alla hade rätt om dig.

sara är argargarg

aja, sitter här i min säng och tittar på satc. bästbästbäst! fan alltså, sitter även och snackar med mattis på msn och smsar med anneli som är hos sin mamma och firar hennes bror conny, haha. aja, egentligen var planerna att jag skulle till grönan men jag orkar inte. jag orkar inte! ska ta och göra min filosofi läxa snart, blä.

juste! imorgon kommer mickey till sthlm några dagar, gissa vem som ska träffa honom? jo, sara!
jag saknar dig älskling!

bästavän!

på mötet fick jag en fråga.
"har du någon bästavän?"
jag svarade utan tvekan ja.
jag har min vän matilda.
inte vän, bästavän.
det är hon som vet allt om mig,
det mesta. finns saker jag inte
vill dela med mig.
jag orkar inte dela med mig.
jag vill men jag kan inte.
fan mattis, jag saknar dig!
det känns tungt utan dig,
jag älskar dig<3


lång dag.

gud vilken lång dag!
jo, igår hade vi ju lite släkt här som åkte tidigt idag. kul att träffa dom och vi bestämmde att när vi var i chile skulle träffas lite och umgås och lära känna varandra lite bättre och sådär. skit kul! aja, vaknade sent idag.. med snabba ryck tog jag mig upp och fixade mig, tog tbanan sen bussen och så var jag i skolan 8:35, bättre än vanligt. där satt vi på samling och gjorde ingenting och sen skulle vi ha föreläsning i filosofi A, i tre timmar. läraren hette Emma och är en glad tjej och verkligen skit trevlig. där satt jag brevdid nadia och safin och försökte lyssna så mycket som möjligt. vi fick en halv timme rast där jag gick ner till cafet och köpte mig en toast och en dricka, mums! sen var det bara att gå upp igen. nadia och jag gick tidigare och åt, så gott! vi åt och åt och åt, haha som grisar. sen gick vi upp där vi satte oss vid en dator och fan att det inte funkar att skriva ut saker man behöver till skolan! iallafall där satt nadia och jag så kom alla till oss, typ alla. hanna, ida, dilan, ato, jonathan, gustav, lucas, erik, safin, ellinor och några till. där satt vi och prata och skojade. sen var det tid för mig att gå från skolan. klockan halv ett gick jag ner till slussen och skulle möta mamma. vi skulle iväg till hässelby gård. lång väg, men värt det. pratade med pato och fan vad det var skönt. han känner ju min släkt så han vet mycket, till varför jag mår som jag mår. jag tänker inte berätta för alla vad vi pratade om eftersom det är väldigt personligt. så ja, jag ska nog dit någon gång mer, kändes skönt. 32 stationer bort från skärholmen men värt det. jaja, åkte hem med min käre mor där vi bestämmde oss att vi skulle äta lite i skäris och det gjorde vi, god mat. sen gick vi och köpte glass.. hihi. gott som bara den! jag kände att jag behövde något att läsa så jag bad mamma följa med och titta på lite böker och det gjorde vi och det slutade med att vi köpte fyra böker. nu är det bara att börja läsa. vi kom hem där jag satte mig vid tven och satte på sex and the city men jag somnade. var helt slut. vaknade inte för så länge sen så jag tror att jag kommer vara uppe sent inatt. skönt, jag är nattmänniska.. älskar att vara vaken på natten. känner mig så, fri typ.
   aja, ska sluta skriva nu. lyssnar på chris brown - i wanna be. varje morgon påväg till skolan, hela dagen. kärlek!
sista grej:
GRATTIS MI LINDA ANGELINA! GRATTIS PÅ DIN 19-ÅRS DAAAAAAG!

bilden är tagen i gby vt08! (första natten)

allt är bra nu (minus en bög!) imorgon är det skola blir kort dag för mig.
eller jag vet inte. jag ska till pato och prata, ska bli skönt att få ut saker som jag går runt och bär på.
mina tankar och mina känslor. gud. är lite små nervös. jag är lite rädd att prata om just mitt liv, med andra
men imorgon "handlar de om mig, ingen annan"- herregud.
jag kom på en sak. jag älskar gamleby. verkligen älskar, det är alltid så kul där man hittar alltid på något kul.
fan, det kommer jag sakna.  äsch vi alla vet att det är vi ex nior som gjorde det bäst, med dans och fest.
aja, är med lite släkt här. vet inte när dom åker hem eller så men iallafall, ska typ äta snart också.
lite sent, men vi ska alla äta. jag är trött. trötttrötttrött. tur att jag slutar lite tidigare i skolan imorgon!
aja, nanana... godnatt gott folk sara stänger av datan nu!
PUSSPUSS!

glädje.

fan vilken underbar dag! har skrattat galet mycket idag också! fyfan vad härligt. dagen började med att jag träffade anneli på morgonen, hääääärligt att starta dagen med att träffa henne! gav henne en bok som hom behövde, självklart fick hon låna den! hade ju sovmorgon idag och det hade kunsap årskurs nio också, underbart! så jag gick ner till centrum med anneli hon skulle köpa matsäck och jag min latte. mums. gick med henne till skolan så hon inte skulle gå ensam och så gick jag tillbaka till tbanan där jag hann med tbanan precis! fan vilken tuuuuur! skulle komma sent annars, haha. men ja, åkte till skolan och tog bussen från slussen(haha) och så gick jag in med snabba steg i klassrummet och satte mig med nadia och angelina. rasmus och hanna satte sig vid oss sen också. najsnajs. eftersom inte pluggade igår så ja, fick jag göra det idag i skolan. vi satt i min grupp, moa, oat och cecilia och diskutera hur vi skulle göra med vårt atbete. vi kom alla överens och vi delade upp lite saker. jag skulle skriva om hur skolmiljön ska vara så det har jag gjort nu, ska skriva lite mer så det blir mer text sen kan jag ta bort lite senare. men ja, orkar inte göra det nu.. gör nog det senare. hur som helst, sen skulle vi äta. så nadia, hanna, rasmus och jag gick och titta vad de var för mat. till sist bestämmde rasmus, nadia och jag att vi skulle ner till donken och äta och det gjorde vi. vi åkte tillbaka till skolan där "mormor" rasmus hade bakat kladdkaka och tog med sig till skolan och bjöd, nadia, hanna, ida och mig på. seriöst, han måste lagt något i dom där för vi var först alla helt trötta sen blev vi alla övertrötta och garva åt allt. matilda fick också, hon blev ju också helt flumm, hahaha! efter rasten gick vi in till klassrummet där jag pluggade och snacka med nadia. nadia tycker inte jag ska åka till chile, haha sötnos! missar tre veckor av skolan, mahaha =).. ska göra allt i kärnämnerna innan jag åker och casen gör jag när jag kommer hem så jag inte har rester. ja, nadia och jag satt och lyssna på musik.. hon har EXAKT samma musiksmak som mig, vi satt och lyssna på skit gamla låtar, typ usher och sånt. vi satt i klassrummet och sjöng. haha, sen kom hanna vår PIMP och sjöng med oss. vi ska anmäla henne till idol hon sjunger BÄSTBÄSTBÄST! seriöst, vi ska göra det typ hela klassen, hela ettan! underbart fint hon sjunger! haha, vi har typ släkt här som jag inte ens visste att vi hade, haha. lite små kul. dom är här från chile och bor hos oss och så har vi planerat att vi ska träffas i chile, har inte så mycket att säga för jag vet inte vad man kan göra där. haha, najsnajs. sitter och chattar med anneli nu <3<3 hon är underbar, hihi. JUSTE!! "mormor" rasmus ska baka varje vecka, nästa blir cheesecake! gash! LOVE! <3
en sista sak innan jag slutar skirva!:
PATRIK ÄR EN EMOFITTA - nu blir några skitglada att jag skriver så, kanske inte patrik. men bajs på han!

svenne, polack och chilenar/rumän- det funkar.

mina brudar, som jag umgås med skitmycket nu när jag har börjat gymnasiet.
 träffar dom efter skolan och sådär.
usch vad jag älskar er!
anneli & ella ni är helt underbara!
pusspusspusspuss!
(btw, jag älskar min klass! & grattis linnéa i min klass!)

hääärlig dag!

