tack, tack så jävla mycket.

Precis vad jag behövde höra, tack, tacksåmycket!
seriöst orkar inte, kanske tid att lämna lite männsikor?

det kan vara bra ibland.

Jaha, idag var det typ skit jobbig dag, orkar inte med skolan.. inte kursen iallafall det är sjukt tråkigt imorgon börjar vi på en ny kurs, kemi.. -.-, ja, vi får se hur det går=/ - på fredag ska vi på vetenskapenshus eller nått tror jag, hur som helst hade semenarium idag .. sa inte så mycket, tråååååååååååk kuuuurs!

Ja, stanna i skolan lite till, eller två timmar till satt med Alex, Mohammed, Suraj och Richard. Alltid lika roligt att vara med dom, haha! Ja, vad gjorde vi? Typ inget, flumma runt bara.. Kom hem nyss och funderar på om jag ska sova för jag är sjukt trött, jag är typ hel död, sitter här och smsar liiiite, =)  Tittar på The war At home, geeeh, sen är det Grey's =D =D!! Jag är så glaaad, hihi.

Jag vill att stegveckorna ska börja, vill jobba med steg, haha.. men sen när det är steg klagar jag, hihi.

Juste, kom på! Freja is back in school, shööntshööönt! Haha, välkommen tillbaka sötis, haha =)

Jag vill att mamma och pappa ska komma sent, så jag kan sova lite, för sen när dom kommer ska jag hjälpa till med maten tror jag.. Aja orkar inte skriva mer(laaaaaaaaaaaaaaaaaaaat), Ciao.

(hör av mig till speicella människor, via sms, ingen mer data för mig idag TROR JAG!)

ekonomi prov.

Jaha, skola idag... orkar inte skriva så mycket idag, är skit trött logga bara in för att få lite musik av mohammed och sen lägga de på ipoden gah, orkar inte skriva mycket... vi hade prov idag.. det var väl helt okej. Det gick sådär, kunde inte ett skit, menmen... =) Vi får se hur det gick, vi får reslutatet imorgon=). Hur som helst, vill logga in på bilddagboken men det är hög belastning, jävla skit! Men ja, ska sluta skriva .. tittar på huvudet på gynning och smsar och chattar, aja ha trevlig kväll Ciao.

idag blev isabel myndig

Jaha, dagen började med att jag vaknade först av alarmet klockan 07:00, men jag somna så klart om och vaknade istället 08:00- jag är så seg haha, =) När jag väl kom upp, bädda jag sängen, fixa mig osv.

Gick vidare till skolan där vi hade samling och sen vidare till Ph-Samtal. Där Stefan och jag prata om Nico. Typ... Jag hatar att folk ljuger och gaaaaaah! Jag sa samma sak till Stefan, det som händer bakom dessa dörrar har ni inte något med att göra. Vad ska lärarna göra om jag slår han efter skolan? Angår inte dom. Han är helt störd ärligt. Han får fett mycket luft bakom skärmen sen när man frågar han han blir röd som en fucking tomat och typ leker osklydig, HATA,HATA,HATA. Han tror han har fett många kompisar, när typ alla snackar bakom hans rygg, så jävla synd alltså! Ja, ändå.. Redovisade Matte också, det gick väl bra=P(TACK RICHARD, haha!)- Ja, sen gick vi och käka, Monica, Mattis, Richard, Christian, Alex och Mohammed, vi gick till donken haha, tjockiiiisar.... maha=) Hur som helst, sen gick vi tillbaka till skolan där vi klockan 13:00 hade FB inför SV NP, det var inte svårt alls, tror inte att svenska blir något problem för mig alls=) Haha, hoppas jag iallafall=) Sen efter det gick jag hem,

Väl hemma, sov jag och sen åt jag lite medans jag tittade på Kyle XY, nu är det Grey's fast jag har sett det hundra miljooooooooooner gånger, haha det är så braaa =). Ja, snart ska vi äta middag, typ kyckling tror jag. Ja, sen måste jag plugga, för IMORGON har vi provm, "yeeei", haaaaaatar ekonomi så jävla mmmycket, uuuusch! Kommer säkert få IG, men ja, vi får se... får plugga mycketmycket nu på kvällen/natten, jaja, ska se på tv nu. Ha det nice, Ciao.

GRATTIS TILL ISAAAABEL 18-ÅÅÅÅR !
och grattis till adde 15 år<3

grattis i förskott

Jaha, igår var de skit nice.

Jag vaknade vid 10:40 ungefär, duschade och fixade mig och åt och allt. Sen åkte Mamma, Pappa och jag till Odenplan för att det var öppethus på Cyber, som jag gillade läskigt mycket. Det värka skitskit bra, halvdagar är perfekt för mig eftersom jag pluggar nog mer hemma och det är ju rätt så stort ansvar, men det är jag ju van vid eftersom jag går i kunskapsskolan. Där träffade jag också Richard och hans föräldrar, han gillade också skolan rätt så mycket.. Skulle vara nice om han också valde det, då känner man liksom någon där =). Träffade också Camilla och Maddo, Visste inte att Maddo gick där, det var nice att träffa henne också, det var ju fett länge sen! Men ja.. Lokalerna var fräscha och det ser shysst ut, och skolan i sig värkar bra, för mig.

Sen åkte vi hemåt, hämta Daniel och vi åkte till skärholmen för att köpra gratultaionskort till Isabel och Martin. Sen gick vi vidare till att köpa present till Martin, jag vet dock inte vad vi köpte, har ingen aning.. haha =) Sen åkte vi vidare hem, där vi åt, muuuums, gah det var så gott.. Jaja, sen somnade jag och jag sov ett bra tag, nicenice.

Senare vid 18:00 åkte vi till Mormor, hämta henne sen vidare till Gamlastan. Väl där gick vi upp till lägenheten och där var ju typ alla. Kusiner och massa folk. Det var nicenice, sen kom födelsedagsbarnen och deras kompisar. Så det blev mer folk. Vi åt massa mat, sjöng på 5 språk typ, haha.. sen öppnade dom presenter och sen åt vi tårta, det blev frukt för mig, gillar inte tårta haha =). Ja, man kände ju ingen utav deras kompisar.. men man började snacka med alla, och alla var skit snälla och sådär. Efter allt med släkten skulle dom på efterfest hos Karin som bor vid drottningsgatan...  Så vi gick dit, Isabel, Daniel, Isabels kompisar och två killar. Ja, sen kom vi fram till Karin, det var lite segt i början men det är det väl alltid? Ja, det var rätt så mycket folk och så. Och dom drack och allt, haha... jag satt för det mesta på balkongen eller i köket. I köket spelade dom kort spel haha, typ kaos spel. Ja, sen när alla typ var heeeeeeeel borta haha, så kollade vi på youtube och typ asgrava åt allt. Jag satt bara där och asgarva åt alla. Sen fick jag slå en kille också Mahaha =) 

Sen vid halv tre åkte vi hem, det var NiceNice.... Och Kära Kusin Isabel, Grattis i förskott.. På Måndag=) 
Juste! Isabel fick fina presenter =), en resa till Paris också av sina vänner... och sen fick hon smycken, lite annat som hon kommer behöva haha... och pengar. Men ja,

Idag, ska jag slappa orkar inte göra ett skit hahaha... ska nog sova och sådär, men ja... Ha det nice, Ciao. 

bra dag, idag.

