och emot och det leder ofta till beslutsångest.

Vågen gillar också att njuta av livet, men ibland blir det ren lättja av det. Du kan ibland också verka en aning manipulativ och krävande, då du själv med liv och lust vill gå in som medlare i olika situationer, eller då du själv stöter på problem. Ibland kräver du kanske lite för mycket av andra.

Så tänker du

Du tycker inte om ensamhet utan söker dig ständigt till sällskap där du får känna gemenskap och samhörighet. Du har lätt för att bli rastlös och uttråkad om du känner av en långsam, händelselös vardag för dig själv.

Med sällskap finns åtminstone möjligheten till något spännande och äventyrligt. Det är endast tillsammans med andra du hittar motivation och inspiration.

Yrken du passar inom

Du är en mycket kreativ person och har lätt för att se saker och ting i olika synvinklar. Det gör dig till en ypperlig problemlösare på företag.

Du fungerar också bäst om du får jobba i grupp. Exempel på yrken kan vara marknadsförare, designer, jurist, rådgivare, advokat, försäljare, arkitekt, inredare

Kärlek och vänskap

Så ser du på kärlek och vänskap

Du har ett stort behov av ömhet och kärlek. Det gör att du sällan är ensam i ditt liv. Utan en partner känner du dig lite ofullständig, du behöver någon vid din sida att bolla dina tankar med.

Du är romantisk, barnkär och mycket generös och fantasifull i ett förhållande. Dina barn eller kommande barn kommer lätt bli lite bortskämda, eftersom du vill ge dem allt och lite till.


Här finner du goda vänner och kärlek

Du passar mycket bra med Tvillingarna och Vattumannen. Även med Fiskarna finns goda förutsättningar. Sämre förutsättningar har du med Stenbocken och Skorpionen.


Ja, haha! Det är kul och läsa. Och det är lite läskigt att i vissa saker känner man igen sig. Men inte det där med vänner, då. Visst, jag har vänner som är tvilling som tex Angelina, hon och jag funkar. Betty, Camilo och Patrik är vattumannen och det funkar. Haha, ja.  

kan inte sova.

Sitter och chattar med Freja, som jag saknar som faaan.
Skönt att hon kommer hem snart. Tack älskling, för att du finns där.

Detta har jag hunnit med 2008

[x] du har hittat ny musik du gillar
[x] du har fått nya kompisar
[ ] du har varit i ett annat land än Sverige

[ ] du har hoppat från 10'an
[x] du har låtit bli att skolka även vid de värsta stunder.
[x] du har fått bra betyg i skolan
[x] du har varit ledsen
[ ] du har velat dö
[x] du har varit glad
[x] du har druckit alkohol
[x] du har blivit kär
[x] du har känt dig sviken
[ ] du har känt som att ingen har sett dig
[x] du har suttit vid datorn mer än du brukar
[ ] du har rappat
[ ] du har skrivit en låt
[x] du har känt hat
[x] du har känt som om någon tagit dig för givet
[x] du har varit i slagsmål
[x] du har varit "sjuk"
[x] du har varit sjuk
[x] du har dansat
[x] du har bråkat med din förälder
[x] någon har sagt att du är snygg
[ ] du har bråkat med din älskling
[ x] du har strulat med en främling
[ ] du har strulat med en av samma kön
[x] du har varit så uppjagad att du gjort misstag
[x] du har gråtit för något som hänt i ditt liv
[x] du har lekt för mycket med bilddagboken
[x] du har slagit någon
[x] du har kallat någon hora/slampa
[ ] du har kissat utomhus
[ ] du har däckat
[x] du har spytt
[ ] du har knarkat
[x] du har druckit alkohol
[x] du har sovit i motsatta könets säng
[ ] du har hånglat med någon av motsatt kön
[ ] du har raggat på främlingar
[x] du har kysst en främling
[ ] du har rökt
[ ] du har rymt hemifrån
[x] du har bakat
[-] du har haft sex
[ ] du har sovit utomhus
[ ] du har åkt bil med fyllon
[x] du har varit full
[x] du har varit/är kär
[x] du har saknat någon
[ ] du har duschat med någon
[x] du har badat i havet
[x] du har skolkat
[ ] du har fått ig
[x] du har fått mvg
[x] du har fjäskat för en lärare
[x] du har käftat mot en lärare
[x] du har solat utomhus
[ ] du har solat i solarium
[xxxxxxxxxxxxx] du har snackat i telefon mer än 2 timmar
[x] du har fått blommor av någon från motsatta könet
[x] du har gett någon blommor
[ ] du har sett en död människa
[x] du har varit på sjukhus


haha, skitunge<3

Det här är Mohammed, min så kallade Adoptiv bror, jo.. min familj har adopterat honom, typ. Haha, han är ett år yngre än mig och ett år äldre än min bror. Mellanbarn, alltså. Han ville också synas på min blogg nu kan alla se honom. Skiiiitunge, aja =) Här ser ni honom, Mohammed H.M. I min släkt har han 945845 miljoner namn, men vi håller nog oss till Mohammed, här. I min släkt är det mer mobbing, typ som Mohamlett eller något typ. Vet inte, aja. Hoppas du blir glad nu motherfucker!

samma inlägg.

