plec peste 2 zile!

gomorgon!
som varje morgon sitter jag och tittar på härliga the voice gänget på kanal 5. idag är engelskan inställd och det känns helt underbart ska ni veta, sovmorgon. men jag vakna lika tidigt och känner mig hel pigg, jag tror dagen blir bra idag. det känns som en såndär bra dag. så jag ska iväg till skolan om någon timme, sen ska jag hem och börja ta fram saker och packa. tralalala. looove it! förutom det, tror jag min kamera åker med mig idag på en tripp in till stan och ska fotta lite fint vid utsikten i skolan. ska inte vara lat idag, ska fan göra det. jag måste träffa mychelle innan jag åker, umgås lite med henne och få tillbaka min tröja(!!!) men ja, tisdag morgon och hittills känns det great. minus att jag fortfarande har lite ont i min vänstra axel, men ska inte klaga så nog om det. 
blir nog ett litet inlägg lite senare.
school, here i come! *snark*
ash

dyker upp bilder på mk och ash nu

jag tänkte på en sak idag,
mk och ash är verkligen mina idoler så
jag tänker börja ladda upp bilder på dom lite då och då.
vackra tjejer!


mk n' ash

måndagmåndag.
dom är så sega. usch. det första jag tänkte berätta är att natalia är i rumänien nu, hon kom tydligen fram igår.. undra hur fort dom åkte egentligen. men kul är det ju och jag är så glad för henne och jag saknar henne. var i skolan idag och sen gick jag vidare och simma. har haft skit ont i ryggen hela dagen och det har inte gått över än. hoppas att det går över snart. det är tre dagar kvar, underbart. har suttit och chattat lite med mychelle som har hittat en ny kärlek, joe jonas. nu har natalia och hon något att prata om, haha. jag diggar bara deras musik, men tycker inte om någon utav dom sådär. just nu sitter jag på min säng och är jätte trött och tittar på sex and the city. moe och dani sitter i allrummet och vet inte vad dom gör. spelar nog. när pappa kommer hem blir det middag, som mamma håller på att laga just nu. luktar gott i hela lägenheten.
har ni haft en period där ni nästan har vart helt besatta av en artist eller någon? - jag hade det, jag var helt besatt av mary kate och ashley olsen. överallt i mitt rum kunde man se bilder på dom, på min data kunde du se massa bilder, i min bokhylla kunde du se alla deras böker och alla filmer också. jag var helt galen i dom, jag älskade allt med dom. så jävla vackra, det tycker jag fortfarande. okej, jag är inte helt galen i dom sådär som jag var en gång i tiden. men jag diggar dom fortfarande på massa olika sätt. så nu tänker jag dela med mig en rätt så ny bild på dom..
då säger jag hejdå och forsatt trevlig måndag!

så vackra!


freak show

kvällen slutade på topp. mycket skratt med mychelle, moe och bror.
kommer saknar moe och mychelle och vår helt sjuka humor.


lillebror goes storebror?

godmorgon
nu har vi flyttat fram tiden, sommartid here we come. not? det ligger ju fan fortfarande snö på marken, man blir ju nästan deppig. tur att man åker ner till 20 grader, yes! 20 grader där nere idag. underbart. kan inte våren komma, jag tror inte jag är den enda som vill ha vår. så vad gör jag just nu? jo, jag sitter här i allrummet med min data i knät och med min bror bredvid mig och vi tittar på sex and the city det är så jävla kul och grymt bra. bror och jag sitter och skrattar ihjäl oss. idag är det söndag och mina föräldrar har precis åkt till några vänner och sedan ska dom handla och så ska mamma baka. åh, jag älskar när mamma bakar man äter verkligen tills man spricker. ska kanske ut en stund lite senare, träffa angelina eller något. vi får se vad som händer. imorgon är de måndag och tillbaka till skolan. imorgon har jag bara idrott och så case på förmiddagen, där hanna och jag verkligen måste arbeta och få allt gjort. ska nog ta och simma efter idrotten också. sen på tisdagen ska jag också simma och på onsdagen också. sen på torsdag ska jag upp vid fyra och göra mig klar för resan och sen klockan fem åker vi härifrån. åh, i cant wait. natalia är någonstans i europa på väg till rumänien och hon är framme imorgon, tror jag. imorgon blir det 21 grader där nere hoppas hon njuter som fan. nej, nu ska jag göra något vettigt, som att äta och titta på satc.

