last one for this year.

Åh, snart blir bloggen tre år!
Men idag är de den sista dagen på 2010 och idag ska vi fira in det nya året.
Det året som ska hända mest! Nu ska jag sluta! Vi hörs nästa år!
Ta hand om er ikväll, puss! OCH GOTT NYTT ÅR!!!

Jag för någon minut sedan.


im not out.

Nej, har suttit och tittat på Grey's Anatomy i fyra timmar och gråtit och gråtit. Hur kan en jävla serie vara så bra?! Jag förstår inte! Nej, vet ni vad imorgon ska jag fortsätta kolla på Grey's! Tills gästerna kommer hit för att fira in det nya året! Nu, ska jag sova! Godnatt! Puss!

Åh, det här avsnittet är så sorligt. De sista man får se är att både Iz & George dör.
Fyfan, älskar den här serien så sjukt mycket... alltså herregud!


-

im out, inget mer idag.


home

Hejsan alla! Nu är jag hemma, efter en lång natt hos Natalia. Vi var uppe till vädigt sent på natten, skrattade och spelade på hennes mobil. Sen när man sover hör man den där lilla Kipper skälla, svär jag ville bara upp och strypa den där lilla hunden men det kunde jag inte göra ju, hahah. Men han sa förlåt sen mot allt sitt skällande genom att komma till mig och pussa sönder mig, den där lilla söta djävulen! Mamma och pappa kom och hämtade mig och vi åkte till skärholmen för att handla lite, bland annat lite till mig då jag börjar bli sjuk så det var bara att gå in på apoteket och shoppa, HAHAHA.
Nu gör mamma och pappa hokuspokus mediciner till mig, får vi se om dom hjälper. Sen ska mamma laga mat och sen ska jag kolla på greys anatomy! :D Imorgon är det nyår, helt sjukt. Fyfan, tänk imorgon är det sista dagen på det här året, sen är det 2011 och det här året ska vara bäst, jag ska göra det till de BÄSTA året. Nej, nu ska jag dricka allt det här mamma och pappa har gjort till mig! Hoppas ni är friska och glada, vi hörs senare! Puss!


hos natalia

Hej everyone! :) Sitter här hos Natalia, jag chattar runt och hon pratar i telefon med någon kille. Var hos Polina tidigare och vi satt och skrattade åt precis allt, hahaha... världens flumm humör. Hon lagade även mat till mig, hon kommer bli världens bästa hemmafru! Åh, blev sugen på mat igen :( Åkte vidare till Natalia som kom hem från Rumänien idag och här har jag suttit här ett bra tag nu.
Nej, ska inte skriva något mer, det tog en timme att skriva de här lilla bara för det är så mycket annat som händer! Så jag säger godnatt, puss!
natalia och jag för en stund sen:)

dan balan


onsdag

Godmorgon! Sovit bra? Ja, det har jag gjort. Vaknade av Rockys och Danis röster men jag fick endå sova ett bra tag. Gick ut och åt frukost med killarna, Mohammed är också här så vi alla satt och åt frukost. Jag var heeelt död men med dom här killarna bryr jag mig inte shit alltså, they are family liksom. Idag ska jag till Polina och Natalia kommer hem från Rumänien, får se om jag ska träffa henne idag annars blir det liksom imorgon. Aja, ska gå ut till gräbbsen, hörs senare puss!

Spanien 2009, min bror och jag vid poolen! :)  (gud vad man saknar solen&värmen!)


sent

Någon som är vaken? :) Jag sitter här och lyssnar på Kiss FM, alltså bästa radio kanalen i hela världen typ. Så skönt nu, ingen reklam bara bra musik! Väntar på att min bror kommer hem så att jag kan sova, inte för att jag måste vara vaken men det känns lugnare och sova när min bror är hemma och inte är ute. Han kommer nog när som helst skulle jag tro, eller kanske inte. Jo, han skulle ta nattbussen från Liljeholmen nu så ja. Imorgon ska jag till Polina vid tre och prata en massa skit! Nej, nu ska jag sluta skriva. Vi hörs imorgon! Godnatt alla fina människor! Puss!

