middag

hej igen! har tränat i en och en halv timme, nu ska vi äta middag framför filmen blood diamond... så jävla bra film! gråter varje gång! åååhh... mamma gör så god mat jag dööör... nu ska jag äta!

sitter vid mammas dator och hitta den här bilden. chile 2008! saknad!

drömmer mig bort

torsdag den 29 april, och dagen började med att jag åkte till skolan och fick min mobil av jätte snälla agust! sen var det bara att gå vidare till mitt plan där vi hade nationella prov i engelska b. jag tror det gick bra, jag hoppas det, det kändes rätt så bra iallafall. efter nationella gick jag på föreläsning och därefter åkte jag till jobbet där det blev bus med barnen och äta pannkakor. åkte vid tre till skärholmen där jag skulle ta spruta och det gick bra och nu sitter jag här. ätit en liten bit pizza och väntar på att mamma och pappa ska komma hem, själv ska man träna nu! medans jag gör det kan jag ju drömma mig bort till rumänien, jo för den 22 juli åker vi till havet och är där 4 nätter, hääärligt! massa bad, sol och mat! det kan inte bli bättre!
...nej, träna var det!
puss!

mamaia, här kommer vi vara mellan den 21-26juli!


XPERIA

hej alla! vill bara säga att jag idag inte alls vart på bra humör för jag hade tappat bort min mobil, ja... fick verkligen panik och typ grät. ringde polisen och gjorde anmälan, spärrade mitt kort och allt. sen efter att jag hade vart hemma en stund så kom mamma och pappa med mat och så när vi satt och pratade vid matbordet så tog mamma fram två XPERIA x10!! jag blev så glad!! fick ett tillfälligt nr och vad händer en halv timme efter? jo, en kille ringer min mamma och säger att har hittat mobilen! alltså! dagen kunde liksom inte bli bättre!! jag är så glad!! jag älskar min mobil, så jääävla het! nej, nu ska jag fortsätta leka med den, imorgon är det nationella i engelska! önska mig lycka till!
puss!
ÄLSKAR MAMMA OCH PAPPA!


-

ska snart lägga mig, är inte på världens bästa humör. imorgon jobbar jag, öppnar och slutar tre.
svarar bara ibland på mobilen, orkar verkligen inte. just so you know.


fortfarande söndag

helgen har vart galet chill, i fredags var jag med tjejerna på fest i hornstull och sen åkte vi vidare till sätra. blev en tidigt kväll. vi kom hem och sjöng för pappa, han fick tårta och presenter typ klockan 02.00 på natten. lördagen var vi på alions 18 års fest, det var helt nice. roliga människor fanns det gott av och det gillar man extra mycket. vi gick tidigt, vid tio tiden? min bror och jag åkte in mot stan för att möta natalia där vi bland annat åt på donken. sen har jag bara mysit hos natalia med bror och mina söta gudbarn. alltså åh, jag älskar dom så mycket... så söta att jag bara vill äta upp dom! seriöst!!! blev lite krig med natalia i slutet när vi gick upp, men det diggar vi för fullt.
nu är jag hemma, bara min bror och jag. mamma och pappa är på akuten, tänker inte gå in djupare i det för det har inget med resten att göra:) nu blev jag hungrig och när jag blir hungrig blir jag grining. så ska upp och fixa något! HAR INGEN SKOLA IMORGON ELLER PÅ TISDAG!
puss!
diggar bilden för fullt alltså!


grattis!

IDAG SÄGER JAG BARA GRATTIS TILL MIN ÄLSKADE PAPPA!!
SOM JAG ÄLSKAR SUPERDUPERJÄTTE MYCKET!!
VÄRLDENS BÄSTA PAPPA!
te iubeeeeeeeesc!
bilden är så söt, påväg till rumänien 2010!


nationella imorgon.

