mychelle dagar

jag har vart med mychelle dessa dagar, mysigt värre.
idag ska jag träffa henne och ge henne greys skivorna.
och imorgon ska vi på rumänfest, mindre kul.
<3

bjuder på bilder, har inget nytt att berätta



bild 1: mychelle och jag en fredag hos mig.
bild 2: mychelle och jag på alla <3 dag.
bild 3: mychelle och matilda på alla <3 dag.
bild 4: en skrattande mychelle och sara.
bild 5: mychelle, freja och jag tittar igenom lillholms skolkatalog.
bild 6: mychelle och jag bakar.
bild 7: mychelle och jag är sexiga.
bild 8: freja och jag under veckan.
bild 9: jag klättrar på suraj och mychelle hjälper till, haha.

bilder på mina små lyckopiller




kort

har inte mycket att berätta.
nu är det sportlov iaf!
tretton dagar ledig, inte så fel va?
idag kommer mina gudbarn hit, tror jag..
hoppas jag!
en vecka sedan jag träffa dom!
SAKNAR!
nej, nu ska jag spela motorstorm på ps3.
jag äger!

romania 2007

jag vill åka nu!
jag saknar det som fan, ge mig 2 april?

från vittra

jag vill till rumänien eller egentligen vart som helst, nu,
just nu sitter jag i skolan. har varken tillgång till internet eller mobil hemma pga tjafs mellan mig och min mor. det vill jag inte berätta om och jag vill inte att folk heller ska fråga och bry sig. dom som vet, dom vet. jag hade utveckligssamtal imorse med min mamma och matilda, som är min mentor. det gick väl bra, har lite rester kvar. typ ett prov och en inlämning som jag ska göra under lovet så allt är klart till påsklovet då jag åker till rumänien. men ja, sitter här och väntar på att min lektion ska börja, klockan tre. jag kan egentligen åka hem och skita i den, men hemma gör jag ju ingenting. så det är väl bättre att vara här och bara jobba. inte för att jag gör det, utan jag kollar runt på fb, bdb och chattar. inte bra alls. nej, igår var rebiik hemma hos oss en stund. det är så skönt att träffa henne, man skrattar så mycket med henne! idag ska nog freja och mychelle komma förbi en stund till mig, ska bli skönt att träffa dom och prata lite. sen måste jag väl plugga. får se om jag tittar på greys ikväll, men det tror jag verkligen att jag gör! pappa åkte till frankrike idag och blir borta i några dagar. sen den 28feb. ska vi klippa min gudsons hår och den 7mars åker pappa till japan och hongkong och så den 2 april åker vi till rumänien, vi håller som sagt på att planera sommaren. jag vet inte riktigt vad som blir av nu, men det får vi helt enkelt se! nästa vecka är det ju sportlov och då blir det massa plugg för mig somsagt för jag vill inte ha något kvar till efter påsklovet eller under själv påsklovet så jag verkligen kan slappna av på resan och inte stressa när jag kommer hem igen.
nej, nu ska jag leta lite fakta om sveriges demokratisering. SNARK!
tittar på när hanna och hennes grupp gör värsta teatern, haha skit kul!


jag saknar att vara så lycklig.

chilechilechilechile. ta mig tillbaka!

från toppen till botten

har inget kvar att säga.
så alla vet, jag har ingen mobil.
jobbig natt!

morfar 80 år

igår var det då fredagen den trettonde och jag ska säga er, inget hände. matilda kom förbi med lite fika, vi prata och sådär. sen kom min bror med moe, suraj och adde. dom satt och spela tvspel. mychelle kom efter en sund och vi satt alla här i allrummet. efter en stund åkte mattis hem men resten blev kvar. vi åt äppelkaka som mamma hade gjort och så tittade vi på bilder när vi var små. när killarna hade gått så var mychelle och jag kvar. vi tog över tvspelet och vet ni vad? vi var sjukt grymma. fixade mig sjukt snabbt för vi skulle till bredäng till mina gudbarn. det blev mat, skratt och sjukt mycket lek. mychelle och jag var helt slut vid klockan tio. men vi forsatte leka med sötnosarna. jag åt mina älskade semlor också, gud så gott! min gudson är så blyg för nya människor så han vill inte släppa taget om dig, han höll mig jätte hårt. och han sa mitt namn! jag var överlycklig när han sa det. bebis! vi tog mycket kort och jag bjuder på några bilder när jag orkar sätta på min data.  vi åkte hem vid halv tolv och jag var helt slut. när vi väl kom hem satt vi i köket och prata en del. den 28feb. ska vi klippa min gudsons hår. sen gick jag och la mig. smsa lite men somnade nästan direkt.
idag, vaknade jag av att jag fick ett sms. gick in till mamma och pappa och la mig brevid dom. vi låg där och prata om chile, rumänien och vad vi ska göra i sommar. dom åkte till skärholmen för att handla och när dom kom tillbaka kom dom med allahjärtansdag presenter! jag fick två klockor och min bror fick en tröja från footlocker och ett spel till sitt ps3. jag ska snart börja fixa mig och sen ska jag till matilda med mychelle och laga mat och ha det lite mysigt. sen klockan halv nio kommer pappa och hämtar mig och så ska vi alla till tyresö. där det blir lite mys.