Hela dagen började med att pappa väckte mig tio över sex, för vi skulle sjunga till mamma, och vi sjöng och gav henne presenter.. Hon blev jätte glad! =)

Sen gick jag såklart tillbaka i sängen och sov, sen  väckte Daniel mig och ba: Sara klockan är åtta! Jag hoppar upp ur sängen, bäddar den och slänger på mig några kläder och fixar mig snabbt, sen springer man då till skolan.. duktiga Sara kommer inte försent förstår ni! Var så skönt, haha... kom i tid och allt=).  Dagen började med en samlig, en rolig samling.. det är en sån skön stämning i klassen alltså! Ja, sen gick vi vidare till de nya lokalerna där vi satte oss i mörka rummet och gjorde ingenting, hihi=). Iaf, sen gick vi till lunchen där vi satt kvar som vanligt typ jätte länge, vaktmästaren fick skicka ut oss, för vi satt kvar så länge, så vi satte oss i soffan utanför matsalen och tog kort, dom blev jäätte fiiina haha=) Sen gick vi tillbaka till skolan och tog fler kort, mysmys. Haha, vi prata om sommaren, vad vi skulle göra haha=).

Sen gick vi till Alex, alla förutom Mattis. Monica och jag satt med Alex hund medans killarna spelade Guitar Hero. Sen kom bror och Redda också, vi stanna lite till och sen gick vi hem.

Väl hemma,. började jag städa, och laga mat med pappa. Fixa det sista innan alla skulle komma... och sen vid sju kom alla, släkten. Det var kulkul... Jag är så stolt över min kära släkt haha, så mysig stämning, alltid. Vi sjöng en massa och sådär, dom gick typ nyss..

Imorgon ska jag på öppethus på Cyber=), ska nog bli nice, måste dock upp tidigt med det blir nog bra ändå.. Haha, ja...Imorgon ska vi också fira min kusin som jag har sagt många gånger, men det är stort! 18år! Tyffing! jag vill också!

Aja, ska nog lägga mig nu, så godnatt och Ciao.

GRATTIS MAMMA<3


dagen du lämna oss.

Jaha, idag var dagen du lämnade oss, Morfar. Kom just hem från kyrkogården, vi var där i mörkret familjen och höll om varandra och tänkte på morfar. 2år sen nu. Vad ska jag skriva har inte direkt några ord kvar. Grät så mycket idag kan jag väl säga, inte något jag skämms för direkt.
 
Men ja, jag kan också säga Grattis till Antonio, ett stort grattis till honom!

Hur som helst, imorgon är det mammas dag kanske ska på tjejkväll senare vi får se hur det blir =), släkten kanske kommer hit och firar mamma imorgon, så vi går se. På Lördag ska vi fira min kusin 18år Yeeei! På söndag tror jag att jag ska vara med Monica och Matilda =) Trävligt.

I skolan, var är det som är nytt? Inget tror jag, eller jo typ, Barbie har blivit fjortis typ hon har börjat umgås med några tjejer som ja, kan inte säga att dom är fjortisar eller jag vet inte. Haha, hon är ändå så jävla wannabe så att det inte är sant.

Det är ju alltid lika kul när man har sina vänner där, dock utan Monica idag. Men Anna var där igen, hon har vart sjuk, men jag tror hon mår lite bättre nu, =)...  Och Monica du veet att jag äälskar dig jätte mycket och finns här för dig, alltid!

Ja, ska logga ut nu, orkar inte vara inne på datan är skitseg dom här dagarna, orkar inte vara inne på datan, orkar inte göra ett skit, bara plugga haha=) Aja, ha det nice. Vet inte när nästa inlägg blir, men Ciao.

orkar inte, inte idag.

Blir nog inget inlägg idag jobbig dag.

Du vet vem du är, som har gjort mig må som jag gör. Okej, Förlåt har du sagt men det ordet har jag hört så många gånger att det inte betyder något nästan. Om det är så att du vill ha det som förut får du göra så att det blir som förut också. Jag är så nära på att ge upp hoppet, för allt. ALLT.

Imorgon, är det 2år sen morfar dog- vi får se hur den dagen blir.

Och på lördag ska jag fira min ääääääääälskade kusin Isabel som blir 18 nu på måndag, yeeeeei=) GRATTIS I FÖRSKOTT ÄLSKADE=)

med mina sista krafter.

Gud, vad jag är dålig på det här.. Ena dagen är det för att jag inte orkar, andra dagen är det för att jag inte har tid. Jaha, skola, skola, skola.. så ser mitt liv ut.. dränka mig i skolarbete och en ny kurs, snark. Det är rätt så intressant med den är så seg haha. Ja, idag har det var en mindre bra dag... speciellt på slutet av dagen men JA! Det blir lite paus med vissa människor som har sårat än litegrann, men ja. Vad mer? Orkar igentligen inte skriva så mycket mer,.


Snart är det den 24januari , 2 år morfar.

Jag orkar inte med jobbiga människor, det finns VISSA(inga namn)- som leker fett mycket i skolan som man bara vill slå ner så fort man ser dom, och inte bara jag som stör mig på dom här personenerna haha"björnen" HAHA! så jävla bäst, björnen! haha! Men ja, usch på sånna människor som tror dom är kungar usch usch.

Sen finns det då människor som är vädligt snälla men ändå jobbiga. Hur ska man kunna förklara? Personen är helt underbart snäll verkligen, men sen börjar personen skämta om sånt som du inte vill, det klart man skrattar och ler åt det eftersom man inte vill göra den personen sur eller något. Men idag, kunde jag inte skratta längre, orkade inte fejjka allt. Så jag typ bröt ihop och orkade inte mer.. Du vet vem Du är.

Jag älskar dom som är vid min sida, var och när som helst. Jag älskar dom överdrivet mycket. Dom personerna är dom viktigaste för mig. Sånna som ställer upp när du behöver dom, sånna som finns där när du gråter eller är glad. Och utan min släkt och mina vänner skulle jag nog inte kunna klara mig alls. Så det ända man kan säga är tack för allting och allt.

