No time

Vad ska jag börja med? Kanske att igår var en LÅNG dag. Var på matte på morgonen, sen åkte jag till jobbet för att prata lite med Ammi, därefter åkte jag för att möta min mormor på sjukhuset, där jag var i två timmar. Därefter åkte jag tillbaka till skolan för att ha logik föreläsning och blev klar 16:30. Träffade Ida, vi hämtade ut biljetterna och sen gick vi och åt lite. Klockan 18:40 började SAW filmen. USCH, säger jag bara! Den var så äcklig!! Kom hem tidigt.
Jaja, måste fixa mig...bädda min säng för sen ska jag träffa Amanda. Vi ska till henne och kolla på film och ha det mysigt :) Haha, aja pusss!!
Heee... Amanda och jag på halloween festen!


läsa och sova

Ska stänga av datorn strax och tven också. Ska lägga mig i sängen och sova, är skit trött och imorgon ska jag till skolan vid 10:00 för att räkna matte, shooo jag är duktig! Haha! Vid 12 måste jag en snabbis till jobbet och klockan 16:00 har jag logik, därefter ska jag på bio med Ida, ja... mycket och göra! Nej, nu ska jag läääsa min bok som jag köpte idag "14 år till salu" heter den:)
Puss & Godnatt!

Min lillebror och jag när vi var små.
Kommer ihåg att det var den enda gången jag använde den där klännigen,
hade så många andra... så hade aldrig tid att andvända den någon mer gång haha!
Men jag älskade den iallfall, den hängde så fint där i garderoben! :)


inna - sun is up

Jag älskar Inna, hennes musik är så jävla bra!
LOVE IT!


Hjälpa pappa!

Vakande i tid idag! Ja, jag var jätte stolt över mig själv haha. Hade en föreläsning 09:00-10:00 och efter det slutade jag. Satt kvar med Ida en stund och snackade massa skit. Vi ska på bio imorgon och se SAW 3D, vi får se hur det går. Sen bokade vi biljetter till Harry Potter, vi ska se den på fredag nästa vecka! :D Mycket bio ju, äsch! Love it! Åkte vidare till skärholmen där jag köpte maskar till min bror, hahaha... fråga inte ens. Gick och köpte mig två böker också som jag ska läsa :) Nu måste jag plugga lite, har prov nästa vecka! Måste hjälpa pappa också! Vi ska till hallunda och lämna ett paket, eller ja... vi skickar till Rumänien. Dom åker med buss härifrån till Rumänien så vi passar på att en gång i månaden skicka ett paket med lite allt möjligt ner dit! Nej, hjälpa pappa var det!

amanda och jag på halloween festen i bredäng.

unga mödrar?

Alltså, jag förstår inte. Gick in på blogg.se och såg en blogg, "14 år och gravid" eller något sånt. Förlåt jag tycker det är SJUKT. Alltså visst jag tycker det kan vara modigt att föda ett barn och sedan ta hand om de. Men fan, 14 fucking år?!?!!? Förlåt. Alltså jag är inte en person som skriver om sånt här för jag har alltid tänkt liksom, varför ska jag bry mig, deras liv, deras val. Visst, så kan jag tänka med den här 14 åriga tjejen också, men det går inte. Jag skulle inte skriva om det här egentligen, jag skulle skriva om att det har snöat och att det är svinkallt ute. Men jag kunde inte låta bli sen. 14 år.... herregud. Då gick jag i 9:an och hade de bästa året i hela mitt liv. Inte gick jag runt och var orolig eller med tankar på barn. Nej...fyfan. Jag var helt i chock när jag såg den här bloggen. Okej, bra för dig att du har en bra mamma och hjälper dig med allt... bra, jätte bra... men alltså, shit. Jag finner inga ord. Jag tycker nästan det är lite äckligt, alltså fatta hon är fortfarande ett BARN själv och hon ska skaffa sig ett eget barn... vad vet hon om livet? Vad vet hon.... hon är inte ens byxmyndig och hon ska få ett barn. Nej, det är ÄCKLIGT. Men visst, all lycka till dig och din familj... som kommer bestå av hennes mamma, barnet och hon själv. Men ja, lycka till!

Nothing more to say.... äckligt!


-

Alltså, i början av året sa jag att jag skulle skriva varje dag och inte för att ALLA ska läsa, nej utan för mig själv. Jag kollar in min blogg en gång om dagen för att kolla tillbaka på gamla inlägg, det är alltid roligt att läsa och se bilder som man har lagt upp. Men ah, den sista tiden har jag inte haft någon lust eller tid för att skriva. Jag orkar inte. Även fast jag kan sitta famför datorn i flera timmar, orkar jag inte gå in på blogg.se skriva mitt användarnamn och lösenord. Jag ORKAR inte. Det är så mycket som sker runt om kring mig också. Jag vet inte vad jag ska skriva, vilka som läser så jag kan inte skriva allt möjligt... och när jag inte kan skriva det jag VILL så skriver jag inte alls. Nej... jag ska bli bättre på det här med bloggen jag lovar! Puss!

RSS 2.0