här kommer jag, sol och värme!

stressstress!
sista veckan för mig i skolan, har massor och göra. men ingen tid. ska träffa massa folk nu i veckan liksom. förlåt, men det är lite viktigare än plugget, känner jag iaf. ska säga hejdå till alla liksom. jag lovar, jag kommer gråta när jag säger hejdå till vissa. jag är så beroende av folk som är här, det finns alltid någon att prata och vara med. och nu i 6veckor kommer jag inte träffa dessa underbara människor. sen på fredag ska jag till grönan så den som vill haka på får jätte gärna göra det, men det blir inte så sent för mig, vill vara massor med mormor nu på fredag och därför inte komma dit så jätte sent. ska bli så kul, att hon också kommer dit den 3jan så vi hinner precis sakna mamma och pappa så kommer mormor dit. men ja, det som vill följa med, följ med! :D på lördag ska jag vara med familjen, vi ska äta tacos, mums! mitra kommer nog också, fan vad länge sen det var man träffa henne. asså shit, på lördag är min sista HELA dag i sverige på sex veckor, shit. asså omg, jag är fett nervös nu! kommer ha tillgång till internet rätt så ofta, hoppas jag. min moster har ju internet och min morbror också. men hur ofta jag kommer sitta vet jag inte eftersom jag kommer ha massor att göra och se och massa nytt folk jag ska träffa. jag menar mammas kusiner från usa kommer ner för att vi kommer, fattar ni vilken jävla stor grej det här är? tror inte det va ;D - får absolut inte glömma bort skolan nu, kämpa in i det sista, eller vad fan vad säger. haha.
 idag är det då första advent och det firades lite smått med lite släkt i solna. mysigt var det. vi åt massa gott och umgicks en del. nu sitter jag här med mitt plugg uppe och är redo! med lite musik i bakrunden klarar jag mig allt. so wish me luck! klockan är endå 22:22 och ska snart sova, mahaha :D

<3


utan er skulle det vara svårt att ha ett leende på läpparna

mattis, freja, mychelle<3


älskade moe hoe :D
<3

8 dagar kvar!

har inte mycket att skriva eller rättare sagt jag vill inte skriva så mycket.
min bror kom hem igår från gamleby, hade saknat han så mycket så det var skönt att ha han hemma igen. köpte en del kläder igår, en tjocktröja med katt tryck på från h&m, sen köpte jag en t-shirt med bambi. köpte en t-shirt och ett linne från monki, ett svart linne och tjocksa gråa strumpbyxor från gina tricot. sen köpte jag massa underkläder från new yorker. och så idag köpte jag min klänning som jag ska ha på mig på nyår i chile :D tänk, imorgon är det en vecka kvar.. sen åker vi! herregud.. börjar blir lite nervös.    snart ska vi till min mormors utställning i hornstull sen ska jag vidare till bästus där det blir en myskväll med freja och mychelle också. massa mys, innan min resa. jag tror det är sista gången jag träffar alla.. eftersom jag siste helgen ska spendera mycket tid med mina föräldrar och moe! :D   ojuste, igår var det en rolig kväll/natt. sov hos natalia även.
nej nu ska vi gå!
<3

varför måste vissa lida så mycket?

har inget att skriva.
skriver nog lite kort bara.
träffade bästus idag, det var inte planerat utan vi sprang på varandra vid tbanan i skärholmen, det slutade med att vi åt, fikade och kollade i en massa affärer efter kläninngar. träffade mamma som skulle hjälpa mig med att hitta klänning, men det gick inte så bra.. och det blev annat som följde med mig hem, haha. min mamma är så rolig att gå och handla med, det blir mycket skratt ska jag säga er. vi gick nog runt i alla affärer och tittade runt. hm, hittade några.. men ja. vi prata mycket om min moster osv. vi skulle åka buss hem, för vi är lata och orkar inte gå. mattis tog 135, mot hennes håll. mamma och jag satt och väntade på vår buss, medans vi väntade satt vi och prata en hel del. om folk som misshandlar sina fruar, hur sjukt det är. och hur jävla synd det är om dessa kvinnor. mamma hjälpte en kvinna en gång, det var vår vän. hon blev misshandlad av sin man, mamma hjälpte henne med att hitta lägenhet och helt enkelt gömma henne. allt slutade med att hon gick tillbaka till mannen och mannen förbjöd henne att prata med min mamma eller någon i min familj. det sårar mig djupt att veta att det faktist finns folk som vi känner som blir slagna eller har blivit det någon gång. vi prata en del om det. usch, så hemskt. jag har fan tur, som lever i en lycklig familj. väl hemma, skulle jag plugga... hm, tror ni det blev av? självklart inte, har prov imorgon.. kan jag något? NEJ. jävla igbarn jag är asså ;D nej, jag klarar det här. come on, sara.. en vecka kvar för dig i skolan! haha! nej, det får mig inte att börja plugga.. åh.. härligt med semster ska jag säger er alla!  smsat massor med folk som är i gamleby och pratad med min bror, som jag längtar efter så mycket :(  lite folk blev hemskickade idag också, lite små tråkigt.. men vad ska man göra.
oj, vad hände med det korta?  haha, aja ha det bra alla.