" Sara, vad fan är det med dig? Du har kämpat så jävla mycket för att komma dit du är nu, just nu. Eller ja, inte just nu.. men typ. Du faller tillbaka.. fan Sara, det är inte bra. Du kommer bara bli sårad, igen. Du får inte falla tillbaka. Se fram istället, kom igen nu bruden! Skit i problemet som var och är. Även om det är svårt, Skit i det. Ta och gå vidare. Ta dig så jävla långt bort du kan, från just PROBLEMET. Radera, problemet.. det är inte bra det du håller på med. Problemet kommer såra dig och fan, du kan inte bli lika deppig som du var då! Lägg ner, SKITEN. Vissa saker kanske är helt jävla underbart, men fyfan problemet är ett fucking problem, typ. Nej.. inte typ.. det är de! LÄGG NER! Försök kanske lösa problemet? Nej, gör inte det.. det är inte värt tid eller kraft, inte från dig. Problemet kan väl fixa sig själv? Typ, kanske måste just du lösa det, nej.. Sluta skriv det, problemet får gå över, eller jag vet inte. Jo, jag vet en sak.. Du är en idiot som faller tillbaka.. Fyfan, ingen vill att du ska må som du gjorde, eller jo kanske problemet vill det. Men problemet ska inte få det som de vill. Nej, för fan.. Res dig upp och skit i det. I allt med problemet att göra" - Fan vad jag älskar det här jävla "problemet" men jag hatar endå det så mycket, bläbläblä.. Vad håller jag på med? Vad håller du på med? Jag, du, vi?

Nu mai pot, te iubesc.. 
låvar med å- bullshit.
 om inte mattis har rätt med det där, låva är bullshit iaf från dig.

så jävla bra låt <3

Jordin Sparks - Next to you

Two 'o clock and I wish that I was sleeping
You're in my head like a song on the radio
All I know is that I got to get next to you
Yeah I got to get next to you
Sitting here turning minutes into hours
To find the nerve just to call you on the telephone
You don't know that I got to get next to you

[Chorus]
Maybe were friends
Maybe were more
Maybe it's just my imagination
But I see you stare just a little too long
And it makes me start to wonder
So baby call me crazy
But I think you feel it too
Maybe I, Maybe I
Just got to get next to you

I asked around and I heard that you were talking
Told my girl that you thought I was out of your league
What a fool, I got to get next to you, whoa
Yeah it's five in the morning and I can't go to sleep
'Cause I wish, yeah I wish that you knew what you mean to me
Baby let's get together and end this mystery, oh

[Chorus]
Maybe were friends
Maybe were more
Maybe it's just my imagination
But I see you stare just a little too long
And it makes me start to wonder
So baby call me crazy
But I think you feel it too
Maybe I, Maybe I
Just got to get next to you


Whatcha got to say? Whatcha got to do?
How ya get the one you want to want to get next to you?

Whatcha got to say? Whatcha got to do?
How ya get the one you want to want to get next to you?

Whatcha got to say? Whatcha got to do?
How ya get the one you want to want to get next to you?

Whatcha got to say? Whatcha got to do?
How ya get the one you want to want to get next to you?
Yeah, yeah, to want to get next to you

[Chorus]
Maybe were friends
Maybe were more
Maybe it's just my imagination
But I see you stare just a little too long
And it makes me start to wonder
So baby call me crazy
But I think you feel it too
Baby call me crazy
But I know you feel it too
Maybe I, Maybe I
Just got to get next to you
Yeah, yeah, yeah
I got to get next to you

film time =)

Som jag har sagt tidigare, fick jag en massa filmer av min käre far.. så nu ser vi på Saw 3 och den är rätt så okej. Eller ja, den är inte läskig den är bara äcklig, skaaaaaaarrig, haha. Speciellt när dom drar ut kroppen så man ser tarmarna på stackars tjejen.. ska inte berätta så mycket om man inte har sett filmen. Ta och se dom, dom är okej. Äckliga men bra. Det är kul och se med någon som är jätte rädd, som tex Mattis, haha. Sitter just nu med min bror och min andra "bror" Mohammed. Snart ska vi äta middag eller något.. Det blir lax med potatis, mums. Eftersom min faster är här ska vi äta massa gott, det gör vi endå men iaf. Aa, är lite trög på att skriva eftersom jag tittar på filmen också. Jaja, på torsdag är jag nu upptagen på kvällen så tyvärr alla, ska bli så jävla nice då minsann.=) <3<3 På dagen är jag dock ledig, tror jag. Hur helst, ska typ sluta skriva nu. Juste, imorgon ska vi grilla, så den som vill komma få jätte gärna komma, men ja.. min familj ska vara där också men endå.. Blaaaaabla hela tiden, ska sluta nu. Hoppas er dag blir bra, precis som min har vart hittills och kommer fortsätta att vara. Nås via mobilen.
Saknar min freja och min ella.

saw filmerna är endå okej. typ.

Sitter här med Mattis och tittar på Saw 2. Har redan sett den men ser den igen eftersom Mattis inte har sett den. Filmerna är rätt så långtråkiga men i slutet händer det så mycket att du vill se fortsättningen. Men ja, har 3an och 4an hemma så ska nog se dom också, någon dag. Men ja.
 
