måndag

måndag den 31 maj, sista dagen i maj och 30 dagar kvar tills jag åker! helgen har vart hur skön som helst. i fredags var jag hos mormor och hade de mysigt, lördags var det bröllop och eurovison, där tyskland kom på första plats och rumänien på tredje!! grymt ju! eric saade var lika söt som vanlig! söndag var det grilla i sätrabadet med alla. och idag var det skola sen komma hem. det var tänk att mychelle skulle komma, men natalia and family och gudbarnen kommer hit vid halv sex, sex för att äta middag. mamma gör lassange, mmhhhm hungrig! så jag kunde inte träffa mychelle idag, men det får bli i helgen... förhoppningsvisst!

nu ska jag byta om för snart kommer dom! eller, ja typ en timme kvar. aja, hoppas ni har det bra! jag vet att bloggandet inte vart på topp, men det blir så ibland.
puss!


bilder från bröllopet!

ska iväg och grilla om typ en kvart, så bjuder på bilder från bröllopet igår!











fler bilder kommer sen! puss!

love mormor

fredag, fredag, fredag! jo, gott folk härligt som bara den är det! jobbat idag, riktigt skönt men var hel slut när jag kom hem. prata med mamma och pappa en stund sen tog jag bilen och åkte till mormor där jag sitter just nu. vi sitter och tittar på talang, min mormor känner tydligen freddy amigo? hahah, alltså min mormor känner alla! hahah, klockan 00.00 ska vi prata med morbror! har nämligen min data med mig så det blir SKYPE! nej, nu ska jag vara social med min mormor! puss!
han gick tydligen till final, min mormor är så glad! hahah, så söt! hon ska tydligen ringa till sina vänner på måndag som har en radiokanal och säga till dom att rösta på honom på fredag, haha min mormor och hennes kontakter!
juuuste! imorgon bröllop, skriver imorgon!

min underbara mormor som jag älskar så mycket så mycket! (bilden är tagen för en timme sen)


dör HAHAH

dålig uppdatering, mer imorgon!
nu till de viktiga!!
HAHAHHAA jag tror jag dööörr!! sverige kom inte med i eurovison, första gången typ. HAHAHA det är typ de alla svenskar lever för, tror jag dör av skratt!! HAHAHAH det här gjorde min dag, fyfan...till och med rumänien gick vidare med sin keffa låt! hahahahahaha, fyfaaaan jag dööör. fattar inte varför salem inte vaaaannn HAHAH, nu ångrar ni er va? fyfan, jag dör av skratt!

inte så bra iaf vavavavvavva?? HAHAHA sääämst!


stan

nu är greys slut, har redan sett alla delar av den sesongen. åh allt jag kan säga att de två avsnitten som kommer är BÄST. de bästa avsnitten i hela jävla serien! jag vill aldrig att greys ska ta slut. åh!
var och jobbade idag, jävligt roligt var det! jag älskar verkligen mitt jobb, det är så roligt att vara runt om kring barn och bara skratta och leka med dom. efter att jag jobbat åkte jag ín mot stan med bror och natalia, vi vandrade runt där ett jävligt bra tag, tre timmar? fick hem lite kläder, ska köpa lite mer senare under veckan. nu har jag hittat klänning till bröllopet! så på lördag ska jag rocka i min klänning! ska ha massa smycken till också.
nu berättar mamma lite vad som hände på jobbet nu under kvällen då barnen skulle uppträda för alla föräldrar.
klänningen får ni se på lördag!
godnatt, puss!


just nu!

har inget att dela med mig idag! imorgon blir det shopping med min bror!
visar nog det jag köpt imorgon!
nu är det desperata!
pussilipusspuss!

satc

nu ska jag titta på första avsnittet av satc och på fredag blir det att se andra filmen! åh, taggad! HAHAHA!
(påminner mig om någon när jag säger så)


bilder

min fredag i bilder:





min lördag i bilder:





tummen upp för smultron!


åh kärlek


sämst!