det viktigaste idag är inte att man ska träffa folk och blabla. för mig är den här dagen mycket speciell eftersom min morfar skulle fyllt 80 år, just idag. ingen dag att sörja, en dag att minnas och skratta.
jag älskar dig mest av allt, morfar.
<3


lycklig är jag med er

jag mår bättre, har pratat mycket med mina föräldrar.
igår var jag hos mina gudbarn nästan hela dagen. mychelle och freja gjorde mig sällskap ett bra tag. jag är så lycklig när jag är med mina gudbarn. det är svårt och tro det när man skriver men när man ser mig med dom ser man att jag verkligen ler hela tiden, eller såg jag arg eller ledsen ut mychelle och freja? i slutet av dagen var jag hel slut, bokstavligen HELT SLUT. efter många timmars lek med busungarna och massa skratt. senare på kvällen gick jag vidare till andra sidan bredäng till några väldigt nära vänner till oss. vi gick dit, prata, åt och skratta. väldigt trevligt, jag har saknat dom så mycket! vi åkte hem vid klockan 20:00 väl hemma var min bror här och mohammed. jag gick till pappas rum och satt med honom och titta på lyxfällan och tyckte det var så sjukt, somnade i pappas famn som ett litet barn och sedan bar han mig till min säng.
idag, ska jag till mina gudbarn vid klockan 19:00 igen, med mina föräldrar. det blir mat och prat om hur vi ska göra nu i mars, vi skulle klippa min gudsons hår den 7mars men min pappa åker till kina då. så det får bli före eller efter. jag vet inte hur det blir, men det fixar sig nog. tar med mig kameran idag och fottar mina två lyckopiller.
nej, nu ska jag äta mina vinägerchips! som ÄNTLIGEN är tillbaka i matäfferna!

<3

föräldrar tror alltid dom vet bättre än en själv.

pass på allt.
idag får bilden tala för sig själv, jag har ingen bra dag,
tack vare vad mina föräldrar sa igår kväll!


ge mig april NUNU!

nu får ni helt enkelt stå ut med att jag kommer skriva om rumänien.
jag saknar, släkten, vänner, sena nätter, maten, lukten.
jag ska verkligen njuta av mina två veckor där. helt jävla otroligt att jag äntligen ska åka!
nej, nu ska jag forstsätta smsa och så väntar jag på att pappa ska komma hem med pizza, från pizza hut!
hoppas er måndag inte vart lika seg som min.
52 dagar kvar.
bilden är på vår gata i rumänien, till vänster är mina två kusiner.

<3

lyckad söndag, igen.

freja kom vid halv tolv igår och vi satt med rebiik och min bror i två timmar och bara prata en massa om allt folk. blev mycket och förklara för d och r. men till sist hängde dom också med. freja och jag flyttade oss till mitt rum där vi blev uppe en stund till, det är skönt att prata av sig lite. jag somnade först, precis som vanligt när freja är här. vaknade av att hon sa att hon skulle gå klockan halv sju. hon skulle till cancan, som är hennes häst som hon säger "min livslust". jag låg kvar och sov till halv tolv, där jag duschade och fixade mig. vid klockan tre fick jag skjuts till natalia eftersom jag skulle hämta mina filmer som jag glömde där. blev kvar där tills klockan 18:30, blev massa bus med mina gudbarn.. dom är helt underbara. gud vad jag älskar dom!
 hur som helst, hände lite saker som bara mychelle vet om. men sen träffade jag henne och vi åkte till skärholmen och åt på gången, vårt ställe alltså. vi åt, satt där i två och en halv timme och prata om allt möjligt där också, så skönt att träffa folk man bara kan släppa nästan allt på. sen åkte vi till bredäng där hon skulle köpa energidricka och så träffade jag min gudfar, roligtroligt. sen blev det promenad i bredäng, mysigtmysigt.
imorgon är det måndag, skola igen. snark. jag orkar verkligen inte. men jag ska inte tänka så. måste kämpa ihjäl mig nu eftersom jag åker till rumänien om 53 dagar! blir borta i 14 dagar, 14 underbara dagar! vi har redan börjat planera allt! ååh, sara är så lycklig!
nej, nu ska jag sluta skriva. godnatt!

