jag älskar detta väder!

härligt med sol!
igår var jag och solade med mychelle. häärligt som fan. vi åt lunch på hennes balkong och lyssnade på musik. sen gick vi ut med glass och satte oss utanför hennes hus och stekte.  fyfan vad härligt. vi tog massa kort och myste. sen gick jag hem med musik i öronen. kom hem satte mig bara på soffan och nästan somnade. städade lite och så fixade jag lite smörgåsar. skulle möta mychelle men det blev aldrig så. utan jag gick till min mormor och gjorde henne sällskap........
kom hem rätt så sent och då gav dani och jag mamma morsdag present! parfym, massa krämer osv.
vaknade vid elva idag, tittar på kyle xy nu och snart ska jag försöka gå ut och sola, njuta som fan.. för sånt här väder kan man inte få nog av!
bjuder på lite bilder, dessa bilder är från i fredags. det fanns annat folk också ;)

bilder från igår :)


sista helgen i sätra

lite kort då.
var i skolan lite kort idag, träffade kusini och prata massor.. åt lunch och så åkte jag hem. fixade lite och sen blev jag fett irriterad men snacka med moe om det senare så det blev lungt. men ja, åkte till ikea köpte presentkort. åkte och träffade mychelle. vi solade lite och jag prata med några killar.. medans hon ville springa därifrån. sötnos! bjöd på ramlösa och så träffade vi några tjejer, satt och prata en stund. vi gick vidare till mig där det väntade lite folk på mychelle (fast det visste hon inte om) alla hoppa upp typ och hon blev rädd.. alltså blev det lyckat. det blev tacos, gooott! och så blev det klasskaka:D också gott! sjöng singstar och fottade med natalia :) fick världens bästa fotmassage av suraj, alltså omg vad skönt (a) - vi gick ut och gick. blev roliga historier som jag berätta till bella. haha, sötaste bella. vi joina natalia hem sen lite till centrum. sen åkte vi hem. men ja... mer än så berättar jag inte.
juste, jag har valt att inte skriva allt i bloggen, vissa saker behöver inte alla veta så om jag skriver "....." så betyder det kanske att jag gjorde något mer eller att jag bara inte vill berätta här :)
bjuder på bilder från idag, imorgon! :)
hoppas du blev glad mychelle. min älskade mychelle!


ett år snart!

fortfarande sjuk, vilket suger!
ska iväg till skolan om typ en och en halv timme, snacka om att inte vara taggad alls. verkligen inte. men jag har matteprov och jag måste verkligen göra det. sen har jag svenska lektion men vet inte om jag stannar så länge eftersom jag inte mår bra. ska iväg till mammas jobb sen och fixa lite saker.
snart är det sommarlov! lite roligt, natalia har skolavslutning den 9, moe har den 10, min bror den 11 och jag den 12. så de sista dagarna blir det massor av avslutingar man ska gå på. juste! igår när jag låg i sängen nästan halvdöd så kommer mamma och pappa hem. vad har pappa med sig!?!?!??! JO! min bebiiiiiiiiiis! min kamera! som funkar, åh vad jag har saknat den, gash. så nu kan jag fotta ihjäl mig på min kusins student, alla avslutningar och så hela jävla sommaren! den 31 är de inte bara morsdag utan även ett år sedan jag fick min kamera, ett år sen! shit, minns dagen som igår. matilda sov hos mig och vi satt på balkongen och så kommer pappa med en stor påse och jag börjar nästan gråta eftersom jag visste vad det var. ååååååååååååh, lycka!
jag vill ha sommarlov! jag vill ha härlig sol, jag vill vara ledig och njuta som fan!
nej ska sluta drömma mig bort.
bror och jag i chile, första kvällen. helt oförglömligt<3

happy b-day!

idag säger vi grattis till sheid på födelsedagen!
la multi ani!
i miss you!!
<3<3<3<3
bilden är tagen i rumänien, hemma hos henne.haha tönt :)

en sjuk velasquez

orkar inte blogga eftersom jag är sjuk.
vilket suger eftersom det sjukt fint väder ute!
veckans energi går till skolan och till mychelle,
de är hennes sista vecka här i stockholm, hon flyttar ju på måndag.
bjuder på lite bilder :)
hoppas ni mår bra!


