kyrko

happy halloween eller vad man säger ;)
jag är inte världens störta fan av den här högtiden, gillar inte att klä ut mig. men alla barn som kommer och plingar på och säger "bus eller godis" är grymt söta! tänk att jag också gjorde så, fyfaaaan. idag ska vi dom närmaste till kyrkogården, där titi ligger och tända lite ljus. i skogskyrkogården idag är det så vackert, alla som har möjligheten att åka dit idag, gör det. jag ska ta med mig kameran för jag lovar er, det är så jävla fint! senare ska vi till en vän och äta mat och umgås. det blir några stycken, dom närmaste till titi. vi alla vet nu, att vi ska hålla ihop, hoppas jag. hur som helst. juste! jag vaknade halv fyra idag, helt otroligt vad man kan sova! haha ringde natalia och hon blev skit chockad. jag sover ALDRIG såhär mycket. men det blev många häärliga drömmar, mahaha :) aja, ska fixa mig nu.
hoppas ni har det bra!
pussis!


bigpig&jag för några dagar sedan


L O V E

nu har jag sett den. och gud vilken underbar film! det var som att se hela hans konsert.
L O V E. som han själv sa. jag fick tårar i ögonen nästan hela tiden, men när jag grät var det när han i slutet nästan höll en bön med alla. det här är nog den bästa filmen jag har sett, på riktigt. känslan, av alla låtar han sjöng, hans dans, hans ord. jag rös genom hela filmen. han var så vacker när han log man såg hur det lös i hela han när han sjöng och dansade. jag kan fortfarande inte förstå att han inte finns bland oss längre. han lever någon annanstans, på ett bättre ställe. den här filmen är ett måste för alla levande människor på jorden!
RIP THE KING OF POP!


bubblor


nu är moe och rocky här så dom som vet hur dessa små apor är kan gissa vilket jävla dårhus det är här nu. hög musik och skrik typ. själv sitter man i köket och pluggar matte. jag ska ringa natalia nu och se om människan lever, om hon ligger och sover får jag väcka henne! nej nu ska jag ringa.. ha det bra!


pavilion notebook!

hej alla!
igår var jag med mychelle en stund sen åkte jag till natalia och var där ett bra tag. skratta så mycket, det var så roligt.. som vanligt hos natalia. det är alltid något som händer där. haha, små barnen är där... släkten är där, hahahaha det finns inte en enda lugn stund in her house. men ja, hade skit ont i ögat så mamma och pappa kom och hämta mig och när vi väl kom hem satt jag ett tag med mamma och pappa. pappa skulle tydligen iväg och hämta en telefon eller var det var helt plötsligt. när han kommer tillbaka har han minsann inte en telefon med sig! nej han har en ny data till mig!! :D alltså ni anar inte hur fiiin den är och hur bra den är. jag har hittat en ny kärlek HAHA! så igår satt jag och lekte med min data. kristian sov även här igår, vi tog lite roliga kort.
vaknade typ nyss och ska räkna matte och sen ska jag nog träffa natalia, hon sover här eller så sover jag där. jag tror hon kommer vilja sova här och leka med min data. hur som helst, uppdaterar kanske senare!
pussis!
bild ett, kristian och jag igår kväll
bild två, dani och jag imorse


min vackra vän

hej alla!
här sitter jag vid datan och kollar runt allt möjligt. idag har jag sovit bort hela dagen och bara vilat upp mig. det behövs verkligen sånna här dagar. mitt öga gör ont, men vill inte gå in på varför. hur som helst, imorgon är det tisdag därmed ska jag träffa mychelle som är i stockholm i några dagar. det var länge sen man träffade henne så imorgon blir det en heldag med henne. måste kolla runt i lite affärer och sådär. ska försöka hitta massa koftor och tjocka kläder.. för det behövs verkligen. senare på kvällen är det desprete och det måste man självklart se! sen är det onsdag och då tror jag att jag ska träffa klara och ida en stund sen på kvällen är det efterlängtade greys! ååh, älskar den där jävla serien. sen på fredag MINA VÄNNER, ska jag se mj movie- THIS IS IT! med min älskade family, gissa hur taggad man är!! sen på lördag är det halloween och det spenderas med natalia, OFC!
ja, ska fortsätta titta på tv .. eller ja, lyssna på musik och kolla runt på facebook! aja, hoppas ni har det bra!

citat från 2007;
vi gått flera steg utan varandra, men från och med nu går vi tillsammans!


alltid bland oss

igår var det 40 dagar sen vår älskade titi lämnade oss. vi var först på kyrkogården och sen gick vi vidare hem till iuliana. där det blev mat, skratt och prat. allt till minne av titi. precis så skulle han vilja ha det. mat, dricka, prat och massa skratt. jag har fortfarande inte förstått att han är borta, det går inte. det känns inte som du har lämnat oss, det känns som du finns bland oss forfarande. jag tror inte du förstog hur mycket du betydde för mig, hur mycket jag faktiskt älskade dig. jag försöker glömma att du är borta och tänker att du finns här bland oss, det är lättare för mig. jag saknar dig så mycket. igår insåg jag, att nästan alla har glömt sina problem... vi alla har insett att det finns ingen tid att förlora, vi måste alla hålla ihop och njuta av varje minut vi har med varandra. jag kände det igår, att alla andra också tänkte så. titi jag älskar dig så mycket, jag kommer alltid att göra det.