torsdag den 22 april, och what is up with the weather?! vadå snö och regn? det är ju slutet av april det ska vara soligt och varmt och spring feelings... men nejnej, sverige ska ha världens keffaste väder, helt klart! dagens onödigaste var väl skolan och dagens roliga var centrum med lillebror. fick hem en tröja och lite smycken. när man är med dani blir det alltid mycket skratt. imorgon ska jag köpa ett par skor, gladiatorsandaler så jävla fina! till sommaren behöver jag också några skor som går snabbt att sätta på sig och är sköna, men det finns ju inga :( sen behöver jag ny bikini och lite short och linnen, men de är till sommaren. igår fick jag ju med mig ett par jeans shorts. hittade ett till par idag men köpte inte dom eftersom det kommer ju komma nya saker till sommaren! nu är middagen klar det blir spenatsoppa med lite annat gott. imorgon har jag nationella prov i svenska b från klockan 8.30 till 14.30! 6 timmar, jävlar säger jag bara! vi får se hur det går, nu är de middag!
puss.

romania 2010, bobo, costin & jag<3


heart

heart


-

galet trött, blir inget bloggande idag!
jag vill bara tacka min fina vän edy för sitt stöd igår natt!
du fick mig verkligen att tänka på annat, love you ' bro :)


edward maya.

många vet inte att han är från rumänien, bukarest. hans musik är grym!


hemma

tisdag den 20 april, denna dag bjöd på mycket sol och härligt väder! blev arbeta med ida och gå ner till slussen och äta. det blev grillade kycklingfile med ris och sås, det var helt okej. åkte vidare mot jobbet. där det blev ute lek och passa barnen. efter det var de fruktstund och imorgon ska jag jobba hela dagen. börjar jobba klockan halv åtta och vet inte riktigt när jag slutar... det får vi se imorgon. just nu känner jag mig helt slut och vill bara äta middag! men det tar nog ett tag tills maten blir klar, pappa är iväg och spelar golf så vi kommer nog äta när han är tillbaka. ska sätta mig med teori boken och läsa lite! imorgon öppnar jag dagiset, med min kusin isabel som också jobbar där. men nu var det plugg! puss!

min kusin isabel & jag på julafton hos mig. vem kunde tro att vi skulle jobba tillsammans ;D


skola & jobb!

nu ska man iväg till skolan och sen väntar jobbet!
åh, minnen! vi åkte fallskärm här var vi påväg mot båten! mallorca 2007!


young money


tröttis

måndag den 19 april, och jag är äckligt trött. dagen bestog av skola hela dagen. måndagar är ju min längsta dag, börjar tio i nio och slutar fyra. gaaalet. kommer hem helt död. har pluggat lite när jag kom hem och så laddade jag ner musik och nu ska jag snart sätta mig och plugga lite teori. ska även se svenska hollywood fruar, så jävla roligt!! imorgon ska jag till skolan vid klockan tio och sen klockan ett måste jag vara på jobbet. där jag jobbar fram till halv fem, så imorgon blir det också en lång dag. men jag får ju ha det lite roligt efter klockan ett där jag får leka med alla söta barnen och så får jag ju pengar för det! hur som helst, ska ta fram teori boken nu, tittar även på top model medans. hoppas er måndag har vart bra! puss!
papuke & jag romania' 10.


-

sängen väntar, blir inget mer bloggande idag. godnatt!


baka

söndag gott folk, ska snart prata med morbror på SKYPE. de är nog de smartaste som finns! prata och se varandra helt gratis! haha, you gotta love it liksom! pappa gick ner för att handla lite, natalia och jag ska nämligen baka! ja, hahaha! vi får se hur det går och hur det blir. det blir lite småkakor vi ska baka. syltkakor, kokostoppar och chokladbollar. nej, nu väntar jag bara på att min morbror ska ringa så jag kan lämna över datorn till min mamma! forsätt trevlig söndag så hörs vi senare!

jag just nu, helt dööööd! hahaha, aja bjuder på den då


det här är kärlek

jag saknar verkligen det här, det här är semester för mig. det här gör mig lycklig. dessa människor fyller mina dagar med skratt och kärlek. jag längtar som fan till sommaren, 72 dagar kvar! och denna gång är det dani och jag som åker och dååå goott folk blir det ännu mer röööjj! åh, jag vill ju ha lov nuuu!  DET HÄR KALLAR JAG FÖR KÄRLEK!

