imorgon är det redan oktober!

hej alla.
det känns som det var ett tag sen, men det var typ två dagar sen eller något. men ja, hur mår jag? jag mår bättre. jo.. har nämligen åkt på förskylning. och det suger hååårt. men jag mår bättre. jag lever på mediciner och varma kläder. jag <3 halsduk, just nu alltså. hostar gör jag också, menmen. sånt är livet. igår var jag i skolan. var med ida och gjorde klart vår engelska redovsning, i bilologi. vi var grymma! det gick super bra! vi kom ihåg rätt så mycket utantill också. sen satte vi oss en stund på matte handledning. åkte till mammas jobb sen, stannade där med alla söta små barn. sen kom mugur, en kompis till oss, med bilen och hämtade oss och vi åkte till ikea. där det blev lite köp till mammas jobb och till mugur han själv. jag älskar mugurs bil, det står att den är från rumänien och ett B som står för bukarest. haha ingen fattar, men jag kan visa en bild i slutet av inlägget. men hur som helst, sen blev det en sväng till donken där vi köpte hem mat och så tankade jag mugurs bil. vi kom hem åt och sådär. sen var jag helt död. la mig på soffan och somnade där, med moe. vaknade, gick och la mig i sängen och såg att det var desprete på tv, så jag glodde på det ett tag.
blev en lugn natt, vaknade 3 gånger av hostan men inget mer. så det var lungt.
idag börjar jag tjugo i tre men ska iväg lite tidigare, ska redovisa religionen idag ju!
aja, hoppas ni har det bra!
det är 13 dagar kvar tills jag fyller åååååååååår!
RO står då för Rumänien, B står för staden man bor i och i detta fall är det Bukarest


yeayea

tänkte skriva lite om rånet som hände i västberga i onsdags. 

såhär gick rånet till(från aftonbladet)
05.15: Personal på Banverket, mitt emot G4S värdedepå i Västberga i Stockholm ser och hör hur en helikopter landar på värdedepåns tak.
05.19: Polisen får larmet om attentatet. Den vita helikoptern, en Bell 206 Jet Ranhrt, släpper tre eller fyra personer på taket . Flera smällar hörs från byggnaden när rånarna tar sig in med hjälp av sprängladdningar. Helikoptern hovrar över värdedepån. Flera vittnen ser sedan hur säckar med pengar lastas in i helikoptern innan den lyfter och åker i väg.
Cirka 05.25: En första polispatrull är på plats i Västberga. De kan inte gå in utan de inväntar den nationella insatsstyrkan.
Cirka 05.35: Helikoptern lyfter och åker norrut. Fotanglar har lagts ut i området för att stoppa polisen. Stockholmspiketen går in i byggnaden.
05.43: Flera kraftiga explosioner rapporteras.
05.49: En misstänkt bomb hittas vid polishelikoptrarna på Myttingen på Värmdö och de kan inte lyfta.
Cirka 07.00: Polisen meddelar att ingen i G4S:s personal – 21 personer var på plats i byggnaden under attentatet – har skadats.
07.37: Polisens upptäcker sprängmedel i byggnaden och utökar de redan omfattande avspärrningarna.
08.15: Helikoptern, som under natten stulits från Roslagens helikopterflyg, hittas vid Skavlöten i Arninge norr om Stockholm, uppger ett vittne för Aftonbladet. Den står vid kanten av ett fält, bara någon meter ifrån skogskanten.
08.42: De G4S-anställda eskorteras ut ur värdedepån av polisen.
13-tiden: Polisen skjuter sönder det bombmisstänkta föremålet som hittats vid helikoptrarna i Myttinge med en vattenkanon.
15-tiden: Polisen uppger vid en presskonferens att de definierar rånet som en särskild händelse. Det betyder att poliser från hela länet jobbar med brottet. Jan Evensson, kriminalchef i Norrmalms polisdistrikt är kommenderingschef under råninsatsen. Han har två insatschefer under sig, en i Västberga och en i Arninge. Samverkan sker även med Rikskriminalpolisen och GOB-polisen som är inriktad på grov, organsierad brottslighet.