<3


velasquez är med näslund

sitter med freja.

romania here i come!

jag ska till rumänien gott folk! 2-14april!
ingen fattar hur lyycklig jag är!
krille och rebiik får stå ut med mitt tjat!
tänk att jag ska träffa alla mina kusiner om två månader!!!
JAG ÄR FAN SÅ JÄVLA LYCKLIG!


kattkattkatt

bjuder på en bild, tuffis och jag hos min sötaste mest älskade mychelle! <3

han kysste mig och viska i mitt öra; äntligen!

jag saknar chile.
igår träffade jag natalia i skärholmen där hon skulle köpa en present. träffade angelina och lula i centrum så jag stog med dom ett tag. såg en äcklig hora i centum också, med en som man kallar för vän. vän, in my ass! blev mycket skratt påväg till bredäng. väl i bredäng blev jag glad. blev mycket mys, prat och skratt. sen vid halv tolv gick vi ner och mötte natalia som hade vart på fest, sötnosen. vi gick hem och titta på film.. men båda somnade skit tidigt. jag kunde inte sova så jag gick in till andra rummet och "sov" där.
vaknade vid nio och låg i sängen. kipper kom pch pussa oss överallt. han vill ha så mycket uppmärksamhet den jäveln. men ja, satt lite vid datorn och titta på film. mer skratt och prat. pappa ringde och sa att jag skulle komma ner för han vänta på mig. pussa alla hejdå och gick ner. snart kommer det gäster hit. har hjälpt mamma med att skala äpplen, städa och duka. gud vad mycket god mat det blir här ikväll. förrätt, huvudrätt och efterrätt. äntligen mat!
nej, jag känner mig så avslappnad idag.. efter en helt underbar natt så självklart. är lite trött också, men ja. vaknade typ 4 gånger inatt och sprang runt. nej, nu ska jag sluta. tog typ inga bilder, eller jo jag och nat, men dom bilderna delar jag inte med mig, tralalala :D
<3

ren lycka.

jag är lyyyycklig!
jag var i skolan idag, typ en timme. skulle bara ta närvaro och sen dra. eller ja, min lärare ba: du kan gå hem det finns inga datorer du kan sitta vid. jag åkte hem direkt, väntade lite på min kusin och träffade henne. prata en del och så gick jag mot bussen och åkte hem. gick av i bredäng som vanligt och tog bussen hem. väl hemma städade jag lite och så somnade jag. vaknade av att jag fick sms, <3 idag ska jag inte göra något mer tror jag. jag ska nog bara ta det lungt, plugga lite kanske. imorgon ska jag träffa natalia och sova där. LYCKA!
ska försöka gå ut imorgon vid åtta eller något och träffa mychelle och freja. natalia ska på fest, så jag blir "ensam" hemma hos henne typ 5-6 timmar. så jag blir lite ensam, säger vi. men ja. det blir nog nice imorgon.
imorgon har jag en timme skola, woho! ska träffa hanna i kungsan och prata lite med vår lärare om ett arbete. nej, nu ska jag sluta skriva massa skit. jag är lite nervös fan, usch. nej, allt kommer gå så bra så. har längtat efter det här så länge nu och nu när den är här känns det lite skakis. dom som vet, dom vet.
aja, ha det bra!
bjuder på denna bild på, nat och mig.
 
<3


bebis

jag kan inte sluta visa bilder på mina två gudbarn,
seriöst, jag älskar dom sjukt mycket.
hon har ju mitt namn också :D

1. guddotter lavinia, nyfödd. kanske två dagar?
2. lavinia för två veckor sedan.
<3

så nära

tänk hur nära man var idag, shit.
varje gång dörren öppnades, stanna mitt hjärta.

