sötaste freja.

umgåtts med freja HELA DAGEN.
12timmar och jag känner saknad.
tack för idag vännen.

kort.

  jag mår väl bra, typ. dom som vet dom vet. måste hålla humöret uppe och vara stark. jag får inte ge upp. var med freja i torsdags, följde med till hennes livslust som är helt underbar. det var härligt att se henne så lycklig och lugn, det gjorde mig lycklig och jag kände en sån där härlig lugn känsla. där var jag med min vän, när jag inte mådde bra egentligen och bara såg henne så lycklig. känslan går inte att beskriva. därefter kom hennes pappa och hämtade oss och det visade sig vara en rolig hemresa, haha. skratta nog hela vägen hem. 
 fredagen, igår. jo, då firade vi min bror lite smått med lite trevligt folk.. middag och tårta. det var sjukt trevligt att ha folk hos oss igen, kändes så länge sedan sist. och jag saknar tills den 11 oktober då jag har bjudit hem ca 27 personer för att fira mig :D jippie! ser sååå fram emot att träffa alla igen och så ska vi ha det så trevligt så! rebiik sov över och jag chatta till två på natten med kristian, så trevligt så :D
  idag, jo. idag vid tre kom anneli hit vi åt tacos och lite sånt, skit gott! fixade mig och så vid sex börja vi åka mot fryshuset. väl där stog vi i kö ca 20 min och så kom vi in. det var skit mycket folk, vi stog inte längst fram men vi stog endå rätt så långt fram. kom ett "förband" som var sådär, inte så jätte bra. det varade i typ 40min sen var det paus i 20min sen kom han, jason mraz. jag säger bara LYCKA. anneli var bäst som tog med mig och fick mig att tänka på annat. fan vad underbart. det var så varmt att man dog, typ.. men så värt det. jason spelade typ alla bra låtar.. alla sjöng med speciellt på i'm yours- kärlek. efter en skit rolig och bra konsert så gick anneli och jag ut, vi drack en cola var och så gick vi ut där hennes pappa väntade med bilen. de körde mig till bredäng och släppte av mig där. jo, för idag fyller nämligen min gudson ett år. så jävla söt han är min guddotter lika så. det var skönt att sitta där och prata med alla igen. fan vad skönt det var. sorin drev med mig haha, han är blyg med rolig.
nu sitter jag här, känner att halsen är svullen och freja har galna ideer, helt sjukt galna. säger det här: FREJA NO! imorgon? (a)
 aja, imorgon kanske jag är med freja. ciao!


du finns där.

tack för igår och tack för smset idag.
även om vi inte har pratat och vart "bästavänner" på sista tiden,
är det du som fanns där för mig igår, när jag nästan bröt ihop.
säger bara tack frejs!

snart!

min absoluta favorit serie.

ta mig tillbaka

jag vill blunda och när jag öppnar mina ögon igen
ska jag sitta i mitt gamla klassrum,
med alla vanliga glada ansikten där.
känna den tryggheten.
höra stefans röst, den långtråkiga rösten som man bara saknar ihjäl sig nu.
se mohammed komma försent, med hög musik i hörlurarna.
det är jobbigt att vakna på morgonen och veta att inte de gamla vanliga ska vara där,
det fick mig gå till skolan.. nu har jag ingen lust längre.
jag saknar kunskapsskolan jävligt mycket, mina älskade nior!

grattis lillebror!

grattis lilla trollunge som jag älskar mest av allt och alla!
grattis lillebror 14 år! åh, underbart!
JAG ÄLSKAR DIG, NR ETT!

så underbart snygg!

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.601818
BÄÄÄÄST!
han liknar will smith och han sjunger bra!

alltid trevligt.

igår, efter att jag skrev inlägget börja jag chatta med kristian inte lilla kiristian utan kristian, husby kristian.. haha. men ja, jag börja chatta med honom och vi hade på cam. det var verkligen skit kul, vi prata i typ sex timmar om allt mellan himmel och jord. mycket skratt, känns inte som jag har skrattat så mycket på ett bra tag.. skit najs!
          så nu är jag helt slut körd och idag ska jag bara vara hemma och slappa, snart ska papi gå och köpa mat till mig senare på kvällen ska vi titta på satc filmen.. längtar, den är så bäst!  här sitter jag nu med idol i bakrunden och halv tittar och chattar med kristian och messar med anneli <3<3<3
 ska nog sluta skriva nu, har endå inget att skriva om.. hejdå!

