länge sen man skrev

säger bara, äntligen! har kämpat med att komma in väldigt länge och nu kommer man in. menmen.
idag har jag vart i skolan, var där vid nio där det började med egetarbete. blev inte så mycket arbete var med snack i cafet med rasmus, moa och mary. sen joina rola och några andra oss. sen får jag syn på paulina, blev chockad som fan när jag såg henne, men det var roligt. helt roligt att ha någon som pratar rumänska i skolan, ouf, kriga med rumänska nu alltså! :D
nej, men sen hade vi lektion. efter den gick vi ner till tacobar. ida, hanna, emelie och jag satt där nere och prata om allt möjligt. sen gick vi vidare till luchen i skolan som smakade bajs, så det blev ingen mat. vi gick upp och hade semenarium och sen engelska. där det blev ett litet prov som inte alls var svårt. nu är det engelska b som gäller. men ja, smsade dani som var så jättejätte snäll och hämtade mig från skolan. blev mycket prat om ingenting i bilen. mycket trevligt och mycket snällt av skjutsen.
kom hem, pluggade matte med moe som också var jätte snäll och hjälpte min tröga hjärna att fatta vissa grejer. superduperjätte snällt <3
imorgon blir det av till skolan igen, ingen ork eller lust. menmen. åh... orkar inte med filosofi. ska ha prov i det på torsdag så imorgon ska man bara sitta och plugga det, jävlatråkiga ämne. och skit dålig lärare som är gravid har man också, usch. gillar inte henne, men vad gör man inte för ett jääävla betyg? jo, le och göra allt hon säger.
pratar med ady om lite allt möjligt, det regnar och är kallt i rumänien. här är det lite varmt endå.
nu ska jag stänga av datan och lägga mig, imorgon är det en ny dag!
puuusssis!
jag var brun här. en vecka efter spain.
första dagen jag träffade natalia efter tre veckor!


få ord och en bild

helgen har vart chill.
mycket mys och pratande i telefon :)
speciellt igårnatt med en trevlig kille, hahaha!
aja, ha de bra. puss!


vandring in my ass

hej alla som inte gått hela dagen!
jo, det har vi på vittra gjort. vi har gått hela 2 mil idag. ja, ni läste rätt 2 mil! jag gick på 7 timmar. men vi stannade typ varje minut och bara klagade. man skratta en del eftersom man var så trött och inte orkade göra något annat. min är verkligen inte vältränad. fyfan. alla tältar i skogen... själv blev man hämtad av mina föräldrar, SOM JAG ÄLSKAR MEST AV ALLT! fan vad skönt att sova i sin egna säng inatt.
imorgon ska jag plugga matte och senare ska jag till min mormor och sova där, det var så länge sen man gjorde det. men det ska bli skojj. mysigt.
nu sitter jag här och chattar med folk från rumänien. saaaaknad asså.
nej, nu ska jag sluta skriva... fan vad jag har ont i mina beeeeeeeeeeen!
puss!


nigga' say whaaaaaat

pass på bloggen idag,
mycket plugg!
[email protected]
pussissssssssssssss!


nothing

jag har inget att dela med mig.
skolaskolaskola är allt jag andas och ser.
well, life is still good.
& jag älskar mami och papi!
this is the place i love the most, romania!

god i miss it!


miss duktig

imorgon är man tillbaka till skolan. pluggaplugga!
jag kom på en sak idag. år två på gymnasiet ska jag vara duktig. och då menar jag med allt. med plugget så klart, sen ska jag börja äta nyttigt inte så mycket fett och såser (jag älskar det:/) men ja, sen träna... inte gymma eller något men liksom röra sig lite. och jag behöver göra om mitt rum. ta ner massa fotton på folk som jag verkligen inte behöver här i mitt rum. jag ska göra om det, vet inte när. men jag SKA. jag ska bara ha några få bilder i mitt rum och sen ska jag sätta upp massa mål, mål som jag ska ha det här året. så jag dagligen tänker på det och håller fokuset på skolan och allt annat.
jag känner mig lite stolt när jag skriver det här och att jag faktiskt tänker på det här.
nej, nu ska jag lägga mig.. imorgon blir det iväg till skolan och ja, göra lite nytta.
juste, tänker inte räkna ner dagarna till ja, resan för en viss person kanske märker... not good!
puss och sov sött alla!

fucking love this song!

lyssnalyssnalyssna!!
texten är underbar!

