real vs barca!

NU BÖRJAR MATCHEN!!
i camp nou så klart!
åååh, tänk och vara där nu!
aja den har bööörjat!


just nu;

just nu, vi leker med webbisen,
vad har natalia där inne egentligen?
aja, ha en bra kväll!
vi ska spendera den i hägersten och fira richard som blir 16!
pussis!


hej sköna fredag!

fredag! ska räkna matte sen blir det av till bredäng.
vet inte om jag ska sova hos mormor eller om det blir en natt hos natalia,
så imorgon ska vi fira richard som blir 16 sen tror jag natalia sover hos oss.
aja, matteboken ligger i väskan och väntar. fan vad jag inte orkar.
menmen. aja, ha en bra fredag! nås på mobilen som vanligt ;)
när vi tar paus i att räkna matte blir de mys med katten!


love it

älskar bilden, älskar stället, älskar allt i den här bilden!
romania 2oktober 2009, str. baru mare.
grooov saknad
<3


tisdag kväll!

sitter här och pluggar har fått en del gjort, chattade även en del med min kusin ruxy och med ivan. natalia också såklart! men det behöver man inte skriva, det är typ en självklarhet.. haha! mobbat. aja, känner mig stolt över mig själv, var i skolan hela dagen och fick rätt så mycket gjort. bra där säger jag bara! hur som helst, ska forsätta med mina rester så jag får dom gjort! är hur som helst lite irriterad men det ska vi verkligen inte ta upp här... säger bara när man tror någon är din vän så vänder den ryggen mot dig och då får du veta en massa saker om personen som du inte visste. ååh, säger bara ge det några månader så kommer den personen se vem som kan fucka ur bäst.. vem tror ni det är? jo, rätt.. jag, ni som känner mig bra vet ju hur det blir när jag blir arg, det blir katastrof. men ja, natalia är på min sida så det är bra HAHA.. hon har redan börjat se bilder framför sig hur det skulle se ut om jag fucka ur, hahaha. aja ska forstätta med det viktiga.. PLUGGA!
men ja, är endå glad prata med i idaaaaaaag! :D <3
och glöm inte desperate idag!
pusssis!


tisdag morgon

idag är det tisdag, där med pluggdag! igår hade jag ingen ork alls, men idag.. idag ska jag få saker gjort! jag måste fan få något gjort! aja, ska iväg till tbanan snart och natalia ska hoppa på i bredäng. är i slussen tjugo i, så perfekt till matte lekitonen! hoppas lunchen är bättre än igår,  var så jävla grinig igår också. åååh, aja. forsatt trevlig tisdag!


söndag, vilodag

söndag, ljuvliga söndag.
igår var det mysigt. hon blev 18, fan jag vill också alltså.. haha, sverige är verkligen helt dött för dom som är under 18, alltså man kan inte göra något. dööötttt. aja, igår klockan ett åkte vi och hämta natalia och hon sov hos oss. det blev borat och sex and the city, varje lördag alltså! HAHA, sex and the city är så bra! till och med natalia har lärt sig alla repliker. somnade rätt så fort, men inte natalia. hon såg filmen tre gånger(!) sen somnade hon. vaknade vid halv tolv och satte på tven. natalia blev hämtad och så åkte hon. satt med mamma och pappa och prata om musik haha, sen somnade jag. ska snart till natalia, får skjuts sen tror jag att pappa kommer och hämtar mig efter att han har hämtat mamma från jobbet. tralala, juste tjugofyra dagar kvar sen kommer minfaster! HAHA, hon vetinte om att vi vet att honkommer, lite roligt... men ja :D
aja, ska fixa det sista sen åker jag mot bredäng!
pussis!
bild ett; dani och jag på södermalm, nära lägenheten
bild två; cousin issi och jag<3
bild tre; me and nat, nat hade vaknat 10min innan jag tog bilden, HAHA<3


grattis marika 18 år!

