innan jag ska iväg på bio

Killar:
En kille som har samma humor som dig:
moe, adde och rasmus
En kille du tycker har skön stil: chrissie
Din bästa killkompis: moe, adde, rasmus, alexander, isak, mickey.

Tjejer:
En tjej som har samma humor som dig :
freja, hanna, mychelle och mattis!
En tjej du tycker om: gillar mina vänner
En tjej du tycker har skön stil: cus.
Din bästa tjejkompis: well, i love my girls.

Vem var det senaste du..
Du sade någonting till:
natalia, i telefon
Du hade ett seriöst samtal med: mychelle
Du ringde: nat
Som ringde dig: mami
Du bestämde "träff" med: natalia
Du fikade med: cus' o några i trean
Du skrev till på Bilddagboken: ingen aninig
Du skickade ett sms till: sorin
Du fick sms av: sorin
Som såg dig gråta: morbror i chile
Du fick en komplimang av: dunno
Du kramade: papi
Du var ute med: natalia
Du bråkade med: typ mattis?
Du skrev till på msn: krille :D
Som var i ditt rum: natalia
Som fick dig att skratta: pappa och nat.


det här kallar jag lycka!

tänk att två små barn kan sprida sån kärlek, sån glädje.
ingen förstår min kärlek till dessa två underbara barn. INGEN.
ni är nästan det underbaraste jag har.
jag älskar min gudson&guddotter.
lavinia sara david
andrei daniel david
<3

bra och dålig dag

seriöst, vad är det för fel på folk?! 
ge mig tillbaka HT07!
ta emot mig, jag faller.
natalia<3
 

take ME down

kattkattkatt
så jävla snygg!

födelsedagsbarn

sitter i skolan nu, glad? nja. hade sovmorgon iallafall. orkar inte vara kvar. är hungrig som faan och min lektion börjar tre. hur ska jag överleva? ja, det är en bra fråga. tur att man ska träffa mamma vid fem och äta på metronova. kommer äta som en häst. jag är så jävla hungrig. jag har matte diagnos idag men tror inte jag ska gå, går nog nästa vecka, blir bäst så.

idag den 28 januari vill jag säga grattis till två väldigt speciella personer i mitt liv.
isabel, kusin som blir 19 år idag.
jag älskar dig massor, big'cus.
& så fyller adde 16 år idag!
jag älskar dig massor också bror,
även om du är en utav "the fathers" nu

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

saknar chile

ta mig tillbaka till värmen
kom hem från skolan för ett tag sen. hade engelska lektion och matte. jag måste ju gå för att få hög närvaro, då får man iallafall g.. sen måste jag jobba lite så får jag vg. toppen. men ja, satt med min kusin och vera. prata om massor och skratta skit mycket. vi tittade på en äcklig gubbe, fyfan kan inte skriva om det här..  blir så grymt äcklad när jag bara tänker på det! hade prov, ska typ göra om det eftersom jag inte skrev något. men vi får se hur det blir. jag känner på mig att den här terminen kommer gå så jävla mycket  bättre än förra. på väg hem från skolan satt jag mittemot ett par, lite äldre. dom var skit konstiga. dom satt och viska och kolla runt om kring sig hela tiden. sen i liljeholmen kommer en stinkande man och sätter sid bredvid mig, åh fyfan höll på att kvävas.
gick av i bredäng typ som vanligt och tog bussen hem. jag älskar att buss, hem. jag älskar det. jag vet inte varför. men det är alltid så tyst och lungt på bussen. försöker alltid att sätta mig längst bak och tittar ut i de kalla vädret. jag gillar när det tar lång tid, sen när man väl kommer ut ur bussen är det skönt.. efter att det har vart så varmt i bussen så går man av i kylan.
nu sitter jag här hemma ska snart börja plugga matte eftersom jag har diagnos imorgon och vill klara det, precis som jag har gjort med alla andra diagnoser. nu sitter jag här och tittar på vänner.. så roligt att det inte är sant. ska titta på the city också sen ska jag plugga. är sjukt trött också, imorgon börjar man klockan 13:00! äntligen lite sovmorgon, fyfan vad skönt. ska endå plugga som fan. aja, hoppas ni har det bra.
<3

glädje och sorg.

