halloween

Sämst på bloggen, orkar inte. Har vart sjuk så det har inte funnits något att skriva. Men igår var jag på fest hos Tani och nu tänkte jag dela med mig av några bilder. Vaknade skit sent idag, vid ett... juste, ni har väl ställt om klockorna? Ja, nu är det vintertid, härligt! Nej, bilder var det! Ska fortstätta kolla på älskade Grey's Anatomy! Puss!!








ny vecka

Ja... jag suger på bloggen. Men jag orkar verkligen inte, känns inte som det finns något att skriva. Min helg har vart skit bra hur som helst. I fredags gick jag ut med Ida, Jessica, Hanna och någon till som jag inte minns namnet på. Det var skit roligt! Min pappa hämtade mig sen och vi åkte till donken för att köpa mat, haha hela familjen satt hemma klockan 04.00 och åt donken mat. Var skit sliten på lördagen men det stoppade inte mig inte...nej, åkte till Erica där hon hade fest. Blev mer dricka och dans. På söndagen däremot låg jag och sov hela dagen, förutom två timmar vi var hos mina gudbarn.
Idag... måndag, ny vecka. Skola och jobb. Exakt så kommer det se ut för mig! Men imorgon börjar jag sent så då ska jag till banken och fixa lite andra saker också. Snart börjar biggest loser... typ älskar det programet!! LOVE IT! Nej... Jessica la in några bilder från i fredags, så lägger upp dom här! Puuuussss!!
Tre bilder får räcka, heeee :)



första snön

Den 22 oktober 2010, första snön. DET ÄR TRAGISKT! HEMSKT! VILLE BARA SÄGA DET!
Idag är det fredag och där med utgång! Imorgon ska vi fira Erica och på söndag ska jag träffa världens bästa Polina! Orkar inte blogga så mycket mer. Hoppas ni har en bra helg! Puss!


saknad


bio

Kom hem för en stund sen och ska snart fixa mig för att åka till stan för att träffa Ida. Vi ska se SALT. Har hört att den är bra, vi får väl se. Nej, orkar inte skriva mer och har inte tid! Hoppas er dag har vart bra, själv har man jobbat så jag är väldigt trött! Aja, pusspuss!  


börjar bli sent

... ja, med andra ord ska jag snart gå och lägga mig. Idag var jag i skolan, gick på lite föreläsningar och vid halv tre åkte jag in mot jobbet. Skulle hjälpa mamma och dom andra med att fixa till knytkalaset dom skulle ha. Det blev lyckat. Väldigt trevlig att träffa alla föräldrar, dom är verkligen jätte trevliga och barnen är så söta. Pappa kom och hämtade oss. När jag kom hem kollade jag på senaste avsnittet av greys och desperata hemmafruar. Nu sitter jag här och ska sova. För imorgon börjar jag jobbet klockan 08.00. Slutar 15.00 och klockan 21.30 ska jag på bio! Ska se SALT med Ida! Åh, härligt! På onsdag är jag ledig, får se om jag ska jobba. Nej, nu ska jag lägga mig i min sköna säng och sova! Puss!

Min fina Ida och jag!


härlig helg!

Heee! Åh, vilken helg! I fredags så firade vi mig här hemma med släkt och vänner. Det var jätte roligt. Blev mycket god mat och tårta. Väldigt mycket dans, hade ont i låren på lördagen. Fick jätte fina presenter och ja, det var verkligen roligt. Älskar när man träffas och har roligt. I slutet så var det "vi" kvar. Vi som alltid brukar träffas liksom. Blev väldigt sent och jag var jätte trött efter att jag hade jobbat hela dagen också. Sov till klockan halv ett på lördagen och somnade om runt 15.00 och vaknade runt 16.00. Isabel och Matilda kom hit, fixade oss och drack lite för att sedan gå vidare ut. Vi hamnade på spotlight och var kvar där till sent. Vi drack och dansade. Efter det åkte vi nattbussen till rotebro och på bussen åt vi max. Mhh! Nu har jag legat hemma och tittat på greys anatomy med mamma. Daniel är ute och pappa ska snart åka. Men ja, helgen har vart UNDERBAR! PUSS!


pictures from last night



















done



fest!

