in new york

Jag vet jag vet, bloggen har inte vart den bästa. Men jag har inte tid!!! Alltså åh, vi var i Philly i lördags och igår. FYFAN vilken UNDERBAR stad, jag ska tillbaka dit och stanna där i några veckor. Helt jävla underbart. Nu är Radu här och vi ska ut och träffa honom snart. Massor att göra!! :D Juste, igår tog min älskade släkt mig till IHOP och till cheesecake factory, för dom visste att jag ÄLSKADE det. Åh, min fina släkt är BÄST. Aja, vi ska träffa Radu nu, hoppas ni mår bra. Jag mår SUPER! Puss!!


in new york

Hej alla! :) Har precis vaknat, klockan är 09:00 typ här... det regnar i den fina staden idag, men det är ingen fara vi ska till ett köpcentrum här i närheten och shoppa. Vilket inte alls sitter fel, tycker jag. Jag älskar att shoppa som nästan alla tjejer gör. Så idag blir det massa shopping! LÄNGTAR. Imorgon kl 10:50 har vi tåg till Philadelphia. Aja, ska fixa mig och gå nu! Puss!!

Igår kväll, i min pyjamas som jag köpte på VS! :D


in new york

Åh, mina fötter gör ont och min rygg! Vi kom precis till hotellet. Ja, från förra inlägget tills nu har vi vart ute. Herregud, det finns så mycket att se! Köpt tåg biljetter till Philadelphia, vi ska dit på lördag och hälsa på släkt. Ska bli skit roligt! :D Var på The Emipire State Building, herregud vilken utsikt vi ska nog dit någon kväll också. Vi åkte runt och vi gick även lite vilse men det var roligt. Vi hamnade på Battery Park City, skit fint ställe. Vi skulle aldrig gått dit om vi inte gick vilse haha. Vi gick och såg World Trade Center Memorial. Vilken känsla man fick, man blev helt deppig. Vi gick sen vidare till 5th Avanue och shoppade. Vi kom precis till rummet, helt städat och fint och vi ska snart iväg igen. Vi ska till Brooklyn och se lite där. Så nu ska vi iväg! Hoppas ni har det bra! För jag har det SUPER!


Shoppade ihjäl mig på VS, ALLTSÅ KÄRLEK TILL DEN HÄR STADEN!!!!


in new york

Sitter på hotellet, har precis vaknat. Här är klockan 08:04 så det är tidigt, i Sverige är det just nu 14:06? Eller något sånt? Ja, men vaknade helt utvilad och mamma sa till mig att hon hade gått ner och köpt starbucks, vanilla latte till mig... så det låg vid min säng och väntade på mig. HÄRLIGT. Min mamma är bäst, hon vet exakt vad jag gillar och inte gillar. Nu har jag fixat mig och vi ska snart ut på stan, jag vet... det är tidigt men vafan vi är helt pigga och vill ut och se. Så vi ska ut och se, hahaha. Åh, det är varmt här nu också. Får se vad vi gör, men jag lovar att jag skriver när jag är på hotellet igen PROMIS! Vanilla latte i mitt hjärta är allt jag kan säga. Så skönt att starbucks ligger så nära oss. Nej, nu ska vi iväg! Puss från älskade New York!

Starbucks, Vanilla Latte. LOVE!


webcam

På rummet innan vi gick ut och promenerade på New Yorks gator. Love it.


in new york

Yes! Jag är här! Är helt slut, åkte flygplan i 10 timmar hade ont i min rygg, fötter och rumpa! Galet. Men ja, jag sov typ inget alls. När vi kom fram gick vi ut direkt, åh. NEW YORK .... LOVE IT!!! Skriver mer imorgon, ska duscha och orkar inte skriva. Mamma ska ha datorn nu också, hoppas ni har det bra! Här var det skit varmt, ingen jacka när vi kom :D Puss

imorgon

Imorgon är det dagen jag har väntat på sen min 18 års dag. 23 februari, min New York resa. Eller mammas och min resa dit. Jag är nervös, har inte vart det alls men för någon timme sen slog det mig att jag faktiskt åker IMORGON. 09:15 lyfter vi imorgon. Vi är framme, svensk tid 21:00 ungefär... klockan är då typ 15:00 där borta. Så imorgon klockan 06:00 kommer min morbror och hämtar oss. Frukost på starbucks och sen flyger vi mot köpenhamn och tar ett annat flyg därifrån. Börjar bli jävligt nervös, men sådär härligt nervös. Aldrig vart där, vet inte vad som väntar mig. KÄNNER BARA LYCKA NU! SÅ MED DET SÄGER JAG HEJDÅ, vi hörs på bloggen säkert någon dag! ÅH, LYCKA. PUSS!

