in romania

ingen tid och blogga, har det bra och roligt... som vanligt. jag kommer sakna allt och alla!
hoppas ni har det bra, men folket kommer before the blog. puss!


in romania

och efter mika ska vi på en till konsert!  yes, vi ska se connect-R :D bääästa natten!!


in romania

åh, härlig dag! vaknade vid 10 då carmen ringde och sa att dom snart är här. mötte upp dom och så gick vi upp till rummet lite, vi chillade lite och sen gick vi ner till stranden och där har var vi vart enda fram till nu. carmen är här med sin kille ionut och sen är roxana och dani här, dom vi alltid är med där hemma. fyfan vad roligt det är med dom här! badar hela tiden och slåss och hoppar på varandra i vattnet, haha. nu har jag duschat och snart kommer dom andra för att duscha och sen ska vi gå och se MIKA!! :D:D åååh, om några timmar står vi där och skriker till hans musik, hahah :D jaja, nu ska jag sova lite... tills dom kommer, hehehe... det blir ett inlägg utan bild, PUSS!
åååh, vi har det så jävla bra häääärrr!!


in romania

igår blev det en sen natt. orkar inte skriva om det, men det är helt flippat här alltså! jaja, natten slutade med att vi kom hem med dricka och satt på balkongen och chillade där. det var skiiit varmt, 28 grader på natten, galet! hur som helst vi vaknade för en stund sen och nu ska vi ner till stranden, wiho! :D ska bada och sola, tralalala :D älskar att vara här vid havet. nej, nu ska vi gå! puss!
haha, jag är helt död:( - ska nog sova på stranden, hehe.


in romania

nu är man ny dushad efter en underbar första dag vid havet. vattnet var så varmt! det var skit skönt! vi ska ut vid 20-21. vi ska äta och gå runt här. vi har balkongen precis vid poolen så vi hör musik hela tiden, bra musik också. hur som helst,, lite webcam bilder ska ni få se. hoppas ni har det bra, puss!

vi sitter på balkongen och njuter av det fina vädret! btw, har mitt sjukt snygga linne från monki på mig! :D


in romania

yeeeessss!! vi är här!! vid havet, vi sitter på rummet nu och jag skulle se om det funkade med internet och allt och det gör det!! :D:D skit fint hotell och vi ser havet!! kan det bli bättre? sitter i rummet och typ svettas ihjäl, vi ska ner till havet om typ 10 min och bada, det är skit fint väder också. kommer nog skriva varje dag, så jag har något roligt att läsa när jag kommer hem! :D jaja, vi sitter här och lyssnar på musik och väntar på att min faster och farbror ska bli klara så vi kan gå. tralalala, vi är i mamaia! :D
PUSS!

bilderna tog vi precis, åååh.... lycka!! det skulle vara så PERFEKT om mina älskade föräldrar var här också(om ni läser det här, vi saknar er så mycket!!!!!!)


in romania

yep, har inte skrivit på ett tag... men det har vart papukhes födelsedag och fyfan vad vi firade. en kväll jag aldrig kommer glömma i hela mitt liv. gud vad roligt det var. hahahaha, dom här människorna är galna, underbart galna. vi kom hem vid fyra och igår kom vi hem samma tid ungefär. men då satt vi bara ute och pratade om allt, så skönt med sånna nätter, man sitter ute och pratar. jaja, vi kom hem precis det var skit varmt och sen från ingenstans började det spö regna, vi gick in i en port och satt där tills det slutade regna och vi började gå hem... tror ni inte det börjar spö regna igen? hahaha, jo... så vi kom hem helt blöta. nu väntar vi på att en film ska börja, vi ska kolla på den och sen ska vi nog ut igen. åh, love it here!! :D hur som helst, nu ska jag chatta lite här. puuusss!!
myggen har ätit upp mig :( - så jag smörjer in mig med kräm som jag älskar <3


in romania

nu är jag hemma. har vart så sjukt roligt fram till nu. vi vaknade vid 11 då vi bestämde oss för att gå och bada. vi samlades några styckna och så åkte vi och badade. fyfan, vad fint och roligt det var!! :D sjukt varmt också. fyfan vad roligt det var. kom hem precis, ska duscha nu för vi ska till mall snart, vi ska äta och fixa några grejer. sen är roxana ensam hemma så vi ska nog gå dit. imorgon ska vi till min fasters guddotters födelsedag på morgonen och sen ska vi fira papuke som blir 21 :D på söndag ska vi nog till några släktingar dom bor typ, 2 timmar härifrån... vi får se. sen på måndag ska vi till whaterpark och på tisdag ska vi där vi var idag :D hoppas att de blir bra väder! nej, måste gå nu.... klockan fem ska vi träffa the crew! :D
puuuusss!!


