a lot like love

sitter och tittar på den här härligt söta filmen som snart är slut. är fortfarande ensam hemma och vet inte riktigt när dom andra kommer hem. jag har äckligt ont i mitt vänstra öra, har ingen aning varför. börjar dessutom bli hungrig... alltså jag och mat. kan inte få nog. ska nog äta pizza, en feeeeeeeeet kebbabpizza, mmm... va gott! :D
åh, imorgon är det måndag dvs. matte på morgonen och sen är de case på förmiddagen och på eftermiddagen ska vi på teater med svenska gruppen. ingen aning va de är för teater har en stark känsla av att de inte kommer vara så jätte rolig men vad gör man inte för ett bra betyg i svenska b? höhöh, precis.
alltså den här filmen är underbaaaaaaar... så söt!!!
nu ska jag nog äta och ha ont i örat i min ensamhet, HAHA.
fick precis sms från bror att han är hemma snart, alltså en timme eller något.
puss!


bilder från lördag

kardo, sofia, karro, natalia, gio och jag

gio, jag och tani

HAHAHA, kardo, nat & jag

nat & jag

igen <3

natalia och jakob

jakob, natalia, kardo, gio och jag

milko, jag, kristina och rey

kristina och jag

jag, gio och kardo


härligt med söndag

home sweet home. ja, igår var jag då hos natalia ett tag med pappa. vi åt och hade de mysigt. skratta åt att natalia blev tillsagd att diska och vara lite slav, hahahaha. men vi skulle iväg till tani och det gjorde vi. vi var där en stund, prata och hade de mysigt. natalia ringde vlad och prata med honom. det slutade med att vi åkte till mariatorget till jakob som hade fest. vi träffade natalias kille(interntskämt) och gio. vi gick mötte vlad och så gick vi dit tillsammans. det var nog lite dött i början men det drog igång efter en stund. vi satt typ bara i köket och dansa, sen blev det så att alla samlades i köket. riktigt roligt var det iaf. rätt sällskap hade man också. vi blev hämtade av yaran senare. mer än så behövs nog inte tas upp :)
vaknade inte så sent idag, vid halv tolv? av att kipper skällde och ville ut ur rummet... natalia var och bada och antonio sov. somnade senare om med kipper hahahaa, medans natalia ladda upp bilder på face från kvällen. fick skjuts hem och nu sitter man helt ensam. mamma och pappa är på konsert och min bror är ute. bjuder på bilder lite senare. nu väntar duschen!
hoppas er helg har vart nice!
puss!


härligt med lördag

lördag! har redan skrivit en gång med det försvann.. orkar nog inte skriva om allt. men lite text måste jag få till. ja, igår mådde jag inte alls bra. hade ont i huvudet och mer än de behöver ni inte veta. sitter här hemma ensam och lyssnar på musik. ska fixa disken och sen fixa mitt nytvättade hår, måste vara klar när pappa kommer. vi ska förbi skärholmen och köpa några skor till mig. woho! juste, pappa åker till tokyo nästa vecka... alla som känner mig sådär bra vet att pappa oftas brukar resa med jobbet och sådär. han ska vara borta i tio dagar, det är alltid så att jag brukar sakna honom. det är så roligt att ha han här hemma, alltid någon att pussa ihjäl och skämta med. min papi är så söt, älskar honom så mycket! men det blir säkert mysigt som vanligt när pappa är iväg med mamma och bror.
om en stund ska jag till natalia också. blir nog mysigt som vanligt. jag älskar att vara med henne, man kan verkligen bara VARA. vi kommer nog säkert sitta vid datorn och skratta ihjäl oss åt en massa. sover nog över där också. hur som helst! nu var det disken som väntade!
puss!

jag just nu, hahahaha... bjuder på mig själv alltså.