text

so whats up?
well, jag har vart hemma idag. vaknade av att jag mådde skit. bokstavligen. behöver inte gå in i detaljer men ja, mådde inge vidare. blev kvar i soffan och hade ont i magen. chattade med faster och fick tankar någon annanstans. vi pratade om allt möjligt. det är så skönt och prata med henne, gud vad jag saknar henne. man har alltid så jävla roligt med henne. men ja, pratade med henne i telefon igår kväll.. blev ett långt samtal då hon berätta om allt i bulgarien och jag om spanien. juste! pratade en del med bobo och i igår kväll också. i var på väg till ungern (nu är han framme) och vi chattade... han satt på tåget med hela sitt lag(19killar!!), alla sov förutom han. haha, helt synd.
idag har jag suttit här hemma. vilat sönder mig och jag mår bättre. imorgon vet jag inte vad jag ska göra, hittar på något. på söndag ska jag träffa hanna då vi ska göra några uppgifter till skolan, fan vad jag saknar henne! :D ska bli skönt och träffa henne igen!! :D
aja, ska fortsätta chatta med freja.. om skolan och massa annat.
puss!

bröllop höst 08

dessa två bilderna gillar jag.
bild 1: familjen <3
bild 2: dani o jag:)


baneasa <3

idag är jag hemma från skolan, imorgon är det ingen skola sen är det helg.
jag är så trött just nu och jag vill tillbaka till rumänien, där det finns sol och värme.
och alla har sommarlov där, så man hittar på något varje sekund.
aja, jag ska titta på tv och chatta med några.
puss!


so you think you can cry? yes i can!

budskapet i den här dansen är så jävla fin.
jag kunde inte sluta gråta.. titta på hela och lyssna vad dom säger i slutet.
helt jävla otroligt, så mycket känslor, inga ord bara dans.
KÄRLEK TILL DANSEN!

-

håller på att bli förskyld, håller mig borta från bloggen idag :)
ni når mig på yahoo :)
[email protected] puss!


år 2 på vittra!

ja, första skoldagen är över. det var bara massa information idag. vi började klockan nio och slutade elva. det kändes sådär att vara tillbaka. vi fick våra busskort och sen vittraboken. vi lekte som man alltid gör i min skola, så jävla tråkigt. menmen, medans dom satt och lekte satt jag vid datorn och chattade lite. mycket roligare! men, sen gick dilan, rola, vicky och jag till donken där vi åt och prata en massor, precis som vanligt när vi är tillsammans. sen fick jag springa till bussen som åker utanför donken till dagiset och hjälpte till lite. åkte hem med ipodhörlurarna i öronen och drömde mig bort, det var så skönt.
nu sitter jag och chattar med nadia om skolan, hon var inte där idag och inte hanna heller :(
aja, natalia är påväg hit. får se vad vi hittar på.
älskar henne så mycket.
aja puss!

sum 09

nu är sommaren över, hur känns det? det suger!
det här lovet har vart den bästa i mitt liv. rumänien resan var obeskrivlig,
spanien samt frankrike var underbart med min älskade familj!
jag har umgåtts för fullt med mychelle och natalia.
natalia var med oss i rumänien också, helt galet.
men ja, inga ord.
bättre än bäst!
men imorgon blir det nya tag i skolan och då
jävlar ska alla se en ny förbättrad sara!
det är fan lyx i rumänien, dom har en månad kvar av sommarlovet!
(dom slutade den 15 juni)
menmen, nu ska jag sova så jag kommer upp tidigt imorgon.
puss alla!
<3

45 dagar kvar

börjar med det som irriterar mig
åh, jag är arg på min kusin i rumänien. varför är hon jävla jobbig för? inte mitt fel att jag kommer så jävla bra överens med dom flesta där borta och att jag pratar med dom varje dag. det är inte det. menmen, hon får vara sur. jag är bara arg att när vi bråkar ska hon blanda in andra i det eller gå och berätta allt till alla andra. det hon inte vet att allt hon säger till dom andra, säger dom till mig. ja, när jag åker dit igen ska jag försöka prata med henne så att hon förstår att man inte kan göra som hon gör. eller så skiter jag i henne och bara är med dom andra. det funkar nog också, för helt seriöst... njuter jag av att hon blir så avundsjuk på mig och min bror. det är roligt att se att hon blir sur över ingenting.
aah, jag vill till rumänien!
menmen, imorgon börjar skolan igen och då blir det nya hårda tag. jag ska plugga som en idiot iår. det har jag lovat alla, ALLA. men framförallt mig själv. jag måste, om jag vill ha ett riktigt skönt sommarlov nästa år. fyfan, imorgon är det slut på mina sena nätter och chatta tills man somnar vid datan med alla. jaja, ska inte klaga.. för den här sommaren har verkligen vart den bästa i mitt liv. har vart i rumänien, spanien och frankrike... kan det bli bättre?
jag älskar verkligen mina föräldrar för att dom gör allt det här möjligt för oss och då kan jag ge lite tillbaka genom att ge bra resultat i skolan, plus att det inte är bara för deras skull, för min egen också.
är hos natalia nu och chattar med bobo:) han är så rolig och jag saknar honom faktiskt.
menmen, ska ta och göra något nu. bye!


twinie is coming home today!!


