in romania

Idag fyller Nico år! Så vi ska fira henne idag hos Dragos. Imorgon åker vi nämligen med första tåget mot Brasov där en villa står och väntar på oss! Det kommer nog bli tre galna nätter där! Längtar som fan!
Aja, ni får ha det så bra!
åh, tänk snart är den här resan slut. kommer sakna alla underbara här!

Nico och jag!


in romania

Skön dag idag. Legat hemma kollar på film. Vännerna kom förbi och vi åt gott och drack.
Jag har så fina vänner och är så glad att ha dom i mitt liv!
Aja, kollar på film... hoppas ni har det bra, puss! <3
Bulgarien, chillin' by the pool ;) höhöhö geek.


saknad

Det är jobbigt att känna sig van vid den här saknaden. Det känns hemskt, för jag vill inte känna den här saknaden. Man tror aldrig det här ska hända en själv, man läser ser på tv om sånt här. Men aldrig tänker man att man kan vara en utav de drabbade. Aldrig. Jag hatar den här ständiga saknaden, jag vill inte sakna. Jag vill ha Rebecca här, här hos oss, mig.

Min fina Reppu, Rebiik. Jag önskar jag aldrig var tvungen och skriva eller tänka såhär,
du är bäst Rebiik. Alltid kommer du finnas i mitt hjärta, föralltid, föralltid!


lacrimi de dor( tårar av saknad)

Det går inte en dag utan att Rebecca kommer upp i huvudet, minnen dyker upp. Jag försöker att inte tänka på det, på att hon är borta men det känns fortfarande overkligt. Rebecca, fina Rebecca. Det kommer upp minnen allt från ksab tiderna till 08 då Jasmine och jag gick fram till en kille som du var "på g" med och vi såg han med en annan tjej, jag tänker på min student, hur glad jag var att du var där. Du var där på MIN stora och viktiga dag. Jag önskar jag kunde säga att jag kommer på din student, men .... nej. Rebiik, jag tror inte du förstår vad du har lämnat kvar, tomrum. Jag saknar dig så äckligt mycket att jag ibland inte vet vart jag ska ta vägen, jag vet inte vad jag ska ta mig till ibland, speciellt när jag är här. Långt bort från verkligheten. Jag känner mig så ensam varje dag, det är dom stunderna jag önskar jag var i Sverige kunde prata med någon om dig, som kände dig.

Ja, det är sånt här jag vill skriva om. För det är exakt det här som går runt i mitt huvud varje dag, varje dag.

Önskar du var här och kunde hålla om mig, få mig att skratta och sen glömma bort varför jag var ledsen.
Jag älskar dig föralltid<3


ingen lust

Nej, har ingen lust att skriva om min dag när jag inte alls har det i tankarna. Har så mycket annat. Men jag har det bra här, var inte oroliga för det. Har det så bra det går, kom hem idag från sunny beach, helt underbart! På måndag åker jag till fjällen där vi har hyrt ett hus och ska bo ca 10 personer. Det är skönt här, men jag saknar hem. Eller hem, nej... men jag saknar människorna, mitt folk liksom. Men det är som Moe säger, sen när jag är i Sverige kommer jag bara att tänka på Rumänien, därför försöker jag inte att tänka så mycket på att jag saknar hem.

Men jag lever och mår bra!
Saknar min Rebecca.
Puss!

Sunny Beach, helt underbart!

-

idag önskar jag att jag vore i sverige.
idag är det begravning.
idag ska min fina läggas under jord.
jag vill bara vara i sverige just nu.
känner mig så ensam.
rebecca.
finaste du.
saknar dig varje dag.
inga ord kvar.
älskar dig min ängel
<3


in romania

Galet trött och har galet ont i huvudet! Imorgon ska jag till stan och träffa min kusin.
Ah, just nu skulle jag bara vilja vara hemma i Sverige. Ska nog sova, min huvudvärk dödar mig!


in romania

Hej! Hur är det? :) Hehe, jag har det bra här. Solen skiner, 34 grader och umgås för fullt med mina fina vänner! Igår var vi en stund hos Tzoncu men vi gick vidare till Dragos. Där blev det att spela BOLTZ men på shots, haha! Ni kan ju gissa hur alla var, eller alla och alla några styckna. Vi blev kvar till klockan 05:00.

Idag har jag solat en stund och även pratat med Dani och Moe, som såg Prince igår och sa att konserten var skit bra! Jag är så glad att dom är där och ser alla artister som de ville se! Det var fett skönt att prata med dem. Klockan 17.30 kommer Camy och hämtar mig så ska vi åka till stan. Vi ska träffa några utav hennes kompisar och äta, fika och sådär. Senare ikväll ska vi alla härifrån göra något, de kanske kommer till stan och så hittar vi på något.

Åh! Jag är så glad! Kan inte riktigt förklara mina känslor liksom. Åh, allt skulle vara BÄST om mamma, pappa, daniel, isabel och moe var här! Då skulle livet vara GRYMT! Haha, tönt jag är. Aja, nu ska jag äta! Puss!

