HEJDÅ 2009 HEJ 2010!!

jag vill bara säga lite snabbt
GOTT NYTT ÅR! byebye 2009 and hello 2010!
det här året har bjudit på en massa skratt och glädje
men även tårar och sorg.
ta hand om er där ute!
nu ska jag vinka 09 hejdå med min familj,
sen får vi se vad kvällen har att bjuda på!
puuusss! & gott nytt år!
skit dålig bild på vad jag har på mig inatt, men den får duga till imorgon.
plus att jag inte är klar, håret är kvar + alla smycken!


hate to be sick!

liten uppdatering medans jag tittar på victoria secret fashion show 09! you just gotta lovelovelove it! hur som helst, gissa vem som har åkt på förskylning nu innan nyår? JO! miss velasquez castro. roligt att man vaknar varanan timme av att hosta. somnade vid ett? och vaknade vid halv tre. men som sagt kunde inte sova lugn. efter att ha legat hemma hela dagen så fick jag en lust att shoppa. jag kom hem massa kjolar, massa par legging, massa underkläder och ett par shorts. vill bara säga att jag hatar den här jävla rean. den bara stressar och så finns det bara skit på rean. seriöst, saker som dom vill ha bort för ingen har köpt dom eller liknande.
sitter ensam hemma det är så skönt att jag inte finner ord. ska snart lägga mig i badet, sen sätta på mig myskläder och krya ner i sängen med laptopen i knät. ville bara uppdatera lite ;) har blivit så mycket sämre på att blogga. juste, sa aldrig vad jag skulle göra på nyår. men jag tror jag blir kvar hemma, beror på om jag mår bättre till imorgon. men det tror jag knappast! men det blir middag med familjen och några till här hos oss sen ut och smälla lite. sen är det 2010! ett nytt år, med fler minnen, både, tårar, glädje osv. 
nej, nu ska jag forsätta chatta med folk!
puuussis <3
granen i stan, tagen med mobilen


länge sen

det var ett tag sen! men det blir så ibland när man har fullt upp. som ni kanske vet var ju min faster och farbror på besök. nu har det gått tio dagar och vi har umgåtts, skrattat och haft det trevligt ihop. skriver lite om dessa tio dagar, lite kort... eller ja vet inte hur mycket text det kommer bli, men det blir så när man inte har skrivit på ett tag. hur som helst, vi åkte på kryssning där jag sov i början och därefter var det dans, dricka och springa runt i båten med min bror. sen har vi gått runt en massa i stan och shoppat, firat jul har vi gjort också för första gången. vi gjorde ett pepparkakshus det blev skit snyggt! den 24 var det jul och där med presenter och mat. fick massa kläder, pengar, presentkort och smycken. allt man behöver. släkten kom förbi vid tio där vi åt mat och umgicks. sen var de att gå ut och leta efter tomten, tradition. sen var det mer presenter och sen fika. det blev en sen natt, vi la oss vid 05:00? den 25 vaknade jag halv tre och klockan halv sex skulle vi iväg till sollentuna för att festa. väl där satt jag med andrei, juan och bogdan. vi dansade och skratta. och drack. sen när vi kom hem vid 04:00? så satt jag och mamma och åt som grisar.. fyfan vad gott det var! sen igår fyllde min kusin maria 12 år. det var trevligt där borta. ett stort minus att jag var så hänging och verkligen mådde skit. sen idag så vaknar man vid elva, mår bajs och kroppen orkar inte röra sig, prata eller något. somnade om på soffan medans faster och farbror packade. vaknade en stund sen satte jag mig i allrummet och somnade om där igen. vaknade av att dom skulle åka :( - JAG HATAR ATT SÄGA HEJDÅ! alltså på riktigt! jag grät, ofc.. haha. 6månader kvar tills man får träffa henne igen, det är de som suger! aja, ska fixa något att äta sen ska jag sova. fyfaaan vad skönt, ligga och sova en hel dag! jag ska ta och sätta på en prinsessas dagbok och titta. har världens lust att se båda filmerna just nu. så det blir nog tv tittande, men laptopen och mat! första gången på tio dagar jag är ensam hemma. imorgon när jag är heeelt ensam ska jag ta ett lååångt bad och bara ligga där.
ser ni, mycket text! hoppas ni har det bra och hoppas ni hade en bra jul!
puuussis!
maria och jag igår


