chris brown

Han gör fortfarande världens bästa musik.


chris brown


förlååååt

Jag vet jag vet jag vet!! Men det har vart så mycket i skolan och jobbet nu att det inte är sant! Imorgon ska jag jobba och sen plugga till prov på torsdag. Härligt! Nej, men jag måste lägga mig nu. Imorgon börjar jag jobba 08.00, lika bra att lägga sig i tid liksom. Hur som helst, förlåt igen.

Hittade en super gammal bild på min fina Mychelle & mig! :D <3

frukost

Vaknade precis, nu ska jag äta frukost med den här plutten och andra pluttar. Klockan kvart över två ska jag träffa min Mychelle. Puss!


förlåt

Jag vet att bloggen har sugit balle! Men jag har verkligen inte orkat skriva något. Jag var så trött på bloggen och var nära på att radera den, hahaha jag vet inte varför. Men nu är jag tillbaka... eller ja, typ. Vi får se. Jag vaknade med en bra känsla i hela kroppen vilken inte har hänt på hela 3 veckor. Men nu, nu ja. Jag ville bara skriva det lite innan jag ska blogga på "riktigt". Nu vet ni det, skriver lite senare... pussspusss

Trött tjej

Ligger i min säng, galet trött. Har bara vart hemma idag med min bror som är sjuk och tittat på satc. Ätit nudlar och semlor hahaha värsta lat dagen, men fyfan vad skönt det har vart! Imorgon ska jag träffa Rola och gå på matte med henne, har inte sett henne på jätte länge så det ska bli roligt:) Sen då? Hm, nä ingenting. Så nu ska jag lägga mig typ, eller ja chatta lite till och sen sova. Så med det säger jag godnatt! Puss!

webcam


Från min ipad

Yes, nu skriver jag från ipaden! Så skönt att ha den, sitter här på soffan och tittar på sex and the city. Nu är dom på staten island Ferry exakt den jag också åkte med, roligt att känna igen sig ju:) Hur som helst, hoppas ni mår bra jag gör det. Galet trött efter skolan haha, aha ska fortsätta titta på satc nu, puuuuuussss!!!

pictures from new york and philly


































Test

Försöker blogga från min iphone, de verkar funka? Haaa bästa ju!!

home

Kom hem i fredags, fredag morgon. Har vart sjukt seg i kroppen för att komma ikapp tiden här, det är lite jobbigt. Lägger mig skit sent och vaknar skit sent. Hur som helst, så saknar jag redan New York alla människor, de gula taxi bilarna, frozen yogurt, starbucks och att bara gå på gatorna. Jag saknar det. Vi kom hem med två fulla väskor hit så när vi kom hem var det bara att packa upp, allt ligger ner slängt i mitt rum och det måste jag fixa idag.
Men i fredags sov Natalia här, vi åt massa skräp och tittade på sex and the city. Vi somnade vid halv sex och vaknade vid två? När jag vaknade så gick jag och köpte mig en iphone nere i centrum som är BÄST. Jag älskar den!! Efter det åkte vi till några kompisar, Ionita and co. Jätte mysigt ju, tevligt att träffa alla igen. Hur som helst, nu ska jag städa mitt rum och tagga till skola imorgon, eller?? Nej men åh, orkar inte med skolan mer! Aja, ska gå nu i ett annat inlägg får ni några bilder! Puss!

in new york

Nu sover nog alla i Sverige. Vi kom precis till hotellet, vi har haft underbart väder idag här i NY. Det har vart varmt och skönt. Har hunnit med mycket idag. Såg fridhetsgudinnan i solen och såg massa svenskar. Efter det tog vi oss vidare till hotellet, vilket är väldigt långt. Fixade oss för att äta middag med en av Radus kompisar. Blev en ny kjol med nya skor och så gick vi. Först gick vi en sväng i Central Park, vi gick och åt sedan. Efter det var det Broadway, vi såg The Beatles Rain alltså åh!!!! Helt underbart bra!!! Jag grät så bra det var!! Vi avslutade kvällen på Empire State med den vackra utsikten. Helt oförglömligt. Nu ska vi sitta i rummet, äta frukter och titta på tv! Ni ska få se så mycket bilder när jag är tillbaka i Sverige! Nu ska jag joina min mami, puss!!


in new york

Yes, kom precis till rummet. Underbar dag. Vi träffade Radu och körde runt i bilen, vi hamnade i Harlem och tittade runt där. Efter det åkte vi till China Town och åt på en restaurang där de går runt med vagnar fullt med mat och så plockar man allt man vill ha. Så mycket gott vi åt, blev helt mätt efter det. Radu lämnade oss sedan vid Moma och vi gick till Rockerfeller Center och tog bilder. Köpte mig ett par UGGS och en klänning på 5th Av. Vi skulle hem men så blev det icke. Vi gick till Madame Tussauds, alltså gud vad läskigt!! Vissa av vax dockorna såg så äkta ut! Man fick se en 4-D film också, skit roligt! Vi gick och gick och gick. Till sist tog vi Subway till vårt hotell. Vi köpte med oss masa frukt och brevid oss här har vi en yogurt and fruit, där man blandar yogurt med vilka frukter, nötter, godis med. Nu sitter vi på hotellet och ska snart sova. Imorgon ska vi gå 08:30 för att göra de sista turist sakerna sedan kommer Radu och vi ska till hans kompis och äta middag typ. Klockan 19:00 börjar en broadway show som vi ska gå på. Aja, vi ska ut på terassen nuuuuuu!! Love New York!

Jag just nu. Det jag har på mig har jag köpt på Victorias Secret. Bäst!

RSS 2.0