uschusch. vad livet leeeeeeker! maha, skit nice dag i skolan.
 vaknade, klädde på mig och skulle åka. jag fick sms från älskade mychelle att jag skulle vänta på henne i sätra och det gjorde jag. jag väntade på henne och sötnosen köpte en energidricka till mig, thanks! skulle verkligen inte klara av skolan utan den, hade samling sen började vi arbeta lite med vårt case. det gick skit bra! ja, så aa.. hade lite kort rast och sådär. sen fortsatte vi att arbeta och sen efter en stund var det lunch! gud, haha nadia och jag kriga som vanligt asså. vi satte oss med dilan, hanna och rasmus. alltså seriöst dom är så jävla sköna. vi samlade ihop pengar och fick 61kr i små pengar. hahahaha! vi gick till godislandet och köpte typ massa godis, haha! vi djurade och vi kommer verkligen bli stammisar där, hela dan, varje dag! haha, fyfan. det var verkligen skit kul vi typ skrek över hela stan jag lovar dig folk blev lite chockade att i höll på sådär men ja, vänj er, vi har tagit över söder! nej, men vi skulle med hanna för hon skulle träffa hennes kille så vi följde med henne och påvägen höll vi på som ellen en tjej i min klass: men guuuud så viiiiiidrigt! alltså gud, om nadia och jag går i samma klass tills trean kommer jag garva varje dag! det är verkligen skit kul. hur som helst vi gick till skolan, vi kom 20min försent, får inte hända igen! forsatte jobba i min grupp och sen skulle några treor snacka om case. jag blev galen där inne och var nära att få flipp så jag gick ut. var på typ skit dåligt humör sen men nadia smsa med mig och jag typ dog av garv. men ja, vi slutade och så gick vi alla hem tillsammans eller iaf till sluseen, där vi alla snackade skit om en tjej i klassen och sådär. sen åkte vi hem. när jag satt på tbanan hem skulle jag träffa anneli och ella. faaaaaaan vad härligt att vara med er tjejer! haha, jag var vekligen skit flumm vi träffade mattis också, härligt att träffa henne igen. hur som helst. a och e och jag åkte till skäris där vi satt och flumma typ. köpte mer godis och åt :O alltså tjockis jag har vart idag! ja, fick tag på cigg till ella som höll på att bli galen och sen så satt vi där under taket i parken och bara prata, fan vad härligt det var. jag saknar er som fan! <3<3 ja, sen så gick ella då jag och anneli satt kvar och umgicks =) sötnosen! satt och klottra på hennes block och allt, mwhahahaha =) aja, sitter här nu ska sluta när som helst och bara stänga av allt.  TACK FÖR EN UNDERBAR DAG ALLA!
 
jag saknar dig mohammed, allt kommer att bli bra älskade bror!

andra veckan.

hejhej!
  yes, nu är jag inne på min andra vecka på vittra. det känns hur skönt som helst och jag trivs verkligen i min klass. vi har verkligen skit kul, iaf nadia och jag. haha, ja.. kom upp skit sent idag på morgonen var försenad. men ja, tbanan var fucked up så jag var tvungen och vänta i liljeholmen en kvart till nästa tbana skulle komma. så ja, kom lite försent idag men det gör inget. vi hade samling lite kort där vi inte gjorde så mycket utan vi skulle börja med vårt första case idag.. eller ja forsätta. vi blev indelade i grupper och jag hamnade i samma grupp som moa, cecilia och oat. skit skön grupp att jobba i och sådär. det är skön stämmning också, vi skrattar och sådär. inte bara liksom: NU SKA VI PLUGGA! ha, aja. sen var det lite kort rast där nadia och jag inte gjorde ett skit. vi gick runt lite och sen gick vi upp till klassen igen där vi hade tre timmars lektion där vi snacka om case och sådär, hade även matte diagnosen, bajs på den säger jag bara. haha. aja, sen var den lunch nadia och jag typ krigade vi var fett hungriga asså. vi gick ner snabbt som fan, ingen kööö.. yeeees! så ja, vi tog mat fort som fan och satte oss och åt. med oss satt, dilan, rasmus och hanna. skit sköna människor. efter det hade vi rast och vi gick till godislandet och köpte massa gott, haha! rasmus ba jag vet inte vad jag ska köööpa! nadia och jag ba peka på allt vi ville ha han ba okejokej, det blir bra! haha! bäst. sen var det bara nadia som åt, haha tjockis <3 aja, sen så gick vi in igen där vi hade typ lekar igen. så vi lekte lite och sen fick vi våra case häften och det var bara att börja läsa. iaf, vi slutade sen och ja.. satt kvar till halv fyra för då skulle vi ha möte med min mamma om det där att jag svimmar. vi hade möte med matilda och angelika som är idrotts lärare, hon ba så fort du känner dig dålig säger du till, mhm! snacka om att jag ska må dåligt ofta nu, nej jag driver. haha, gick ut där isabel och dani satt och vänta vi forsatte alla fyra för att köpa byxor till mig och dani. köpte ett par. hihi.. thanks mom! sen åkte vi till skäris och åt och fika, MYYYYYYS! aja, nu sitter jag här och messar runt bara. ska även börja ladda upp lite bilder på bilddagboken. är helt slut! sjukt alltså! aja, ska fan sluta skriva nu, hoppas alla mår bra!
juste! sara ska träna hela veckaaaaaaaaaaan! 
 

jagsaknardigsåjävlamycket,jagvillhadigtillbakahärhosmig!


älskade camilo!

idag träffade jag äntligen camilo, jag kramade honm i typ tio minuter när jag såg honom.
 usch vad skönt det var att ha honom här!
wie, sms camilo is back! <3<3
träffade även, yagge idag!
fan vilken saknad!
var även med anneli, angelina,dick,alex,mohammed,ella,miles och några till.. hihi mys!

om du orkar, orkar jag.

antonio sen barnsben. jag vet att vi inte står varandra sådär jätte nära längre.
jag saknar dig och jag älskar dig.
fan, jag börjar gråta när jag fick veta det där om dig.
skulle inte kunna leva helt om du försvann.
jag tackar gud varje sekund nu för att du finns kvar bland oss.
glöm aldrig, jag älskar dig!


Colbie Caillat - Realize (cover)

mycket bättre än vad CC sjunger, lätt!
gillar iallfall den här mer!
ny favorit.


efter typ fem dagar..

"Kommer aldrig att lämna dig Sara, oroa dig inte om det <33"

kan inte sluta skratta när jag ser det här!


i miss you, the old you.

alex, du var den killen jag såg mest upp till. du var verkligen killen som jag litade på. tro det eller nej, jag kan inte göra det längre. du är inte samma alex, sporny. saker som du har sagt att du aldrig kommer göra, gör du endå. visst gör det, men så som du var idag vill inte jag se dig. jag vill inte känna den alex. jag vill bara känna den underbara alex, den alex som jag lärde känna i början av nian. jag vill inte att du ska förändras. visst, för dig kanske det inte betyder något. men alex jag säger det här.. så alla kan se för jag är helt seriös nu, jag saknar dig. gammla du. och vet du? om du tänker forstätta vara den här alex, ursäkta.. den här JÄVLA alex vill jag inte ha något med dig att göra. seriöst. när du kom från polen då jag kramade dig i tusen år, jag saknade dig. du är som en fucking bror för mig och ja, du betyder mycket för mig.
alexander robert sporny! <3

tiden går fort.

yes, nu är det fredag och jag vill bara säga. .fan vad snabbt den här veckan har gått! och jag trivs i min skola, i min klass. alla är hur sköna som helst, även om jag inte har pratat speciellt mycket med alla men ja, dom är shyssta. hur som helst, idag hade vi typ "os" med alla ettor i skolan. jag vet faktist inte hur det gick för oss eftersom jag gick typ tolv därifrån orkade inte vara kvar, sa till matilda (min mentor) att jag skulle till tandläkaren hon ba visst men nästa gång ha intyg jag ba visst asså. men ja, vi hade os.. var med nadia och angelina. sen var vi med rasmus, hanna och dilan och ida som inte går i min klass utan i någon annan klass i ettan. skit sköna människor att hänga med. mychelle kom också, verkligen skit skönt att träffa henne igen, saknat henne sjukt mycket! så vi träffades idag vi var lite med dom jag satt med sen gick vi tillsammans. hon åt min mat, haha.. vi hade fett kul och var fett flumm påvägen till skäris, haha! fan alltså, tomater överallt. aja, haha! vi gick hem till mig där vi fixade oss lite snabbt bara sen gick vi ner till kunskapsskolan där jag skulle träffa yousef, angelina, dick och rebiik. så ja träffade dom och vi umgicks. åkte till masmo liten stund, där nino och miles också va. men ja, skit skönt att vara med dom. sen åkte jag till vårberg där jag skulle vidare till min mormor, så jävla skönt att träffa henne igen. gud, ska fan dit oftare.. så ofta jag kan. typ. men ja, sen gick jag och träffade rebiik, sofia, sofia och några till. vi gick runt i affärer och sen gick vi till donken där vi inte gjorde så mycket. dom åt lite sen skulle jag träffa mychelle, betty och william.. haha william har inte jag träffat på typ tusen år så det var skit kul att träffa honom igen! fan alltså, fett läääääänge sen. iallafall, haha. vi var ute och sådär sen kom mohammed och min bror. vi gick runt i skäris och sen kom ella och rafael(stavning?) hur som helst, sen kom alex, tinka och någon jonte typ. alla dom tre var packade.. tinka är så söt. alex vill jag inte ens börja skriva om för ja, han kanske läser det här och ja, jag vill inte snacka om han och hans drickande, slöseri med tid. jaja, tinka är helt underbart söt och underbar på alla sätt. vi gick upp till parkerna över tbanan och där satt vi resten av kvällen, drev med varandra och hade det kul. haha, behövde verkligen vara med folk jag känner och sådär. 
 alla gick hem och vi gick också. imorgon kanske vi ska till sätrabadet och ha det lite små kul =) hihi, aja. vi får se hur det blir. hoppas alla mår bra! puuuuuuuuuuss!