jag vet jag vet! jag har verkligen vart sämst på det här, men det har vart så fint väder så jag har varken haft tid eller lust för att blogga. men nu är jag nästan tillbaka. så vad har jag haft för mig? jo, i fredags var jag och träffade mychelle i stan. vi åt och promenerade lite och sen åkte jag vidare mot jobbet. slutade vid fem och åkte vidare hem till natalia där efter fick vi skjuts hem till mig, där jag duschade och fixade mig snabbt för att vi senare skulle vidare till rix fm. blev och titta på love genaration, skit grymma! åkte vidare mot bredäng och var hemma vid halv två och vi somnade vid halv tre. mycket skratt blev det under kvällen.
lördagen spenderade jag med natalia och några till där vi gick till mälaren för att sola och bada, jag badade inte men sofia och tilda badade. åkte hem och duschade och fixade mig för vi skulle till iuliana. pappa var ju inte hemma under helgen, han var på golfresa. vi var hos iuliana, skratta tills vi fick kramp i magen och drack vin. så jävla mysig lördag!
helgen var verkligen lyckad! och jag älskar sånna här mysiga helger, där man är med dom som betyder mest.
idag är det måndag och det har vart härligt väder. pappa kommer nog hem snart med maten, blir pizza mmmhm gott! efter maten ska jag hämta mamma från jobbet! juste, måste köpa en klänning till på lördag, då blir det bröllop! det kommer bli hur roligt som helst!! :D
bjuder på lite bilder senare, så klicka in lite senare!
nu ska jag duka, puss!


galet trött

orkar inte skriva... men gud vilken jävla härlig dag! imorgon blir det skola sen är det jobb som gäller!
snart väntar sängen, puss!


greys!

ingen blogglust idag, var i skolan under förmiddagen sen åkte jag till jobbet, kom hem, ätit och nu är det greys! imorgon åker jag iväg till ekerö hela dagen och chillar galet med alla söta barn på dagis! hoppas på fint väder så att man kan sola lite. blir även lite shopping imorgon! det blir nice! nej, nu börjar greys!
puss!
åh! sommaren är verkligen här! idag när jag skulle hem från jobbet!

bilder

paus på desperata, passar på att ladda upp några bilder från dagen!
mina fina gladiatorsandaler

idag i stan, talia & jag

talia & jag

fina stockholm! <3

såhär såg man ut idag, svartvit :)

natalia


hungrig!

strålande sol! hela dagen har det vart sånt här härligt väder. var i skolan hade matte och föreläsning. åkte in till stan mötte natalia, vi gick runt i stan i någon timma eller så. sen åkte vi vidare mot hallen där vi skulle träna. det blev en timme och sen simmade jag. skit skönt! nu är jag hemma och har duschat och väntar på maten. det bli tonfisksallad med bakadpotatis, mmmmh... va gott! har inte ätit något idag så gissa hur hungrig jag är!

imorgon är det nationella, i engelska. vi får se hur det går. sen kanske jag ska jobba, på tiden det. vill verkligen jobba nu innan sommarlovet och få ihop lite pengar. har även matteprov under förmiddagen. kanske ska träna, vi får se om jag ska jobba eller inte. på torsdag är jag ledig från skolan för jag åker till ekerö med jobbet, hoppas på fint väder bara!
nej, nu ska jag gå och äta... bilder från dagen kommer lite senare så håll ögonen öppna!
puss!

pictures

lite bilder från promenaden, kom precis hem och gud vad varmt det fortfarande är! åååh, SOMMAR! :D





ciao!

nu ska jag ut med bror och pappa! shortsen åker på och gladiatorsandalern!
puss!


härligt!

sitter ute, i shorts och en kort t-shirt och njuter av solen så gott jag kan. blev ingen träning idag, ska sitta hemma och plugga. sitter här på balkongen så länge jag kan. har ramlösa, jucie och nasho-chips! så jävla gott! det är verkligen skit varmt! och det ska vara det hela veckan, ååh! det gillar vi ju! nej nu ska jag plugga!
puss!
jag för en minut sen?

från skolan

åh, underbar dag! sitter här i skolan och ser ut på de fina vädret. man blir så jävla glad! ser verkligen fram emot att gå ut och bara njuta av vädret! ska nog träna hemma idag, dans blir det nog och sen ska jag sitta på balkongen och njuta av solen och plugga lite!
pratade även med andrei för en liten stund sen, han åker till rumänien den 20 juli och han ska också till svarta havet då jag är där. vi kanske tíll och med ska bo på samma hotell! åååh, skulle vara fett roligt! nej, nu ska jag gå och signera sen har jag engelska lektion!
puss!

-

ingen lust och blogga. sista dagen av långhelgen och jag ska plugga! puss!


bilder

bilder från träningen, ska in i badet nu! (bilderna är inte redigerade eller något)
 







HÄRLIGT VÄDER!

god morgon!! gud vad hääärligt väder! jag dör! är hemma nu och ska strax gå till bredäng för att springa lite. åååh, det är så varmt ute! riktig sommarväder, man blir verkligen skit glad av sånt här väder! ska ladda min ipod och sen ska jag GÅ till bredäng, händer nog inte så ofta men man måste passa på när det är fint väder ju! dagen kan bara bli bättre känner jag. klockan 5 åker vi mot solna för att fira amanda, ska bli roligt att träffa alla dom igen har inte gjort de på en evighet.
nej nu ska jag klä på mig och börja röra mig mot bredäng!
puss!

