gott nytt år.

säger bara, hejdå 2008 och välkommen 2009!
åker till valparaiso idag med morbror och bror
och välkommnar det nya året.
sol, bad, god mat, skratt och fyverkerier!
sen kommer mormor den 3januari, LYCKA!
FUCKING LYCKA! saknar henne som faan!
sen blir det bio, twilight :D
and when i come home, CHRIS BROWN!
och massa födelsedagar,
cus' isabel, antonio, adde, betty., camilo och massa andra:D
sen blir det mys' med en efterlängtad person!
texten är från twilight, boken.

<3

16 år idag, grattis darling

grattis freja näslund.
hoppas din dag blir underbar,
 precis som du är.
jag älskar dig & jag saknar dig.
grattis igen!
<3<3<3<3<3<3<3<3

jag älskar filmen.

Edward Cullen: That's what you dream about? Being a monster?
Isabella Swan: I dream about being with you forever.

bara för jag ska på biopemiären här i chile!!

castro- vi är många

jag tänker bara berätta om igår.
jo.. vaknade sent och var hel seg. somnade om vid 16:00 och vaknade igen vid 18:30. hade skit ont i magen och allt. spydde typ 2 gånger (haha onödig info) men ja. la mig ner i sängen och vila. tog 3 tabeltter och sen drack jag en te. efter jag druckit mitt te, mådde jag skit bra!
 klockan 20:00 skulle släkten komma, men klockan 19:30 kom, tio raul och han fru tia sylvia. jag hade fortfarande min pyjamas på mig liksom, så jag sprang upp, klädde på mig och fixa mig och sådär. min kusin rolo, daniel och jag vi tog massa kort och roade oss så gott det gick tills resten kom. jag fattar inte, när man säger en tid kommer alla en heeelt annan. vi vänta två timmar, sen kom alla! alltså 22:00.. då kändes det som det inte sluta komma folk. alla ba: åh! SARA OCH DANIEL! - min bror och jag ba, hehe.. who are you? det var lite kul att alla visste vilka vi var men vi visste inte vilka ALLA andra var. släkt från USA var där och jag måste säga att jag har världens sötaste två kusiner! sen träffade jag kusin carlos som är 22 och hans tjej är 20. och hon är gravid. hm, ja... önskar dom lycka till! hur som helst, det var många barn. vi prata, skratta, dansade och spela ps2. vi var hela 40 personer och tydligen var det inte alla och det var bara släkt från min mormors sida!!! sjukt mycket folk.
jag lekte väldigt mycket med alexander, som är 6 år haha.. så söt. många utav mina kusiner hade flick/pojkvän. så det blev liksom ännu mer folk, haha. vi åt massa gott, vi hade hela 10 kg kött, tror ni det finns något kvar? NEJ. haha!
igår var helt klart en utav de bästa kvällarna i hela mitt liv. helt klart.

 aja, hur är allt hemma i sverige?
varmt, kallt? ;)
 aja, ska sluta.

