black n white

juste har inte visat att jag har klippt mig! ja, allt det slitna är borta... eller ja, typ. så nu gäller det att klippa sig regelbundet så att de blir långt och fint! jag älskar mitt hår nu också! känns lite kort bara men det är fint!! tack söta josipa som klippte mig!
åh, vi ska äta fisksoppa.... gosh jag dör det är så jävla gott! med massa musslor och räkor i... åååhhh gootttis!!


dagens romania bild

‎Den ‎1 ‎augusti ‎2010, ‏‎01:02:38
Vi firade Roxana den här kvällen det var skit många människor men alla sprang runt och kastade is på varandra(???) hahaha, här satt vi och pratade. roxana skickade sms att jag skulle byta plats och inte sitta brevid sorin, hahahahaha!! gud, skrattar när jag tänker på det hon skrev! här på bild är alla lata människor som inte orkar stå upp och vara sociala med alla andra som står på vägen och typ springer runt, vi var väl typ 30 personer eller något sånt? härlig sista natt!


sound of missing you


jobb!

strax ska man iväg och jobba! härligt! älskar att jobba med barn dom är så härliga!
ingen sovmorgon för mig inte. menmen, slutar klockan 15.00! :D
puuuuusss!!


romania

‎Den ‎17 ‎juli ‎2010, ‏‎16:25:56
dudu, jag & lilla pepy.
vi var i parculet efter att cami, ionut, dani och jag
vart och köpt tårta till papukhe som vi firade senare på kvällen!
tzoncu, rox & mihai marinas var också där.
hehe.


gratz my man!

grattis min snygging! love yoooou!!


söndag igen då

helgen har gått så fort! i fredags så fyllde min gudson tre år så vi åkte dit för att fira honom lite smått. blev mat, prat och skratt. andrei är så söt, älskar honom så mycket!! på lördag åkte vi till grönan, fett roligt. kusin och jag åkte bergochdalbanan, popexpressen och flygande mattan mest, resten av tiden gick vi runt och åt. kände mig super gammal där på grönan, alla var så små och helt sådär ÅH GRÖNAN! jag är så trött på grönan, man åker samma saker och man äter samma sak. men det var roligt och trevligt! efter grönan åkte vi hem till oss där vi skulle fira min mormor som blev 80 år i måndags. kom massa folk hit, dansa gjorde vi också. det var ett tag sen man dansade haha. men det var roligt. efter det så skjutsa pappa mig till natalia där jag sov över. mådde inge bra under natten så pappa kom tidigt och hämtade mig på morgonen.
idag, söndag. legat och degat hela dagen och fyfan vad skönt det har vart! ska duscha nu för imorgon är det skola! :D
hoppas eran helg har vart lika skön som min!
pussss!!


liten men endå så stor!

idag fyller han nämligen 3 år! sjukt vad tiden går, jag älskar honom så mycket.
GRATTIS ANDREI DANIEL DAVID, TE IUBESC!
första bilden på andrei, några timmar innan bilden togs föddes han! 


och den över togs nu i söndags, ggaaah! LOVE!


pictures








happy birthday baby brother!!!

I LOVE YOU!!!!!!!!!!! ÄLSKAR MIN BROR SÅ MYCKET. NR ETT I ALLA LÄGEN.
ÅÅÅH MIN BEBIS ÄR SÅ STOR :( MEN LIKA SÖÖÖÖT ÄR DU!!!!
ÄLSKAR DIG SÅ MYCKET MIN FINA DANI!!!


i give you my love


80 år!

idag handlar allt om min mormor för hon blir 80 år. jag älskar henne så mycket!


bilder

valvaka är det som gäller för mig just nu! och jag vill bara säga en till sak, jag HATAR SD... av hela mitt hjärta. dom bör skjutas, dö. jag vet... jag är grov, men det är verkligen så jag känner just nu. AH! jag förstår verkligen inte!! hur fan kan folk hålla med dom? det är fan läskigt, hemskt... fyfan! nej... vill inte skriva mer om dom, blir bara äcklad och arg!
från något DÅLIGT till något BRA. mina gudbarn var här och dom tog min kamera och fottade en massa, vi alla blev förvånade... för bilderna dom tog blev jävligt fina! hm... nej, bjuder på bilder nu! tog en timme att skriva det här, kollar hela tiden på tv och lyssnar på vad som säger!!!


bilden ovan tog andrei(min gudson)!

bilden ovan tog lavinia(min guddotter)



och de här tre bilderna tog andrei, så fina!


och de här bilderna tog lavinia, hon vet hur man använder zoomen och allt!


lyckad kväll!

fyfan vad roligt jag hade igår!! mycket dans, dricka och skratt! alltså aaah!! fyfan vad jag skrattade igår, åt allt möjligt. och det var PACKAT med folk igår, alltså PACKAT! blev lite skrik på människor men ja, sånt måste man göra också. kom hem vid fyra? eller något, minns inte. vi blev hämtade av mamma och pappa, fetttt skööönt att åka bil alltså.
senare idag kommer mina söta troll hit, älskar mina gudbarn så jävla myccccckkket!! det finns inga ord alltså på riktigt. mina små söta gulliga underbara gudbarn. men nu ska jag städa och kolla på idol! så, ha en bra söndag!!
pussss!!
min bror & jag igår, tro mig det kommer komma fler bilder!
och jag bjuder på dom här bilderna hahaha!


fiesta

nu blir det av till bredäng för fest! sounds goooood, yeeesssir! hehehe, lunchen var trevlig och mysig. skratta gör man alltid med släkten. hur som helst, ska när som helst åka. mami och papi ska på någon fest... fortsätta fira nationaldagen med andra ord! själv blir det bredäng fest med underbara människor!! pussss!!