det känns fan som det är tre på natten eller något, men det är det icke. klockan är inte ens fem! men det är helt svart ute, sitter här ska snart börja fixa mig.. min kusin fyller 18 imorgon men det ska firas idag.
igår var det fredag och där med sov jag hos mormor. var i masmo med rebiik och träffade angi som var hemma en stund idag, det var verkligen skit roligt att träffa henne och prata, skratta precis som vanligt. hon bor nämlingen i norrland så hon har börjat få den dialekten, det är bara att mobba henne! haha hon hade saknat mina kramar, ni som känner mig sådär superduper jätte bra vet vilka kramar jag menar, mördarkramarna. träffade även hennes bror, det var fettt länge sen man såg den där snubben men det var roligt att se att han lever iallafall. min bror kom hem igår också, från romania... hahahaha! ja, han hade med sig massa historier. tralalala, eller? var hos natalia sen, vi gjorde pannkakor... HAHA misslyckat. speciellt när hon skulle vända på dom och den hamna på golvet HAHA, dom håller på att göra om lite i hennes rum.. kolla hur tomt det var sen.. andra bilden med alla jonas, besatt alltså.. geek. sen åkte jag till mormor var där och myste.
som sagt, idag ska släkten fira marika i en lägenhet i slussen.. den är super mysig.. älskar den! verkligen sådär dröm lägenheten, skulle sitta perfekt nu. nära till skolan och i stan! ska bada och sen börja fixa mig, vet inte riktigt vad jag ska ha på mig... prrroblem!
hoppas ni hade en bra fredag och ha en forsatt rolig fredag!

torsdag

hello alla :)
sitter här hemma nu, mormor och mamma håller på att fixa i köket. har hjälpt mamma att städa och nu sitter jag här. var i skolan idag, hade inget speciellt satt och arbetade med mina rester. satt även om prata massor med rola, det var så länge sen vi träffades och pratade liksom. det var skönt att träffas iallafall, hon är så söt och så jävla fin vän. pratade även med mychelle idag, hon kanske kommer ner på onsdag.. woho! :) pappa kommer hem idag från göteborg och imorgon kommer min bror hem.
hahaha, som är i rumänien.. eller hur gott folk!? HAHA, whateva.
imorgon har jag nationella i engelska A, ja jag vet min skola är seg men vad ska man göra? bara att gå dit och göra sitt bästa sen klart liksom. sen ska ida och jag prata med magnus om lite arbete. sen är det ju freedag! ska vara med natalia, sen tror jag att jag ska sova hos min mormor.. men det är inte säkert. men efter klockan sex kan jag inte vara hemma. för då ska mamma ha tjejmiddag här med sina arbetskamrater. så vi får inte vara hemma då, hahaha. hittar på något med natalia. aja, ska se vad vi har att äta, är skit hungrig nu! aja, ha en forsatt trevlig torsdag! OCH GLÖM INTE MAMMAS POJKAR IDAG! :D


friend

mie dor de tine ralucaaaa :))
<3<3


trött som fan

prata med natalia hela vägen från bredäng hem och hela vägen från hennes skola hem till mig.
vi satt här vi prata lite med ady och sen gjorde vi bara massa skoj. haha, helt sjuka.
miss fatty säger jag bara. och sen är jag glad för att inte alla har tillgång till min data,
för att se alla sjuka klipp vi gör. fyfaaan.. sånt bara vi kommer ha tillgång till.
sjuka säger jag bara.
aja. onödig tisdag. imorgon är det onsdag, en timme skola.
är extremt trött, bror är inte hemma.. han kommer på fredag,
imorgon åker min pappa till göteborg och mamma jobbar till sent.
aja, är galet trött!
pussis!
1; prata med nat tills hon kom hit
2; en utav de få normala bilderna vi tog


no school

hade helt glömt bort att vi inte hade skola idag!
fan vilken tur att jag smsa ida, fyfan.
hur som helst idag ska jag plugga inför semenariumet som jag har imorgon.
och så ska jag plugga matte så det fastnar i huvudet.
hur som helst, är hungrig ska rota lite i kylen och se vad man hittar.
imorgon blir det skola och 100kr ska man lämna in som dom ska skicka
till barnen i tibet. aaaaaaaja!
pussis!
<3
ida och jag i fredags


kort

sitter och lyssnar ihjäl mig på chris brown- crawl.
åh, vilken kärlek. love it!
aja, ska hjälpa bror nu!
imorgon är det skola, tralala.
bestfriend på första bilden, andra bilden pratar jag med faster