imorgon blir hon 16 år!!!
jag saknar dig massormassor <3

<3

bästis, <3

åh, underbart igår.
först under dagen så var vi med min kusin rolo hela dagen. hans tjej kom, alison. hon är så snäll och söt. min kusin, min bror och jag gick vidare till julmarknaden där min andra kusin jobbar, chino. vi gick runt och titta, hitta inget som jag gillade. det var skit varmt igår så, vi tre gick och köpte något att dricka, på jumbo.. som är typ som coop. men ja, skiiit lång kö var det, vi köpte nestea och IS! :D vi stog ute och kasta is på varandra, haha. sen gick vi till min kusin, gav han is haha. han stog med sebastian och camilo.. hans två kompisar, väldigt trevliga måste jag säga. sen gick vi alla fyra hem. väl hemma åt vi lite, jag åt iallafall lite eftersom jag ville spara tills på kvällen. vi fixade lite hemma och så fixade jag mig. senare på kvällen kom tio feña och vi började äta. vi hade sill med oss och vi åt som djur, min morbror och jag. åh, senapssill! :D vi grillade, jag vet.. inte så juligt. men wtf, det är sommar här! så vi grillade, min moster gjorde massa olika sallader, en med tomat, avokado, majs och majonäs, asså omg vad gott. sen åt vi musslor.. gash. så jävla gott! efter det gick vi ut. i sverige gör vi också det efter klockan tolv, går vi ut och letar efter tomten. och i sverige är det bara vi som gör det. när vi gick ut, var ALLA ute och leta här. helt sjukt! ALLA små barn sprang runt och ba: TOOOMTEN?! hahah, så gulligt. det kändes skönt på något sätt, vet inte varför.. men ja. vi gick in och det var fullt med julklappar. vi öppnade och sådär. fick massor med saker, vi ska på twilight premiären, IGEN.. WOHO! :D sen fick jag en poster, i love it. kläder.. en bok :D, ehm.. pengar. sen gick vi till grannarna, dansade hela kvällen. klockan två ringde mamma, alltså klockan sex i sverige (hon skulle jobba) och sa, vad fick du av matilda? jag ba SHIT! har inte öppnat den. jag direkt upp, öppnade. det första jag såg var GODIS! asså ni fattar inte hur glad jag blev bara av det. asså shiiiiiiiiit, jag har typ gråtit över SVENSK godis i en vecka. öppnade nästa, det var en svart ram med en bild på oss två, så gulligt!!! sen så fick jag ett brev, tydligen får jag mer presenter när jag kommer hem :D tack bästuuuuuuuuuus! :D:D:D:D <3<3<3<3... vi gick och la oss vid 05:00.
  vaknade klockan två, nu är klockan snart tre här. idag vet jag inte vad vi ska göra.. imorgon dock, ska vi med morbror till en pool.. gissa vilken tid jag måste upp, YES! 07:00! vi ska vara där hela dagen, efter det så ska vi med min kusin rolo till hans kompis rodrigo.. tror jag iallafall. hur som helst, hoppas ni hade det bra!
GOD JUL IGEN!
<3

god jul från chile.

idag finns det väl bara en sak att säga.
god jul!
vi firar jul sen på kvällen, eftersom man firar jul i chile (och rumänien) 
den 25. det är ingen röd dag idag i chile heller. utan det är imorgon.
eftersom alla är på jobbet, förutom min kusin rolo, ska vi fixa inför ikäll. 
en sak är jag helt säker på att vi kommer äta: Kött! självklart massa annat gott.
aja, ska prata med pappa och mamma i telefon nu!
SAKNAR DOM MEST AV ALLT!  
& moe
iaf, GOD JUL!
<3

bild från chile.

den här bilden delar jag med mig.
alison gjorde inbakade på mig,
and i love it.
i love chile.
aja, den har ingen lust att skriva.
so, byebye.
<3

kan inte alla flytta hit, till varma chile?

(uppdatering från imorse)
jag mår bra, så ni vet.
 jag umgås mycket med mina kusiner och släkt. igår var vi hos tia cathy och åt lunch. lekte lite med reene, som är hennes barnbarn, hm.. hennes dotter är 23 så ja. men jag lekte med henne, så söt! sen så åkte vi med tio feña till en pool, solade, badade och åt frukt :D  efter det så åkte vi hem, där vi böt om och sådär. vi gick vidare till plaza de arma där det var konsert.. haha vi kom typ när de slutade, men det var så kul och driva med alla. ja... min morbror är rolig. vi gick och tog en caffe vid 23:00 typ, haha.. blev mycket skratt där. vi skratta tills vi fick tårar i ögonen, hahaha. sen åkte vi hem. väl hemma var min kusins kompisar här, roligt som fan. vi prata och prata och prata. rodrigo älskade min kamera, han har också en system.. men han gillade min mer, fattar inte varför men ja. han ba: jag tar hem det här. jag ba: tror inte det va ;) haha. så kul. gick och la mig vid 05:00.
 vaknade vid halv två, prata med mamma och pappa i telefon och nu sitter jag här. snart kommer tio feña och hämtar oss vi ska bada i tia cathys pool :D wiho! :D sun, here i come ;) haha.
orkar inte skriva mer.
men för er som läser.. ha det bra! :D
frejafrejafreja <3333
PUSS SWEDEN!
<3