 

 


picture


sätrabadet 2008

jag får riktigt grova minnen av den här bilden. avslutningen 2008. fyfan, säger jag bara. det var galet. sitta på blött gräs och ha det mysigt med alla som var helt packade och sen var det att springa igenom skogen för att polisen och ambulansen kom. vi samlades i sätra och tog hand om freja som frös och massa annat. kvällen slutade med att vi var hos anna och pappa kom och hämta mig därifrån. men gud, den här kvällen kommer jag aldrig att glömma i hela mitt liv. det är sånna här underbara stunder man minns och ler och tänker tillbaka på hur det var och saker som inte kommer bli desamma igen. den här bilden, väcker många minnen. jag älskar molnen på bilden. jag älskar att vi är så små på bilden. jag älskar att minnas den här roliga kvällen.
på bilden är det, ella, anneli, patrik, camilo, redda och adde. sen jag också.


fredag!

hej sköna fredag! sitter här och lyssnar på musik. kom precis hem från skolan. helt skön dag. hade svenska lektion som första lektion med bästa läraren mathilda. sen så hade vi redovisning i reklam, fick vg på det. bra liksom. sen åt vi lunch och efter lunch satt vi bara i cafeet. haha satt där i typ två timmar. åkte hem med andres, jonathan och javier. ajaaaa, nu ska jag städa lite... natalia är påväg hit blir nog mysigt pysigt. ska nog göra något att äta snart också! hoppas er fredag blir mysig, festa inte för mycket bara.. imorgon är det lööördag ju!
puss!

hähäh, sara just nu

 


20 år!

amen titta nuuu gick det!
idag vill jag säga grattis till min kusin som blir 20 år!
nu är hon fan vuxen. känns lite läskigt. tänk hon är 20 år.
det är rätt så stort alltså. jaja, två och ett halvt år kvar för mig, haha!
sen vill jag säga grattis till adnan som fyller 17 år idag!


torsdag

eftersom det inte går att ladda upp bilder på bloggen får de blir lite "torra" inlägg, haha.
hur som helst, idag har jag bara legat här hemma inte gjort något. verkligen, inte ett skit. imorgon ska jag ta mig till skolan för svenska lektion och sedan en redovsning som aldrig blev av igår eftersom datorerna hade lagt av. jätte roligt att åka enda till skolan i snöstorm för ingenting. verkligen, jätte roligt.
nu ligger jag i sängen och tittar på kanal fem. haha, juste har ni sett icas nya reklam? HAHA, så jävla rolig. när hon gör exakt som dom gör på gina tricot reklamerna, hahaha. jag älskar verkligen ica reklamerna! jaja, försöker ladda upp någon bild.. men det funkar inte :/ och på den andra datorn funkar inte internet. great liksom.
aaaaaaaja, hoppas ni har de bra.
PUSS!


någon som vet varför?

... det inte funkar att ladda upp bilder på bloggen? tycker de är jätte tråkigt. blir ju mycket roligare med bilder.


länge sen

hej på er. det var ett tag sen jag skrev. men jag har inte haft något roligt att skriva om, det har jag inte nu heller men skriver ett litet inlägg endå. de här dagarna har jag vart i skolan och i måndags firade vi mamma. inte firade stort, familjen bara. vi åt god middag och åt torta de mil ojas. den bästa tårtan i hela världen. igår var jag i skolan sen åkte jag in till mammas jobb, jag älskar att vara där med dom små. sen åkte mamma och jag och handla lite för vi skulle göra lasange. vi gjorde den tillsammans så det skulle gå lite fortare och den blev sjuuukt god! med sallad också.
nu sitter jag i min säng helt nyvaken, ska till skolan och redovisa vårt arbete om reklam.sen får jag se vad jag gör men jag ska nog ta upp matteboken och plugga lite. så jävla jobbigt att vår matte lärare är sjuk, måste verkligen prata med henne om några saker. hur som helst, hade sjuka drömmar inatt. drömde att natalia, dani & jag skulle åka till rumänien sen när vi landa var det massa andra människor från natalias förra klass med oss och vi sprang ifrån dom. och när vi gick ner i trapporna så kom vi till en chilensk fest, alltså SJUKASTE EVER. tänker inte ens skriva mer om det för jag blir helt psykad själv.
nu ska jag upp, bädda sängen och fixa något att äta!
puusssis!!

antonios födelsedag, f.george fick bli min sista dans för natten.


love mami

idag vill jag bara säga grattis till min fina mami!
te quiero mucho mucho mucho!


