take me back, back to the happiness!

tänk att det har gått ett år!
tiden går för fort, det är redan valborg igen. för exakt ett år sedan kom vi hem från gamleby, fan vad tiden går fort!
nej, ska berätta lite om igår.. lite kort. var med natalia, vi åkte till skärholmen där vi träffade min bror och moe och några till. jag och nat gick vidare till mig där vi åt lite, jag gjorde glass och sedan kom min bröder. vi sjöng singstar för fullt, hög musik, mycket skratt. blev lite knas med grannarna, men whatever. det var så kul när vi gick ut igen och vi stötte på gubben, haha. ingen av oss kunde hålla sig för skratt! vi följde med henne till tbanan medans vi gick vidare till parken. vi brände lite saker och sen gick vi hem. åt middag och kolla på tv.
idag är det valborg, jag gillar inte det egentligen eftersom det är så överskattat. ska bara ha det mysigt och kolla på en brasa. natalia kommer över hit vid fyra, tror jag.. och så ska vi hitta på något att göra. det kommer nog att bli roligt. jag vet inte riktigt vad jag ska ha för kläder på mig, men jag hittar nog något, skönt.
ska börja städa lägenheten, så det ser fint ut när mina föräldrar kommer hem.
jag vill ha mat också! är hungrig, haha. tur att mamma kommer hem tidigt idag :)

första dagen i chile 2008


a picture that my grandmother has in romania, on the wall

då är man ledig idag o imorgon!

jo, min skola är för häärlig. i love it! eller nästan iallafall. hur som helst, igår var jag i skolan.. som vanligt. mådde inte så bra men gick på alla mina lektioner, hade engelska och matte. visade upp mina bilder för jonas och han älskade dom! sen hade vi håltimme till klockan tre då vi hade världens tråkigaste föreläsning om demokrati och diktatur. helt tråkigt! men vad gör man inte för närvaro? åkte hem, fort som fan.
när jag kom hem satt jag och klaga varje minut, hade så ont i ryggen, foten och i huvudet. jag har verkligen skit ont nu också, men jag ska inte klaga mer idag! hur som helst, det blev middag då alla vi fem satt och prata om allt möjligt. jag älskar middagen hemma, det är då vi alla bara kan prata i timmar. men det blev inte timmar igår, för det var fotboll på tv och så desperate. matchen var hur tråkig som helst + att Chelsea spelade hur fult som helst! men det blev inga mål i matchen. pratade även med min kusin i chile, gud vad jag saknar honom! han fick även prata lite med moe, då moe skämde ut sig, hahaha! hur som helst!
idag är det onsdag och jag är ledig. men jag ska ta och plugga lite iallafall, men inte nu utan lite senare. sen ska jag nog ut, ska nog träffa natalia eftersom hon har lite saker att berätta till mig :) aja, fixa något att äta och sen PLUGGA!

en utav alla miljoner bilder på oss, som hänger på väggen i rumänien ;)

red shoes, so cool

är trött och har ont i huvudet!
idag var det skola och jag kom i tid! lite för tidigt, men det gör inget. satt och åt naturgodis och drack vatten medans. vi arbetade lite med vårt grupparbete och kom överens om lite saker, sedan var det bara att gå tillbaka till helios och lyssna på jakob. jakob är en överlevnad från andra världskriget. det var väl, intressant. har inte så mycket och säga om det.
klockan tre hade vi idrott, så jävla bajs tråkigt... seriöst, innebandy?! driver du med mig? gah, cpidrott(a) - jag vet, jag klagar men det är långt ifrån kul, det är lite kul när folk tar det så seriöst och gör allt för att vinna.. bytte om och så tog jag sällskap av simon och bröderna R (the twins), vet inte vad jag ska kalla dom, men aja. tog tbanan hem med mychelle på luren hela vägen till bredäng, där hon hoppade på tåget. vi tog bussen till mig och åt massa gott.
gick ner till centrum för att framkalla två bilder och det gjorde jag. så nu är matte läxan klar och nu är det engelska läxan kvar som jag ska ta och göra. usch, jag är så jävla trött.. fast jag sov sjukt mycket i helgen. 
nu kom mamma, pappa, dani och moe hem.. det betyder mat! hur som helst, nu ska jag äta och sedan plugga!
juste! HÄÄÄRLIGT VÄDER IDAG!
hoppas er vecka börja bra :)  