raluca, edy & jag.

dragos, edy & jag.

raluca & jag

libel & jag

booghy & jag

robert, ralu & jag

edy, ivan, libel, adrian & jag.

bobo & jag

min älskade kusin & jag

roxy, ana, besa & jag

mihai, ralu, alex & jag

cami, bebe, athias & jag.

adrian, bobo, kusin & jag

dragos, liviu & jag

random, popik, liviu, ionut & jag.

popik & jag


lavinia 4 år

blev inget grillande idag, vi gick förbi en stund och hälsade på alla. vi gick efter typ en halv timme. det var jätte roligt hos guddotter, alltid roligt att träffa alla! man skrattar så mycket och alla är så glada. vi kom hem för en liten stund sen och nu ska vi se på.... sex and the city! ja, den filmen somnar vi alltid till! yes, im home och natalia sover här som varje lördag. bjuder på några bilder från idag då!
godnatt,puss!

natalia & jag

natalia, andrei & jag. lägg märke till min sexiga lock och andreis naglar, haha!

natalia, andrei, dani & jag. LOVE.

natalia & jag, hade mitt hår heeelt lockigt idag... första gången.

två sötnosar.

lavinia 4 år! jävlar vad tiden går fort! imorgon kl. 15.15  blir hon 4 år!! :D


hos natalia

igår var det myskväll med tjejerna. och så sov jag hos natalia, tani också. vi var uppe till halv sex och pratade. vi vaknade vid halv två. och nu strax ska vi till min guddotter och fira henne för att hon imorgon blir 4 år. jävlar, 4 år! lite läskigt ju. nej, nu ska jag fixa mig. senare ska vi ju gå och grilla och fira rouaa :)

hittade tre bilder här hos natalia som jag inte har lagt upp här på bloggen, så ja:)


natalia j. popovici

te iubesc, te quiero, jag älskar dig, volim te, je t'aime, s'agapo, ti amo.
I LOVE YOU!


söndags

bilder från sofias 17 års dag! det finns fler, lägger upp dom när jag får tag i dom!
nu pluggar jag till nationella prov imorgon och engelska provet imorgon!
är galet trött också har vart i skolan hela dagen sen har jag jobbat fram till halv sex!
så blir nog inget mer bloggande för min del!
greys ikväll! det kollar ni på va? det gör jag garanterat!
puss!





från vittra

från vittra södermalm, ja... sitter i skolan väntar på att idas spanska ska sluta sen ska vi ner och äta. det luktar så jävla gott i hela skolan, ris och någon thaigryta. åååh.. mums! haha, jag är galet hungrig. efter lunchen sitter vi nog ute en stund sen strax efter ett ska jag åka in mot jobbet. jag älskar att jobba, det är så roligt! juste, var i skolan halv nio det var ett jävligt bra tag sen ska jag säga er. men jag var här så tidigt för att jag hade samtal som gick jätte bra. har suttit på plan 6 och pluggat med ida. vi satt ute på terassen, så jävla fint väder och fin utsikt vi har här på skolan. la mig i hängmattan och njöt av solen.
åh, en halv timme kvar sen slutar ida... kan inte tiden gå lite snabbare!
skriver kanskekanske senare, puss!

bilder från idag

bilder från idag, härligt med vår! <3




min rasmus!