Guud, jag tänker så mycket just nu på för mycket, borde inte tänka så här mycket. Det borde vara olagligt att tänka SÅ HÄR MYCKET. Usch, vad jag har ont i huvudet just nu-ångest. Ja, vad ska jag berätta mer? Igentligen har jag inte så mycket att berätta. Men ja vi får se om imorgon blir en bättre dag- Hoppas jag. Men ja, Ciao- kanske skriver imorgon om jag har tid eller ork.

underbart

Har just fixat klart alla bilder som jag printat ut och lagt upp dom på mitt rum, i fina ramar och allt, skit nöjd! Gah, blir så glad när jag ser på dom=)! Ja, var i Rotebro haha det är alltid kul att träffa moster och kusin haha, vi är som en liten familj tillsammans alla vi. Haha, vi prata om massor... om ja, allt. Min kära kusin fyller 18 den 28, så det blir nice, skit nice. Tiden har gått så fort, känns liksom som igår sen vi lekte och allt, men ja.. Känns kul att hon fyller år, nu får hon göra SOM HON VILL, gah.. jag vill också! två år kvar för mig, eller typ tre men ja. Min moster är så rolig att jag dör, haha! Hon snackar så mycket om allt, haha! (Isabel och Daniel vet vad jag menar, kan inte skirva det här) haha! Ja, vi åt lite, tittade på youtube, skit kul! Sen åkte vi hem, eller till skärholmen, vi åkte och åt på pizzahut, skit gott.. aja ska inte skriva mer håller på att chatta med Matilda, hon tvingar mig att läsa något, och med Mohammed chattar jag med så klart haha! Aja Ciao.


hur dåligt som helst.

Jag vet jag vet! Har inte skrivit på hundra miljoner år, med det blir så ibland haha. Har vart så upptagen på sista tiden, pluggat en massa och läst också... Mycket plugg- nästan så att jag inte orkar göra något mer, men ja. Ska bättra mig, haha. Sov hos mormor igår så ja, nicenice=)... Massa sms blir det ju alltid, med trevligt folk... Idag ska jag till Rotebro till min kära Kusin, som typ ska ut senare eller nått haha, men ja. Rebiik skulle med igentilgen men det blev inte så eftersom hon är skit förklyd, någon annan gång isåfall. Men ja, orkar igentligen inte skriva så mycket mer, det får nog kanske bli lite mer senare ikväll när jag kommer hem, vilken tid jag kommer vet jag dock inte. Så ja, ha det trevligt och jag skriver kanske lite mer ikväll. Ciao!

answer with a kiss.

Jaha, idag har jag vart i skolan. Inget speciellt igentligen, eller jo jag hade fb, inför sv np. Gick väl bra det var lite små kul att sitta där och diskutera om en text och sådär. Efter det gick jag med Matilda,  vad gjorde vi? Typ pluggade. Visade mina engelska dikter till Erik också, han gillade dom jätte mycket, wihu=) Han sa att jag skulle göra två diktanalyser, och sen sa han: Sara lägg inte ner så mycket arbete på det, skriv bara kort. Okej, det är klart nu iallafall.. det är verkligen skit kul med engelska tycker jag.. bättre än matte iallafall..
 imorgon borde jag redovisa steg 17, kan väl lite inte sådär jätte mycket men jag kan liiite haha. Ja, sen får vi se hur resten går=)

Ja, idag satt Matilda och jag med Stefan och prata om det sån hände igår, med Ac .. Han var väl lugn Stefan, han TYP vad om ursäkt om att han skrek och sådär, typ. Men han lyssnade på oss iallafall och det var skönt. Men jag hatar Ac, HATAR henne! GAH! "ge hit mobilen", "ta av dig jackan", "ta av dig skorna", "ät inte här upp ät där nere", jävla skolpolis ärligt talat!
Jaja, Ändå.. Sen gick vi på en typ teater av Friends, det var intressant att se, men jag själv ser inte mobbning i skolan.. alla har någon att vara med.

Men ja. Efter det skulle min bror och jag träffa mamma vid posten väl där berättar mamma att pappa ligger på sjukhus! och jag var skit chokad och jag fick reda på att han inte kunde röra sin arm, alls. Så ja, nu ligger han där, stakars pappa! Men han sa att han kommer hem imorgon, eller han sa mer"jag bryr mig inte om dom inte släpper ut mig, kommer skirva på papper för att jag går emot läkarnas villkor"- pappa gillar inte direkt sjukhus.

Har pluggat och allt och snart ska jag läsa vidare gg, är på tredje boken läste ut den andra igår natt. Och nu ska jag läsa den tredje, måste ju läsa ut den idag så jag kan börja på den fjärde haha, börkerna är grymt bra! Hur som helst ska gå nu.. eller typ ska kolla runt lite mer på internet och sådär sen stänger jag nog av datan och börjar läsa. Aja, ha de nice. Ciao.



Jag saknar dig David!

jag saknar dig hemskt mycket.

Morfar, snart har det gått två år. Två år! Det känns som igår då allt hände. Just den kvällen minns jag väl och jag tror inte jag kommer kunna glömma den, jag kan inte. Då jag var hemma låg där hemma, var irriterad över Laura. Så kom mamma in gråtande i lägenheten och jag förstår vad som har hänt. Mamma sitter och håller om mig för jag sitter och gråter. Mamma frågar Daniel och mig om vi vill åka till Tata. Vi säger att vi vill och vi åker bil. I bilen sitter jag bara och gråter, tyst. Jag var så ledsen.. jag kände hur mina tårar börja bränna mot min kind. Jag ville verkligen inte tro att det var sant. Jag kunde inte tro det. Han var borta, föralltid. Tata, när jag såg dig ligga där lugn och stilla, inga slangar och inget. Du var så finklädd och min moster låg där brevid dig och höll om dig. Det gick musik i bakrunden och alla grät. Jag stog vid dörren ett tag, jag var så chokad över att der var du, det såg verkligen inte ut som du. Jag går till min mormor och kramar henne, hon kan inte sluta gråta, jag är stark tänkte jag, jag kan inte gråta inte nu, nu måste jag ta hand om mormor. När jag går fram till dig, grät jag tyst för mig själv jag satte mig på det blöta golvet, efter att alla kommit in med blöta skor. Jag satt där med huvudet i knät och grät tyst. Jag gick upp och min moste låg inte kvar där hon hade gått ut, jag ser att det bara är jag kvar. Jag lägger mig brevid dig och jag har mitt huvud mot ditt bröst och jag gråter. Som jag brukade göra när vi satt på soffan när jag luta mitt huvud mot ditt bröst och hörde ditt hjärta banka, nu baknade det inte mer. När jag var ledsen häll du om mig, och varje gång mina tårar föll mot ditt bröst, dunkande ditt hjärta fortare. Nu låg jag där, jag grät jag hörde, ingenting. Jag grät jag ville att mina tårar skulle få ditt hjärta att dunka igen. Jag vill få det att börja fungera igen, allt. Jag låg där och jag sa till dig: Tata, snälla du kan inte lämna mig här, inte nu jag behöver dig snälla.. (menpåspanska) Jag grät ännu mer när jag inte hörde att du inte svarade, jag grät, jag grät. Reste mig upp och pussade dig på huvudet. Sen satt jag där och titta på dig och i ena sekunden var jag så arg! Jag tänkte bara: Hur kunde du?! Var du tvungen att lämna mig här?! Jag var så arg att han inte fanns mer. Sen såg jag på honom och jag tänkte, Jag kan inte vara arg.. sen gick jag fram till honom igen och la mig där brevid honom. Jag kände mig så säker där, ingen kunde göra mig illa, ingen. Jag låg där och jag grät. Jag blunda och tänkte på allt vi gjort tillsammans. Och hur det skulle se ut utan dig. Efter en timme och tretio minuter åkte vi hem, jag kunde inte sova utan jag låg där och grät. Bara grät. 4dagar senare skulle begravingen vara och jag hade inte vart i skolan på en vecka ungefär. Jag orkade inte, jag ville inte att folk skulle se mig så som jag mådde. Jag orkade inte med att folk skulle tycka synd om mig och fråga hur jag mådde. Det räckte redan med alla morfars vänner, nära och kära som frågade hur jag mådde, vad trodde dom, att jag mådde bra eller? dom vet ju hur jag mår då är det ju onödigt att fråga tänkte jag. Begravingen, den hölls i Skogskyrkogården Helig Kapel. Det var verkligen jätte fint och det var massa människor. 400 pers kanske mer? Släkten satt längst fram brevid kistan. Efter alla hade gått ställde jag mig vid kistan där ditt huvud var och jag grät, jag grät, jag grät. Jag höll min hand mot kistan och tänkte det här är sista gången jag någonsin kommer vara såhär nära honom. Jag grät bara jag tänkte på att det var du som låg där inne. Kunde du inte med mig? Ta med mig, för du var en sån stor del av mig, du ÄR en stor del av mig. Jag orkade inte tänka just då, tänka på hur det skulle se ut utan dig. Jag tänker på dig än idag, Tata det har gått 2 år och jag tänker på dig VARJE dag, går inte en dag utan att jag tänker på dig. Jag saknar dig så hemskt mycket Tata, Kom till mig eller ska jag komma till dig? Jag älskar dig.