anneli, jag finns här för dig <3


så tomt, fan vilken saknad!

systar
det gör så ont att inte se er varje dag.
fan vad jag saknar er.
jag älskar er grovt mycket alltså!
(saknar våra skrattdagar mina älsklingar!)

knas dag

jo, idag har det bara vart knas. under förmiddan iallafall.. dom som vet dom vet. orkar inte förklara här och nej, jag tänker inte berätta till alla.. även fast hela jävla fucking skolan vet det. iallfall, säger barar tack till nadia och till angelina(iminklass) och alla andra<3

åkte till ksab vid ett för ja, efter allt knas i skolan så åkte jag till min gamla skola och ja, träffade mina älskade vänner. fan när jag gick in där var det så tomt på varje ställe där kommer jag ihåg saker som har hänt. och jag kommer ihåg alla underbara människor som gick i årskurs nio med mig. men ja, sen gick jag med angi, dick, ella, anneli och nino. hihi, vi var i skäris ett tag.. jag typ garva varje minut åt dicklas, haha! fan alltså snubben är fett rolig! haha, det går verkligen inte ens tio minuter utan att jag garvar åt honom as skön snubbe! sen åkte vi till masmo där vi inte gjorde så mycket utan bara umgicks. pratade med yousef som går i ksab i åttan men är 93:a, alltså ett år yngre än mig. så jävla snäll kille alltså blev lite chockad över hur snäll och trevlig han var! men ja, sen åkte jag hem med anneli och tog bussen hem, orkade inte gå efter allt idag. så ja, nu sitter jag här och har inget att göra. är helt slut och imorgon ska vi till rålis och ha "os" med alla ettor, fan jag orkar inte. jag ORKAR inte. men jag måste, tack gode gud att nadia är där och angelina. annars skulle jag dö av tråkhet och verkligen DÖ. men ja, så imorgon ska vi träffas i fridhemsplan och gå alla tillsammans, vi får se hur det blir. aja hoppas alla har det bra! PUSS! imorgon kanske jag ska träffa angi, dick, nino och yousef =) hihi, snälla människor alltså. vi får se hur det blir. aja! ciao!  

ett stort grattis

jag vill bara säga ett stort grattis till mina underbara vänner richard tyrenberg och happy kaur.
 fan vilken saknad.
grattis på er 16års dag!
<3<3


trött!

det är verkligen blandade känslor att börja gymnasiet. det är verkligen det. jag saknar mina närmaste vänner hur mycket som helst och det känns verkligen tomt utan dom, fan alltså. men det är även kul och träffa nya människor. det är mycket skratt i skolan, mellan oss så kallade "blattar"- jo, det finns vissa i min klass som verkligen är hur sköna som helst, som tex, nadia, angelina, safin, jonathan, oat och dilan. helt sköna personer och vi sitter alltid tillsammans liksom, sen finns det andra folk, som jag inte rikitgt har lärt känna men jag känner att det inte kommer gå så bra och att jag inte kommer göra det, jag vill men det "klickar" inte.

gustav är en kille i min klass som verkligen är svenne, haha. så kul, att vi driver med han och hans vänner, haha.. lucas och grim. yes. sen har vi lite personer som redan är jobbiga. en tjej som pratar och pratar och kan verkligen aldrig hålla käften hon pratar så högt och så mycket att jag inte hör vad jag tänker ibland, men ja. sen har vi fisken, som bor i stan och hittar inte, seriöst! hon gick tydligen vilse i när hon skulle hem igår, inte ens jag går vilse i stan! come on! sen fick vi veta att dilan brukar gå till odenplan och ta tunnelbanan därifrån och åka hem till akalla därifrån. alla blev helt, wtf på han.. det är fett långt att gå dit liksom så vi alla var lite chockade men ja, han är helt skön kille som har fett bra musiksmak.. haha, min klass börjar endå bli okej, rolig liksom. det var kul idag när vi satt i trappen och vid fötöljerna som ligger på vår våning och drev om alla, haha! fan alltså, garvar när jag tänker på det. och när safin leker svenne, hahahaha! alltså gud. aja. vi gick senare till slussen, nej vi åkte inte buss.. vi gick. det var skönt att gå lite med roliga människor. hihi, imorgon ska jag och nadia äta lite på donkish tror jag, haha. aja, åkte hem och när jag skulle av i skärholmen såg jag anneli och ella, fan alltså. jag börja gråta, jag vet inte varför. men det kändes så skönt att träffa någon som verkligen känner mig och som förstår hur jag fungerar. jag saknar dom så mycket! mina små snälla flickor stannade med mig och fick höra på mitt skitsnack, sorry. hoppas allt går bra för er, sista året och sådär. fanfanfan, jag saknar mina nära vänner, älskade ksabvänner =) <3

 sitter här helt slut! usch, jag är verkligen seg nu. kommer hem och orkar inte göra ett skit. nej, imorgon har jag matte prov, eller ja diagnos men ja.. det vet vi alla hur det ska gå, dååååligt!  fan, bättre att gå i den dåliga "gruppen" så man inte behöver göra så mycket, vi alla kommer hamna där, nadia, safin, angelina och jag. haha, men det är bra.. då har vi alla lektioner tillsammans.. niiiiiice! =) aja, ska sluta skriva nu, hoppas alla mår bra.. puss!

andra dagen.