060124

idag är det fyra år sedan min morfar dog. min älskade tata.
han är inte död, inte för mig. inte alls. han finns här, bland oss.
jag älskar han så mycket och jag vet att han ser mig varje dag.
han är med mig när jag är ledsen som glad. 
det går verkligen inte en dag utan att jag tänker på honom.
jag gråter inte längre och det känns skönt.
jag vet att han inte skulle vilja att jag grät.
han vill att jag ska minnas han med glada minnen och bli glad av tänka på honom.
tata te quiero, mucho mucho mucho!
y te extraño mi tata.


helg

ska dra helgen lite snabbt nu då.. eller försöka iaf.
fredag;
ja, antonios fest. vi åkte hemifrån vid halv sju? och var där runt sju tiden. i början var de bara vi, family liksom. där vi åt, prata och myste. antonio kom till sist och vi gratta han lite och sådär. sen börja de komma massa folk. på riktigt, det var galet mycket folk. vi dansade hora(rumänsk folkdans) skit roligt.. alla gick upp och dansa, alla hans kompisar också. hahaha, skit roligt. sen så forsatte vi dansa och sådär. tills yaran tar micken från dj:en och säger att alla ska gå ut. så alla går ut och står där ute och vet inte vad som ska hända... och då börjar fyverkerierna smälla. alla börja skrika och blev helt hypade sen sjöngs de ute på svenska och rumänska. sen gick vi in där de blev att sjunga igen med tårta på ingång. sen börja alla dansa igen och så drack alla. alltså herregud, jag lovar jag tror inte det fanns EN tjej som var nykter där förutom typ amanda, natalia & jag. jaja, skriver lite på rumänska för hahah de var i släkten vi sa så "parca e concurs care e ce mai mare curva"- alltså man kunde tro dom tävlade om vem som kunde orra sig mest. för jag lovar haha några tjejer skäms inte alltså. aja, sen hade antonios kompisar hyrt en strippa åt honom, hon dansa tralala sen gick hon. det var en rikitgt lyckad kväll med mycket dans och skratt. i slutet var de en tjej som bråka med mig men det fixade sig i slutet, haaa. hon bad om förlåtelse direkt när hon fick veta att antonio var min kusin, hahah fail. åkte hem vid halv fem, fem? något sånt.

igår åkte vi till familjen popovici och åt, prata och skratta. stannade över natten och hade de mysigt med natalia. vi tittade på film och prata till sent.
idag är det den 24 januari. förutom att antonio nu är lagligt 18 år & patrik 17 år, så är det 4 år sen morfar dog.
skriver om det lite senare. för nu orkar jag inte.

puss!


mys hos nat

blir nog att jag skriver imorgon, sover hos natalia inatt & nu blir de film och mys!
bjuder på en gammal bild, imorgon blir de bilder från festen och en uppdatering!


-

återkommer senare om igår. nu ska pappa & jag till natalia & co.

citronerna väntar

hej fredag! efterlängtade fredag! ja, var i skolan för en lektion. fixade senare lite med min grupp och vi gjorde om lite saker i vårt arbete. hähäh, busigt. åt lunch.. där jag tryckte i mig tre hamburgare, alltså jag ÄLSKAR mat. det går inte att få nog, hahaha låter som världens fetaste människa men guuud, maaaaat <3 haha! jaja, åkte hem och nu sitter jag här.
nu väntar citronerna på att bli pressade så ska göra det snart, sen ska jag lägga mig i badet en stund. sen tror jag att jag lägger mig en stund och sover. för annars kommer jag verkligen inte orka vara upp till sent idag. och det vill ja ju, vill inte missa något. jo, idag firar antonio sin 18-års dag. för er som inte visste är det natalias storebror. hur som helst, han blir 18 på söndag men firar det idag. det blir nog sjukt nice! det blir självklart mat, tacos där borta. och massa annat gott. bjuder en bild från förra året på mig och antonio.. haha efter jag hade kommit hem från underbara chile!