image55

goosip girl.

Läste ut goosip girl igår, första boken. Läser Andra just nu, det är grymt bra alltså! Jag tittar på vänner just nu och ska snart se på lite mer tv, plugga måste jag nog också göra.. det är så skönt i skolan det är vekligen skit lungt nu. Men ja, ska plugga lite, smsa, läsa, kolla på tv och lite av allt möjligt, ska nog stänga av datan nu eller iallafall logga ut ur allt och börja plugga så jag får det gjort så jag kan chilla sen haha. Så vad ska man säga? Har inte så mycket att berätta förutom att Den där Jävla mobil regeln som dom borde ta bort! Hatar AC! HATAR HENNE! GAH! Iaf, ska plugga nu.. Ha de nice=) Ciao.


"det är mellan dig och mig".

Pratar i Telefon med Världens Bästa<3
(Kanske skriver senare, om jag orkar)

(jag älskar er underbara flickor!)


film helg.

Jaha, igår sov jag hos mormor..

Men innan det var vi på bio. Mötte Matilda vid 17:00 vid tunnelbanan, hon var med Redda och vi väntade på Alex och Mohammed. Vi gick alla tillsammans till Heron City. På vägen dit ringde Marian(whatever) och han ville berätta att han hade köpt ett hus i Knivsta och att "mitt" rum hade ett stort badrum och en stor garderob och att han ville att jag skulle komma till dom för att min lillebror fyller ett år snart, typ nästa vecka.

Väl framme i Heron City mötte vi Monica och Richard som betalade våra reserverade biljetter och sen gick vi upp till donken där vi åt, Richard åt. Det var ett bra tag tills filmen skulle börja så vi satte oss där uppe bara. Men sen ställde vi oss i kö, 20min tog det att komma fram och beställa popcorn och sånt, det var FULLT med människor. Sen gick vi in för att se Alien vs Preditor. Filmen, hur ska man säga.. den var Okej.. men igentligen typ sög den hahah. Ja, vi ska typ gå på bio nästa vecka också. Det är kul att gå på bio=)

Sen efter filmen skulle vi gå och vi typ stog där inne och gjorde ingenting, jag köpte glass dock. Sen gick vi tillbaka till Skärholmen och Redda åt min glass haha. Monica och Richard tog bussen vid polisstationen medans vi andra gick upp för trapporna, eller ja, inte Redda han klättrade upp men ja. Det gick väl bra ändå. Sen skulle vi gå igenom centrum.. Väktarna gick där inne och sen såg vi en väktare med en hund och då sa mohammed att dom släpper ut dom på nätterna.. Haha. Sen sa väktaren ni får gå ut nu, för vi ska låsa centrum nu. Det var mörkt och typ helt tyst och så sa han: Jag går mer er ut. Inte för att vi hade tänkt att göra något men ja. Sen gick Alex och Mohammed, medans Redda och Matilda följde med mig till Vårberg, Så snällt utav dom=) Sen hörde jag någon springa och så kom det två styckna springade emot oss, och jag börjar liksom skrika. Men ja, det var Rebecca och Daniel som hade vart på Heron City två timmar bara för att vänta på oss och sen skrämma oss, dom lyckades iallafall att skrämma mig haha.

Ja, sen kom vi fram till mormor där Daniel och jag gick in. Väl där, tittade vi på film, den på femman typ Analysera mera eller nått sånt. Den var rolig. Sen åt vi pizza, så jävla gott haha. Sen la jag mig i sängen och läste Goosip Girl till klockan halv två på natten haha. Sen la jag mig.

Vaknade vid halv elva och satte mig och forstätta läsa GG, som är så jäävla bra! Ja, sen ringde jag Matilda vid ett och vi bestämde oss att träffa oss klockan halv två. Vi träffades och vi hyrde film i Bredäng. Vi hyrde Jakten Efter Lycka och Bordertown.. Båda har jag sett men dom är så bra att jag kan se dom hundra gånger till. Sen när vi skulle hem till mig, träffade vi Tintin på tbanan och vi åkte med henne. Sen när vi satt där träffade vi Danne och hans bror. Sen skulle Matilda, Tintin och Jag av i Skärholmen, Tintin skulle träffa Christina så vi träffade henne vi också. Sen gick Matilda och jag vidare hem till mig. Väl där väntade vi på att Rebecca och Angelina skulle komma och dom kom efter 20min eller något. Så ja, vi tittade först på Jakten Efter Lycka och så ringde det på dörren, jag gick och öppna och det var Christina och Tintin. Dom satte med oss och tittade på filmen, efter filmen gick dom. Och vi fortsatte titta på film, så nice ju.

Hur som helst, dom gick efter filmen och nu sitter jag här, väntar på att Pappa ska komma hem, han åkte för att hämta Mamma från jobbet.. Sen ska vi äta, är rätt så hungrig fast vi åt 6påsar popcorn haha.

Imorgon back in school, där det börjar med seriösa grejjer. Usch vad jag inte orkar! Men ja, vad ska man göra? Måste man, så måste man. Aja ska sluta skriva ska se på bilder som jag ska printa ut och lägga upp på mitt rum=D Så, Ciao.


oh, yes i do.

Jaha, igår orkade jag inte skriva eller jag glömde.. kom på det senare men ja, det blir som det blir. Kom just hem från Solna, där det alltid är lika trevligt.. typ. 

