ciao

ska till taia snart, ska fixa mig lite och sådär sen får jag skjuts av pappa.
puss!


söndag

söndag! ja, var nere i centrum, hittade lite saker som jag tror jag ska köpa. orkade inte alls fixa mig så de blev ett linne och leggings, perfekt! haha. gick hem sen och så nu är mamma och pappa påväg hem med mat till mig. dom är här när som helst och då ska jag titta på amazing race och äta. goootttiiis liksom. imorgon är det måndag, har ju sportlov...härligt som bara den! kanske ska jobba imorgon, man vet aldrig. så imorgon kanske jag jobbar. nej, nu ska jag sluta skriva! hoppas er vecka har vart bra.
puss!

leggings och mitt heta nya linne som jag köpte för någon dag sen:)


ett tag sen

länge sen:) nu sitter jag här i allrummet helt nyvaken med bror och taia. vi sitter och tittar på tv. blev en sen natt igår. först var vi på 50 års kalas på söder, mycket trevlig att träffa alla och kusinerna speciellt! tog inga bilder tyvärr. men det var roligt, vi planerade en resa till kreta på sommaren. det blir sjukt nice!!! efter festen åkte vi till natalia och hämta henne så hon skulle sova här. blev titta på vänner, vara inne på datorn, prata osv. hade skit ont i min livmoder igår på kvällen. idag vet jag inte vad vi ska göra, hittar väl på något. hoppas er helg har vart bra, min har ju vart rätt så lugn. umgåtts mycket med släkten. snart ska pappa fixa frukost till oss, puss!
lite webcam bilder från igår kan jag bjuda på:)
natalia tycker om och gosa på morgonen, hhihihihi








chile

som ni alla kanske vet, har det vart jordbävning i chile. skönt att man har kontakt med moster och vet att alla mår bra. så jävla skönt, är inte lika orolig längre!
skriver nog inte mer just nu.
puss!


galet trött

åh, galet trött! gick och la mig vid 04:30 inatt, kunde inte somna för att jag hade så jävla ont så jag sysselsatte mig med glamourama. roligt var det, tills mina ögon verkligen sa ifrån och ville sova. vaknade av ett samtal från mamma klockan 08.30 där hon sa "sara om en halvtimme ska du gå, du ska jobba". gick upp, helt död. sen åkte jag in mot jobbet. jobbade 6 timmar idag. riktigt roligt är det iaf och alla barn är jätte söta och trevliga. slutade klockan halv fem, mötte mamma och så åkte vi in mot skärholmen. där det blev massa shopping! åh, älskar det! älskar allt jag har köpt också, hahaha. sen köpte vi lite mat hem och har precis ätit. gooott som fan! är skit trött och ska snart lägga mig, är helt slut! sov bara 4 timmar ju. galet! nej, nu ska jag duscha och sen ska jag lägga mig. imorgon ska jag vakna klockan 10.00 för att städa min garderob! det behövs! puuuss!

såhär trött är jag typ. bilden är tagen i skolan för inte så länge sen!


.

ska gå och jobba, sov fyra timmar, har skit ont i min livmoder. menmen cash är cash så why not!


med mormor

sitter här med min underbara söta mormor. hon lagar mat och jag sitter här i köket och håller henne sällskap.
bjuder på en bild från frankrike där vi båda ler:) france 2009 var bäst med familjen och mormor!
te quiero!!!!


ge mig sommar!

jag vill ha sol. jag vill ha gröna träd. jag vill ha klänning på mig. jag vill ha flippis på mig. jag vill vara i rumänien. jag vill ha sena utekvällar. jag vill grilla. jag vill dricka massa fanta fläder. jag vill skratta tills jag får kramp i magen. jag vill gå till starbucks hundrafemtiotusen gånger per dag. jag vill shoppa för fullt. jag vill vara med släkten. jag vill vara i edsviken med släkten till jätte sent på kvällen. jag vill vara med mina fina vänner.
JAG VILL HA SOMMAR!
nu ska jag iaf lägga mig i badet sen ska jag städa lite. mormor kommer hit sen. saknar henne!


urinvägsinfektion

åh fyfan :(... jag har åkt på urinvägsinfektion, häärligt. not. fyfan va det gör ont, känns som hela min livmoder ska ut. kan inte sitta, ligga eller gå utan att ha ont. går på medicin nu också, sånt gillar vi extra mycket. nej, usch. känner mig jätte seg och trött. ska snart lägga mig och lyssna på musik på min nya fina ipod som jag älskar! nej, det får räcka för idag.
puuusss!


ipod touch baby!