mådagen den 12 april, är man jävligt glad! och på jävligt bra humör ska jag säga er. och det beror på det härliga vädret som var idag! dagen började med en matte lektion, räknade lite matte och sen hade vi lite case. vi gick ut och satte oss och fyfan va skönt det var! love it. vi satt ute till två. från klockan elva till två satt vi ute. vi bara satt och prata om allt möjligt, tog bilder och njöt av vädret. musiken var på så det var helt chill. vi gick senare in för att kolla om det fanns kvar biljetter på pitbull konserten och de fanns det, vi kanske ska gå. helt nice ju. sen kollade vi kryssningar till hawaii och lite andra ställen, men det är sjuuukt dyrt. typ 40000 kr, haha! galet! men vi ska någonstans... inte nu i sommar utan lite senare! helt nice ju! träffade min underbara man igen, saknat honom så mycket!!! han är så fin sååå! min dag blev bara bättre när jag fick reda på lite saker av natalia och sen när jag kom hem till natalia så chatta jag lite också. natalia och jag skratta skit mycket åt allt möjligt. pappa kom med bilen och så körde jag hem. åt middag och nu sitter jag här.
imorgon är det skola och jag är jätte trött ska nog lägga mig snart. vill ha alla bilder från idag! försöker få tag i ida, men det är omöjligt haha. bilderna blev så härliga från idag!
aja, puss!

med min fina man, looooove<3


elyo!

jag har fastnat för låten. natalia vet exakt vad jag tänker på och
nej alla behöver inte veta vad.
jag älskar den här låten!!!!!


bilder

bjuder på mobil bilder idag orkar inte skriva, kommer nog upp lite kamera bilder när jag får alla!  
bror och jag tidigare idag

natalia & jag hos sofia

bjuder på den här, tani & jag


next stop, mormor!

nu går vi till mormor sen blir det bredäng för min del! hörs ikväll! puss!


ont i magen

gott folk, jag har nu vart vaken i fyra timmar. vaknade klockan sju för jag hade ont i magen. vill inte ta upp i bloggen varför jag har så ont i magen och nej, det är inte mens... haha. hur som helst, har suttit vid datorn enda sen dess och kollat massa bloggar och chattat med alex och nu med edy. väckte natalia och sa att hon skulle logga in och jag tror hon är påväg att göra det. hoppas det. hur som helst om någon timme ska jag till min mormor och så ska jag umgås lite med henne sen ska jag vidare till bredäng och fira sofia som blir 17 år idag! grattis grattis till henne säger jag bara! ett år kvar sen blir det 18, höhöh.. själv har man ett halv år kvar. skit långt kvar, menmen. nuuuu ska jag fixa mig och forsätta chatta med folk!
puss!
bilder tagna i onsdags eller i torsdags, älskar moes lila tröja!
digga min bakrund på mobilen också!



barca!


ja, då är el clásico över för denna gången. och vem tror ni vannnn? jo, självklart vann barca! så jävlar roligt att titta med min bror och chatta med polina samtidigt. båda är helt inne i spelet! hahaha, så jävla roligt! nej, men messi gjorde första målet och de andra målet gjorde pedro! snyggt säger jag bara! men hur som helst, sitter här och chattar med bobo, tani och vlad. och sängen väntar snart. så det blir inget mer bloggande idag! imorgon ska jag till mormor och sen ska jag iväg och fira sofia som blir 17 år! yes, men nu. chatta lite till sen sängen! puss!


fredags kvällen

lördag den 10 april, ja... vaknade för inte så länge sen. skulle kunna sova mycket mer men mamma skulle städa och så ska jag träffa polina och rasmus idag! igår var vi ju hos erica på fest. men innan det kom natalia och rebecca hit, så skönt att träffa min fina rebecca. vi pratade en massa och skratta en del. sen åkte vi mot fruängen där festen skulle vara. vi kom dit och det var helt nice. vi satt där ett tag, prata och sådär. gick vidare till rummet där alla killarna satt och fick se jet strippa, hahahaha! ja, det blev mycket skratt... tyvärr inga bilder eller videosar för han tog alla mobilerna. men det var roligt att se alla. vi åkte sen vidare till donken där vi åt tjockis mat, som vanligt. sen började vi röra oss hem. var hemma vid fyra.
nej, nu ska jag fixa mig... ska snart ner och träffa polina! mycket att prata om!
puss!


rebecca, sofia, sofia, rouaa, alex & jag

min fina rebecca<3<3

seffo, jet & jag. jet krigar för att ta min mobil :)


rumänien vår'10


 

den här låten spelades i bilen när vi åkte till stan, minnen för livet!


festa idag då!