<3


vart tar tiden vägen?

hej tisdag.
idag är jag trött, så jävla seg. blä. hatar att vara seg och bara inte orka göra ett skit. var i skolan typ en och en halv timme idag. skulle bara prata med min engelska lärare linn, hon är ju helt bäst! ska inte skryta men jag fick mvg på mitt prov och hon säger att om jag lämnar in allt innan jag åker kan jag få det betyget nu den här terminen. hon sa att det inte spelade så mycket roll om jag bara fick g, eftersom hon inte räknar med den här terminen.. eftersom vi inte har gjort sådär jätte mycket. nu är jag hemma och ska snart iväg igen. kommer hem om typ två timmar eller något. ska plugga sönder mig hela dagen, *host* kommer bli så att jag sitter och chattar med krille.. han är hemma och är sjuk.. stackarn. haha, äsch.
 påväg hem så tänkte jag att jag åker nästa helg! sjukt fan, det känns som här om dagen jag sa; det är typ tre månader kvar! nu är det liksom NÄSTA HELG. då är jag borta från snön, kylan. jag ska till sommaren, värmen. fast jag kan inte sluta tänka på att jag inte kommer träffa mina föräldrar på jätte länge, åh... det suger. och jag vet att jag kommer gråta när jag kramar dom sista gången på arlanda. jävlaskitfitta. kommer självklart sakna vännerna... kommer kännas hur skumt som helst att inte träffa moe, jag kommer sakna honom som fan! :( - jag kommer till chile, massa kärlek och massa släkt.. jag försöker se det positivt, för att inte tänka på de negativa så mycket. de enda negativa är att jag åker bort från folk, inget annat. 
 ska sluta nu.. måste plugga. snark!

<3


måndag, med freja.

igår vaknade jag hos natalia där vi satt en bra stund hemma hos henne och sega ihjäl oss, vi satt och titta runt på internet och så vidare. vi gick ner ett tag till mina gudbarn, dom är så roliga.. jag kan verkligen inte sluta skratta när jag är med min guddotter.. så lite och söt. hon satte på sig sina ytteskor och sprang runt i hela lägenheten. hon stanna upp och skrek och skratta. jag kunde inte sluta skratta åt henne, hur lättroad hon är. jag satt i köket och hon stog och skrek sen titta hon på mig och såg att jag skratta och då skratta hon och då skrek hon mer för att få mig att skratta, sötnosen. gudsonen då, underbara lilla trollunge :D
kunde inte somna inatt, på grund av stormen.. jag låg länge i min säng och tänkte, tänkte som en dåre på allt möjligt. på januari, på hur det kommer vara. hur jävla underbart det kommer vara att vara i hans armar.
 vaknade vid klockan 06:00 för att hjälpa bror att packa det sista inför hans fem dagars resa med kunspasskolan till gamleby. jag fixade mig lite och så. sen drack jag min te och så åkte jag med pappa och bror ner till centrum. väl där nere ser jag en grupp människor, alla kunskapsskolebarn stog där och frös och ville in på bussen. sa hejdå till min älskade lilla söta lillebror och till några andra trevliga personer.
åkte iväg till skolan men där stanna jag inte länge, gick hem. träffade freja, det blev mycket prat, skratt och kärlek. hon följde med mig till läkaren och sen så satt vi på en lång buss resa hem. vi prata en massa, vi tog bussen hem till mig där det blev mycket muuuuusik. och kort.

freja, jag älskar dig
& krille är verkligen för snäll!
<3


yasmine är söt.

hon är så söt och snäll.
och rolig :D <3
världens finaste namn också!

twilight is all you need.