NEW YORK BABY!


måndag, tisdag?

Klockan är över tolv. Alltså är det tisdag, men jag tycker inte det är tisdag tills jag vaknar igen... DÅ är det tisdag. Hur som helst, jag åker imorgon blir det... och det har inte slagit mig att jag ska till New York. GALET. Vet inte vad jag ska säga. Imorgon ska vi packa de lilla vi ska ha med oss typ lite kläder, underkläder, plattång, data och kameran inget mer. Lite kläder menar jag typ ett par jeans och ett par leggings(som jag kan kasta där) och sen några linnen och tröjor then im ready to go! Juste, höst skorna ska med också. Annars inget mer. Ska jag shoppa en hel del där borta. Åh, jag längtar så mycket. Imorgon är jag i New York. 09:15 lyfter vi från de här iskalla Sverige. Aja, ska sova nu skola imorgon, sen ska jag till stan träffa mamma och sen ska vi hem och packa. Klockan 06:30 åker vi hemifrån såååååå ha det gött! Hörs kanske imorgon, men det tror jag nog. Puss!

Här är min bror, mamma & jag i somars. Några dagar efter att vi kom hem från Rumänien.

lördag kväll

Åh, åker snaaaaaaaaaart! På onsdag smäller det!! New York BABY! Men ja, jag vet att jag skriver mycket om det och Rumänien men vet ni vad? Det är MIN blogg och jag skriver vad jag vill! :D
Kollade precis på lite roliga klipp från Rumänien med Moe, Rocky och Dani hahaha mycket skratt! Grov saknad alltså. Känns som en del av mig är kvar där borta och jag vill bara tillbaka till den delen av MIG. Längtar så mycket, obeskrivligt. Nej, nu ska jag äta cupcakes och morotskaka som mamma har gjort. Puss!

bilder från igår

Vill verkligen inte skriva om igår, orkar inte! Det var trevligt tills vissa saker hände.
Säger bara KARMA IS A BITCH!
JAG HAR SÅ FINA VÄNNER!!









fredag

Nu ska jag till Hanna, vi ska plugga så deså!! Nej men haha, ikväll ska jag till Solna där några tjejer i min skola har fixat sitt projekarbete. Helt nice, kameran åker med så jag tar nog massa bilder! Hoppas ni har en skön fredag. Puss!

Rebiik och Dani på teatern vi var på i söndags. Love them!


-

Åh, bloggen SUGER. Orkar inte!
Aja, love from me to yoooou


-

Åh, bloggen SUGER. Orkar inte!
Aja, love from me to yoooou


gamla bilder

Vad mycket bilder det har blivit den sista tiden på bloggen, men jag tycker det är roligt så ja. Här har ni något att titta på medans jag städar lite här hemma!

Mohammed på sin 15 års dag, big love.

Freja & jag i gamleby, vår "teater"

Mychelle & jag var vid Reddas jobb och störde honom lite

Hemma hos Mattis, härliga tider.

På balen i 9:an

Tjejerna på balen

Balen i 9:an

På ellas 15 års dag, haha rolig kväll!

080808, <3

Hahaha vet inte vad jag gör här, typ hoppar ut genom fönstret här hos mig?

En utekväll med Mychelle


kort

Onsdag, är galet trött men ska ta mig till skolan för att plugga. Börjar bli förskyld måste ta hand om mig för jag åker ju om en vecka! Jaja, ska typ kanske börja fixa mig. Hoppas ni har det bra, puss!

