en bild

orkar inte skriva idag, men den här bilden får räcka. lekte lite fotograf idag och dessa tjejer fick bli mina offer, hahaha... skit härliga tjejer! vi satte oss vid vattnet och pratade och jag tog massa kort, yeep! nu sitter jag här och ska lägga mig snart, imorgon börjar jag med musik! så... godnatt! puss!


oldie

känns som alla har glömt den här låten, som är så underbart bra!
chris brown, MIN GUD!


outfit, typ

linne - topshop(ny!)
jeans leggins- vero moda,
(inte med i bild, skinn jacka,vero moda & röda converse!)


inna - 10 minutes


söndag

igår träffade jag sötaste polina, vi var här och snacka massa skit och skrattade en massa. sedan var det att åka till bredäng för att träffa mina söta gudbarn, fyfan... jag älskar dom så galet mycket! och så kom natalia hit. nu lagas det middag och massa efterrätt! imorgon är det måndag och början på en ny vecka som kommer gå lika fort tror jag, lite små läskigt vad tiden går fort... men ja, ska inte klaga på det. eller? hahaha, vet inte alltså. aja! nu ska jag se på lite tv ska skriva ett arbete också så jag blir klar med de:) hoppas ni har haft en bra helg, puss!

pucca & jag sitter vid vattnet och chillar galet! :*


ciao!

blev inte bio med ida & hanna idag pga. att ida brände sina fingrar igår och bestämde sig för att stanna hemma. krya på dig ida! så det blir bio med natalia, ska träffa henne om 20 min och vi ska se inception. nej, nu måste jag gå för vi ska träffas halv åtta! blir nog att sova hos mormor senare på kvällen! puuuuss!

bilden är tagen för några timmar sedan ;D


havana lover

idag är det fredag gott folk! ska till skolan klockan 10.20 och ha musik sedan blir det natur prov! då är jag ett steg närmare att bli klar med kursen! skönt juuuu. ikväll ska ida, hanna och jag på bio vi ska se inception, tydligen ska den var jätte bra så varför inte se den? tror jag ska till mormor senare, saknar henne... så söt, även fast hon var här i onsdags saknar jag henne haha. sååå ser min fredag ut!
just nu, lyssnar jag på den här låten och ska städa mitt rum lite snabbt och torka mitt hår!
puuussss!

morris feat. sony flame - havana lover. RO 2010!


dagens saknad!

min kusin dani & hans underbara flickvän roxana!
mie dor de vooooi!! :*:X:*


plugga!

yep, det är de som gäller för mig nu! har vart i skolan och haft lektioner hela dagen, minns inte sist jag hade det! men det känns skönt att ta tag i allt! började morgonen med engelska lektion därefter blev det geografi på eftermiddagen bjöds det på naturkunskap och religion! yeeep! mycket att göra och så lite tid, så det är bara att komma igång och göra allt. sååå, ja... nu ska jag sätta mig ner och göra religionen för det går snabbt sedan vet jag inte riktigt vad jag ska göra, vi får se. natalia och co. kommer hit lite senare så vi får se hur mycket jag hinner göra! gud vad tråkigt de blev nu, bara en massa skola skola skola!! :(
hoppas ni inte har lika mycket att göra!! puuuuss!!
jag saknar cami och nicoleta! dom är i barca just nu, fyfan!! miss you guys! :*

no time

måndag den 23 augusti, och jag känner att jag inte har någon tid för bloggen eller för något annat. idag var jag i skolan hela dagen, hade massa lektioner och sådär för mina rester ska göra klart så mycket jag hinner nu den första månaden och sen fixar jag lite i taget. idag har jag suttit med min religions läxa som vi fick idag och ska vara inne imorgon och den blev klar. och imorgon har jag skola hela dagen, så det är bara massa skola så det känns lite tråkigt att blogga om det. men nu är det som det är! och just nu är det skola jag fokuserar på, såååå... ja. haha nej, nu ska jag titta på tv imorgon börjar jag klockan 09.00! juuuuste! min lilla bebis bror började gymnasiet idag, beeebeeee!! så stooor!