i wanna stay here forever

hej sverige!
ville bara säga att här är det varmt och jag trivs som fan och det gör ont att veta att man ska åka härifrån och lämna det här och inte veta när man kommer tillbaka.. det här känns som mitt hem, det känns som mina kusiner är mina bröder. jag älskar chile, jag älskar min släkt. jag saknar dock mamma och pappa!

iallafall, i torsdags fyllde min kusin år han blev 27, yes.. snart 30 och det gillar han inte att höra.. lite konstigt att han fyllde 27.. det känns inte som det alls. han är som en 15åring ibland.. fast det kanske bara är för att vi är här, hahaha. ja.. iallafall.. han fyllde år. hans tjej och jag fixade till kvällen och fixade tårta, mums! vid 20:00 kom massa släkt, det var lite konstigt att träffa alla.. man har ju hört massor om alla, men det kändes som man har känt alla, hela livet. vi blev kvar till sent och prata. min kusin fick massa presenter. han fick en ipod från tia cathy, han fick ciggarer från tio raul och massa annat. vi stanna uppe till sent och prata, min kusin rolo, min kusin chino, bror och jag. vi prata om allt möjligt. hörde lite roliga historier, fylle historier.. HAHA. mycket skratt.
idag.. idag var det väl en helt okej dag. vaknade sent, vaknade av att señora vicky (hon som städar och lagar mat här) skrek åt hundarna, hahaha.. sötnosarna höll på att äta upp blommorna, hahaha. men ja, här om dagen hitta min kusin, chino en liten katt som inte kan se helt klart, så vi tänkte ha honom tills han blev bättre.. eftersom vi har två stora hundar så la vi en låda utanför grinden, vid ett träd.. vi tog hand om det och allt. sen idag så körde en man på lådan och katten dog, asså jag grät. efter allt vi hade gjort och allt.. mannen bara satt där i bilen och titta, sen åkte han. IDIOTFITTHORA! ja, sånna ord stog jag och skrek i typ en halvtimme.. var så arg och ja, min kusin var ju inte så glad han heller.. han älskar djur, jag lovar om han kunde ha alla hundar och katter hemma skulle han ha det. han är så söt med alla djur. inte en enda hund på gatan skäller på honom, alla kommer och vill bli klappade av honom. så sött!
imorgon ska vi till tia cathy med tio feña och äta, sen ska vi till någon pool och bada.. SOLA :D på nyhetrna idag sa de att solen är farligast nu och att du inte borde sitta och sola nu.. do i care?.. nope! (a)
men ja, jag vill inte åka hem.. VILL INTE!
hoppas ni mår bra! varmt i sverige?
jag saknar folk, freja, mychelle, matilda, anneli och självklart MOE <3
aja, byebye!

