in romania

nu ar det helg! haha, men for mig har de enda vart chill. har inte hallt koll pa dagarna, trodde det var fredag idag, hahaha. men icke sa nicke liksom. nej men haha, jag ar skit forskyld alltsa det ar verkligen illa. kom hem vid 23.00 for jag kunde inte vara ute langre madde skit daligt. sa det fick bli en lugn fredag. kom hem drack te, citron och apelinjucie. och massa mediciner. for er som vill veta sa spydde jag ocksa, ja for er som ville veta alltsa (a)... hur som helst sa var jag ute en del pa formiddagen. senare pa kvallen shoppade vi skit mycket, det var sa javla roligt. vi ska tillbaka nagon dag och shoppa mer for jag fick inte hem sa jatte mycket. hur som helst, ska ga och handla lite nu med min faster och farbror och sen kommer nog min kusin hit. senare gar jag nog ut och chillar galet med alla andra. imorgon ar det "florin, florina" namsdag... tva av de mest andvanda namnen i romania, sa imorgon blir det fest :) har hemma blir de iaf det for min faster heter florina. aja!
bjuder pa lite bilder fran igar pa morgonen, eller ja.. nar de var ljust ute. kvalls bilder har jag pa min kamera!
puss!
gick inte att ladda upp bilder, sa den har far racka.
ady(gudfar) och pucca:)

 


in romania

was no more warrant regulatory hahaha, but anyway ... was a long night yesterday so when I got home I was exhausted and added me directly. will soon go and eat breakfast said they are not so much text. have a shower and everything a bit shocking because I put myself at 03 when I came home yesterday. but yes, we were all sitting out there talking and laughing and so on. has been so nice, dad calling me to come home and said he hears what I am with my father and said to be out more haha, dad is so cute! Love Him.
today's plans then? yes ... 12:00 pm, my cousin ruxy to meet her da then I'll probably be out a bit late at 23:00, we will schedule it to be open until 02:00 today told us there on a little shopping night, quite nice! Aja is type ata now and should put up some crappy mobile phone pictures from yesterday, but better than nothing!
btw, it is shit hot, the ... omg not like that we go swimming, but they are hot! hope you have the good!
kiss!

min frukost, love iiiittt!

hade ingen lust for starbucks hade ont i halsen och ville ha farskpressad:)

katttiiis<3

hemma hos bobo, han lagade mat till oss :)<3

libel kom fran jobbet med massa dricka sa alla samlades och drack haha!

hahahahha! jag och min fina gudfar <3

vi var skit manga :)

dom tyckte de var viktigt att skriva att det har ar en skamt bild, hahaha!
ady & papuke <3


in romania

hej gott folk! andra dagen i romania and its all gooood! yes, vaknade av att jag borja hosta, javla torr hosta! hatar de! hur som helst, vaknade och sa akte pappa, farfar och jag for att kopa lite saker till de andra badrummet min farfar haller pa att bygga. efter de blev det av till apoteket for att kopa mig lite mediciner for min torr hosta och ont i halsen, sa nu gar jag pa medicin:( ska snart till mall och dricka lite starbucks och ata lite. hur som helst, skriver nog ett litet inlagg senare dar jag kan bjuda pa mobil bilder fran idag. nu ska jag ut i de harliga vadret, sol och varmt!
puss!


in romania

hejsan from romania:) sitter har, kommer skriva lite konstigt for jag har inte de svenska bostaverna. hahaha va roligt det ser ut... menmen, love it here. vi kom fram vid 16:00 resan gick snabbt och smidigt. de blev frukost pa starbucks, fan va gott de var! det gick hur som helst snabbt. pa flygplatsen vantade min farbror och sa akte vi hem. stannade dar lite, at lite snabbt. sen gick vi och kopte telefon kort. satte oss vid vattnet och tog finfina bilder! som ni kommer att fa se when we are back om swedish mark ;) hur som helst, vi var har lite. faster kom fran jobbet, hoppade pa henne av lycka och pussade henne en massa!! sen at vi lite till sen gick vi ut och motte ALLA ALLA! aaah! det var sa roligt att se alla igen. vi stannade i parken lite sen gick vi till fotbolls plan och umgicks dar, saa roligt!;D natalia akte for en stund sen och vi ses igen om en vecka... alltsa nasta onsdag! juste! det var 21 grader nar vi kom hit, riktigt javla varmt! vi gick runt i bara tshirt, helt nice! nej, nu ska jag sova... e heeelt slut. imorgon ska jag vara ute heeela dagen! fyfan va goood ;D aja, puss from romania!