åh, jag saknar den dagen vi träffas, imorgon?
jag träffa iaf mina lyckobarn idag.
jag älskar dom så mycket, mina busfrön.


<3

äntligen är dagen här!

dagen är här, den som jag längtat efter så länge!
SARA ÄR LYCKLIG,
ojuste, jag kanske ska skriva det här om du ens läser..
jag orkar inte kämpa längre, det är upp till dig.
det är inte första gången vi bråkar och vet du?
jag tror inte du vill ha de på samma sätt som förut,
aja, upp till dig. om du verkligen vill hålla kontakten,
 hör du helt enkelt av dig.
jag gav upp för länge sen.
så, ge mig styrkan att kämpa om det verkligen är värt de?
<3

måndag lika seg som vanligt

ge mig fredag
 idag var det skola. var hel seg idag, precis som varje måndag. hade lite case på morgonen och sen hade jag idrott. verkligen skit tråkigt, fan vad skönt det ska bli utan idrott nästa termin! vi spelade fotboll och dom som känner mig vet att jag inte gillar de, men är rätt så duktig på det. fick beröm av angelika, som är idrottsläraren.. min tredje idrotts lektion på vittra, men jag ska vara duktig och gå varje vecka! sen åkte jag hem, helt död. gick av i bredäng och tog bussen hem, som vanligt. så skönt att åka buss. kom hem, duscha och plugga. snart vätar middagen.. blir rumänsk mat idag. yei.

 tänkte på en sak idag. när jag satt i slussen och vänta på tbanan så hörde jag tjejer prata om killar, varje tjej prata om killar. varför är det så att tjejernas liv kretsar runt killar? jag menar, jag tror inte killar tänker så liksom.
hörde en tjej fråga sin kompis, syster(whatever) "tror du killar blir lika beroende om en tjej som en tjej blir för en kille" svar: vad menar du? "vi säger att de är ett par, tror du killen är så beroende av tjejen som de är tvärtom" svar: man vet ju inte vad killar känner och tänker de är inte lika öppna.
 men varför är det så? jag tycker inte att det är så, jag tycker vissa killar är väldigt öppna och vill förklara hur de tänker. men inte många, men det finns. det jag inte förstår är varför våra liv kretsar runt andra personer? när sluta man själv vara fokuset i sitt liv? det kanske är egoistiskt, men jag tycker det kanske är bra. jag säger inte att man ska vara skit ego och bara skita i alla i sin omgivning men, kom igen.. du själv är nummer ett i ditt liv. 

 nu, fortsätta plugga...

<3


ibland är söndag skönt

idag har jag absolut inte gjort någonting. blev en sen natt med kristian, gabriel. vi åt massa godis och tog lite kort. vi prata om allt möjligt. och jag prata massor med gabbi, min bebis! chatta med krille en del också, i cam ;D  jag gav upp vid 02:15 och gick och la mig. 
   vaknade vid kvart i tolv, gick upp och la mig i mamma och pappas säng. så stor och mysig. bad pappa göra pannkakor till mig och det gjorde han. fan vad gott det var. sen gick jag in på mitt rum och titta på tv. sen såg jag reklamen på seven pounds som har biopremiär på fredag! gissa vem som redan har sett den? jo, jag! den var så jävla bra, jag kan även säga att jag grät lite i slutet av filmen, åh så underbar. will är helt underbar! tänk att monica (min kusins fru) gick i hans klass, helt jävla coolt! inte för att jag tror att han kommer ihåg henne men endå. satt och tittade på filmen och när den exakt tog slut kom pappa, med mat! pizza hut, blev det. jag älskar deras pizzor, jag känner mig så glad idag. varför? vet jag inte. men jag är det!
imorgon är det måndag, igen.. och det massa plugg för min del, har matte diagnos på tisdag och sen har jag en inlämning i caset. så jag måste verkligen jobba. och på onsdag, ska min svenska vara klar. äsch, i can do it!  på fredag ska jag sova hos natalia, min lilla nat. det blir mysigt, med massa film.. som moe har laddat ner till oss :D  nej, nu ska jag fortsätta titta på top model sen ska jag se wild child, igen.
när fan blev dom längre än mig?!

bild på mig och min bästevän.

morfar och jag på min födelsedag, 2004.
det går inte en dag utan att jag tänker på dig,
jag saknar dig så att det gör ont.




RSS 2.0