 Idag vaknade jag vid 12:00, gick upp och gick till faster direkt. Kändes så skönt att vakna med henne i närheten. Vid 13:00 gick vi ner till Skärholmen och titta runt, hon köpte lite skor och sådär. Imorgon ska vi nog ner dit igen och titta på mer skor och lite kläder. Vi fikade lite, med lite gott att äta och lite gott att dricka. Sen skulle vi köpa kanelbullar till min faster eftersom hon ÄLSKAR dom och dom inte finns i Rumänien, träffade även Alex och Mohammed, så dom har träffat min faster nu, hihi. Sen gick vi hem, var inte hemma speciellt länge utan, jag skulle till stan och träffa Mychelle och Mattis, som fyller(fyllde)år. Träffade dom i stan där Mychelle och Mattis hade shoppat "ihjäl" sig typ. Haha, vi gick köpte biljetterna till bion. Köpte lite gott att äta och sen gick vi in i salongen. Filmen vi såg var Sex and the city, säger bara. JAG KÖPER FILMEN NÄR DEN KOMMER UT PÅ DVD OCH SKULLE GE PENGAR PÅ ATT SE DEN IGEN. Fyfan! Jag blev kär, filmen var så jääävla bra, grät lite då och då också. Så jävla underbar film! Efter filmen åkte vi till mig, där vi självklart sjöng lite singstar och sen åt vi lite vattenmelon också. Sen bestämmde vi oss för att se Saw 1, vi såg på den.. M och M var skiiit rädda haha, Mohammed var här också men han satt med min bror, mamma, pappa, faster och min fasters man. Men hur som helst. Vi såg inte klart på hela filmen, utan Mychelle skulle hem.. vi gick en bit med henne där hennes bror skulle hämta henne med bilen. BTW, gumman jag är verkligen skit glad för dig, att ja.. du inte är. jag älskar dig mychelle! Sen så gick vi tillbaka hem där vi satte oss i köket och åt lite. Sen satte vi oss på balkongen och prata lite här och där, lite jobbigt att översätta allt ibland, men ja.. sånt är livet, typ. Sen så sa vi godnatt och sådär.
 Mattis och jag satt uppe och prata lite i mitt rum, och sen skulle vi se klart på filmen..  Mattis är så söt och rädd för sånna filmer så man vill bara äta upp henne, haha. Nu sitter vi och tittar på 2an eller ja, hon tittar.. har redan sett den men ja, små tittar ibland, den är rätt så bra.. riiiiktigt seg men endå bra, typ.
 Imorgon vet jag inte vad vi ska göra, eller jo vi ska ha typ lunch här hemma hos mig, med Mattis, Mohammed och sen family. Myyyyys! Aja, ska sluta skriva, långt igen. (måstejobbapådetdärattförkorta)


grattis älskade vän

GRATTIS ÄÄÄÄÄÄÄÄLSKLING!
nu är det din dag, vi ska sola och gå på bio. vår tradition och sola på din dag, hoppas på bra väder nu då!
älskar dig mychelle, min mychelle.


Ska inte skriva mycket, utan bara säga lite snabbt att min faster är här.. med sin man tio dan, så mycket av min tid dessa två veckor kommer vara att umgås med just dom. självklart med vänner också, men nummer ett för mig just nu är dom, så hoppas ingen blir sur om jag inte kan göra så jätte mycket dom här två veckorna, mattis är en i familjen så hon kommer nog följa med lite här och där ibland och mohammed också, haha. På onsdag får vi min morbrors bil, så då får det plats många styckna i bilen. Aja, hoppar ni mår bra. Skriver när jag sätter mig vid datorn igen.. det blir nog typ imorgon. Ha det bra, PUSS!  grattis igen, älskling.. mychelle.

saknar denna galna brud.

Det ända jag kan säga, SAKNAD.

sara har inget liiiiiiiiv

Sov hos mormor igår ju, så ja. Satt uppe rätt så länge och prata med henne vid köksbordet. Vi pratade om allt, om att jag ska bli syster igen.. snart, om vad vi ska göra i Chile och sen lite om min faster och andra släktingar i Rumänien. Gick och la mig vid 02:00, låg och smsade en stund med lite folk.. sen bestämmde jag mig för att lägga mig.

 Idag vaknade jag vid 12:00- typ. Blev så jäävla chokad när jag såg att jag hade ett sms från Anneli.. hon kan ju inte smsa för hon är i Norrland.. men ja, svarade på smset och sen visade det sig att det gick att smsa typ, iallfall ett litet tag <3<3 Aja, satte mig vid tven och titta på typ mtv, hihi. Sen börja jag fixa mig lite smått och gick hem. Tog en omväg, gick ute med ipodhörlurarna i öronen och kameran runt halsen, gick runt och fotta lite här och där. Hade inte så mycket annat att göra, så ja.. det blev lite bilder. Kom hem, där allt var nystädat, yeaaaaaah baby. Slapp göra allt. Pappa kom precis in och sa "Gud, vilken lyx du har, kommer hem och allt är städat"- Så saaaaaaant. Men det är inte mitt fel att jag ville träffa min mormor och umgås (ochslippastäda)- jag är smaaaart! Jaja, ska duscha snart, sen börja fixa lite. Sen vid sju åker vi, tror jag. Till arlanda och hämta min faster, Florentina och hennes man Dan. Åh, fyfaaaaaan! Äntligeeeeeen, jag träffade henne förra året, men hon har inte vart här på två år, så hon har inte sett "nya" lägenheten. Så idag ska hon se den =). 

 Jag har hittat en ny drog- Jordin Sparks - Next to me. Bästbästbäst. Just nu iallafall. Har ont i magen, nu igen. Mamma säger för att jag är nervös.. jag brukar bli så när någon kommer hit, som tex min faster. Men ja, jag vet inte. Känns inte bra iallafall. Jag vill göra om mitt rum, IGEN. Är så trött på hur det ser ut här, men eftersom mitt rum är så litet finns det inte så mycket att göra, så det får vara såhär ett tag. Det är endå rätt så nytt, eftersom min mamma gjorde om det när jag var borta i Norrland. Hur som helst, ska sluta skriva och göra något, vad vet jag inte. Sitter nog vid datorn ett bra tag till. Hoppas er dag blir bra. IMORGON FYLLER MYYYYYYYYHCEEELLE ÅR! PUSS!

anneli goes 15 <3

Först vill jag bara gratta denna brud som blir femton år idag. Tyvärr är hon inte hemma i Stockholm, men vi får hitta på något åt dig, en liten fest eller något. Kanske se på bio eller något? Hur som helst, grattiiiiiiiiiiis! <3<3