VIVA CHILE

chiles nationaldag idag och familjen ska snart iväg för att äta lunch med släkten och massa andra chilenare någonstans i stan :D ska bli härligt att träffa alla kusiner och prata, skratta och ja... bara vara! senare på kvällen ska min bror och jag till sofia nilsen för att det är fest där ikväll så det blir nog nice! nej, måste dusha och allt! vet inte ens vad jag ska ha på mig!!


d.ö.d

yeees!! är döööd, är så jävla trött!! imorgon ska jag ta ett låååångt bad och bara slappna av!! åååh vad skööönt! har inget att skriva... så ja.. bilden är från papukhes födelsedag! :D - vi skrev med en tändvätska som var som en gel och tände eld på det.... såg så jävla coolt ut!

steaua!

alltså, sitter och kollar på match!! liverpool vs steaua.... man kan tro att dom spelar i rumänien när dom spelar i liverpool... rumänien hejarklack, inga ord! grymt!! så jävla roligt att titta på också. nu hejar man ju på steaua bucuresti så klart!! tycker ni ska skippa debatten på tv4 och titta på tv4 sport! STEAUA!! :D


rush love!


natalia j. popovici

du&jag, jag&du. spelar ingen roll, det är vi. jag vet seriöst inte vad jag skulle gjort utan dig, det låter så töntigt men fan... vi skrattar, gråter, är arga tillsammans, vi går genom glädje och sorg, eld och vatten, kiss och bajs... vad du vill! men fan, vad jag älskar när ingen förstår vad vi skrattar åt, när vi pratar genom blickar och våra föräldrar kolla snett på oss när vi stirrar på varandra och höjer ögonbrynen åt alla håll, jag älskar att vi bara kan sitta och inte göra ett skit, verkligen ingenting... du sitter vid datorn och jag vid tven, vi pratar inte, ingenting utan vi bara är. jag älskar att höra din sexiga man röst på morgonen och hur du skriker åt allt och alla när du inte orkar göra något. jag älskar att vi tycker om samma saker men endå inte. jag älskar att prata rumänska med dig, för ingen förstår... inte ens vi ibland. jag älskar sättet du dansar med dina spagetti ben. men det jag älskar mest med dig är att du alltid finns där, vad som helst, så finns du där. jag är verkligen mig själv 100% när jag är med dig, för du också är dig själv och det får mig att känna mig ännu mer bekväm. jag älskar dig så mycket min natalia, så mycket! te iubesc si te mumesc, (hahahah du vet rumäner med deras "frumoasa" är "mumuasa", aja hahahaha) loveeee yoooouuuu!!



ledig

yes, nu är man ledig resten av veckan... härligt som bara den! imorgon ska jag städa mitt rum, dansa till galen musik, springa runt och dansa för mig själv! hahaha! jag älskar att vara själv hemma! idag har jobbat, yeees! jag är så duktig så, hahaha vad mobbad jag är säger att jag själv är duktig. jaja, nu ska jag se på tv och sovaaaa för imorgon kan jag vakan när jag vill, tralalalala! :D
.... sara orkar vara så glad!
åååh pique, varför så heeet?!!??!?!

love is for free


outfit

min fasters söta tshirt som jag fick med mig hem, köpt i rumänien... ingen aning vart!
sähår såg man ut idag,+ skorna från scorett & skinnjacka! hääää, yes!!


mamma mia

jag var på teater i fredags, där matilda spelade! den var jätte rolig... dani, rebecca och jag satt och skratta åt nästan allt. det var "mamma mia", ni vet filmen? ja, fast på svenska. den var verkligen jätte rolig! och gissa vad som kommer nu på tv? jo, mamma mia filmen! så det ska mamma, lillebror och jag sätta oss och titta på. senare är det VMA också, eller? är det bara jag som uppfattat fel? aja, vi får se. imorgon är det måndag där med skola! hääärligt!! njaa. på onsdag så har vittra lov! yeeei, det gillar vi. nej, nu börjar filmen!

teatern i fredags!


världens bästa pappa

pappa åkte precis. yeeep, han kommer hem på onsdag. göteborg hela tiden nu, känns som han är där mer än hemma på hösten. jag älskar dig så mycket pappa! du är verkligen världens bästa! te iubesc!

pappa&jag i våras, romania 2010!


kyrkogården

vi saknar dig titi! ett år sedan imorgon, tiden går för fort.
igår fanns vi på plats, tänkte på dig.
hoppas du har det bättre där du finns nu!
RIP!


outfit(igår)

leggins-gina tricot,linne-h&m,tshirt-h&m,skinnjacka-vero moda(rumänien),skor-scorett!


fredag!!!