Jag i söndags, webcam bild.


outfit(vid granen)




Min slapp outfit idag, som jag ville fotta vid granen. Vår julgran är HUGE och hel silver och vit.
Ser ut som något från Narnja filmerna, så vitt och magiskt. Love it.
Jeans leggings - Vero moda
Tröja - Vero moda.


Danca Bonito


super mario

Jag köpte mig ett Wii spel för ett tag sedan och sen dess har jag suttit och spelat Super Mario nästan varje dag. Jag älskar det spelet! Det tar liksom aldrig slut, haha. Så jag ska snart sätta mig och spela lite. Är jätte trött men vet inte riktigt varför, tog lång tid att åka till arlanda där vi lämnade min tataie. Det var så sorligt, han grät och jag grät. Hatar de där att man bor så långt ifrån varandra! Men vi ses ju på sommaren! Nej, nu ska jag spela! Puss!

Rumänien våren 2010, bobo & jag. <3(bilden har inget med inlägget att göra, menmen!)

mot arlanda!

Tyvärr är det inte jag som åker någonstans, utan min farfar ska hem till Rumänien. Vi åker om tjugo minuter och jag har inte ens klätt på mig så det får bli något snabbt och enkelt. Orkar inte fixa mig eller något, ska ju bara till arlanda och sen hem igen. Juste, pratade med Raluca i typ två timmar igår med webbisen, hahaha så jävla roligt! Sen pratade jag med min fina Polina som jag ska träffa imorgon! Så det blev en sen natt! Haha hur som helst, satte prescis på itunes och lyssar på Kiss Fm. Aja, måste klä på mig! En kvart kvar nu! Kommer sakna min farfar så mycket, inte så långt kvar nu! Om två veckor börjar man skolan och då är man inne på sin sista termin i gymnasiet! GE MIG STUDENTEN 2011! :D Aja, en kvart kvar! Måste gåååå! Pussss!


Raluca & jag i mars 2010! :D Love you!


måndag

Hello there :) Hur har eran dag varit? Min har vart bra är bara galet trött nu alltså! Vaknade ju tidigt för att följa med min mormor till vårdcentralen för att ta bort sina stygn efter operationen. Det gick bra, operationen såg fin ut, så det blir inga problem. Efter det gick vi runt i skärholmen i flera timmar, både mormor och jag fick hem lite saker. Är rätt så nöjd med rean endå, fick inte hem värsta mycket men tre tröjor fick jag hem! Så det är ju bra! Köpte även presenter till min kusin Maria. Efter ett tag så blev vi hungriga så mormor bjöd på mat, blev en fet pasta! Sen var det bara att åka hem och fixa sig lite snabbt för att åka vidare till farsta för att fira lilla plutten! Det var trevligt, alltid roligt att vara med kusinerna, kan verkligen inte fatta att hon är 13 år! Hon kommer liksom alltid vara 7 år som bara vill äta pannkakstårta.
Snart ska jag lägga mig, är helt slut! Och imorgon åker ju tataie(farfar) hem! Kanske inte har skrivit det, men han har vart på besök här i en vecka. Det har vart skönt att ha han här liksom, han är så rolig att prata med och skratta gör man alltid med honom haha. Nej, nu ska jag sova! Godnatt, puss!

Bilder från idag!




outfit




Jeans leggings - Vero moda.
Linne - H&m
Blus - Bikbok (ny!)
Halsband (Den stora)  - Cubus
Ring - Rumänien
Örhängen - Chile


tidig morgon

Idag är det måndag och mina ögon håller på att stängas typ. Somnade vid tre-fyra och vaknade precis, men vad gör man inte för sin mormor liksom. Hon ska ta bort sina stygn och sen ska vi tillsammans kolla på rean! Ikväll ska vi även fira min kusin som fyller 13 år! Shit, hon börjar bli jävligt stor nu alltså, lilla plutten! Hur som helst, ska fixa mig klockan tio ska vi hämta grand'ma! PUSS!