Gick och la mig vid hm, typ 06:00 på morgonen.. kändes lite onödigt men jag mådde verkligen inte bra.. kunde inte andas och kändes som jag skulle spy flera gånger så jag la mig i sängen och somnade. Klockan 07:00 kommer mamma in och väcker mig och säger att jag måste upp om jag skulle hinna. Jag kom upp ur sängen vid klockan 08:00- fixade mig fort som fan och med tunga steg gick jag med min bror ner till centrum för att ta tbanan till centralen, därifrån skulle vi ta pendeln till märsta och sen ta bussen till arlanda, terminal 5. Det tog sin lilla tid, men det var endå skönt att komma bort på hemma trakterna en stund. Så min bror och jag var där en timme innan pappa skulle landa, vi åt lite frukost på arlanda, det är aaaldrig fel, så gott att äta där. Men ja, vi gick runt på arlanda, vi satte oss till sist och titta på flygplanen, kändes så skönt. Min bror var så trött så han var TYST, så vi satt där och tittade ut på planen, som var så fina och som till sist flög upp. Ja, sen vid klockan 11:00 gick vi ner och satte oss där och vänta, där nere var det FULLT med människor som väntade på människor. Min bror och jag tänkte att pappa inte skulle se oss, så vi satte oss och vänta istället för att sitta där och trängas, sen när vi såg att pappa kom, gick han ju direkt till bilen.. han visste ju inte att någon skulle komma.. vi smög bakom honom och med värsta rösten säger vi, vi väntar på en Constantin, pappa blir så glad att han nästan skriker och pussar oss och blir jätte glad. Vi åker bil hem och väl hemma, jo vad får vi? Självklart  får vi presenter, fick två par converse, yeeei! Och sen fick jag 16st skräckfilmer. Så jag har mycket film att se nu! Taaaaaack Paaaaaaapi <3<3<3 Ja, ska snart till min käre mormor och sova där så jag slipper städa imorgon (a)- smart va? =) Min mormor blir ju jätte glad när vi kommer så visst, jag går dit idag och sover över. Kommer nog somna rätt så tidigt eftersom jag är så jävla trött. Imorgon!!!! Jo, då jäävlar kommer min faaaaster, min älskade faster kommer! Fyfan vad jag jag har saknat henne, hon och hennes man, Tio Dan kommer.. från Rumänien och stannar i två veckor, tror jag. Sen på måndag fyller Mychelle ååååår! Hur som helst, ska sluta skriva.. blev jävligt långt igen.. måste fan sluta skriva så mycket. Ha det bra, PUSS!

trevligt som bara den.

Hejsan alla glada.. eller något.
 Ja, var ute idag. Först gick min bror och jag ner till parkerna och träffade Alex, Mohammed och Adde. Vi satt där en stund, tills vi bestämde oss att åka till Slussen tidigare för att äta hos Redda, eller där han jobbar. Mychelle och Therese hoppade på i Sätra och vi åkte till Slussen. Väl i Slussen så gick vi till Redda, där han stog och tog emot kunder som betställde mat, jag åt också.. det var väl gott =) Iallafall, sen hade vi tråkigt, vi väntade på att Redda skulle sluta så vi skulle åka till Hallunda tillsammans. Mychelle och Therese och jag tog en massa fina kort, haha! Ja, sen kom Rebiik också, har inte träffat henne på ett bra tag så det var kul att se henne igen! Det blev massa bilder och Mychelle friade till Therese mitt på torget i Slussen, haha.. vi skratta som fan. Sen när Redda hade slutat åkte vi till Hallunda. Vi åkte och sen satte vi oss brevid några rumänare. Såg sen att jag hade ett missat samtal från mamma så jag ringde ju självklart upp henne och jag prata rumänska med henne, för ja.. det är en vana och dom där rumänerna ba kollade på mig, dom ba =O! Sen när jag satte mig log tjejen som var i min ålder åt mig, och jag ba garva. Sen sa dom värsta skämtet och jag typ garva åt det också, haha. Knas. Aja, vi åkte till Hallunda.. vi skulle köpa slushililush men det fanns inte(!).. så vi gick till matnära där Mohammed var snäll och bjöd alla på Cola och Godis =). Vi satte oss utanför matnära, prata och hade det trevligt. Hur som helst, sen skulle vi gå.. och vi mötte Angelina och Natalia också. Så vi var rätt så många. Vi gick och gick.. till sist kom vi till en park, där typ Adde hade bott förut. Men ja, där satt vi. Till sist, fick VÄRLDENS BÄSTA SARA, ut Patrik också.. Jävla tönt, som sitter inne och spelar hela tiden.. Han måste ju ut lite, och vara lite social med RIKTIGA människor. Dom som var där: Mohammed, Alex, Bror, Natalia, Redda, Adde, Patrik, Mychelle, Angelina, Rebecca. 11st. Rätt så många. Vi bara satt där och umgicks. Tog lite kort sen, eller inte jag men Alex och Mohammed. Hihi. Sen skulle vi åka hem så vi sa hejdå till Adde och Patrik för dom skulle gå åt andra hållet. Medans vi andra gick alla till tbanan där vi sa hejdå till Redda och gick på tbanan. Sen sa vi hejdå till Angi, sen Rebiik, sen Dani, Alex och mig. Mychelle skulle hem till Sätra, Natalia och Mohammed skulle till Bredäng. Aja, nu blev det ett till inlägg =O. Hoppas er dag har vart lika uuunderbar som min! Puuuuuuuuss


fina tjejer, fina bilder <3

Ella kommer hem den 10 augusti, kom hem nu älskling.
älskar den här bilden.


Freja kommer hem den 27 juli, äntligen.. saknar dig som bara den!

hihi, gillar den här bilden också.