<3


i love it here

jag har inte haft tid eller ork för att skriva. vad har sara gjort?
jo, i fredags var min bror, morbror och jag hos min morfar.. hans begravningsplats. vi köpte blommor, och herregud vad mycket blommor det var, hahaha. vi köpte iaf några. väl framme där min morfars mamma, syster, pappa och han själv är begraven, kunde jag inte hålla mig. jag börja gråta. när jag är i sverige så undviker jag och tänka att han är död, men nu.. nu gick det inte att undvika. där stog jag och titta. alla minnen från begravningen kom tillbaka. de sista orden han sa till mig var fast i mitt huvud "ha det så bra, ring när du kommer hem *puss* jag älskar dig, hälsa mamma och pappa". efter ett tag så gick vi. väl hemma hade vi packat och allt inför helgen. vi skulle till havet. tia caty kom med bilen med tio feña. tia channy kom också. vi kom fram vid elva, där vi alla var jätta hungriga, så vi gick ut och åt på restaurang. jag åt fisk, det var så jävla gott! sen efter det så åkte vi hem, till vårt hus. dani och jag ville doppa fötterna så vi gick ner och gjorde det, gud vad vattent var kallt!
morgonen därpå så vaknade vi, gjorde en liten frukost och så gick vi ner till havet. där vi bada och solade massor :D kan medge att jag fått lite färg, haha. flaggan var röd så man fick inte bada men alla badade endå, den var röd för havet drog dig... men ja. vi gick hem, duchade och sådär sen gick vi till en jätte fin restaurang vid havet, det var så jävla god mat där! sen när vi kom hem, var rolo och alison där, alltså min kusin och hans tjej. jag älskar verkligen att vara här, man känner sig så älskad. vi satt uppe till sent och prata med rolo och alison. det var verkligen jätte kul.
söndag morgon mådde jag inte alls bra. vill inte berätta vad som hände. men vi gick iaf inte till havet. vi åkte till la isla negra. haha. det var skit fint där, vi tog mycket kort :) efter det åkte vi hem. vi kom hem vid 21:40.
jag älskar att vara här, jag är den enda tjejen här, förutom när mina kusiners flickvänner är här. daniel är äntligen inte den enda killen. det är lite kul, här är man så överbeskyddande att de inte är sant, haha. när vi går i stan gå min ena kusin som är 26 på min ena sida och min andra kusin som fyller 27 på torsdag på den andra. haha! så kul. jag pratar så mycket med dem.
snart kommer vivi, min kusin chnos flickvän och ska vara med oss, senare vet jag inte vad vi ska göra.. något iaf ;) aja hoppas ni alla har det bra i sverige. min bror och jag har det bäst här, seriöst.. saknar inte hem :/ saknar folk, men inte hem. ojuste, kan inte lägga in bilder eftersom datan är så seg.. så ni får nöja er med text. kanske kommer någon bild, om jag får dom från alison :D aja! byebye!
<3

dålig på det här

jag vet, har inte bloggat så jätte bra. men jag är i CHILE! det är inte varje dag man är här.
jag är lycklig här, i värmen. vi har sett så mycket att det känns som jag har vart här i en vecka. och för att vara ärlig, saknar jag inte hem alls. det är varmt, man träffar nya människor. hundarna lekia och quachira är nog de snällaste, busigaste och gulligaste hundarna ever. jag ska försöka slänga in några bilder sen. vicky är här nu, städerskan och hon som lagar mat. vi är ju ensamma. min moster jobbar, hennes man jobbar, min kusin jobbar, min andra kusin är i skolan. men klockan två kommer vivi, min kusins tjej.. vet inte riktigt vad vi ska göra idag. ojuste, här vi bor är inte direkt i stan utan mer i förorten som hemma. jag prata med min kusin om det och han berätta att om han bodde i stan skulle han ta livet av sig, jag frågade varför, då svarade han, jag skulle vara en sån där snobb och inte uppskatta de små sakerna här i livet.
igår var vi med min kusin chino i st. maria ett litet tag och jag köpte massa piercingar och lite plåster till mina fötter, haha. vi gick runt i stan ca 3 timmar. vi gick förbi catedralen, så jävla fin! vi åt glass, och jag ska säga er, här snålar man inte med att ge glass! nej, nu måste jag ner och äta frukost, klockan är bara 10:04 så onsdagaen har bara börjat! :D
hoppas ni har det bra. jag är LYCKLIG!
<3

min första dag i chile!

lite kort, klockan e 20:37 här, min bror och jag är helt trötta.
vi har sett mycket och träffat kusinerna och bara pratat en del.
 här är det ca- 27 grader- MYSIGT!
nu ska jag till bakgården och prata och vara social,
lovar att skriva mer sen!
<3


åker om ca 6 timmar. 7dec-16jan!