bror och jag,
lite pinsamt att folk tror att han är min storebror när han är två år yngre än mig.



pratar med mormor

sitter här med moe, pappa och dani och tittar på fotboll. sverige vs portugal. åh, blev fett inne nyss ronaldo var nära på att göra mål. jag kan nästan inte skriva eftersom jag är så jävla inne, jag blir typ helt nervös. åh, jag älskar fotboll ibland. jag hoppas portugal vinner eftersom jag tycker om när det står överallt i tidningarna "sverige förlust mot portugal" och massa annat. det är kul ju. sverige tror sig bäst men det är dom icke. inte i mina ögon iallafall. varför måste ronaldo vara så jävla snygg också? jag har chattar ihjäl mig med mina kusiner och vänner i rumänien, jag pratar massor med ruxi och hon är så söt. kan inte tänka mig att det var två år sen vi träffades känns verkligen inte så. kommer ihåg min resa dit som igår. ska snart prata med släkt i chile och hälsa lite här och där. det var nästan tre månader sen jag var där. man blir ju nästan helt deppig när man tänker på det. men endå så jävla glad och så lyckligt lottad att man åker iväg snart igen. pappa packade lite tidigare och jag ska börja packa på tisdag. jag har så mycket jag vill ha med mig men jag vet att det är onödigt att ha med sig så mycket. ska ha med mig typ 5-6 par skor. för helt seriöst jag kommer ha beslutångest där nere. det är 15 grader, hääärligt. kan använda mina gladiatorsandaler blandannat. nej, nu är första halvlek över, so im out!
natalia och jag igår 

tillbaka

paus från bloggandet har vart skönt, men nu är jag tillbaka.
åker om 5 dagar, jag vill somna och när jag vaknar ska det vara torsdag.
dessa dagar har jag umgåtts med natalia för fullt och bara haft det kul.
jag saknar dig fuz' <3
från och med nu är alla bilder som jag lägger ut här svartvita :)
här är jag och mychelle för ett tag sen.


död?

min lördag
umgåtts med mychelle, tittat på satc och druckit massa läsk.
gick ut, åkte till mattis. en väldigt kort stund.
vidare till natalia och skratta tills du får kramp i magen.
påvägen hem är man nära på att dö, bli överkörd av en bil.
jag blev så rädd att jag fortfarande skakar. ah! idiot!
imorgon ska jag möta natalia och ha de lite trevligt :)
aja
<3


bild på klassen

lördag morgon
inatt ringde pappa, precis när jag hade somnat. alla som känner mig, vet att jag hatar att bli väckt, det kan förstöra hela min dag, men när han hörde att jag inte lät så vaken så sa han, jag ringer dig imorgon! och så la han snabbt på. somnade om och gud vad jag sov. gissa hur skönt det var!
vaknade av att pappa ringde, men blev inte arg blev så glad att höra hans röst. han befinner sig fortfarande i tokyo där det är 11 grader och blåser jätte mycket, säger pappa. han sa att han bodde på våning 26 och när de blåser, rör byggnaden på sig.. låter inte alls kul, bara läskigt! nej fyfan. han åker till hongkong om några timmar och blir kvar där tills på fredag tror jag. vi här hemma saknar pappa väldigt mycket!
vet inte vad som händer idag, har precis ätit frukost och ska nog hitta på något. vill ut och fotta, men nu är det äckligt ute. inge fint snö och fotta ju. juste! min data har lagt av, vågar inte sätta på den eftersom jag är så rädd att allt ska försvinna, ska lämna in den på reparation, när pappa kommer hem. bu, min data har liksom allt i. BILDER! jag är ett jävla cp som inte har backup, jag har ju en hårddisk men använder inte den. ÅH! jag kommer seriöst börja storgråta om alla mina bilder går bort. JÄVLA SKIT. 
nej! nu ska jag sluta.. ska upp, bädda min säng och så får jag se vad jag hittar på!
trevlig lördag, gott folk!
aquila på les' :)
min klass, ja.


pratar med adde i telefon.