Just nu sitter jag och lyssnar på Chris Brown- Forever.. på mtv. Ska snart gå ut, har städat mitt rum, nu är det så fint! Eller nästan iallfall. Imorgon kommer min käre far hem från Kina, tror jag att han var. Sen kommer min faster på Söndag eller Måndag, vi vet inte riktigt det beror på när dom får plats på planet. Ska som sagt ut snart och umgås med lite trevligt folk, jag blir galen när jag sitter inne för länge, satt inne hela dagen igår, så idag måste jag fan gå ut.. annars blir jag galen. Hur som helst, ska snart ut.. Vi får inte glömma att vår egna Mychelle fyller 16år på Mååååndag! Grattis i förskott darling! Hihi, Jaja, nu blev det en liten text här också. Blabla, hur orkar folk läsa det jag skriver, haha. Ska inte klaga, läs på. Juste!! Om en månad börjar VELASQUEZ, skoooooolan. Åker med Freja på morgonen och sen åker vi nog hem tillsammans också, nicenice! Det känns lite konstigt att vi börjar om en månad bara, sommarlovet har gått så jäävla fort alltså! Juuuuuuuuuuuuuuste, oooomg! Höll på att glömma(förlåt) ANNELI FYLLER ÅR IMOOOOOOORGON! Yeeei, hoppas du får en underbar födelsedag där uppe i Norrland och sådär. Tyvärr kan du inte läsa sms där uppe, men ja.. du får läsa det här istället! Hihi, faaaaan vad jag glömmer saker! Idag fyller min käre morbror år också.. i Chile. Grattis älskade morbror(ävenomduinteläserdethär)- Haha. Jaja, sluuuuuuuuta skriva nu Sarish. Byebye.

halv sover, typ.

Jaha, igår firade vi Gabbe som blev fjooooortis. Mattis och Mohammed var med, jag tror Mattis gillade alla där, alla är ju helt sjuka och bara driver runt med alla så ja. Mattis blev "en i gänget"- haha! Vladdi var ju bäst, när han kom in han typ sprang in i rummet och ba: HEEJ ALLA KUSINER! Sen ser han Mattis och ba: ÅH, en NY kusin! Alla ba dör av garv, haha.. jag tror Mattis skämdes lite men aja. Vi gick ut en stund i "stora parken" fyfan, tänk dig en massa ungdomar springa runt i en park där det finns MASSA små barn som leker lungt och allt. Sen kommer VI stora som fan och springer runt som galningar, skriker, hoppar som om vi vore 5år. Iaf, vi tröttnade på parken efter en stund och sen skulle vi till typ någon park som tydligen kallades för "tutten"- ehm, ja.. Vi gick och gick men tydligen finns inte den parken kvar så vi gick tillbaka hem där det blev tååårta. Mums! Sen satte vi oss bara i soffan och drev runt med alla, iaf Tio Romi och jag. Haha, vi är bäst fan. Sen skulle vi åka hem, vid tjugo i tio och vi kom hem kvart över elva, så det tog en tid att ta sig hem. Väl hemma sjöng vi singstar, för vi hade köpt nya skivor tidigare. Mattis skulle sova över och sådär. Daniel och Mattis bestämmde sig för att sova i allrummet medans jag sa att jag ville sova i mitt rum, i min säng. Låg i sängen och smsade lite, sen blev jag pigg helt plötsligt, vid typ 03:00. Gick tyst till allrummet och titta på Mattis sov, och det gjorde hon och min käre bror. Väckte Mattis, på ett JÄTTEJÄTTE konstigt sätt, men hur som heeeeeelst. Väckte henne sen fick hon "flytta" in i mitt rum där vi låg och prata i telefon till typ 05:40 på morgonen(!) Sen när vi la på, gick det inte att somna så vi fortsatte att flumma runt, Mattis är så jävla, gah.. hon ba: Nu ska vi sova, om du pratar går jag! Jag var heeeeelt tyst, sen börja muttan själv prata, man ba: TYYYYYYYST! Till sist somnade vi iallafall.

 Vaknade vid ett kanske vi tittade på tv och senare kom Mohammed och vi tittade på film och åt Pizza, prata lite mer i telefon men ja, titta på film. Sen satt vi bara och prata, min käre bror också så klart. Nu sitter jag här, har ont i magen och tänker.. för mycket. Inte bra. Mår som jag gjorde typ på Söndag kväll, uschbläblääää. Ska sluta skriva, blev långt igen, förlåt.


DiFuntos Correa, <3

Bara för att DiFuntos Correa är typ bäst, iaf live!
bara för att sara fuckarur när dom kommer på tv..
bara för att NÅGON blev fett irriterad på mig när jag fucka ur och skrek =)


my m, is home. <3 (mattis)

Klockan är mycket, solen skiner och jag är på toppenhumör.

Igår hämtade vi ju Mattis på centralen, jag var så nervös och så jävla glad att hon skulle komma så när vi såg att hennes tåg kom börja alla hoppa upp och skrika och shit, men ja.. sen så kom tåget och vi är så sämt, så klart och är skiiiiit långt bort, så vi ser inte henne när hon går av så vi ba börja leta och sen ser min bror henne och skriker: MAAAAAAAATTIIIIISS!! Alla i hela perongen såg en massa galningar springa och skrika efter henne och hoppa på henne, vi bar krama sönder henne och allt. Fyfan vilken skön känsla, Mattis is home! Yeeeeees, aja.. vi åkte hem. Väl hemma hade mamma lite typ fest, med några styckna och ja, det var väl "nice". Var uppe sent med min bror och vi gjorde ingenting, jo.. jag tittade på Prison Break klockan 02:00, såklart!

 Nu sitter jag här i min obäddade(!) säng och ska snart upp och byta om, städa mitt rum för det är hur stökigt som helst, typ. Sen klockan 15:00 kommer Mattis hit, hon ska få se en greeeeeeeej sen, mwhihi =) Sen kommer Mohammed också. Sen vid klockan 16:00 börjar vi åka mot Sollentuna för att fira min typkusin. Säger "typkusin" för vi är inte kusiner på riktigt utan ja, om jag ska vara Mohammed, "Min mammas barndomsvän från Chile som flyttade med dom till Rumänien, hans son"- Nej, vi säger kusin bara.. lättare och ja, går fortare att skriva. Så ja, vi ska fira Gabbe, idag! Han fyller 14 år, fjooooooortis. Nej, jag skoja.. eller typ. Haha.. han har ju träffat Mohammed HUNDRAMILJONERGÅNGER så han är också bjuden hem till honom, Mattis har han träffat kanske en, två gånger. Men iallafall, vi åker mot Sollentuna senare idag, för att fira sötsöta gabbelliiiitooo =) Ska nog sluta skirva nu, ha det bra. Kraaaaam, kom ihåg! Sara nås alltid på moooooobilen!

saknar!