jag kan börja med att,
CHRIS BROWN i fredags äääägde allt och alla. jag menar verkligen allt och alla.
jag grät av lycka, alla hans låtar är ju helt jävla underbara. jag kan säga att jag inte har någon röst alls och det är söndag idag. men fucking jävla skit lycka alltså. åh, i slutet när han spela forever.. omg jag tog emot hans mössa som han slängde!! gissa om jag fuuucka uuuur. omg, det var heel svettig och allt. shit, man kan se på videon när han kastar den och jag ba tar emot den! herregud, jävla lycka. JAG ÄLSKAR CHRIS BROWN!


aja, i lördags.. alltså igår var det 3 år sen morfar dog. jag saknar han som fan och det känns lika jobbigt idag som det kändes förra året. självklart saknar jag honom, men jag vet att han inte skulle vilja se mig, oss.. ledsna. verkligen inte. jag försökte så gott jag kunde att bara vara glad. antonio fyller ju år samma dag så pappa, daniel och jag åkte dit oh firade honom. vi var där hela 6 timmar och jag hade verkligen skit kul. seriöst, det var verkligen skit kul. jag träffade mina ursöta gudbarn, lavinia och andrei. självklart min älskling natalia och födelsedagsbarnet, antonio. jag älskar verkligen antonio också, helt seriöst. även om vi inte är så jävla nära som förut, när vi var små så finns det alltid dom minnerna jag delar med honom. och jag kommer alltid finnas där för honom. hur som helst.. prata mycket med sorin och franti. dom är väldigt trevliga måste jag säga. gick ut med kipper som bet min sko, den jäveln. mycket skratt i hissen. mycket mat. och så skrämde pappa franti och lari, mia och jag asgarvade. lyckad kväll.

och idag fyller mamma år! hon blir 43.
släkt kom och fikade lite och sådär, trevligttrevligt.
blev massa prat om chris brown ofc och så på torsdag tror jag att vi ska på min älskade kusins föreställning på scen gymnasiet. hon är ju sjukt duktig den där tjejen. nu sitter jag här och chattar med natalia.. och ja, jag tror jag ska sova hos henne på fredag eller på lördag. sjukt kul :) ja, vissa vet ju varför det kommer bli lite extra kul nu i helg, haha :)
aja, ska duscha och sånt nu. imorgon börjar det en ny vecka i skolan.. ingen energi alls. prov på tisdag.. undra hur det ska gå. får väl plugga som en jävla galning imorgon.. hur ofta är det att de händer? men ja, ska verkligen försöka! aja, godnatt alla, hoppas er helg blev HELT jävla lyckad som min blev!

bilder från i lördags;


1. antonio och jag. 2. bror och jag. 3. galna kipper. 4. mina två lyckopiller. 5. älskling och jag. 6. gudson och vi.


MIN CHRISSIIE!

JAG ÄR LYYYCKLIG.
asså ingen fattar, jag håller typ på att fucka ur.
jag har längtar efter det här sen 2007. ingen ingen ingen fattar
jag kommer vara så jävla lycklig där med mina två brudar.
jag älskar tani för hon är så snäll och passar plats åt mig.
omg, jag är kär i hans musik. jag kommer gråta.
inget kan förklara hur lycklig jag kommer vara,
bara dom som ser mig asså.
jag håller på att fucccka uuur och klockan är bara 09:32 !!!
insläpp klockan 19:30.
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

med dom bästa.

IMORGON SMÄLLER DET!!!
dagen jag har längtat till sen 2007!
massamassa kärlek, till mina tjejer och självklart till chriiiiis!!
      +  

jag vill inte längre.