Dumbrava & jag. Summer 2010 in Romania. 

saknad

BILDERNA, 2010 PÅ PÅSKEN I RUMÄNIEN. SAKNAD (alla är inte med på bilderna!!!!)
















chris brown


tisdag

Hej alla. Eller ja, ni som läser haha. Åh, det är en trött Sara som skriver nu. Orkar inte skriva om min tråkiga dag för den har bara vart tråkig! Snart ska vi äta middag och sen ska jag bara ta de lungt i min varma sköna säng. Pappa är fortfarande bortrest, saknar honom jätte mycket!!!! Och om 8 dagar åker mamma och jag. LÄNGTAR SÅ MYCKET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aja, nu ska jag snart äta middag. Puss!

Här kramar jag super fina Hugo. Åh, världens mysigaste hund!!!


pictures from yesterday







små kroppar med stora själar

Nu ska jag till skolan, jag vet att bloggen har vart sämst. Men så blir det ibland. Orkar inte skriva vad jag har gjort och skit. Nu ser vi frammååååttt och det är bara LITE kvar tills jag åker! NEW YORK BABY! Aja, skola nu... puss!

Tänk att så små människor kan vara så viktiga i ens liv, love them. Mina fina gudbarn.


tre bilder på en oehört fin liten flicka som jag älskar oehört mycket!


mormor åker idag

Ja, som ni ser på rubriken. Mormor åker till Chile idag i 4 månader, vilket suger för mig!! Jag kommer sakna henne så mycket! Men hon har det bra där, så då blir jag endå glad för henne. Ja, ska åka till kista snart för att träffa min fina family vi ska äta och därifrån åker vi mot arlanda. Pappa åker ju imorgon också, alltså... åh. Nu ska jag fixa mig och åka. Vi hörs kanske sen! Puss!


fina fina hugo!

Åh, min kusin Maria har sin mormors hund hos sig. Hugo heter han. Åh han är så fin!! Han var också här igår när vi träffades här. Så underbar! Här kommer lite bilder på Hugo. Fiiinisseeen!!
Måste gå nu, ska till mormor hon åker ju till Chile imorgon. Puss!



min lördag

Jo, igår var det lördag. Vaknade vid tolv, gick in till Daniel och Rebecca som låg och spelade ps3. Var helt slut efter kvällen. Det var en jätte bra kväll! Först blev det lite fail i början, men sen gick vi och dansade. Inte bästa klubben men med rätt människor kan de blir jätte roligt! Love it. Hur som helst, vaknade och så ville dom att jag skulle göra amerikanska pannkakor. Varför inte likom så jag satte bara igång. Efter att vi åt, somnade jag om och vaknade igen klockan 18.00 då vi skulle till Iuliana.
Hos Iuliana blev det att prata djupa samtals ämnen och massa glas rött. Härligt! Älskar att vara hos Iuliana, alltid så avslappnat och skönt. Mycket skratt också, love that too. Haha! :)

Nej, nu måste jag duscha. Family is here sooon! Puss!
Haha, Iulianas söta tjockis katt, Lina!

fredags outfit




Anda

Städar och fixar. Mormor, morbror och co. kommer hit senare ikväll! Skriver senare.
Låten spelas högt här, inte för att den är jätte bra men den fastnar!


hos ida

Sitter här hos Ida. Vi ska snart till Hanna sen vidare ut! Ih, min fina Ida!!


chill outfit



Gick ner till centrum klädd såhär i snöstormen för att köpa mjölk och sylt.
Neeej... nu ska jag fixa mig för att senare åka mot Nacka.


fredag morgon

Fredag gott folk! Det gillar vi! Vaknade vid 8.30 och kollade ut och såg att de snöade. Jag som trodde våren var här liksom! Hur som helst, jag vaknade och bestämde mig för att stanna hemma. Ringde mamma och sa det och efter det blev jag jätte hungrig. Kollade runt vad vi hade hemma vi hade bara ägg typ haha så jag bestämde mig för att ta mig ut i snöovädret för att köpa mjölk och sylt. Kom hem och gjorde American Pancakes! Alltså, shit vad goda dom blev! Med sirap och sylt! Och vet ni vad? Solen tittar fram nu, hur härligt är inte det? Snart ska jag städa lite också. Känner mig så glad idag! Hoppas ni mår bra, puss!