igår var jag på bio med nat och med tani. vi såg twilight och jag kan inte sluta tänka på den, deras kärlek. hur otroligt är inte de? jag grät i slutet av filmen, han ville inte "döda" henne. åh, ge mig någon som edward. så underbart, jag är kär i filmen. eller kanske i kärleken som finns i filmen. 
saknad. 
sov även hos nat, inatt. vi gick och la oss väldigt sent.. vi satt och titta på lite saker på datan och sen satt vi och prata en del, jag älskar att prata med henne.. jag vet att hon inte dömmer mig för något. chatta en del med krille och med george. pratade med freja i telefon, hon var inte hemma.. ska träffa henne idag måste få reda på lite saker, mahah :) vaknade idag runt tolv, snön är kvar på marken.. snark! vaknade och såg antonio, han hade tydligen inte sovit något och skulle ut igen, knasbarn :)
ska träffa freja runt fyra-fem. myyyyyyyys :D
hoppas alla har haft en super helg!
<3

favorit citat i filmen;
Edward Cullen: Are you afraid?
Isabella Swan: I'm only afraid of losing you.

Isabella Swan: [till Edward] I'd rather die than to stay away from you.

Edward Cullen: And so the lion fell in love with the lamb.
Isabella Swan: What a stupid lamb.
Edward Cullen: What a sick, masochistic lion.

Edward Cullen: That's what you dream about? Being a monster?
Isabella Swan: I dream about being with you forever.

James: You're alone... because you're faster than the others. But not stronger...
Edward Cullen: I'm strong enough to kill you

jag är fan kär i filmen, ska se den nästa helg igen!


hos nat.

är hos natalia nu, vi ska gå på bio och se twilight med tani :)
medans hon fixar sig så tittade jag igenom hennes bilder och se vad jag hitta;

första bilden; dagen innan vi åker till USA- 2006
andra bilden; guddotters dop i kyrkan
tredje bilden; utanför mitt hus någongång 2006

ändrade planer

ska träffa matilda istället :D
bjuder henne på mat och så ska vi prata en massa.
saknar dig bästus.
nanannana :D
önskad trevlig kväll då!
<3

fredag.

sover hos mormor inatt, så hoppas alla har en trevlig fredag!
grattis i förskott till george som blir 21 imorgon! <3
ska nog träffa natalia nu, eller snart.
ojuste, krille är snäll :D
<3


"äh, fuck it!"

torsdag.  helt onödigt att jag stressade ihjäl mig imorse.. jag trodde vi hade föreläsning klockan 09:00, med det visade sig att det inte var så som jag trodde. blä, så vi hade ingenting under förmiddagen och så har jag inget under eftermiddagen. helt onödigt. satt med ida och hanna, så jävla trevliga brudar ska jag säga er. vi satt och prata en del, lyckligast var jag nog när ida sa "gissa vem jag ser!?" och så tittar jag bak och blir ööverlycklig. vi satt en liten stund och jobba med vårt case, i min grupp är det dilan, ida, hanna och nadia. vi satt typ 40 min och prata om hur vi skulle göra osv. sen gick nadia, vet inte vart.. men hon gick. dilan gick upp och jobba.. tror jag, medans tjejerna och jag satt kvar. vi satt och prata. freja ringde mig och frågade om vi skulle göra något efter skolan, visst.. svarade jag glatt! ida, hanna och jag gick till donken där vi satt och åt.. hm, blev lite knas med maten så jag lämnade den tillbaka och fick nytt. träffade karar sen också och dom var så snälla och följde med mig till tbana, hihi. åkte till stureby, till läkaren. behöver inte säga så mycket om det här. åkte och träffade freja som var med jakob, haha.. freja och jag åkte hemåt och hon bjöd på en latte, sara blev glad! :D ringde även krille för att se om han hade biljetten.. men det hade han inte så jag får vänta tills han har den. sen så åkte vi till skäirs och gick runt och titta lite, mycket prat med freja.. trevligt som bara den. mycket skratt. vi tog 135 hem och nu sitter jag här och chattar med henne också, haha.
imorgon. ska jag typ träffa natalia, känns som år.. fast det var förra veckan typ. det är skönt att vara runt om kring henne, man känner en trygghet. vi får se hur det blir med den saken. det är fredag.. tror nog jag sover hos mormor då.. mysigt? jodå, det är de alltid.
åh,  sov typ inget inatt. satt och chatta på mobilen väldigt länge. ojuste, påväg till stureby började jag tänka, jag åker ju fan snart, om 17 dagar. jag börjar bli lite nervös.. ska vara borta i 5 veckor och 5 dagar. det är ju inte så lite direkt, utan väldigt lång tid? men det är endå första gången så jag tror vi kommer ha fullt upp, åh.. tänk att åka till värmen, solen. åh, jag längtar. jag kommer sakna mami och papi dock, som bara den! sen kommer mormor ner också, så vi kommer vara där med henne en del, älskade mormor. UNDERBART!
ska sluta nu, imorgon har jag bara en föreläsning sen är det slut för veckan för mig! hoppas alla har haft en bra torsdag!