haha, när jag hade mina glasögon juuu.
lägg märke till att vi nästan gör samma min, haha. roligt<3


hos nat

är hos natalia just nu. hennes mamma och min mamma fixar till imorgon då antonio ska fira sin 18-års dag! natalia och jag sitter här och spelar daddy yankee högt. ni ska se hur natalia skakar på rumpan, imorgon ska hon allt visa alla där borta hur man gör. nu ska vi fortsätta göra... ingenting?
puuuss!

natalia & jag för någon timme sen


en snabbis

har lite skola idag sen ska jag nog till skärholmen och möta natalia eller något sånt.
men nu blir det bädda sängen, fixa mig lite smått sen iväg till skolan!
dragos, tzoncu(aka. nasu, ady), ivan, dani & jag.
romania oct. 09.


plaja d'aro

godmorgon! sitter här helt nyvaken och chattar med vlad. igår var det tisdag, var i skolan lite i onödan men de är alltid trevligt att träffa vännerna. åkte vidare till mammas jobb där det blev att leka och ta hand om barnen, älskar barnen på mammas jobb, dom är så härliga! jaja... efter lite flummande så åkte jag hem. där det blev middag, vet inte hur jag ska säga det på svenska. men det var riktigt gott iallafall!
nu sitter jag och tittar på biggest loser och ska snart upp och fixa mig inför skolan. sen ska jag till iuliana och plugga matte. det blir nog skit bra. de är redan onsdag vilket betyder att det är två dagar kvar till helg. men jag måste plugga mycket nu de här dagarna. 
ska inte terra er mer mycket mer text. skriver nog lite senare också! 
puss! 

bild från spanien,
vill bara umgås med familjen i värmen och solen.
<3


ett tag sen

amen hejsan! jag vet jag vet. har vart världens sämsta på att blogga. men jag har verkligen inte haft någon lust alls. sitter, eller rättare sagt ligger just nu i sängen helt mätt efter middagen och tittar på tv. lax med potatis och sallad blev det. det gillar vi! hur som helst så har jag i helgen vart hemma och umgåtts med natalia. vart tjockisar och ätit massa gott! men vafan.. man lever bara en gång. hur som helst ska inte skriva värsta inlägget nu, utan de får bli något imorgon också.
idag i skolan hade vi massa kul iaf, prata massor om illuminati... eller hela vår dag bestog av att prata om det. det blev mycket skratt men andres lyckades till slut att nästan övertala ida. hon blev helt inne i allt, medans jag satt inne på facebook och spelade. vi hade senare engelska lektion där jag bara satt. sen var det att sitta lite med nadia, katra, ipti och ida. massa skratt där också. hur som helst, sen åkte jag till bredäng.. mötte kristian och så gick vi till iuliana. där jag pluggade och fick rätt så mycket gjort. nu sitter jag här och chattar lite.
hoppas era dagar har vart bra!
puss!

ja, vi är helt normala.. ja jag vet!


*one day you will be mine

orkar inte blogga just nu. mår dåligt. inte att jag börjar bli sjuk eller något. men jag orkar ingenting. vill bara lägga mig i sängen, sova och drömma. då är man så jävla långt ifrån verkligheten. och det älskar jag. hur som helst, tänker inte skriva mer än så. jag kommer nog tillbaka med lite roligare inlägg under eller efter helgen.
pass på allt.

jag förra helgen hos natalia.


onsdag redan?

godmorgon onsdag! det är redan onsdag, herrejesus! nej, men det är ju skönt. två dagar kvar till helg! ja, idag har jag ingen skola eftersom jag inte har valt bild som estetiskt val utan jag har valt musik. och det har jag i trean. så när de andra har bild har jag ingenting. det betyder ingen skola för mig idag eller imorgon tror jag. men imorgon måste jag nog förbi och prata med några lärare för att bli av med mina rester. hur som helst, här sitter jag nu typ helt död. funderar vad jag ska göra idag... vill inte ligga hemma hela dagen och göra nada liksom. men alla andra har ju skola... tråkigt ju. nej men haha, nu ska jag forsätta växla fram och tillbaka från biggest loser och top model. så im out! hoppas ni har de bra!
PUSS!