igår var det trevligt med folk här, grät lite när jag sa hejdå till tjejerna. men det blir bra, vi ses ju snart (1 månad och 2 veckor). vi åt massa gott och prata massor, vi sjöng och vi titta på film. mysigt som bara den. tycker iaf jag. det blev bakning, pepparkakor :D och så blev det mandel krig mellan angelina och freja. efter att alla hade gått så satt jag med mohammed och fixa musik och massa. han skulle sova över, eftersom han ska med oss till arlanda.. vi har min morbrors bil så alla får plats, så det är bra. mormor ska ju också följa med. men ja, nu måste jag fixa det sista. fattas lite saker i handväskan, så det måste fixas. jag är så nervös att jag har ont i magen, så jävla ont. fick medicin av pappa precis så det går nog över snart. sitter på det stora datorn medans mohammed sitter och spelar bakom mig, dani vet jag inte vad han gör.. mina föräldrar springer runt här och fixar dem med.

det här är det sista inlägget innan jag åker, så hoppas alla har en trevlig jul och så ses vi nästa år!
ska försöka blogga så mycket jag kan. men kan inte lova något.
oh, hejdå alla! kommer sakna vissa mer än andra
(ni vet vilka ni är)
CHILE MED BRO' 7DEC-16JAN!   
byyeeeeeeeeeeee!
<3


sista natten i min säng

vaknade precis.
igår träffade jag aldrig natalia. men under kvällen kom mitra och mormor. vi åt tacos, åh. åt så mycket att jag fortfarande är mätt, helt sjukt gott! men ja, mormor och jag satte igång och packa. det tog hela 4-5 timmar. vi packade ner nästan allt och jag har en del med mig, 7 par skor! lite mycket kanske, men jag vet ju inte vad som passar till vad så ja. medans mormor fixade satt jag vid datorn lite. satt och chatta med g väldigt väldigt länge, lite små kul. sen pratade jag mycket i telefon med angelina eftersom hon var lite, ja.. full. så hade hon mycket att prata om. satt och prata med mormor och mamma om resan, åh. känns så overkligt allt, att jag ska åka. det känns inte rikigt än, imorgon kommer det nog göra det. eller när jag säger hejdå till mychelle, freja, matilda, angelina och rebecca ikväll. kommer sakna dom så mycket! 
 nu sitter jag här, nyvaken och känner lukten av mammas bakelser till ikväll, mums! ska träffa matilda vid två och så ska vi åka mot grönan och åka lite och så ska vi se nk's julskyltning. det måste jag se. ska snart fixa mit rum lite smått och sen måste jag fixa mig och sådär.

ojuste! det var fel, vi är inte framma i chile när ni har lunch.. vi är framme i chile klockan 17:00 - SVENSK tid. alltså tar resan 24 timmar om man räknar svensk tid. åh, det blir så konstigt med tiden nu. när klockan är 15:00 här, då är den 11:00 i chile. alltså är det 6timmar skillnad. då hinner ni gå till skolan en hel dag och komma hem igen, innan vi är framme haha, lite konstigt men ja. nu ska jag sluta. kanske skriver senare!
ÅKER IMORGON!
 <3