hos nat

sitter hos natalia just nu, pappa kommer och hämtar mig snart och natalia ligger fortfarande och sover. filmen igår var gryyym, så jävla hemsk men så bra! grymt bra! satt spänd hela filmen, för det fanns inte någon lugn minut. ida var med och det var trevligt, massa skitsnack och titta på heta killar.. HAHA. aja, idag ska nat sova hos mig som varje lördag.. det betyder sitta till sent på natten och prata och avslutar natten med någon film. jaja, ska väcka natalia och sen ska jag ner till bilen.
juste, natalia lever! jag drömde att vi fyra, min bror, antonio, natalia och jag var med i en flygolycka,
så klarade bara jag mig. väcker natalia av att jag gråter för jag trodde hon var död.
MEN DET VAR HON JU INTE! :D

den här bilden är tagen för tre veckor sedan med min webbis
sen vill jag bara skriva att jag älskar min kusin antonio,
fan va hemskt drömmen var<3


biopremiär woho

ska ner till centrum och träffa ida!
sen klockan halv tio börjar filmen,
efter filmen ska jag sova hos naaaat!
mys fredag juuuu :D
hoppas er fredag blir underbar!
ser fram emot att se filmen! :D


black n white


torsdag kväll

idag åkte jag till skolan efter lunch, träffade ida i slussen och så åkte vi till skolan tillsammans. väl i skolan blev det massa prat om affärer, haha.. alltså vi har en deal han som jobbar i cafet och jag. köpte något att äta och där satt ida och jag i en timme kanske? sen åkte jag till iuliana och räknade matte, det gick jätte bra! kom hem vid halv sju, blev räkna matte här hemma också. och nu har jag suttit ett tag vid datorn. imorgon ska jag även se 2012 med ida! wohoo säger jag bara! så imorgon blir det först att träffa natalia tror jag sen blir det bio med ida, hihi. men hur som helst, jag vill verkligen se den här filmen. det sägs att det ska vara årets action film, så varför inte ge den en chans? haha, det blir nog roligt iallafall, bra sällskap har man ju:)
aja, ska lägga mig snart, imorgon är det skola!
hoppas ni har haft en bra torsag!
pussis!
lekte lite med kamera nyss, haha


luckluck

angelina, när du ser det här kommentera.
jag saknar dig som fan ska du veeeeeeta.
hoppas du har det bra vart du nu än är
miss you
<3


middag med mormor

var hemma hos iuliana idag och pluggade matte, det gick jätte bra!
lekte lite med katten också, den är sjukt söt!
när man pluggar åker glasögonen på annars är dom inte på, maha!
hoppas er onsdag blir bra!
ikväll är det greys, det får vi absolut inte missa!
nu blir det middag med mormor,
pussis!


kväll

yes, har suttit här och pluggat lite. lyssnat på musik och varit med bror. ska fortsätta plugga snart. provet gick bra idag, efter provet hade vi inget. eller jo, vi hade en föreläsning om vad uppdraget skulle vara. sen satt ida och jag kvar i skolan och läste lite i allt vi fick. och som vi ska ha semenarium på. ska nog ha det på tisdag. hur som helst, ska läsa det där nu. aralsjön here i come! not. hahah, ikväll är det desprete också! det får vi absolut inte missa, det missar man aldrig här eftersom hela familjen sitter bänkad framför tven både tisdag kväll och onsdag kväll! ha en trevlig tisdag kväll!
pussis!
när man pluggar åker glasögonen på och jag busar och pussar
på bror för han är sjuk! men det gillar han inte speciellt mycket, haha.


hej tisdag

tisdag morgon, matte lektion som väntar och geografiprov! woho! not. slutar inte så sent idag, men dagen ska gå till plugg precis som igår. igår var det även 20 år sen berlinmuren revs. hela familjen satt och åt middag vid tven och tittade. vi började prata om ceausescu och det ledde till att vi var inne på youtube i två timmar och tittade på massa videoklipp på honom, hans tal, folk som demostrerar. såg även när han blev skjuten, eller ja... man får ju inte riktigt se det. hur som helst, har ingen tid att skriva mer! men ha en forsatt trevlig tisdag!
pussis!

ready for school, haha är skit trött alltså!


