in romania

Åh, gud det är sjukt varmt! Hur som helst igår var vi inte ute så länge. Vi var galet trötta så ja. Men vi åt shaorma och Moe älskar det lika mycket som vi. Nu har vi vart på banken, växlat lite pengar och nu är killarna och klipper sig. Senare ska vi träffa min kusin Rux och sen ska vi åka till stan med Cami. Kommer bli fett nice alltså, imorgon åker vi till bergen med alla våra kompisar. Vi får se om jag uppdaterar något under de här dagarna, men jag skriver så fort jag kan! Åh! Jag längtar till imorgon. Nej, nu ska jag sitta med min faster och snacka lite skit. Puss!

Dani under bron(dom har byggt om här, lite svårt att förklara men ja...) <3


in romania

Nu är man tillbaka i Rumänien. Ja, vi kom igår natt och den här gången kom vi inte själva utan vi är med MOE! :D Det är fett nice, det är varmt och alla är fett snälla mot honom. Klockan är 20:40 och vi ska snart gå ut. Det är galet varmt fortfarande, men ja. Orkar helt seriöst inte skirva så mycket mer. Men vi är här nu. Hoppas ni har det bra i Sverige! Puss!


rip

världens finaste person lämnade oss idag.
åker hem imorgon så bloggen skiter jag i just nu.
rebecca jag älskar dig mest av allt, finaste du.
jag och du föralltid. FÖRALLTID


and away

Hahaha, yei. Nu går vi ut i parken, bilder kommer ikväll!
Faster följer med oss en sväng i Herastrau (en skit stor park här i Bukarest)
Dani och jag, så jävlaaa varmt ute!


varmt

Vaknade för ungefär två timmar sen. Dani och jag har inte orkat stressa och göra något speciellt, utan vi har suttit här med min faster och farbror och bara chillat. Ätit lite frukost och sen bara legat i rummet. Fast nu funderar vi på att gå en promenad och se vilka som är ute. Hoppas ni har det bra i Sverige, vädret fint? Här är det hur som helst super varmt! Puss!

Vi just nu, helt döda. Nu ska vi klä på oss och gåååå!


trött

Helt slut! Av värmen och ingen sömn. Vi firade min fasters gudson, vi var på en krog HOME inne i stan, drack drinkar, shotta och pratade. Skit roligt. Vi var trötta så vi gick lite tidigt men vi hade det skit roligt. Träffade Roxana och Tzoncu och vi gick runt lite. Skönt att promenara på natten då det inte är så varmt. Nej, vet ni vad... är inne på facebook chattar runt lite och snart ska jag lägga mig... orkar inte!
Imorgon ska jag sola, äta sushi och kanske gå på konsert :D Nej, nu ska jag sluta skriva! Godnatt bloggen!

Haha, ja... ni får se gamla bilder, från i april.
Jag ska lägga upp bilderna på lördag eller något sånt.
Här är iallafall Tzitzi, Dani, Tzoncu och jag!


torsdag

Ja, sitter här och försöker svalka mig lite haha det är skit varmt ute. Vaknade vid halv tolv och klockan tolv var jag ute. Träffade Roxana, satt och pratade med henne och Laura om allt möjligt. Vi gick en promenad till frisör salongen där Laura skulle fixa sina naglar. Dom har gjort det jätte fint här, alltså... det går inte att förklara för ja... ni vet inte hur det såg ut innan. Hur som helst, vi gick till Libel (en kompis) och satte oss framför hans hus och tittade på när hans bror och några till höll på att arbeta i gården. Kom hem precis för att äta och jag ska hoppa in in duschen snart, ska fixa mig och åka mot stan. Födelsedags firande! :D Jag lovar att lägga upp bilder snart, inte än för jag orkar inte överföra bilderna än. Nu ska jag duscha! Feeeett skööönt!!

Bästa Roxana & jag i påskas.
Love<3


härligt

Här är klockan 03:30 och jag kom precis hem. Här är det mörkt, inte som i Sverige... där solen går upp vid den tiden... Men ja. Idag har vi vart ute hela dagen, träffade kusini och sen vännerna. Skrattat, ätit och snackat massa skit. Ätit shaorma (typ kebab men myyyycket godare!!) och lite sånt. Imorgon ska jag sola lite sen ska vi till en kompis som fyller år och efter det ska vi väl träffa vännerna, som vanligt. Nej, vet ni vad... jag är trött och sängen väntar, bara att gå och lägga sig liksom. Åhhh... det är så varmt på natten!! Hatar det.
Puss!

just nu

Nu ska Dani och jag gå och träffa min kusin Ruxi. Myyyyyssss juuu.
Och det är skit varmt här!! Smälter typ bort... haha!


okej...

det var typ hundra år sen jag skrev på bloggen. Mycket har hänt, eller mycket och mycket. Jag har iallafall tagit studenten och hade världens bästa dag i mitt liv. Varför jag har valt att skriva i bloggen igen är för att jag känner att jag behöver det när jag är borta. Här borta. I Rumänien. Det kan vara skönt att skriva av sig lite ibland och så är det roligt att läsa när man kommer hem igen.
Hur som helst, ska inte tråka ut alla med vad jag har gjort och blabla. Nu är jag här. Och då kommer jag skriva bara om vad jag gör här. Vi har packat upp och nu ska vi äta. Sen ska jag ut och fixa min mobil och nummer och sånt, sen får vi se vart dagen tar oss! Men nu stressar min faster mig, ska äta!
Jag skriver mer... JAG LOVAR! Puss!


RSS 2.0