åh underbara dagar

Jag tänker på dig fortfarande, bara så du vet. Jag vill inte, det vill jag inte. men allt är så ah! Jag vet inte riktigt, jag mår så jävla bra liksom just nu men jag vet inte ändå är det något som fattas och det är din röst, dina ord allt liksom. Du verkar inte bry dig alls längre, jag gör det. Jag säger bara även om jag mår som BÄST nu så saknar jag digl

Siiter här nu, mätt och glad. Mattis ska sova här och vi ska umgås hela natten.. rättare sagt ska hon sova här 3nätter det kommer bli skit nice. Idag fyller våran egna Alex Sporny år, GRATTIS, GRATTIIIIIIIIIIIIIIIS!!! Det firar man självklart och vart annars än hos mig liksom?! Jo, det kom över lite människor och vi sjöng och umgicks mycket vi tjejer tog massa fina bilder som jag kanske lägger upp här senare, någon dag=) Imorgon ska Mattis och jag till stan och då ska vi träffa en viss person och sådär, eller igentligen ska vi till Uppsala.. Men ja. Sen ska vi se massa filmer och sådär sen på Torsdag är det tacos kväll hos mig och massa film med Alex och Mohammed seriöst jag älskar mina tre GRISAR haha=) Ja, nu sitter jag här i allrummet och tänker på en massa saker.. Tänker på att Natalia blir sur på mig när jag tänker på fel saker, haha! Ja.. vad ska jag säga allt är braaaaa nu liksom, okej det fattas något i mitt liv och det tror jag alla vet. Men det ska vi inte prata om nu. Jag är lite nervös för imorgon också, hoppas det går bra och allt blir bra och inte obekvämt. Jag ska inte ljuga jag saknar INTE honom, tur att Mattis kommer med mig, tack ÄLSKLING<3 Gud, jag vill verkligen uuuut och träffa massa folk och daaaaansa haha=) Haha, just nu sjunger min KÄRE bror Chris Brown- With You och Mattis försöker stoppa honom och det är skit kul hahahah! Gud man hör hur Mattis skriker Ajajajajaja! HAHAHAHHA! Det är så skööönt med lov, även om jag inte sover värsta mycket på dagarna och så men man umgås mycket, skit mycket. Jag vet inte hur många gånger jag har sagt det, men jag äääääääälskar bruuuudarna galet mycket haha! Kommer bli så tråkigt att lämna er när vi slutar nian. Åh, I love you guys. Well, nu ska jag sluta skriva. Hoppas ni läser skiten. Hörs när vi hörs, PUSS!


tjejerna <3

Tack för två helt sköna dagar, seriöst. Jag älskar er oehört mycket. Ni får mig att tänka på annat eller rättare sagt GLÖMMA allt. Puss på alla mina brudar och jag vet inte vad jag skulle göra utan er<3



älskade årskurs nio

Jag har då inte mått så bra på sista tiden men det ska jag inte prata mer om. Jag ska SLUTA tänka på alla människor som gör mig helt cp i huvudet, det ska jag.

Nu är jag inne på mitt sista år på Kunskapsskolan det känns skönt att sluta i den här älskade kaos skolan. Det klart det är sorligt att lämna klassen och alla människor. Tro mig det är de. Speciellt nu när allt är så bra.. Jag kommer överens med nästan alla och det är jag glad över. Jag vill inte gå ut nian med någon som jag har bråkat med i nian. Jag ångrar absolut inte att jag började, det klart att det finns dagar jag hatar allt och alla men det är bara  vissa dagar. 4år med med många utav niorna och jag är helt ärligt stolt över att gå i samma klass som er. Visst 3år senare börjar jag prata med vissa människor, det är en sak jag verkligen ångrar men nu har vi vilken tid som helst att umgås och träffas. Jag vill bara inte avbryta en sån bra kontakt som vi har nu, som jag har med vissa utav tjejerna och killarna. Ja, som alla nior ska vi ha en bal. En Riktig Bal. Ingen skit bal eller nått, det ska bli en bra och lyckad. Det blir mycket planering och mycket tid som kommer läggas ner på just balen. Men det är värt det, all tid är värt det. Jag vill att alla ska kunna minnas den här dagen, eftersom det är vår sista grej vi gör tillsammans. Känns så sorligt att säga så, men med vissa blir det ju sista grejen vi gör tillsammans. Jag satt och tänkte på balen och i mina tankar är det en sån fin och bra grej, jag bryr mig inte jag tänker göra det verkligt, alltså en lyckad kväll ska det bli. Vi hoppas på en lokal inne i stan och bra käk, alla kommer med fina kläder och är glada och bra musik. Jo, vi måste fixa det här. Ja... jag sitter här och tänker hur jävla konstigt det kommer bli nästa år eller nej.. när vi går ut nian. Det är så hemskt att tänka att inte alla underbara människor kommer vara där och liksom prata med. Det klart jag ser fram emot att träffa nya människor, det är som mitt liv börjar om igen. Det känns spännande men ändå läskigt. Jag vet ändå att jag ska ha mycket kontakt med dom som går i min klass just nu även då. Det är ju många som bryter kontakten när de börjar gymnasiet, det vill inte jag. Hur som helst, tänk inte på det sorliga ta en dag i taget och tänk på det som är bra nu (även om det inte är så mycket som är bra just nu, men ja). Sen vill jag säga, tack till alla som var där igår när jag mådde SKIIIIIIIT. TACK TJEJER! <3<3