fredag den 9 april, dagen bjuder på ett grått och tråkigt väder! dessa dagar har jag bara jobbat och vart med natalia. igår satt vi till jätte sent och pratade med edy i mick och web. sen pratade vi lite med ady också. det är så roligt att prata med dom, haha dom är så roliga. hur som helst, så har det vart soligt och fint väder här de senaste dagarna, nu är det grått och äckligt igen :( det gillar jag inte! snart kommer rebecca hit, sen kommer natalia sen ska vi alla vidare till fruängen där de blir fest. blir nog skit roligt. första festen efter resan, det behövs ska jag säga er. är galet trött men endå taggad för ikväll. ska snart börja fixa mig. vet inte ens vad jag ska ha på mig och hur jag ska ha håret och vi ska träffas klockan 20.00... lyckat. åh, har inte träffat rebecca på fett länge!! ska bli så skönt och roligt att träffa henne. bilder kommer nog upp på facebook först, så kolla där! annars kommer jag nog lägga upp några bilder här.
nej, nu ska jag sluta skriva och titta på ncis och fixa mig! puss!

älskar den här bilden, hihi. gudfar & me <3


pictures!

42 bilder från romania! finns många fler på facebook!

natalia & jag första dagen, vid vattnet.

mitt baneasa<3 LOVE IT

edy & jag första kvällen<3

edy & jag i parculet(parken)<3

raluca, edy & jag i parculet<3

dragos, edy & jag, vid fotbolls plan<3

mihai, natalia & jag, vid fotbolls plan<3

raluca & jag vid grannens hus<3

ana & jag hos bobo

adrian & jag hos bobo<3

bobo, kusin ruxi & jag utanför scoala 7(en skola)<3

ana, kusin ruxi & jag, scoala 7.

bobo & jag, scoala 7<3

kusin ruxi & jag, scoala 7<3

edy, natalia & jag, herastreau<3

tzoncu(aka. ady, gudfar) & jag, cool bild<3

ana, natalia & jag i herastreau<3

ana & jag

edy, natalia & jag<3

natalia & jag, dragos var fotograf<3

dragos & jag, han ville inte vara med på bild:(<3

dragos & jag <3

besha & jag <3

dragos som fotograf igen:)

krama hans ben :)<3

min sötaste natalia<3

natalia, nick & jag... undra vad han tittar på, haha!<3

min fina pappa & jag<3

LOVE! natalia & jag<3

i bilen<3

natalia & jag, en tripp med killarna till stan på natten<3

mmmm, vatten! :)

alex & jag <3

kusin ruxi & jag i kyrkan på påsken

pappa & jag i kyrkan på påsken <3

sho vit, påsk natten.

jag på insulita(en ö som ligger vid oss), påsknatten

dragos & jag prata i flera timmar <3

liviu ville också vara med på bild:)<3

min älskade gudfar! <3

som är så underbar! <3

påsknatten kl. 06.00 på morgonen<3

yea! <3

helt glada<3 påsknatten.(morgonen)

sista bilden från rumänien, vi var ute till 02.00, två timmar senare skulle vi åka hem.
<3<3<3


sista bilden, and all i can say is LOVE!


home!

home sweet home, nu är jag hemma! yes... i am! den här resan var så rolig! från att vi kom till arlanda till sista natten vi var där. minnen minnen minnen! det var verkligen jätte roligt, skönt att umgås med alla hela tiden. alltid ha något att göra. det blev väldigt sena utekvällar och mycket skratt.
när vi landade började jag gråta lite faktiskt, såg att det snöade och jag blev inte alls glad ska jag säga er. inte alls! var helt deppig, men det var så skönt att komma hem, hem, hem. krama mamma hur mycket som helst och min bror också. det är kärlek. sov några timmar. vaknade av att natalia var vid dörren, hon skulle sova här. men jag somnade om igen. flyttade på mig och sov brevid moe, fina moe! <3 hur som helst, vaknade och skicka bilder och ladda upp bilder lite överallt, det blir två album på facebook, så många bilder blir det. men det är bara för att jag inte ska hålla på att skicka alla bilderna till alla människor, blir så jobbigt. men allt som allt finns det 1863 bilder och fler kommer!
nu ska jag börja fixa mig sen ska jag iväg till jobbet. natalia åkte för en stund sen. efter jobbet ska jag nog gå förbi henne och vara där en stund. blir nog nice. juste!! har fått min första lön! härligt med pengar! men jag ska spara varenda krona! nej, vet ni vad. ni får se en bild sen ska jag fixa mig och sen blir det iväg och jobba så hinner inte ladda upp fler, men så fort jag har tid så får ni se fler!
PUSS!