Älskade Mami<3


in romania

Jaha, ska snart gå till Tzoncu, aka. Nasu(gudfar).  Har vart hos Dragos hela dagen, bara chillat... galet skönt. Solade även lite på morgonen, men sen ringde Edy att jag skulle till Dragos så det blev inte så mycket och nu ska jag till Tzoncuuuuu! Han är ensam hemma så ja! Måste gå nu, hoppas ni har det bra! Pusspuss!

Tzoooncu & jag, BÄSTA Tzoncu!!!! <3<3<3<3

in romania

Åh! Igår är en dag jag inte kommer glömma! Haha, hade så roligt igår! Först firade vi Ionuts syster, skrattade så mycket att jag fick kramp i magen. Pratade även med Moe och Dani i telefon, de är framme i Göteborg och har det bra, förutom Moe som har blivit sjuk :( Hur som helst, när vi åkte från Ionuts syster vid 23:00 så åkte vi till parken där alla satt. Efter ett tag blev vi hungriga så Nico, Camy och jag åkte för att köpa mat till alla. När vi kommer tillbaka så tar Camy, Dragos bil och så åkte vi runt i hela Bukarest haha. Fyfan, skrattade så mycket!

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, vi får se. Ska kolla runt lite på nätet nu. Hoppas ni har det bra, puss!

Dragos & jag hemma hos honom. Dragos är nämligen bartender mina vänner, höhö.

in romania

Camy kommer om 5 minuter och hämtar mig. Idag ska vi fira Ionuts syster! Ah, ska gå nu!
Puuuusss!!
Camy, Ionut och jag<3


in romania

Ja, igår var det bröllop för hela slanten. Men jag gick tidigt för att jag var galet trött! Orkar inte skriva värsta mycket, ville bara skriva att den 21 åker farbror, faster och jag till Bulgarien i 6 dagar! :D Yeeeei!! Sola och bada! :D Nej, nu ska jag gå och äta lite. Puss!

Idag åkte min lilla bebis på way out west, med Moe. Åh, saknar lillebror! <3

in romania

Fyfan vilken bra dag! Aja, skriver mer om dagen imorgon.
Nu ska jag krypa in hos min faster i sängen och kolla på HBO hela natten,
medans det spöregnar ute. Puss!
Bild1; från min student med min faster.
Bild2; Födelsedags firande på en krog här i Romania, faster & jag.



in romania

Ja, igår var det en lugn dag. Träffade aldrig min kusin utan jag åkte med Camy till hennes kille som bor på andra sidan stan, satt hemma hos honom och pratade med hans familj. Jätte myyysigt. Vi åkte vidare till oss här och satt ute med alla. Gick hem tidigt för att jag var galet trött, men när jag kom hem började jag ladda upp bilder på facebook från resan och det tog ett tag. Gick och la mig vid halv fyra.

Ja, vaknade av att Camy ringde mig att vi skulle till mall och jag kom hem precis. Idag ska jag nämligen på bröllop!! :D Måste fixa mig nu, för Camy kommer om en timme och hämtar upp mig så åker vi. Nu måste jag gå, hoppas ni har det bra i Sverige eller vart ni nu håller hus!

Tre bilder, bild1; Vid parlamentet med Dani & Moe <3 (de näst största huset i världen, efter vita huset)
bild2; Gänget som var vid fjällen, <3
bild3; Moe & jag dansar lite till folkmusik<3




kalya

Den här låten kommer påminna mig om den här resan,
i
Carmens bil med Dani & Moe. <3
KAAALYAAA!!!
ne... nu ska jag duscha och fixa mig för att gå ut!


in romania

Det var ett tag sen. Men jag har haft fullt upp de här dagarna då killarna har vart här. Nu har dom åkt, vilket känns fett tråkigt menmen, man gör de bästa av situationen. Det är så äckligt varmt ute just nu så jag orkar inte gå ut än. Ska nog gå ut lite senare, träffa min kusin och sen kompisarna. Imorgon ska jag nog sola om jag inte ska på ett bröllop med Camy imorgon. Aja, ska fortsätta lyssna på musik och ta det lungt. Hoppas ni har det bra, puss!

saknar dig varje dag rebecca<3<3<3<3

in romania

Ja... jag hade ingen internet där borta. Hade datorn med mig men ingen internet. De här dagarna har vart galet sköna. Bara tagit det lungt men endå druckit, dansat, ätit, skrattat och ja massor med roliga saker. Vi var 10 personer som hyrde ett helt hus med gård och allt. Huset var stort och alla hade sina egna rum, eller man bodde man två och två. Det var skönt att bara komma bort från "verkligheten" om ni förstår. Där borta är det en helt annan sak, man känner ingen, luften känns renare, man bara tar det lungt med sina vänner. Nej, nu har vi beställt mat och ska strax äta. Hoppas ni har haft det bra de här senaste dagarna! Juste! Vi firade Roxana där borta också... grattis min fina vän! :D Puss!

Webcam bild, Moni, Nico, Rox & jag!

RSS 2.0