<3

chris brown baby!

BARA FÖR ATT JAG SKA SE CHRIS BROWN DEN 23 JANUARI!!
redan nu är jag taggad, kan ni förstå?
det tror jag inte, va. omg, jag är överlycklig.
så sexig och underbar röst.
im so in love with his music.

from school

sitter här med ida. har precis pratar klart med freja i telefon.. blev lite chockad när jag såg på hennes logg på facebook att hon kände en till rumän, lite väl chockerande. men jag prata med henne och det kanske blir så att vi träffas senare idag vi ska faktist plugga! kan man tänka sig, men det ska vi allt. jag måste det, för jag har massa prov imorgon.. jävla skit! orkar inte, men jag måste göra de annars blir det inge bra. sen ska jag till läkaren innan lunch, inte bra! men jag måste ju.. har tandläkare imorgon också, jag kommer vara helt upptagen. blä. 
 igår satt jag sent och chatta med george och suraj. haha, prata i telefon med natalia och suraj också. det var kul, haha.. visade dom en del bilder, som var ja.. äckliga. fullt med blod osv. men ja, det var väl kul att se hur dom reagera. 
 idag ska jag plugga ihjäl mig som sagt. vi får se hur det blir med datan ;D men ja, nu ska jag forstätta kommentera bilder på facebook..

<3


lördag natt.

gick och la mig vid fyra igår. satt och chatta med krille och så skickade jag lite bilder till honom som jag var lite stolt över, skickade den här första bilden till honom. någon timme efter det så skickade han den andra bilden till mig, den blev så fin! så jag ville dela med mig den här till alla :D
Krille ;) säger:
haha perfekta teamet :P


<3

två bilder;

3 doors down!
lycka.

just nu; chattar med g.

då sitter jag här igen.
 det blev så att jag gick ut endå. mychelle kom hit och vi prata en del och myste. jag satt och chatta medans hon fixade sig, sen bytte vi.. jag platta håret med min nya fina röda platt tång, som är så fin så. och så sminkade jag mig.. skojade lite med pappa och prata i telefon med farmor och faster från rumänien. efter det gick vi till sätra, till mychelle, det går fortare att gå än att åka så vi gick. vi prata en del och så var vi framme hos henne där vi åt, mm vi var så hungriga och det var så gott! hennes katter är så söta och hundarna dom är galna. vi åkte till skärholmen där vi tog buss 740 till freja. vi satt hos freja ett tag och sen åkte vi in mot stan. vi var där en liten stund och sen så skulle vi till fridhemsplan typ? men det ville jag inte, jag skulle till bredäng. när jag kommer till bredäng och är påväg ner till några familje vänner så ser jag några styckna som jag kände, dom ropade på mig att jag skulle komma och där blev jag kvar en stund. sen gick jag vidare till familje vännerna, där det blev mycket skratt och mycket prat. nu sitter jag här igen, gissa vad jag gör? jo, jag chattar. precis som vanligt. sitter här och funderar på  vad jag ska göra imorgon. en sak vet jag att jag måste göra, plugga! plugga, plugga, plugga.. visst jag ska inte sitta sex timmar som en dåre och plugga men en timme, två kanske? ska nog ta och träffa freja sen också, men vi får se hur det blir. aja, ska sluta nu igen. hoppas alla fick en trevlig kväll!