min bror, natalia och jag kl 07.00 innan vi skulle dra

bjuder pa en heeemsk bild!

bobo och natalia, hahahhaha

vi var ca 24 personer, riktigt roligt!

sooo swweeet! mihai hahahha;D

ska ta fler mobilbilder for de e dom jag kan lagga in har:)


imorgon åker jag

sämst på bloggen i helgen och de sista dagarna men jag har verkligen inte orkat! men nu är jag back! eller typ. helgen var skit rolig. var på hip hop jam i fredags, såg alion och patrick uppträda... så duktiga =) sen såg jag fresh och hans lilla crew. blev knas senare under natten så min bror och jag gick vidare till mormor och hade de mysigt där. lördagen var jag på newroz, skit roligt. vi dansa kurdisk dans i flera timmar, sjuuukt roligt var det! man var helt slut efter det. natalia sov hos oss och på söndagen var jag i skärholmen köpte lite saker och sen var jag hos natalia resten av dagen.
ja, sen har det bara vart skolaskolaskola! och nu till ja, det viktiga.
jo, jag åker till rumänien imorgon och blir borta i två veckor tror jag att de blir. riktigt jävla nice alltså! ska verkligen inte klaga! så imorgon åker jag kl 09.55 sitter jag på ett plan och kl 15.35 är jag framme i mitt älskade romania! natalia, pappa och jag som åker. blir riktigt nice, tiden kommer gå äckligt fort men det är bra de också! kommer njuta som bara den! kommer nog blogga där, så mycket jag kan iaf:) nu ska jag hur som helst titta lite på tv, äta skräpmat och titta på desperata hemmafruar! gud, livet är great alltså! ;D
hoppas ni har de bra, slänger nog in ett litet inlägg imorgon på morgonen, puuuusss!!


här vid vattnet kommer jag sitta imorgon och mysa med natalia! <3


pictures

bilder får ni se, orkar inte skriva nu. sängen väntar!

love you natalia :)<3

the girls <3

hos erica :)

the kurd;D

försökte säga en sak till natalia men fick inte :(

donken, heeelt döda efter två timmar kurdiskdans ! ;D


snabbt

fredag gott folk! ska till polina nu, sen ska jag träffa min bror och några till för att se alion och patrick rappa på hip hop jam :) nu måste jag gåååå! kommer nås på luren som vanligt; 0739905767 :) 


mirame

torsdag kväll, sitter här och tittar på gränsbevakarna USA... så roliga människor som kommer med, dom är verkligen sjuka och kommer med så sjuka saker. nu sitter vi familjen och tittar på alla tillbehöver vi vill ha till bilen som pappa ska köpa imorgon eller ja beställa imorgon.. men vi får ju bilen i juni, lågt kvar men ingen fara vi får ju den iaf! imorgon är det fredag och jag ska sova hos mormor var ett jävligt bra tag sen jag var där och jag saknar det så mycket. ska även träffa polina som jag inte har sett på ett jävligt bra tag! och vi måste ses hon åker ju till barca snart! hon kommer älska de där borta!
nej, nu ska jag kolla lite vad dom har valt till bilen! den ska ju vara super snygg!
puss!

sjukt old låt men jag älskar den iaf!