ge mig sommarlov

gillar inte söndagar
jag orkar inte med skola imorgon! men jag måste, fan alltså. ska inte klaga, vi hade ju långhelg! helt underbart. haft fullt upp och massa roligt. igår var jag med natalia hela dagen och det slutade med att hon sov över här. vi sprang enda från henne till tbana på 2 min! altlså helt otroligt, seriöst har aldrig sprungit så jävla snabbt i hela mitt liv. kunde inte hålla mig för skratt heller så jag sprang så jävla fort, kunde inte andas och så skratta jag ihjäl mig .. samtidigt. natalia och jag hoppa på tbanan helt döda. folk trodde säkert vi var psykade, men det gör inget.. man får bjuda på sig själv ibland alltså. vi kom hem till mig där moe, dani och mychelle satt. vi satte oss på balkongen en stund och tittade på sjuka klipp som natalia hade på "sin" mobil. HAHA! så jävla roliga. m n' m gick hem. dani, nat och jag satt i mitt rum och kollade runt på datan. mina föräldrar kom hem och vi fixade käk. vi åt och prata om rumänien, haha. sen la vi oss i mitt rum och tittade på vänner till 03:00 på natten typ?
idag har jag inga planer, ska nog få lite plugg gjort. om det nu går. måste fan. snart är det sommarlov. äääntligen alltså, åh. vill ha sommarlov nunununu! :D
ska plugga eller nått nu.

nat o dani <3             nat drömmer sig bort :)


föralltid var det va?<3

jag vill vara hos dig, älskade vän.
jag vill aldrig släppa taget om dig,
jag vill visa dig den rätta vägen,
inte den vägen du har gått på nu i ett bra tag..
även om vi inte har pratat på sista tiden,
hoppas du vet att jag älskar dig och att jag finns där.
jag vill höra din röst, höra att du mår bra.
veta att jag finns där och stöttar dig.
när du kommer tillbaka ska du se att jag finns här,
jag vill inte se dig falla på samma jävla sätt som du har gjort nu.
du kommer alltid vara min angi, luckluck.
angelina vän<3




lyckliga jag i chile!

blev en heldag med mychelle.
mysigt värre. roligt med sena ute kvällar =)
bilden är från chile, sista dagen. starbucks byebye =(
mitt hår är cp, i knöw! :D

i will always love you(med roligt utal)<3

fan vad dålig jag är på det här.
orkar inte berätta om dagarna som har vart. det enda som är viktigt är att jag har haft så jävla kul, speciellt igår med natalia. fan vad mycket skratt det blev. blev myskväll med mychelle också. vi var ute och prata om allt möjligt. idag träffade jag mychelle och vi åkte till vårberg för att gå till freja. det blev mycket skratt på vägen dit. väl hos freja var hon inte ensam, cristian var också där. mychelle och jag var skit hungriga och lagade mat till alla oss fyra. happy family asså. hahaha, nej men det blev gott. sen satt vi i soffan och tog roliga kort på freja och cristian. helt underbart roliga bilder(dom finns på min bdb). det spöregnade när vi skulle till bussen. det var helt nice, sommarregn liksom. mysigt. snart kommer mandis och iuli hit då det blir middag. deras pappa fyller år så det blir som en liten födelsedagsmiddag.
och nu tvingar mychelle mig att gå och möta henne på vägen så hon ska komma hit. MUPP <3
skriver kanske lite senare, annars.. forstatt trevlig fredag gott folk!

<3


bilden får tala för alla dagar jag inte skrivit

ingen ork att skriva
angelina vujinovic jag saknar dig som fan,
jag älskar dig massor och
jag hoppas att du förstår att jag vill ha tíllbaka gamla angi,
vår angi <3
vi har alltid velat ditt bästa, vännen.

