in romania

har inte fixat min data, ska gora det om nagon dag. eller ja, nar min farbror kommer hem. resan gick bra forutom att var vaska inte kom fram, den kommer imorgon. men i den vaskan ar det bara daniels klader, hahaha synd. hur som helst, vi var ute en stund och traffade nagra och sa borjade det regna fran ingenstans sporegna det. vi sag popik, caritza och cosmo i bilen sa vi hoppade ocksa in och vi fick skjuts. nice som fan alltsa! ;D love att alla har bil och korkort har, hahaa. jaja, vi ska ut klockan 19 for att traffa alla! puss!

ROMANIA HERE WE COME!!!

ROMANIA 30 JUNI - 2 AUGUSTI!!!!!!!!!!!

yep, sista inlägget innan jag åker! lovar att skriva så mycket jag kan när jag är där borta!
åh, fem veckor. fem FUCKING veckor. kan det bli bättre? nej, tror inte det!
ha det bäst här i sverige, som säkert kommer bjuda på fint väder! :D
puuuuussss!! nu väntar alla på oss, mahaha söta människor som chatta med mig fram till nu,
och vad skönt det kändes och säga till dom "vi ses om några timmar!"
PUSS IGEN!!!!!!!


kort

galet varmt ute! synd att man inte kan njuta av det hela dagen. tog en dusch och snart ska jag ner till skärholmen för att köpa de sista och sen blir det hem och packa. ikväll ska vi äta tacos!! lite text blev det iaf, haha. puss!

imorgon åker jag

tisdag den 29 juni, och jag åker fucking imorgon!! jag ska packa min väska lite smått och sen ska jag iväg och sola! fyfan vilket härligt väder det är här, man vill ju nästan inte åka härifrån. hur som helst, ska sola sen ska jag ner till skärholmen för att lämna tillbaka några skor och ett linne och köpa mig lite andra saker också. sen måste jag hem för att packa. vi åker ju inatt. eller ja, på morgonen. klockan 05.00 måste vi åka mot arlanda. sen klockan 08.05 lyfter planet och vi kommer vara i rumänien vid 13.00! så det blir frukost på starbucks imorgon. hahahaha, nej vet ni vad... jag måste packa ner mina kläder i väskan! pusspuss!
jag & mina söta troll igår i sätrabadet.

hm...

har inget att skriva om. förutom att jag åker i överimorgon. dom här dagarna är jag med min familj och umgås för fullt och shoppa för fullt också. jag lovar att det kommer bli bättre när jag är i rumänien. bjuda på härliga bilder varje dag, eftersom jag köpte en sladd från kameran till datorn idag(årets bästa köp) och åh, vad mycket bilder det kommer blir. nej, snart ska vi iväg till sätrabadet! ska nog bada också. hur som helst! kommer nog inte skriva så mycket mer. de senaste dagarna har vi vart mycket med natalias familj och gudbarnen och ja, vi dom vanliga. vi har träffats i tre dagar i rad och idag ska vi träffas igen. aja, puss!

igår firade vi min kusin ioana som blev 19 år! love u!

hos iuliana

sitter här hos iuliana och ska strax se på match. vaknade rätt så tidigt, åt midsommar frukost och så duschade jag. sen åkte vi vidare till jakobsberg för att fira lite midsommar. vi dansade runt stången och åt jordgubbar. hur mysigt som helst. och nu är vi hos iuliana och vi ska grilla och fira henne lite smått, hon fyllde nämligen år i onsdags. så vi firar henne lite smått sådär. grilla och umgås med alla. vid åtta ska vi åka in mot stan för att se chile matchen. det blir en svår match, men inte omöjlig! vi får hoppas på det bästa, att chile vinner såklart! nej, nu ska jag se på portugal - brasilien matchen!
puss!

helt slut!