helgen

idag är det söndag gott folk!
har inte skrivit sen geogragfi föreläsningen såg jag, alltså i fredags. ida åkte till lund i fredags satt i skolan till sent och väntade med henne. sen åkte jag och träffade natalia, vi väntade på bussen i bredäng och jag skratta så mycket att jag fick ont i magen. vi var hos mig en stund, prata med ady! :D sen vid, sju-åtta skjuta vi hem henne och sen åkte jag till mormor och sov där. var hos mormor och vi prata om allt möjligt till sent på kvällen precis som vanligt.
i lördags vaknade jag vid ett? och åt satt med mormor prata massor igen. sen klockan tio över två kom pappa och hämta mig, lämna mig hemma.. exakt då kom natalia till mig. vi satt och tittade på film, the proposal? eller vad den hette, den var sjukt rolig och bra. vi åkte vidare till skärholmen där jag köpte farsdagpresent. vi gick vidare och köpte massa gott till kvällen. sen blev det bara en lugn hemmakväll hos mig. prata med ady till sent på natten, eller ja.. igår prata hela min familj med honom, HAHA. riktigt kaos. vi satt och lyssna på musik medans han satt där och lyssnade. han prata med mamma och pappa om att komma hit under julen, så han skulle gå dit idag och fråga en massa. natalia och jag slutade kvällen med att titta på en film, med en snygging.. alltså ååh, så SNYGG!
idag är det söndag, natalia gick precis och min söndag ska bestå av att titta på alla repriser och PLUGGA. tro det eller ej, jag måste det. har bestämt mig för att mejla in ett arbete idag så jag har det gjort. naturkunskap kan suga! usch! nej men nu sitter jag och lyssnar på musik, vänta på att pappa ska gå och hämta mamma från jobbet så jag kan städa klart, kan inte städa när han är hemma, blir typ stressigt. hur som helst, hoppas er helg har vart bra!
pussis!
ida och jag för någon vecka sen,
nataia och jag i fredags,
älskar min jacka! :D


í skolan

sitter på geografi föreläsning och leker med idas data, haha så seriösa är vi.


EMA!

va dum jag är det är ju EMA IKVÄLL! MÅSTE KOLLA!


plugg

idag är det fjärde dagen i veckan, där med torsdag!
haha, jag är så töntig. orkar inte. haha, jaja. ska snart iväg till skolan då vi har case och på eftermiddagen ska vi ha livräddning. det blir nog roligt. men det betyder att jag kommer hem sent. har det klockan tre till fyra. tills jag blir klar hinner klockan bli fem eller något. sen är det bara att åka hem där man ska plugga hela kvällen. eftersom det är torsdag finns det inget bra på tv och då ska jag verkligen satsa på att plugga. imorgon har vi prov om antika grekland i svenska. sen måste jag plugga matte för det behövs. skjuuuuut mig alltså!
nu ska jag snart iväg och jag sitter och lyssnar på knark låt. TALIA-IA-IA-IA-IA. ady är den skyldiga, fyfan. hahaha nej älskar låteeeeeeeeen, går inte att sluta lyssna på! nej nu ska jag iväg!
pussis!

natalia&jag i lördags


redan onsdag

åh, onsdagar. borde inte ha någon skola alls egentligen, har bara en lektion som börjar tjugo i tre och slutar fyra. sitter här och chattar med min faster och bebe. varje gång jag tänker på han så tänker jag på hans bil, som han brukade skjutsa hem oss i, hahaha. rolig kille. ska snart fixa det sista och åka till skolan. idag ska jag plugga svenska eftersom jag har svenska prov på fredag, hoppas fan det går bra. ikväll är det greys också, jag älskar den där jävla serien. juste igår var vi hos morbror, det var trevligt. blev plockmat och citronpaj... så gott! vi prata en del, pratade om rumänien och chile. min kusin ioana åker till chile den 15 december, fan vad jag saknar det där landet, mina kusiner, mina släktingar. snart är det ju ett år sen vi åkte dit. herregud. jag försöker få hit mina kusiner, skulle vara så roligt om dom kom hit. åååh, vad jag älskar dom och saknar dom!
aja, ska lyssna sönder mig på change nu och drömma mig bort, HAHA.
ha en trevlig onsdag gott folk!
pussis!

jag och guddotter i lördags. lovelovelove


ny mobil

fick en ny mobil igår, så jag sitter och leker med den. pratar med natalia just nu.
slutar två idag, blir nog något inlägg när jag kommer hem.
pussis!