lite små trött

nu sitter jag här i mitt rum, ensam.. så skönt.
 släkten var här och vi firade mormor som blev 78.. älskade söta mormor. hon har opererat sitt ben men hon var lika glad för det. det blev middag med förrätt och huvudrätt. massa gott! barnen satt vid ett eget bord medans de vuxna satt vid köksbordet. isabel prata mest, inte så konstigt egentligen men ja, skulle nog vara rätt så tyst om hon inte prata. vi blev mätta och glada, vi gick vidare till mitt rum (som vanligt) där vi satt och prata. tittade på roliga klipp på youtube, helt sjuka videoklipp som vi asgarva till. sen blev det mycket dans, med min mormor som hade operarat benet och knappt kunde gå, dansade mest av alla. hon var glad, har inte sett henne så glad på länge, så det var skönt. sen gick vi vidare till köket där det blev sång och tårta. därefter öppnade hon sina presenter och sen blev det fika. myyyyyys. satt och prata en del med ioana och isabel, efter en stund gick isabel för hon skulle in till stan och festa.. suuuupa med andra ord ;) - ioana och jag prata en del, med mohammed också.. haha. sen gick alla. nu sitter jag här chattar med kristian och mohammed och messar med hanna och dani.. dani är tydligen på en fest som inte är så kul. men iaf, imorgon ska vi till titi och iuliana.. sen vid åtta ska vi familjen sen film, sex and the city här hemma. hihi. aja, ska sluta skriva nu, hoppas alla mår bra! CIAO.


älskade mormor

jag vill säga en sak idag och det är;
grattis älskade mormor!
tänk 78 år är hon..
din sarita älskar dig.
bilden är tagen utanför huset i nynäshamn

bild; gby ht-07.

i dina armar känner jag mig trygg-
håll om mig tills jag somnar i din famn.
tre tjejer som jag älskar.
frejs, moni och annish.

baby kom hem.

jag saknar min m! så jävla mycket,
älskling kom hem?
sitter här och pratar med freja- som inte gillar meningen; 

ich libe dich.
lite små kul när jag tänker henne prata tyska.
ett ord där;
saknad.
 


mina älskade ksabbarn

det går inte en dag utan att jag tänker på er.
alex,richard,valle,lucy, ella,mattis,freja,yagge,happy,mychelle,betty,melissa,isabelle,anna,danne,mohammed,victor, anton, christian och monica.
ett ord: SAKNAD!

<3

bilden är söt och jag är trött nu.
imorgon forsätter vi med "breaking news"-
är trött och har ingen ork att gå,
men jag måste, fan asså.
hur som helst, jag är trött.. sängen väntar!
(chiles nationaldag, blev mys med family och lite släkt där vi tittade på film där jag och min kusin börja gråta för min morbror var med <3, SAKNAD! iaf, hur trevligt som helst!)
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

"ja, han är min gud!"

http://www.youtube.com/watch?v=WL9Ywoi8PD8

tyvärr går det inte att lägga in den här, jag kan inte det iaf. TITTA OCH NJUT!
älskar delen när han tar av sig tröjan (a) gash, han är bäst!


jag är trött och orkar inte, har gjort klart svenskan.. nästan iallafall, jävla skit har inte gjort engelskan kommer få ig, PERFEKT! äsch, gör det någon gång väl.. typ. blä. var ute idag med lite folk.. mohammed, anneli, ella, chris, redda, adde, suraj och patrik. hm, vi gjorde egentligen ingenting bara umgicks. NAJS ;)  fan, har ont i min navel.. inte sådär "åh, jag dör" men det gör lite ont. hur som helst, väntar på att maten ska bli klar så jag kan ta mina vitaminer och sen lägga plåster på den, känns säkrare liksom. vad ska jag skriva? har inte så mycket att skiva. "snart" är det chile, hihi. vill nu! aja, ska sluta PLÅGA er nu, BAJBAJ!

från skolan

såhär långt har jag kommit med min svenska, om min "barndom"- haha.  mycket va?