är helt slut! har jobbat hela dagen och är galet trött och lite hungrig, men vi ska iväg snart för att fira nicki! där blir det säkert mycket skratt och mat! imorgon är det fredag och midsommar. vi ska till bredäng och dansa lite runt midsommar stången, hahaha ja... det finns i bredäng också ;D nej, men hahaha. nu ska jag iväg!! puss!!


onsdag

onsdagen den 23 juni, och jag sitter här med farfar och tittar på rumänsk tv. är galet trött efter jobbet, jobbade nämligen hela dagen. tiden gick fort som vanligt, var bara jätte trött och seg. efter jobbet åkte jag till skärholmen för att träffa mychelle. mycket trevligt, men var galet trött så kände mig bara jobbig. så jag var inte så mycket med henne, var bara med henne en stund. och nu sitter jag här. fick hem två linnen och jag ska nog ner och köpa några till nu under veckan. för det är bara en vecka kvar tills jag åker till mitt efterlängtade bukarest, baneasa. åh. jävla fucking KÄRLEK. om en vecka kommer jag skriva från rumänien. vid den här tiden om 7 dagar är jag ute med alla mina fina vänner och kusiner. har med mig min data också så jag kommer skriva på bloggen som ofta jag kan. bjuda på lite mobil bilder och sådär. åh, vill inte skriva mer om rumänien. det räcker nu!
nu ska jag vara social med farfar, puss!
nestea min favorit dricka, som farfar hämtade från rumänien.
det finns nämligen inte kvar i sverige längre, love it!!! <3


två bilder

ska gå och lägga mig nu. åkte båt idag blev mycket shopping på båten. mycket dricka och cigg, hahahaha. roligt var det hur som helst! och imorgon ska jag jobba hela dagen och det blir roligt! kanske träffar mychelle, vi får se om hon kommer hit. nej, vet ni vad? jag ska lägga mig nu!!
så godnatt, puss!
bilder från när jag kom hem idag hahahahhahaha!


mycket text!!

gud vad dålig jag har vart på att blogga! jag ska bli bättre på det, men åh. det har vart så mycket dom här dagarna! i lördags var vi på kungligt bröllop inne i stan, så mycket folk det var i stan då kommer man aldrig och se igen. herregud så många det var! galet! och vilken känsla att se viktoria, som var så vacker i sin klänning och med sitt stora leende på läpparna! och daniel! underbar han också ju! vi stod vid kungsträdgården och såg vagnen åka förbi. har allt på film och jag lovar att lägga upp det imorgon eller ikväll! det var jätte roligt! sen gick vi till gustaf aldofs torg där vi kollade på storbildsskärmen och såg dom åka i hästvagnen och när dom gick på båten. sen ställde vi oss framför slottet där hon och daniel skulle komma ut och det gjorde dom. åh, så mycket kärlek det fanns där. alla var glada och vinkade och skrek och allt möjligt! efter det åkte min bror och jag vidare till bredäng där vi åt i grillen och sen gick vi vidare till natalia, mådde skit. hade jätte ont i huvudet och i ryggen! men efter en stund så gick det över. folk började komma till natalia och det blev fest. jävligt lyckad kväll!

vaknade på söndagen att min bror väckte mig och pappa skulle hämta oss för att vi skulle iväg till rålis och kolla på en peuransk/boliviansk och massa andra länder typ en konsert. det var roligt, jätte fina dräkter och dans! vi var där vid tre och åkte hem vid åtta. väl hemma blev det match! 3-1 till brasilien!

och nu, ja nu... sitter jag här och tittar på tv. klockan tre ska min bror och jag iväg till mariatorget för att se chile matchen! chile- schweiz... CHILE MÅSTE VINNA!!! :D:D:D ååh, jävla LYCKA! efter det vet jag inte vad som händer.
imorgon klockan 07.00 ska jag upp för jag ska åka båt med pappa och farfar. 5 timmar, snacka om att jag ska sola hela dagen, för det ska vara fint väder!! :D snacka om tur! sen på onsdag ska jag jobba & på torsdag. sen på fredag klockan 20.30 är det CHILE - SPANIEN!!! det får man inte missa!

nej, nu ska jag sluta, blev mycket text. men så blir det när man inte skrivit på några dagar, hahaha. aja PUSS!
 
bilder från när vi var hos natalia, fler bilder kommer när natalia orkar lägga upp dom hahah







min tataie!