äta & sova!

nej, fyfan. jag är äckligt trött! somnade 23:00 och vaknade 03:00 och har inte sovit sen dess. åkte till skolan där de visade sig att jag slutade fyra. nej orkar inte skriva om min dag hur min första skoldag var. NU KOMMER PAPPA MED PIZZA! och sen blir det nog av till sängen! PUSS!

första skoldagen 2010

ready4 school... so c00l. hahaha geeek eller?!  nej men hahah, är helt pigg. menmen. ska iväg till skolan snart. ska träffa ida i slussen, har inte träffat henne på hundratusenår så det ska bli trevligt och träffa henne igen!
såhär ser man ut just nu då. haha, hittade mitt armband som jag fick från min älskade mohammed! den är så söt och jag har letat efter den fett länge men hittade den idag! woho! :D jaja, 07.58 tåget ska jag på, så måste skynda mig!
puss!
here i come VT'10- vittra södermalm!


at nat

sitter hos natalia just nu. vi tittar på scary movie. haha, sitter och skrattar hela tiden.
hur som helst, skriver inte mer idag. blir mys med natalia :)
nås på mobilen! bilden är tagen idag när vi gick ut med kipper.
PUSS!


fredag

hallå där! gick och la mig klockan 06:00, tittade på film och chatta och prata med andrei tills då också. stackarn, skulle till skolan klockan 10:00. hahaha. jag sov tills klockan 12:00 då mamma väckte mig för att vi skulle ner och shoppa lite. det gjorde vi. hittade lite saker, höhöh. som vanligt. hur som helst. åkte hem, bada fixa mig. lyssnade på musik på högsta volym. rasmus ringde mig och så bestämde jag mig för att gå ner och träffa honom nerre i centrum. det gjorde jag. vi gick en runda runt skärholmen. sen hoppade vi på tbanan där angelina satt för hon skulle nämligen tillbaka till östersund. haha, synd. -30 grader där uppe. men det var trevligt att träffa henne. vi väntade på tåget med henne sen var de bara att säga hejdå. rasmus, min bror och jag åkte vidare till bredäng där vi blev kvar en stund hos natalia. där vi åt lite och prata en del. sen var det bara att ta bussen hem. där gästerna väntade. det blev middag, fika. massa mys. det var riktigt trevligt! vi prata massormassormassor. det gillar jag, hahaha. hur som helst. somnade till sist och vaknade för en stund sen och nu sitter jag återigen och chattar.
orkar inte skirva så mycket mer just nu. är helt döööd. måste verkligen sova inatt... höhö vi får se hur det blir. men nu ska jag forsätta prata med folk och sluta skriva! tänkte bjuda på en bild som togs idag. på min heta man, rasmus!
ciar! daca cititi in romana, sa stiti ca nu e translateu bine deloc! e un kkt! vb serios... deci la poze nu am scris allah, ce plm :)) GOOGLE TRANSLATE=KKT!
hoppas ni har det bra!
puss!

mr. hot ällah?


massa bilder

höhö, hejsan alla. skrev inget mer igår eftersom vi fick gäster, då natalia och hennes familj kom hit sen kom dani och iuliana hit. vi satt, åt middag. prata, fika och sådär. natalia och jag började titta på film men hann inte se klart den för dani skulle skjutsa oss hem till natalia där jag skulle sova. det blev mycket data, ta kort och se på film hos natalia. bilderna från henne kommer jag nog få imorgon eller något. hur som helst, när vi gick in i hennes rum så ringde vi runt till folk. det blev juan och bogdan som fick lida. hahha! ja, det som vi prata om tror jag att vi håller för oss själva för vi vill inte bli busted här, HAHA! natalia och jag skratta tills vi fick ont i magen iallafall. somnade till sist.
vaknade idag av att natalia inte låg kvar i sängen och att telefonen ringde. gick upp och såg att natalia var i vardadsrummet. kröp undet täcket brevid henne och somnade om. vi tittade på film, lyssnade på musik och skratta som fan. sen gick vi upp vid 4? satte oss vid datan lite sen åkte vi till skärholmen där natalia fick hem lite saker. själv ska man gå dit och köpa saker imorgon. haha you gotta love it.
imorgon ska jag då först till skärholmen sen ska jag till centralen med angelina och sen vid sex får vi gäster. då det blir middag och fika säkert. massa prat, skratt osv. jaja, orkar inte skriva så mycket mer nu. ska nog ta och säga godnatt!
bjuder på lite webcam bilder också!
PUSS!
                     