Nu ska jag faktist inte göra så mycket mer. Jag är så otroligt skoltrött så jag har typ slutat pluggat och det är väl inte så bra. Men vi får se hur det blir, ska bli jätte skönt med all lov, ska verkligen SOVA och ta det lungt. Rebecca och jag hade ju gjort planer, vad vi ska göra på lovet. Men det blir ju inte av eftersom hon åker till PORTUGAL! Älskling jag kommer sakna dig, jätte mycket! <3<3 Ändå, det blir nog skit nice lov, det lovar jag er att det blir. Hur som helst nu ska jag sluta skriva, för det blir så mycket och ingen kommer orka sitta och läsa allt haha. Du som har läst det.. Synd haha, det är aldrig något speciellt men ja.

Puss ha det bra.  (hoppas du läser det här, hur sårad jag än är klarar jag mig, alltid).

hon: jag älskar dig. han: jag älskar dig(inte) också.

"Jag älskar dig, hoppas du ser det nu"

image66

seriöst.

ibland litar man på fel personer.. du vet vem du är. för mig nu betyder du ingenting i mina ögon är du smuts. jag litade på dig nästan mest av alla sen sviker du mig på det här sättet, helt seriöst trodde du att jag skulle bli värsta glad eller något? hoppas du har lärt dig nu, vad som händer när man sviker någon. om du sviker en person, den personen säger det till sina närmaste och dom kommer inte heller lita på dig. du förstår inte hur mycket DU har sårat mig. seriöst! du vet vem du är.

jag mår inte världens bästa just nu.. man blir sviken hit och dit. jag vet inte vad jag ska göra eller säga till vissa människor. jag är så ledsen och arg. jag vet inte vad jag vill längre. jag vet att jag inte är glad. det är det ända jag vet. eller jo ibland är jag glad men vissa personer, mina vänner. dom gör mig glada, dom får mig att le och tänka på annat, det är som jag verkligen kan lita på. jag tackar Gud att jag har människor runt om kirng mig som verkligen bryr sig om mig och inte vill såra eller svika mig. seriöst utan dom skulle jag inte klara mig just nu. det ända jag vill är att ha det bra, inte känna som jag känner nu. jag är sårad,det är jag men jag kan inte gå runt och grubbla på det hela mitt liv.. det är liksom "okej, det hände, ta dig upp igen"- visst det finns saker jag sa som jag verkligen menade, jag tar inte dom sakerna tillbaka, aldrig. för det jag sa, menade jag. hur mycket jag än tänker på vad jag vill just nu blir jag bara mer förvirrad. nu vill jag bara ha vänner, riktiga vänner. just nu är det på g att "bygga upp" en vänskap igen, typ. eller.. inte igen, utan bygga upp en riktig vänskap mellan mig och en till som jag älskar. visst, det tar tid.. men så som du har "behandlat" mig har inte vart rättvisst. verkligen inte. jag pratar, inte du. är det en bra början på en vänskap? nej.. jag vill ge dig en chans men den blir typ bara mindre och mindre. för att det är alltid jag, aldrig du. okej, visst om du kommer nu och vill prata och sådär kommer jag nog prata med dig med men jag förstår också om du vill ha tid, jag vet att jag inte vart så shysst med tid heller, utan jag är en person som bara vill få saker gjort, prata sen lev. men jag tänkte bara på mig själv där, jag förstår om du behöver mer tid eller vad som helst. jag förstår. jag har för bråttom. Iaf, glöm inte att jag kommer finnas här, när du är redo. om du inte vill ha något med mig att göra kommer jag inte förstå det och då vill jag ha en förklaring till varför du inte vill det. men ändå, om du inte vill kan jag inte tvinga dig till något. (btw, vi båda måste vara MYCKET glada över att vi har Alex Sporny vid vår sida!) men jag kommer inte kunna släppa taget. kanske måste hålla ALLT innom mig och allt, men det tror jag att jag kan klara av. TROR JAG. jag ber om förlåtelse om jag har gjort dig illa, för tro mig det ville jag aldrig, aldrig. men för att vår vänskap ska kunna bli en "riktig" vänskap, måste vi prata. och det måste vi göra, om allt. när du har lust, när du vill.. förlåt för att jag har vart ett as idag men seriöst jag orkar ingenting mer jag vet inte vad jag gör eller säger. ändå hoppas du läser det här och vet vem jag menar.


jag vill inte bry mig men det är svårt.