TITTA VAD JAG OCH MIN BROR FICK IDAG IPOD TOUCH!!!!
MAHAHA, ÄR SÅ GLAAAAAAAAD. GISSA VILKEN SOM ÄR MIN, SÅKLART DEN TILL VÄNSTER!
ÄLSKAR DEN BILDEN PÅ MIG OCH MIN BROR. DEN TILL HÖGER ÄR DÅ MIN BRORS!
TAAAAAAAACK VÄRLDENS BÄSTA MAMMA OCH PAPPA!!!!


måndag

sitter här och tittar på twilight, min tredje film för idag. har sett freedom writers, typ fjärde gången jag ser den men lika bra är den. får verkligen tårar i ögonen när jag ser den filmen, den är så braaaa. sen såg jag stamp the yard och efter twilight ska jag se this christmas. pappa kommer klockan 17:00 och då ska vi iväg och simma. åh, fett skönt att simma, träna lite :) nu ska jag fortsätta titta på filmen och sen blir de av till centrum!
pussss!
en kväll på metronova med natalia, den där pastasalladen skulle sitta bra just nu.


sl är baaajs!!

JAG ÄR SÅ JÄVLA IRRITERAD!! alla som måste till skolan vet ju varför man är irriterad. det går inga tbanor från norsborg till liljeholmen, allt som rör sig övanför mark går tydligen inte. ALLTSÅ JAG ÄR SÅ IRRITERAD! man måste trängas i en jävla buss i tre timmar för att komma fram till fucking skolan och om man inte går så får man skolk!
5min efter; mamma ringde och sa att jag inte ska till skolan, ska vara hemma och plugga. för det är helt dött i tbanan. mycket bättre! är helt pigg. ska fan plugga idag, ska göra en del i matten och sen vet jag inte. hur som helst. är fett irriterad!! hahahaha, aja... no school, better for me. NU SKA JAG TITTA PÅ TV OCH FÖRSÖKA SOMNA OM EN STUND!
PUSS!


söndag

kanske skönt med söndag. ja, solen tittar ju fram idag. det ska man verkligen inte klaga på! igår satt jag som sagt bara hemma, satt med grabbarna här ett bra tag. vi åt och prata och sådär. prata även med min farfar i telefon, som jag saknar massor. inatt vaknade jag klockan 05:24, har inte kunnat sova helt lugnt efter det. hade skit ont på vissa ställen och typ grät mig till söms. men hur som helst, vaknade av att jag hörde pappa och daniel skrika som djur. när jag gick upp så såg jag att dom spelade kort, hahahah... gud vad jag skratta. kanske dyker upp en liten video på hur dom såg ut. hahaha, så jävla roligt!
ska snart fixa något att äta och så ska jag städa mitt rum. idag vill jag bara ligga och göra ingenting. men vem vet, kanske dyker upp något senare. nu ska jag hur som helst, städa mitt rum. puss!
gick inte att ladda upp bild, så det får bli ett inlägg utan någon bild.


gonatt!

nej, usch.. säger nog godnatt till alla där ute. är äckligt trött! och gud vad härligt det är med -14 grader. love it liksom. snart börjar criminal minds så ska lägga mig i sängen och dega till det. nej. godnatt gott folk!
puss!
hahaha, jag just nu. D-Ö-D.


riktigt kallt

typ såhär ser det ut hos mig nu. riktig kaos, hahahahhaha! har fått mig dagens skratt alltså.
dom var iiiiskalla! hahahah, fyfan vad bra att jag är hemma idag då! just nu är det -14 grader här i skäris,
stackars små pojkar som gick från tuben hit hahahhahaha! kan inte sluta skratta.


min fredag

idag stannar jag hemma och tar de lungt. pga äckel vädret!! vill ha sommar och sol!
bilderna får tala för igår.
puss!

tani, natalia & jag påväg till tuben

tani och natalia

tani & jag:)

tani & jag igen

natalia när vi väl kom hem, vi var iskalla och skit trötta!