* baby, you cant have me back

berättar om helgen i detta inlägg
det var ett tag sen jag skrev. helgen har gått och nu är det en ny vecka, en vecka närmare lovet. thank you god for that! i lördags var jag på stan med natalia och leta balklänning men hittade tyvärr inte något. så letandet efter den där perfekta klänningen fortsätter. fick skjuts hem av george, när jag kom hem börja jag fixa mig direkt. sen åkte vi iväg till solna till ett stort jävla hus där festen skulle hålla till. amanda blev 15år, det var lite dött i början då amandas kompisar var helt tråkiga och bara satt där. men dom som känner mig vet hur jag är, jag minglar runt och pratar med alla. och så blev det. det var packat med folk, ca 60personer var där och det var verkligen skit kul. dj från rumänien och mycket musik. vi dansade från allt från salsa till hora(rumänsk folkdans). träffade en kille vid namnet juan, som precis som mig är chilenare-rumän. han var riktigt snäll och rolig. han har inte bott här så länge så han håller på att lära sig språket nu. men det var kul, lära känna någon ny. det blev till sent på natten och sådär.
det var ju eurovison men vi fick se reprisen på morgonen. grattis norge säger jag bara! tycker låten va grym! det viktagaste är ju, RUMÄNIEN KOM FÖRE SVERIGE! det är jag nog mest glad över. precis som förra året kom rumänien före sverige. på kvällen träffade jag mychelle och freja och några till. blev mycket skratt och mycket prat! <3
skolaskolaskola är det som gäller mån-tors. fuckingshitfitta. seriöst, skolan suger. det är så tråkigt, men vad gör man inte för betyg... imorgon har jag engelska och så matte. ska nog ta mattehanledning och träna inför provet som vi har på onsdag, som jag SKA klara!
nej, nu ska jag skaffa mig ett  liv och sluta skriva.

freja och jag<3
i löve you!

valparaiso, chile 2009

nu är fredagen över.
var i skolan, hade prov. det känns bra, riktigt bra. jag var galet hungrig och klagade hela tiden. satt med rasmus, moa och selina hela förmiddagen. klockan elva hade vi filmkameran så vi skulle filma våra arbeten och det gjorde vi. simon och pelle var också med. det var kul och det gick fort som fan. vi gick ner till lunch helt vrålhungriga alla fyra.. vad får vi till lunch? något som smakar skit, ohfyfan jag mår dåligt när jag bara tänker på det, fyfan vad äckligt det var. men ja, vi gick till cafet satte oss där ett bra tag och bara tog det lungt. selina, rasmus och jag gick vidare till vårt klassrum där vi börja fixa och trixa med vår film, resultatet blev grymt...tycker jag. blev sjukt nöjd med resultatet och ja. hoppas på bra betyg nu bara.
åkte hem, var helt seg. somnade när jag tittade på top model, vaknade av att pappa kom hem och vi skulle iväg till kursgrejen. fan vad tråkigt det var. kanske bra och veta allt det han berätta, men det känns så onödigt att betala för att lyssna på honom(även om det inte är JAG som betalar så tycker jag det är jävligt onödigt) jag lär mig bättre från pappa och vi kommunicerar bättre också så då blir det lättare att förstå. vi gick ner till grillen på pausen i bredäng och åt, skit gott verkligen! visade sig att snubben kunde lite rumänska och pappa blev lite chockad kan man väl säga, dom är så jävla trevliga där alltså. verkligen ett ställe man går till när man behöver lite snabbmat :) fick skjuts till natalia där jag blev kvar en stund och prata med natalia, skit trevligt. vi tittade runt på bilddagboken och skratta åt andras bilder. vi gick ut en stund då hon skulle träffa m, dom stog med mig och vänta tills pappa kom och hämta mig.. så sött och snällt av dom.
nu kom jag hem och nu chattar med krille, typ.. och är skit trött och ska snart lägga mig igen.. imorgon blir det kanske stan med natalia lite och sen blir det födelsedag hos amanda!
ah, blev mycket text nu...

idag var det 4 månader sen vi åkte från chile, tänk vad snabbt tiden har gått,
ta mig tillbaka?!


lillebror, storebror? LILLEBROR!