Ja, rubriken säger allt.
jag sa saker som jag aldrig sagt till någon i hela mitt liv förut. du också, tror jag. jag vet inte vad som hände.. det bara blev så här. du vet att jag älskar dig vad som än händer.. jag kan inte ändra på mig eller välja mellan dig och mina närmaste vänner, det kan jag inte. jag vet inte vad jag ska göra.. men du har ju redan bestämt dig.. känns bara så konstigt att det är så här efter allt som har hänt mellan oss och sådär. men ja, vad ska jag säga.. det klart jag ville ju att det skulle hålla men nu är det som det är.. jag älskar dig patrik issa vad som än händer även om det kommer vara så som det var idag i hela våra liv så ja.. <3

detta suger.

Nu har vi det där med tiden igen, ingen tid. All tid går till att umgås och att plugga. Vardagarna går jag till skolan, fast jag inte orkar och kommer två timmar senare ibland men sånt är livet eller nått, sen på helgerna försöker jag umgås så mycket som det bara går. Den här helgen var skitkul!

I lördags var jag först hos Mattis med Alex och hon skulle färga håret blont.. men ja, det blev som det blev typ 29842304 färger haha! Men det såg bra ut faktist. Sen åkte vi till Hallunda där vi gick vidare till Patrik, när jag ringde honom och fråga vart han var sa han "Jag måste berätta en sak" sen la han på. Jag blev orolig och allt, när jag möter han på vägen med Matiis och Alex säger han att Mohammed har svimmat och att ambulansen är hos Suraj.. Jag typ halvspringer till Suraj och går in och ser Mohammed där... sen från Suraj gick vi till Patrik där vi titta på lite tv och lite mer=)  Sen kom min pap och hämtade oss från Patrik.. Han hämtade Alex, Matiis, Mohammed och mig.. det var nog en rolig bilresa haha, iaf.. vi kom till mig och alla var jätte hungrig och mam sa att hon skulle göra nått att äta.. Mattis och jag gick ner för att handla lite medans killarna satt kvar hemma hos mig. Iaf, sen kom vi hem mam gjorde mat och sen titta vi på film, en skiiiiiiiit film alltså, seriöst så jävla dålig minns inte ens vad den heter . Iaf, det sluta med att vi stängde av skit filmen och tittade på Forest Gump, den var typ jätte bra men iaf, killarna gick vid 02:00 och Mattis sov över, niiiiiiiice liksom vi somna runt 04:00.

På söndag vaknade vi 08:00 jag duscha sen gick vi till Alex käka frukost sen åkte vi till Bredäng där min älskade rebiik skulle tävla i SM, friidrott.. det slutade med att hon gjorde personligt rekord på 5.19=) men också en 6plats på bäst i Sverige i längdhopp! Yeah Rebiik är bäst. Iaf, innan det var jag hemma hos Natalia också det var skit nice det också, umgicks med Gerorge och Antonio lite, skit kul..verkligen! =)=)=) Iaf, vi gick mot Rebiik och vi typ sov sen åkte vi vidare till Alex och åt igen, sen gick jag hem och typ sooooooooov! Skit skööööön helg!

Iaf, skolan hur är det.. mycket plugg och massa skit. En sak jag inte orkar med är allt jävla bråk... hora dit, hora hit. Seriöst skaffa liv ni som säger hora ÄRLIGT!? Iaf, skönt att slippa människor som försvinner snart, sköööööööööönt! Iaf, alla vänner är det samma. Och så har jag världens bästa Patrik här också=) Hihi..


Ska nog sluta skirva och skaffa mig ett liv... inte vid datan typ plugga haha och förlåt för ett långt inlägg om ingenting men ja, synd att du har läst allt det här och inte fått reda på ett skit, aja .. ha de nice ciao <3

ni är värda allt i denna värld.

om ni lämnar mig, kan jag lika gärna ta självmord... ni är verkligen bäst och jag älskar er så jävla mycket! vi har lärt känn varandra nu iår och vi prata inte ens innan, alltså killarna. mattis du och jag sen åttan typ. jag älskar did verkligen matttttiiiis=) Killar, ni är som mina bröder och jag gör allt för er, önskar jag kunde spola tillbaka tiden och lära känna er redan från 6:an, men det kanske är bra som det är ändå. jag älskar er, vad som än händer förstår ni? utan er i mitt liv, är det skit tråkigt.... tack för allt<3


RSS 2.0