igår när jag kom hem gick jag och la mig direkt jag var så trött! nu är man vaken och det är inte så roligt att vakna till sånt här trist väder. tummen ner, till regn säger jag bara. jag är så trött på de svenska tråkiga vädret! aaah, snacka om att man vill härifrån när det är sånt här grått och trist väder. skulle nog vara roligt om folk faktiskt gick ut och gjorde något roligt, eller bara göra något. men neeej, ingen människa går ut i det här vädret. idag ska jag göra något iallafall, orkar inte sitta hemma och ruttna! juste, ni har väl ställt om klockan? woho, till mörkare dagar och kyla och mindre sömn! nej, nu ska jag sluta skriva om allt onödigt! hoppas ni har det bra!
romania höst 09. miss you guys :)


starbucks

nu sitter jag här och tänkte blogga lite kort bara.
jo, igår höll ju mary och jag i salsa. det gick skit bra!
vi är så grymma alltså, hahaha.
nu ska jag räkna matte och sen ska jag sova.
DET ÄR FAN HÖSTLOV!
LOVE IT!
aja, kort var det & de blir så.
pussis<3
dani & jag i romania höst 09.
alltid nr ett för mig, min enda och bästa bror!


* my soul miss you baby.

oj, det var ett tag sen jag skrev såg jag.
dessa dagar har det bara vart skolaskolaskola. i måndags hade vi två engelska redovisningar. på den första fick vi inte veta vilket betyg vi fick men i den andra redovisningen där min grupp och jag pratade om kuba så fick vi mvg! woho! var riktigt glad ska jag säga er, hahaha. igår hade vi inget speciellt. och idag ska jag prata med mary om salsan imorgon, vi ska ju hålla en lektion för skolan. det kommer att gå sååå bra. jodå, vi fixar det. jag menar vår lärare kan ju inte salsa så hon kan inte säga om det är rätt eller fel. lite roligt men det är bara bra för oss egentligen. hur som helst. så imorgon vet jag inte vilken tid jag slutar, menmen.
åååh, det ska bli så skönt med höstlov! sova bort hela dagarna och bara göra ingenting. kommer säkert vara så att jag kommer vara med natalia en massa haha. men ja, är skit trött nu och jag ska till skolan efter lunch eller något. nu väntar duschen och något att äta!


pictures

bilderna är en sammanfattning av helgen!








thank god its friday tomorrow!

hejsan alla :)
det var ett tag sen jag skrev såg jag. men ja, veckan har gått jävligt snabbt alltså. imorgon är det redan fredag, lite läskigt vad tiden går fort. men härligt ska det bli med helg. kom precis hem från skolan och mamma ringde nyss och sa att jag skulle ner till skärholmen, för vi ska köpa en vinterjacka till mig... det behövs ska jag säga er, eftersom det är så kallt ute nu! typ istid eller något. men hur som helst, veckan har gått bra. och mitt pluggande har gått bra den här veckan, fått mycket gjort. imorgon är det fredag då jag ska redovisa min religion till magnus, förhoppningsvist får jag godkänt också! sen vid sju-åtta tiden ska jag till klara på middag, med alla söta tjejer. sen under helgen får vi se, men jag tror ida och jag ska på någon fest, roligt ska det bli iaf! men hur som helst, ska gå och fixa lite här innan pappa kommer och hämtar mig så vi åker till skärholmen!
hoppas ni har haft en bra vecka! PUSS!
bjuder på en bild på mig själv, hahaha.. mupp :)


tack alla!

jag vill bara tacka alla jätte söta som grattade mig igår! det kändes inte som jag fyllde år, men tack vare alla gratulationer så kändes det. ni är alla sådär jätte söta, tack alla på facebook, msn, yahoo, bdb och SMS! skit söta och fina sms fick jag igår, även från folk i rumänien. hahaha, helt söta!
ja, idag är det den trettonde där med säger jag grattis till matilda! grattis, hoppas du får en underbar dag! men igår var jag i skolan där folk gratta mig lite hela tiden. satt med ida, klara, verra, natha och marre. vi dansade i klassrummet och skratta mycket. jag älskar att skratta, love it! men ja. ida, klara och jag blev kvara till sent.. det blev myyycket skratt och spring i cafet, menmen! hahaha! så jävla roligt, jag dör. dom där tjejerna komma skämmas som fan idag, men fan! man lever väl bara en gång!? senare på kvällen kom släkten. men först kom dani och gav mig blommor och sa grattis, stackarn hade jobbat i tretton timmar! men tack för blommorna dom är jätte fina! sen kom släkten, min fina söta släkt. jag fick pengar, smycken, kläder osv. fick massa samtal också, bland annat från min faster som gratta mig jätte mycket och vi prata om så mycket annat. sen moster i chile, sen min älskade morbror i chile... alltså det går inte en minut att inte skratta när man pratar med honom. alltså ni kan inte tänka er hur mycket jag skratta igår i telefon. hahaha, man blir alltid så glad när man pratar med honom, jag saknar honom jätte mycket!!! hur som helst, vi åt smörgåstårta SOM JAG ÄLSKAR! sen så åt vi lite tårta och sådär. jag har världens bästa föräldrar, som jag älskar jätte mycket! nu ska jag fixa mig och sen är det iväg till skolan!
hoppas ni har det bra! pussis!