just nu


abelia

när jag hör den här låten tänker jag på när cami och jag skulle se sex and the city, vi satt i bilen och låten spelades och vi sjöng som bara den, hahahaha! minnen.


söndag

söndag den 22 augusti, jag veeet!!! jag är sämst på bloggen nu, men skolan har börjat och så har jag jobbat! har verkligen inte haft någon lust alls att blogga då! har vart sjukt trött också. och nu är det skola 100% som gäller för mig! hur som helst, igår var fuentes hos oss vi år supergod mat och supergod efterrätt! jag älskar att ha dom här, för det första är det gott sällskap och sen är det ALLTID god mat när dom kommer hit! jag somnade jätte tidigt, somnade vid tolv och vaknade precis. alltså sov jag 12 timmar. och nu känner jag mig seg och hungrig, men det ska kunna fixas!
idag vet jag inte vad vi ska göra, hör någonting om nynäshamn, men vi får se vad det blir av dagen. nu ska jag fixa något att äta! puss!

våra söta kattungar i rumänien,  vi har en till grå med lika blåa ögon!


outfit

klänning-vero moda, leggings-gina tricot,ring-mammas!
orkade inte fixa mitt hår, fick bli som det är, lockigt.
nu ringer det på dörreeeenn!!


SÄMST

jag vet! men jag har verkligen inte haft någon lust alls! amanda and the family ska komma hit om en stund och vi ska äta och prata! vi har inte träffats på hela sommaren!! så vi har massor att prata om! nej, nu ska jag fixa mig! puss!

alex v.

så jävla seeeexig! åh, så snygg! herregud... menmen han är gift, men polina har värsta planen så att hon ska få honom ;D nej, vet ni vad... idag ska jag träffa polina! yep, om typ en timme :) sååå, ha en bra måndag! njuter av de sista dagarna av lovet, börjar nämligen på onsdag. och imorgon ska jag jobba! pusspuss!


vuxit upp?

jag har bara suttit och tänkt på rumänien, alltså... förra året saknade jag allt så mycket, så himla mycket och det enda jag ville var att åka tillbaka till allt. jag älskade allt med rumänien. men nu, jag vet inte vad som har hänt... jag kanske har vuxit upp? jag vet inte. missförstå mig inte nu, jag saknar alla mina fina vänner... inga ord kan förklara hur mycket jag saknar dom men rumänien som land, saknar jag inte alls. för rumänien som land är inget bra land att bo i. jag hatar folk som skryter om hur mycket pengar dom har och tror sig så mycket bättre än andra, när dom visar allt dom har. och tro mig, det finns fullt av sådanna människor i rumänien. och folk ljuger för att få "status". sånt gillar inte jag alls. alla mina rumänska vänner här och släktingar dom säger att jag har tur, tur att jag har mina vänner där borta... för det är inte alls så många rumäner som är så snälla och är så smarta. jag förstår ju inte att jag har "tur" för jag är så van vid att ha bra människor i min omgivning, men när jag tänker på det så förstår jag vilken jävla tur jag har. jag älskar mitt baneasa! :D
saknad.


audi a5

den här bilen är vår och det är därför jag inte haft tid att blogga. har umgåtts med familjen och åkt runt i vår fina nya bil. som vi köpte i april men kom igår! fyfan, världens finaste bil. så jävla snygg! perfekt. åh! hur som helst, vi åkte till stan igår för att äta och äta glass sen åkte vi vidare till ionita där det blev att umgås med alla. blev en sen natt... kom hem vid två tiden? och idag har vi vart hos mina gudbarn och umgåtts med alla där. jag älskar att vara tillbaka i sverige, dom härliga kvällarna med alla dom vanliga och så nya bilen! vi har sveriges snyggaste bil(hahahha) :D jaja, nu ska jag se på tv! imorgon är det söndag, får se vad jag hittar på puss!
se bara! snyyyyyyyyyyyyggg!!