hur som helst. det här kanske inte var sådär jätte bra, att råna är ju inte dirket bra. men fan vad jag älskar dessa killar som gjorde det här! det där är bara skicklighet. jag blir verkligen inte äcklad av dessa personer, verkligen inte. inte så att jag har funderat att göra samma sak om det är de folk tror. men fan, vad grymma dom var! helt otroligt att på 20 min fick dom tag på så mycket pengar. helt roligt. blir nog inte lika roligt om dom åker fast, men endå! hoppas inte dom åker fast alltså. fan vad jag inte hoppas det! hoppas dom är på andra sidan jorden och njuter av pengarna och skrattar åt deras skicklighet! som sagt, inte så att dessa personer är mina förebilder nu, men dom var grymma!
tänkte bara dela med mig det! :)
jag säger bara tunga!


godnatt sverige!

idag firade vi min gudson som blev
hela 2 år, den sötnosen! 
mycket trevligt var det.
speciellt allt prat på balkongen,
prat, skratt och tårar.
vi är som en stor fet familj alla,
vi går igenom allt tillsammans.
jag älskar varenda person som var där idag,
bokstavligen.
<3
i torsdags!


kort

hej alla.
vill börja med att säga att  begravningen i onsdags var jätte fin. jag vet att titi såg allt. jag kunde inte hålla tillbaka när det var ett bildspel med dig, när man fick höra din röst... den jag hade glömt bort. dom visade video från när vi firade nyår tillsammans, då ni bodde i husby.
som en vän till oss sa "vi har firat födelsedagar, dop,bröllop allt tillsammans.. det är första gången någon bland OSS försvinner" det är så sant. första gången och gud var alla grät men vi skratta en del också. jag satt med natalia och dani. båda satt och trösta mig och jag trösta dom. säger bara, tack.
igår var jag och gjorde en grej, som jag tänker dela med mig snart :)
vissa kanske redan vet, men inte allaalla ;)
idag kommer några över hit och fira min bror, ska nog bli nice.
mychelle kommer ju! babe som jag saknar något otroligt!!
aja! ska gå nu. hoppas ni har det bra.
jag mår lite bättre iallafall,
tänker bara hur många dagar det är kvar.
kärlek till er alla! pussis!


090923<3

begravning idag,
dagen jag kan ta mitt riktiga farväl och
gråta utan att känna att någon tittar konstigt på mig.
idag kommer du minnas med glädje men med så mycket tårar,
vi älskar dig, älskade titi.
jag vet att du ser allt som händer idag och hjälper oss igenom det här,
inte bara idag, föralltid.
jag kommer minnas dig föralltid.
aldrig, aldrig kommer jag tillåta mig själv glömma den underbara man,
som fanns där för mig.
håller mig nog borta från bloggen idag.


happy birthday baby' bro!

en liten hårboll fyller år idag!
grattis på 15års dagen!
alltid nummer ett, i alla lägen.
älskar dig så mycket, världens bästa lillebror<3


söta mormor

idag blir min älskade mormor 79 år.
grattis mormor som jag älskar så mycket.
så idag blir det firande hos mormor med lite släkt.
mat, tårta och bara trevligt.

men idag går mina tankar även till iuliana och dani,
titi, vi saknar dig<3


chi chi chi le le le viva chile!

hej alla där ute!
igår var jag i skolan som vanligt. var med ida och arbetade med vårt arbete. vi skulle hoppa upp och ner i tre minuter och fan vad vi skratta. vi orkade inte hoppa i tre minuter så vi hoppade i en och en halv minut. fick skrattattack när hon sa att vi hade hoppat i 30 sek när det kändes som flera minuter. vi gick och åt tacos, med hanna. sen åkte vi in till stan satte oss på en bänk och bara prata. sen så åkte jag hem. pluggade lite matte.
klockan kvart i sju kom morbror och hämtade mig så åkte vi mot alvik. kusinerna isabel och maria var med. dani var redan där så vi träffade honom. det var FULLT med folk. i början var det bara chilenare. rätt så roligt, uppträdanden och mat. senare på kvällen så började det komma lite annat folk. bland annat, freja! hon satt med oss och sen var det bara dans som gällde. usch vad roligt det var. jag behövde det som fan. det var hur roligt som helst. dansadansadansa. det var så varmt där inne så vi gick ut och satte oss, min kusin, bror och jag. vi stötte på osse, hahaha.. en kille i min skola. fan vad mycket vi skratta med honom. helt rolig. har inte skrattat sådär mycket på läänge. sen vid två åkte vi hem. vi var hemma vid halv tre- tre.
roligt var det iaf. det var roligt att freja var där också, dansa och prata. och bara snacka en massa skit.
vaknade för en stund sen. vet inte vad som händer idag. det får vänta och se. tror det blir att gå ut iallafall. är sjukt hungrig så att äta skulle inte sitta så fel nu. ska fixa något att äta sen vet jag inte vad som händer. daniel fylle år på ttttisdag! bebisen blir hela 15 år.
aja! ska gå nu. hoppas ni mår bra.
pussis!