dagens romania bild

Finns inget datum eller tid på den här bilden.
Den här kvällen kommer jag inte glömma. Det var någon gång i slutet av mars 2009. Det spö regnade den dagen i Rumänien så jag satt hemma och hade skit tråkigt. Sen ringer Edy och frågar vad jag gör, han säger sen att alla ska till Bobo och chilla där. Tio Dans (fasters man) syster var hos oss så jag bad henne skjuta mig till Bobo även fast han bor 5 minuter ifrån mig så regnade de, så hon skjutsade mig till honom. När jag kom till Bobo satt alla där. Drack öl, åt nötter och drack cola. Vad mer? Jo... dom rökte cigg helaaa tiden så vi öppnade fönstret och kollade på regnet också. Det var en riktig chill kväll. Vi satt där jätte länge och bara pratade och skrattade. En kväll som jag inte kommer glömma, som sagt. Och bilden tog Tzoncu, han sa att de viktigaste fanns på bilden, Cola, Cigg, Mobiler, Nötter, Choklad och Jag! Haha! Så det så! Saknad.


kaos breeeeee

jag är trött och ska snart sova. skola imorgon! sen ska vi fira hanna och gååå uuutt!! untzuntzzzz!!


dagens

skönt att gå runt såhär. skinnjacka, halsduk och fina skor när man var ute också!


webcam


this is love

Jag älskar min familj så mycket. Mina föräldrar gör allt för oss. Allt.
 Jag älskar er för allt ni gör för Daniel och mig.
Jag älskar er för att ni har lärt oss vad KÄRLEK är.
Mami, te quiero mucho. Pappa, te iubesc mult!
& DANIEL I LOVE YOOOOOOOOU LILLA SÖTA LILLEBROR!


resa och resa

Nu sitter jag här, tittar på min bror som spelar GTA typ. Ska snart lägga mig. Men jag kom på en sak. Jag åker om 20 dagar. Om 20 dagar är jag i New York, hur sjukt är inte det? Jag fick ju det som 18 års present och ja, vill inte skriva summan pengar jag fick för att spendera där, för ja... det är lite onödigt ;) Men jag fick en massa pengar. Mamma och jag kommer att ha det BÄST. Bara vi två, åka och titta på allt, äta god mat, shoppa tills man kräks och ta massa bilder. Jag vill NU.

Juste, många undrar vad min pappa jobbar med, varför han reser så mycket. Han jobbar på Ericsson som inköpare, han köper nya komponenter till Ericsson (vilket gör så vi kan prata i telefon). Han åkte idag för att imorgon skulle han ha ett tidigt möte i göteborg men kommer hem på kvällen. Men om en vecka, den 9 februari åker han och är borta i tre veckor, när han kommer tillbaka är jag i NY så kommer inte se honom på en månad. Åh, :( Jag brukar sakna pappa så mycket! Te iubesc pappa!

Nu ska jag sovaaaaa, puuuss!!


skön onsdag

Onsdag, och ja... nu sitter jag och tittar på OC. Gud vad jag saknar den serien, Seth så underbar love him alltså. Hur som helst, åkte och träna lite typ en timme och efter det kom pappa och hämta mig. Vi åkte till telefon plan och åt sushi så jävla gott! Och ja, nu sitter jag här. Ska sova lite och sen ska jag plugga imorgon har jag prov! Aja, hoppas er dag vart bra puss!

Min fina pappa som åker ikväll igen :(

Mhhh, sussshi <3

Vi åkte förbi sätrabadet för att se hur det såg ut, men det var för kallt för att fotta!
så det fick räcka med en bild på pappa och mig :)


ehm, jaaa..



tisdag kväll

Åh, idag var det en sån där onödig dag i skolan... fast det är sånna dagar man egentligen älskar för det är då man bara sitter i cafet och gör ingenting! Umgås med Ida är det man gör, skrattar åt allt möjligt. Åkte till mammas jobb sen, vi träffade pappa för att åka hem tillsammans och har precit ätit middag. Åh, jag har inget att berätta!!! Så jävla tråkigt!! Aja, nu får ni se på bilder... puss!

Ida & jag. Finasteeeeee duuuuu<3

Love the cuppppcakkeees

Aldrig sett så mycket fånglar... blev skit rädd!  Hatar fåglar!!


RSS 2.0