min mormor är snart 80 år och hon vet hur min xperia z10 fungerar, haha älskade mormor!
jag idag när jag åt frukost, hahahah.. bjuder på den!


hos mormor

hos mormor, och det gillar man ju. sitter här och skriver lite i bloggen för jag har verkligen vart sämst idag på det. men här sitter jag och fick precis en skratt attack för något min mormor sa, hon är så rolig hahaha.

tränade idag och det gick bra. natalia var med den här gången, blev en timme gym och en timme pass. blev body pump och gud vad jobbigt det var. snacka om att ha träningsvärk imorgon, eller? vi får se, känner inte av så mycket just nu. men det är så skönt och träna! kroppen känner sig verkligen bra efter det. efter träningen kom pappa och hämtade oss, väl hemma åt vi mat. skit gott var det. sen åkte jag till solna hämtade mamma från jobbet och så kom jag hit. nu ska jag väl bara ta det lungt och mysa med bror och mormor.

imorgon, ska jag till bredäng och springa i någon timma med natalia sen ska jag hem, duscha och fixa mig... för sen blir det fest! eller ja, amanda fyllde ju år här om dagen och imorgon ska vi fira henne lite smått sådär blir nog hur mysigt som helst.
nej, nu ska jag vara social!
puss!

god morgon

fredag den 14 maj, det ä lite grått men endå tittar solen fram. vaknade vid halv ett och gick och satte mig vid tven och här har jag suttit sen dess. mamma är iväg och jobbar och pappa vet jag inte vart han tog vägen men hemma är han inte. ska nog fixa något att äta och sen vid halv fyra ska jag iväg och träna så måste få i mig lite mat, haha. nej jag har inget och dela med mig av så, kanske blir lite mer bloggande senare, vi får se hur det blir. hur som helst, ska äta nu!
puss!

video

hahaha, ja... blev mycket mer senare det här var bara början!


underbart

åh, hemma nu! har vart hos iuliana hela dagen. vi samlades alla där och grillade, skratta och dansa för fullt. blev lite tårar också, men de behövs bland oss också... vi alla finns där för varandra. det var hur om helst jätte roligt och hur mysigt som helst! åh, jag vet... jag säger det varje gång, men jag älskar dom här dagarna mest av allt. kärleken som finns bland oss, går inte att förklara. åh. jag älskar alla så mycket!
nej, imorgon ska jag träna och med det vill jag säga godnatt!
men fööörst, lite bilder!
min söta gudson andrei! (han ramlade på dagis och skrapade upp hakan)

min fina natalia <3

natalia <3

hos släkt

dålig uppdatering pga att jag är hos släkt. jätte roligt, livligt och allt är som vanligt. rumänsk musik på högsta volym, grillad mat och mycket folk. kan det bli bättre? tror inte det, nu ska jag fortsätta titta på lotta med min gudson och bara älska livet!
puss!

utsikt

torsdag den 13 maj, och jag vill börja detta inlägg med att säga grattis till mandis som blir 16 idag! love you!

så, vad händer idag? jag vet inte. ska nog bara ta det lungt och vara med familjen. orkar inte göra något mer typ, haha. känns som dagen kommer bli seg, vi ska iaf gå ut och grilla med lite vänner och sådär. helt nice ju. vi får seee hur det blir! sitter och tittar på 7th heaven, hahah... bara jag som fortfarande tittar på det där skit serien? påminner mig så mycket om när man var liten och satt bänkad framför det. men nu, sitter man och tycker att nästan allt är roligt och barnsligt. haaaha, en till serie jag tittade på under sommarlovet var, våra bästa år. HAHAH, serien som ALDRIG tar slut! fyfan, vad dåligt de är. men man fastnar vid det när man väl tittar!

nej, nu ska jag sluta skriva om keffa serier!
ska äta något! puss!
bilden har inget med inlägget och göra. utsikten från skolan!

trött

sådär ja, lämnade precis iuliana och pappa somnade i bilen. hahahah, så jävla skönt och köra bil... älskar verkligen det! hur skönt som helst med gäster, kände mig helt off för min kropp var skit trött efter träningen. satt och lekte med mina söta gudbarn och åt glass med dom. mysigt. sen åkte alla förutom iuliana, blev mycket prat om allt möjligt.
vad händer imorgon då? imorgon, är det ingen skola... alltså ska jag sova så länge jag kan och sedan ska jag ut och gå en halv timme minst! sen vet jag inte vad som händer, vi får se vad som händer. ska träffa matilda under lovet också, ska bli roligt att se henne igen! så jävla länge sen sist. hur som helst, ska lägga mig nu. orkar verkligen inte sitta uppe mer.
så med det, godnatt! puss!
min för söta guddotter!