Ja, idag eller om några timmar kommer gästerna! Är skit trött, har jobbat hela dagen och nu ska man festa! Äsch, det kommer bli så bra så! Har duschat och när Isabel och Bob kommer så blir det smink, hår och kläderna åker på! Det blir en ny klänning från h&m idag. Klockan 18.00 kommer doooom! Nu måste jag fixish och hjälpa till! Slänger upp en webcam bild när jag är helt klar, hihih :) puss på er!

dagens romania bild

‎Den ‎13 ‎juli ‎2010, ‏‎11:52:54
Den här dagen vaknade jag skit tidigt för att åka med Sorin och Dani(inte bror) för att fixa min kamera. Vi åkte dit vi skulle betala en summa pengar för att dom skulle beställa in de. Det tog kanske 30 min eller något. Dom lämnade mig hemma. Sedan bestämde jag mig för att gå till Ruxi och vi gick vidare till Sheida, Hoda & Anis. Vi var där ett bra tag och det var så skönt!! Bara sitta där och ta de lungt och skratta! Men efter en stund ringer Dani mig och säger att vi måste tillbaka till SONY så det var bara att åka tillbaka. Sorin kör galet, börjar bråka med en lastbil chafför, vi skrattar men säger inget. Ja, galet! Dom lämnar mig sedan tillbaka här. Vi bestämmer oss för att ha en fest där den 25 juni(tror jag att det var). Åh, minnen!


jobb!

Jo, jag ska iväg och jobba snart om 15 min. Slutar två och där efter ska jag hem, duscha, fixa mig för klockan 18.00 börjar folk komma hit. Åhh, galet! Och imorgon ska jag ut! Men nu ska jag till jobbet. Vill också säga förlåt, att jag inte uppdaterat så bra, men jag har inte haft tid! Nej, nu ska jag iväg! PUUUSSS!

galet!

Det är galet att fylla år!! Inte bara för att man fyller 18 för att alla skriver till en. I love it! Alla som skriver grattis eller sagt det... jag blir så glad!! Det är liksom MIN dag. ÅÅH! Idag har jag haft två salsa lektioner och det gick super! Massa samtal och sms hela dagen. Men dagens bästa var imorse, när familjen väckte mig med tårta, sång och världens bäsa present! Yes!! Åker till USA och fick en massa pengar att spendera där borta! Åker med min mamma, åååh. Jag vill åka nuuuu!! Men den 23 februari är jag iväg! Åååh! Blir nog en lugn vecka, känner att jag behöver det. MEN PÅ FREDAG!!! Då ska det firas hemma och på lördag ska jag uuuut!! :D Åh, ge mig heeelg nu!!
Nu ska jag snart äta middag med familjen och mormor :D PUSSSS !!

18 år nuuuu!!

NEW YOOOORRRK!!! YES!!! SKA DIT DEN 23 FEBRUARI - 3 MARS!!!!!!!! JAG ÄLSKAR MINA FÖRÄLDRAR SÅ MYCKET!!!!!!!!!!!!!!! JAG ÄR 18!!! :D:D:D:D

sista dagen som omyndig

Galet att man blir 18 imorgon (om några timmar!!) HELT JÄVLA GALET. Fatta jag har levt i 18 år och det har vart helt underbart!!! Fatta det kan egentligen bara bli bättre!! AAAH!! FUCK JAG ÄR SÅ GLAD!!! HÄR SKA MAN BLI MYNDIG FÖR HELA SLANTEN!!! GAAAH!!