pienso en ti

torsdagen 18 mars, blev inget skrivande igår... fullt upp liksom. var i skolan igår som vanligt, satt med ida i solen... så jävla härligt! det börjar bli så fint väder och det ska jag verkligen inte klaga över. men det sägs att i helgen ska det bli kallt igen, tråkigt ju. när jag satt på tbanan så ringde pappa mig och sa att vi skulle iväg och titta på bil. han hämta mig och min bror i skärholmen och så åkte vi till audi och pappa provkörde en audi a5 tdi 2,7 tror jag att det var. riktigt HET bil alltså! åh, vill verkligen ha den! hoppas pappa köper den nu bara! sen får ju jag min egna bil! min audi a3 1,8t. ÅH! efter att vi i två timmar var på audi så åkte vi hem. började lata mig lite men sen fick jag ångest typ och började träna... riktigt roligt var det! och efter det så åt vi lite middag medans vi tittade på greys. åh, jag älskar greeeeeys! seriöst, love it! gick och la mig typ efter.
vaknade för en stund sen och nu ska jag klä på mig, bädda min säng och så iväg till skolan! tror jag har föreläsning idag igen. senare idag vet jag inte vad som händer. det jag vet är att imorgon, fredag ska jag inte festa. nej, ska med pappa och köpa bil (tror jag) sen ska jag träffa polina och sen ska jag sova hos mormor, saknar henne så mycket och jag saknar att gå hem till henne, sitta upp sent och prata. jag behöver verkligen en sån kväll imorgon. nu ska de fixas! hoppas ni har det bra! puss!

älskarälskarälskar låååten!


c. brown

Round and round, up and down, up in this bed.
I don't want you to forget.
Hope you remember my perfume, on you.


make it mine

tisdag den 16 mars, dagen har vart rätt så lugn. började dagen med att jag hade jätte ont i halsen och pappa pressade apelsin jucie till mig:) åkte in till skolan, hade psykologi hela dagen. det är verkligen ett ämne jag gillar. och det är så intressant, allt karro (vår lärare) säger går in i huvudet och man tänker efter och ibland håller man med, ibland gör man inte det. efter maten ska jag sätta mig med boken, ett antecknigsblock och läsa och skriva ner allt. nu håller pappa på med maten, blir kyckling med ris och chili-lime sås. goootttis! har även lite ångest, har inte tränat på hela veckan, fyfan! funderar på att träna lite nu innan maten, men jag orkar verkligen inte. ser fram emot att läsa pyskologi boken:) klockan 21:00 är det desperata hemmafruar, åh! love it! alla som känner mig vet att jag älskar grey's. alltidalltidalltid vart min favorit serie! 

började tänka på den 27sep 2008 då anneli och jag var på jason mraz konserten.
ääälskar den här låten, den har spelats sönder idag... love it! tack anneli för den kvällen!


school here i come

måndagen den 15 mars, vad tycker vi om det? ny vecka gott folk! jag tycker det är häärligt med en ny vecka och så blir man mycket gladare när man tittar ut och ser att solen är framme, ja... jag är också väldigt trött på vintern och snön. igår var jag hos natalia en stund åt och så låg jag bara i sängen och höll på att somna. åkte hem där jag spendera min tid vid datorn och prata med family. riktigt mysigt ska jag säger er. hur som helst så la jag mig rätt så sent eftersom jag pratade med en del personer så kunde inte bara gå och lägga mig.
vaknade av halsont, jätte roligt att bli sjuk... verkligen. varför ska jag alltid bli sjuk när man verkligen inte bör bli sjuk. seriöst, jag orkar inte! snart ska jag iväg till skolan, ska fixa mitt te och sen åker jag. matte nu på morgonen därefter har jag religion/psykologi och kl tre har jag engelska (omg! har inte gjort grammatik läxaaan!!) aja! puss!

jag och min moe<3 hahaha kolla skillnaden på våra händer :$ ;D


hos talia

lördagen den 13 mars, ja... igår var det fredag men inget hände. jag somnade klockan elva och sov i 13 timmar fyfan vad det behövdes! har inte fått så mycket sömn under veckan. så det uppskattades mycket ska jag säga er. men sov inte hemma, sov hos natalia. när jag var påväg hit så när jag var vid jks så stog de tre killar och stirra på mig. jag forsatte gå och såg sen att de var merre, osse och leo. vi alla fyra gick till natalia. där det blev myyycket snack, skratt och så vidare. härligt säger jag bara. sen somnade jag:$
vaknade av att natalia och jag låg riktigt konstigt i sängen, hahaha! låg i kvar i sängen i två timmar och gjorde inget. bara låg där och tänkte typ, gick upp natalia hade fixat frukost, så gullig<3
nu fixar vi oss och vi ska snart iväg till natalias släktingar i alby, sen vid sju ska vi iväg till skärholmen FUERZA CHILE IDAG JU! hade ingen lust att gå imorse var typ helt deppig men nu köör vi ;D ska bli roligt att träffa alla! nu ska jag fixa mig lite, sen blir det alby!
puuusss!
bjuder på lite hemska bilder, hahahahhaa :)