lite text

sitter här och lyssnar på musik och kollar runt lite. är skit trött och ska lägga mig alldeles strax. imorgon har man sovmorgon iallafall, gud så skönt! jag älskar mitt schema, alla andra klagar.. inte jag. älskar det! måndag är den senaste dagen då jag slutar fyra. men de andra dagarna är helt okej, klagar verkligen inte. ja, idag började man då tjugo i tre (precis, inget att klaga över) satt hemma och chattade med lite folk och sen var de bara att åka in till skolan. i skolan hade vi en kort föreläsning, därefter gick ida och jag till tacobar. vi blev kvar en lång stund och bara pratade, det är alltid trevligt. hon fick mig att tänka på annat, precis vad jag behövde. sen åkte jag hem, via bredäng där det var fullt med poliser.. tydligen blev en man knivhuggen, röda linjen alltså. tyvärr, folk kanske hatar de, men jag ÄLSKAR röda linjen. my home;) kom hem, chatta med i.. som äntligen har kommit hem och börjar skolan precis som alla aaaaaaandra! maha! nej, men trevligt var det att prata.
sen nyss prata jag med natalia om begravningen som är på onsdag. hon ska gå och det är skönt. i need it. i need her there. grovt alltså<3 usch, vill inte tänka på det nu. nej.. vi börja prata om annat skoj, men det kan jag inte ta upp här.
jag vet att jag inte bloggat sådär super på sista tiden,
men ja, som ni kanske redan vet så är det lite jobbigt nu.
hur som helst, ha de bra! pussis.
mallorca! MISS IT!


090913<3

förlåt, ingen ork att blogga. min tid de sista dagarna har gått till minnesbloggen till titi. den är klar. ska lägga upp lite fler bilder, men det blir senare. jag älskar dig titi, jag vet att du ser oss... du finns med i mina tankar, varje dag. en man som du borde inte fått lida så mycket, ingen borde få göra det. men jag är glad, du kämpade in till de sista. jag kommer aldrig, aldrig glömma dig. http://ionionescu.blogg.se/ 


NOT OKEY!

inte okej någonstans. är fortfarande uppe och kollar på VMA- kan inte sova och smsar lite medans också.
det kanye gjorde var inte okej! inte alls, blir så arg. taylor är en duktig tjej som försänar det lika mycket som beyonce. seriöst. hon är grym. men kanye är dum i huvudet och det är inte första gången han beter sig som ett jävla svin. hoppas han inte vinner ett skit inatt! då är det endå, 1-0 TAYLOR!
hon är as grym iaf, grattis! <3


RIP<3

jag vet att du har det bättre där du är nu,
där du inte behöver lida. jag älskar dig.
jag kommer aldrig att glömma dig,
och jag är så glad att jag fick lära känna,
en person med ett sånt stort hjärta som du.
idag var det ett år sen dom gifte sig i kyrkan.
ett år sen, jag tog den här underbara bilden!