åh!! min älskade tataie är här(farfar) från rumänien!! åååh!! känns så skönt att han är här. skratta, prata och bara vara. han älskar vädret här, inte varmt och inte kallt, regn och sol. HAN ÄLSKAR DET! förstår honom. 50 grader på asfalten i rumänien, hahahaha. han är så brun! känner mig jätte vit :( jag jobbade idag och kom hem för en stund sen. nu har vi gäster och jag ska umgås med dom. sitter med mina ursöta gudbarn, natalias familj och mammas och pappas guddotter, iuliana. NEJ NU SKA VI ÄTA! ÅH! ÄLSKAR MIN TATAIE SÅ MYCKET!!!
juste! min faster skickade världens finaste ring till mig som jag hade tappat bort i rumänien :( :D

CHILE !

torsdag den 17 juni, och jag vaknade för en stund sen av grannarna borrade... skit irriterande!! men vad kan man göra liksom? inte så mycket. ja, igår var det chile match! och vi vann med 1-0!! alltså det var så jävla roligt! vi var på söder och kollade på matchen, fan vilken stämning! den var på top när vi kom och när vi gick! nästa match måste vi också vinna för att vara säkra att vi går vidare!! åh hoppas! efter det åkte vi hem, börjar blir lite sjuk. och jag ska snart iväg och jobba! jobbar till fem sen jobbar jag hela dagen imorgon och imorgon kommer min älskade farfar! ååååh! saknar honom så mycket! och imorgon är han här!! nej, nu måste jag städa mitt rum och fixa mig, ska till jobbet snart!
puss!
såhär var det när chile gjorde mål!! helt galna!! :D CHI CHI CHI LE LE LE VIVA CHILE!


sommarlov!

åh, jag är så glad! jag är så glad att jag nästan vill gråta, det är sommarlov! jag vet, vi är skit sega blablabla... men åh jag är så glad! och vi hade så fint väder!! inte som alla andra som hade i fredags, haha. jag är så lycklig nu! ingen mer skola, på ett tag iallafall! vi börjar den 18 augusti och det känns härligt. typ en vecka innan alla andra men det är ingen fara. jag har hellre lediga dagar lite när som helst än ett längre sommarlov. men nej... DET ÄR SOMMARLOV!! idag är det tisdag och jag ska sova ut hela dagen imorgon för på torsdag jobbar jag fem timmar och sen på fredag kommer farfar men jag jobbar också! hela dagen blir det jobb så jag kommer få träffa min farfar på kvällen! sen är liksom farfar här och sen på onsdag och torsdag nästa vecka jobbar jag också! sen är det midsommar sen åker jag liksom! ååååh! nej, sluta nu sara!
nu ska jag laga mat med kusin isabel som spenderar natten här! puss!


nu går jag!

såhär ser lilla sara ut just nu då! ska ner till centrum direkt efter detta inlägg! ha en trevlig söndagkväll! puss!
keffa webcam bilder is the shit!
gangstaaah äälleeh? hahaha hejdå!



stan

hej alla! igår var det roligt roligt, var hos isabel och drack, åt och kolla på en psykaaaad film! vi la oss inte så sent och vi sov jätte länge. vaknade och så gjorde isabel mat. vi tittade på matchen, hahaha fotboll är så jävla bra! vem såg matchen nyss? ghana-serbien? ÅH! så jävla bra!! 1-0 till ghana blev det för dom som inte visste det. om en timme ska jag mot stan! så jag måste börja fixa mig! sååå, skirver senare liksom! känns verkligen som sommar nu!
puss!
jag nu, hahahaha skit lockigt hår efter dusch!

have to go

lördag den 12 juni, igår var jag och jobbade efter skolan och där efter åkte jag hem och vid kvart över åtta åkte jag till polina. blev mycket tjockisätande och skratt. herregud, skratta så jag fick tårar! galet hur mycket man kan skratta! pappa kom och hämta mig vid halv ett typ?
vaknade vid halv ett typ och har suttit vid datorn fram till nu. ska bädda min säng, fixa något och äta och sen packa väska för den åker jag! yes! aja, kan inte skriva mer måste verkligen skynda mig! pussis!
ralu & jag, fyfan... hahaha snacka om planer inför framtiden...
vi har chattat fett länge! HAHAH, mie dor de tine <3


kort

nu blir det iväg till polina och se på match och ha det mysigt!
lillebrors tjocktröja åker på för det är kallt ute!
vi hörs senare, kanske :) pussis! go france!