älska donken mat alltså!


fredag kväll!

bjuder på en sommarbild! jag ska iväg på fest snart i bredäng, med brudarna ofc! nej, nu måste jag börja fixa mig! puuuusssis! <3 hoppas er fredag blir myyyyysig!


fredag 07:55

fredag morgon då. sitter här typ helt död. ska snart iväg till tbanan, ska möta natalia också. eller ja, hon ska hoppa på tbanan i bredäng. sen blir det iväg till svenskan där jag ska ha prov. slutar efter provet. men det blir nog så att jag sitter kvar med ida och gör ingenting. sen ska jag hem, sova lite. behöver inte stressa med min engelska läxa som ska in på måndag. gjorde klart den igår, skönt som fan. vet inte riktigt vad som händer idag. vi får helt enkelt se. nej, men nu ska jag fixa de sista sen går jag ut i de här häärliga vädret som fredagen bjuder på. snö, vind och kyla! skriver kanske senare. puss!

andres & jag för någon vecka sen :)


torsdag 09:18

ska iväg till skolan nu. skriver bara klart det här sen i'm out! har en redovisning nu om någon timma. sen har jag matte prov klockan 16.00. så ska plugga en massa matte idag innan. kommer nog hem sent idag, great liksom! nej, men jag måste verkligen klara de här provet. nej nu ska jag gå! PUSS!

låten påminner mig om antonio's 18th. grymt bra låt!


lycklig!

JAG ÄR SÅ JÄVLA LYCKLIG JUST NU!
JAG ÄLSKAR MINA FÖRÄLDRAR, BROR OCH SJÄLVKLART MIN FINFINA NATALIA!
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH, LYYYYCCCCCCCCCCCCCKAAA!!!!
bild från romania sum'09. <3


chill onsdag!

onsdag, två dagar kvar sen är det helg igen! yes, gott folk. det är redan onsdag. är det bara jag som tycker dagarna går skit fort? känns ju fan som det var helg nyss, men ska verkligen inte klaga. bara bra ju! orkar inte skriva så mycket på bloggen idag, ska nämligen plugga lite snart. pappa kom hem igår iaf! så skönt att ha han här hemma ska ni veeeeeeeta. idag var det verkligen chill dag i skolan. vi satt i caféet, kopplade ipoden till högtalarna och spelade musik. satt där och skratta en massa med andres, osse och ida. som vanligt typ. kom hem typ nyss, väntar på att mamma och pappa ska komma hem... dom har nämligen vart på akuten för mamma inte mår bra. nu ska jag plugga! hoppas er onsdag har vart lika chill som min, fyfan vilken skön ooooonsdag! :)
lite bilder från idag, älskar min mobil kamera alltså!


ida & jag är så seriösa, verkligen :) <3




tisdag

tisdagtisdagtisdag! yes, vad ska man säga? imorgon är de redan onsdag, jävlar! idag vaknade man i tid och gick hemifrån klockan tjugo över åtta. natalia hoppade på och vad tror ni händer? jo, precis det blir stopp på hela röda linjen. kom fram till skolan klockan tio över tio! det tog mer än en timme att komma till skolan! höll på att bli galen, lovar. men kom fram, satt med andres, osse och ida. de blev lunch sen var det bara att gå upp och få lite gjort. gick ner till cafet där, verra, natha, anjos, johanna, emmy, ida och jag bestämde oss för att åka till aspudden, hahahahahaha. jani, mer än så behövs nog inte tas upp här. men sen åkte ida och jag vidare hit. vi satt här ett bra tag, prata en massa. hon gick för typ en timme sen.
mamma gick precis, hon ska till arlanda och hämta pappa som kommer hem idag!! ÄR SÅ JÄVLA GLAD!! HAR SAKNAT HONOM SÅÅÅ MYCKET! kommer pussa han så mycket när han kommer. min söta bästa underbara pappa!!!! :D:D:D
nej, nu ska jag äta sista biten av morotskaka och se klart på ncis! älskar den serien alltså. sen klockan åtta är de ju de igen. åh, så gött! nu börjar de! puss!