Ja, idag vaknade jag vid 07:00 av att väcksrklockan ringde, ville sova i hundra år till! Orkade verkligen inte gå upp... Men kom upp till sist iallafall.. Bädda sängen precis som vanligt.. Och sen fixade jag mig lite medans Oc gick i bakrunden. Sen ringde Suraj och jag prata lite med honom..

Ja, gick till skolan vid 08:30 där jag satt ett tag med Alex och Monica. Sen kom Suraj och jag typ hoppa på honom jag var verkligen glad över att se honom. Gick sen vidare till samling som vi hade med käraste Pontus. Han snackar så jävla mycket, om igenting! Så till sist ställde jag mig upp och sa att nu går jag och det gjorde jag också. Rebecca hade köp Converse så gick och titta på hennes fiiina skor och hon passa skit bra i dom också! Satt mycket med Angelina och Rebecca idag, det var skit kul. Ja, hur som helst sen i slutet av förmiddagen satt jag med Matilda, Monica, Richard, Alex, Mohammed och Christian.

Ja, sen gick vii till lunchen där vi åt. Och sen gick vi till donken där vi åt lite glass. Sen gick vi upp för dom joooobbiga trapporna, för hissen funkade inte. Men vi gick till Alex ett tag det var nice där asså. Hans hund är sååå söööt och liiiten. Ja, sen gick vi vidare till mig.. Men Christian skulle hem han åker ju till "Belgien" typ imorgon eller nått.. Haha, vi gick iaf, till mig och där sjöng vi massa singstar så klart det är verkligen kul haha.. Sen spelade vi Guitar Hero så klart.. Alla spelade förutom jag hahah.. Asså det är så tråkigt hahah.. Men ja, jag satt och smsade massa trevligt folk... Sen satt jag med Richard och Alex i soffan och vi skicka massa sms till alla hahaha sjukaste smset det stog typ "hej, alex vill våldta dig i ansiktet" och massa annat hahaha.. Det var sjukt kul att några blev rädda haha! Ja, hur som helst sen gick Monica och Richard. Men resten stannade.. Juste! Redda kom! Den jävlen! Haha... Han ringde mig han ba: Nej men jag kan inte komma jag fick inte... sådär sen jag ba okej och sådär sen lägger jag på. Sen börjar Monica skrika, Richard skrika, Matilda skrika och Daniel och jag ba shit vad händer liksom, så vänder jag mig om så står Redda där och jag börjar skrika han skrämde mig som fan alltså! Haha, hur som helst... Sen la spelet ner helt så vi sluta spela och tittade på Oc och sen gick dom.

Hade 15 min på mig att fixa mig för att vi skulle åka till Solna. Smsade massa med Rebecca, MASSA! Haha, det är så kul! Väl där åt jag skit mycket, har så ont i magen nu alltså. Ja, och vi var där ett bra tag vi kom hem typ nyss... Så jaa, Men eftersom Roxandra är sjukskäterska gjorde hon akupunktur, hade verkligen så ont i magen! Ja, vi sjöng singstar där också haha, alla älskar Rock Ballads asså, den är så grymt bra! Ja, och sen åkte vi hem..

Nu sitter jag här och har ont i magen.. Mamma och Pappa sover tror jag och Daniel vet jag inte vad han gör haha.. Ja, lyssnar på musik och pratar med lite trevligt folk.. Men ja, ska sluta skriva nog.. Eller ja..

Imorgon ska vi på bio och se Alian vs Preditor 2, kommer bli sjukt kul =D Jaja, ska forsätta prata med lite människor.. Ciao.

en mycket bra dag=)

Jaha, sov 6 timmar efter att ha vart vaken 31 timmar(a). Skola klockan 09:00. och klockan 09:30 hade vi Fb inför Sv NP. Ja, vi satt och diskuterade ett bra tag, det var väl intressant. Man lär sig ju massa saker och man förstår hur andra tänker. Iaf, efter det kpasset så gick jag in i klassrummet där jag satte mig med Richard, Monica, Mohammed och Christian. Vi satt där och pratade och jag satt och smsade med Rebecca också. Hon kom inte till skolan idag, hon hade ledigt så hon kommer imorgon, yeei! Men ja, sen kom Matilda vid 11:00 tror jag, hon hade försovit sig så ja.. sen kom Alex också och satte sig där med oss, Mohammed hade gått vidare till sin SSA lektion. Monica och jag tog Alex mobil och kollade runt lite och gjorde lite annat(haha!)...

Sen gick vi alla hem till mig, bjöd alla på glass, haha... och sen kollade vi på film, Alian vs Predator. Monica och Matilda blev jätte rädda medans några andra satt och skratta och andra bara var tysta. Filmen var iaf, rätt så bra. Vi kanske ska se på tvåan på lördag.. eller någon annan film, vi får se hur det blir. Sen efter filmen satt vi i köket och prata och skratta åt Alex, haha! Sen gick Christian.. medans vi andra fortsatte med singstar.. haha, det är så kul att köra, fast jag vinner dock hela tiden typ.. så dom andra ba-.- vill inte köra med sara... haha. Iaf, sen i slutet spelade vi alla "pass the mic" det var skit kul... Richard sjöng också! Och han var duuuktig! Vi vann typ 8-4, men killarna tog det som om dom vann, haha det var skit kul. Sen gick dom. Och jag städade lite.

Mamma kommer vid 18:00 och vid 19:00 kommer PAPPA hem, yesyesyesyesyesyesyesyesyesyesyesyesyesyes!! Jag är sååå glad att han kommer hem, har saknat han såå mycket! Åhhh, pappa kommer(aaaaa)!

Kollar på Oc, men ja, det är typ slut nunu... men ja...
 
Imorgon är det då skola vet inte vad vi ska göra, det får vi se. Blir väl att bara sitta där och softa haha som vanligt.

Har inte ätit något idag heller.. åt inget på morgonen, ingen lunch vi får se om jag äter nu på kvällen, bara om jag orkar göra något haha.. Borde nog börja plugga imorgon så jag kommer igång.. måste ju iallafall få G i alla ämnen så ja.. =) Men jag klarar mig nog, som jag alltid gör. Nu ska jag titta lite på tv, Grey's är snart på 5:an så det ska jag se på fast jag har sett den hundramiljoner gånger.. men det är grymt bra!

Idag fyller Camilo år, grattis på 15-års dagen=)och imorgon fyller Valle år=)


Jaja, nu ska jag sluta skriva Ciao!

come home, i miss you<3

En del av mig saknas, kom till tillbaka till mig. Jag saknar dig mer än du tror.
Jag älskar dig jätte mycket, och som sagt jag saknar dig hemskt mycket.
Michelle <3 Sara. Älskling kom hem så jag känner mig hel igen<3
image51

school day

Jaha, nu sitter jag här vid datan och är väldigt trött.. sov INGET inatt så jag har inte sovt något. Så jag var uppe hela natten, lyssna på musik på min ipod och kolla på massa tv.