<3


om en vecka, exakt.

igår träffade jag mychelle och vi åt på kebaben. vi satt där en bra stund och bara prata om allt möjligt. mychelle har lärt sig lite till rumänska, haha..  när vi gick ut såg vi tinka! som fyllde år igår också! betty var där också, vi stog där ett bra tag och skratta väldigt mycket, iallfall jag och mychelle. vi prata med två bulgarer, haha dom typ stog och glodde på oss när vi stog där nere vid tbanan. det slutade med att jag och mychelle blev skit äcklade och typ spydde. ja, det var väl mindre trevligt. men ja, grattis tinka!             gick vidare till mormor där det blev mycket prat och mys. vi åt, tittade på tv och det blev jätte mycket messande med mohammed, snällaste sötaste mohammed :D  prata i telefon med natalia också, sötnos.
 idag vaknade jag vid tolv satte mig vid tven och började titta på dirty sexy money.. och det är fortfarande på, dom visar typ hela första sesongen? det är rätt så bra, faktist. nu sitter jag här och chattar med krille, han är så snäll och pratglad ;) okej, det är jag också. hur som helst. jag vill ut, vi får se hur det blir. kanske bara blir en lördagkväll hemma, med tv och massa gott.. men man vet aldrig, kanske går ut till sist iallafall. vad gör ni ikväll?
om en vecka fyller han åååååååår, älsklingen!

<3


 


det blir en fredagkväll med mychelle.

ska iväg med mychelle senare och äta på kebaben här i skäris.
kanske inte världens lyx ställe, men det blir mysigt.
det blir massa härligt prat som vanligt.
sover hos mormor ikväll också, så alla vet!
nås SJÄLVKLART på mobilen :)
aja, ha det nice.
chattar lite med sötaste george nu.


fredagar är underbara

hej alla där ute ;D
nu kan till och med mina kusiner i rumänien läsa det här, kul är det allt :) visst, det kommer inte vara översatt exakt men bara dom kan läsa och förstå är ju rätt så kul.
 igår gick jag och la mig vid 22:00 endå var det så svårt att komma upp, det blir väl så när man sover länge blir man ju skit seg i hela kroppen.. den känslan gillar jag inte. så jobbigt. åkte till skolan där jag såg att chris brown kommer till sverige, jag flippa sönder och ringde mamma direkt och bad henne boka biljetter, men tyvärr går det inte försen 8dec. men ja, satte mig på föreläsning om buddsimen, rätt så intressant men hela gruppen var seg så jocke blev lite galen och gick igenom allt jätte väldigt fort och efter det så hade vi föreläsning med lilia, hon är min favorit lärare, helt klart! hon är så klockren och så bra. vi hade föreläsning om etik och moral, som jag redan kan allt om tack vare kunskapsskolan. fick lite uppgifter som jag redan gjort i kunskap, så innan lunchen åkte jag till kunskapsskolan och hämta lite gamla arbeten, hihi. som jag fick mvg på. träffade trevliga människor sen åkte jag hem med anneli och nu sitter jag här och tänker vad jag ska göra hela denna fredagen. freja ville träffas men hon ska till sin häst och jag ska till mormor senare. men jag vet inte. vi får se hur det blir, kanske bara stannar hemma ikväll och så går jag till mormor senare.  nu är det helg! jag vill bara att alla ska veta att januari kommer fan var bästa månaden! först är vi i chile tills den 16 och sen kommer g hit någon gång i januari och så chris brown den 23 TAGGAD! :D  nu ska jag sluta skriva, ska chatta lite och sen ska jag äta något, tror jag. och sen måste jag sova lite, helt död! hoppas alla får en trevlig fredag!

<3


take me away, far away.

jag är trött. jag är trött på skolan. jävla äckliga skit betyg! jag hatar skolan! rättare sagt jag hatar gymnasiet!
 nu ska jag sluta med det tråkiga. som ni kanske har märkt har jag "stängt av" min blogg pga att jag ville göra om den.. profilbild funkar inte längre, why? i dont know. well, this is it.
idag hade jag nog den roligaste bussresan i hela mitt liv, från stureby till bredäng. killar som snackar om att ha sex, ett par som blir "splittrat" alltså, en gick av bussen och den ena hann inte gå av, två rumänska killar kommer och sätter sig brevid mig dom sitter och pratar om svenskar och jag sitter och asgarvar för mig själv, två fjortisar som kommer på bussen och säger: jag vill inte ha fjällis jag vill ha GÅÅÅÅS.. 163 full med liv säger jag bara.
väl i bredäng smsar natalia mig att vi kan träffas, det ville jag självklart göra.. vi gick hem till mina gudbarn (hennes kusiner) som bor två våningar under dom. där satt jag som vanligt och lekta med guddotter och gudson. prata en del med deras mamma, som älskar lussekatter som inte jag gör. natalia såg lite sms från sorin :/ han är fett, jag vet inte konstig. och sen prata jag en del om g. åh, kom nu? natalia var lite chockad tror jag, att jag var så seriös om allt. men ja, lillplutt natalia som jag älskar så mycket så mycket!  jag kom på en sak, jag måste plugga matte minst en timme om dagen från och med imorgon.. jag lovar att jag ska göra det. okej, inte på helgen men på vardagarna. tror jag måste plugga lite i helg endå. är sjukt trött och hungrig. ska fixa något att äta och sen ska jag nog sitta lite vid datorn och chatta med g och krille. sen ska jag nog lägga mig lite tidigare så jag orkar med skolan imorgon, bajsfittskola!  som inte förstår varför jag inte kommer till skolan, kanske för jag är hos läkaren tre jävla gånger i veckan? inte mitt fel direkt. åh, suck på dom. nej, nu ska jag sluta skriva. hoppas alla mår bra där ute. nu ska sara sluta skriva och forstätta chatta.
<3