home

hemma nu, ny tränad, ny duschad och mätt! träningen var skön, två timmar blev det idag och gud vad jag kommer ha ont i mina ben imorgon. och imorgon blir det powerwalka här i skogen. skönt och komma hem till massa gäster! alla är här nästan. sitter med min guddotter just nu och hon vill bara leka så jag ska återgå till det!

idag firar vi min farbror som fyller år idag, vi tänker på dig & vi saknar dig älskade titi!
romi, pappa & titi <3


sova, träna

härligt med där här vädret! kom hem för en stund sen. var i skolan, blev inget jävla matteprov för att läraren var inte där? alltså ah, blir galen! vill bara få det här gjort. hur som helst, så åkte jag och hämta min bror som är hemma från gby nu! träffade även freja och prata lite sådär.
vet ni vad jag ska göra nu? jo, sova i en timme eller något. sen blir det av till grymmet och träna!
så, skriver nog när jag är tillbaka! puss!


teddy<3

åh, fick ett mejl från min kusin i rumänien och min älskade teddy har dött! alltså åh!
min fina teddy! åhhhh, vill nästan gråta. kommer sakna att han vet att det är dani & jag
vid dörren och hoppa på oss helt glad och vill leka.
KOMMER VERKLIGEN SAKNA TEDDY!
bilden är från 2008 inte 2007... älskade teddy!

soligt och fint!

god morgon! åh, man blir så glad när solen tittar fram! vaknade för 10 min sen och nu sitter jag här. har ont i mina axlar från gårdagens träning, men idag efter 6 ska jag dit igen. ska fixa mig nu, har nämligen matte prov nu på morgonen och sen slutar jag. sen har vi ju lång helg! det är ju aldrig fel med det liksom! åh, love it. nej... nu ska jag gå och fixa mig!
njut av vädret nu gott folk!
puss!
två bilder från mallorca 2007.  vill vara sådär brun igen!


rätt eller fel?

titta på det här klippet!
http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/inrikes/article7114073.ab



efter ni har gjort det, vad tycker ni? tycker ni den här lars gör rätt? gör han fel? får han skylla sig själv? är sverige ett så pass fritt land att han får göra sånt? vad får ni för tankar?

själv blir jag så arg på den här lars! jag blir så besviken. hur kan han som människa tycka att det han visar är okej? jag menar, det är inte okej. inte enligt mig. jag blev så upprörd när jag såg det här på nyheterna. jag förstår att folk blev upprörda och reagerade så som de gjorde. hur jävla fritt ska sverige vara egentligen? jag tycker verkligen inte sånt här bör vara tillåtet! skämt som skämt, men det här är något väldigt viktigt för vissa människor och de handlar om respekt, inte något annat. men jag finner inget komiskt i det här.
jag är så less på sånna här människor, okej om du tänker som du gör... men kom igen, håll de för dig själv. skulle inte alls bli förvånad om det händer honom något. fyfan, äckel lars!!

sista för idag

reklam paus på desperata, passar på att skriva lite. ja, var och tränade och det var som sagt hur skönt som helst, börjar känna lite nu efter badet. imorgon är det träning som gäller också. nu när man är igång ska jag inte lägga av.

imorgon, är de sista skoldagen och har bara matte prov på morgonen sen slutar jag. ska hem och plugga lite och vila sen blir det av till västertorp igen. har ont i mina armar känner jag nu. nej, efter desperata ska jag vara social med mina föräldrar och våra gäster som är här.

skriver nog inte mer idag, så godnatt & puss!

bild gjord av raluca, som jag saknar!!


skönt!

åh, så skönt och träna! tränade i två timmar. jobbigt var det för stunden men nu känns det bara skönt! ska lägga mig i badet nu efter en jätte god middag. blev tonfisk och frukt/grönsaks sallad. ååh, gottis! nej, ska bada nu och sen blir det desperata... kommer missa lite, men de gör inget!
puss!


chile 2008/2009

bilder från chile, åh... saknar hela släkten!














träna som gäller

tisdag den 11 maj, och inte ett enda moln på hela dagen! har vart i skolan hela dagen och nu ska jag fixa mig lite och gå och träna. klockan 17 kommer pappa hem, behöver pengar och så åker jag till västertorp för att träna. hohoho, undra hur det kommer gå... hahah snacka om att jag kommer ha träningsvärk imorgon. måste verkligen komma igång och det är bara ta sig själv i kragen och gå dit! ska gymma och gå på något pass? sen vill jag simma lite också. lite bara, inte typ en timme. men typ en kvart? haha, låter som ingenting. vi får se hur det blir!
nej, nu ska jag packa väskan och läsa igenom mina matte papper, har nämligen matte prov imorgon!
puss!