tiden går fort

den här kvällen kommer jag ihåg så väl. första kvällen med alla dom där. alla dom underbara i rumänien. idag är det exakt en månad sen denna bilden togs, fyfan. ja, tiden går fort. som sagt, snart är det ju jullov. och sen är det tre veckor lov. sen är det 6 veckor skola sen är det sportlov, 6 veckor till sen är det påsklov sen är det 2 månader skola och sen är det sommarlov. shit, jag vill fan ha sommar nu!!
romania oktober 2009!


hejdå lov, hej plugg!

hej måndag, hej första dagen i skolan efter lovet!
haha, nej men hej på er ;)
ja, idag var det kämpigt med att gå upp på morgonen, ville bara ligga kvar i min säng och sova. ville verkligen inte upp, fixa mig och gå till tbanan. hade ingen ork i mig. men det gjorde jag iallafall. kom till skolan där vi hade case uppstart. nu har vi SOS. det är georgrafi case. vi kommer prata mycket om naturkatastrofer och så vidare. satt för de mesta och prata och skratta med ida och klara, precis som vanligt. vi rörde oss hemåt vid två tiden. klara och jag satte oss på tåget mot norsborg medans ida tog bussen från slussen. åkte till skärholmen mötte upp min bror som gav mig nycklar och sen så gick jag hem. jag snart iväg och hämta mitt sim-kort. fyfan, vad jag har känt mig som ett efterblivet barn utan mobil. haha, behöver fan den. bara kunna smsa vem som helst, när som helst. så jag ska ta bussen om 10 minuter och så hämtar jag den. kanske skriver lite senare! nu ska jag iväg!
ha en forsatt trevlig måndag!
pussis

en mörk oktober kväll i rumänien 2009


i miss you

igår från kyrkogården<3


lång inlägg haha

välkommen november!
fyfan vad tiden går fort. det var en månad sen vi åkte till rumänien, EN MÅNAD. det känns inte alls som det, sjukt. om en månad är det ju förfan december och där med december lov. och jul, herregud säger jag bara. om tiden forstätter gå såhär har jag helt plöstligt gått ut tvåan också! nej, imorgon börjar skolan och jag ska kriga för mina betyg. jag ska verkligen göra mitt bästa!
hur som helst, igår var vi på kyrogården. det var jätte fint. vi samlades vid titis grav och prata, vi hade med oss lite fika och vi skratta en del också. det var jätte mysigt med alla ljus och mörker. natalia och jag höll på och larva oss för de mesta, vi sjöng en massa också... jag tror titi gillade våra sånger, haha. vi åkte vidare till kristian och dom. det blev mycket mat, prat och sådär. vi dansade i kristians rum medans han var jätte trött och nästan låg och sov. vi tittade på en skräckfilm också. vid tolv åkte vi hem, natalia följde med oss och sov hos oss. när vi kom hem började vi chatta med ady, daniel, natalia och jag vi visade oss i web och skratta skit mycket. daniel och natalia slogs och ady skratta åt dom. sen kom jag och natalia på att vi kunde ringa honom så det gjorde vi, vi ringde honom från yahoo och micken är skit bra, man hör sjukt bra... så vi satt där och prata i tre timmar. fyfan vad jag skratta. natalia ramlade på golvet hundratusen gånger? vi la på klockan 05(i rumänien 06) stackars lilla ady, hahaha. nej men natalia och jag la oss och tittade på sex and the city.
vi vaknade av att mamma tyckte det var dax att gå upp så det gjorde vi. jag loggade in på yahoo och vem var inne? jo ady! så vi ringde upp honom igen och så prata vi hela eftermiddagen, eller ja nästan. natalia gick för ca en timme sen och det var då vi la på, så vi prata i en-två timmar med honom igen. han är verkligen skit rolig och han får en att skratta hela tiden, hahaha.
natalia gick och nu sitter jag här och ska titta på desprete och sen är det greys! som jag missade då jag sov hos natalia och vi hyrde män som hatar kvinnor, fyfan vilken bra men hemsk film. hur som helst, ska sluta skriva nu... det blev lite långt ser jag. hahaha, aja HEJ NOVEMBER! (snart är det ju sommar, maahhaha... not)


RSS 2.0