i still love you

har lungat ner mig efter att ha pratat med en person <3
tänkte slänga in en "dagens"- första gången, mahaha :)
sandaler; ellos
svarta byxor; från chile
vitt linne; gina tricot
blus; carlings


fuck this

jag är så jävla irriterad just nu
kan inte skriva idag, är för irriterad.. på alla.
vad är det för fel på folk?! varför måste man säga samma sak om och om igen?!
juste, fine.. hälsa inte på mig, tänker fan inte hälsa på dig när jag ser dig!
seriöst, jag vill bara en sak och det är bort, booooort!
jävla cp, jag hatar allt nu,
och jag är hungrig!
och till sist, JA, jag är bortskämd.. alla nöjda?!

happy b-day to dad!

grattis till min älskade pappa!
det viktigaste först så klart!
idag kommer även daniel hem, åh älskade lil' bro! var ute med natalia inprincip hela dagen, skit kul. imorgon ska vi tydligen iväg och grilla i sollentuna, hur nice är inte det? i det här härligt vädret också! det blir min första grill i edsviken iår också. och låt mig påpeka, hur jävla underbart var inte vädret idag?! varför kan det inte vara så här, som kallast? nej, det måste finnas snö och massa annat bullshit. sommar is the shit. vi ska åka om 20 min, till arlanda och hämta lillebror! åh, can't wait! jag är riktigt jävla trött också. var i skolan idag, hade föreläsning det var faktist jävligt intressant, WW2 liksom! träffade även mychelle och freja liten stund. på måndag kommer det en som överlevde andra världskriget till min skola, fan.. jag ska alltid gråta på sånt, usch. det är så pinsamt men jag kan verkligen inte hjälpa det!
jag har inte vart den bästa på att uppdatera eftersom jag har mycket i skolan och tar de i första hand nu. sen så tänker jag ju inte sitta och blogga när de är så fint vääääder!

nej, nu ska jag iväg.. fixa det sista och sen åker vi iväg till älskadeälskade arlanda, LOVE ARLANDA!

<3
(jag twittar ofta, så om ni vill följa är det bara att adda!)

omgomgomg!

season 5- ska bänka mig framför datan och kolla ihjäl mig idag!!!!
käääääääääääärlek!

the godfather in romania

pluggpluggplugg,
det är de jag fokuserar på nu. vill få allt gjort så jag kan ta det lungt i sommar. jag försöker så gott jag kan nu iallafall.
idag är det onsdag, det betyder att jag börjar sent och så väntar det en matte lektion och en svenska lektion. två timmar skola, härligt. men sen ska man hem och plugga, måste läsa engelska bok och skriva svenska novell analys, sen har jag case också. idag ska jag nog skriva klart min (jävla) uppsats om musselodling. jävlabajs. helt ointressant, men bara jag får ett g i det här blir det bra!
nu har jag akon på högsta volym, jag älskar hans låtar. passar på att sno min brors högtalare när han inte är hemma, han är ju i england. fyfan vad härligt säger jag bara. vet ni vad som är ännu härligare? det blir 17 grader på fredag, lycka eller vad! jag har inte så mycket och berätta, tyvärr. inget har hänt i min omgivning. eller så har det hänt så mycket fast jag inte kan ta upp det här. nej, men inget har hänt. mitt liv är allmänt tråkigt, just nu. jag saknar min mormor, jättejätte mycket. har inte träffat henne sen 15 januari! och min bror och jag träffar henne minst en gång i veckan.
ska sluta skriva och börja fixa mig! ska snart möta natalia nere i centrum ska hjälpa henne hitta lite kläder så jag bjuder på en bild istället för att skriva massa skit :)
hoppas ni inte har lika mycket plugg som jag! <3
hos danis gudfar, romania 2009.

i miss my long hair


school sucks

rumänien 2009

school, suck.