fail

fan vilken fail morgon, vaknade upp helt stressig och trodde klockan snart var 9, vilket betydde att jag var sen. slänger på mig kläder och går ut. när jag är nedanför huset ser jag att klockan snart är 8! fan vad fail! går upp igen och nu ska jag strax gå. fyfan va onödigt, men jag orkar inte byta om och "fixa" mig. till vad liksom? hetingarna i min skola? hahahah! i dont think so. aja! nu blir det av till skolan, klockan 17.00 ska jag vara på gymmet... får vi se hur det går.
puss!
btw, solen tittar fram idag!

godnatt

mätt och trött! är precis vad jag är just nu. har suttit med familjen och myst framför tven och vi alla saknar redan min bror, så tyst och tråkigt hemma utan honom ju :( ååh, min lilla bebis! målade naglarna, nej... inte svart mörk gråa:) sitter och chattar med folk och har redigerat en massa bilder till folk så nu har mina ögon blivit trötta och nu ska jag sova. imorgon ska jag nämligen upp tidigt och gå på matte lektion!
godnatt, puss!
jag för någon minut sedan

thai mat!

strax kommer mamma och pappa med thai mat, ett bra tag sen vi åt det!
28 mars 2010, en regning kväll/natt hos bobo... skit varmt hemma hos honom. edy & jag

top model 13

känns som det bara är jag som forfarande tittar på top model? men jag kan inte rå för det, jag älskar det! från all drama till att tyra säger samma sak varje gång när någon ska ut.
top model in my heart, HAHA! mobbad älleh?

-

gud vad konstigt inlägget här under blev, hm... aja.

inte nyheter, komedi.

måndag den 10 maj, kom hem vid tre? har så mycket plugg nu så jag satte mig och pluggade. har suttit till nu och pluggat bland annat matte, har prov på onsdag och det måste jag klara!

nu är det rumänska nyheter, alltså hahahaha, måste bara ta upp det där med deras nyheter. de är roligt och titta på nyheterna, värstsa CSI effekterna i varje inslag och rumäner är speciella alltså. jag menar, en tjej hade tagit livet av sig för någon månad sen och hon hade ramlat på en bil. när mannen kommer tillbaka för att åka iväg med bilen ser han den här tjejen på hans bil... han ställer sig i tv för att dom var ju på plats och skrek åt alla och frågade alla varför hon inte kunde hoppa en-två meter bort från hans bil, nu var nämligen hon död och hans bil förstörd och det kostar jätte mycket pengar. alltså VEM TÄNKER SÅDÄR? HAHAHAHA, ingeeeen!! inte normalt alltså, hahaha! nu visade dom en kvinna som vägde 240 kg och inte kunde äta? alltså VEM vill veta det där? alltså jag sitter verkligen och skrattar när dom visar sånt där SKIT, ursäkta men de är verkligen SKIT för mig! komedi alltså!
nej, nu ska jag göra något vettigt!
puss!

David Deejay ft. Dony - So Bizarre


från skolan

sitter i skolan just nu, typ ingen här bara ida och jag som är så "duktiga" och går på matte lektionen. nu sitter jag här och försökte få ut något som ida hade i ögat, fast de gick inte så bra så nu gick hon iväg för att ta bort de själv. har föreläsning klockan halv elva om andra världskriget. blir nog ingen träning för mig idag för det börjar halv fem och jag kommer inte hinna så jag går nog imorgon. nu ska jag ut med ida!
skriver nog senare, puss!


-

är grymt irriterad just nu, vill bara ta hans huvud och slå sönder de någonstans & hennes också för den delen!
bättre för mig om jag inte bloggar mer idag, ååååh irriterad som fan!
fucking hor skola också!

VM

alla ska väl se på VM? alla vet väl att de är VM iår? eller? bara jag som hänger med i svängarna? haha, nej tror inte det. sverige kom ju inte med... vilket är så PINSAMT och jag vill nästan bara skratta åt att de inte kom vidare i VM alltså, hahahaha. förlåt, men haha! rumänien kom inte heller vidare, men det visste väl hela världen redan? rumänien kommer aldrig vidare eller så åker de ut på direkten. men ett lag som jag kommer hålla på är chile! självklart! ett land man inte behöver skämmas över! så den 16 juni klockan 13:30 ska jag sitta bänkad framför tven för att se chiles första match mot honduras! åh, jag längtar!


hämta mamma

nu ska jag ta ut bilen och hämta mamma som har jobbat hela dagen!
fortfarande ljust ute ju, det ska man verkligen inte klaga på!
puss!
haaaaha, jag för någon minut sen.