mysigt

hejhej! yes, var i skolan i onödan, blev mycket prat med vicky som tar studenten imorgon!! och så dilan. mycket prat blev det. rasmus kom upp till plan 4 och vi gick till donken för att äta lite, eller lite och lite... inte så lite men aja. vi gick vidare till marikas motagning som var i medis, jätte fint och trevligt. blev mer mat, dricka och efterrätt! roligt att vara med släkten, haha kändes som rasmus alltid vart en del av vår släkt jätte mysigt var det iallafall! nu är jag hemma och tittar på sex and the city! och imorgon ska jag till skolan och senare vet jag inte riktigt vad som händer, vi får se vad som väntar! vill se första VM matchen!! :D jaja, ska typ lägga mig snart... godnatt! puss!
rasmus på donken, sötnos

studenten själv:)

isabel och jag drack god rosé vin :)

bellita och snuttegull som hela släkten kallade honom hahaha!

ioana och jag hahaha <3

hahahaha jag dör!! vi är så snygga!

rosé vin och päron cider is the shit! + min fina blomma jag fick av min man!

jag och min lilla plutt maria!

min underbara man!

grr... hahaha :) <3

student student!

torsdag den 10 juni, och jag ska snart iväg till skolan, så jävla skönt att det snart är över! igår jobbade jag lite och där efter blev det skärholmen med mamma, köpte mig en bikini, tror jag ska köpa en till haha. sen skulle vi köpa present till marika som tar studenten idag. eller ja, hon springer ut när som helst men jag måste verkligen till skolan och få några saker gjort! men efter det ska jag på motagningen som endå är på söder, skit bra ju! nu är det desperata hemmafruar på tv och jag ska bädda min säng och fixa mig, kommer gå helt fixad till skolan för som sagt sen direkt ska jag på student motagning. min bror har bal idag också!! han är nere och shoppar med pappa, pappa som landade för typ en timme sen är nere och shoppar. hahaha, pappa var i göteborg men nu är han hemma. hur som helst, nu ska jag iväg! ÅH JAG VILL OCKSÅ TA STUDENTEN!!!
8 dagar kvar till farfar kommer & 20 dagar kvar till rumänien! keep up!
jag vill vara brun igen! bilden är från förra året i spanien!

school

nu ska jag iväg till skolan, slutar tolv och sen blir det skärholmen och träffa några vänner!
jäävlar 9 dagar kvar till farfar är här och 21 dagar kvart till rumänien, keeeep up people!


glass

spegelvänt, men den här glassen är den godaste jag ätit i mitt liv! åååh!
Häagen-Dazs Smoothie Mango & Apricot!
LOVE IT!! sitter och äter för fullt! fyfan vad gott!