GOD JUL!

vill bara önska alla en god jul!
och förlåt för en sån dåligt uppdatering,
men faster är här så har fullt upp hela tiden!
HUR SOM HELST! GOOOOOOOD JUUUUL!
hoppas eran dag blir hur mysig som helst!
& om två timmar börjar kalle anka!
bara jag som får fetaste julkänslan när man tittar på det
& tänker på när man var liten och tittade!
LOVE KALLES JUL!
GOD JUL IGEN!
<3


bloggtorka

inge lust att blogga, umgås för fullt med min faster!
skriver nog någon gång snart!
det finns bilder på face från senaste dagarna!
puuusss! skriver nog snart igen


torsdag morgon

här sitter jag, helt nyvaken. tittar på hur det snöar där ute, nästan snöstorm. funderar om jag verkligen ska ta mig till skolan idag eller inte. jag menar jag har ju inget i skolan, så jag åker dit i onödan egentligen. ska jag gå ut för att frysa och dö? neeeej. visst jag älskar snö men come on.. lite sol kan det var iaf. nej, men bara de slutar snöa såå mycket. det ser också ut som vi får en VIT jul, för första gången typ. fyfan vad härligt. juste, var hos tandläkaren igår, hade jätte fina tänder sa han. han skulle slipa mina tänder eftersom jag får ont rätt så ofta, men jaaa, inga hål! blev jätte glad när jag fick höra det. aja, sitter och lyssnar på musik. fundera på att städa det sista idag. igår gick jag aldrig och fotta. trey songs spelas sönder just nu i mina högtalare. ska nog ta ett långt, varmt bad sen krypa ner under täcket och titta på sex and the city eller vänner... eller kanske greys.
aja, ska sluta skriva om ingenting. imorgon kommer angelina, det blir av att träffa henne en stund. hur som helst, från och med imorgon kommer jag vara rätt så upptagen typ 10 dagar eller något. hur som helst, kan inte skriva mer här. aaaja, ha det bra pussis!

                                                              natalia & jag förra helgen

onsdag morgon

nu är man vaken, sitter lite vid datorn ska forsätta städa lite. blir galen så som det ser ut just nu. dagens planer; gå ut i den härliga snön ta lite kort och sen komma hem värma mig med ett varmt bad. sen klockan tjugo över sex har jag tandläkare. jag vet exakt hur det kommer gå. mina tänder är nämligen väldigt känsliga och där med får jag hål i tänderna hela tiden. så jag kommer säkert ha något hål. fyfan, inte mitt fel. jag kan inte leva utan socker utan allt sånt. det går inte. det har vart så orättvist! dani, som äter mer socker än mig får aldrig hål i tänderna, men jag som inte äter lika mycket får det. oj, va intressant va... tänder.. hm, haha aja fortsätta städa!
puuusssis!
romania höst 09, ivan & jag


lycklig!

åh, är det bara jag som njuter av snön?! fyfan, jag är så jävla lycklig. jag älskar snön. kom precis in från skolan, där jag btw, hade matte nationella. det gick bra. åkte hem efteråt eftersom jag inte hade något mer. har inget på hela veckan heller. så jävla skönt! hur som helst, det snööööar för fullt ute! och jag är så jävla glad för det. det är så fiiiiint! jag ska snart lägga mig i badet och sen kanske sova lite. natalia kommer över vid tre, när hon har slutat skolan. tittar ut hela tiden, för det är så fint. hoppas det håller sig till jul bara! då blir det perfekt! häääärligt. hur som helst, akon spelar sönder här. och nu ska jag bada!