bild 1: skolavslutning 2008
bild 2: gamleby 2007
jag är bäst på fotboll,
du är skyldig mig en fanta.
haha, till dig adde! :D
<3<3<3<3<3<3

ta mig tillbaka till usa

fredag!
gud vad veckan har gått fort. igår var jag i skolan, slutade efter lunch. umgicks med natalia ett tag och med mina älskade små troll. åkte hem, var hemma.. helt död. blev en lugn tv kväll med mamma.
idag är det freeedag gott folk. gissa vem som är hemma? jo! min ääälskade lillebror! gick ner och mötte honom vid bussarna och så gick vi hem. var även lite med mychelle och mattis idag. vi tittade på massa astrolgi, skit kul ju.
snart kommer mamma hem och då blir det massa god mat! om en vecka kommer pappa hem också. jag vet inte riktigt om han är i tokyo längre, håller inge vidare koll på det där. hoppas han mår bra, länge sen man prata med honom. jag saknar i alla fall honom väldigt mycket, jag tror mamma saknar ihjäl sig på honom. och tänk, vi åker snart igen. den 2 april, draaaar vi i 12 dagar. underbara 12 dagar. gud vad jag längtar, jag älskar att sitta på flygplanet och bara känna att man närmar sig. ååh, vi åker snart. tralalala, jag vet jag tjatar lite.. men vafan det var länge sen jag var där. TVÅ år!
imorgon är det lördag och mamma jobbar hela dagen, vet inte riktigt vad jag ska göra. jag hittar väl på något, som vanligt. jag älskar verkligen helg. jag älskar de, för man behöver inte stressa runt, oroa sig om något. bara sooova. underbart!
ska försöka få tag i min kusin i chile och fråga hur det går med ritningen, tänker inte säga mer än så. jag vill nu!
nu kom mamma hem, ska nog hjälpa henne lite.

familjen i miami.
<3

jag saknar pappa jätte mycket

mallorca, innan vi åkte fallskärm.

grymt snygg

onsdagonsdag.
idag börjar jag sent precis som vanligt. varför jag vakna så tidigt vet jag faktist inte. igår kom mamma sent och hon var helt slut, så klart. hon jobbar ju massor. tittade på desperate housewives och smsade med adde. han var lite besviken för att real madrid förlorade rätt så rejält. någon annan var också typ förbannad. gick och duscha och sen la jag mig i sängen och tittade lite på tv och så somnade jag.
så whats up today? well, tittar på top model nu. det är så grymt roligt. sitter även och chattar med min faster i rumänien hon säger att det är regningt i rumänien, bättre än snö i alla fall. men hon säger att det blir varmare och varmare och det ska jag säger er, det gillar jag! jag saknar verkligen rumänien, min släkt. åh, jag vill dit nu. jag orkar inte vara här i skitiga sverige. jag ska fråga pappa, om han helt seriöst kan skicka iväg mig någonstans i ett halv år. jag vill inte vara kvar här. jag har det bra, jag har vänner, jag har familj, jag har allt jag vill ha. allt jag behöver ha. men jag vet inte varför, men jag vill bort. bort från kalla äckliga sverige, ett bra tag. därför vill jag alltid åka någonstans och jag tror mamma och pappa ser det. men dom vill nog inte skicka iväg mig för länge, dom kommer sakna mig, jag kommer sakna dom. så då blir det liksom två veckor dit, två veckor hit.
ska bädda min säng snart och fixa något att äta. muuums, senare under dagen får jag se vad jag hittar på. vill ut och ta lite kort, tror nog jag ska göra det. jag har svenska lektion idag och slutar klockan 16:00. två timmar skola då.
nu ska jag iväg och göra något vettigt.

han är så jävla snygg!
och hans bror är så grymt söt!
bröderna sheckler.

jag kom på namnet mychelle

gamleby ht 2007- oktober
mychelle och jag.

var tvungen att ladda upp bilden,
jag har haaaans ring på mig!