min torsdag

fredaaaaaaaaaaaag! det gillar vi som fan!! igår jobbade jag som sagt hela dagen. efter jobbet mötte jag mamma i fridhemsplan. tiden gick riktigt snabbt, men jag var lite trött i slutet. men kom igång igen sen. daniel, natalia och jag bestämde oss för att gå och titta på avatar, ja... vi är typ dom sista i hela världens som inte har sett den. men jag hatar att gå på bio, när de är mycket folk osv. vi var 13 st i hela salongen, jag låg ner och tittade på filmen, vi sprang runt och tönta oss som vanligt... men ååh! filmen! underbar! seriöst, jag älskar den. den var riktigt jävla bra. allt, effekterna var riktigt coola, handligen var så gullig och allt. pappa kom och hämta oss senare. kom hem, duschade och så satt jag lite vid datorn.
nu ska jag när som helst iväg till skolan, sen klockan 10.30 ska jag jobba:) riktigt nice! va händer ikväll? vet inte än, vi får se. kommer hur som helst träffa natalia, 100%! eller ja, ska ju träffa henne nu, vi åker till skolan tillsammans. hur som helst, imorgon.. lördag. är det fuerza chile. skulle vara jätte bra om alla kunde komma, det kostar 50kr att komma in men alla pengar går till chile, till dom drabbade. så där kommer jag befinna mig imorgon, 18-01 efter det får vi se vad som händer.
nej! nu ska jag iväg! puss!

lite bilder från igår, det här sysselsatte vi oss med innan filmen :)






onsdag kväll

åh, greeeys är så underbart! jag älskar de! seriöst, den bästa serien i hela världen. enligt mig såklart. ja, träningen gick skit bra. det blev en timme och trött blev jag, som fan! imorgon ska jag upp tidigt för imorgon ska man upp till jobbet, åh... älskar att säga det. imorgon ska jag till jobbet. jobbet jag älskar. seriöst. haha, jagvet jagvet.. jag säger de hela tiden, men det är så sant. jag älskar barn, små skrikande, underbara små söta barn. ska upp halv sex imorgon. slutar fyra. så imorgon är jag på jobbet hela dagen. och för er som inte hänger med, så nej... jag har inte hoppat av gymnasiet men jag jobbar när dom behöver och när jag kan. och jag försöker kunna så mycket jag kan. på fredag jobbar jag 10.30 till 16.30, så efter min svenska lektion jobbar jag. gud, vad mycket jobb det blev, hahaha. jag mår hur som helst super!
nej, nu måste jag lägga mig i säng för att orka med morgondagen!
puss!
haha, keffa webcam bilder bjuder jag alltid på:) helt slut efter träningen!




onsdag

onsdagar är härliga, tycker jag iallafall. ja, idag var jag i skolan en timme och hade matte sen åkte jag in till mammas jobb. skulle bara vara där, ta de lite lungt och leka lite med barnen... ja, jag vet men jag älskar barn. ammy kom upp och bad mig jobba lite. så jag jobbade från 13.00 till 16.00, caash liksom. imorgon har jag ingen skola och därför ska jag jobba hela dagen. från klockan 07.30 till 16.00. alltså det är verkligen härligt med jobb och ha ett jobb som man gillar är ju bra. barnen är så härliga att det inte går att förklara. hur som helst. efter jobbet så gick jag upp till mamma hon slutade en timme efter mig så jag väntade med henne, natalia var där också. vi åkte till liljeholmen och mötte pappa. vi åkte till skärholmen för att handla lite, som vanligt skratta jag och natalia ihjäl oss åt ingenting. gangsters vi är ;D
nej, nu ska jag iväg och träna, salsa och massa annat here i come=), missa inte för gudskull greys ikväll! hoppas er onsdag har vart lika trevlig som min. puss!

oj vilka vackra ögon man fick på bilden, hahaha not. bilden är från januari någon gång.