Sen klockan 06:30 så hörde jag att mamma var uppe så jag gick in på hennes rum och låg där ett tag, sen vaknade min bror och så gick mamma till jobbet. Jag var verkligen pigg... lite för pigg och glad. Fixade mig och sådär.

Sen vid 08:30 gick jag till skolan. När jag kom till skolan kunde man inte komma in eftersom vi har bytt portkod! Iaf, kom in till skolan träffa alla söta människor. Det är så kul i skolan haha, alla är liksom där. Ja, vi började dagen med en samling där Stefan berätta om hur han smällde smällare när han var liten, ja.. han gav oss lite tips hahah! Han är så rolig. Iaf, sen klockan 10:00 hade vi fb, inför NP, SV. Aah! Det låter lätt men ändå när man väl sitter där, i tysnaden och ska läsa allt och skriva guuud! Vårt första NP är den 5/2 och sen har vi den 7/2. Typ skit snart! Efter en timme pratade gick vi till anslagstavlan och se vilka grupper vi var i, och jag var i grupp C, men typ alla. Sen efter det var det bara att börja med sin sista terminsplan... så skööönt! Haha, ja vi slutade 12:00, men såklart att jag stanna i skolan haha! Först gick vi och åt i matsalen, Monica,Richard,Alex,Matilda,Mohammed,Christian och Jag. Vi satt där ett bra tag nog och pratade om Göteborg och Gröna Lund, Haha! sen fortsatte vi tillbaka till skolan för Richard, Alex och Mohammed skulle typ spela, så vi satt där ett tag i Aulan och typ gjorde ingenting. Hur som helst sen gick jag ut och satte mig med Redda,Isa,Abbas och Robin. Sen pratade jag med Suraj ;O- som jag saknar jäätte mycket! Han är ju inte i Sverige så ja, det var kul att prata med honom=).
 
Iaf, sen efter typ 35 min gick jag hem och nu sitter jag här och tittar på vänner. Men det är slut typ nu haha, så nu kommer Fresh Prince in Bel Air, och sen Gilmore och sen OC(a) haha...
Jaja... Ciao.


more like whatever.

Skrev inget igår pga, att jag sov hos min mormor. Men ja, igår vid tio i tre mötte jag Matilda nere i centrum och när jag träffa henne prata jag med Mychelle i telefon eftersom hon redan var i heron city och kände sig lite ensam(haha) så jag prata med henne i telefon. Vi var i centrum typ 20min vi väntade på Redda, medans vi väntade på Redda fick jag sms av min bror där det stog "kom till donken, angelina är här". Jag gick till donken och träffade Angelina där, som jag inte hade träffat sen julavslutningen. Så det var kul att se henne=). Iaf, sen kom Redda till sist och vi gick till heron city.  Hela vägen prata Redda med Mychelle.. Som sagt vi skulle se på Bee Movie, sen var skiiiit söööt., jag gillade den faktist jätte mycket. Hur som helst efter filmen, gick jag och åt på donken(a) och sen fikade vi. Sen skulle Mychelle ta bussen till centrum medans vi gick, Matilda, Redda, Daniel och jag. Haha, det blev massa snöbollskrig och kasta snöbollar på bilar och ja, sånt där, hihi. Ja, när vi var vid centrum började Matilda och Daniel kriga. Haha, självklart hjälpte jag Daniel, och Matilda blev mulad alltid lika kul alltså=) Haha, sen gick vi i centrum, allt var stängt och det var mörkt. Sen fortsatte vi gå mot mormor och väl där, var min kusin där, Maria. Haha, vi åt popcorn och lite sånt. Och sen kom min morbror och hämta Maria. Och kvar blev min bror, mormor och jag. Vi såg på massa filmer som gick på tv och sådär. Jag satt på soffan titta på filmer och smsa med maaaassa folk haha=). Iaf, sen vid 02:00 gick jag och la mig. Shööönt!

Vaknade först vid 07:00 av att jag var törstig. Sen somna jag om och vaknade vid 11:30 ungefär. Åt "frukost" haha, pizza(a).. sen somna jag igen vid 13:00 och vaknade vid 14:00 kanske. Och imorgon, är det skola! Jag kunde inte somna igår för jag satt bara och tänkte på skolan, jag orkar inte plugga mer, sista terminen också med alla underbara! Uuusch! Jag vill inte, Np också. Det ska ändå bli skönt att sluta, liksom ... men så sorligt att lämna en skola som man trivs i och sådär. Men ja, ikväll ska jag nog titta på lite tv och äta lite kanske. Ska nog lägga mig tidigt idag, är skittrött och vill vakna imorgon klockan 07:00- btw, vi börjar 09:00 för dom som inte visste:) Jaja, Ha det nice, Ciao.

i miss you

Jag älskar dig sjukt mycket Michelle Silvergren!
vi har gått många steg utan varandra, från och med nu går vi tillsammans!



"nothing can keep us together"

Jaha, gick och la mig rätt så sent igår satt och prata med Matilda till halv fem! Det var väl intressant samtal vi hade, men fortfarande massor du inte vet(haha!) Ändå, idag har jag inte gjort så mycket vaknade vid 13:40 av att jag grät, varför jag grät, vet jag inte? Minns inte vad jag drömde, inget! Men ja, mamma och Daniel var inte hemma när jag vaknade vet inte vart de var, men de var inte här iaf. Hur som helst när min bror kom hem, så tittade vi på The Holiday, den var faktist skit bra! Man tittade extra mycket på snyggingen Jude Law, Han är För Snygg alltså! Iaf, Efter att vi sett filmen skulle jag hjälpa mamma att laga mat, och vi åt för ett tag sen vi åt Oxfile med Potatisgratäng och med Sallad. Jag gillar inte oxfile så mycket så, ja.. blev mest Potatisgratäng med massa Sallad=) Ja, ändå.. sen satte Daniel på Ringaren Från Notredam,filmen är så söt och så jävla sorlig.. helt ärlgt får jag lite tårar i ögonen när jag ser filmen. Iaf, duschade typ nyss och har bytt sängkläder, nicenice.