onsdag

godmorgon gott folk. vaknade för en stund sen, då jag hörde min bror och pappa prata. la mig inte så sent inatt, vid tre? jag var väldigt trött och helt seg hela dagen. idag ska jag hitta på något. det har typ vart så varannan dag att jag hittar på något. orkar fan inte, men hur som helst. vi får se vad dagen har att bjuda på. egentligen måste jag gå och shoppa lite till, men vet inte riktigt om jag orkar. vi får se, vi får se. kanske ska med till kyrkogården och tända lite ljus och sen hem och äta middag. vet inte alltså. kanske åker in till stan eller hem till någpn för det är äckligt kallt ute.. alltså på riktigt. ÄCKLIGT KALLT ÄR DET! jaja, ska sluta skriva massa skit. skriver nog lite senare! höhöh, ett inlägg utan bild får det även bli!
pussis!


höö bilder liksåm

webcam bilderna vara allt idag, orkar inte skriva något mer idag.
men imorgon skriver jag nog! puss!
jag på första bilderna, hade lite tråkigt;)
   
fan vad vi skratta! moe, rocky & dani på bilderna. så jävla klockrena jag dör!
   


shoppa

ska ner till centrum och shoppa lite! för er som inte visste så bor jag i skärholmen vilket är en stor fördel för här finns det nämligen massa affärer :D ska hur som helst ner och shoppa nu. känns att jag har shoppat varje dag. men man tröttnar aldrig! love it! jaja, ska ner nu! puuusss!

yes, idag inviger jag mina leggings från vila och min t-shirt från monki!


tisdag natt

men hejsan! sitter här i sällskap av dani, mohammed och rocky. idag träffade jag polina och maria i skärholmen där vi gick runt i typ tre-fyra timmar eller vad det var. dom shoppade lite och sen pratade vi en hel del. mysigt värre. det var riktigt roligt och träffas och prata. vi fick oss även en skratt attack, när jag skämde ut mig lite. hur jävla stor chans är det att just när jag nästan skriker "så jääävla liten!!!" så går det en dvärg förbi oss... alttså vad är chansen?!?!?! seriöst! vi skratta skit mycket. fyfan.

juan och andrei kom till skärholmen där vi gick till mig för att det var kallt ute. vi var här ett tag, drack lite och så spelade dom. sen visade andrei mig något på datan, höhö nu kommer jag se på massa tv från internet haha! sen gick vi ut, dom skulle hem. men min bror ringde och sa att vi skulle träffa honom och några till. så vi gick och gjorde det. vi satt och prata de mesta bara. sen åkte dom hem, hahaha juan till sollentuna och andrei till skarpnäck.. åt helvete bor dom alltså. så snälla som kom hit :) jaja, vi gick hem. och nu har jag suttit här ett litet tag. chattar med andrei och några till.
bjuder på tre bilder från idag!
puss!
bild ett; maria & polina.
bild två; juan hos mig.
bild tre; andrei hos mig.

   


bye

ska ut nu! ska möta polina i skäris! PUSS!
 har min nya kjol från monki idag!


måndag

orkar inte skriva, är galet trött. har sovit alldels för lite, menmen.
sitter & chattar med ivanos. alltså min faster och ionut. haha.
orkar inte skriva mer nu, kanske kommer upp något senare.
puss!


seg dag

är fett trött just nu! funderar på att lägga mig snart. sitter här och tittar på lite tv och chattar med dorin. rolig kille. har även ont i huvudet, inte konstigt eftersom jag har suttit inne hela dagen. men imorgon ska jag njuta av min sista vecka av lovet! tänk tre veckor har snart gått... läskigt vad tiden går fort. tänk om ett halv år har jag gått ut tvåan? shit! nej, ska försöka och tänka på nuet. imorgon ska matte boken åka fram och börja räkna lite liksom. jaja, hur som helst. ska nog lägga mig snart!
puss!