"En person som berört mig som liten och än idag är min morfar. Om jag skulle beskriva min morfar skulle jag beskriva honom som en stark, villig och snäll person. Han var en sådan som ställde upp för alla, han hade ett stort hjärta och en själ som ingen annan.

Jag har tur som lärde känna honom och hade en bra relation med honom. Jag är stolt över att vara hans barnbarn och att folk ibland brukar säga: "Du påminner mig om din morfar" - det kan göra min dag.

När jag var liten brukade min bror och jag sova över hos mina morföräldrar varje torsdag, där vi umgicks och pratade om allt. Han brukade berätta om hur det var i Chile innan kuppen och efter kuppen hur dem flydde från Chile till Rumänien. Han berättade mycket om sin mamma Irma hur sträng hon var och hur tidigt hon dog i cancer. Och hur han jobbade i båten"

... måste nog skirva lite till, sen har jag min engelska kvar som skulle vara klar idag men det blev jag inte så det får jag göra hemma och försöka lämna in den imorgon, vi får se hur det går. I matten går det bra, för typ första gången... haha knas. Hur som helst, ska hem nu orkar fan inte vara kvar! BYEBYE!


helt klart.

precis som en bror

nu har jag gjort det (anneli sluta misstolka xD)

ligger här med laptopen i knät och är så glad! vaknade rätt så sent idag, eftersom jag inte hade skola och mamma var hemma sjuk från jobbet så var vi här ensamma. pappa åkte ju igår och min bror var i skolan. vid typ, ett gick vi hemifrån för jag skulle ta hål i naveln. gud vad jag var nervös. vi gick in där och stog ett tag och vänta. marcus tog hand om mig och pratade lite om hur jag skulle rengöra det och lite sådär, skit skön snubbe. gick en trappa ner där jag la mig ner. killen tog en typ tång och drog lite i huden, fan det gjorde ont men inte sådär att man börja gråta ont. jag trodde inte han tog hål så jag ba vafan gör han liksom.. en minut senare var det klart. fick ont nästan på en gång och så skulle vi hem. skrattade en del påvägen hem med min mamma, fick ont i magen när jag skratta och då skratta mamma mer och det fick mig att skratta ännu mer så jag fick mer ont. vi gick till apoteket där min mami köpte lite saker som jag behövde. allt blev sammanlagt 1200 kr, typ. träffade, angelina, niklas, anneli, ella, robin, mohammed och rebecca. hihi, alla var så snälla och tog det lungt med mig. åkte hem sen, och nu sitter jag här. mohammed sitter i allrummet och spelar med min bror medans jag ligger här och chattar med anneli <3<3... ska snart äta lite mat som mami har lagat. nu ska jag sluta skriva.. hoppas alla mår bra.. sara är glad och stolt! BYE!
 YASMINE ÄR UNDERBAR!

dålig bild, men såhär ser det ut =)

vackert.

ortodoxa bröllop är det bästa jag vet, visst cermonierna är långa och kan vara rätt så jobbiga..
men det är så vackert, alla långa texter från bibeln..
jag älskar det dom säger:
"älskar din fru som jesus älskade kyrkan"
jag burkar läsa med min gudfar, eftersom jag kan dem utantill.
kärlek till mina gudföräldrar som lärde mig några när jag var liten.
& grattis till iuliana och ion.

(lovade titi en sak idag; jag ska hitta vad som är fel på mig pga att jag svimmar & att inte gråta för mycket när han försvinner. det vet jag inte hur jag ska hålla, för när jag skriver det, gråter jag. precis som jag gjorde igår, när jag satt på soffan och grät, då dani grät också, då han tröstade mig och sa "jag gråter inte framför honom men när han inte ser" så föll tårarna. <3 nejfan! han ska bli frisk, han måste!)

tre bilder, mycket kärlek!

tre bilder, som betyder enormt mycket för mig.
bild ett; familjen <3 (den som fattas är dani)
bild två; kristian, gabriel och kristian.
bild tre; dani och jag. <3


rumänsk bröllop är kul!