helgen är över
fullt upp i helgen då. jo, kan berätta om igår. var ute lite med mychelle och sådär. vi gick vidare till mig och bara satt med, suraj, moe och min bror. vi bestämde oss att ta en tripp till sätrabadet , där några skulle grilla. rebiik mötte oss också, så vi gick alla ner tillsammans. vi satt för de mesta och frös och lekte med tändvätskan. vi prata med trevliga, nya människor. dom var väldigt sociala, iaf två av dom. och ja, vi fick reda på mycket om en kille i namnet jim. men det är ju mellan oss, två killar vid namnen erik och isak, rebiik och mig. fin solnedgång också. men vi gick till sist. mychelle och jag kände inte våra fötter och frös som fan. vi kom hem till mig runt nio? och la oss i min varma, sköna säng. jag gjorde mig iordning för kyrkan, duscha, klä på mig osv. vid klockan kvart över elva åkte vi. träffade väldigt trevliga människor, blev mycket skratt i kyrkan och mycket prat. inte så mycket lyssnande och sånt. vi gick vidare till några vänner och åt massa mat, massa gott! rebiik och hennes syster gick hem, mychelle somnade och hennes bror kom och hämta henne. min bror och moe fick skjuts hem, medans jag.. var helt pigg och prata med alla, skratta en del också. satt på soffan och prata med george, läääänge. det var kul, har aldrig pratat med honom så det var liksom lite chockande men ja. vid klockan halv fem åkte vi hem, men när vi körde förbi kyrkan ser vi att det var tänt, så vi gick in och hälsade på prästen som är min gudfar och sådär. vi prata en del och så åkte vi vidare hem, vi kom hem vid fem. väl hemma hade både dani och moe somnat.
idag, idag var det såå jobbigt att komma upp. riktigt plågsamt nästan, men jag kom upp. satte mig med moe och bror. fixade mig och så åkte vi vidare mot arlanda(igen!!) eftersom min bror åkte till england, vi lämnade honom och sen åkte vi vidare till solna och åt middag. hos amanda och iuliana. trevligt, mycket skratt, mycket rumänsk mat. åh, jag ÄLSKAR påsk! finns inget bättre, seriöst! jag älskar våra traditioner och jag ska fira ortodox påsk tills jag dör, i love it! kom hem och det var stömavbrott. pappa, mamma och jag börja leka en lek.. helt knas. och nu sitter jag här, aja.
hoppas er helg har vart lika bra som min!
imorgon är det skola, *snark*
ta mig tillbaka till chile!

she is a big girl

grattis lavinia sara david!
på 3års dagen!
älskade guddotter.
<3


bjuder på bilder med min gudson också

fullt upp

dessa dagar har man umgåtts med natalia, träffade mychelle igår också. och älskade moooooooe, som har snaggat sig. gash, i love it! dagens planer, träffa natalia och mychelle ta en tripp till stan. imorgon fyller min guddotter år, men eftersom det är rumänskpåsk kan vi inte gå dit eftersom det är så mycket som måste förberedas. sen klockan 00:00 ska vi till kyrkan, i bredäng. mychelle ska följa med, thank you god. sen efter kyrkan vid 02:00 ska vi till några vänner och äta stor middag, hihi. sen på söndag ska jag sova till sent, men inte så sent eftersom daniel klockan 17:00 åker till arlanda(igen!) och åker till england och sen ska vi på middag hos några i solna. så min helg är heeel planerad. aja, hoppas er helg blir lika mysig som min. jag längtar tills lördag natt, jag älskar påsk!

min söta nat, haha som alla säger; twins

romania 2009



home sweet home

nu är jag hemma igen.
tolv underbara dagar i rumänien. jag hann göra nästan allt. varje dag var det fullt upp. eftersom alla i rumänien var i skolan och sådär när vi var där så kunde man inte träffa dom tills efter klockan åtta, då dom slutar skolan. så på dagen åkte vi till en massa olika ställen med pappa och träffade massa släkt och så vidare, sen på kvällen var det bara att vara med kusiner och vänner. helt underbart. jag älskar rumänien, men jag skulle nog aldrig kunna bo där. skulle bli så trött på stället, jag vill alltid att rumänien ska vara det stället jag kan åka till och bara vara. men ja, vi åkte upp till fjällen typ där några kusiner bor, vi var där en hel dag.. riktigt kallt och snö fanns det fullt där av där uppe, så det kändes som sverige. sen var vi på landet, där några släktingar bor, kusiner, fastrar och så där. där var det varmt, sjukt varmt. men endå hade jag tjocktröja på mig, såg världens sötaste hund.. den var bara två månader. jag och daniel lekte med små kyckligar hahaha, så jävla kul och söööta. förutom det har jag vart massor med min älskade faster, florentina. jag älskar henne verkligen sjukt mycket. umgicks massor med farmor och farfar också, helt underbart. dessa tolv dagar har vart underbara, verkligen. det gick inte en dag utan att ha skrattat så du får ont i magen, minst 5 gånger. alla mina kusiner och alla har blivit så stora och desamma säger dom om mig och framförallt min lillebror, som är längre än mig. blä. nej, fan vad skönt det var. jag ville verkligen inte hem, jag saknade ju mamma såklart men jag ville inte hem. men när jag väl kom hem ville jag ingen annanstans. jag älskar känslan att komma hem, slänga sig på sin egna sköna säng och bara andas in, verkligheten. som ibland kan vara så härligt. mamma är så söt, hon har gjort om lägenheten! varje gång vi kommer hem, finns det något nytt. nej, nu ska jag bjuda på lite bilder. eftersom min data är död så får ni färgbilder från rumänien. hoppas ni har haft underbart lov! (gör ett inlägg med 52 bilder senare)