jobb

torsdag den 12 augusti, orkade inte blogga mer igår då jag umgicks med natalia och bror. natalia är hur som helst tillbaka i sverige nu. idag har jag jobbat. yep, jobbat! har inte jobbat på två månader så det kändes jätte bra att vara tillbaka! har saknat barnen så mycket och dom har blvit så stora! jobbar även imorgon, riktigt nice ju! juuuste, träffade mina gudbarn igår... åh! jag trodde inte jag hade saknat dom så mycket men när jag såg dom igår förstod jag hur mycket jag faktiskt jag saknat dom! dom är helt klart dom sötaste barnen i hela världen(i mina ögon).
nej, vet ni vad... nu tittar jag på em så puss!

popovici here we go

lite snabbt! jag ska gå snart! eller vi ska gå snart. min bror och jag. vi ska till natalia där vi ska vänta på henne och sen när hon kommer ska vi hoppa på henne, helt klart! var beredd på tårar mitt lilla troll! fyfan vad jag har saknat henne! nej, vi ska strax börja röra på oss! haha, tänk hon vet inte om att vi kommer vara där och krama sönder henne och pussa sönder henne, nananna :D jaja! puss!
twinie benie, lovelovelove!

never say never

filmen var underbar, den var skit bra! alla bör se den! :D och jaden, fyfan... inga ord. så jävla söt!


happy bday!

LA MULTI ANI SI TOT CE ITI DORESTI TZONCULE!! :D
idag är det "gudfars" födelsedag! massamassa grattis!!
:*:*:*:X:X:X


outfit

nu ska vi på bio och se karate kid!
linne-h&m,jeans-zara(rumänien),skärp(rumänien),väska-h&m,skor-converse(chile!)


happy bday!

idag vill jag bara säga grattis till gullet! :D
LA MULTI ANI SI TOT CE ITI DORESTI!
:*:*:* :X:X:X


inget speciellt

tisdag den 10 augusti, jag bloggade inte igår... jag orkade verkligen inte. men igår träffade jag min heta man rasmus. blev lunch i skärholmen, prata och sen komma hit till mig. mycket mysigt var det! sen åkte jag till iuliana för att hjälpa henne med några saker även där blev det massa prat och mys.
idag, ja... jag var uppe till halv fyra inatt och chatta med polina, så jag vaknade för en stund sen. tittar på desperata hemmafruar och ligger i sängen. ska fixa frukost och sådär sen får vi se vad som händer. ikväll ska vi på bio! alltså familjen! vi ska se karate kid med världens sötaste jaden smith. åååh, vill verkligen se deeen!! :D
.... nej, frukost var det! puuuss!
my husband and brother yesterday!

godnatt världen!


natalia j. popovici

gud vad jag saknar den här lilla krumiluren eller hur faaan det stavas.
saknar min bästa vän så mycket! 7 veckor, det måste vara ett rekord!
jag ska krama sönder ditt lilla huvud och pussa dig så mycket så du tröttnar!


grilla

söndag den 8 augusti, kom hem för ett tag sen. vid två tiden åkte vi till bredäng för att grilla lite, pappa hade gjort mici(rumänsk mat) 100 styckna hade han gjort... alla tyckte det var mycket, men det fanns bara 7 styckna kvar efter att alla hade ätit. mysigt var det, har saknat det där. träffas, äta och skratta. pratade även med natalia i telefon och hahaha gud skratta tills jag fick tårar. vi pratar och pratar sen från ingenstans ba: omg, en åsna höll på att gå på mig! jag dooog av garv, alltså... hahaha! hon var helt seriös också. man brukar bli rädd för bilar eller något sen ba en åsna... hahahahaha! gud, tårar. saknar henne sådär lite mycket faktiskt! nej, nu ska jag typ sova... imorgon ska jag med mamma till jobbet sen under dagen kanske jag träffar rasmus! jaja, puss!