fine with me

tisdag.
har vart i skolan idag, vi åkte till flempan med case grupperna, till högskolan och lyssna på en föreläsning om miljön. gissa hur tråkigt det var. jag satt och smsade och lyssnade på musik. skrattade skit mycket med dilan och skickade sms med min man, räzmuz. vi skratta sjukt mycket. tog bussen till skärholmen och sen handlade jag lite att äta och så tog jag bussen hem. väl hemma, lagade jag mat och chatta lite med mychelle som kanske kommer hit senare. tittat på top model och smsat massor. vad ska jag göra nu? ingen aning. är lite små irriterad att jag blev väckt av ett telefon samtal som tydligen vara ett "förlåt" samtal, men så mycket förlåtelse blev det inte. kändes inte som det iaf, men ja. det blev istället massa skrik och massa onödigt tjafs. men nej, jag är fittig så ja. jag bryr mig, jag bryr mig inte om äckliga, ja tänker skriva hans äckliga namn här på min väldigt fina blogg(haha), tomas. seriöst, hoppas han dör i en bilolycka eller något. eller kanske inte, jag är ju fittig.
från de dåliga till det bra. jag prata med rebiik idag, hon är helt underbar. haha, blev mycket euw och mycket skratt i telefon tidigare. hon befinner ju sig i gamleby med alla småbarn, haha. nej, ska sluta skriva nu och försöka glömma allt. om inte mychelle kommer ska jag väl ut en sväng. aja!
imorgon börjar jag kvart i två! skönt som faaaaaaaaan.

natalia, dani och jag. för längelängelänge sen.
okej kanske inte så länge sen,
på tal om natalia, har hon tatuerat sig.
min bebis har blivit stor!
love you!

nino och jag är busiga

home.
rätt så lång dag i skolan, gick upp på föreläsning eller det var inte så mycket föreläsning. vi blev indelade i grupper där vi i varje grupp skulle ta upp en miljöhändelse och så fick vi olika kontinenter, min grupp fick afrika. vi har tänk om vad vi ska skriva om och vi ska skriva om skogsbränderna, vattenbisten eller oljesläppet i kenya. ja, vi får helt enkelt se hur det blir. gick vidare på "nyhetssändning" där vi var tvugna och se våra lärare göra någon jävla teater, alltså ibland kan man tro att min skola är dagis, seriöst. lyssnade inte ens på vad som sa, helt onödigt.. men vad gör man inte för närvaro? gick vidare till lunch med hanna och dilan. träffade senare min kusin och följde med henne och äta. vi åkte till östermalmstorg med anna, linda och ronja och fikade. mysigt. vem ser vi där? jo, paolo roberto och elin kling. varje gång vi sitter och fikar där ser vi någon, förra gången såg vi martin stenmarck. blir väl att fika där lite oftare, haha. vi satt där ute och frös ihjäl och fikade och hade de trevligt. vi prata en del och ja. sen åkte jag hem, träffade angelina på tbana och så prata jag med rebiik och jag kunde inte sluta skratta. hon är ju också i gamleby. nu sitter jag här och tittar på top model och ska fixa något att äta och sen måste jag verkligen börja plugga! fyfan, vad jag inte har någon ork alls.
iväg och fixa något att äta, var det!

bilder från gamleby.
minnen för livet <3



söta kusin

igår var de söndag och den var härlig. var hos mina gudbarn, utan mychelle eftersom hon var och titta på hus som eventuellt blir hennes familjs. jag kommer bli så glad för henne om dom får det här huset, jag vet hur mycket mychelle vill bort från äckliga sätra. även om det är långt bort, ska vi fixa det, eller hur? nu hoppas jag bar på de bästa för dig älskling!
jag var som sagt hos mina gudbarn igår. min gudson har nästan inget hår, men gud vad söt han är. min guddotter har börjat säga "näe" hela tiden, låter lite roligt i början men efter ett tag blir det lite tjatigt. lekte med dom ett bra tag tills jag gick vidare till matilda i regnet. usch. när kan vi välkommna den härliga våren? jag satt hos matilda en liten stund och berätta lite "news" för henne, om att jag är släkt med en kändis som hon verkar gilla? frågade även henne varför barn sprider så mycket glädje och kärlek. vi kom fram till att det är för att dom har inga problem, dom tycker allt är kul och det är så skönt. om man är på dåligt humör behöver man bara träffa mina gudbarn alltså, herregud. dom får dig och tänka på helt andra saker och så tänker man bara positivt igen. åkte vidare hem, där vi tittade på wipe out. det blev mycket skratt och så åt vi popcorn, hihi. moe gick hem efter det och sen var det sanningens ögonblick, det är så jävla kul det också. sen gick jag och la mig, var helt slut.
idag vaknade jag klockan kvart i sju för att jag skulle med min lillebror till bussarna, han åker till gamleby med skolan idag. stressade ihjäl mig imorse, men vi kom iväg i tid iallfall. stog där utanför bussarna och väntade med honom tills han gick på bussen. kändes lite konstigt att stå där och själv inte gå på bussen. kändes lite tråkigt, gamleby var ju bäst med kunskapsskolan, helt klart. men jag får tänka så här "utan niorna är de inte samma sak, vi gjorde det roligt" - tro mig, dom som är där kan aldrig slå oss och tyvärr kan inte den här årskursen bli lika tajta som vi var. det är lite roligt att folk säger att "hela klassen har blvit mycket tajtare nu" och så rabblar dom upp massa namn, sen när man frågar dom här personerna säger dom "in my ass, vi är tajta" eller något liknande. tycker folk ska sluta ljuga och inse, ni blir aldrig som oss, vi var bäst.. eller hur?
sitter i skolan nu, heeeeelt tomt. jag är hungrig och trött, jävla bajs. ska hem och plugga idag. INGET ANNAT. det kommer säkert bli så att jag kommer hitta på något som vanligt. nej nu, ska jag faktist plugga, sen ska jag ner till cafet och köpa något att äta.