Fan, vad jag saknar er.

så sexig

HAN ÄR SÅ SEXIG, GE MIG?

detta inlägg skrev jag tidigare men det publicerades aldrig.

IDAG KOMMER MATTIS HEEEEEEEEEEM, TRALALALALALA!

Sitter här och tittar på min käre bror när han spelar fifa, typ. Han typ skriker på tven när det inte blir som han vill.. tyvärr Dani, dom kan inte höra dig. Iaf, igår var jag ute lite vid typ tre, fyra kanske. Ska inte säga vad jag gjorde men det var väl trevligt som bara den, även fast det var skitkallt. Jo, juste.. lite folk ramla över staket och shit, haha! Ajaaa, sen sprang jag hem i regnet, fyfan vad jag blev blööt och helt blå för det var så kallt. Men ja, kom hem till sist iallafall. Duschade, så skönt när det var så kallt och allt, bytte om. Fick pengar av pappa för att jag skulle ut och äta (fast jag redan hade fått pengar tidigare av honom, fiskminne xD) Haha, åkte till sätra där jag mötte Mychelle och Therese där vi satt i pizzerian och åt, eller jag åt, typ. Hade inte ätit på hela dagen och jag var inte sådär jätte hungrig blev mätt på halva(!) men jag åt upp allt, för jag visste att Mychelle bara skulle bli arg på mig annars. Sen träffade vi BÖGEN Tobbe, fan vad jag hatar den där snubben, haha. Pallar inte förklara vad som hände och sådär men alla som läser det här vet nu att Tobbe är en bögfitta =) Iaaaf, sen gick Tobbe och Tess medans Mychelle och jag blev kvar i sätra, en stund iaf. Sen åkte vi till Hallunda för Mychelle ville ha Slushililush och typ godis så vi åkte dit, köpte och sen åkte vi vidare till Skärholmen. Vi gick hem till mig där vi sjöng singstar, ja.. vi skratta en del åt Mohammed, med det är väl inget nytt? Det gör man nästan varje dag xD Men ja. Sitter och chattar med min faster, som kommer hit på Söndag med sin man, fyfan vad skönt.. har saknat henne så mycket! Sen på lördag kommer pappa hem han åkte idag till HongKong. Hur som helst, undra vad man ska hitta på idag då.. eller ja, har några planer med dom ska jag inte ta upp här, hihi =) Ska nog sluta skriva, vi hörs nog senare.


saknar min egna mattis!

Ingen förstår min kärlek till dig, bästevän.
Jag saknar dig.
Satt och grät i telefon i 20minuter idag, saknarsaknarsaknarsaknar!
(gråter när jag skriver det här, bästisfestis<3)

snaaaark.

Usch, vad livet är bra nu.

Jaha, vart ska jag börja? Har vart med vänner de senaste dagarna, igår var jag på sommarkrysset och såg takida, yeeeeei! Så jävla bra! Vi satt där i typ 6timmar, men det var väl värt det. Sen åkte vi lite här och där. Skit nice! Sen åkte vi hem med färjan.. så jävla mysigt att åka på kvällen också. Hur som helst, kom hem pratade lite i telefon och sen somnade jag direkt. Jag är fortfarande trött vafan.. helt sjukt att man blir så trött efter en heldag på grönan. Idag har jag nog inte planer som helst.. skulle egentligen till bromma till Chistinas mammas fik, men jag orkar inte åka... siiter nog hemma idag.. hemma dag. Eller det kanske blir så att jag går ut jag vet inte, vi får se hur det blir. Men ja, imorgon åker Anneli och blir borta i två veckor, snark på norrland alltså. Sen kommer MIN efterlängtade skitunge Mattis hem på tisdag, yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeei, nu blir det fest! Hur som helst, sen den 16.. alltså på onsdag fyller Gabbe år och på fredag ska vi fira honom och sen den 19, på lördag fyller Anneli år också! Sen sen 20 kommer min faster från Rumänien också, med Tio Dan. Sen någon gång mellan den 20-25 åker Alex till Polen. Juste, min pappa åker till HongKong på tisdag och kommer hem på lördag tror jag. Bra att han kommer hem innan min faster kommer. Men ja, söndag idag.. det betyder slapp dag med mat och mycket sms, kanske får sällskap lite senare men ja, vi får se hur det blir. 
       Hoppas, alla har det bra... för Sara lever livet med nära och kära. Den 18 börjar skolan vet dock inte vilken tid och tiden går fort, får vi hoppas och då jävla åker jag till Chile, yes.. alla slipper mig i ca 6veckor, fifaaaaaaan vad nice det kommer bli lillebror! Ojuuuuuuuuste, såg på rumänska nyhterna idag, förfan vad det är varmt där.. ska säga alla.. tur att inte jag är där nu alltså det är 38grader i SKUGGAN! Alltså, folk dör fan på gatan, helt sjukt!
  Nu ska jag sluta här, ha det bra!