1993 first time

lite rolig bild, därför är jag bäst bakom ratten! skillz alltså hahaha!


billigt är rätt svar

den här låten sitter pappa och lyssnar på, han skrattar lika mycket varje gång. men jag tror han börjar digga den, hahah! den är så dålig att den blir bra, riktig rumänsk skit musik. hahaha, nej ska inte dissa den helt och hållet för jag börjar digga den, galet! speciellt när basen kommer in... nej usch, haha billig musik!

anda adam- love on you


gamleby

hoho, söndag gott folk vad tycker vi om det? härligt. imorgon är det en ny vecka och tre av dagarna går man i skolan! min bror beger sig till gamleby imorgon till på onsdag. fan vad jag minns hur taggad man var inför g-by veckorna och hur jävla roligt man hade det där. allt till att smyga till varandras rum på natten och inte sova något och sedan vakna tidigt på morgonen för att ha lektioner som var skit roliga, allt var så flummigt. de goda nybakade bullarna på morgonen och maten! allt från god fisk till pannkakor med sylt och glass! de stog på matsedeln varje torsdag, alltså åh. vilken saknad. gamleby kommer leva kvar hos mig resten av mitt liv speciellt med alla underbara ksab människorna! nej, nu ska jag sluta skriva om g-by och börja fixa mig för jag ska ner till skärholmen med pappa och få hem lite saker! senare får vi besök så jag kommer spendera min söndag med familjen.


färger?


inna-oare, älskar låten!


"dagens"

haaaaha, dåliga webcam & mobil bilder is the shit!


underbart!

filmen var underbar! precis som jag trodde, alltså åh! den var verkligen underbar. finner inget annat ord för den. miley är så vacker och deras kärlek var så söt. grät så mycket, länge sen jag gjorde det på en film. den var så sorlig, åh. vill inte berätta något mer! underbar film hur som helst! och fett värt pengarna! tycker alla ska se den. btw, det kom in fem killar på bion... typ stora killar dom satt kvar hela filmen och titta sååå kanske något för alla? haha, den som vill gråta och tycker om kärleks filmer iaf!  

bilden redigerad av mig.


nu åker jag!

såhär är jag klädd, riktigt chill and no make up. vita converse åker på också!
nej, nu måste jag ta ut bilen, puss!


the last song

blir inte att sitta hemma iallafall. klockan åtta ska jag nämligen till bredäng hämta tani, erica och natalia med bilen sen åker vi till heron city och ser på... THE LAST SONG! ska börja klä på mig och lite sådär. blir en riktig chill outfit idag :) åh, filmen kommer säkert vara underbar!

bilden är redigerad av mig.


sötnosen själv

en till bild på världens sötaste lilla flicka!


lördag, söndag? lördag.

vaknade sent idag, och jag orkar inte göra något! har ni sett vädret? helt grått och trist :( men lika bra det kanske, ska stanna hemma idag och inte göra något. träningen jag skrev om igår i västertorp är på måndag inte idag, hahaha... idag ska jag ut och köra tydligen ska pappa till stan så jag ska typ lämna honom där?  och sen vet jag inte vad som väntar. helt seriöst, orkar jag inte gå ut och festa, träffa människor. låter fett emo hahaha men nej, jag orkar verkligen inte. ska sitta hemma och se på filmer typ. nej, nu ska jag sitta och fortsätta lyssna på kiss fm och äta jordgubbar!
puss!

mm, här gillar vi jordgubbar!


trevlig fredag!

åh, härligt med helg! kom hem för en stund sen och skönt som fan är det. hade det jätte roligt ikväll speciellt sista timmarna, hahahah. folk är så roliga och man skrattar verkligen tills man får kramp i magen med alla! åh, det är sånna kvällar jag uppskattar som mest, :)
så vad händer imorgon? jo, imorgon ska jag sova så mycket jag kan, sen ska jag träna. yes, måste verkligen komma i form. ska på träning klockan halv fem i västertorp, kommer bli intressant hahah:) men vet ni vad? gissa vad jag ska göra nu... förutom att sluta chatta med alla galna och efterlängtade människorna från rumänien? JO, jag ska sooooova! så jag säger godnatt, puss!

mina skor som är köpa i rumänien, första gången jag använde dom:)


fort

hade nationella idag, det gick väl sådär. vid tolv var jag på jobbet och kom precis hem. känner mig så sandig efter att jag vart ute med barnen på eftermiddagen. nu väntar duschen, och om en timme ska vi iväg och fira ionita som blev 40 i söndags! så det blir mys med släkt och vänner idag. nej, DUSCH HERE I COME!
puss!