på bilden: kusin nayeli.
plats: hos tia veronica i chile 2009
fotograf: velasquezsara.
helt underbara ögon, helt underbar unge.

tre bilder

bild 1: min bror och jag sista kvällen i miami
bild 2: dani och jag sista dagen i miami
bild 3: min guddotter knappt ett år.


lycklig? ja.

det känns som den här söndagen kommer vara bra.
ska städa här hemma lite så det ser lite trevligt ut när mamma kommer hem, hon jobbar idag också. sen så ska jag plugga lite, få lite gjort för en gångs skull. sen ska jag väl ut och äta något, tror jag. ska försöka få tag i mychelle och fråga om hon vill med till mina gudbarn senare under dagen.
igår var det lördag. gjorde ingenting på hela dagen satt bara hemma, gick ut sen vid sju. klockan halv nio träffade jag dani och moe och så gick vi hem. vi satt uppe och prata om allt möjligt, det blev mycket skratt så att jag nästan tappade andan, mamma är så rolig att man kan skratta tills man får kramp i magen, min bror lika så. jag älskar mamma och dani så mycket! när moe hade gått forsatte vi prata lite och lyssna på musik, tung musik. till sist gick mamma och la sig, medans min bror och jag gick till mitt rum och spela in sjukaste videorna på honom, alltså vi är helt sjuka. " GE MIG PENGAR! " - bara min bror som förstår. älskade troll.
imorgon är det skola igen då, har case på förmiddagen och sen har jag idrott klockan två, så jag slutar vid tre. skönt? oja. kanske åker och simmar lite imorgon också. vi får se hur det blir. imorgon blir det att plugga också. har engelska presentation på tisdag morgon och jag måste lära mig min text utantill, fuck.
prata med pappa för ett litet tag sen, han befinner sig i tokyo nu. klockan är sju på kvällen där och han sitter på sitt rum han hade vart på starbucks, åh! jag vill också ju! får vara glad över att pappa är där och njuter som bara den. när jag blir stor, vill jag ha ett lika bra jobb som min pappa. pappa är min förebild när det gäller jobb och sådär. jag älskar pappa så mycket.
25 dagar kvar tills vi åker till rumänien också! hur känns det? jävligt nervöst ska jag säga er, jag har inte vart där på två år. det känns så sjukt länge sen, men jag minns det som igår. det kommer vara så konstigt att åka dit, folk har dött som stog en väldigt nära och att bara tänka tanken att gå in i huset och personerna inte finns där, gör mig helt förstörd. jag har undvikit det så länge, men nu går det inte längre. såklart det ska bli så jääävla kul och träffa alla släktingar och kusiner och alla vänner och allt! chatta med min kusin i rumänien och vi prata en del, jag saknar henne så mycket.
oj, vad långt det blev.. skrev om ingenting. aja, ha det bra!

bjuder på bild från chile 2009, jag saknar det så jävla mycket!
TA MIG TILLBAKA?


det går inte en dag utan att jag tänker på dig, älskade morfar.