som om det vore igår

jag minns det här dagen så väl. det var när matilda, freja, anna, isabelle och jag själv åkte till IKEA och massa andra ställen för att köpa saker till balen. trevligtrevligt.  jag minns även vilka jävla flumm bilder frejs och jag tog. galet många roliga bilder, jag vill inte dö så därför delar jag inte med mig bilderna här.. hon kommer döda mig. här står vi och väntar på isabelle och anna som är inne och handlar något på kvantum i skärholmen medans freja, mattis och jag står och väntar utanför. jag fick kramp i foten och fick så jävla ont. på bilden ser ni att jag har tagit av mig skon och står mot en vägg och tycker upp foten, det hjälper! medans freja är dum och är jävligt glad -.-
gud så många bilder jag hitta på oss freja :D

<3

hatar söndagar.

jag måste bara skriva. jag måste. jag läste frejas blogg och jag saknar också våra dagar. freja, matilda, happy, yagge och mychelle. våra dagar, dom var bäst. helt klart. det gick inte en dag utan att jag skratta med er. inte EN dag. förstår alla vilken lycka det var? det var underbart. och när man väl var ledsen, kunde man bara gråta.. bara gråta, dom fanns där och trösta och sa allt man ville höra. underbara vackra flickor.


och så alla vet jag ska inte börja i frejas klass, utan det är tvärt om. freja förstår du hur kul vi skulle ha? det skulle verkligen vara vi igen, förstår du hur mycket skratt det skulle vara? hur kul skolan skulle kunna bli om du gick i MIN klass. och freja du snor mina kläder, rättare sagt mina älskade hoodtröja från h&m, give me(a) ojuste, jag är inte galen.. jag är normal.. du är galen. okej, vi är det? båda två :) jag menar, vilka två idioter sitter och messar med ett snusko tills fyra på morgonen och vem, VEM har umgåtts i 12 timmar och bara flummat runt i hela stan? haha! galna brud. vi kommer ta över vittra på södermalm när du börjar ;D looove you!

<3


hejdå ett tag

jag orkar inte nu.
och nej, inget har hänt!

3 doors down, live arenan

kolla vad krille länka mig. jocke som filmar. jag och tjejerna står lite mer åt vänster. exakt imitten.

världens bästa kväll.

åh, så jävla underbart! från början till slut. freja och matilda. vi stog typ längst fram i kön och vi stog typ 40 min okej kanske lite mer, men såklart värt det! vi gick in och så sa dom åt oss att sätta oss på golvet. där satt vi i ca en timme kanske? innan det såg jag krille med hans fyra vänner som presenterade sig som, jocke, dennis, patirk(chilenare ;D) och micke. krille var jättejätte snäll och bjöd mig på något att dricka, en sprite och han själv tog en öl. jag tacka honom och gick tillbaka till freja och mattis som stog och stirra och drack upp min läsk :( men ja, sen kom förbandet, helt okej faktist. det gick och lyssna på :D freja blev lite smått irriterad på en tjej som stog bakom oss och typ börja bråka, haha.. det var så jävla kul att mattis och jag skratta ihjäl oss. sen kom dom ut, 3 doors down. omg vilket jävla adrenalinkick man fick, alla stog och hoppa och sjöng med. han slängde sig i publiken och det var så jävla kul för alla typ ramla men sen kom han upp i luften typ. haha! sjöng med alla låtar och hoppa som en galning i slutet vet jag inte vad som hände men jag försvann från freja och mattis, helt. jag hamna brevid krille och dom andra killarna. sen när det var slut såg jag inte dom så jag typ stog kvar där med killarna och så såg jag dom. dom stog och bråka med två andra tjejer om en trumpinne typ, haha.. vi typ stog och garva åt dom. efter ett tag van f och m. men då börja dom två bråka om vem som skulle få den och freja van;D vi gick ut och så bjöd krille mig på läsk igen :$ så snäll! höll på att halka och slå ihjäl mig men tur var han brevid mig och typ tog emot mig haha.
åh, kvällen var undeeeeeeeeeerbar! fan asså. kärlek till alla som var där!
nananna, jag har sett 3 doors down med massa härliga personer :D
<3