-

nu går jag! önska mig lycka till! har nämligen nationella i engelska b nu klockan halv nio!
puss!


världens sötaste


jag har världens sötaste guddotter! som jag älskar så mycket, så mycket!


första gången, kanske sista?


bild från i söndags





sommar outfit

åh, sommarsommarsommar!


text

sitter här på balkongen i det härliga vädret och tänker. jag kom på att många inte vet varför jag inte gillar att vara här i sverige och är hellre i rumänien. nej, det beror inte på vädret och sånt skit. nej. det beror på människorna, det sociala. den kärlek som jag känner från människorna där känner jag inte någon annanstans. och många utav mina vänner lärde jag känna förra sommaren och dessa människor får mig att känna så speciell och så bra... inte en enda människa får mig att känna så här. på riktigt. kanske för att jag inte bor där, kanske för att jag inte träffar alla där varje dag. jag vet inte. men känslan av att landa i rumänien går inte att beskriva i ord. och skillnaden är också att där kan jag ge så mycket och alltid få något tillbaka. behöver inte alltid vara saker, utan ord, kramar, pussar, vad som helst, men de uppskattar det. här, här känner jag att jag ger och ger och ger men får aldrig något tillbaka. jag gör verkligen allt för människor jag älskar, jag skulle kunna ge upp nästan allt för en person som jag älskar. men de enda man får tillbaka är skit. eller inget alls. jag är så less på dessa människor. jag ska sluta ge, så de får se hur det känns. jag ska sluta vara den snälla och bjuda alla hit och dit. för jag orkar inte. jag orkar inte att folk ska utnyttja mig. jag vill inte det. jag kanske borde ta och tänka om, vilka personer jag bör hålla mig fast vid och inte. det är som min mamma säger "sara, jag ska sluta ge så mycket för folk som inte ens är värda det, för vet du vad? i slutet blir det bara jag som blir sårad och om jag tänker efter har inte den personen gjort ett skit för mig" - och det håller jag med om. jag vet jätte många personer som mamma älskar och bryr sig mycket om, som hon verkligen försöker hjälpa, när de får den hjälp de behöver så går dom. och jag är så less på sånt. jag vill hålla mig till de äkta. så nu är det slut, nu är det över med att jag ska ge allt till personer jag älskar, dvs vänner. familjen kommer alltid FÖRST.

-

NU SKA MAN IVÄG TILL SKOLAN OCH HA SEMENARIUM! WISH ME LUCK!
PUSS!


Michael Ealy

bara jag som tycker han är jävligt snygg? grrr...


SOMMAR TACK!

tänk och gå runt i det här, åååh!
kanske inte just de där sandalerna...
har några andra som är typ samma färg som väskan,
men de finns tydligen inte kvar att köpa.


onsdag!

56 dagar kvar! ja, nu har jag börjat igen. med mina nedräkningar. men det är så många dagar som är kvar tills vi åker till rumänien. alltså min bror och jag. 15 dagar efter avslutningen åker vi. pratade med farfar för en stund sen och han kommer hit den 19 juni sen åker vi till rumänien tillsammans. hur som helst, pratade med honom han får alltid mig att skratta på något sätt. han sa även att det var 27 grader hos dom just nu. tänk 27 grader! fyfan vad skönt...

för mig väntar plugg! imorgon har jag matteprov och historia semenarium. på fredag har jag nationella prov i engelska b. det kommer säkert vara svårt och jag som vill ha VG i den här kursen! ah, varför är b kurserna svårast för? jaaaja, hjälper inte om jag sitter här och klagar haha. så nu ska jag plugga!
vi får inte glömma greys anatomy som är ikväll!!!!
puss!

bilden säger allt!


klänning!

reklam på desperata, passar på att skriva lite. har haft fullt upp idag, var i skolan på lite lektioner och därefter åkte jag vidare till jobbet. var ute med alla söta barn, härligt väder var det också! mamma och jag åkte vidare till liljeholmen där vi gick runt ett tag och fick med mig två ringar. kom hem där det blev plugg, historia boken väntade. sen blev det middag, skit gott! nu tittar vi som sagt på desperata hemmafruar and i love it!