är med rebiik

då var det sista dagen i skolan för mig på 6 veckor! fan vad skönt och slippa gå upp så tidigt varje morgon och gå ut i kylan, det är verkligen något jag inte kommer att sakna.
 var i skolan idag under förmiddagen, hade debatt och så hade jag prov. debatten gick väl sådär medans provet gick skit bra! är jävligt nöjd ska jag säger er. sa hejdå till min käre kusin isabel, vi kommer ju höras av men inte ses. sa även hejdå till hanna och några till. lite sorligt att inte se dom på 6veckor. men ja, åkte hem med ipodhurlurarna i. kändes som resan var jätte kort. och har suttit hemma nu ett tag. i ca två timmar. angelina kom förbi en stund, hon hade bråkat med någon i ksab, lite små kul. rätt åt tjejen hon slog, har själv bråkat med henne när jag gick i ksab. så ja, bra gjort angi.. haha.
  senare idag ska jag träffa natalia lite kort och säga hejdå och sådär. sen ska jag hem och städa lite eftersom mormor, mitra och sen family ska äta middag här. det blir tacos, mums! åh, ska packa med mormor också. jag älskar att packa liksom, så det ska bli kul. alla ba "men ni åker ju fan på söndag! varför ska ni packa nu?!" - jo, för vi kommer vara upptagna på lördag och sen på söndag åker vi.. och vi är inte snabba på att packa heller, det tar lång tid med allt jag ska ha med mig. imorgon blir det grönan, sista gången för iår. men ja. ojuste, ni som inte vet vem mitra är, är det mammas bästa vän. hon är en del av den här familjen, även om hon inte är med oss hela tiden är hon det. när vi var små spendera vi mycket tid med henne och vi brukade sova över hos henne när mamma och pappa var bortresta och på lov och sånt. man hade alltid jätte kul hemma hos henne, med henne. så hon är en del av våra liv, mitt liv. slänger in en bild i slutet av inlägget.  imorgon är det min sista kväll, natt innan jag åker. lite sjukt tycker jag. men ja, åh. känns inte som jag ska åka. jag vet när jag kommer reagera. det är när jag säger hejdå, för då vet jag att tårarna börja och inte kunna sluta. jag är inte nervös över att åka till chile och vara där utan själva resan. vi åker på söndag eftermiddag och vi kommer fram på måndag när alla är i skolan, lite innan ni har lunch. sjukt.
nu är rebiik här! HEJDÅ!

<3


om några minuter är det två dagar kvar!

nu sitter jag sådär uppe sent igen. inte bra!
 idag var jag i skolan lite kort, skulle lämna in mitt svenska arbete och sen satt jag bara med rola och dilan. dilan och jag förberedde oss inför debatten som är imorgon, vi har ämnet  "dödshjälp" och vi är emot det. det kommer vara lite svårt eftersom jag är för det, så ja.. man får väl hitta på lite saker. sen åkte jag mot telefonplan där jag skulle möta min pappa och bror. pappa prata i telefon när jag kom, jobb. tydligen ska han till rumänien i två dagar med jobbet för att fixa några saker- jag vill också! okej, jag är i chile.. vilket är mycket bättre! men ja, vi stog inte och vänta på bord eftersom pappa reserverade platser så vi gick och satte oss direkt och så beställde vi mat. det blev kött med potatis med remoladsås och grönsaker. åh, så gott! vi satt och drack lite caffe sen också. sen skjutsade pappa mig hem. väl hemma somnade jag, självklart. vaknade av en skit konstig dröm om freja och precis då ringde hon och frågade om vi kunde träffas, minns inte rikitgt vad hon sa eftersom jag var nyvaken. hon kom iallafall. efter en stund gick vi mot kunskapsskolan, där jag träffade trevligt folk och så umgick jag resten av kvällen med anneli och robin. mysigt. och så bjöd världens bästa anneli på mat också, mahah :D tack så mycket sötis. sa hejdå till alla, lite god jul och gott nytt år till dem. sa hejdå till anneli också, vilket var lite jobbigt eftersom jag brukar träffa hennes rätt så ofta, speciellt på lov! men vi hörs ju- på internet. sen har jag bara suttit hemma...
imorgon ska jag till skolan, har svenska prov och sen har jag två religion prov och sen har jag debatt, skit mycket. och jag har inte pluggat ett skit. men ja, vi får se hur det går. aja, ska nog lägga mig nu. godnatt!
<3

' bitch, it's on -

TRE DAGAR KVAR!
skriver kanske mer imorgon.
åh, än så länge vet jag att jag imorgon ska till skolan,
sen klockan halv tolv ska jag möta pappa och bror
och äta på landet, en restaurang.
sen ska jag förbi kunskapsskolan och umgås med lite folk,
sen ska jag hem och packa med mami!
daniel klipper sig även imorgon hos moster i rotebro.
prata med moster i telefon, hon lät väldigt glad att vi kommer till henne,
hon sa även vi ses på måndag!
och det var konstigt. vi brukar liksom aldrig säga så..
mejlar med min käre morbror också, han är underbar.
världens bästa till och med!
aja, godnatt!
ojuste, jag har gjort värsta bästa planen med någon i ksab,
HAHA!