smittad

igår var det fredag. åkte till matilda och umgicks med henne ett tag, sen åkte jag till mormor där jag skulle hämta hennes post och vattna hennes blommor. jag skulle bara vara där typ 10 min, men jag stannade i typ en timme. det var så skönt att vara där. tven funkar inte där, så jag bara satt. jag bara satt, började leta efter lite bilder och visst hitta jag det. jag var allt en liten tjockis som bebis. sen mötte jag upp mychelle och tess som åt på metronova och så gick vi till mig där räzmuz var! tralala, vi tittade på sex and the city och bara satt. sen gick mychelle och tess och efter en stund gick räzmuz också. blev kvar till halv tre, chatta med suraj och moe.
idag är det lördag.. vad händer idag? ingen aning. inget planerat iallafall. vi får se hur det blir. jag vill träffa mina gudbarn, nunnunu! jag saknar ihjäl mig på dom ju. ska försöka övertala min bror att följa med mig dit, jävla bajs. allt för nu då.
 
natalia har smittat mig med sin jonas brothers,
så när dom kommer till sverige ska allt hon och jag gå!

massa kärlek till deras muusik.

fredag baby!

känns inte alls som det är fredag, kanske för att jag var ledig måndag, tisdag. så min skolvecka har vart kort och rätt så lugn. idag är det då fredag, ska förbi skolan och lämna in ett arbete och sen ska jag träffa freja och mychelle, vi ska ta oss en tripp till, ja dom som vet, dom vet . det blir nog massa skratt och helt enkelt värt att se. sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra, det får vi se. mamma jobbar hela dagen och kommer hem sent. jag saknar mina gudbarn, mina små sötnosar. juste! pappa ringde igår, prata med honom han befinner sig just nu i tokyo, tänk så lång borta det är? han hade tydligen skickat bilder till mig, men jag har inte fått några :(
var med mychelle och freja hela dagen igår, det var ju kul. vi var på stallet med freja, vi hjälpte henne lite fort. sen åkte vi vidare till hennes mammas jobb där vi skulle hämta frejas kusin, som var rätt busig och rolig. vi åkte vidare hem till freja där freja lagade mat :D fast jag innan hade ätit, lunch i skolan, delat en pizza med min man(räzmuz) och sen ätit korv(!) men ja, ibland finns det dom dagar man bara vill äta. vi gick upp till frejas rum där jag bland annat slog mig i huvudet och typ lata oss. nej, nu måste jag iväg! NU ÄR DET HELG!
min gudson, min sötnos, som jag älskar så oehört mycket.
mychelle som jag älskar lika mycket!

<3

back to school

nu är jag tillbaka
lovet är över. fan vad det känns trist. det är så skönt med lov och bara vara liksom. så vad har jag gjort under lovet? jo, umgåtts med mychelle en del. vi har ätit, spelat, bakat, skrattat och ja, bara vara. i lördags var vi och klippte min gudsons hår, haha det blev lite roligt senare på kvällen då mychelle blev äcklad av någon. det fanns god mat, god tårta, trevligt folk och söta gudbarnen så klart. jag har vart ledig måndag och tisdag också, det har vart skönt med lite extra lov sådär.
vad händer idag? jo, idag är det skola. som varje onsdag börjar jag klockan tjugo i två, men jag ska gå dit lite tidigare för att äta lunch och prata ut med min kusin, har inte träffat henne på evighet känns det som! ska bli så skönt att prata med henne och bara få ut allt. gud vad jag älskar henne! sen blir det ju självklart att träffa alla människor igen, trevligttrevligt. nästa vecka blir mamma och jag ensamma, eftersom pappa åkte iväg imorse till tokyo och hongkong och blir borta i två och en halv vecka, lite små trist eftersom pappa gör allt så mycket roligare. kommer sakna honom iallafall. och min älskade lillebror åker iväg till gamleby med skolan. so, just mom and me. vi kommer nog hitta på något kul. om 29 dagar åker jag till rumänien, gissa om jag längtar?! fyyfaaan vad jag längtar alltså. resten av veckan blir väl massa plugg och sådär. under helgen vet jag inte riktigt vad som händer, någon fyller väl år tror jag så då blir det väl att fira den personen. ska försöka träffa mina lyckopiller under veckan också, gudbarnen alltså.
det var allt för den här morgonen.
<3

RSS 2.0