höhö, lite tidigare idag.


bilder sum 09

hitta lite bilder från spanien, tänk så brun man var då.
bild ett; mormor & jag in france.
bild två; barcelona, jag.
bild tre; plaja d'aro. bror & jag.
bild fyra; bror & jag in france.
     
bild fem; bror & jag starbucks barca.
bild sex; plaja d'aro <3
bild sju; jag fick plats i bakluckan.
bild åtta; hejdå spain, hello swedieland


     


söndag

äntligen kommer jag in på den här jävla bloggen! hur som helst, sitter i mina föräldrars rum med pappa och tittar på rumänska nyheterna. alltså man sitter bokstavligen och skrattar åt allt de sjuka som händer där borta. sitter även och chattar med min kusin från rumänien. vi pratar verkligen om allt möljigt, hahaha. det var fett länge sen vi prata såhär, hur som helst.. idag vaknade jag väldigt sent pga. ett samtal inatt. men trevligt var det. jaja, har vekligen inte gjort ett skit idag. suttit och ruttnat. imorgon måste jag ut och göra något.

har inget att skriva egentligen, så tänkte bjuda på lite bilder från igår. typ två, tre styckna bara.
puss!
bild ett; natalia slår in presenter
bild två; gabriel och jag
bild tre; guddotter och jag

lång dag

åh kom precis hem. det har vart en lång dag idag. men härligt har de vart. först när jag går på tbanan ser jag att matilda och natalia går på samtidigt. går fram till mattis säger gott nytt år och sådär. sen när vi var i stan, stannade hon kvar med oss som skulle shoppa. jag älskar att gå och shoppa med natalia, för hon älskar nämligen att hålla alla påsar, både för sig själv och mina! så det är väldigt skönt, men hur som helst, mattis var med oss och gick runt och vi pratade och sådär, länge sen man träffa henne eller prata med henne. vi skulle höras av och sen gick hon. medans natalia och jag forstatte shoppa. fick med mig strumpbyxor(WOHO!!), en kjol och en t-shirt!
när vi var klara åkte vi till henne, där hon var ensam hemma. tills hennes bror kom hem och sa att han skulle ha fest så natalia och jag gick ner, där det även var fest för att gudsonen(mammas&pappas) fyllde år. där satt vi ett bra tag. prata även mycket i telefon med bogdan, alltså den där killen han är fett rolig, man sitter verkligen och skrattar så att folk tittar. hahaha, bogdan jag vet att du älskar mig! HAHA! nej, men... åt mat och tårta. sen var det att sitta med dom vuxna och skratta tills du får kramp i magen. speciellt när iuliana drog ett skämt, fyfan vad vi skratta! kan inte skriva det här på svenska för det blir helt och hållet fel.

nu är jag hemma, efter klockan 14:00, haha.. fyfan. lång dag. imorgon vet jag inte vad jag hittar på, men något hittar jag nog på ;) jaja, ska sluta skriva, bilder från idag kommer nog i imorgon, eftersom jag inte orkar ladda upp bilderna från mobilen just nu. bjuder på en dålig cam bild haha som jag tog när jag kom hem! men hur som helst. hoppas ni hade det bra på den första lördagen det här året! för det hade jag!
PUSS!

jag, just nu. är rätt så trött efter bara 5 timmars sömn, haha!




stan nu, ciao!

fixa det sista, then im out!
ha en bra lördag gott folk, vet inte när jag skriver igen.
det får vi helt enkelt se!
PUSS!


två år idag!!