vaknade tidigt idag, fixade mig och sådär till bröllopet. eftersom min mamma och pappa ärr gudföräldrar till dom som ska gifta sig så skulle jag och mamma iväg för att hjälpa bruden att fixa sig medans brudgumen kom hem till oss, typ. men ja, fixade bruden lite.. hon blev jätte fin! och hade jätte fin klänning! kristian kom också, som fyllde arton för inte så länge sen.. jo, gud. det var härligt att se honom igen, han ba: shit vad stor du har blivit! men umgicks med honom för det mesta resten av dagen. hur som helst, vi gick till kyrkan och hann prata en del. väl i kyrkan började cermonin. det var den "korta" cermonin dom höll eftersom titi är sjuk och inte orkar stå så länge så den korta var en och en halv timme, den vanliga är tre timmar. vi tog massa kort och sen så gick vi vidare hem till dom. där det blev mat och sådär. satt med kristian och pratade, det var tråkigt.. så tråkigt att det var kul, typ. haha. aja, kristian gick sen för han skulle hem till husby- nu tror säkert alla jag menar kristian, lilla kristian.. men nej.. det är en annan. så jag var kvar, satt med dani resten av kvällen, fan vad skönt det var att bara sitta där med honom och prata om allt. hihi, mysigt. imorgon ska jag hem till dani också.. nu tror alla att jag menar min bror, men icke sa nicke.. inte min käre bror inte. utan dani, hm.. 22åringen. så, yes. pappa åker imorgon också =(- trååkigt ju! är även ledig måndag-tisdag så ja, NAAAAAAAAJS! hoppas alla mår bra, det var min dag lite kort.. nu är jag helt slut och skriver bara massa skit. så ciao!

liii & siii

har umgåtts med denna tjej hela dagen, rättare sagt hela veckan.
massa mys och ta igen tiden.
love it!
bäst

älskade vän.

okej då, vi är bäst.
skönt att ha dig där när ingen annan finns. thanks <3

"sara du är en sån generös och snäll människa som hjälper andra, kom ihåg det. folk ska vara glada över att ha dig som vän eller flickvän, för du är underbar.. den som mister eller släpper taget om dig är dum i huvudet och vet inte vad den går miste om. du är precis som din morfar. och det värmer i hjärtat. "- PATO. tack!

matte är kul

igår skrev jag inget eftersom jag efter skolan träffade anneli, såklart och umgicks en del.. så skönt så. åkte hem runt sex och satte mig direkt och plugga.. inte för att jag var tvungen utan för att jag ville. gjorde klart matten, nu har jag några uppgifter kvar, längtar tills på onsdag då jag har matte lektion! jag längtar!
 idag på morgonen tog jag tbanan som åkte tio i åtta, tog mig en tidning och satt på tbanan och läste. jag tyckte det var kul att läsa tidningen idag, vet inte varför men det var det. kom i tid till skolan, det visade sig att vi hade prov idag klockan kvart över nio. men klockan nio gick brandlarmet.. det var brandövining typ, snark. alla typ promenerade ut och folk frös och vissa hade inga skor. tur hade angelina en jacka som hon inte hade på sig som jag snodde och tog på mig. efter det PRICK kvart över fick vi gå in och vi hade prov. hoppas det gick bra nu, hoppas det jag skrev räcker till. blev klart först och gick ner till cafeet där jag joina min kusin och bjöd henne på te som hon ville ha. satt med henne och edu. vi garva som fan. men sen kom nadia, angelina, rasmus och hanna. vi satt där ett tag och sen bestämde vi oss för att gå ner och äta lunch och det gjorde vi. maten var inge vidare så jag slängde min och åkte ner till slussen för att träffa mychelle där jag följde med henne att äta lite på donken, där åt jag inte heller. hon som hade slutat åkte upp med mig till skolan, fick visa henne runt och sådär, sen orkade jag inte vara kvar och åkte till skärholmen med henne. rolig hemresa som vanligt, mycket skratt<3 sen så gick jag till expresso house där jag satt typ en timme med olilvia och rebiik. vi bara satt där och prata, hur mysigt som helst. sen skulle dom till skolan och sådär. anneli var med mig och vi väntade utanför. redda kom och bjöd på lite mat, mahah, räddaren i nöden <3 tack världens sötaste redda! sen så lekte vi liten med hissen och så skulle jag iväg till gamlastan för att träffa mamma och ja, dom som vet dom vet.
kom inte hem för så jätte länge sen, känns så skönt nu! har precis ätit och ska snart sätta mig ner med matteboken och lösa några tal. usch, känns som det går så bra nu i matten. måste även göra klart min svenska och engelska ska försöka göra det imorgon så jag verkligen har fyra dagar ledigt nu. INGEN SKOLA PÅ MÅNDAG & TISDAG!
hoppas alla mår bra! PUSS!