2008 to 2009

im still the bitch of the year' so bitches step a side!
pruta med läpparna, fjoooooooortis

balen 08

den här dagen kommer jag alltid att minnas, föralltid.

kom och tänka på balen när jag pratade med bobo om bitchighet, haha!


47 dagar kvar

hej på er! :)
idag kom mychelle ner hit igen, så det var bara att vakna tidigt och vara uppe med henne. smsa med natalia en massa också, hon kommer hem imorgon... så jävla skönt att träffa henne igen!! :D var ute hela dagen idag, typ första gången.. haha. träffade rasmus nere i centrum och umgicks en hel del med honom, det var roligt! sen hamnade vi hemma hos mig med, mychelle, suraj, moe och min bror. jag typ sov :) menmen, sen gick vi ut igen, där moe bjöd på mat <han3 vi var ute ett tag sen... vi satt vid parkerna i skäris, haha! dagens bästa fråga från dani; vad står PMS för? vi alla tänker sen svarade moe: PANNKAKA OCH SYLT! fyfan vad vi skratta! han och sina jävla sjuka svar till allt, love him! :D
sen så åkte jag och mychelle hem till mig och tittade på vänner. hon skulle ju egentligen hem, men hennes bror hade åkt utan henne så hon blev kvar här. men ja, vi bestämde oss för att åka till heron. vi åkte dit, åt och vänta på killarna. när dom kom ut joina vi dom tillbaka till skärholmen, alltså, moe, dani, patrik och suraj. det var roligt, iaf det mychelle sa och gjorde hela tiden.. HAHAHAH! :D
nu sitter man här, har typ ångest för skolan.. menmen, det här året kommer jag satsa som fan på skolan, då blir det inte mycket blogg tror jag, vi får se.. men jag tror inte det! jag måste klara av det här jävla skit året annars får jag INGET jävla sommarlov nästa år! ska kämpa och visa alla att jag KAN! :D
jaja, ska fortsätta chatta med bobo, så rolig och härlig.. saknar han och alla andra där borta:)

romania sum 09

david, maya and ella <3

my name is räzmuz!

imorgon kommer mychelle ner till stockholm och gissa vad vi ska göra?
JO! vi ska träffa min man! my husband!
gud vad jag har saknat honom!! :D
sötare rasmus kan du inte hitta!
 

nada

sitter här hel nyvaken och typ tittar på tv och försöker tänka ut vad jag ska göra idag. det kommer inte upp något i huvudet, förutom att sitta hemma och ruttna. kanske tar en sväng in till dagiset. men jag vet inte om jag orkar göra det.. små barn tar på krafterna. var där igår med mychelle, det var galet roligt alltså. alla där älskar oss, men jag däremot gillar inte alla barn där, vissa är så jobbiga att man vill smälla deras små huvuden någonstans, haha:)
nej, nu ska jag göra något, inte direkt viktigt men inte sitta här och skirva i bloggen iaf.
hoppas ni har en trevlig onsdag.. det är väl onsdag idag huh?

50 dagar kvar

träffade min babe mychelle idag, alltid lika jävla roligt och skönt att träffa henne.
bara sitta och snacka massa skit, om allt och alla.. så skönt så.
och skratta åt ingenting. vi rockar alla barn på dagiset idag alltså!
saknar henne så mycket, när hon inte är här :(

HAPPY B-DAY :D

LA MULTI ANI ADDDDDDDDDDDDDDDDYYY :D:D:D
hahaha bilden är så rolig!!

52 dagar kvar

nu är man på svensk mark igen då.
hur känns det? sisådär. det är skönt, att vara hemma... sina egna saker och bara vara liksom. det känns så skönt att ligga i säng i bara pyjamas och bara skita i allt. det är skönt, men fan vad jag inte vill vara i sverige. speciellt när ingen är här i stockholm. jag hatar att freja är på landet hela jävla sommaren, jag HATAR så grovt att mychelle har flyttat från stockholm.. det är verkligen en grej som jag aldrig kommer komma över, att hon har flyttat. sen att natalia är i rumänien till nästa vecka eller något, det förstår jag ju.. hon är ju där hela tiden, men jag saknar henne som fan, sjukt mycket! nästa sommar ska jag se till att inte vara här ett skit, jag orkar inte. seriöst.
menmen, skolan börjar snart... vet inte riktigt när och jag bryr mig inte ett skit.
det känns som det är en dålig dag idag,
aja, ska sluta deppskriva nu!
dagens planer är iaf att gå till sätrabadet med family och vem vet? kanske badar också.
lägger upp några bilder från spain någon annan dag, en bra dag

RSS 2.0