blue man group

Dålig på att blogga på helgen. Men i fredags var vi hos mina gudbarn, blev mat och prat. Självklart massa lek med dom små, fick rita en massa teckningar till lavinia medans andrei sov. Åkte vidare till mormor där vi satt uppe till halv tre och läste allt om stjärntecken och kinesiska år och allt möjligt. Det var väldigt roligt vi skrattade så mycket. Igår övningskörde jag en massa och klockan 16.00 åkte vi mot Solna där Roxana fyllde år. Blev ännu mera mat och tårta. Satt och spelade på en Iphone, så jävla roligt man blir typ beroende ska köpa hem det där spelat och spela hela tiden på min Ipod touch. Hur som helst, det var jätte trevligt igår. Speciellt när det blev lugnare då vi inte var så många kvar. Idag.... jo, idag ska vi se blue man group!! Ska iväg och se dom med familjen. De börjar klockan 16.00 och sedan ska vi ut och äta. Åh, den här helgen har vart perfekt. Lugn och full av skratt. Precis vad jag behövde!
Nu ska jag fixa mig för vi ska gå kvart över!!! PUSS!!

bröstcancer månad.

Även om man inte har någon som är drabbad av bröst cancer tycker jag endå att man ska stödja bröstcancer genom att köpa ett rosa band eller på något annat sätt. Jag har någon som står mig nära som har bröstcancer och hon fick veta det för drygt en månad sedan. Hon är stark så hon kommer att klara sig genom allt. Jag har varje år köpt ett rosa band eller fler för jag har tendensen att tappa bort dom så då köper jag alltid ett nytt. Idag köpte jag det här armbandet inne på guldfynd och köpte även rosa band till alla i familjen. Det är viktigt. Gör något för andra men även för dig själv. Man vet aldrig när någon nära dig drabbas av det här eller du själv. STÖDJ BRÖSTCANCER FONDEN!

godnatt!

Åååh!! Jag vill ha lååångt hår!!!
Den här gången ska jag ta hand om mitt hår så jag slipper klippa det så kort sen!!
GODNATT VÄRLDEN!


trött

Tänkte bara slänga in den här bilden, hahaha. Kommer ihåg det här! 2007 då jag sov hos Isabel i 3 dagar vi fick för oss att gå ut i regnet. Jag ser läskig ut och Isabel ser söt ut. Nej, nu ska jag sova... är skit trött efter 3 timmar matte och museeum! Häääää!

torsdag

Torsdag idag och där med har jag matte på morgonen, ska dit vid 9-10 känner att jag inte kommer orka sitta där så länge även om jag måste. Jag ska fan bli klar med allt nu, jag behöver det! Skulle vara så skönt och få så mycket som möjligt gjort nu innan lovet. Blev inte så sen igår, kollade klart på NCIS och sedan gick jag och la mig. Vaknade för någon minut sedan och som vanligt när jag vaknar sätter jag på tven, vakna på femman och går in på datorn för att se snabbt vad som händer. Beroende? Oja. Nej, nu ska jag upp... bädda min säng, borsta tänderna och fixa mig för att dra mig till skolan! Sååå, puss! Ha en trvelig torsdag :)
Häää, fyller 18 snart! På tisdag mina kära vänner! :D På den här bilden fyllde min bror 2 år, mitt lilla söta troll!


grey's anatomy


Dushad och fräsh, nu ska man äta middag och sedan blir det greys för hela slanten! Har redan sett avsnittet som kommer nu på tv men jag ska kolla på det iallafall, love it. Den här serien är den bästa serien som finns i hela världen!! Jag älskar allt med den, man skrattar, man blir irriterad, man blir arg, man gråter. Fyfan vad jag har gråtit till den här serien! Men nu roppar mamma, vi ska äta! Puss!