jag kör en mattis här.

längtar tills ikväll, 3 doors down med bästus och freja. fyfan vad nice!
längtar till att ha gjort klart allt i religionen + hela caset.
längtar tills den 7dec för då drar jag till sol och värme.
längtar tills det är den 18dec då min kusin fyller år i chile.
längtar tills jag kommer hem.
längtar tills jag kommer hem och ser baby.
längtar till jag är i hans armar.
längtar till en ny fräsch start i skolan (?)
längtar till en massa födelsedagar.
längtar till påsk för då drar vi till rumänien.
längtar till sommar, då kanske det blir norrland tre dagar under midsommar med bästus.
längtar till sommar, byebye sweden. hello USA! :D
åååååh. ge mig dec-jan NU?
 

just nu är det viktigaste IKVÄLL! 3 doors down baby! :D TAGGAD? YES! :D
Härlig musik som 5 grabbar spelar. UNDERBART!
freja & mattis kommer göra kvällen ännu bättre.
älskade potatisar.

kärlek rakt igenom.

lär mychelle rumänska för om två månader kommer hon behöva det mest av alla,
 haha! sötnos. tack för idaaaaaaaaaaaaag :D
 haha, nu asa de repede.
i looooooove you!


snart åker jag !

i dont know what to say. i love you?

var i skolan idag, fett jobbgt. eller nej, skoja.. hade typ några föreläsningar från ett till typ tjugo i tre. nu är jag helt död och trött. vet inte om jag ska till skolan, skulle behöva det egentligen. men jag vet inte, kanske ska till "läkaren" och sådär. juste, innan lunchen idag var jag förbi ksab eller inte i skolan men jag skulle möta rebiik för att ge henne, hennes vantar. stog ett bra tag med alex, mohammed, suraj, tinka, adde och prata. träffade även en väldigt trevlig kille vid namnet tobias.. inte han tobias b, utan en annna. helt annan. haha. men ja, åkte sen till skolan där jag träffade kusin som är så jävla taggad inför ikväll, min bror ska med också. det är rock the bells. jag skulle typ somnat där eftersom jag inte gillar sån musik sådär jätte mycket. ojuste vi har börjat nytt case, enigma heter det. ämnerna i det här caset är filosofi, religion och svenska. vi kommer vara helt klara med relgion A och B i ettan, fett skönt! så det gäller att verkligen kämpa nu. så jag får bra betyg i dom målen.
jag åker snart också. underbaaaaaaaaaart. fatta 5veckor kvar? inte ens det. känns som igår när jag skrev på bloggen att jag skulle åka dit. tiden går snabbt så nu gäller det i skolan och sen när jag kommer tillbaka är g förhoppningsvist här i sverige redan. åh, saknar även det. han kanske kommer lite innan eller efter att jag har kommit hem. endå, underbarat!
om 2 dagar ska bäääästus och jag på 3 doors down, taggad? självklart! ser fett fram emot det! underbara bästus.
men mest av allt saknar jag till chile och JANUARI!
hoppas alla mår bra där ute, puss.
<3

kan tiden gå lite fortare, just nu?

jag är trött, jag fryser, jag har ont. håll om mig.
älskling kom.

ville även låta alla veta, att min kusin är bäst.
bäst i alla lägen,
alla dagar hon finns där.
jag älskar att träffa henne varje dag i skolan.
jag älskar isabel michell velasquez castro


kärlek gör mig lycklig

jag är lycklig idag.
jag är kär, grattis ;D
jag saknar tills han kommer hit, som fan.
i januari, åh.
januari kom nu?
kärlek.
idag vill jag även säga grattis till min morbror mario som vi nu ska iväg och fira!
ksabs skolkatalog har kommit och vet ni vad?
haha! alla där är så mobbade ;D
olivia, rebiik och adde blev typ bäst av alla :D
SÖTISAR.
ojuste, vi har börjat nytt case, ser faktist fram emot det som fan,
har även tid hos "läkaren" på onsdag med.
och så åker jag om fem veckor.
UNDERBART.
så?
underbart med kärlek,
underbart med födelsedagar,
undebart med Gud och Prästen,
 underbat med CHILE

jag är kär.