bjuder på den här, älskade mormor<3


its my birthday!

bjuder på en tjockisbild som ida har på sin data på mig!
men idag är det min födelsedag! jippi säger jag bara!
tänk att jag är sjutton år nu, fan vad tiden går fort!
men ja, grattis till mig själv hahah vad mobbad jag är!
PUSSIS!


NR 1 <3

älskar dig baby' bro! lovelovelove!


partyparty

sitter här efter ett långt bad. sitter och kollar runt på facebook, love alla videoklipp som jag har laddat upp! lyssnar på puya-change. en låt som jag inte alls kan få nog av! love it! men ja, idag kommer det folk hit för att fira min lillebror. det blev ju inte något direkt efter hans födelsedag eftersom det var massor av saker som hände. men idag handlar det om dani och ingen annan! ska egentligen klä på mig och fixa mig men har fastnat vid datan som vanligt. idag blir det då, mycket mat och tårta! och presenter för danis del. 
igår var jag med nat, sofia och tani och fikade i stan, det var skit mysigt. och det var skit gott. efter det åkte vi till centralen och träffade juan och andrei. haha, helt roliga killar. dom stog och vänta med oss tills pappa kom och hämta oss. det var iaf en skit rolig kväll!  aja, ska inte skriva så mycket mer. hur som helst. hoppas ni har det super! jag har det super! :D
pussis!
bigpig & me igår!


life is good

hejsan alla :)
igår var det den mest onödigaste dagen! ville bara dela med mig det. jag börjar liksom tjugo i tre och slutar fyra. det är en lektion man måste gå på, så jag åker till skolan.. det tar ca 30 min. när jag kommer till skolan så har vi 5 minuter, ja ni läste rätt 5 MINUTER lektion sen slutade vi! gissa om jag var arg, fyfaaaan! jag kom till skolan i onödan, på riktigt! sen när man ska sätta sig och arbeta.. tror ni det finns någon ledig data? nej, så klart att det inte finns! nej, för alla är upptagna eller så funkar inte den. åkte hem iallafall, där jag kunde plugga! fick en del gjort och idag ska jag räkna matte när jag kommer hem.
förutom det, är livet great! pappa är i göteborg och kommer hem imorgon natt tror jag. på lördag ska vi fira min lillebror (jagvet lite sent, men det hade hänt så mycket den veckan dani fyllde år) och vet ni vem som blir hela 17 år NU på måndag? JO! JAG! tralalalal:D
nej, nu ska jag till skolan! hoppas ni har det bra!
pussis!
dragos, edy & me


back!

nu är man tillbaka på svensk mark igen. det känns faktiskt skit bra, känns bättre nu än vad det gjorde i sommras. jag var då borta i rumänien i fem dagar, fast det kändes som mycket längre. den här resan visste jag om redan i april, men höll det utanför bloggen för att inte min faster skulle råka se.
ja, min faster blev iallafall överaskad. det var så rolig, vi gick in på gården och började sjunga. hon vaknade och när hon såg att det var vi så hoppade hon upp och kramade om oss. jag kunde inte sluta skratta åt att vi lyckades! farfar blev jätte glad också, man kunde nästan tro att det var han som fyllde år. lite roligt, jag älskar min farfar så mycket. min faster skulle åka med jobbet över helgen klockan 14:00, när hon åkte så drog min bror och jag oss till mall... där det blev lite shopping och starbucks! min bror och jag gick förbi parken och där satt några som blev väldigt chockade när dom såg oss och frågade när vi kom, hur, varför? osv... vi satt där och sen rullade det på med folk som kom, alla var skit glada och vi också! så såg nästan varje dag ut. utekvällar! love it! som sagt, tiden gick fort. men det kändes inte alls som fem dagar, kändes som mycket mer! det var såå skönt att inte en viss person var där så behövde inte oroa mig alls! jo, min kära ruxy. hahaha, skit samma om ni inte vet vem det är. folk gillade svensk godis och åt som djur. saknar romania, men mitt liv är här. och jag älskar mitt liv här. rumänien är ett plus i kanten. hur som helst! se upp på facebook, bilder kommer upp där!
hoppas ni har haft det bra!
jag har haft det bästbästbäst med mina fina vänner!


IM IN ROMANIA!!!!!!!!

for er som inte visste, akte jag till romania igar. det ar sa skont har!!!
det ar skit varmt, alltsa vi dog igar!
tanker verkligen inte sitta vid datan, blev bara lite kort!
PUSS OCH HEJ!
IDAG BLIR DET VARA SENT UTE, STARBBBBUCKS, SHOPPA OCH KFC!
love to all of u in swedieland!
LOVE ROMANIA!!!!!!!!!


RSS 2.0