<3


bara för att jag gillar den här bilden, man ser verkligen hur knasiga vi är.

'

mycket skratt här på vittra

jag sitter här i skolan och har jobbat en del, kan man tänka sig! jag känner mig duktig nu, men jag måste ju kämpa nu de sista två dagarna. så jag kanske kommer vara lite off, but that's it. jag måste nu, jag mååååste. har suttit här uppe på plan 4 och jobbat och suttit med dilan, moa, selina och räzmuz. haha, vi har skrattat en del, åt bilder, bloggar och massa annat. det är kul i skolan ju! :D ska snart iväg på lunch, är jätte hungrig. efter lunchen ska jag prata med engelska läraren om mitt betyg och sen imorgon måste jag lämna in alla arbeten.
 åh, blir mycket skrivande om skolan nu. men det finns inte så mycket att skriva om just nu.  imorgon är det torsdag och sen på fredag har jag tre prov. jesus! två religion prov och sen svenska prov och redovisa min bok. haha, så mycket och göra på så kort tid. så idag måste jag plugga, en massa. vi får se hur det blir.
på eftermiddagen har jag matte lektion och svenska lektion.. alltså slutar jag 16:00- snark! efter skolan ska jag hem.. home sweet home.
gick och la mig väldigt tidigt igår, vid 22:30. jag satt och messade en del med george, ha! och sen somnade jag, kom nästan inte upp på morgonen, men med min bror slipper man inte. han nästan drog upp mig ur sängen. lillebror<3
JAG ÅKER OM 4 DAGAR!
sol och värme här kommer jag och 'bro!

fem dagar kvar !

idag är det tisdag. har verkligen inte gjort ett skit. jag orkar fan inte. jag orkar inte med något.
jag tror inte någon förstår hur mycket jag behöver åka bort, åka bort härifrån.
från allt och alla. även om jag kommer sakna det, behöver jag det.
om jag är kvar här vet jag inte vad jag gör, jag blir galen eller så drar jag.
imorgon blir det skola, snark. ska nog förbi kunskapsskolan också, men vet inte.
det kanske blir av på torsdag, jag tror det. så jag säger hejdå och sådär.
vi har ändrat planerna lite. vi ska inte sova hos mormor på fredag utan då blir det middag med familjen och sådär.
sen på lördag kommer mychelle, matilda och freja hit. sen kommer nog rebecca och angelina också.
vi ska äta massa gott som mamma ska fixa sen blir det hejdå. sen ska vi sova,
inte för jag kommer kunna somna men ja.. sen på lördag fixar vi det sista inför resan och sen åker vi till arlanda.
jag tror mohammed ska följa med, är inte säker. fan vad jag kommer sakna honom!
saknade honom som fan när jag var i norrland liksom, hur länge var jag där? typ 9 dagar? saknade bror, mam och pap
också. usch, nej.. jag behöver det här. komma bort som sagt. sommar och sol här kommer jag! :D
jag vill flyga, flyga bland molnen. blir en lång resa även. det tar runt 20 timmar och 30 min. har räknat med mellanlandingen också, hoppas inte det blir förseningar och shit. det är en lång resa, men jag klarar det. kommer typ sova hela tiden och dricka en massa vatten och titta på film, hihi :)
just nu sitter jag och messar med natalia som är på sjukhus(!) hon vill ha mat, sötnos. j
ag vet hur det känns, tre dagar utan att äta.. haha.
nej, nu ska jag sluta. tittar på laguna beach, så jävla bra!
senare blir det PLUGG!
<3

freja och jag, bilden är tagen förra måndagen.

hej krille!

lugn dag för mig. fast jag har mycket att göra.
har umgåtts med matilda och med natalia idag.
ska snart äta middag med family.
nu chattar jag med krille ;D

RSS 2.0