godmorgon första lördagen detta år! haha, det här kanske börjar bli tjatigt.. men det går inte att sluta tänka så: omg, det är de första på det här året.. haha, geek. vill bara säga att jag somnade klockan sju idag, låg i sängen vände mig om hundrafemtiomiljoner gånger utan någon helt resultat. fick ett sista sms från andrei, HAHA som jag inte tänker skriva här. sen somnade jag till sist. och vaknade precis. måste fixa mig för att åka till stan, om ens natalia är vaken, för att shoppa!
NU TILL DET VIKTIGA!! MIN BLOGG FYLLER NÄMLIGEN ÅR IDAG!! TVÅ HELA ÅR! JAG VET HAR INTE VART DEN BÄSTA, MEN FETT ROLIGT! NÄSTAN I TVÅ ÅR HAR JAG SKRIVIT I DEN HÄR SKIT SAKEN, HAHA NEJ ÄLSKAR MIN BLOGG! MEN JA, GRATTISGRATTIS (till mig själv, för att ha orkat i två hela år, nästa kenza eller???- don't think so HAHAHA)
nej, nu ska jag forsätta titta på simpsons med min bror och sen iväg och städa mitt rum!
puss!

gillar inte de här egentligen,
men vad ska man göra?
finns inget bättre på just nu.


nattinlägg

haha! vad ska man säga? jag somna, vakna.. kunde inte somna om igen. så här sitter jag kollar runt lite här och där, smsar med andrei och så chattar jag med bogdan . typ dom enda människorna som forfarande är vakna. har typ börjat fått en hostattack, jätte roligt, haha. klockan är nu kvart över fyra och jag sitter och skriver på bloggen? jag har här med blivit sjuk i huvudet. nej, haha.. på riktigt måste ta och dricka vatten innan jag kvävs av min egna hosta, HA! godnatt sverige, puss!

bjuder på en nattbild, haha. helt dööööd


två bilder

sitter i mina föräldrars rum med min förskylda pappa. mamma ligger och sover för hon kom för några timmar sen från jobbet, stackars söta mami som jobbade idag klockan åtta på morgonen. medans vi andra låg och sov. hur som helst, så sitter nu pappa och jag här och nördar oss framför harry potter och fången från azkaban. pappa tar massa mediciner och har hes röst, medans min förskylning har börjat gått över.

imorgon ska jag till stan med natalia, tror jag iaf. kanske träffar några andra i stan också.. vi får se hur det blir. senare blir det att åka till bredäng för att fira mina föräldrars gudson. men innan dess ska jag ju till stan där jag måste köpa strumpbyxor, ett rikitgt måste. har bara ett par kvar, panik! vafan är det med oss tjejer och strumpbyxor? det är ett måste också liksom. aja, ska forsätta se på film, riktig degdag. imorgon ska jag ta igen dagarna jag har vart sjuk och ta och träffa människor! i need it! 

btw, kanske blir bättre på att blogga iår? HAHA, man vet aldrig

aja, puss!
bild ett; min bror och jag igår natt.
bild två; min söta kjol från monki, love it!


tradition

Sorcova, vesela,
Sa traiti, sa-mbatraniti,
Peste vara, primavara,
Ca un par, ca un mar,
Ca un fir de trandafir,
Tare ca piatra,
Iute ca sageata,
Tare ca fierul,
Iute ca otelul.
La anul si la multi ani!
haha, det här sjunger man efter nyår i rumänien,
man brukar nämligen få pengar, så varför inte?.
hahahaha! sen har vi ju en på julen också,
där man också får pengar, traditioner alltså
you just gotta love them!


here we go 2010!

godmorgon 2010! igår var det en lååång natt. det var riktigt mysigt. vid klockslaget skålade vi, familjen och varje år vi gör det börjar jag gråta. haha, jag veeeeeeet.. helt sådär varför? men det känns så skönt, nytt år liksom. nu har vi två år kvar att leva sen byebye hela världen. driver, men man vet aldrig. ja. men hur som helst, idag blir det sängliggande och glo på massa film, nu börjar smekmånaden.. höhö. sen klockan 18:00 är det harry potter.. jag vet(a) jag är fetaste nörden men jag älskar filmerna, hihi. jajaaaa.. ska sluta skriva!
imorgon är det hela två år jag har haft min jädrans blogg! tänk två hela år. fyfan. aja! nu har filmen börjat!

haha en riktig morgonbild kan jag bjuda på, kanske lägga mig igen. gonatt 2010?


RSS 2.0