ida & jag någon skoldag, helt mysig bild<3


måndag kväll

ny vecka gott folk! yes, det började man med matte lektion på morgonen. efter de åkte jag till tacobar med ida och satt där i tre timmar? där satt hon med sin latte och jag med min mat och prata om allt möjligt. det är så skönt att bara sitta med ida och prata om allt, hahaha. vi åkte tillbaka till skolan där vi satt i cafet med andres och osse, vi satt och garva åt allt som hände i cafet. galet, svär man sitter bara där man ser allt, ALLT. vi skratta en massa. hade senare engelska lektion. det gick fort och sen åkte, katra, nadia och ipti till mig. där de blev äta morotskaka och mockarrutor. mmmums säger jag bara! ipti gick efter ett tag. nadia och katra blev kvar. vi satt och prata en del på balkongen, helt mysigt. nu sitter jag här och lyssnar på musik. ska snart äta mat.
hoppas er start på veckan har vart lika bra som min!
puusss!

melissa, jag, yagge, freja & happy


mobil bilder från igår






helgen

gud vilken helg! godmorgon kanske jag ska börja säga, kan inte fatta att jag är vaken den här tiden, galet. speciellt när man somnade vid 06.00 och vaknade vid 08.00. jaja, kanske ska berätta lite om min lilla mysiga helg :)
i fredags så var jag hemma till halv elva kanske? satt här med iuliana, mamma och dani. dani och jag kollade runt på youtube på massa roliga klipp och åt. sen prata vi en del också. sen körde han mig till bredänd, till merre. där han skulle fira sig, kom dit och de var fullt med folk. riktigt nice alltså. det var tänkt att vi skulle till nacka men de var verkligen åt helvete och vi hade roligt hos merre så vi stannade kvar där. vi drack, vissa åt pizza haha... sen var de bara att dansa. vi blev kvar till halv tre eller var de va. kommer inte ens ihåg. kardo och några till kom dit haha riktigt långa jävlar, förutom en snubbe..... hahahahhahaha! jaja! vi gick hem till natalia som bor i huset bredvid. vi var uppe en stund till, tills vi somnade. fyfan vad jag sov! hahaha galet säger jag bara. skönt var de iallafall.
vaknade på lördagen och natalia fixa mat till mig, vi passade andrei och tittade på astrid lindgrens jul. tills dom andra kom hem med donken mat, vi åt donken mat och så gick vi och la oss en stund i sängen. tills vi efter en halv timme gick till köket igen och åt. hahaha, galet. vi åkte till mig, fixade oss lite sådär. sen mötte vi tjejerna i bredäng och börja röra på oss mot mariatorget till jakob. de blev mer chillkväll än fest. men jag mådde skit dåligt men försökte att inte tänka på de så mycket. vi satt, prata, skratta och åt massa popcorn. vi åkte alla in mot slussen för att äta. sen var det att vänta 23 min på tbanan. vem stöter vi på i tbanan då? jo, anotonio. riktig rolig hemväg blev det iaf. satt och skratta åt allt dom gjorde.
vaknade som sagt för ett litet tag sen, mamma bakar sönder här hemma massa gott. mychelle kanske kommer hit. hon skulle nämligen ta ett tåg som åker snart. känner mig helt pigg men endå inte. helgen har vart så skön! love it. tänkte visa er lite bilder nu:) hoppas er helg har vart lika bra som min! puuussis!
o'neil och jag i fredags

påväg hem i fredags

lördag; på väg hem till mig

på väg hem, hahaha luffare

bror & natalia innan vi gick

hos jakob, jag, milko, rey, kristina, natalia, karro och jakob.