 


2008

jag och freja 2008? en kväll/natt i skärholmen, efter en heldag på stan!


härligt

tisdag tisdag! yes, är jag den enda som tycker det är jätte skönt att alla serier har börjat igen? jag verkligen älskar det. att veta att det finns något bra på tv kl 21.00. åh, älskar de! jaja, idag var jag i skolan. hade matte på morgonen. efter det hade jag psykologi. mycket intressant lektion ska jag säga er. sen klockan tolv hade ida och jag salsa lektion, med 50 elever! det gick sådär. eller ja, när alla blev tysta gick det skit bra. alla är så duktiga! sen åkte jag hem. mötte natalia och vi kom till mig här. jag sov två timmar och är fortfarande jätte trött. vi tränade i en timme och sen åt vi middag. natalia gick för en stund sen. nu blir det blåbärspaj medans man tittar på desperata hemmafruar! LOVE IT!
imorgon är det onsdag, ska till skolan runt 10 för att ha matte och sen har jag inget mer, häärligt. nu ska jag gå till köket och fixa lite gott innan de börjar! ni tittar väl också? eller?
puss!
haha, några bilder på mig och biggie! <3


ny vecka!

åh måndag! jag vet, har inte skrivit på ett tag. men hade inget att skriva om direkt. nu är lovet över och nu börjar skolan. ska sitta hemma varje dag och få allt gjort, på riktigt! sista dagarna på lovet har vart så jävla sköna. umgåtts med natalia för fullt och haft sena utekvällar och mys. nej, behöver inte skriva mer om det. nu är det ny vecka och den börjar med härligt väder. mysigt med sol och blå himmel :D nej, nu måste jag iväg och fixa mig! vi hörs sen. ska verkligen försöka skriva senare idag. måste som sagt plugga idag! puss!

bror och jag i barca 2009


sommar!

tänk och kunna gå runt i shorts och linne på kvällen utan att frysa... åååh!!!!


tröttis

igår blev kvällen allt rolig. en kväll man aldrig kommer glömma, för den var såå konstig. mer än så behöver jag nog inte ta upp. idag har jag vart skit seg och orkade inte göra ett skit. har städat mitt rum, för jag ska göra om det lite... behövs lite ändring runt om kring mig. och alla som känner mig vet att när jag väl är hemma sitter jag helst i mitt lilla mysiga rum. har suttit med natalia hela dagen och bara myst. pappa lämnade natalia och köpte mat till oss. nu sitter jag här och ska prata med mamma och pappa hur jag vill göra mitt rum, woho:) nu ska jag iaf prata med dom!
24' <3
puss!

vakten mathias, hahahahha som dilan och karro dansa för.


-

säger bara home sweet home!

jobb

vaken och ska till jobbet när som helst. slutar klockan 17.00. jobbar 9 timmar! duktig jag är! caaaaaaaaaash!


min tisdag

såhär såg min tisdag ut. härligt mycket folk på plattan, äckligt kallt. men allt för att visa sitt stöd till chile. iaf det kan man göra. gå dit, vara där, donera mat, kläder och pengar. jag älskar min släkt så mycket! det går inte beskriva i ord, på riktigt.
CHI CHI CHI LE LE LE, VIVA CHILE!
<3
kusiner med mormor.

sjukt mycket folk!


VIVA CHILE!

GOTT FOLK! imorgon klockan 18.00 befinner jag mig på plattan, då skit många chilenare och icke chilenare kommer dit för att ha en minnesstund för chile. det kan man absolut inte missa! så där kommer jag finnas på plats 110%! vi tog fram vår stora chile flagga som ska följa med oss imorgon! skönt att min släkt mår bra. mina tankar går ut till alla som har förlorat någon eller inte fått tag i sina än.  så nu vet alla, imorgon klockan 18.00, det kommer nog komma jätte mycket folk, 1598 st på facebook som är medlemma... tänk alla som inte är det. säger bara, det här vill man inte missa!
kanske ses vi där imorgon?
PUSS!

BILDEN TAGEN IDAG!


pictures

bjuder på två bilder. natalia och jag.

mysiga moehoe :)


RSS 2.0