in romania

Yes! Jag ar har! :D Kan inte skriva med de svenska bokstaverna men det fixar jag lite senare, just nu orkar jag inte. Ah! Igar kom vi fram vid tre tiden, forsta gangen nagon inte vantar pa oss. Blev minst sagt en intressant vag hem, hahahaha. Val framme har hos oss sa gick jag till farfar i koket han blev sa glad att han grat nar han sag oss. Efter det satt vi och vantade pa min faster och Tio Dan. Vi hoppade pa dom nar de kom fran jobbet. Var har en stund sen gick vi mot parken. Det var typ ingen dar, vi traffade nagra killar som bad oss folja med och hamta nagot hos en annan kille pa andra sidan stan, vi tankte ja, varfor inte? Hahaha, det tog sa lang tid att ta sig dit alltsa, men det var fett roligt. Speicellt pa bussen, hahahaha utan att skammas det var en man som typ stank och vara kompisar kastade ut honom ur bussen, alltsa hahahahaha! Helt sjukt. Ja, sen ringde jag alla och alla blev lika chokade och sa att dom kommer ut nu pa en gang. Sa var det ocksa. De kom vi satt inte till sa sent, 23:00 var vi hemma. Vi satt och pratade, skrattade, tog igen tiden liksom. Det ar sa skont att vara har.

Nu ska vi ata frukost och sen ska vi val ut och traffa alla, ikvall blir det mall hela ganget... massa dricka. Varje gang vi ar har ska det finnas sanna natter i mall men vi blir bara glada! Aja, nu ska jag ata lite. Hoppas ni hade det bra, det har vi! :D (bilder far vi se om det kommer, har namligen glomt laddar till min mobil, ska se om jag kan fixa en)  

nästa kista

Hinner inte skriva så mycket, ska nämligen på bröllop med min fina Amanda och hennes family! Vi hörs imorgon! På facebook kommer det nog komma upp lite bilder under dagen, Puss.


dagens romania bild

Länge sen vi körde en, so lets do it!
Datum finns inte länge kvar, men det var förra året i mars. Den här kvällen kommer jag ihåg så bra. Vi var alla i parken det blev sent så vi samlades utanför mig. Vi stog där och drack, skrattade och bara chillade. I början var vi typ 10 personer men senare under natten kom det bara fler och fler. Kommer ihåg att ingen trodde att jag kunde dricka en öl (liten flaska) på 15 sekunder så det var bara upp till bevis! Jag klarade de på 14 sekunder och alla var helt chokade, ingen trodde att jag skulle klara av det. Hahaha, mycket skratt. Senare gick Ady och jag till köket hos oss och åt ost... hahahah ja, flummigt men fyfan vad gott det var! På bilden ser vi, Libel, Papukhe, Akebono, Costin, Bebe och Adys jacka. Hur som helst. Rolig kväll/natt!


sova nu

Den här dagen(torsdag) har vart så skön. Kom till skolan, skrev prov, tog lite bilder till vårt projektarbete och sen satt jag med Dilan, Hanna och Ida. Galet chill, mycket skratt åt egentligen hemska videoklipp. Efter det träffade jag mamma, vi åkte till Brio för att köpa lite saker sen var det bara att åka hem. Väl hemma åt jag lite, åkte ner till centrum för att fixa några saker. Tittade på BB med min bror och Moe. Imorgon är det fredag, no school och på kvällen ska min bror uppträda och sen ska mot Nacka för att fira Ida! Myyyysss juuu! Aja, nu ska jag sova. Helt död.

JAG ÄLSKAR MINA UGGS SOM JAG KÖPTE I NY! LOVELOVELOVE!


massor att göra

Vart i skolan idag, fått lite gjort. Ätit på donken med min underbara man och vänner. Dagen har bara flytit på liksom, nu ska jag snart plugga. FETT JOBBIGT. Äta middag och kolla på bb med Dani och Moe. Jaja, plugg vareeee va. *Suck*

För någon vecka sedan.


Lördag

Gud, det var länge sen hurreni ;) Hahah nä, men seriöst. Har haft så mycket i skolan och jobbet att jag vart helt död efteråt. Igår, så kom alla till oss... har inte skrattat sådär mycket på ett bra tag så det var skönt med att ha alla dom här. Blev mycket mat och dricka som vanligt när vi träfffas (när jag skriver "vi" så menar jag famijvänner och släkt) Hur som helt, de sista gick klockan 05:00 igår. Så det blev mycket seriöst snack, skratt och lite gråt hahahaha. Idag då? Jo, idag ska jag till Iuliana och äta mat! Hahaha, hon har gjort paella mhhhm gott! Hur som helst. Nu ska jag iväg, så pussss! 

Love min Mandis! :D <3

  

RSS 2.0