tyckte bilden blev lite cool :)


fredag morgon

godmorgon fredag! ingen skola idag!! wohooooo säger jag bara. var endå tvungen att vakna upp tidigt.... hur som helst, mamma ringde mig och sa att jag skulle jobba från 14-17. så vid 13 åker jag in mot kungsholmen. nu ska jag snart duscha och bädda min säng. gud, vilken tid de tog att skriva bara de där. men de blir så när man chattar runt, haha. jaja. ikväll blir det nog fest med ida:) men vi får se.
just nu lyssnar jag på musik och chattar med min underbara moe! nej, tänkte bara skriva lite kort sådär. har inget mer att bjuda på menmen. nu ska jag duscha!

jag & min fina mohammed!
balen 5 juni 2008, gamla stan.
<3


lugn torsdag!

hej alla! igår var det en lång dag. orkar inte berätta allt. men ja, vi bråkade med en person på tbanan. men mer än så behövs inte tas upp här. jaja, idag vaknade jag vid tjugo över nio av att mormor skulle gå. satt ett tag här hemma sen började jag åka in till stan för att åka till skolan. träffade nadia i slussen och så åkte vi upp till skolan. där jag inte gjorde något. helt onödigt att åka dit, men sånt är så typiskt min skola... så vad ska man göra. åkte till mammas jobb där de blev lek och bus med alla underbara barn och äta frukt. sen åkte mamma och jag till bredäng för att ta bussen hem. har ätit med mamma också. juste, pappa ringde idag! han är i japan nu, de var tydligen regningt där borta. nu ska jag forsätta titta när min bror spelar och chatta lite. imorgon har jag ingen skola! woooho säger jag bara!
pussis!
jag och min härliga man idag, puuusssssisisissisi på dig!


bild


orkar inte skriva. tänkte ladda upp en bild från en kväll jag aldrig kommer glömma.
freja och jag på bilden.




snabbt

ja, då ska man snart iväg till skolan då. det var en jävligt konstig natt, drömde att jag prata med en kille i telefon. jag vaknar av att han är i telefon på riktigt. jag blev skit rädd när jag hörde hans röst, hahaha. somnade om vid två kanske? jaja, vakna av att mamma ringde mig och sa att jag skulle upp. så nu sitter jag här. bror är vaken, fattar inte varför för han är ledig från skolan idag. nu ska jag fixish lite saker. btw, det snöar ute... härligt, not.
pussis!
låten får mig lust att dansa, öhöhöh.


sommarbild

bilden är tagen av mychelle sommaren 2009, efter min rumänien resa.
kolla hur bruuuuuuuuuuuun jag var, alltså åååh!!!! GE MIG SOMMAR!


tisdags text, höhö.

hej alla där ute. ligger här i soffan helt mätt, fyfan vad gott de var med västerbottenost paj! mmmh, gottiiiii. var i skolan idag fram till lunch. där efter åkte jag till jobbet, var på mammas avdelning och sov och sen gick jag ner klockan 14 och jobbade. jobbade till 17. det var inte alls farligt. vi var ute en timme och sen gick vi in för fruktstund. tiden gick fort. åkte hem och mötte mamma i skärholmen. har ätit och nu ligger jag här i soffan och tittar på tv. är helt slut. vill bara lägga mig i sängen och sova. ska nog göra det snart.
imorgon ska jag till skolan vid tio och så ska jag prata med lite lärare och sen ska vi redovisa vår case arbete. går nog superduper bra. hähäh, nu ska jag forsätta titta på tv och sen ska jag nog lägga mig... som sagt, helt slut. och behöver verkligen sova!
hoppas er tisdag har vart bra, pussis!
skulle vara sååå härligt med sol!


tisdag morgon

ska snart iväg till tbanan och kanske möta natalia. vet inte riktigt om hon är klar, men jag ska vara i skolan till tio i nio. då jag har matte lektion. matte kan suga piiiiiiiiiiiiiip. efter det har vi case redovisning, fyfan. sen klockan två ska jag iväg och jobba. yes, ni läste rätt. JAG ska jobba. äntligen säger jag bara! vill verkligen jobba lite efter skolan och sådär, så jag får in lite egna pengar. jobbar till 17.00 så jag kommer hem sent, kommer nog va jätte trött! menmen, ha en trevlig tisdag så hörs vi senare under kvällen.
pussis!

tjejerna, sista gången i gby 08.
feeeeeeeettt länge sen!