godmorgon alla! :)
jag ska snart ner till centrum för att ta tbanan till skolan, där jag idag har prov klockan 9. sen måste jag spela in någon film med min grupp och det ska vara klart idag. lyckat arbete liksom. nej, men det blir skit bra! blir nog inte en sån lång dag i skolan idag. jag kanske tittar förbi hos natalia idag, men det är bara ett kanske.. har inte ens frågat henne men om hon läser det här får hon reda på det nu ;)
måste vara hemma klockan 17:00 för klockan tjugo över ska jag och pappa på kurs, körkortsskitkurs. sen kan jag köra hem. woho, se upp i vägarna för här kommer sara! kursen håller rum i bredäng så jag kanske inte ens åker hem, men vem vet. sen vid åtta är väl kursen klar, hoppas på innan, så kan man ju hitta på något under kvällen. på lördag ska min familj och jag iväg på en födelsedagsfest i solna hos amanda som fyller 15år, det blir nog mycket mat och mycket gott. och trevliga människor också! på söndag vet jag inte riktigt vad jag ska göra men det blir väl någon utedag, vem vet kanske tar fram matteboken och räknar lite här och där. skulle ju behövas eftersom jag har prov nu på onsdag, men jag känner att det kommer att gå bra.
nej, nu ska jag iväg till skolan!
önska mig lycka till på provet!


ge mig sommar, ge mig chile!

är så sjukt trött
kom hem från skolan för ett tag sen. inatt vaknade jag vid tre och var sjukt törstig, gick upp och drack jucie och efter det kunde jag inte somna om, fundera på att inte lägga mig alls. men jag somnade till sist. vaknade av att mamma väckte mig precis som jag hade bett henne göra på kvällen. bädda min säng och så fixa mig. sprang ner till centrum för att ta tbanan som får 53 så jag skulle komma i tid till skolan. och visst hann jag. det var en rolig resa till skolan, det räcker med den beskrivningen. kom till föreläsningen i tid iallafall.
sjukt tråkig skoldag idag och det kändes lite onödig. åkte hem vid tjugo i två och nu är jag hemma har precis ätit yogurt med kiwi och jordgubbar, såå gott! 
nu sitter jag och smsar med natalia som tittar på någon video när vi var små, när våra familjer var på någon utflykt och lekte, haha så sjukt länge sen. skulle vara så jävla kul och göra det nu, tänk liksom antonio, min bror, nat och jag sen våra föräldrar. det skulle se helt cp ut, alla är så stora nu. menmen, härligt med minnen.
nej, nu är jag för trött och matteboken väntar, snark.
snart är skolan över iallafall!


irriterad som fan

bara för jag är så jävla grymt irriterad och hungrig nu!
bara för jag hatar den här onsdagen!
bara för jag saknar att ha piercing i naveln!
JÄVLAFITTONSDAG!
det skulle ju vara en bra dag idag....

mychelle :)

hej alla :)
jag ska gå ner till centrum om 10 min för att komma i tid till berghamra där jag ska möta pappa, för att fixa min kamera hos någon snubbe.. min lilla bebis funkar inte så jag måste få igång den nu innan sommarn! idag är det två timmar skola, snark! skit tråkigt och onödigt verkligen. igår gick både sverige och rumänien vidare! jag älskar verkligen rumäniens bidrag och kan det utantill eftersom den spelades hela tiden när vi var i rumänien. den är riktigt grym, tyvärr bättre än sverige.. tycker jag. sveriges låt suger, menmen.. det är svenska folket som har röstat fram det.
lyssnar på musik på danis högtalare och skriver för fullt. har fixat allt och nu ska jag snart iväg. sen blir de lunch med papi, hihi :) är skit sugen på fisk så jag tror det blir fisk idag. rödspetta var det va? yes! :D nej, det var bara lite kort innan jag springer iväg till centrum! :)
ha en forsatt trevlig onsdag gott folk!