onsdag

Vaknade vid elva satte på tven och har suttit här. Ska snart upp och plugga matte för det behövs. Ska bli klar med lite grejer imorgon på matte lektionen så jag måste plugga på lite. Sitter och tittar på rumänska nyheter, alltid någon som mördar någon ute på landet och alltid någon bil olycka. Chattar även med min faster där borta och hon säger att det är jätte kallt och så berättar hon att hon håller på att fixa massor till ett dop, deras andra gudbarn... en gudson har dom fått! Så nu på lördag ska hon på dop. Åååh, tänk vad stor han kommer vara när vi kommer träffa honom. Det är som Sara hon var endå stor när vi träffade henne första gången. Vi träffar henne varje gång vi är i Rumänien och man ser  verkligen att hon blir större och större. Älskar hennes föräldrar så mycket. Så mycket skratt och lycka med dom! Nej, nu ska jag kolla klart och fortsätta prata med min faster, sen blir det plugg! Puss!!
Första gången vi träffade Sara våren 2009!

Bilden är från iår, när hon fyllde hela 2 år! Stor tjej! Sommar 2010


dagens romania bild

‎Den ‎3 ‎juli ‎2010, ‏‎23:48:46
Min kusins födelsedag. Vi hade vart ute hela dagen för att fixa och köpa. Vi städade huset bakom vår gård som ingen har vart i två år. Min pappas faster bodde där förut, men hon och hennes man dog för två år sedan. Så nu har huset stått tomt. Vi fixade gården, så att man kunde sitta där ute och stå där ute. Vi var i ETT litet rum och spelade ett spel boltz, där man dricker öl varje gång man säger fel. Typ som svenska öl spelet, men mycket roligare för man dör av garv varje gång dom säger fel. Vi åt pizza och sen dansade vi och allt möjligt. Det var en oförglömlig kväll/natt. Sen att jag svimmade... tack vare Dragos är en annan femma. Hahahaha!


godnatt!

Imorgon är det onsdag, där med är jag ledig från skolan! Men jag tror nog att jag ska plugga lite matte så jag gör klart det på torsdag förmiddag då jag har matte. Men åh vad skönt, ska sova ut imorgon och kolla på tv och chatta med människor... kommer säkert glömma bort tiden och inte plugga. Nej, imorgon ska jag vara duktig! Nu ska jag byta om, borsta tänderna, ta bort smink och sådär för att sedan lägga mig och sova. Ska väl kolla på något avsnitt av någon serie... lutar åt greys men jag vet inte riktigt. Nej, nu ska jag gååå! Godnatt alla! Puss!

bilden är från iulianas och titis bröllop, 2008. rip titi, vi saknar dig så mycket!!


desperate housewives


bara jag som har längtat ihjäl mig??? tror inte det!! efterlängtade program! okej... jag såg de två första avsnitten idag men iallafall det känns skönt att de går på tv nu! älskar tisdagar och onsdagar! nu blir det fruktsallad och kolla på mer tv! LOVE IT!


sommar outifit typ

åh! hittade dom här bilderna! vill ha shorts, linne och converse på mig! ge mig sommar!
linne från zara(rumänien) och shorts från h&m, converse ofc!!
åh, ge mig sommarlov, sommar, värme, shorts och rumänien!


fucking låt!

jaaa ni, det är sånt här som man går runt och sjunger på hela tiden efter att ha hört den en gång!


demostration!

Jag är så jävla kall och har ont i både hals och fötter!! Men fan vad det var värt det!! Det sägs att det var 10 000 människor på plats mot rasism. Jag älskar att folk samlas och gör något bra! Jag störde mig dock på att de skyllde på alliansen... vi var inte där för att sätta dit någon vi var där för att demostrera mot rasism och SD, eller det var jag där för iallafall. Men åh, vi stod ute i 5 timmar! Vi är så jävla duktiga!! Åh, jag blir så arg så frustrerad över att ett parti som SD har så många röster. Alltså precis som Hitler! Hitler hade 3.3% första gången... SD har fucking 5,7%! Det är sjukt! Jävla idioter!! Nej, ska sluta bli arg. Det vi gjorde idag var bra, jävligt bra. Så till alla som var där idag, bra jobbat! Något du verkligen kan vara stolt över!! Det är viktigt att få din röst hörd och visa vad DU tror på!