chris brown för krisdrabbade haiti.

vill bara börja med att säga tack till min fina vän adde som fixade headern. love it. sen kan jag säga att jag inte vet vad de är för fel på blogg.se men de funkar inte att logga in... alltid något fel, men ska inte klaga :) hur som helst, det har vart massa folk här idag. kommer och går folk hela tiden. är så trött just nu. ska nog lägga mig snart. tänkte bara ladda upp ett litet klipp som jag såg precis. alla som känner mig, vet att jag älskar chris brown. även efter all rihannashit, killen har talang och han är så sexig! hur som helst, se klippet!
vi hörs imorgon, pussis!


hahahahaha

hahahaha! hittade den här bilden. jag & guajira. hahahahahahahhaha! pusspusspussssss hahahahaha


ny vecka

jag i chile 30 december 2008.
åh, vad jag vill åka härifrån. vill bara bort från sverige, alltså ååååh.
tänk pappa han är låååångt bort från sverige, klockan är typ halv åtta där borta nu.
jajaja, vet att jag har vart seg med bloggen.. men har inte orkat.
nu ska jag plugga! hoppas ni har haft det bra, puss!


lördag morgon

godmorgon, vaknade för en stund sen då min faster ringde och frågade efter pappa. men han åkte tidigare idag, vid klockan 11 åkte han till kina/japan. natalia blev jätte rädd när de ringde så hon vaknade också. nu är min bror, natalia och jag ensama. mamma jobbar.
igår vid nio så lämnade pappa oss hos tani. vi satt där ett tag medans tani fixade sig, vi prata och skratta. natalia och sofia blev skrämda av tanis historier, hahaha. vi skulle in mot stan vid 23, när vi var vid tbanan träffade vi sofia och seffo. sen när vi var i aspudden så ringde vlad och fråga om vi ville gå på fest, det ville vi ju. så vi gick av i mariatorget. vem träffar jag påvägen dit? jo, marre, verra och natha. dom sa att jag inte skulle gå till festen för att det var i en källare och kefft. hahaha, men vi gick endå, för att cheka läget. vi kom dit, projekt för att komma ner alltså. vi blev helt sådär va är de här? helt mörkt, helt creepy... men vi blev kvar till 03 eller va de var. med tjejerna är det alltid roligt, plus att folket där är helt trevliga så varför ska man gå? bara upp och dansa och vara social. det slutade med att pappa kom och hämtade oss och vi åt på donken. vi somnade direkt när vi kom hem, natalia och jag alltså.
nu ska jag till köket och fixa något att äta. vi får se vad som händer idag!
puuss!
natalia och sofia :)

bjuder på den ;)

jag & rey

rey & sofia

milko, jag, jakob och mustafa

natalia och jakob

höhöh

orkar inte skriva. härlig kväll med rätt folk! har ätit donken och nu ska man se på vänner, puuuusss!


fredag så skönt!

ååh, härligt med fredag!  ja, tänker bara ta upp de roliga jag gjort idag... alltså skippar jag skol delen för det är bara tråkigt. träffade andrei och umgicks lite med honom sen träffade jag natalia i gullmars. vi åkte vidare hem till henne där de blev mat, som natalia lagade... gud vad jag åt. hahahha, sen var det bara att åka till tandläkaren. där dom lagade ett hål. nu kan jag inte känna min mun, den känns helt svullen bara. jag hatar den här känslan. jaja, natalia sover här inatt... men kommer snart hit. vi får se vad som händer ikväll. men något blir det!
bjuder på några bilder, skirver senare eller imorgon.
puss!
natalia och jag idag :) vi är så söta


sum 09


låten påminner mig om sommaren 09,
min bror och jag hoppar runt i hela huset och sjunger till den här


musik

Taio Cruz - Break your heart
så grymt bra låt!