Iaf, imorgon ska jag på bio med Matilda sen ska Daniel komma med någon jag tror Marina men är inte säker.. och vi ska se Bee Movie som jag har velat sett ett tag nu men imorgon ska vi se den! Jerry Seinfeld, Rennée Zellweger, Chris Rock, Oprah Winfrey är med i filmen och gör rösterna.. grymt asså! Är skit trött just nu och vet inte vad jag ska göra nu, tror det blir någon film och tjockisäta framför tven haha, Yes! Snart kommer pappa hem... Wiiiie=) Juste! Shit, vi börjar skolan på Tisdag! Jag orkar inte! Lovet har gått så fort, jag har haft det skit kul under lovet. Åh jag orkar inte! Massa NP, Åh! Det ända som är bra är att man får träffa alla snälla människor i skolan, men annars suger de ju! Sista terminen med mina älsklingar, Usch! Sista gången i Gamleby, Vill inte! Aja, ska prata med lite trevligt folk nu så ja, ha en bra kväll söta människor.  Ciao.

wonderful day

Jaha, idag har det vart en bra dag, hihi.. vaknade vid 13:00 och då kom min mamma in i mitt rum och frågade om vi skulle gå på bio, och självklart sa jag, ja. vi gick vid 13:40 ner mot skärholmen för att lämna tillbaka filmerna sen fortsatte vi mot heron city där vi såg Enchanted där Patrick Dempsey spelar och han spelar sjukt bra! Amy Adams som är sjukt söt i den här filmen. Henne känner jag igen från Doubt. och häxan spelar Susan Sarandon som spelar jätte bra och jag älskar scenen där hon stoppar alla bilar i NY. så tufft. Iaf, filmen var skiiiitbra, och matilda jag ska se den med dig också för den var så bra så jag kan se den 834 gånger om inte mer haha. Iaf, sen skulle vi hem och på väg hem hyrde vi två till filmen. Music and Lyrisc som jag tittatde på nyss, den var söt den också. I filmen spelar den sjävklara Hugh Grant, han är så bra. och så spelar Drew Barrymore i filmen, hon är sjukt söt! hur som helst filmen var bra men alla skulle nog inte gilla den. men ja, sen hyrde vi The Holiday som jag har hört är jätte bra. i filmen spelar Cameron Diaz, Kate Winslet(som är med i Titanic, hon spelar Kate), snyggingen Jude Law är med och Jack Black. ska se den imorgon=) Ja, men efter bion hade jag besök här hemma av älskade vännerna och dom som var här var Matilda, Redda, Alex och Mohammed och vi sjöng massa singstar trevligt var det ju självklart. vi åt Gio som mamma gjorde och det va jätte gott, haha fråga mohammed! Hur som helst nu är klockan 02:55 och jag pratar med matilda i telefon och jag känner att det kommer bli ett långt samtal så ja.. här kommer det lite bilder från ikväll som jag tog med mohammeds kamera, ingen går säkert när sara har en kamera i handen visst? mahahha=) se och njut älskade människor. Ciao

massamassamassamassamassamassamassamassamassamassa kärlek till dig matilda<3


film mys.

Hyrde film idag, Freedom writers såg jag först den var grymt bra! den borde alla se! filmen var lite sådär sorlig och jag fick lite tårar i ögonen ibland men den var verkligen jätte bra! och i filmen spelar Patrick Dempsey som är känd från Grey's Antomy. och Hilary Swank som jag känner till från Beverly Hills 90210! såg just klart på bordertown den var också bra, lite småläskig och hemsk men det var skitbra och den borde nog också alla se haha. I filmen spelar Jennifer Lopez som spelar Lauren Adrian och hon spelar verkligen skit bra och så är Antonio Banderas med som spelar Alfonso Diaz och han spelar också skit bra. Snart ska jag titta på Knocked up, har hört att den är jätte rolig. och i filmen spelar Seth Rogen som jag känner igen från 40 year old virgin och den självklara Katherine Heigl från Grey's Antomy. ska se den snart efter miniserien på femman Talk to me=) så ja..vi får se om jag skriver mer idag men jag tror nog inte det. imorgon ska jag lämna tillbaka filmerna och kanske hyra några till, jag älskar att titta på film hemma, i soffan och bara ha det mysigt=) Aja, ha det nice.. Ciao.
Om ni vill hyra filmerna ser dom ut så här:
image35image36image37



ända inlägget för idag tror jag.

Idag kommer jag nog inte ha tillgång till data så mycket men ändå. Ska nog inte göra så mycket idag ska nog läsa lite goosip girl det är ju så jävla bra.. kan nog ladda upp lite bilder som jag fick av matilda ändå. här kommer dom se och njut små barn:)


read this, everybody.

Tjejer är otroligt jävla känsliga, även fast vi oftast inte visar det. Vi blir sårade sjukt snabbt. Vi är sjukt svartsjuka. Det kan räcka med att killen man killar står i samma bild som en tjej och man sitter och gråter!! Man får en klump i magen och orar sig hela tiden, är han otrogen.. är han inte? Om killen man gillar snackar om en tjej, vill man bara skrika håll käften jag bryr mig inte, hejsan jag finns! liksom. Kom ihåg det killar, tänk på sånt innan ni börjar snacka om hur underbara era tjejkompisar är! Vi är väldigt känsliga med dessa punker, vi skrev INTE listan för att det är kul! Tjejer ; Kopiera den här listan och lägg in den i din egen playahead/bilddagbok/blogg för att få fram dom bättre pojkvännerna! Även om några punkter i listan kanske inte stämmer för dig så kommer killarna endå att fatta poängen. 30 saker killar måste veta om tjejer: 1. Vad du än gör, dyk inte bara upp hemma hos henne. Hon går runt i bara underkläder precis som dig.. 2. Var aldrig otrogen. Det kanske verkar som att "ingen nånsin får reda på det" men tjejer berättar allt för varandra om allt. Hon kommer få reda på det till slut och då ligger du risigt till! 3. Var försiktig med varenda manliga släkting till henne. Vilken som helst av dem skulle kunna spöa ner dig på ett ögonblick och många skulle inte ens vänta på det ögonblicket. 4. Missa aldrig ett tillfälle att berätta för henne hur vacker hon är. 5. Säg aldrig nej när hon vill pussa dig framför dina kompisar. Om dom skrattar är det för att dom är avundsjuka . 6. Om hon slår dig hårt, så förtjänar du det. 7. Var inte rädd att röra henne om du vill det. Om hon är tillsammans med dig så är det för att hon vill vara med dig. 8. Om du inte har sex med henne, säg inte till dina kompisar att du har det. 9. Du kan vara lite snuskig med henne privat, det är sant.. de flesta av tjejerna tar faktiskt inte illa upp. 10. Alla tjejer äter inte som flugor, många av dom äter som lejon. 11. De flesta av tjejerna bryr sig inte om dom betalar hälften, men dom pratar om det med sina kompisar (igen). Tänk på att om du låter din tjej betala hälften hela tiden, kommer alla att få reda på det och dina kompisar kommer att veta att du är snål. -Behöver du verkligen dina pengar så mycket? Var en man, betala åt henne. 12. Alla tjejer ska slutligen få tre saker av sin pojkvän: -Ett gosedjur -En av dina tröjor -En väldigt tjusig ring(Även om det inte är ett så seriöst förhållande) 13. Se alltid till så att hon kommer hem säkert så ofta som du kan. Om du släpper av henne någonstans, följ med henne ända till dörren. Om du inte släpper av henne, ring henne och se till så att hon har kommit hem säkert. 14. Om en kille får henne att känna sig obehaglig, är det din plikt att slå ner honom, eller åtminståne snacka med tönten. 15. Om du står med henne och pratar med någon av dina tjejkompisar, tryck henne närmare mot dig så hon känner att det är hon som är i centrum. 16. du får Aldrig aldrig aldrig aldrig aldrig aldrig aldrig ALDRIG slå henne, även om det är på skämt. Även om hon "slår dig" på ett skämtande sätt och säger "Du är så dum" eller något, gör aldrig några gester tillbaka om hon inte är med på det, eller ni "låtsasbråkar" 17. Följ med på en tjejfilm lite då och då. Hon bryr sig inte om ifall du tycker om den eller inte, det betyder bara mycket att du följde med. 18. Om du inte kommer överens med hennes djur, föräldrar, eller vänner - Var en Drömprins mot hennes vänner, Mr. Artig till hennes föräldrar och var noga med att vara snäll mot djuren även om dom är dumma mot dig. 19. Flirta aldrig med deras morsor.. det är bara knäppt. 20. Bli inte helt tokig när hon PMSar. Det är inte äckligt och det får henne att känna sig jättelessen, så var förstående. 21. Om du inte tycker om sättet hon kör på - Kör själv 22. Om ni har blivit ett officiellt par och du ska presentera henne för dina kompisar, så är det JÄVLIGT bäst för dig att du presenterar henne som din flickvän. 23. Stressa inte upp dig över var ni ska gå om ni ska på en dejt. Hon vill egentligen bara vara med dig. 24. Om hon säger att hon har ont någonstans, massera försiktigt utan att hon säger till dig. 25. Tjejer är ömtåliga. Även om ni skojbråkar/brottas var väldigt försiktig. 26. Memorera hennes fördelsedag för guds skull! Glömmer du den - Ditt liv kommer bli förstört. 27. Duscha inte hel i Cologne men lukta gott. Spray-Delay-Walk away funkar bäst. 28. Ge henne inte något dumt i julklapp, födelsedagspresent eller på alla hjärtans dag. Det måste inte vara dyrt, men måste vara betydelsefullt. Smycken är alltid uppskattade, men inte det viktigaste för alla. 29. Om du inte älskar henne, så var inte tillsammans med henne, vänta inte med det och låt inte henne upptäcka det. Det kommer bara göra mer ont om du drar ut på det. 30. När ni har varit tillsammans ett tag, tänk på att hon verkligen litar på dig. När du har en flickvän som verkligen litar på dig, har du ett mycket större ansvar, privilegium och mer kontroll än du tror, de flesta killar skulle mörda för att få sån kontroll och det kan förstöras på en nanosekund...!