älskar

jag försöker och inte tänka på det, men det går verkligen inte. hur fan är det möjligt att älska ett land så mycket? att älska folket så mycket? hur är det möjligt? jag förstår verkligen inte. jag bor här, mitt liv är här. jag älskar mitt liv i sverige, sverige är ett underbart land och även om jag kan klagar så kan jag helt ärligt inte se mig själv bo någon annanstans än i sverige, jag kan inte det. för jag ÄLSKAR sverige. men jag älskar rumänien också. folk förstår inte varför och hur jag kan sakna ett sådant land. alla har bilden av ett fattigt land, bara zigenare och höga hemska höghus. men så är det inte, rumänien är ett fint land men som alla länder har de sina dåliga sidor. och den som tror att det bara finns zigenare har helt fel. det är som att säga att de bara bor invandrare i sverige, men så är det ju fan inte. det bor ca 9 miljoner människor i sverige där 1.4 miljoner är invandrare och då är tom. dom som har föräldrar med invandrarbakrund inräknade! så är det i rumänien också. fattigt? jo, det finns folk som är fattiga men alla är inte fattiga och har det dåligt. hög husen? haha, det är en grej jag tycker är läskigt, det är liksom förorterna... känner några som bor där och det är lite läskigt att gå där mitt i natten men annars är det inte alls farligt, haha. jag, eller jag och jag, min faster och farföräldrar bor inte i förorten, nej. dom bor i ett fint hus i huvudstaden, vi bor på ett ställe där nästan alla känner varandra. tryggheten som jag känner där, känner jag inte på samma sätt här. det klart, jag vet inte hur det är att BO där så jag klagar ju inte, för jag åker du endå hem efter en stund. men åh, jag vill verkligen åka till mitt rumänien, bukarest, baneasa! det är bara lite kvar sen är jag där. jag vet exakt hur det kommer kännas när man kommer fram. det gör fan lite ont i bröstet när jag tänker på hur jävla lycklig jag kommer vara där. fyfan, förklara för mig... hur är det möjligt?! jag orkar inte! hahaha, rumänien for life asså HAHAH!

miss you bro' !

har chattat med bobo hela kvällen, alltså på riktigt. jag saknar honom så mycket!!


mobil bilder

bjuder på mobil bilder från helgen, student bilder kan jag lägga upp senare!











grill!

jag orkar inte blogga, bjuder på bilder från student och massa andra senare eller imorgon.
nu ska jag till stan och grilla!
puss!


kungsholmen och söder

torsdag den 3 juni, och kom hem för en stund sen. har vart uppe sen 10.00 idag då jag pluggade lite och därefter gick jag och solade. satt där med min musik, vatten och mobil och solade i två härliga timmar! och lite färg har man ju fått! gick hem och fixade mig. klockan fyra åkte jag härifrån in mot jobbet. var knytkalas och fem åringarna slutade. åh, jag grät ju! inte roligt när föräldrarna börjar gråta och barnen! åh, underbara barn! hur som helst så fanns det jätte mycket mat, massa gott. farligt när all mat ligger framme, man äter ju hela tiden!
klockan åtta åkte mamma och jag vidare till söder för att fixa inför min kusins student imorgon. vi bar upp allt till min morbror som har en lägenhet där, skit fin utsikt! och där ska jag sola imorgon efter utspringet medans hon åker flak, hahaha. jaja, är galet trött och imorgon måste man vakna tidigt för klockan halv två springer hon ut! fatta! ett år kvar för mig!! längtar redan!!!!
här får ni bilder från dagen! puss!







mobil bilderna blir ju fina

nu börjar mörket lägga sig och jag kom hem innan greys! var på jobbet till sent sen åkte jag direkt med familjen och grillade. skit god mat och jätte mysigt. ímorgon ska jag plugga och sola hela dagen! klockan 4 måste jag åka härifrån in mot jobbet, 5 åringarna slutar :( kan inte förstå att dom ska sluta, åh... jag blir så ledsen! och nästa år känns det som alla barn kommer sluta! gud vad jag kommer sakna dom!
nu tittar jag på nyheter, som varje dag klockan 22.00! bjuder på lite bilder, puss!








sommar månad!

tisdag den 2 juni! jaaa, åååh! sommar sommar sommar! så det bara skriker om det! lite kvar i skolan och så är det hur jävla härligt väder som helst! åååh! snart kommer farfar upp och sen åker vi till rumänien tillsammans. vem vet kanske inte kommer tillbaka? nej, såklart jag gör... ett år kvar sen slipper jag gymnasie skiten!
ska snart till skolan, ska träffa ida i slussen och åka upp till skolan. måste prata med min mattelärare där efter får vi se vad som händer. vi kanske ska ut och äta senare, famijen alltså. nej, nu ska jag fixa de sista och gå!
har inget att skriva om alltså, tråkiga inlägg. iaf, idag vaknade jag och satte mig vid datorn och blev så gla så glad över att en person hade skrivit. åh, det här har gjort hela min dag!
puss!
min älskade kusin ruxi! <3


jag älskar dig!


RSS 2.0