<3

åh, jag hatar det här. vi har en vän, han är nära döden. väldigt nära. och det gör så ont när jag tänker på det. visst, han ska inte behöva lida.. hans familj ska inte behöva lida och se honom som han är nu. men det går inte att tänka så, det är en människas död. jag gråter så fort jag tänker på det, jag blir så ledsen. jag älskar den här personen så mycket, det är därför jag blir ledsen. jag kom inte ihåg sist jag såg honom, men jag vill inte se honom som han mår nu. jag vill inte att de ska vara så jag såg honom sista gången. för han var en bra människa, full av kärlek och skratt. iaf mot mig. och det uppskattar jag så mycket! jag hatar döden. döden är hemsk. kanske skönt att slippa lida. men nej, det funkar inte så. jag har redan gått igenom det här en gång, med min älskade bästa morfar. än idag kan jag bara gråta för att jag saknar honom och älskar honom något otroligt. jag vill inte behöva gå åp begravning och gråta. visst jag MÅSTE inte gå, men såklart man ska gå. nej, jag ska sluta skriva nu.


SATC

jag längtar verkligen till andra filmen kommer,
jag älskar första filmen och varje gång jag ser den så gråter jag.
VARJE GÅNG, kollade på en trailer nu.. och jag grät.
åh, älskarälskarälskar filmen!
som sagt, längtar tills andra filmen kommer ut!!


* i found my heaven on earth

hej alla där ute! :)
sitter här och chattar med amanda om lite allt möjligt. känns så länge sen vi sågs, så det får bli någon dag som vi måste ses! men ja, sitter här nästan nyvaken. chattat med min faster from romania, som jag saknar något otroligt! jag saknar våra långa pratstunder, våra skratt attacker mitt i natten och våra långa promenader på nätterna. buu, jag saknar henne. min älskade söta fina faster. tänk att hon blir 40år, känns inte alls som det när jag umgås med henne och pratar med henne. varför ska man bo så långt ifrån varandra? hm, fast jag undrar om vi bodde så nära om vi skulle orkat med varandra lika mycket. hahaha, lite roligt.
igår var jag hos natalia lite, skönt och träffa henne igen. vi satt och prata lite om allt möjligt, som vanligt :) och inatt ska jag sova där, helt nice liksom. vet inte vad vi hittar på, men något roligt blir det nog. imorgon är mina föräldrar bjudna på pappas arbetskompis båt, typ. vet inte när dom kommer hem, men ja:)
hade lust att skriva, men har inget direkt vettigt att skriva, hähä. juste, har räknat lite matte och ska forstätta snart, men amanda är ju lite viktigare än matte(a)
aja, ska skaffa mig ett liv och sluta skriva massa skit som ni endå läser;) skojar. haha, aja hoppas ni har det bra!
PUSS!

bild1; faster och jag vid huset i årsta
bild2; syskonen, papi och faster
bild3; berget i nynäshamn
bild4; vid huset i årsta<3


twinie is home

ingen tid att blogga, har städat hela lägenheten idag :)
hade ingen skola idag och har inte det imorgon heller!
ja, halv ska jag ta bussen till natalia, hon har kommit hem från bryssel.
men ja, ska fixa det sista nu och sen iväg till bussen!
pussis!


angelina vän<3

inga ord, jag älskar dig angelina. du är verkligen underbar.
jo, idag hade hon rättegång. tänker inte skriva varför hon hade det,
för ingen har med det och göra. jag säger bara en sak,
jag hoppas två tjejer ruttnar i helvete. BOKSTAVLIGEN!
det var så skönt att se henne, höra henne prata, höra hennes skratt.
fan, vilken jävla saknad. men vi ses igen två veckor eller något.
rebiik var med idag<3 det kändes som förut när det var vi tre.
angi, rebiik och stikki<3
jag kommer aldrig sluta älskar dig vännen. du är grovt saknad!


top model!

nu sitter jag och tittar på top model och äter mockarutor.
ingen är vackrare än tyra!
vet redan vem som vinner.
aja, chatta med natalia och äta som en tjockis.
vi kommer ju inte ses på några dagar,
pussssisss!