såhär ser det ut just nu utanför mitt hus.
och så snöar det för fullt, men det kom inte med!
<3333333


chile 2008/2009

för er som inte visste, idag för ett år sedan var vi i chile. bror och jag. fyfan, helt deppigt.
det var varmt, man kunde gå runt i shorts och linne i december liksom. fanns inget att klaga på, allt var så jävla bra och roligt. dagarna med kusinerna var bäst. när det bara var vi hemma och larvade oss som bara den, sen alla släktträffar, där man träffade 130 personer och det var inte ens alla. sånt saknar man här i sverige, sån gemenskap och kärlek. sen att min mormor var där med oss, gjorde resan bara bättre. vi har ju hört så mycket om chile sen små, av mamma, mormor och morfar. sen att få uppleva resan med mormor var ännu bättre. det kändes mer verkligt då. då kunde hon visa oss allt hon velat visa oss i så många år. men det kändes även lite tomt. om morfar skulle vara där skulle det nog vara perfekt. men han fanns med oss i allt vi gjorde där. kan inte sluta tänka på morfar, i den här bilden. la moneda. det är ett ställe jag är uppvuxen med, alltså att jag har hört så mycket om saker som har hänt där osv.
nej, nu ska jag sluta drömma mig bort dit och ta mig till skolan.
snön väntar på mig där ute, jacka, vinterskor och tjocka kläder!
puuuuuusss!


romania 09

bobo, takes care of me :)) all the way from romania,
thanks for everything :X
mie dor de tiiiiiiiiine booooghy :*


jag orkar inte skriva.
är trött, hungrig och irriterad.
bråkade med en person igår,
hur som helst... skola nu,
senare shoppa med natalia.
skor och kläder here i come!
jaaaaja, ät bajs och var glada,
gott foooooooooolk!
love you!


hos nat


kort

jag mår bajs men ska endå till skolan,
kanskekanske blir något inlägg lite senare.
vet inte, eftersom jag har np imorgon och så
mår jag skiiiit. ont i bröstkorgen och i huvudet.
SKIT BRA! nooot.
aja hoppas eran tisdag består av mindre smärta ;)
<3


andra advent

tänker inte skriva så mycket idag, tänker istället bjuda på en del bilder.
idag är det den 6/12 där med andra advent och 5 månader<3
har spenderat min söndag med matteboken, från kl. 10-16,
duktigt säger jag bara! men hur som helst, nat är fortfarande här,
vi ska snart äta pizza och äta godsaker! pussis!
bilder!
första bilderna är med gudbarnen, sen är de bara på mig, nat & bror





fredag & lördag

igår var det fredag, skönt med helg. träffade natalia, vi åkte till bredäng där hon skulle hämta pengar. men när vi kommer till centrum så ska hon in på vivo och köpa något. vi träffar antonio och två av hans kompisar, han skulle tydligen laga mat.. hm, aja. vi fick skjuts hem till natalia där, vi satt i köket hela tiden. antonio lagade mat, fett gott.. haha pasta med köttfärs. hur som helst, vi tog bussen till mig där vi stanna en stund sen gick vi till skärholmen där nat och jag pröva lite kläder, fick hem mig en tröja också! :) sen så åkte vi till bredäng, där jag blev kvar en stund sen åkte jag till vårberg för att sova hos mormor. hos mormor blev det mat, prat till klockan halv tre på natten. älskar min mormor så mycket. hon är så söt och man kan prata med henne om vad som helst.
idag vaknade jag klockan halv ett, och klockan tio över ett gick jag hem. om 2 timmar ska vi till natalia, alltså min familj ska också dit. vi ska äta och sådär. imorgon måste jag fan plugga, mattemattematte! så det bara skriker om det.. jävla mattefitta! tänker inte skriva mer om matte för jag blir bara irriterad!
juste!? såg ni idol!? HAHA tove åkte ut! alla som sa att hon och erik skulle stå i finalen, fettt synd. nu hoppas jag att erik inte vinner för att alla älskar honom och alla är så säkra på att han vinner, hatar sånt där. när man redan i mitten av tävlingen vet vem som vinner. så nu säger jag bara; GO CALLE! HAHA
aja, ha en trevlig lördag!
puuussis!