första dagen vid vattnet!
natalia och jag
<3


in romania

de sista jag skriver fran romania, yes... imorgon aker vi hem till sverige. till vart alskade sverige, not. hur som helst sa var det rumansk pask igar, fyfan vad kul det var. natalia och jag somnade till en film vid 5 och vaknade klockan 8. jag tvattade haret och sa gick vi ut en stund. sen kom vi in, fixade oss och sadar. klockan 23.30 gick vi mot kyrkan. nar vi kom dit var det PACKAT med folk. alltsa det var riktigt mycket. vi tande vara ljus, vi var inte i kyrkan sa lange. vi gick sen mot insulita (en liten o som finns har), men det var trakigt i borjan sa vi gick hem en stund och natalia och jag hade sjalvklart roligt pa vagen hem. vi skrek och sprang runt som riktiga jag vet inte vad. sen nar vi kom tillbaka till insulita var det lite livligare, sa vi stannade dar med alla till klockan blev 05.00. tro mig, det kommer bilder! det var sjukt roligt iaf. vi kom hem horde att det var folk som skrek sa vi gick ut och vi motte nagra killar, hahah... riktigt roliga. det slutade med att vi kom hem klockan 06.
nu ar vi vakna och ska ata feeet pask lunch! ja, sista dagen har. far se vad vi hittar pa. ska iaf ut och traffa alla... aaah... sista dageeeeeeeeeeeeen!!!! hatar det har. det ar verkligen BEST har! jaja, MIN MAGE SKRIKER EFTER MAT!
puss!
bilder far ni se nar jag kommer hem :)

in romania

fredagen den 2 april, och denna dagen bjuder pa sol och harligt vader. det kan man verkligen inte klaga pa!! jag hann inte skriva klart igar for mihai och alex kom hit, hahaha.. dom lagade mat till oss och sa gick vi ut en stund och vidare till mall. det kallar jag great! en sak jag vill saga, JAG SAKNAR MIN BROR SA MYCKET!! ROMANIA AR INTE ALLS LIKA ROLIGT UTAN HONOM!! det ar det verkligen inte. aja, igar var vi ute till sent har utanfor oss, det var.. edy, dragos, adrian och papuke. och adi en stund. vi satte oss i dragos bil och varmde oss, hahah. sen lurade vi alla att natalia hade en dotter, och ALLA gick pa det... fyfan vad vi skratta sen nar vi sa att vi skojade. for alla trodde verkligen det var sant, hahahaha! vi akte aven med pappa genom bukarest by night, zigenare som jagade varan bil, vi skratta tills vi fick kramp i magen. alltsa!!! jag blir galen av att tanka pa att vi snart ska hem, snart blir det inga sena utekvallar osv. men men, nu ska jag fixa mig lite sen ska vi till snagov en stund och sen vidare till mall. sen blir vi nog ute hela kvallen.
PUSS! hoppas ni har det bra i kalla sweden!


in romania

jag lever:) det ar sa skont har! natalia ar hos mig nu, hon kom i tisdags. vi har gjort sa mycket. det har vart fint vader och vi har vart i en skit stor park med massa folk. vi har vart ute till sent pa natten och njutit som bara den. vi har skrattat och tagit massa finfina bilder! vi har aven akt motorcykel med herkules, hahah.. sa javla roligt! tyvarr inga bilder pa det... men han kanske kommer tillbaka och da ska vi ta bilder, mahahah:)
men kan inte skriva mer, det har kommit nagra killar hit sa vi maste ga.
puss!


RSS 2.0