yiayia är roligast

hej alla!
igår var det väldigt trevligt. vi satt till väldigt sent på kvällen och pratade med mina föräldrars vän. vi åt god mat och mycket godis blev det. satt och chatta med några senare på kvällen, trävligt. ja, idag är det söndag... idag ska jag vara hemma och ta det lungt. mammas och pappas vän kommer snart hit, då blir det mat och efterrätt!! :D woho! sen imorgon är det skola, har bara skola på måndag, tisdag och onsdag typ 30 min eller något. sen är vi lediga! så skönt. natalia åker till bryssel imorgon men kommer tillbaka på torsdag. en annan liten jävel är också i belgien. maha! tänk om dom träffas! :)  nja, skit samma för ingen fattar vad jag snackar om. nu sitter jag i allrummet och tittar på mitt stora feta grekiska bröllop, men film som jag älskar galet. den är så sjukt rolig och det går inte att sluta skratta åt dessa sjuka greker. menar inte det på ett dåligt sätt, men ja. HAHA, det var en rolig scen nyss. chattar med natalia, vi skriver typ bara hahahah för vi båda kollar på filmen. natalia och hennes greker asså. roligast i filmen är yiayia, farmorn HAHA!
ska sluta skriva och kolla på filmen och logga in på facebook!
PUSS!


gryyym!

alltså akon ser inte så dålig ut, inte
kolla bara hans sexiga kropp :|


tjugosexdagar kvar

vad har jag gjort idag?
jo, hade svenska lektion på 40min eller något. träffade pauline lite, pratade om allt möjligt. sen gick jag till bussen och tog trean till dagiet. där det blev vila med småbarnen, sen gick mamma och jag på en franska restaurang och åt lite gott. speciellt bakelserna! vi gick tillbaka där det blev pannkaka, jag satt med mammas bord med alla. vi dansade och sjöng till "when love takes over". alla är så söta där borta, hahaha. det var verkligen jätte roligt. sen så hjälpte jag till att klä på barnen så dom skulle ut. sen var det bara och åka hem. jag var verkligen jätte trött. kom hem, sov. natalia kom hit och så fick hon sin present, som då var jonas brothers boken. alltså en bok som dom har skrivit som inte har kommit hit än. ouf, gick igenom helvete för den där boken. den kom enda från USA liksom!? SÅ NATALIA HOPPAS DU GILLAR DIN PRESENT!! hon verkade glad iaf:P hahaha, men ja. pappa skjutsade oss till bredäng där natalia skulle hämta saker. vi gick vidare till tani där vi blev kvar en liten stund sen kom pappa och hämta oss. sen har vi bara suttit här och pratat om allt och tittat på tv.
juste! imorgon kommer en vän till mamma och pappa från rumänien. han har tydligen flyttat till sverige sen i maj och har försökt få tag på mamma sens dess, men fick inte det förens nu. det är så roligt att han ringde för vi pratade om honom för några veckor sen. han sitter i rullstol efter en bilolycka och när jag var liten lekte jag med honom, jag satt i hans knä och han körde runt mig i rullstolen. det var 1997, sist han såg mig och min mamma såg honom. så jag prata med honom i telefon igår, efter alla dessa historier sa jag till honom att han skulle komma imorgon och de ska han göra. det blir roligt att träffa honom och höra allt.
nej, fan vad mycket text det blev. men... här kommer det två bilder från idag;
natalia med jonasbrothers boken!
nat<3nick... that love is forever haha!


allt för betyg

jag klarade provet!
mycket matte a, b, x och y, funktioner hit och dit.
men som sagt... betyg!
pratar med natalia som jag ska träffa imorgon:D
woho, äntligen något roligt som händer;)
aja, ska chatta vidare.
pusss på alla!


filosofi

yes, prov klockan 10:10.
bara börja plugga in till de sista!
 


hungrig

sitter i skolan väntar på paulina, sen blir det en snabbis till donken.
sen blir det akuten på huddinge där min mormor är helt ensam :(
så jag ska gå dit och göra henne sällskap.
åh min söta älskade mormor som jag älskar så mycket.
haha lät lite sådär, men åh :(
aja. kanske skriver lite senare, men tror inte det.
måste plugga till fucking filosofi provet imorgon.


kan inte sluta skratta

aassså natalia jag ääälskar dig! :D
du får mig verkligen att skratta och må bra,
all the time liksåm.
löve yah!

asså dagens bääääääästa!
natalia, Popovici: ba fan jag behöver nattampong aa visst här kmr jag


RSS 2.0