yes, skolan idag. gick upp vid tio i sju, bädda min säng fort som fan och börja fixa mig direkt, blev klar vid halv åtta och så gick jag vid fem över halv och så tog jag tbanan till skolan. det kändes så konstigt att vara uppe så tidigt och åka till skolan. träffade richo också, alltid trevligt ska ni veta. han är så snäll! men ja, vi åkte tillsammans sen gick han av och ja. iaf, träffade min kusin i slussen med en kille, lillebror kallades han för men ja. så jag åkte med min kusin upp till skolan, hon skulle träffa vera så vi gick och mötte henne och sådär, hon stog och rökte ett tag sen gick vi upp jag till mitt klassrum och isabel vet jag inte riktigt vart hon gick men inte med mig iallafall. gick in i mitt klassrum tänkte direkt, fan vilken jävla tråkig dag. men jag satte mig vid bordet där, linnea, dilan, erik och nadia. jag och nadia börja direkt snacka och sådär så på rasten gick vi både ner till min kusin isabel, presenterade henne för min kusin och för hennes vänner, sen träffade vi vicki.. fan vad länge sen det var, helt sjukt! men det kändes bra att träffa henne igen. sen gick vi tillbaka in och satte oss och lekte, hm inga kommentarer. det var verkligen skit tråkigt men ja, vissa verkade ha kul så ja. kul för dom. men ja, sen gick vi på rundvandring det hemska är att vi har fått nya lärare och dom vet inte ett skit så JAG fick visa dom vissa saker, helt jävla sjukt. men aja, satt med nadia, som satt och asgarva för att jag sa "jag tar bussen från slussen"- jag driver inte hon dog av garv, hahaha. vi var fett trötta alltså. hur som helst vi satte oss vid utsikten med några till, linnea och några till, vet inte vad om heter haha.. svenne namn iaf. hur som helst, sen gick vi till min kusin för det var lunch så vi gick med dom, isabel, vera och amanda.. skit söta tjejer verkligen. men ja jag och nadia satte ju oss med dom och bakom oss satt ALLA tjejerna i klassen och alla ba stirrade på oss, haha.. alltså ja. men sen gick vi ut och satte oss där med den sjukt fina utiskten och bara satt där, karin kom också. pratade och sådär. sen gick nadia och jag upp satte oss i klassrummet, sen kom sakin, dilan, erik, jonathan och en till kille från akalla. alla blattar alltså. vi satt där inne med stängda dörrar och snacka skit om ALLA svennar som satt där utanför, sen när dom kom in dooog vi av garv.. alla vi ba garva dom frågade vad garvar ni åt? vi ba, naaaaaaada... haha! seriöst fett kul! haha, aja. sen lekte vi mera, -.- fett tråkigt alltså! aja, imorgon börjar vi vårt första case, så ja vi får se hur det går. sen har vi matte prov på torsdag.. det är mindre bra eftersom jag suger på matte.. men aaaaaaaja. vi satt där i klassrummet jag och nadia vi garva åt typ allt asså helt sjukt. sakin han bor i husby och sen det var en kille i vår klass gustav heter han han ba: husby? ligger inte det i lidingö... jag och nadia DIREKT vi doooooog av garv! alltså! SVENNE! hahahaha! jaja, sen åkte vi hem eller typ vi stannade lite i skolan med angelina som är 19 år :O jag blev så chockad! men ja, hon bodde i spanien i 4 år så då var hon tvungen att börja om här i sverige så ja, men hon var verkligen skit snäll och sådär. hon är chilenare så vi pratar lite spanska ibland, haha sooooft, aja. sen åkte jag hem med nadia och angelina och så åkte jag hem. nadia skulle mot solna och jag till förorten, thank you god! seriöst jag uppskattar verkligen förorten mer nu, haha. aja, kom hem åkte hem med richo =) men ja, sen så gick jag hem och somnade! inte braaaaaaaaaaa! nana, prata i telefon med lilla jacob.. haha! ska kalla dig så nu. aja, haha. nu sitter jag här helt slut, tänkte duscha snart och lägga mig snart.. som sagt är helt körd. ska träffa nadia imorgon i slussen så vi åker tillsammans till skolan, väl i skolan ska vi börja på vårt första case, hm, ja.. vi får se hur det går. aja hur har alla ni det? puss!


saknar ksab- inte.

orkar inte skirva, är helt slut. första dagen i "gymnasielivet" det gick väl sådär, nervöst och typ tyst. ingen prata, jag prata lite sådär hej hit och hej dit. tur att min kusn är där imorgon, fan alltså. hatar det här, början på allt. det är värst, men det måste väll finnas en början. fan alltså, haha. aja, imorgon är det en ny dag och ja, det ska bli bättre.. måste sluta vara så blyg och bry sig vad dom andra ska säga eller tro. aja, ciao. ska nog lägga mig tidigt som fan idag för imorgon måste jag upp sju och åker hemifrån kvart i åtta så jag är i skolan i tid. hur som helst, hoppas alla har det bra! och för alla som börja idag, LYCKA TILL! puss på er alla! skönt att träffa mina ksabbarn idag också, fan alltså. SAKNAD!

nervös som fan

vissa kanske frågar vafan jag gör uppe nu? jag kan fan inte sova! somnade vid tre igår och vaknade nu, är helt pigg och kan göra vad som helst nu alltså. folk kanske tycker det är lite lyxigt att börja ett men det är så jobbigt att vänta nu, men ja vi går typ bara en halvtimme idag, mahaha. men sen imorgon måste jag vakna tidigt igen, klockan 7! alltså jag kommer vara helt död! sitter här självklart med mobilen i handen och messar, jag är inte den enda som är nervös inte. okej om jag hade börjat ksab igen alltså där visste jag vilka människor jag skulle möta och sådär, men nu? jag vet att min kusin isabel går där, martin, vicki och några till som jag har sett och festat med. men inget mer, fanfanfan.. haha. nej ska sluta skriva om hur jobbigt det är, för det är endå rätt så spännanade, nya människor, nu kan jag verkligen få börja om.. på riktigt. utan att jag känner någon och kanske får vara den "riktiga" sara nu. inte den som var i ksab, utan en annan. när jag skrev det kändes det lättare alltihopa. aldrig mer ksab, lärarna där, eleverna där.. fan vad skönt! tänk, olivia börjar ksab nu, haha.. lycka till nu olivia! fan asså, tycker synd om dig som ska gå i en skola fullt med idioter och fula människor, haha! nej men seriöst lycka till haha! 
 som min kusin sa igår kväll, prata med henne fett mycket eftersom hon går där och hon förklararade lite saker.. iaf hon sa castro har inte bara tagit över cuba, dom tar över le's också! haha, hennes dröm är att jag ska bli som henne.. haha! hon sa det igår, haha. so i think im going to say it: LE'S HERE I COME!
              JAG SAKNAR DIGIDIGDIGDIGDIG!

ksabfolk

en stor del av mig, mitt liv. älskade vänner. fan vad tomt det kommer bli!


nervös och glad!

yesyesyesyes!
jag skrev i förra inlägget om att rumänien, att de var rumäniens tur i gymnasik nu och hon vann! Sandra Ibazia vann guld! Ett stort jävla grattis till henne, här är hennes nummer som hon vann med, åh så underbart!
(lite sorligt att chile förlora på tennisen idag, men grattis till gonzales!)


 yes, hon är verkligen underbar! hon var verkligen jätte chockad över resultaten som hon fick och att hon vann över alla andra, men som sagt, skit bra! nu har rumänien vunnit 4guld, haha. aja, imorgon börjar skolan, fan asså. ni anar inte hur jävla nervös jag är! visst, jag behöver inte oroa mig men endå liksom, läskigt. men skönt, börja om igen. lite lyx dock, börjar klockan ett, hihi. ska träffa min kusin halv ett i slussen, vilken tur jag har, haha. aja ska sluta skriva nu ska se på reprisen som går nu på tv på gymnastik, vill se rumänien igen, hihi. hoppas alla mår bra PUSS!

Nadia Comaneci, världens bästa.

det är helt otroligt att se det här! sitter med familjen och tittar på gymnastik och vi blev alla väldigt chokade att ryssland fick 0.000 p! alltså det är verkligen chokerande för hon var grymt bra, men ja, hon gjorde inte det hon skulle göra. hur som helst, Nadia Comaneci är VÄRLDENS bästa.. hon är den ENDA som har fått 10p i allt.. även om det var 33 år sen ungefär ser alla gymnastiker upp till henne, kolla bara hennes ben i det här klippet, hur jävla rak hon är. hur jävla underbart är det här inte? kan inte tänka mig hur mycket stryk hon fick också, av sin tränare. i rumänien är hon ännu väldigt stor och i hela världen, speciellt usa och kanada. fan asså, helt underbart att se en 13årig liten tjej göra det här!


jag vet att ljudet är konstigt och att bilden är dålig, men vafan! hon är otrolig. nu ska jag titta på gymnastik, det är ju rumänien nu! hoppas det går bra för henne nu! aja ska sluta tråka er med det här! ha det bra, ciao!

the voice, day.

mickey jag saknar dig.
 
sitter här och tittar på so you think you can dance. så underbart även om det var många som inte dansa bra, så är det så jävla bra.  idag är det the voice jag ska gå med rebiik, cathy, minna och yasmine. skit nice, tjejerna är så roliga att vara med, det går inte en minut utan att man ler eller skrattar. så ja, ska träffa massor med folk inne i kungsan också. typ christina, ella och co, mychelle och co, vicki, karen, adde och co. så ja, det blir mycket folk man måste träffa men jag ska inte klaga det kommer bli skit nice, ska dock inte ställa mig längst fram för då blir det knas igen och jag vill inte skämma ut mig igen som jag gjorde igår, fan alltså. aja, snackade precis med mickey dom är i uppsala och tävlar dans typ, tror jag att det var. eller så tränar dom, minns inte. men hur som helst, så han sa bara att han inte skulle komma idag så jag inte skulle stå och vänta och sådär, så jävla söt han är! har tvingat min bror att gå ner till centrum för att köpa legings till mig eftersom jag är lat och orkar inte gå, han är så snäll och gör det. ääääääälskade söta lillebror! hihi, orkar fan inte göra ett skit, inte nu. sitter och har ont i magen och i huvudet. måste äta, pappa blir så arg på mig fattar inte varför eller jo det gör jag. för att jag svimmar och inte tar hand om mig och inte äter och för att jag sitter upp sent på nätterna med datorn och med min mobil, men skit i det. eller nej, jag måste lyssna på honom, han vet endå bäst. aja, ska sluta skriva nu.. hoppas alla mår bra!
 jag saknar dig, digdigdig!