jag är här igen

Igår, åkte jag aldrig till hallunda för att träffa "lilla" Christina, utan jag åkte med familjen till Sollentuna istället där vi träffade los Fuentes, det var ett bra tag sen så vi pratade rätt så mycket och bara hade det trevligt. Jag blir självklart uttråkad lätt och lägger mig på filten och lyssnar på musik och drömmer mig bort. Sen hade jag vääärldens lust att bada och det skulle jag, när jag nästan har doppat mig säger Tio Romi (som vi säger) Sara! Du får inte bada, vattnet är förgiftat ellet något sånt, så jag gick upp igen.. satt och prata med lite folk och sådär, åt lite. Sen betsämde Maco att vi skulle fira Gabriel på Fredag- då det är biopremiär på en film.. men det skiter jag i, Gabriel är viktigare! Hihi. Så på Fredag kan jag inte göra något. Men huuuur som helst, sen efter det kom jag hem.. börja ladda upp bilder såklart. Senare på natten pratade jag i telefon, naaaaaaaaaajs som bara den. Men ja, sen vid 04:00 somnade jag typ.. tror jag. Minns inte riktigt. Vaknade vid klockan 13:00 och såg att jag hade 10sms! Man ba =O- Alla var typ från Anneli, haha! Hon hade nog tråkigt xD Men ja, idag ska jag till hallunda, med Mohammed, Anneli och några till.. vi ska träffa Adde, the king of Comedy- HAHA! Aja, vi ska träffa honom, längtar ju efter honom!! Men ja, Anneli och jag ska köpa Slushilililush där borta, om det finns så klart. Hoppas att det finns! Sen kommer vi nog träffa gggrrriiisen och sen äta på donken, som vaaaaanligt... snaaark. Aja.. som ni kanske märker är jag glad. Det är bland anant för att det verkligen händer saker, vi åker till Chile... Det är liksom min dröm, högsta önskan och snart om 5månader slår den in! Aja, ska inte skriva mer skit.. hoppas vi träffar Adde idag iallafall! Ha det bra!


chile baby

Yes, bokade biljetterna idag.. till Chile. Även om det är lång tid kvar, så är jag mega glad för ÄNTLIGEN åker vi!

7dec-16jan. firar jul&nyår där borta. fifan, vad skönt det ska bli! Bad och sol under julen, det kan inte bli bättre! Sen får man träffa massa släkt, som man aldrig har träffat. Jag tror jag kommer bli kär i Chile, i själva landet. Nu gäller det bara att ha koll på skolan och få bra betyg så päronen blir glada och inte besvikna. Missar även lite av första terminen i skolan, men jag skiiiiiter i det! Jag åker och dom som tycker att det är dåligt att jag missar skolan, kan ta sig.. medans dom sitter och ruttnar i skolan sitter jag i solen och solar och badar och träffar massa nya människor. NAAAAAAAAJS! Sommarlov, ta slut... och låt mig börja skolan och sen Söndagen den 7december drar jag och min bror själva till Chile! Kommer sakna mami och papi, det var jag. Men aaaaaaaja! Jag är sååå glad nu!!

lite långt

JAGVILLSPELA, JAGVILLSPELA!
Gud, jag har blivit tönt precis som Alex, Patrik, Redda och Suraj. Det var så kul att spela eller nej, det roliga var att DÖDA. Förstog inte vad som var så kul med att spela först, men nu.. nu förstår jag iallafall lite, förstår inte att man kan sitta inne och spela det så länge bara. Men ja.. människor är konstiga. Hur som helst, idag var jag i sätrabadet med familjen och lite folk. Christina, Mohammed och Anneli var med också. Christina och jag badade, med kläderna på. Haha, det var skitvarmt i vattnet men sen blev det skiiitskiiit kallt, för det var kallt i luften. Så ja, sen packade vi ihop och åkte hem till oss där vi satt i mitt rum och tittade på tv.. sen gick Anneli tidigt för hon ska jobba imorgon. Christina och Mohammed var kvar och vi skulle se på film, Svarta Nejlikan. Den är verkligen skit bra, lite halv hemsk att tänka att min familj/släkt har vart med sån skit.. att min morfar, min älskade morfar behandlades sådär som dom.. hur många gånger han var nära döden som människorna i filmen. Filmen är ju inspelad i Chile om kupen, ja.. filmen är värd att se om man förstår vad det handlar om. Men ja. Det var mysigt, Chistina och jag gick vidare till mitt rum sen medans dom andra skulle se en till film, vet inte vilken. Men ja, vi tittade på en film här i mitt rum istället, Lida. Vi båda hade sett den, men ville se den igen och det gjorde vi. Men ja, imorgon ska jag nog till Hallunda.. träffa "Lilla" Christina, som fyller 18 snart också! Förfan vad skönt.. vill också ju! Men ja, får se vilka som kommer med mig, men de blir nog några styckna.
             Just nu, har jag ont i magen.. Jävla skit, jag ska inte ha ont, jag ska inte! Det går vä över snart, hoppas jag. Hatar att jag älskar dig. Ja, chattade med Frejs lite idag också, alltid lika kul.. Saknar henne som bara den!
Ojuste, på Lördag ska Sara till grönan med Mychelle, Christina och min bror.. Sen kanskekanske Patrik kommer också, men man vet aldrig med den där snubben.. En dag kan han bara säga: JA, lätt jag hänger med! Sen den andra: Fan heller, orkar inte. Nejnej, utan den skitungen ska sitta och spela hela dagen (skaintesäganågotförjagförstårvarfördugördetnu)- Men endå, inte dissa alla för att spela (trorjag). Haha! Aja, så ja vi får se om han kommer. Han skulle tydligen gå själv(?)  Men ja, FUCK YOU! (HAHA!)
Ska nog sluta skriva och smsa istället..

SAKNAR MIN MATTIS!


tack<3

Tack för idag, dina sms gjorde mig på bättre humör. Det betydde mycket för mig, du anar inte.
Jag saknar dig väldigt mycket.. Men det vet du nog redan om.
Tack igen, världens bästa sms-richooo=)<3

vem hänger med till grönan?

Takida on Sommarkrysset!