 hihi, anneli är bäst!

nädiehoe, haha.

nädia, bruden jag umgås med.
hela dan, varje dag.
sötaste marockanen <3


oj, ingen tid.

fan alltså, det är så mycket i skolan. det känns som man inte har tid att göra något. jag börjar halv nio varje morgonen och vaknar klockan sex, varje dag. jag åker tbana runt kvart i åtta så jag kommer i tid till skolan. sitter i skolan med angelina, nadia, hanna, rasmus, rola, vicky typ. vi bara sitter och garvar åt allt, skit skönt gäng verkligen. vi äter på rasten som vi har runt tio och äter lite frukost och sen äter vi lunch vid tolv. vi slutar vid tre, fyra. visst, sen när jag går från skolan är en annan sak. men ja, sen åker jag hem.. jag saknar hem så fort jag sätter mig på tbanan till skolan, när jag kommer hem vill jag bara träffa någon, så fort som möjligt. det blir oftas, camilo, anneli, ella och robin. anneli och jag umgås så mycket som möjligt, vi brukar träffas typ varje dag och om vi inte gör det så känns det som för att vi smsar så mycket med varandra. men ja, egentligen har jag sjukt mycket att göra.. men gör jag det? nej! jag har fucking logik prov på torsdag och jag kan inget och då menar jag INGET. det är verkligen sjukt. imorgon har jag även svenska lektion där jag inte har gjort min läxa.. men det kan jag göra klart imorgon i skolan det borde inte ta så lång tid. ska skriva ett "brev" om mig själv på en sida på datorn. får väl göra det lite snabbt imorgon. snaaaaark. hur som helst. sitter och tittar på ant, så kul. dom bråkar hela tiden och sådär.. messar även med mattis och grant och chattar med bästa anneli, haha! aja.. ska sluta nu.
hoppas alla har det bra.. & alla "ex"  ksabbarn som läser det här, i miss you!

anneli j. karlsson

du&jag.
precis så har det vart ett bra tag nu.
och det känns skönt.
"bror från en annan mor"
älskling.

grattis sötnos

Idag säger vi bara GRATTIS ILIKE!
17-år nu! <3<3 :* :*
söööötnos!

redda m. g.

"finns inte många människor där ute som dig, du bryr dig skit mkt, du e skit snäll"
jag saknar hur det var förut.
då jag kunde prata med dig som en bror.
ge mig tillbaka tiderna med dig.

min gud

kan inte sluta lyssna, min drog, min gud, mitt allt.

saknad

minns ni?
det gör jag och jag saknar er.
jag saknar oss.


mår inge bra.

svimmade igår, i hallunda centrum.. vid spärrarna. nu kan jag inte röra min vänstra arm och har skit ont i benet. inget är brutet men det gör ont. SOM FAN! rola, nadia och vicky var där. alla var helt panikslagna förutom nadia, hon visste bara inte vad hon skulle göra.. hon ringde alla som jag hade på min samtalslista... iallafall dom högst upp. hon ringde älskade mohammed och han svarade direkt och han var ju hemma hos oss så min mamma och pappa kom med bilen direkt. nädi ringde andra personer också.. men det är inte ens värt att skriva om här eller något.. säger bara idiotiddiotidiot. ja, nu sitter jag här kan knappt röra min arm. gick och la mig vid elva igår.. typ. orkade inte vara uppe, orkade inte tänka. det gör jag inte ens idag. jag är så jälva trött på de här, att jag svimmar hela tiden.. att folk som säger att dom bryr sig inte bryr sig, alls.  fuck, vad jag har ont i min arm! jävla skit! aja, ska sluta skriva nu annars dör min arm.
 tack älskade rola, nadia och vicky <3
 på måndag åker älskling igen.


kärlek!