knas.

yes, var på 08 idag. åkte in med mychelle och ella där vi först gick till donken och åt lite. jag fick gratis käk också, alltid nice att få det, haha! aja, sen gick vi mot kungsan och där var det såklart fullt med folk. vi gick till skatteverkets tält och lekte lite så mychelle skulle få sin tröja till sist. jag vann och gav den till henne, visst är jag snäll? hahaha. hur som helst, vi satte oss rätt så långt bak så vi kunde se scenen när dom skulle dansa. mychelle och jag hitta fett fina killar, alltså omg. bara jag tänker på dom, ryyyyser jag. så jävla FINA!  men ja, vi såg massa uppträdanden och till sist dansade mina brudaaaaar, mona, silvia, carlie, rachell, fanny och hind. usch dom ägde allt och alla säger jag bara. ja, sen gick jag och mychelle för att gå på toa, sen efter det gick vi in igen och det var ju dj show så alla dansa och allt. sen så gick vi till fridays och där skulle vi träffa min kusin isabel, mickan och matilda(inte mattis utan matilda som är gaaaaaaalen i min bror)- hon. ja, så ja.. vi umgicks, dansade och hade det skit kul även om alla puttades och ja, var helt galna. blattar alltså. aja, sen gick mina kusin och co in på baren vi kunde inte följa med men vi träffade rebiik, minna, yasmine och cathy. vi följde dom till plattan där dom skulle hem och vi bestämmde att imorgon skulle vi åka in tillsammans till the voice. jag och min bror gick tillbaka till kungsan där vi stog och prata med min kusin och dom andra ett bra tag. efter det skulle dom till en klubb typ, mango eller något så vi sa hejdå och sådär.. sen så gick vi och träffade carro, patrik(inte HAN patrik!), camilla och massa andra. vi skulle lääängst fram vi klarade oss en stund, tills jag kände mig yr och svimma. stackars patrik säger jag bara, som var där och fick ta emot mig alltså, fyfan förlåt! hur som helst, vakterna var där, precis där.. dom tog lätt upp mig eftersom dom är biffar och så bar dom mig över grinden längst fram så fick en annan vakt ta mig och det var då jag börja stor gråta, där i hans famn, vet inte vad han heter eller hur han ser ut. men han var så snäll, han sa åt mig att andas och ta det lungt och inte gråta. där satt jag i hans famn och grät, som en jävla bebis.. fan alltså jag hatar att svimma! fick lägga mig ner och så frågade dom om dom kunde hämta något åt mig och då sa jag att dom skulle hämta min bror som stog där och ville komma in men dom släppte inte in honom eftersom det var bakom scenen och tillslut kom han in och satt där brevid mig och tog hand om mig, älskade bror. min morbror kom och hämta mig efter ett tag och vi åkte hem, älskade morbror! mamma och pappa var ju i globen för att se mamma mia. så morbror lämnade oss hemma och sen kom mamma och pappa typ sprang till mig och frågade hur jag mådde, om jag behövde något och sådär. kom hem, loggade in på datorn typ, så skriver karen till mig och ba :O :O hur gick det sara? jag ba, omg hur visste du? hon ba jag såååg dig! fan vad PINSAMT alltså. men tack karen <3 vi ska ses imorgon också, fan vad nice! aja, ska sluta plåga er med min långa text om ingenting, imorgon är det the voice och träffa mycket folk och ja, inte stå längst fram va!

syster.

älskade yagge, min yagge. jag saknar dig.
dina bruttan skämt, ditt skratt. du lyste upp mina dagar,
 fan vad jag saknar dig!
syster.

sjukt tråkigt, har jag nu!

bara för dessa grabbar är saknade!
 

bara för den här killen är PMS.
men han har sina goda stunder(inteofta)


njuter som bara den!

blabla, sara är upptagen dessa dagar. hon vaknar vid elva (som inte brukar hände så ofta) gå upp och fixa något snabbt att äta (som inte heller händer så ofta) och sen gå ut fort som fan för hon orkar fan inte vara hemma!
 nej, nu ska jag sluta. haha, nej men dom senaste dagarna har jag bara haft det så kul! 08 och idag var jag på grönan såg även gentleman, giiiiiih.. han är underbar! fin är han också! jo, var med mattis, mohammed och min bror. sen när vi skulle till popexpressen såg jag mina kusiner isabel och maria, vi typ hoppa upp i luften av glädje alla fyra och isabel ba: jag kommer fan gråta! jag ba: jag också! haha, så underbart att se isabel igen. UNDERBART!  hur som helst, åkte popexpressen vet inte hur många gånger, fan vad det är bästbästbäst speciellt när min granne jobbar där och lägger skit bra musik. tjejen som jobbade där idag gillade inte mig och min kusin så varje gång hon satt där uppe la hon på skit musik.. fan ta henne! äsch, vi klarade oss och när grannen satt där uppe snurrade han extra mycket och så fick vi åka extra länge, två låtar. man brukar vanligtvist åka en låt. haha, fyfan helt jävla nice! åkte även jetline miljoner gånger, den är också bästbästbäst, skriker inte ens längre.. eller jo för att göra det roligare. sen åkte jag extrem, kvasten.. typ det enda jag åkte. det bästa. ja. sen gick mina kusiner och min morbror medans mattis, mohammed och min bror stannade och tittade på gentleman. fan vad han är gryyyyyyym! stog där med alla tusentals människor och sjöng med hans låtar och dansade, alla var ju på toppen humör.. kanske för vissa hade rökt lite roliga saker men ja! sen åkte vi till kungsan där vi forstatte till kulturfestivalen där det var bra stämning, som vanligt. sen åkte vi hem, åkte med M&P. vi åkte omväg för vi skulle se något som mamma ville se, visste inte vad det var. så vi åkte förbi en restaurang och där skulle tydligen hela familjen åka och äta någon dag. usch jag blev så glad! hur som helst, imorgon ska jag på 08 och se mona, carlie, silvia och alla dom dansa, ska fan vara där klockan sju, för att stå där och se alla dansa, shaaaake it. hahaha, ja.. sen är det ju dj-show. måste också gå till fridays och besöka mathilda, isabels kompis.. känd som daniel lover (min bror, ja.) så imorgon ska vi träffa henne typ. haha, ja. ska sluta skriva nu, tittat på sex and the city och nej jag har inte ens börjat titta på boxen men jag måste fan göra det någon slapp dag! nanana, orkar inte skriva mer, hoppas ni alla njuter som bara den av det sista av lovet. TÄNK JAG BÖRJAR PÅ MÅNDAG- LÄSKIGT!
        
mickey och chris två helt underbara killar! 


bebisar

Tänk att min bebis David har blivit storebror, alltså Gud kan inte fatta att han är så stor redan. Och kolla han syster Maya, hon kan liksom gå och prata. Sen har vi lilla Ella. Som jag bara måste träffa. Mina små bebisar, eller Maya och David är inte så små längre men dom kommer alltid att vara mina små bebisar, haha.
ett ord. SAKNAD

godnatt sverige!

smiiiiiiiiiiiiiiiiiile! =) - PATRIK FUCK YOU.
haha, jag är dum mot dig för du är dum mot mig.
driver du är ju snäääääll, sajjk?
och jaaaaa, mickey är min gud, bara för du inte är det (a)
HAHA, har så tråkigt nu!

MATTIS = KANINGEFULAREORD. BÄST!
bara sara Vet.


härlig dag.