Min kusin Maria och jag på min kusin Ioanas student 2010! :D

hemma igen

Då är man hemma igen, var hos gudbarnen dom blev super glada över sina julklappar och vi fick också lite julklappar! Åkte vidare till skärholmen, kollade inte alls på mellandagsrean, får se vad den har att erbjuda imorgon! Sitter och chattar med Polina nu och vi pratar om att jag ska åka till New York snart. Eller snart och snart, om två månader ungefär. Åh, jag längar så mycket!! Shoppa, shoppa och shoppa! Aja, sluta drömma nu alltså! Nu ska jag forstätta prata med Polina, kanske skriver något senare. KANSKE. Annars blir det imorgon! Puss!

Söta lilla älskade guddotter!!

nu ska man iväg!

Nu ska man till gudbarnen och fira lite jul, igen. Kommer nog bli hur mysigt som helst! Vi ska ge dom lite julklappar och jag tror nog dom kommer bli jätte glada! Får se när jag kommer hem igen men det blir nog lite senare, för min bror och jag ska till skärholmen och se vad mellandagsrean har att erbjuda oss! så, snart ska vi åka mot bredäng! Hoppas er söndag blir great! Hörs ikväll! Puss!

Min fina prinsessa, Lavinia Sara David.


outfit


klänning - bershka(rumänien)
strumbyxor - lindex
halsband - glitter
ring - från min man
(sen ska jag ha på mig mina höst skor och vinterjacka!)


sova?

Är galet trött och äckligt mätt! Sjukt god mat hos solna gänget, haha... vi lekte med iulianas nya systemkamera, får se när jag får tag på bilderna så jag kan lägga upp dom här. Det blir roligt att se dom bilderna haha. Nu är jag jätte trött och imorgon ska vi till mina gudbarn och ge dom lite presenter och sådär, sen ska jag med min bror och kika in på mellandagsrean! Alla som säger att den är keff, är keffa. Man hittar alltid något. På monki, weekday har fettttt billiga jeans nu och allt. Därför älskar man julen i Sverige, för enda fram till nyår är det rea överallt haha! Jaja, ska sova nu men innan det vill jag dela med mig av en bild som får mig att tänka bort till värmen och sommaren.
Godnatt, puss!

Mika, 2010 mamaia!

webcam

Jag nyss.


gud så länge sen!

Ska inte sitta här och skriva om allt jag har gjort på sista tiden, för det har jag verkligen inte tid med. Men anledningen till att jag har slutat blogga är för att jag haft mycket i skolan och inte heller haft någon ork till att skriva något vettigt eller något alls. Men nu ska jag försöka igen, kanske för att julen är över... jag vet inte. Men det här blir bra! Nu kör vi!

Ja, GOD JUL på er! :D Har ni fått fina presenter? Jag har fått massa fint och firat det så härligt. Först med familjen och sen kom släkten. Det var så mycket presenter, inte vart så på ett tag faktiskt men iår fanns det massor! Åh, man blir så glad på julen, stämningen är så härlig! Åh, känner mig fortfarande mätt efter igår! Det var så sjukt mycket mat och det finns sjukt mycket kvar! Vi satt och åt, hade det mysigt och skrattade. Efter maten gick vi ut och letade efter vår käre tomten, som vi inte hittade iår heller:( Kanske nästa år?! :D Efter presenterna blev det fika och sen gick vi kusinerna och satte oss alla i mamma och pappas säng och sov. Bob somnade, Maria somnade och min bror somnade. Det blev till sent dom åkte vid tre tiden och själv somnade man vid fyra.

Idag då? Vaknade sent, chattar med några styckna och snart ska man fixa sig för att åka till solna och fira jul där igen! Saknar Iuliana och Amanda sådär lite superduper mycket ju! Man har alltid så roligt med dom! Så jag ska nog äta lite citronpaj som blev över från igår och sen fixa mig, halv fyra åker viiii!!!

Shoppa sönder på mellandagsrean folk! :D

Åh, alla fina julklappar och vår gran!




RSS 2.0