nat & sara

här sitter jag och lyssnar på sean paul och väntar tills pappa är klar, så han kan skjutsa mig till centrum så jag åker till skolan och har en lektion och sedan slutar man. men sen måste man ju stanna och skriva klart arbetet som ska in idag. eftersom vissa har vart helt sega så har vi ju inte blivit klara än, ät bajs säger jag bara till dom som inte gjorde det i tid. meeeenmen! men ja, efter skolan ska jag nog ta en sväng och titta på skor, jag behöver verkligen vinter skor, sen ska jag nog köpa en klänning idag.. haha :D woooho säger jag bara. idag är det FREDAG gott folk! det gillar vi ju! shit, två veckor kvar i skolan... SJUKT! men skkköönt som fan. hur som helst, ska fixa det sista. juste det var fel på internet igår, det funkade typ i 5 min hela tiden sen stängdes de av :/ knas internet, men nu ser de ut och funka!
puuuusssis
<3



2007

man ser inte så bra, men faaan va smal jag var i bilden! och lillebror var lite rundare, herreguuuud. snacka om skillnad! dani är myyycket smalare och jag myyycket tjockare, jämfört med då & nu. herrejesus! bilden är tagen i usa 2007, fyfan vilken saknad. miami, ft. lauderdale <3


dagens låt; sean paul - so fine

hej torsdag kväll! idag vaknade jag vid kvart i nio där jag snabbt gick upp och fixade mig, gick iväg med det tunga paketet  från romania till skolan. träffade ida tio i tio. vi åkte upp till skolan, fick mina pengar från skolan... trlalala :D sen så gick ida och jag upp och arbetade, vi har ju vart klara med våra delar ett bra tag nu, men vi blev inte alls förvånad då ida och jag fick göra mer i vårt arbete.. menmen. men ida och jag är bäst, såklart, höhö. aja, sen kom natalia till min skola med någon danne eller något, vi satt kvar lite tills vi åkte vidare till förorten där det blev av till apoteket sen av till att ta sprutan. det kändes lite. vi gick vidare till donken där jag åt, fyfan vad gott det var.. sjukt länge sen jag åt på donken ju! men ja. vi tog bussen till mig där vi satt ett litet tag. åkte vidare till bredäng där jag räknade lite matte och sen kom pappa med bilen och jag körde hem.
mychelle ringde för ett tag sen och jag ska ner till centrum om tjugo minuter, det var äckligt länge sen man träffade henne juuuu! men ja, det ska bli trevligt. ska även kolla efter skor och kläder.. kanske får hem något. vet inte men vi får se. aja, ska iaf köpa en klänning.. eller så blir det imorgon då jag och natalia endå ska en sväg i skäris. haha, aja ska ner snart ska bara fixa lite här hemma sen blir det ut i kylan och träffa bbbaabe!
hoppas er torsdag har vart bra! fortsatt trevlig torsdag alla söta läsare!
babe och jag under sportlovet 2009


jag dör

alltså är det bara jag som tycker att dr.arvy i greys är SÅ JÄVLA HET?!
jag dööööööööör! det räcker inte med att det är min favorit serie,
världens sexigaste man finns med, seriöst.
jag tror jag dör!
grrrrr!


onsdag redan

vaknade vid halv elva, har duschat och ska snart fixa mitt rum sen ska jag iväg till skolan. det är redan onsdag, dagarna bara springer iväg. sjukt! idag ska ida och jag göra klart vårt arbete sen blir det matte för hela slanten! sen ska jag läsa igenom en geografi sak som jag ska redovisa imorgon så att jag får vg! woho ;) sen på fredag kanskekanske jag ska sova hos natalia eller så blir det hos mormor, sov ju inte där förra fredagen men hur som helst ska natalia sova hos oss på lördag, tror jag iallafall... haha det blir som det blir. aja! ska fixa mig med musik på högsta volym! älskar att vara hemma själv på dagen!
pusssis!
sommaren 2007, grilla med släkten i vårby. 
när morbror feña var i sverige!


RSS 2.0