jag saknar chile mer än något annat
nu är man hemma. i kalla skitga sverige. fan vad jag inte har saknat det här landet. bara hem, familj, vänner men inget mer. usch, jag gillar inte sverige. inte på vintern iallafall. jag har umgåtts med vänner. jag har börjat skolan, har inte missat så mycket. hade matteprov och fick godkänt, känner mig såå duktig. jag har inte haft tid eller lust att blogga.
igår somnade jag innan 21:00 och bara sov. hade massa drömmar, hemskt. jag hatar drömmar ibland. jävla mardrömmar. jag hatar dom. fan, vaknade klockan 03:00 och somnade om vid 05:00 jag ville inte somna om.. vaknade av att jag storgrät, huvudet kändes som 60kg och ont i magen hade jag. jag gick upp, satt med pappa och kunde inte sluta gråta, jag är inte lycklig här. jag är inte det. det är svårt att säga det eftersom jag har allt här, mitt liv är här. min familj, vänner och allt. men jag är inte lycklig här. fick skjuts av pappa till skolan.. stannade där 5min sen åkte jag hem. har sovit tills nu och jag vill bara sova mer, jag vill inte vakna. jag vill vakna när han är här. när han är här och håller om mig. nej, nu ska jag sluta. mitt huvud gör så jävla ont. tur att man har msn och kan prata med folk. och mobil så man kan smsa lite. ojuste, köpte en ny mobil eftersom min femma sluta funka fick jag lite panik. hur som helst, ska fortsätta titta på vänner. hoppas ni mår bra.

<3


kalla sverige

nu är jag hemma i sverige igen då.
chile- det bästa landet för mig. jag blev kär i landet, folket. den kärleken jag kände där, har jag aldrig känt förut. de sista dagarna träffade vi släkten, fan vad kul det var. skit tråkigt att säga hejdå till alla. mycket mat, skratt, prat och DANS. haha, ska dela med mig bilder senare, när jag orkar.. har vart mycket med mina kusiner. var vid havet, quisco en gång till, där var det skit mysigt. speciellt vid restaurangen. iallafall, det var skit kul. jag har blivit lite brun, faktist. sista kvällen i chile blev inte så mycket sömn, lite släkt kom till oss på kvällen. skit trevligt. sen så gjorde vi väskorna, vid halv fem på morgonen var vi klara. vaknade klockan åtta och duschade. fixade det sista och iväg till flygplatsen. vi var där och sa hejdå till alla.. fan vad jag grät.. jag ville inte hem, inte alls. jag sa det till tio, att jag ville stanna där, jag ville inte hem! vi var nära på att missa planet (fan att vi inte gjorde det) - men vi kom på. lååång resa. väl i sverige vänta mamma och pappa på oss. åh jag var så glad. jag fick lite tårar. vi åt hemma, vi visade lite bilder. prata med mohammed i telefon.
jo, det är skönt och vara HEMMA. jag saknar laika och quahira, hundarna i chile.. fan vilken saknad. endå. vaknade med att se mohammed där, jävla lycka. matilda kom också, bästus <3 prata med rebiik, mychelle, freja, natalia som ska komma vid klockan 18:00 (14:00 i chile) och äter tacos, muuums!  var ute i skärholmen för ett litet tag sen, inget har ändrats, det var konstigt att höra alla prata svenska men ja. det var så jävla kallt! jag dööör. välkommen hem sara, till kylan.
nej, jag saknar chile.

sara velasquez saknar freja näslund.

rubriken säger allt.
<3

bästa nyår i hela mitt liv!

gott nytt år alla!
jag hade världens bästa nyår, iår slår alla år.. till och med förra. vi sjöng, drack, skratta och skrek som fan. vi njöt av 25min fyverkerier, och vet ni vad? jag säger bara; guniess here we come :D vi åt skräp mat klockan 02:00 sen gick vi så jag än idag har träningsvärk i benen. mysigt som fan!
dagen efter åkte vi till stranden i viña, brevid sheraton hotel och bada. mycket vågor, skratt och träffade en kille som hette lucas från malmö, usch vad trevligt det var. vi hoppa alla tre som galningar bland vågorna. tappade bort mitt armband som jag fick av mormor, men det gör inget. sen ramlade jag och skrapa upp hela min midja, men whatever ;D somnade vid solen så nu har jag sjukt ont i mina ben... ajjaaa.
kom hem igår kväll, och gissa vem som kom idag?
MORMOR! happy daaaaaaaay! vill att hon ska öppna sin väska så jag kan fortsätta läsa, new moon!  aja, ska sluta nu. det var bara lite kort.

fan vad jag saknar alla där hemma, speciellt mamma, pappa, mohammed!
<3


RSS 2.0