trött tjej

Ja, galet trött. Känns inte som jag har sovit på flera dagar. Var på studentskiva i tisdags, hade galet roligt med mina fina! Dansa, dansa och dansa. Haha, folk trodde vi var jätte fulla eftersom vi inte festar med folk i skolan så är dom inte så vana att se oss hoppa runt och dansa med alla haha. Hade det jäte roligt iallafall! Igår träffade jag Polina och Mychelle. Polina var här hos mig, tog galet roliga bilder! :D Gick och mötte Mychelle nere i centrum sen, fick med mig lite saker också. Vi åt och sen gick vi till mig. Här fixade sig Mychelle för hon skulle på en skiva och så pratade vi med min bror och Moe. När hon gick så gick jag och kollade på BB.
Idag har det vart skola, mycket skratt precis som vanligt. Nu ska jag plugga hela kvällen och få något gjort! Aja, hoppas ni mår super! ... ska plugga nu! Puss!








skit dåligt!

Men jag har vart i Rumänien och där har man ingen tid att blogga eller logga in på facebook och annat skit. Nej, när man är där är man där 110%! Speciellt när man inte är där så länge. Men jag hade det bäst. Kan lägga upp några bilder i ett annat inlägg.
Kom hem i tisdags, första gången jag saknade hem. Jag saknar Sverige. Missförstå mig inte, jag har det BÄST där precis som jag alltid har. Men det här är min sista månad i gymnasiet och jag vill ha det så roligt som det bara går. Jaja, vi hade mösspåtagning i fredags och det kändes verkligen att det närmar sig. Vi gick vidare drack några öl och hade det jätte trevligt. Åkte vidare och spela fotboll, mer öl där också haha. Åh, en månad kvar! :D LÄNGTAR! I lördags var jag på dop, dansade och drack där med. Jätte trevligt. Blev en sen natt hos mig sen. Typ så har min helg sett ut. Härligt.
Aja, blir för mycket text. Hoppas ni har det bra, puss!

Bilder från mösspåtagningen i fredags! :D <3






RSS 2.0