Jo, idag är det en sån dag som jag brukar kalla CHILLDAG.  Igår var det massa folk här hos mig, både min brors vänner och Natalias vänner. Det var skit kul och vi tog roliga kort. Vissa tittade på film, skräckis så klart.. där vissa blev skit rädda och nästan grät. Angelina och några andra Busiga gick ut och dom som har vart hos mig vet att man kan typ klättra upp till våra fönster, allrummsfönster. Så där stog Angi och massa andra och banka och skrek. Det slutade med att alla skrek och Natalia nästan grät. Skit kul, Rebiik och jag visste redan det så vi blev inte rädda. Haha. Eftersom jag redan sett filmen hundrafemtio gånger så orkade jag inte se den igen.
Innan jag kom hem träffade jag Michelle, Michelle G. Min vän. Kändes så mysigt att ta en kaffe med henne och bara prata, om allt möljigt. Från Fidel Castro till olika präster. Det kändes så jävla tungt och säga hejdå. När hon gick på tunnelbanan med tårar börja jag också gråta. Jag saknar henne redan. Ska försöka haka på pappa ner om typ två veckor.
Efter alla hade gått igår så ringde jag Bästus och frågade henne om hon ville sova här. Klockan var runt elva då? Hon kom.. vi satte oss och åt i eveigheter.. nästan två timmar satt vi runt matbordet och prata en hel del. Dani avbröt henne och hon avbröt Dani. Så jävla kul, att dom alltid ska bråka. Vi tittade på kartor.. hm, en stad i USA heter Bagdad som ledde till mycket skratt. Jag hade världens lust att se alla videofilmerna från Bröllpet 2005. Jag ville bara se om EN person fanns med någonstans. Och jag är nästan helt säker på att han finns med. Underbara du. Vi bädda och så självklart skulle jag ramla på Bästus ner från min säng, haha låter lite konstigt men hon fattar ;D
Vi tittade även på lite Greys men bara en del. Sen somnade vi, klockan var väl då runt halv fem?
Vaknade vid flera tillfällen under natten då jag inte kunde sluta hosta, hemskt. Drömde en del saker också. Att jag hade börjat prata med en person, Sorin.. hm, mina gudbarns morbror.. knasigt. Men ja, drömde att vi hade börjat prata eftersom vi inte burkar prata så var det jätte konstigt. Och så drömde jag att Yagge kom med sin hund, söta lilla hund ;D
Vaknade vid tolv först för att dricka min hemska te, usch. Sen somnade jag om. Och så vaknade vi vid klockan två. Så dagen har vart seg. Skit seg. Vi åt nybakade scones som mamma bakade på morgonen :D och så drack vi färskpressad apelsin jucie som pappa gjorde ;D Vi tittade på mer Greys och så fixade vi oss för att gå ner till Skäris för att jag skulle köpa ett par jeans som jag blev skit nöjd med!  Vi köpte lite paj och så gick vi hem till mig och åt rumänsk mat och så åt vi paj med varm choklad, MUMS!
Mattis skulle hem, jag skulle till Natalia en stund. Och så blev det. Vi skjutsade Mattis hem men innan det släppte dom av mig hos Nat. Där jag åkte upp till mina gudbarn först, där det blev mycket lek med guddottern Lavinia. Sötnosen. Tänk hur lätt man roade sig när man var liten. på bilden nere lägger hon toffsar på sina små söta fingrar och så tar hon bort dom, och så lägger hon dom tillbaka sen skulle hon göra det på mig och sen på Sorin. Nat och jag gick upp till henne sen, två våningar upp och så tittade hon klart på en film och så data.
Pappa ringde och sa att jag skulle ner och så gick jag ner och så åkte vi hem. Nu sitter jag här och älskar den här bilden som jag laddat upp här.
Juste, pratade med faster idag. Ska ladda upp bilder på bdb, iaf vad hon ville ;D Det blir nog imorgon. Aja, Hejdå!

<3

RSS 2.0