Jo, idag var det första dagen på 08. Fyfan vad varmt det var! Verkligen sommarväder alltså. Var med lite olika personer men var mest med Rebiik och Yasmine, såg folk överallt. Först träffade jag Ilike och Seppan, vi gick runt på stan och ja, umgicks. Så härligt att se mina flickor igen! Sen gick vi till kungsan där jag mötte Mychelle, Therese, Lisa och Emilia. Där vi stog längst fram och såg på när dom dansa, så jävla grymma alltså! Sen gick jag runt ett tag med Mychelle och dom sen såg jag Mohammed så jag gick till honom, han var med Suraj och Adde typ.. men dom var fett tråkiga(a), såg Carlie så jag gick till dom där, Mathilda, Fanny, Mona, Silvia, Lydia, Olivia och massa andra var så jag stog där ett tag med dom. Sen kom Rebiik och Yasmine och då gick jag runt med dom, fast vi alltid träffade Silvia och co. Ja, träffade mycket folk idag. Såg även Feddy.. haha. Ja, träffade Gotchi, Kristina, Barbara, Murat, Alexandro, Natalia, Seffo, Saffi, Dilan och massa annat folk. Usch, det var skit nice. Det var fullt med fina killar också. Juuuste glömde typ det VIKTIGASTE (a), träffade Mickey och Chris så jävla grymma och sötaaa killar. Var ett tag med dom för dom kom endå för att träffa mig, följde dom till tbanan för dom skulle iväg och dansa och dom försökte få med mig men jag ville inte, var ju med massa andra.. så ja. Hur som helst, sen gick Rebiik, Yasmine, min bror och jag till kulturfestivalen men det börja regna så dom gick. Mina föräldrar var där och vi såg typ några från Senegal som trummade, så jävla grymt. Alla dansa och skrek och var fett glada även om det typ spö regnade, jag frös som fan och skakade som en hund. Gick under tak efter ett tag och satt där med min bror och lyssnade på det underbara trummandet, haha. Sen efter ett tag tröttnade vi på att sitta där så vi gick bland folkmassan och stog där och dansa och hade det kul. Haha, nicccccce!
 Aja, imorgon ska jag på "middag"- typ lunch. Men ja, klockan tre. Sen blir det nog 08 igen.. får se hur det blir, hihi. Jaja.. ska sluta skriva. 
 Hej, Camilo som läser det här =) Jag saknar dig jätte mycket!

nu jävlar är det 08

Yes, 08. Idag måååste jag in i stan och se dom dansa så jag måste ta mitt feta arsle och gå upp ur min skit sköna säng och börja fixa , 15:20 dansar dom. Åååh, jag vill se! Hoppas det är fett fina killar som dansar, jag kommer seriöst dö då. Haha! Ska träffa Ilike och Seppan där innne och sen kanske jag träffar Mychelle och Therese.. det gör jag SÄKERT. Sen kommer min bror med Rebiik så jag kommer nog träffa dom med. Åh, nu den här veckan gäller det att hitta mycket nytt  folk och bara ha det skit kul. Ska nog träffa Mickey och Chris sen också, hihi. Dom skulle typ komma förbi en snabbis för att hälsa på mig och sen skulle dom vidare någonstans där dom skulle tävla, dom dansar. Hoppas min dag blir uuunderbar, hihi. Imorgon ska jag äta middag med ja, dom som vet, dom vet.
       Nej, nu måste jag fan upp och bädda min säng och börja fixa miiig!
    Ring om ni ska på 08- 0739905767!
             PUSS!


mychelle och jag asså haha!

Aum, aum, mahaaa?  - vi är fan bäst. varje gång jag tänker på det garvar jag, på våra cp röster och allt. knaaaaaas <3

 idag var vi i hallunda och firade christina lite smått, skit nice att träffa henne igen. vi gick till donken och åt för vi kunde inte vara ute pågrund av alla fucking getingar! seriöst, vad är dom bra för? juste! ingenting! fan, dö! hur som helst, sen ville mychelle få ut, suraj, patrik och redda. inte för att det gick så bra. mychelle kom på sjukaste ideen också, att sjunga för suraj utanför hans hus.. så vi gick till suraj men sen sa han att han var hos patrik så vi gick till patrik och så sa patrik att han var hemma och det var han också, alltså precis som mohammed sa dom har säääkert en tunnel under jorden som leder dom till varandra, haha! aja, vi var ute lite med suraj men han är "sjuk" och kunde tyvärr  inte komma ut.. synd för dig då. minna och rebiik var med också, haha! dom är så roliga och liknar varandra gaalet mycket! mychelle kriga för att patrik skulle komma ut men hon fick inte som hon ville.. lika bra det. hur som helst. mattis har ju typ jo, vi säger hennes kusin här från norrland, rebecca(med dialekt) heter hon. jo, mohammed och co. tror att det är ett annat land så dom frågar henne sjukaste grejerna, som typ dom från gotland. tänk dom har inte tbana där, sjukt asså. sen åkte vi vidare till sätra där vi satt och umgicks och hade det lite småkul. vi ringde richard och vi skulle möta honom typ. vi gick till mychelle först för hon skulle byta om och så träffade jag den galna och glada hunden diva, så söööt! gud, den är verkligen underbar men helt galen och stoppar in huvudet i allt det ba kom under min tröja och allt.. sötnos. sen åkte vi till skärholmen där jag träffade gabbi, omg - marre och så shadan. gick fan bara förbi shadan kände inte ens igen henne! sist jag såg henne var hon typ 9år eller något, helt sjukt hur mycket hon har förändrats.. men det var kul att se henne igen. sen kom richard också, det var väl kul. vi satt där uppe vid parkerna och umgicks. folk ramla lite i buskar och folk ramla över och ja.. vi var flumm men det var kul. det är alltid kul att vara sådär flumm. efter ett tag gick vi hem och väl hemma satt jag och titta på satc, tänk jag får booooxen snart.. glaaaaaad! jaja, imorgon ska jag på 08 - vi får se med vem jag går, men jag hittar någon. måste se när dom dansar hiphop, dancehall på stora scenen.. måååååste! hihi, hoppas alla mår bra och att livet är great! för just nu mår sara skiiiiiit bra! ska typ chatta med lite folk nu och på mobilen nås jag alltid, puss och kraaaaam!


lillasyster

VILL BARA SÄGA GRATTIS MIN UNDERBARA VÄN, ÄLSKADE SYSTER.  18 ÅÅÅÅÅÅR NU, UNDEEEEERBART!
JAG ÄLSKAR DIG, DU ÄR VÄRD ALL LYCKA I VÄRLDEN.
du kanske är kort, men vi alla älskar dig för det.. min lilla grisen!
grattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattis!

M&P är det bästa jag har.

Inatt. Inatt hade jag verkligen en hemsk dröm. Vill inte ens prata om det, jag bara grät och grät. Jag orkade inte ligga kvar i min säng det var vid 05:00 kanske.. jag gick upp gråtande, öppnade dörren till mamma och pappas rum där låg dom och sov. Jag gick in och kröp in mellan mamma och pappa, mamma vaknade och hon sa inget hon bara höll om mig. Där mindes jag när jag var liten varje gång jag hade en mardröm kröp jag in i mammas och pappas säng där dom höll om mig och sa att jag skulle sova med dom. Mamma sa det nu också, men jag ville inte. Pappa vaknade av att höra att jag grät så han trösta mig också. Där låg jag, aldrig har jag känt mig så trygg. Jag har en mamma och en pappa som älskar mig och jag som älskar dom. Jag kom på hur jävla lycklig lottad jag är. Att jag har allt jag har, all kärlek runt om kring mig. Både av familj och vänner. 
 

Sen vill jag säga en till sak. Folk brukar säga att jag är bortskämd och om jag ska vara ärlig är jag trött på det. Jag får inte allt jag pekar på, verkligen inte. Ni kanske säger så för när jag väl får saker är det inte dom billigaste sakerna. Vi kanske har hus hit och dit men det gör mig inte bortskämd. Jag är så jävla trött på att folk alltid ska säga att jag är det. Jag tjänar inte pengarna mina föräldrar gör det. Jag har tur, kanske. Nej, inte kanske.. jag har tur! Vad ska jag säga när ni säger att jag är bortskämd? Jag garvar ju bara och säger att jag inte är det. När jag köper kläder, köper inte jag dom billigaste eller något. När jag köper skor, köper jag kanske inte billiga skor. Men det är för att min pappa och mamma inte låter oss köpa billiga saker, för det är "dålig kvalite"- okej. Visst, men det gör inte mig bortskämd! Åh! Blir så arg när folk säger det. Det kanske bara är avundsjuka, inte vet jag? Skulle uppskattas mycket om folk sluta med att kalla mig bortskämd.

dränka mig i sängen och se på satc!