åh vill köpa massa kläder! vill åka till rumänien och gå runt i klänningar och shorts och linne! utan någon jacka och allt. alltså man har typ glömt bort hur det känns att gå runt sådär, det känns som det var en evighet sist... okej det var typ det men endå!
nej, nu har jag bara lust att gå runt i den här! nu ska jag se klart på desperata, puss!



idag är jag glad

måndag den 3 maj, dagen började med att jag försov mig men senare gick jag vidare till skolan där det blev lite föreläsningar. efter så åkte jag och träffade mamma och vi åkte hem tillsammans. idag bjuder stockholm på fint väder och det är alltid skönt med fint väder! man blir så mycket gladare när solen tittar fram.
men varför dagen är så bra är på grund av ett samtal jag fick för någon timme sen. en kompis från rumänien ringde mig nämligen, blev så glad att höra hans röst och höra hur han mådde och så vidare. han och en till kille lovade mig nämligen att dom skulle ha körkort till sommaren och nu går dom massa kurser och om tre dagar skulle dom ha teori provet. haha, helt nice om dom har körkortet tills vi kommer!
nej, ska sluta drömma mig bort och gå och plugga. historia boken, here i come!
puss!
deepcentral - in love.


mysig helg

söndag den 2 maj, jag skulle göra en ändring på bloggen. men det fick bara bli en ny header. mer än så hann jag inte göra idag. och den här headern kommer jag inte att han hela tiden, det är bara en tillfällig. så jag hoppas att jag till nästa vecka kan bli klar med den. vill verkligen ändra den lite.
idag har det vart så mysigt, vi åt jätte god mat... blev hummer till förrätt och sen blev det potatis med röding. det var så gott och det var så skönt att träffa mandis och iuli! vi satt och pratade båda familjerna om olika bloggar och tittade runt på dom och satt och prata om det länge. det är så roligt att alla är så insatta i det men endå inte. visade dom bland annat kissie, kenza och lite andra bloggar för att dom själva skulle kunna gemföra och det var så roligt när dom såg kissie, hur hon såg ut. hahaha! ja. vi gick ut en stund också. vi satte oss på utsikten här uppe och tog lite kort.
nu sitter vi och tittar på film, familjen och jag chattar för fullt med människor här. imorgon är det måndag och där med skola. börjar tio i nio med matte lektion och sedan en föreläsning. vet inte riktigt om jag har engelska lektion för att hon är i italien just nu. vi får se, nej nu ska jag snart lägga mig. ska se klart på filmen bara!
hoppas er helg har vart bra, min har vart väldigt lugn och mysig!
puss!
bilder från idag, amanda, dani & jag.
bild på iuli har jag på mobilen som jag lägger in imorgon!






-

håller på att ändra lite i bloggen,
så det kommer se lite konstigt ut nu i början.
hoppas på att bli klar idag, ikväll!


ROMANIA

ROMANIA 30 JUNI - 2 AUGUSTI!!!!
YES, DÄR KOMMER JAG ATT BEFINNA MIG,
JAG & MIN ÄLSKADE LILLEBROR.
NI ANAR INTE HUR GLAD JAG ÄR!
DET HÄR KOMMER BLI BÄST!


natt inlägg

härligt med maj! jaaa! vad ska man säga? är det bara jag som känner av det? det känns som folk blir mycket gladare och piggare. hur som helst, dagen har vart så bra så. efter att jag hade duschat så åkte pappa och jag till natalia för att fira hennes pappa. efter ett tag kom alla dit, det blev mer eller mindre fest. det är så skönt och ha alla samlade och det blir mycket prat och skratt. mamma kom också, hon hade jobbat hela dagen men kom också dit efteråt. det blev mat och tårta. det är sånna dagar jag uppskattar som mest, när man ser "oss" samlade sådär. man känner sig så trygg bland släkt och vänner. hur som helst kom hem för ett tag sen och nu väntar sängen!
imorgon kommer nämligen mandis och iuli!! så jävla länge sen man träffade dom och det ska bli roligt att träffa dom igen. det blir middag och massa gott, åååh. älskar när dom kommer hit, blir alltid massa god mat och gott sällskap, så nu ska jag sova. för mamma ska väcka mig klockan 11.00 imorgon.
PUSS!

våååår

1 maj, och fan vad glad man blir! härligt med att våren är här och man känner det verkligen. även om det inte alltid är fint väder så tycker jag det är mysigt med spöregn och åska. hur som helst igår var de valborg och jag hade ingen lust alls att gå någonstans så jag bestämde mig för att sova hos mormor. och det gjorde jag. blev mycket prat och skratt som vanligt när man är där. blev en sen natt, la mig vid tre? haha, mormor är så rolig och jag älskar henne så mycket.
vaknade klockan halv elva och en timme efter gick jag hem. och nu är jag hemma. har tränat en timme och snart ska jag duscha. ska först ner och hjälpa pappa med att bära han har nämligen köpt hela affären, hahaha som vanligt. ikväll ska vi till f. george som fyller år idag! alltså natalias pappa!
nej nu är pappa här!
puss!

RSS 2.0