my dream and my thoughts.

The dream is this: That we'll finally be happy when we reach our goals. Find the guy thats the dream. Then we get there. And if we're human we immedately start dreaming of something else. At some point maybe we accept the dream has become a nightemare. We tell ourselves the reality is better. We convince ourselves it's better that we never dream at all. But the strongest of us... The most determined of us, we hold onto the dream. Or we find ourselves faced with a fresh dream we never considered. We awake to find ourselves... against all odds... feeling hopeful. And if we're lucky, we realise, in the face of everything, in the face of life... the true dream... is being able to dram at all.

Sara Velasquez.

andra januari tvåtusen åtta.

Jaha, idag träffade jag aldrig Mychelle. men iaf, Matilda sov ju över här igen och vi vaknade vid 14:00 kanske och gissa vad vi gjorde? jo, vi tittade på Grey's. Sen så gick vi upp(mirakel) och så plockade vi undan lite här i mitt rum och sen sjöng vi singstar. haha, det var skit kul=) hur som helst sen gick Matilda och hon har nog inte kommit hem än, hon ska skicka alla bilder från nyår som vi tog med hennes kamera och mina flummbilder på Redda och Matilda haha!

gick nyss och lämnade mormor hemma, det är halt ute och jag vill verkligen inte att hon ska halka och slå ihjäl sig så jag gick med henne ända hem och sen tillbaka. kallt men det är värt det nu är mormor hemma HEL haha.

nu sitter jag här och gör ingenting typ. väntar på att klockan ska bli 18:00 för då börjar Las Vegas=) wiihu! har inte ätit något än så vi får se vad jag hittar för gott och senare blir det efterrätt(alla som var hos mig på nyår, vet vilken efterrätt jag menar) sååå goooott! hihi=) skriver kanske något lite senare just nu orkar jag inte skriva så mycket mer.

Ciao.

mitt första inlägg.

Som ni ser, är det här mitt första blogginlägg och jag har suttit här med Matilda ett bra tag nu för att fixa bloggen.. nybörjare också haha. i förrigår var det då nyår och det firades med mina älskade vänner hemma hos mig. Ja, nu är vi inne på andra natten år 2008. Ska nog berätta om nyår.. Jo, först träffade jag Matilda klockan tre ungefär vid skärholmen, hon skulle köpa en klänning till kvällen och det gjorde hon också. den var jätte fin:) efter det gick vi och handla lite saker till kvällen och med oss hade vi Alex och Mohammed. hur som helst efter det gick vi hem till mig.. Matilda och jag. Sen vid 17:00 kom Monica hit och vid 20:00 började vi fixa oss.. och efter vi hade fixat oss sjöng vi massa singstar och tog kort som blev jätte fina hihi:)
iaf, sen kom mamma hem från jobbet och efter en timme vid 21:30 åt vi middag, gott! killarna kom lite tidigare, 22:00 ungefär. först tittade vi på massa tv och det var väl rätt så nice. och sen var det 23:00 och då firade vi nyår också för det var nyår i rumänien så vi ringde pappa och pratade med honom och sådär, haha. vi tittade på rumänska kanalen också haha! iaf, sen så förberedde vi oss för klockslaget och när klockan slog 00:00, skålade vi och kramades:) och sen var det bara att börja smälla, i love it! jag älskar att smälla, älska, älska, älska! vi gick upp på backen(vårt hängställe) och började smälla massa. det var så fint.. åh, vill ha mer! iaf, sen gick vi in och vi började prata massa och sen sjunga singstar som blev galet kul.. tiden gick och man flummade bara runt en massa.
sen så vid 05:00 kom killarna på att dom ville spela guitar hero så dom gick till alex för att hämta det, han bor ju bara här vid backen. så dom gick hämtade det. när dom kom tillbaka spelade typ alla det förutom Danne och jag. sen så satt jag på vår puffgrej med Redda och vi snackade i 2h om allt mellan himmel och jord, haha! Monica och Richard somnade på soffan och vi kollade massa saker på internet haha.. det slutade med att vi stängde av datan för att ja, Matilda och jag har några test på datan som ingen ska se, hahaha(a) sen så såg vi att klockan var 08:00 och vi la oss och tittade på tv, haha.. vi titta på massa barnpogram och halvsov, sen gick dom till sist vid 10:00 så vi somnade vid den tiden också, förutom Matilda för hon tittade på Grey's. 
1Jan, blev bara lathet haha. hon vaknade vid 15:00 och jag vid 17:00. och vi har dränkte oss i massa Grey's och åt god efterrätt, nu är klockan 03:21 och vi tittar fortfarande på Grey's haha! det är ju grymt bra! eller hur Matilda? haha.. imorgon ska jag träffa Mychelle det blir nog nice =) Ja, skriver mer imorgon.. nu kommer det bilder från nyår, några styckna.     


RSS 2.0