 bjuder på en till bild från i söndags :)<3


kort

det var ett tag sen
idag mådde jag sämst så jag gick hem tidigare från skolan. det var konstig luft ute, jag vet det låter helt konstigt men det är något konstigt! inte bara jag som känner av det. men åkte hem, vilade och pluggade matte.. fick rätt så mycket gjort, lite roligt var det ju eftersom det blev lätt när man visst hur man skulle göra.
nu sitter jag och chattar med natalia om rumäniens bidrag på eurovison, det är ju semifinal idag och jag ska kolla! jag vet, låter kanske lite konstigt att JAG ska göra det.. men det är skit roligt och tänk va roligt det blir om sverige inte ens kommer med, herregud vilken skandal det kommer att bli. i cant wait!
nej, jag är trött nu och ska lägga mig i sängen och kolla på tv.
juste! imorgon ska jag iväg och fixa min kamera och sen ska jag ut och äta med pappa.. myyysigt!
mychelle n me i söndags<3

you make me happy

jag vet, jag är sämst på att blogga.
jag har verkligen haft fullt upp. träffat människor hit och dit. vara med mormor varje dag, precis.. VARJE DAG. helt underbart. jag älskar att vara runt henne, hon är så söt och snäll. hon kom ju hem i tisdags från chile och det blev övernattning hos henne, det blev mycket prat och mycket skratt. sen har jag ju haft fullt upp med skolan också. varit med natalia massor såklart. igår var släkten här och vi åt god middag och vi prata en del. jag mådde bokstavligen skit i slutet av kvällen. somnade på mohammed, haha. jag älskar verkligen honom :)
idag vaknade jag sjukt sent och känner mig lite bättre än igår kväll. ikväll är vi bjudna på överaskingsfest i bredäng hos en väldigt nära vän till familjen och som jag älskar otroligt mycket! ska bli väldigt roligt att se hans reaktion när han kommer. blir nog mycket mat och mycket skratt och prat. mina gudbarn ska dit också tror jag, så det blir nog roligt.
nu ska jag städa mitt rum och kanske börja fixa mig lite smått. så jag inte stressar sönder mig i slutet, fan vad jag är trött! och helt cp seg i hela kroppen.

bro's 4 life  =)
<3


peace

hinner inte skriva, får se när jag har tid att skriva ett riktigt inlägg..
gash, mycket och göra dessa dagar iaf!
hur som helst, sorrysorrysorry!
romania at the godfathers house'
lägg märke till mina fett coola örhängen!


sis' i miss ya!

det är ingen vanlig dag,
för det är yagges födelsedag hurrahurrahurra!
GRATTIS ÄLSKLINGEN MIN PÅ DIN 18-ÅRS DAAAAAAAAAAAG!
tänk, du har levt i 18år, nu blir det ju fest!
GASH! LOVE YOU AND I MISS YOU!!

påminner mig om rumänien!!


dark picture, from the HM movie!

idag bjuder jag bara på bilden, orkar inte skriva.
skriver mer om dagen imorgon..

mormor kommer hem idag!

saknarsaknarsaknarsaknar!

åh gud, imorgon kommer mormor hem! älskade söta efterlängtade mormor!
tänk att det var sist den 15januari vi träffades och vi träffas minst en gång i veckan!
imorgon blir det massa skratt, massa prat om älskade chile, kramar och KÄRLEK!
imorgon blir det nog övernattning hos mormor, åh vad jag saknar henne!!!

nädia n me in school

jag är skit trött!
åh, skolan suger! seriöst! orkar inte med det! men man måste, finns ingenstans i världens där man inte behöver skola, fuck. igår var jag iaf hos natalia, då mina tankar var helt någon annanstans än skolan, hääärligt! =)
idag är det lite konstigt väder, regnar och sen är det sol. solen är allt härlig!
hade föreläsning nu på eftermiddagen och nu har jag idrott. VILL HEM!
nej, blir inget långt inlägg eftersom jag är skit trött! sov NADA inatt och då menar jag NADA! jag var sjukt trött men kunde inte sova, blev mycket sms istället =)
nej, nu ska jag pluuugga, snarkhejdå!
 

moehoe<3soebro

grattis älskade moe!
love you to death!
nu är du lika gammal som mig,
lovelovelove youyouyou!


på bion idag :)

home!
var på HM premiären idag! jag rös så bra filmen var!
sitter med nat nu och sjunger singstar.
love it!
<3


Prata med min talesman!

Hello every1 :)
Nat hära :)
Ville bara säga att sara är bäst efter mig dåra -.- and i love her so much!
Fortsätt läsa hennes blogg, spana in min också if you have time;
natpopovici.blogg.se

Puss från moi =)


RSS 2.0