in romania

idag är det torsdag och där med mojito night :D kommer nog vara lika roligt som vanligt att åka dit och umgås med alla fina människor. ja, hur som helst dessa dagar har vi inte vart ute massor. hinner inte skriva så mycket mer för snart kommer sorin med bilen och hämtar mig och vi ska gå och fixa kameran, sen ska min bror och jag till stan och träffa radu :D saknar honom, har inte sett honom sen förra året! det är så roligt att rumänien har blivit vår "mötes plats" - det blir ju så när man bor så långt ifrån varandra. oj, nu är han här, hahaha ska låta han vänta lite.... aja, haha. puss!

in romania

den här låten kommer påminna mig om den här resan. älskar den!! :D
nej, nu ska jag ut! puss!


in romania

gud vad skönt, hemma nu. ja, vi satt vid vattnet i fem och en halv timme, mycket skratt och mys. brände mig med en cigg också :( gjorde skit ont! menmen det går över, har ett skit fult bränn märke nu. hur som helst, har duschat och strax ska vi äta sen ska vi ut igen. ville lägga upp lite bilder från idag, sen ska jag äta. PUSS!

hahaha rux med dom små :)

här sitter vi hela dagen

jag & min fina rox

underbart söt! :D <3

rux & dani <3

in romania

åh, vilket underbart väder! många skulle nog klaga att det är för varmt men det är det inte! jag vaknade för typ en halv timme sen, väckte min kusin och sa att vi skulle gå och sätta oss vid vattnet. sen kommer nog några andra också. tar med mig solkrämen och vatten... för solen bränner som faaaan! nej, vill inte skriva så mycket mer... ni ska få se några bilder :D yep, jag måste byta om och så... :) varför har jag det så bra här? :D PUSS!!

mall varje torsdag kl 20-22- gratis mojito till alla :D

umgås med dessa för fullt! rux & edy!

fucking kärleeeek!!!!!!

tzoncu & alexutzu, älskar alexutzus cykel! :D

mojito night, cami, dani & roxana

vi hade två bord fyllda med drinkar :D

grannens söta hund, love him!

vi har tre kattungar också, underbara

vi träffar också våra barndomsvänner :D

in romania

omg vad varmt det är!! sitter i short och linne och typ dör!! sjuuukt brrrooor! har vart ute från ett till nu och vi åt precis, blev grillad mat eftersom min faster och tio dan idag har vart gifta i 12 år.... stort jävla grattis till dom! 12 år! fatta liksom, hahaha. vi ska äta tårta och sen ska vi ut igen. vi får se vad som händer. orkar inte skriva så mycket mer än det :) - oooomg vad vaaaaaaarmt!! :D imorgon ska jag & rux sola! :D puss!

in romania

yep, kom hem precis. igår blev det en lång och rolig natt. skratta så mycket, hade skit ont i magen efteråt. och för en timme sen kom sorin och dani(inte bror) och hämtade mig sen åkte vi och fixade kameran, haha... ja, jag har inte skrivit det på bloggen för jag orkar inte. och nästa torsdag eller fredag ska vi tillbaka för att betala. hur som helst, sorin fett rolig kille... hahaha, allt han säger driver han om. hahaha, och VARJE tjej som går förbi tycker han om, hahahhahaha!! jaja, nu ska jag till ruxi, dom andra är inte hemma så jag passar på att vara lite ensam. nej, rux väntar på mig, ha det braaaaa!! tro mig det har jag! PUSS!!!

in romania

orkar inte blogga! har för roligt så vill inte blogga. jag vill bara säga att jag älskar att vara här, jag älskar alla människor här, alltså det är galet hur mycket man kan älska det här stället. de sena utekvällarna och allt love it. snart kommer liviu hit så jag måste vara klar, hahaha...seg jag är :) aja, får se när jag skriver igen, puuusssss!

in romania

har inte orkat blogga, haha. har vart helt död dom här dagarna! vi har vart ute till så sent och sen vakna tidigt för att hinna med så mycket. men jag ska inte klaga, verkligen inte. har inte tagit mycket bilder med mobilen dom här dagarna, bara fina bilder med fina människor med kameran, haha :)

i söndags grillade vi klockan 02.00 på natten och papuke tog hand om grillen och fan vad bra det var! för det var skit gott! kyckling och massa typ korvar och bröd. såklart, vin och cola också. vi gick hem vid 05? typ, minns inte faktiskt.
igår var vi inte ute så länge till 01.00 för jag var helt slut och min bror också. hahaha, vi satt bara i parculetz och prata, skratta och så slogs jag ännu mer med dragos, alltså alltid jag som blir offret när han har tråkigt :( nej, men sen lekte han runt med sin moppe. jaja, haha... klockan 16.00 ska vi till min faster och sen ska vi vidare till mall som är vid hennes jobb. kommer hem sent men då ska vi ut!
nu väntar en speciell person på mig utanför här med sin hund, nananna :D
aja, ni har det säkert bra i sverige! puss!!