try not to cry

helt fucking underbara!

bäst

helt underbart här i romania ska jag säga er.
det är härligt med vår, 20-22 grader. helt bäst. jag har träffat lite släkt och vänner och vart ute hela dagen. kom hem för en stund sen då vi var hos danis gudfar, åt, skratta och prata. nu sitter jag i rummet med min bror, faster, farbror och pappa. blir inget långt inlägg, eftersom jag varken har lust eller tid för att skriva. ska nog fixa något att äta snart, det är lite kyligt nu på kvällen.. men ska inte klaga eftersom jag är här i romania.
aja, ha det bra i sweden!

12 dagar i rumänien, bye

färgbild bjuder jag på idag

härligt väder det är ute idag. njöt som bara den av solen när jag var ute med mychelle idag när jag joina henne ut med shiwa. så jävla söt liten hund. liknar en liten björnunge, helt underbar. kom hem och börja packa nästan direkt och är inte klar än. inte alls, jag blir lite irrierad att pappa ska ha med sig så mycket dit, men ja. härligt väder som sagt. var glada så länge det håller och njut som fan. har messat massor med natalia idag, har fått reda på massa saker och hon också, jag saknar henne lika mycket som jag sa innan :) <3 men ja, jag tror inte jag skriver i min blogg på några dagar. hoppas ni  har haft en trevlig onsdag och njutit av de härliga vädret lika mycket som jag har gjort. nu väntar bara greys och en lång dusch, sen blir det hopp i säng eftersom jag måste upp klockan fyra- fem?
iaf, trevlig påsklov gott folk!
<3

imorgon!

marykate

idag är det onsdag och där med första april. jag har inte blivit lurad än och jag själv har inte heller lurat någon. enligt horoskopen är det vågens turdag idag, undra varför. men ja, så idag ska det vara en väldigt bra dag för mig. onsdagar för mig betyder att jag börjar sent, vid klockan två ska jag vara i skolan. snark. har svenska lektion att gå på, fast fest för närvaro och sen iväg hem igen. väl hemma ska jag börja packapackapacka. tralala, jag är så glad när jag packar för då vet jag att det närmar sig. vaknade av att jag fick sms av älskade natalia som befinner sig i rumänien och har massa kul i det sköna vädret. jag saknar henne, men vi kanske ses i rumänien, man vet aldrig. hoppas det, skulle ju vara skit kul om hon kom till oss. men ja, igår orkade jag inte skriva ett till inlägg. men jag var på en show. moes show, mychelle, dani, rebiik, minna och jag satte oss längst fram med tinka och tittade. det var verkligen skit tråkigt ibland men när dom dansa då tänkte man om och ba "fett värt att komma!!" haha! moe jucka mot golv och grejer, pooorr! hahaha, moe <3 sen så gick vi vidare till donken och så åt vi lite. sen gick vi vidare hem till mig och kollade på lite tv och sådär. sen gick m n' m. så idag? jo, packa. daniel ska klippa sig också, bebisen. chatta precis med en kompis i rumänien han säger att det är varmt och skönt, inte sommar varmt men vårvarmt.. haha! roligt ju. tittar på greys just nu och väntar på att rumänska nyheterna ska börja så jag kan kolla vädret och lite annat. jävla lyyyyyycka! nej, nu ska jag göra något vettigt. kanske skriver senare.
<3 

RSS 2.0