My hopes are so high,
that your kiss might kill me.
So won't you kill me,
so I die happy.
lovelovelove!

sara är halvt sjuk

jo, gick inte till skolan idag. orkade fan inte! så jag sov till sent och bara slappade. tittade på satc hela sesong två, hihi. sen fick jag sms av anneli att hon skulle bjuda mig på vanlijhjärta, muuuums och kärlek till anneli! hur som helst, vid två gick jag ner för att möta henne. hon var med ella, robin och camilo. jag umgicks med dom uppe vid parken och sådär, sen gick vi till skolgården där jag träffade mohammed och alex. sen kom min bror och rebiik sen kom suraj, redda, adde och patrik. vi satt alla där ute och bara ja, umgicks. till sist gick adde, redda och dom andra. ella också. så vi gick och åt på metronova, mohammed är världens bästa och bjöd mig på käk (aa) - där efter hade jag tid hos shanian, min tandläkare.. han är gryyyyym. haha, jag gillar verkligen honom, men ja. det gick väl typ bra. anneli väntade på mig och så gick vi vidare för att möta mohammed, rebiik och min bror. vi satt vid expresso house i typ en timme och bara prata om allt möjligt och drack lite chai latte och is chai. muuuums! hihi. sen gick vi upp till parken, men först skulle vi säga hejdå till anneli. vi gick vidare till parken där jag snurrade lite. 68varv :O- jag svär man blir fett snurrig.. haha. knas asså. hur som helst, träffade mamma och nu sitter jag här och chattar med anneli.

 imorgon är det en ny dag, torsdag. bajs. aja, ska tenta av steg 3 i spanska tror jag. men ja.. vi får se hur det blir. men ja, imorgon är det skola... tralala. ja, ska typ lägga mig tidigt är skit trött. slutar fyra imorgon också! snark!! men ja, blir nog cheesecake imorgon =) GÖTT!  sen blir det nog nice. sen är det ju invigning på de "nya" så kallade SKHLM. haha så fult! aja, kungen kommer hit.. OFTA. haha, aja.. nice. ska nog sluta skriva. saknar MYCHELLE!

litet test typ?

knas bild.
fotograf: freja näslund.
plats: gamleby, tre bröder, nedervåningen.
datum: typ, någon gång under vårterminen.
"modell": hm, sara.
vad gör du?: jag typ jag vet inte. skulle byta om och freja var snäll och följde med mig.
saknar du stället?: oja.
saknar du fotografen?: jo, det gör jag.

JAG ÄR ENDÅ KNAS. FAN VAD LIVET LEKER, TYP.

ingen ork.

jag slog i huvudet idag och nej jag orkar inte blogga helt.
vill bara säga, älskar mina brudar <3
och nadddiia är för rolig alltså <3
har så jävla ont nu, fanfanfan!

härlig måndag

dagen har vart bäst.
kort bara.
har umgåtts med
hanna,nadia,rasmus,mohammed,anneli,alex,tinka,john och min bror.
hääääärligt att umgås med dessa människor.
aja, ha det nice. puss ciao!
btw! anneli har klippt sig :O


min m <3

crack-horan är ful och har en bunt fula vänner. - strycker över det.
  idag är det skola. fan har lite kvar av min filosofi läxa kvar som jag måste göra klart idag! annars blir det inte bra. fan alltså, jag är så glaaaaad idag. ska bara låta ALLA veta det. hihi, idag ska jag även träffa min m, som direkt från arlanda åker in till stan för att träffa mig.. sötnos! aja, sen ska jag väl ha de kul i skolan som vanligt, flumma runt med nadddiia. som också ska få veta allt om en idiot, haha. aja, tror jag aldrig har vart uppe så här tidigt och bloggat men någongång måste vara första gången. här sitter jag och tänker om jag ska göra något efter skolan, men det får vi vänta och se tycker jag. som ni alla se "högst upp" står det crack-horan, om bögfittan läser det vet han nog mycket väl vem jag menar. och personen själv. + alla emosar borde ta självmord, vi behöver dom inte på denna jord. (riktagt till två personer!)
 fick precis sms från m, vi ses senare idag babe! - vem vet? kanske nadia och någon till träffar honom idag.. =)
PUSS!
livet är bra!

RSS 2.0