dagens romania bild

‎Den ‎30 ‎juni ‎2010, ‏‎22:50:24
Första dagen i Rumänien. Kan tyvärr inte berätta vad vi gjorde här, hahahahaha!! Men dom här är galna och när man inte har något att göra kommer det oftas ideer som de här upp. Jag kommer ihåg att jag var och lämnade min kusin hemma och sen ringde jag Edy och frågade vart han var och så kom min bror och jag dit. När jag såg vad som gjorde la jag mig på marken och skrattade ihjäl mig. Det var fan galet roligt!


två ullared bilder

Alltså på andra bilden ska det vara en bild på kön, men alltså... kan inte förklara hur kön var! Det var fucking galet, aldrig sett något liknande i hela mitt liv! Alla som inte vart där, man måste dit iallafall en gång i sitt liv. Inte för att det är sååå billigt där, för det är de inte... utan för det är en rolig grej. Så rolig att se människor fylla upp tre-fyra stora vagnar och springa runt och stressa där borta. Nej, nu ska jag se klart på idol sen vet jag inte vad som händer!


disco romance

låten är inte bra alltså, men den fastnar och man går runt och sjunger på den hela tiden.
hahaha! den blir typ bra sen, neej.. usch. eller joo.. äsch! lyssna!


ullared(bilder kommer senare)

hahaha! vem trodde att jag någonsin skulle dit? jo, men nu är det gjort. nu har jag sett och vart. det började med en bil resa till jönköping och gud vi pratade så mycket i bilen. mest av allt pratade vi om bröllop och vem och hur och varför blabla. den konverstionen kommer jag nog aldrig glömma för jag skratta så mycket! på vägen såg vi även en död älg, häärligt! vi kom fram till ullared vid 9-10? där vi ställde oss i kö för att vänta på att komma in. jaaa... det var KÖ för att komma in. tur att vi kom då och inte senare för fyfan vad kön blev lång efter det! vi stog inte så länge utan vi kom in rätt så snabbt. väl inne var det fullt med människor som stressade som fan. vi tog det lungt kollade runt, handlade. det blev en del saker, mest typ godis och sånt där smått. annars fanns det inget speciellt sådär, vi stog i kö igen, det tog typ en timme för att skiiiittt seg kvinna stog i kassan, men sen bytte dom ut henne och då gick det fort! vi var klara vid 13-14, så fatta hur stort det är där! vi hade inte ätit något så alla var griniga. vi fyllde bilen med kassar och så åkte vi mot jönköping igen för att äta. det blev donken mat, fyfan vad vi åt. hahaha! på väg hem så sov jag nästan hela tiden och så lyssnade vi på musik, sjöng och pratade. sen får jag för mig att kolla ut i skogen när vi åker bil... tror ni inte jag ser en fucking ÄLG då?!?!?! shit, drömde om den där jävla älgen som kollade ut på motorvägen. fyfaaan.
gud, vad mycket text det blev. äsch. bilder får ni se senare. daniel tog med sin mobil. ska bli roligt att se dom. nu ska jag lägga mig och kolla på tv. får se vad som händer senare idag. nej, gud bara text blev det. hahaha!
puuuusss!!

väldigt kort

impulsiv åk till ullared, hahahaha! mycket skratt! berättar mer imorgon! nu ska jag sova, vi åkte klockan 04.00 imorse! älskar min family så mycket! sov gott everyone! :)


happy birthday best aunt!

födelsedag efter födelsedag!!
men idag säger vi grattis till min bästa faster!!
åh vad jag saknar henne varje dag och jag älskar henne så mycket!!


happy birthday!

La multi ani Nicoleta!! 25 years, oooh!! Sper sa ai o zi frumoasa!!


dagens romania bild

Den ‎1 ‎augusti ‎2010, ‏‎21:16:44
Sista kvällen. Sorin och jag. Mycket trevlig kväll där det blev en del tårar när man skulle säga hejdå till alla tre timmar senare. Jobbigt juuuuu! Underbara människor!


RSS 2.0