in romania

ville bara skriva att det var en GALEN natt igår!! helt jävla galen!! och fyfan vad roligt vi hade! fler fester där kommer vi fixa! :D hur som helst, vaknade runt elva, städat och så har jag vart ute och pratat i telefon i flera timmar med folk härifrån. ska grilla med släkten nu och sen ska vi ut igen! :D idag blir det att fira dragos och adrian som har tagit typ studenten... alltså ja, typ. så det blir fest idag också. 3 dagar i rad, kan det blir bättre liksom??
aja, haha ska ut och njuta av vädret med släkten! puss!


in romania

alltså mina beeeen! :(  jag är ju typ allergisk mot mygg, perfekt när man är här också... fucking mygg! menmen, igår var det galet. hade inte kameran med mig så har inga bilder från igår, lite mobil bilder har jag men orkar inte hämta den nu, hahaha :) hur som helst, vi drack bacardi mojito helt gratis hela natten fyfan vad roligt det var. vi gick vidare till insulita och där badade bebe och micki. fett roliga killar. vi gick vidare till parculet och pratade och hade det mysigt.

vaknade av att jag hade ont i mina ben och att pappas kusin var här. jaja, vi gick och handlade och fick hem en massa mat och gott. vi ska snart äta och sen ska vi nog ut. vill verkligen gå ut, det är så skönt ute!!! fucking 35 grader, perfekt liksom. jaja, idag fyller min kusin år, min älskade ruxi år!! och det ska vi fira stort! hon får en klänning av mig som jag köpte från sverige till henne :D
aja, inga bilder idag... puss!! njut av de härliga vädret som är i sverige!!


in romania

åh! vaknade klockan 10 för att en kille skulle komma hit för att fixa datorn, men nu kommer han inte...vi ska tydligen prata i telefon, vi får se hur det går :)

hur som helst, igår var det galet. först var vi la mall och där köpte vi inget, vi kollade runt, fick massa skratt attacker och så pratade vi med roxy massa, hon jobbar där. vi satt på starbucks i några timmar, det var liksom skit varmt sen från ingenstans började det spöregna, riktigt sommarväder. det regnade i typ 20 min och 10 min efter var allt torrt. alltså rumäniens väder är KNAS. hur som helst, det var skit roligt.
senare på kvällen träffade vi alla i parculet, hämtade lite godis... alltså ALLT var borta på 10 min, haha alla älskar det! sen började dom köra ett öl spel - boltz. hahaha, fulla och glada var alla. och fyfan vad vi skratta. nej, orkar inte skriver mer. idag ska vi till lite släkt och senare ska vi till mall, med ALLA det är öppet hela natten och det finns gratis dricka där så alla ska dit, blir intressant.
hoppas allt är bra i sverige! puss! ni får se bilder också!!
raluca & jag

igen, <3

i mall, dani, tzitzi(kusin) & ralu

vi skulle till ikea, hahaha min bror & kusin ville äta

vi köpte lite godis, så roligt att allt står på svenska hahaha

fina edy & fina ralu <3, men andrei förstörde bilden :(

gullet & ralu. gullet hade precis vaknat... klockan var liksom 17.00 hahaha

FINASTE LILLEBROR!! <3

tzoncu har börjat med sina bilder hahahah

alla åt godis hahaha :)

HAHA, edy & cami lät ingen komma nära påsen med godis hahahaha!

ralu & dani <3

BOLTZ BOLTZ BOOOOOOLTZ!!! hahahaha, bästa leken!!!

hahahahahhahaha!! fyfan, alla andra var på kiss på paus HAHAHA! alex, nykter som fan!


in romania

alla inlägg ska heta "in romania", det blir lättare sen om vill läsa dom :) jag vaknade precis, klockan är här 13.00 och galet varmt! det är lite monligt men fyfan sitter här shorts och linne och det är varmt! galet. jaja, igår. åh, underbar första dag. var lite med släkten, åt lite, skratta och hade det mysigt. vid klockan sju gick vi ut. vi mötte min kusin, vi hoppade nästan på varandra av lycka och hon sa hela tiden omg kan inte fatta att ni äntligen är här!! vi gick till parculet(parken) och där satt nästan alla. träffade iallafall alla igår. var också med några barndoms kompisar, george & gabriel(bulgaru) och några till så jävla roliga. jag är så jävla lycklig här!!! nej, snart ska jag till mall och kolla runt och så ska vi sätta oss på starbucks och chilla. det blir några styckna som kommer också. nej, nu ska jag duscha och sen ska jag iväg! puss!
daniel igår på flygplatsen i polen

hemma hos raluca, med sötaste bibi!

daniel pratade väldigt mycket med akebono

hahaha, vi skratta väldigt mycket åt den här bilden :) kusin rux & bobo

nya människor också, det här är andrei som liknar andrei i sverige, haha.

min bästa bror!! han var lika glad som mig :D

rux & jag <3

INGEN kommer förstå den här bilden, men fyfan vad vi skratta i hundra år!


RSS 2.0