åååh, har pluggat sönder den här veckan och jag är så nöjd med mig själv! har fått bra betyg i allt! och nu är fredag och klockan 18.00 ska jag på teater i bredäng, där matilda spelar i en pjäs. senare vet jag inte riktigt vad jag ska göra, vi får helt enkelt se. nu ska jag SOVA! åh, är så jävla tröttttt!! jag är så glad att allt går så bra i skolan! nej, sova var det. puuussss!!

ida & jag för någon vecka sedan, hehehe <3


tisdag

var hos tandläkaren idag klockan halv åtta!! herregud!! skit tidigt! men det gick bra, kom hem efter det och sov till klockan tio efter det var det vidare till skolan, där det blev att prata med historia läraren om mina rester och jag ska prata med henne på torsdag för att få reda på lite mer om det jag ska göra. sedan var det att gå ner till chokladfabriken och köpa söder te med ida! :D åkte hem och pluggade, fick gjort lite men måste verkligen fortsätta imorgon!!
det som gjorde hela min kväll var att jag pratade med bobo, roxy, mihai och en till kille popi(??) via skype, har skrattat så mycket! fyfan, helt sjukt roliga dom är. i love them! jaja, nu ser jag på film och sen väntar sängen! puuuuussss!!

min gudson har också converse som sin gudmor! marinblååååaaa, vi är coola!


inception

den här filmen är gryyym! jag älskar den!


outfit

riktig lat dag idag! inte orkat fixa mig alls! men glad är jag!! :D
linne-h&m,leggings-monki,tröja-gina tricot,väska-minns inte?,skor-scorett!,plånbok-gina tricot!


trött!

ouf! pluggat klart! imorgon blir det samma sak igen! helt slut, min hjärna behöver vila... shit låter som jag har pluggat till värsta grejen, men det blir så när man inte är van!! är verkligen inte van att sitta i timmar och skriva om en sak. men jag måste vänja mig, jag vill ju plugga vidare och där är det säkert plugg hela tiden! har även spelat in biggest loser sverige och tittat på det, helt okej! diggar tränarna som fan, grymma! men nuuuu, ska jag soooovaaaa!! tandläkare imorgon tidigt på morgonen och man börjar skolan 10.40! HÄRLIGT! ... puss!
min underbart söta lillebror i rumänien, neptun.


plugg!

nu är det plugg som gäller, hela kvällen!
ha en bra måndag!
puss!
bild från i lördags, nat & me!


sinaia

sinaia, det är ett ställe jag älskar. inte bara för att det är så jävla fint utan även för att jag åker dit varje år och vet vart allt ligger. jag har släktingar där, pappas kusin bor där och han har en dotter som jag älskar! hon är så snäll och varje gång vi åker dit tar hon oss till olika ställen, så jävla roligt. när man bor i huvudstaden är det alltid så mycket att göra, människor, bilar och allt möjligt så när man kommer till sinaia är det så lungt och skönt, man njuter verkligen av allt. jag älskar maten där, känns som den är helt annurlunda och även deras efterrätter, alltså guuud! vet inte hur jag ska förklara vad det är, men typ en ost paj. alltså fyfan! den är känd över hela rumänien och många brukar åka enda dit för att äta den. ah, så jävla god!! sinaia, mitt ställe att verkligen koppla av i. love it and miss it!

iår var vi i sinaia under en dag och vi gick runt i parkerna och åt massa god mat!


lovely smile

låten fastnar och är grymt bra!


outfit

skit suddiga bilder, men dom får räcka!
klänning-vero moda
skinnjacka- vero moda(rumänien!)
leggins- gina tricot
plånbok- gina tricot
skor-scorett(NYA!)


mormor

nu åker en stor halsduk på! ska ner till centrum köpa lite saker till mormor och
sedan ska promenera till henne! blir att mysa framför tv och prata en massa!
åååh, min älskade fina mormor!
mormor&jag i frankrike förra året! te quiero!!


outfit

skinnjacka-veromoda(rumänien)
leggings- gina tricot
tröja-h&m
skor-scorett(NYA!)


romania 2010!!


torsdag

köpte höst skor och nu sitter jag här med mamma, pappa, bror & morbror mario! vi ska äta middag snart, är så galet hungrig!!!!! imorgon är det skola och FREDAG!! fyfan vad veckan har gått fort! nu jag vara social, puss! 


onsdag

jaha, snart blir det fångarna och pizza! life is good alltså! imorgon börjar jag tidigt, men det ska nog gå bra! nu ska jag duka. btw, jag vet att bloggen är tråkig nu... men mitt liv är skolan just nu, plugga, plugga, plugga. känns som det är allt jag gör. men jag ska inte klaga! sista året fyyyyfaaan! puuusss!!


RSS 2.0