outfit

skinnjacka-vero moda(rumänien)
linne-zara(rumänien)
jeansleggings-vero moda
väska-h&m
skor(inte med på bild)- låga svarta converse
sen har jag nymålade naglar, skulle vara rött som mitt linne, höhöhö.
(ringarna är från rumänien, den med döskallar är från pool and bear)


underbar låt & video

jag vet inte vart jag ska börja. att låten är grym kanske, att rihanna och eminem är grymma, att videon är helt underbar! videon, fyfan. bästa musik videon enligt mig! så mycket känslor när man ser den och sen låten som spelas samtidigt, herregud! älskar den här låten!


tierd all the time

nej, sover inte... typ första gången jag är uppe så här sent sen jag kom hem. vet inte vad det är med mig, är trött hela tiden! alltså utan att överdriva, hela tiden. om det forstätter så här måste jag typ till läkaren. är trött och har ont i huvudet, fan inte nomalt. aja, vi har haft det mysigt. natalias föräldrar kom förbi och vi pratade om allt möjligt. nu sitter jag och tittar på en film som går på trean, skit rolig! nej, imorgon ska vi till iuliana grilla och ha det mysigt... det var så länge sen!
jag uppskattar verkligen allt jag har här hemma och jag älskar sverige. men ja, rumänien är rumänien. jag saknar inte RUMÄNIEN jag saknar mina fina vänner där borta. skulle vara så jävla perfekt om dom också var här!

jag och min fina rux! te iubesc ruxandrika94! :)) <3


mojito?

trött på mojito? herregud nej! mamma har gjort världens godaste mojito!
nu ska man sitta med family och mysa!
puuuuuuuuuuuss!


outfit

leggings- gina tricot
jeans tunnika(köpt av mamma när jag var i rumänien)
väska-h&m(ny)
skor- höga skinn converse(nya!)


shopping

blev inge rålis, det regnade ju så vi hade ingen lust att stå i regnet. det fick bli shopping isället. först åkte vi till barkarby och köpte lite saker till min bror och sen åkte vi till kista och åt. fyfan vad gott det var! var så jävla hungig. sen blev det lite shopping för mig också. fick med mig en ny tröja från gina. har redan en grå köpte en svart också... så sköna! jaja, ska lägga upp en dagens efter det här. nu är det mysa framför något bra på tv! så puss!

nya tröjan från gina, älskar dom!!!


dusch & stan

lördag den 7 augusti, jag kom hem precis. igår var jag hos mormor, mysigt var det! hur som helst, nu är jag hemma och ska duscha för sen ska vi till min mormor i stan eller i rålis. vet inte riktigt vad som händer där, vi får se när vi kommer fram. just nu vet jag iallafall att jag måste gå och duscha för att sen måste jag fixa mig... vad ska jag ha på mig? ja, det får ni se senare så klicka in lite senare! :D puss!

för typ någon minut sen, har på mig mina älskade mjukis, adidas och sen mag tröja från topshop!


ugglor

man ser inte så bra, men mina nya örhängen är från topshop och det är ugglor passar perfekt nu när man ska till mormor! hon älskar nämligen ugglor! som sagt, topshop och kostar 99 kr! :)


outfit

hm, ja typ... 
linne-monki(ny), jeansleggings-vero moda(nya) tygpåse-lindex, ringar-pool and bear(rumänien), örhängen-top shop(nya), svart kort t-shirt- top shop & skor-vita låga converse! 



color

romania, mamaia 2010.
sara a. velasquez castro


bio kanske?

fredag den 6 augusti, solen tittar fram idag! vaknade inte för så länge sen. det är så skönt och sova. har suttit här och tittat på tv och ätit lite. måste ut och göra något idag, vi får se... har lust att gå på bio. synd att folk här inte är lika impulsiva som i rumänien och att bio biljetterna är lika billiga som där. vi såg predetor (den som kommer ut här den 8 augusti) och ja, biljetten kostade 7 lei dvs. 19 kr typ :) och filmen sög balle, det är nog årets sämsta film men det var roligt sällskap och det är de viktigaste! vi bestämde oss för att gå på bio någon timma innan filmen började och så blev det bara så. jaja, hahaha... nej nu ska jag se vad bror gör, mamma kommer hem snart också! :D puss!
tre bilder på tre fina människor. (bild1,kusin rux&jag.bild2,fina cami&jag.bild3,dragos&jag)


nytt

mitt nya linne från monki, kostar 150 kr.
(finns även i svart)


stan

åkte in till stan med mamma, pappa, dani och rebecca! skit mysigt. äta glass och titta på fina stockholm!