Sa till pappa att jag ville ha alla sesonger av Sex And The City. Och han sa.. Sara det är inte ens bra! Då tittade både jag och mamma på honom med värsta blicken och han tog det snabbt tillbaka och sa: Okej, jag vet inte.. har inte sett det. Då påstog mamma att han ljög och att han visst hade sagt, pappa nekade snabbt att han inte hade gjort det. Då sa jag, men pappa då kan du ju köpa de och se det med oss! Han gav mig bara en blick där jag förstog att han sa nej, så jag sket i att kämpa med det. Så ja, sen så när jag kom hem igår från stan, efter fyverkerierna ropade pappa på mig och han satt och titta vart han skulle beställa hem alla sesonger. Så han beställde dom till mig och till mamma! Nu vill jag bara få hem dom och bara se på SATC. Åh, det är så bra! Såhär ser skolådan ut med alla sesonger och allt i:

Gud, sen ska jag be min mamma köpa filmen också, jag vet man kan ladda ner.. men det är inte samma sak. Jag vill ha filmen liksom, med all bonusmatrial och allt. Usch så bra. Ska fan se filmen igen, när vet jag inte.. men jag ska! Hur som helst. Sitter här och tittar på när mamma och pappa gör om lite här i allrummet. Lite små kul att se, för pappa är så rolig. Aja, haha sitter och chattar med Mohammed.. han är så rolig så! <3
Chatta med Camilo tidigare idag, usch vad jag saknar honom.
KOM HEM- MIN sms Camilo! <3<3<3

So you think you can dance, bäst.

När jag såg det här första gången, grät jag. Dansen är så fin, låten är så fin, dom är så fina. Och dansen passar så bra till låten att jag dör. Jag bara älskar So You Think You Can Dance. Den här koreografin ska jag inte börja prata om, för den är underbar. Kärlek till det här klippet säger jag bara.

orkar inte skirva mycket så det blir kort.

Jag ska försöka ladda upp bilder idag på bilddagboken. 
Snart ska jag träffa Mychelle, tror jag.
Måste fan ta och röra mig lite eftersom jag har SKITONT i axeln/ryggen,
kan typ inte röra mig. A
Det är 9 dagar kvar av lovet, så nu måste man njuta som bara den!
Hihi, här kommer lite bilder från igår =)
Såg fyverkerierna igår, åh jag älskar det.
Tog massa bilder. Så mysigt!
PUSS!


stockholms dag.

08/08-08.
(säkert massa roliga saker i stan idag som tex vattenkriget!)
- glöm inte kameran nu för i helvete!
Kort,
Mys på stan med älskade Mychelle.
Tror jag.
Åka runt i HELA stan och bara umgås.
Älskade Mychelle!
 


detta inlägg är menat till dig.

Tänker inte säga namn, men när det här personen väl läser det här fattar personen att det är just dig jag skriver om.
   Jo, messade en del igår natt. Med lite olika personer. Men du, du. Efter allt vi har gått igenom litar inte du på mig? Du fattar inte va? Jag har sagt massa saker till dig som du lika snabbt kan säga till vem som helst och driva om. Allt du sagt mig, har jag inte sagt till en levande varelse på jorden. Det kanske är svårt att tro det, eftersom jag alltid är omringad av människor. Men jag är en människa, jag har känslor. Precis som jag sa till dig igår/idag.. jag skulle känna mig hemsk att veta att jag har svikit dig. Nej, jag skulle inte klara av det. Och jag vet inte hur mycket det betyder för dig att jag finns här, visst kanske konstigt men jag finns. Och jag bryr mig inte om hur mycket du uppskattar de men jag finns. Jag känner endå dig bra, enligt mig känner jag dig skit bra. Men jag vet inte. Du har ändrats på sista tiden. Ignorerad och hatad? Av vem? Tro mig, alla är hatade av någon, alla kan inte vara älskade av alla. Var glad att det finns folk som stöttar dig och finns där och som inte hatar dig. Tänk dig att leva utan dom som verkligen finns där. Du förstår inte, du har endå tur som har vänner och som har folk runt om krig dig som ÄLSKAR dig. Visst, ibland känns det som alla hatar dig men det är inte så. Långt ifrån. Jag hoppas du förstår. Även om du har vart en rikitg idiot mot mig så bryr jag mig. Det kanske är fel? Vem vet? Jag bryr mig inte. Jag bryr mig om att alla ska må bra, iallafall dom närmaste och du tillhör en av dom. Så ja, jag vill inte se dig ledsen eller nere.. jag gillar dig när du är glad och ja.. dig själv. Hoppas du förstår.

 Ville bara skriva det här.

det här är endå ett måste, för mig.

Hur beroende av din mobil är du?

(x) du stänger inte av din mobil när du är i en biosalong
( ) du har mer än 300 kontakter i din telefonbok
(x) du stänger inte av mobilen på natten när du sover
(x) du skickar över 100 sms om dagen
(x) du skickar sms när du är ute med vänner
(x) du kan skicka sms utan att kolla
(x) du kan i stort sett hela din mobil utantill, var allt finns osv
(x) du svarar i mobilen även om du är ute med vänner/drömkillen
(x) du bär med dig mobilen var du än går
(x) du bär med dig mobilen även när du sitter
(x) du har mobilen med dig på lektioner
(x) din/dina lärare har sagt till dig att lägga ifrån dig mobilen
(x) har suttit o skickat sms på lektioner
(x) du spelar musik på mobilen under tiden du duschar
(x) du blir hysterisk om du blir av med mobilen när du är ute
o tror att den är stulen
(x) du har kallat din mobil älskling, bebis osv
(x) du bryr dig om vilken ringsignal/bakgrundsbild du har på mobilen
(x) du har somnat med mobilen i handen o hittat den på golvet eller
nånstans i sängen när du vaknat
(x) du har somnat med mobilen i handen under tiden du har
hållit på att skicka sms o hittat ett oläsligt sms när du vaknat
(x) du har skickat så mycket sms att dina knappar har blivit uppslitna
(x) du tycker/tyckt att din mobil är bäst i hela världen
(/) du tycker att din kamera i mobilen tar fantastiskt bra bilder
(x) du brukar få tömma "inkorgen" o "skickade meddelanden"
(x) du skriverner allt, t.ex. möten, födelsedagar osv i kalendern i
din mobil
(/) din mobil ringer oavbrutet

blogg paus.

Det här det sista blogginlägget på ett tag.
Orkar inte.
Kanske inte kommer svara på sms heller,
har typ lovat pappa att inte hålla på så mycket med mobilen.
Men vi får se.
Aja, hoppas alla har det bra så länge!
Vi hörs när vi hörs! CIAO <3


13/7, en dag jag aldrig glömmer.

Ja, jag vet inte riktigt när Mychelle kommer. Men hon kommer väl någon gång. Hon ska lämna allt hon har köpt med sin käre mor här för att vi senare ska komma hit. Har precis duschat klart och nu sitter jag här, lyssnar på musik och chattar med min faster som sitter på jobbet och gör inget för hon redan har gjort klart allt som hon har missat de här två veckorna, bra där!  Ja, sov hos mormor inatt.. tittade på lite film och åt. Sen satt jag med mormor och prata väldigt mycket. Det är alltid skönt att sitta och prata med henne, sen gick jag och "la" mig. Satt och messa tills sent på natten. Fick jätte snälla och söta sms från lite folk hit och dit. <3
   Ja, idag ska vi då fira vår käre Mychelle, vi ska gå ut och äta på restaurang sen ska vi vidare till mig och här ska det komma lite folk, trevliga tjejer. Så ja, måste stäääda sen när dom har gått, snaark! Kommer dö, för det kommer nog vara mycket att städa. Aja, det är en smäll man får ta. Anneli sover över här också, <3    Imorgon vet jag inte vad jag ska göra, vi får väl se hur det blir, men jag hittar på något. Lite trist att vädret är som det är just nu men det är endå Sverige vi bor i. 

    Ja, nu ska jag tjata igen. Jag åker till Chile, jag vet att det inte är snart men det känns som det är snart. Jag missar lite av skolan men det skiter jag i. Sex veckor! Alltså Gud, det är skit lång tid! Det är liksom inte två, utan sex! Herregud, hoppas jag inte blir uttråkad och har skit kul. Det är ju sommar där när vi åker så då ska jag bada och sola massor. Speciellt när vi är vid huset vid havet, åh! Jag vill åka nu. Juste! Min bror och jag är dom första kusinerna från Sverige som åker dit, så ja. Mina kusiner i Chile har redan börjat göra planer, så söta! Plus att min kusin fyller 28 när vi är där så då blir det fest, lite läskigt. Åh, ge mig 7december NU!  - så jag slipper tänka så mycket på vissa saker.     

    Hoppas alla mår bra! Nu ska Sara se på tv och vänta att Mychelle ska komma som är typ om två timmar. CIAO!


kort innan jag går,

Ska till mormor nu, ska sova där..länge sen! Så ja, kommer inte kunna vara inloggad under natten så då når man mig alltid på mobilen! Imorgon ska vi ha tjej kväll, vi ska gå ut och äta några styckna och äta tillsammans som en grej för Mychelle.. vi gick på bio ju men nu ska vi äta och umgås. Senare ska vi till mig och göra det Mychelle vill göra. Så ja, Anneli sover över också.. så det blir nicenice! Hihi, hoppas alla har det braaa, puspuss. älskar dig mattis


leona lewis - here i am.