<3

sportlovet 2009, heldag med mychelle och freja på söder. minnen.


torsdag kväll

hej gott folk, idag är det torsdag om ni inte visste om det, höhöhhö. kom precis hem. var i skolan på förmiddagen där jag satt med osse och andres. sen åkte jag till mammas jobb där jag satt och lekte med barnen. ska börja jobba där efter skolan, hoppar in några timmar när dom behöver. riktigt nice ju. men hur som helst, gick till 7 eleven för att köpa lite gott till oss, jag köpte en semla.. alltså guuud, de var så gooott! jag älskar semlor! jaja, åkte hem.. träffade mormor och nu sitter jag här i köket och tittar när mormor lagar mat. det luktar fett gott! längtar tills vi ska äta(a) hahaha, jag ba äter och äter och äter. men vafan, love it! nej.. nu ska jag chatta runt lite, hoppas er torsdag har vart bra!
puuusss!
hade på mig min brors t-shirt idag. orkade inte fixa mig imorse.
höhöh, romania tröja :)



tung låt


slutar de aldrig att snöa?

onsdag med härligt väder,  eller? neeej, fy... är så trött på vintern, kylan och snön. höll på att blåsa bort nu när jag kom hem från skolan. sitter här med sällskap av rocky. min bror städar och snart ska jag också göra det. så fort han är klar med sitt så rullar jag igång ;)
orkar inte skriva om min dag och sådär. tänkte slänga in en bild bara puuussss!

haha, i hissen efter att ha vart ute i de härliga vädret!


tisdag kväll

tisdag kväll gott folk. sitter här och tittar på ncis med bror och mami. som precis kom hem då dom vart på öppet hus. pappa kom hem med flera vaniljhjärtan då han vet att jag älskar dom! nu sitter jag bara och väntar på att paradise hotel ska börja så jag kan gå och lägga mig sen. åååh, jag har typ blivit besatt av paradise. så jävla bra! älskar all drama och att alla ba hugger varandra i ryggen och att alla är så falska mot varandra. haaaha, you just gotta love it.
ville bara skriva av mig lite :) hoppas ni har en bra tisdag kväll! puuusss!

bror och jag i rumänien oktober 2009, typ nyvaken.
 


högsta volym


in school

uppdate från södermalm. sitter här i skolan och har skit ont i magen och i huvudet. ska kolla igenom en begrepp lista som jag på torsdag ska ha prov i. ska sitta och plugga sönder dom här begreppen så jag får godkänt i de. dagen började med matte lektion, där jag nästan höll på och dö av smärta. efter det så pratade jag med min lärare om några saker. och vi kom fram till en lösning och ska börja med det redan imorgon. ska försöka göra klart två grejer i de. tänker inte ta upp de här, för det är onödigt att alla ska veta.
ska hem snart, för min bror behöver sl kort för att ta sig till stan då han ska på öppet hus. bebisen börjar ju grymnasiet efter sommarn. HAHA, ofta jag kalla han bebis... han är fan större än mig.
nu ska jag kolla igenom begrepplistan och när jag kommer hem ska jag plugga matte! woho säger jag bara!
puss!


seg måndag

måndag gott folk!  vad tycker vi om det? bra eller dåligt? jag tycker dagen har gått snabbt som bara den. gjorde inte så mycket i skolan idag. åt lunch och sen var de iväg på teater. det var en helt sjuk teater. jag lovar. alla blev typ hel psykade. man satt och skratta och såg ut som ett frågetecken nästan genom hela pjäsen. hur som helst. satte mig på tbanan och åkte hem och nu sitter jag här... roligt va? haaa, not. fick ett väldigt roligt samtal på väg till teatern också. fucka ur och fick värsta adrenalinet, mer än så behövs nog inte sägas. men jag förstår inte... varför är man tillsammans med någon om man är så osäker i sitt förhållande. jag hatar verkligen sånna tjejer som inte låter sina killar prata med andra tjejer, som tror att dom äger honom eller något. bitch, please! alltså HAHA, seriöst gör slut om du inte litar på honom wtf!?  jaja, ska sluta vara irriterad och tänka på den där äckliga horan :) höhöhhh..
nu sitter jag här, lyssnar på musik och kollar runt lite. ska sluta skriva också.
hoppas er vecka har börjat lite bättre än min, puss!

jag i lördags/söndags? äta och dricka massa god cider!

mina nya heta rosa skor, love them!


RSS 2.0