Takida will perform Curly Sue live at Sommarkrysset on 12th of July. The location is Gröna Lund, Stockholm. For those of you who won't be able to attend, you can watch the show live on TV4.

så jävla bäääääääst, vem hänger med?!


Saknar dig verkligen

Jag saknar dig Adela Matilda Stjernström. Kom hem nu fifaaan.
<3<3<3<3<3<3<3
För, Alejandra Sara Velasquez Castro klarar sig inte lägre utan dig.


låvar inget.

Dagen kom, då vi ska lägga allt bakom oss. Typ.
jag ska försöka, men jag kan inte låva något.

shushililush, mitt ord(a)

Berättar KORT om vad jag känner och gör nu.
Saknar min Mattis, som bara den!
Saknar Morfar, men det är inget nytt.
Saknar vissa tjejer som jag inte träffat på hundra år!
Och killar för den delen.
Umgås mycket med dom närmaste som just nu är,
Släkt, Family, Mohammed, Alex, Ella, Mychelle, Anneli, Angelina, Redda, Betty och Rebecca.
Tar mycket kort med min kärlek, min Sony a200 <3
Lyssnar på min EFTERLÄNGTADE ipod, varje dag.
Idag, ska jag på en typ fotbolls grej i hallunda typ,
sen kommer Anneli och sover hos mig, naaaaaajs!
Just nu sitter jag här med min mage som kurrar ska nog fixa något att käka snart.
Väntar även på att min KÄRA kusin, Isabel ska bli klar så jag ska möta henne i Skärholmen,
sen åker vi tillsammans till hallunda.
Ska nog äta lite på donken(a)
Aja, det var bara lite kort. Hoppas alla mår bra!


inga ord.

Varje gång jag kommer hem, blir jag så tyst och tänker bara på dåliga saker. Ute känner jag mig så fri och tänker inte så mycket på mina problem, hemma kan jag sitta för mig själv och tänka, på allt. Idag var jag nära på att gråta två gånger. En gång när Mychelle sa en sak, eller hon berätta och det gjorde mig verkligen skit ledsen.. älskling jag lider med dig! Sen när alla börja prata om min FB som har dött, fan alltså. Fan att när jag kommer hem är jag så trött och börjar tänka på en massa skit. På en massa gamla saker. Jag orkar inte heller blogga, orkar inte. Har ingen lust alls, orkar inte skriva om vad jag gör om dagarna det är just det, jag kommer hem.. tänker på något annat.  Orkar inte som sagt!

du var min styrka, du var den som gjorde mig lycklig, med andra ord, du var min luft. mitt allt.


en gammal text som jag skrev.

Pepole have scars in all sorts of unexpected places. Like secret roadmaps of their personal histories... diagrams of all their old wounds. Most of our old wounds heal leaving nothing behind but a scar, but some of them don't. Some wounds will carry everywhere, though the cut's long gone... the pain still lingers. What's worse? New wounds which are so horribly painful... or old wounds that should have heald yeas ago and never did. Maby our old wounds teach us something... they remind us of where we've been and what we've overcome. They teach us lessons about what to avoid in the future. That's what we like to think. But that's not the way it is, is it? Somethings we just have to learn, over and over and over again.

Sara Velasquez.


underbar låt!

BLÄBLÄBLÄBLÄ- ge mig dig? :$
dagenslåt: leona lewis- yesterday


jag har saknat henne

det känns skönt att ha dig hemma, även om du åker nu på fredag igen och kommer i slutet av månaden så har det vart skönt, skönt att prata med dig. få sig ur allt, alla mina tankar och känslor. jag kommer sakna dig när du åker!


chris brown, min GUD!

Hans låtar betyder så mycket.
Mina favortier just nu är.
No Air.
Forever.
Say Goodbye.
With you.
Young Love.
Is This Love?
Heart to Heart.

Jag bara älskar den här killen, han är verkligen min Gud!


kort.

Jag orkar inte skriva längre. Om jag skriver långt har ni kanske tur, eller otur vet inte. Iaf, idag har det vart en sjukt bra dag.. den bästa på länge faktist. Först vaknade jag, laddade upp lite bilder på bilddagboken och sen ringde det på dörren och såg att det var Rebiik, blev skit chokad.. Hon kom in, vi umgicks lite här och där. Sen skulle vi åka till Sätra för att äta pizza med Mychelle och sen Olivia som skulle komma. Dom kom, vi åt. Hade det trevligt. Sen ringde vi Ella och bad henne komma, hon kom.. Sen åkte O och R.. Betty kom lite senare, Mohammed, min bror också. Sen kom Anneli också och Freja! Som är hemma i Sthlm i några dagar, sen åker hon tillbaka till landet igen och kommer inte försen sent i juli. Men vi umgicks och hade det trevligt. Sen gick Betty hem och vi andra gick hem till mig för att hämta film och sen gå vidare till Anneli för att titta på film, skit mysigt. Anneli och Freja var skit rädda, alltså vi såg typ en skräck. Ja, sen gick vi från Anneli för hon skulle upp tidigt imorgon(idag) och jobba. Så vi gick. Vi gick till Vårbergs tippen och titta utsikten, det var så jävla fint! Jag typ dog, så jävla fint.. ska ladda upp bilder så fort jag kan på bilddagboken, så ni kan se. Har saknat Freja, jätte mycket så det kändes skönt att prata med henne igen, få ur sig allt.. för hon förstår verkligen. Pratar med henne just nu också. <3

Aja, hoppas alla har det skönt! Jag har det skit skönt, HEMMA... HEMMA I STHLM, efterlängtade stockholm! Föööörfan, vad jag ska njuta av lovet nu.. sen den 20 kommer min faster hit med sin man.. så då kommer jag inte kunna vara så mycket med folk.. men ska försöka, speciellt när Freja kommer hem igen!


RSS 2.0