This is a crazy world
These can be lonely times
It's hard to know who's on your side
Most of the time

Who can you really trust
Who do you really know
Is there anybody out there
Who can make you feel less alone
Some times you just can't make it on your own

If you need a place where you can run
If you need a shoulder to cry on

I'll always be your friend

When you need some shelter from the rain
When you need a healer for your pain
I will be there time and time again
When you need someone to love you
Here I am, hmmm

If you have broken dreams
Just lay them all on me
I'll be the one who understands
So take my hand

If you reach emptyness
You know I'll do my best
To fill you up with all the love
That I can show someone
I promise you you'll never walk alone

Well if you need a place where you can run
If you need a shoulder to cry on

I'll always be your friend

When you need some shelter from the rain
When you need a healer for your pain
I will be there time and time again
When you need someone to love you

Here I am, oooo

Everybody needs somebody who
Keep a heart and soul in two

Well if you need a place where you can run
If you need a shoulder to cry on
I'll always be your friend

When you need some shelter from the rain
When you need a healer for your pain
I will be there time and time again
When you need someone to love you
Here I am, Here I am


låten är menad till min mattis.
jag älskar dig.

saknaden gör ont

"jag med, du var alltid som en solstråle för mig, jag vet att du klarar dig du är stark, snart kommer vi ses och då kommer jag hålla om dig och inte låta någon såra dig. du betyder grymt mycket för mig sara, du är bäst. alltid har jag litat på dig<3"

Min Michelle, MIN. Inget är detsamma utan dig här.
Jag skulle ge allt för att få tillbaka tiderna då du var här, här hos mig.
Älskade Michelle!

det är tomt här utan dig, men Jag håller fast dig på det säkraste stället som finns,
mitt hjärta.

Whitney Houston & Enrique Iglesias - Could I have this kiss

Låten är hur jävla gammal som helst, men det gör det inte mindre underbara för det.



Over and over I look in your eyes
You are all I desire
You have captured me
I want to hold you I want to be close to you
I never want to let go
I wish that this night would never end
I need to know

Could I hold you for a lifetime
Could I look into your eyes
Could I have this night to share this night together
Could I hold you close beside me
Could I hold you for all time
Could I could I have this kiss forever
Could I could I have this kiss forever, forever


Over and over I`ve dreamed of this night
Now you`re here by my side
You are next to me

I want to hold you and touch you and taste you
And make you want none but me
I wish that this kiss could never end
Oh baby please


Could I hold you for a lifetime
Could I look into your eyes
Could I have this night to share this night together
Could I hold you close beside me
Could I hold you for all time
Could I could I have this kiss forever
Could I could I have this kiss forever, forever

I don`t want any night to go by
Without you by my side
I just want all my days
Spent being next to you
Lived for just loving you
And baby, oh by the way

Could I hold you for a lifetime
Could I look into your eyes
Could I have this night to share this night together
Could I hold you close beside me
Could I hold you for all time
Could I could I have this kiss forever
Could I could I have this kiss forever, forever

te iubesc!

Idag åkte min faster. Fan vad jobbigt det var att säga hejdå. Att krama henne sista gången, på ett helt år eller mer! Alltså det är helt sjukt. Jag som precis hade blivit van vid henne här. Usch, när hon sa.. vi ses ju nästa år! Men det är HELT ÅR, inte sådär en månad eller något, utan ett år. Nu har hon åkt iallafall, hon är framme i Rumänien om 40 min ungefär. Dom kom med värmen och dom åkte tillbaka med den. I Rumänien nu är det ca, 38 grader.. när min faster såg det ville hon stanna längre, haha.


Idag kommer även Mattis käre bror hem, Oskar. Hihi, han är så snäll. Han kommer med någon Rebecca från backe typ. Nu tänker ni säkert vilken backe? Men ja, det är ett ställe som heter så nära Rossön- där jag var i Norrland. Ja, det är skitväder här solen skiner lite kanske men det är molningt som bara den. Så jävla trist, jag vill ha samma väder som hela förra veckan! Ja, ska snart börja städa mitt rum det ser helt FUCKED UP ut, just nu! Mina vänner säger att mitt rum aldrig är stökigt men de är det nuuuuu och jag blir gaaaaaaalen och ska städa snaaart! Sitter och tittar på mtv och precis nu kom en låt jag gillar.. Leona Lewis - Better in time <3<3 Hon är så otroligt vacker! Ja, ska nog börja städa snart och sådär så det blir klart. 
   Jag saknar dig. Jag vet att du läser det här, saknar dig.

neyo - closer <3

om inte den här låten är heeeelt UNDERBAR och han helt underbart fin!
varje gång den kommer på mtv så höjer jag musiken så mycket det bara går.
KÄRLEK TILL LÅTEN!


it's okey to be gay.

Jag var på pride idag och ja, det var kul. Även om lite saker var lite halv äckliga men jag och freja överlever, typ. Det var skitnice, det var fullpackat med människor och alla var taggade för paraden. Alla skrek och var glada och ja, folket som var med i paraden var ju självklart glada och lite berusade men det är väl okej.. Träffade lite folk också. Såg först min kusin Ioana i paraden, hon sprang där med några vänner, haha.. skit kul att se. Sen såg jag Isabels kompisar Vera och Karin dom gick med någon kille. Sen så såg vi lite "kända" personer, men ja. Dom från "design simon och thomas" stog brevid oss och lånade vårt paraply, för vi hade massor med oss. Så ja, dom hade det.. rätt så coolt, typ. Sen träffade vi vår gamla lärare Nathalie, ni som gick i sexan med mig.. minns ni henne? Inte lätt att glömma, men hon var med i paraden med Tina, jo.. henne minns vi nog, hur Mohammed ställde alla miljoner frågor.. haha! Gud, det var ett bra tag sen. Jag lovade att höra av mig till henne och det ska jag göra. Ska ta och skriva ett mejl till henne efter att jag har skiviti detta inlägg. Det regnade och sådär, lite halv tråkigt att det inte var fint väder just idag. Men AJA, det stoppade inte människorna att ha det så kul. Det var skitkul att träffa Freja igeeeen. Efter paraden åkte vi hem och vi åt, sen sov jag. Gick och la mig 18:00, typ och vaknade 21:00, typ. Så ja, jag sov ett jävligt bra tag!
  Imorgon blir det biooooooooooooo, yeeei.. The Dark Night med Freja, Bror, Mohammed, Mychelle, Therese sen får vi se vilka fler det blir, usch så nice det kommer att blir. Hihi. Måste chatta med Frejs, lite senare dock så vi pratar om det och lite sådär. Men hur som helt.  Usch, jag såg på bilddagboken hur jävla mycket bilder jag har att ladda upp, TYCK SYND OM MIG! Ska gööööra det, måååste göra det. Tror jag börjar redan inatt. TROR JAG. Hur som helst, ska ladda över alla bilder från kameran till datan nu och sen skriva min käre Nathalie ett mejl. Hihi. Hoppas alla mår bra!


carrie and mr. big.

Jag älskar hur dom alltid hittar tillbaka till varandra. Tittade på satc idag, usch vad det är bra. ÄLSKAR det. Ska fan ta och köpa alla sesonger och dränka mig framför tven med glass och bara titta. Jag älskar verkligen hur Carrie och Mr. Big ALLTID hittar tillbaka till varandra. Just nu i serien, som går på tv.. är dom "bara" vänner- men vi alla vet att man aldrig "bara" kan vara vän med någon som man har vart kär i eller var väldigt nära. Dom är så söta tillsammans. Och varje gång jag ser den här bilden tänker jag på filmen, som är GULD.
Fan, vad jag älskar Carrie.. Sarah Jessica Parker. Fyfan, hon är så jävla bäst.
Undra om man hittar kärlek sådär som hon, först vara tillsammans med killen, sen göra slut sen är dom "bara" vänner och sen är det så typ hundra gånger och SEN blir det dom.. tänker inte säga för mycket för er som inte har sett filmen, fan för er som inte har sett den, TA OCH SEN DEN, NU NU NU!


jag älskar dom här citaten!

Mr. Big: Ever Thine, Ever Mine, Ever Ours.
 
CB: Some love stories aren't epic novels, some are short stories
 
But, that doesn't make them any less filled with love.

RSS 2.0