love love love!

min fina rebiik <3

LOVE

fina rebecca och fina stockholm!

haha, skämt bild. <3

med vår fina mamma<3

VÄRLDENS BÄSTA BROR & MAMMA!!


i like that trumpet that sexy dododo

den här låten påminner mig så mycket om rumänien, mycket skratt och dans till den här låten!


outfit



jeans- zara(rumänien)
linne- monki(ny)
väska- h&m(ny)
skor- låga svarta converse


älskar att bara själv

torsdag den 5 augusti, och jag vaknade runt elva satte på tven och tittade på desperata hemmafruar. sen tog jag fram teori boken och började läsa, om ca två månader har jag prov... jävlar alltså. har även vart nere i skärholmen köpte ett linne från monki kan visa det senare. jag orkar verkligen inte träffa folk, jag är så trött. vill bara sova och ligga i sängen... fett skönt! har inte vart SJÄLV på ett bra tag så jag passar på när bror är ute med vänner och mina föräldrar jobbar. det är så jävla skönt! näe, vet ni vad... outfit bilder är roligt, hahaha :) lägger upp ett inlägg strax med bilder på vad jag har haft på mig! pusspuss!


black n white

romania, mamaia 2010.
sara a. velasquez castro


fina bilder på fina människor


outfit?


typ...
jeans leggings- vero moda
linne- zara(rumänien)
bustier- lindex
skor- låga vita converse


you turn me on all night

onsdag den 4 augusti, jag orkar inte skriva så mycket. tänkte bara lägga upp en låt egentligen. jag älskar den och det påminner mig bara om en person, hahahahhaa... om den här personen läser det här, skrattar den grovt just nu, HAHAHA... aja, koder koder koder. pussss!


sova, sova, sova... & shoppa

tisdag den 3 augusti, och vad har jag gjort idag? sovit och legat i sängen. typ hela dagen. förutom tre timmar då jag shoppade, fick hem en massa saker och inte bara till mig själv, till pappa, mamma och bror också! älskar att ha mina egna pengar och slösa lite här och där. sen har vi ätit middag och pratat i flera timmar, min fina familj! köpte även lite gott till oss när jag var nere i centrum så vi åt gott och tittade på film. nu är det sex and the city på tv och jag ska nog lägga mig i sängen och njuta av att bara ligga. näe, nu ska jag borsta tänderna sen blir det sova! puss!

yep, det här har jag gott runt med här hemma. shorts från barcelona & nya tröjan från gina tricot!


HEMMA

jag är hemma! jag har aldrig vart så lugn och glad över att komma hem. jag saknade mitt hem, mina föräldrar. men resan, gud. inga ord, inga bilder kan förklara hur jävla underbar det var. jag vet seriöst inte vad jag ska skriva, för det går inte att föklara. vi har gjort allt möjligt, vi har grillat klockan tre på natten, vi har firat massa fina människor, festat, vart på konsert, badat i havet, badat i pool med vänner, vart massor med släkten, vattenkrig, åkt moppe, åkt motorcykel, åkt bil, vart på bio, shoppat, druckit, vart turist. sen har vi skrattat, skrattat så jävla mycket. nej, den här sommaren har vart bäst. bästa rumänien resan utan tvekan.
nu är man hemma, och hemma är det BÄST. alltså sverige, jag älskar sverige. nej, vet ni vad... jag ska bjuda på lite bilder... men lite senare. nu ska jag ligga i sängen och titta på tv. ÅH, love it!
PUSSSS!!


RSS 2.0