sjukt bra låt.

"Behind These Hazel Eyes"

Seems like just yesterday
You were a part of me
I used to stand so tall
I used to be so strong
Your arms around me tight
Everything, it felt so right
Unbreakable, like nothin' could go wrong

Now I can't breathe
No, I can't sleep
I'm barely hanging on

Here I am, once again
I'm torn into pieces
Can't deny it, can't pretend
Just thought you were the one
Broken up, deep inside
But you won't get to see the tears I cry
Behind these hazel eyes


I told you everything
Opened up and let you in
You made me feel alright
For once in my life
Now all that's left of me
Is what I pretend to be
So together, but so broken up inside

'Cause I can't breathe
No, I can't sleep
I'm barely hangin' on

Here I am, once again
I'm torn into pieces
Can't deny it, can't pretend
Just thought you were the one
Broken up, deep inside
But you won't get to see the tears I cry
Behind these hazel eyes


Swallow me then spit me out
For hating you, I blame myself
Seeing you it kills me now
No, I don't cry on the outside
Anymore...


Here I am, once again
I'm torn into pieces
Can't deny it, can't pretend
Just thought you were the one
Broken up, deep inside
But you won't get to see the tears I cry
Behind these hazel eyes

Here I am, once again
I'm torn into pieces
Can't deny it, can't pretend
Just thought you were the one
Broken up, deep inside
But you won't get to see the tears I cry
Behind these hazel eyes

"le nu sara, det kommer någon"

Jag vill bara spy ut, ut mina känslor för dig!
ge mig tillbaka tiden, tiden där du inte fanns med.
(tack, det betyder mycket att jag kan lita på dig igen.)


jag kom in! YESYESYES!

Du är antagen till val 1:
Samhällsvetenskapsprogrammet, Vittra på Södermalm (fd L´Estradska) på Vittra på Södermalm (Sandbacksgatan 10) i Vittra på Södermalm (fd L´Estradska)


SARA HAR HAFT EN UNDERBAR DAG MED MASSA UNDERBARA MÄNNISKOR, MEN DETTA GJORDE MIN DAG, HELA MIN DAG!

stockholm i mitt hjärta.

SARA ÄR HEMMA, TVÅ DAGAR TIDIGARE!
 yes, nu är The Queen, hemma. 
 lång resa, men tack för alla sms, alla! 
 med ipodhörlurarna gick resan bra,
 träffade äntligen mamma igen och min älskade bror
 grät lite också :$ - träffade pappa också.
 åt på efterlängtade donken också!
 väl hemma, var betty och ella där och väntade på mig :*
 gud, vad jag har saknat dom!!
 senare kom mina kungar, mohammed och alex. <3.
 så nu, är sara hemma igen. ta och njut =D


Sara kommer utan Mattis

Sara kommer hem ensam utan Matilda för hon ska stanna här.
Vet inte när hon kommer hem.
Just nu bryr jag mig inte ett dugg.
VILL HEM!
TACK ALEX, INTE FEM DAGAR- UTAN FYRA! <3


thank you god!

Jag saknar min familj och mina vänner.
Tack gode Gud att IPOD finns!
Musik&Data.
Umgås lite här&där också.


jag älskar sthlm.

KOM OCH TA MIG HEM!

Sitter här med mina ipodhörlurar i öronen och tänker. Typ det ända jag gör här uppe, tänker. Jag saknar så många människor, Mamma, Pappa, Dani, Mohahmmed, Alex, Ella, Anna, Isabelle, Freja, Mychelle, Michelle, Happy, Yagge, Tinka, Angelina, Rebecca, Anneli, Richard. Usch, saknad!
Mohammed, honom pratade jag rätt mycket med igår i telefon.. han säger att han saknar mig och Mattis, det är väl bra.. vi saknar honom MASSOR vi med, eller iallafall JAG. Alex, han pratade vi också med igår, den jäveln... Ja, missförstånd tror jag, men ja.. vi prata igår och jag insåg hur mycket jag saknade honom/henne, haha! Blää.. kom och hämta mig(aaa)
Ella & Tinka jag saknar er också ju.... Anna&Isabelle.. bara att inte se er varje dag, får mig att falla lite. Jag är så van med er vid min sida, men vi ska ses under lovet, jag LOVAR. Freja, din sötpotatis som sitter på landet och ruttnar, vi ses när du kommer hem igen, grönan då baby! Mychelle, vår lilla blondin som jag saknar, pusspådig! Happy&Yagge, systrar, vi måste ses för jag känner mig inte hel <3 Michelle, du vet hur mycket jag saknar dig.. ett år sen vå sågs ju. Och älskling jag saknar dig som FAN. Rebiik&Angi. Inga ord! Anneli, du vet att jag saknar dig men vi ses den 30 har vi ju sagt <3 Sist med absolut inte minst, Richard. Du är en sån jävla speciell person och jag saknar dig, gamla tider.


Ja, 6dagar kvar här.. sen kommer ER Sara tillbaka. Puss på alla där hemma. Nu ska Sara gå vidare och se vad dom andra har för sig och kanske tar något smått att äta (detfinnsintesåmycketannatattgöraänattäta) Haha! Mattis, min lilla tönt sitter nog och spelar Sims, haha! Hon har skaffat en gubbe som heter Bruttan Bruttiluttan, HAHAHAHA!! Gud, det är så kul! Men ja, det är nog den mest lyckade familjen någonsin på The Sims. Ja.. nu skrev jag mycket igen. Förlåt. Aja, ha det bra i sthlm. I MISS YOU!


sara längtar hem.

Jag sitter här och tänker. Tänker på vännerna jag har hemma och familjen såklart. Jag saknar alla. ALLA. Det är kul här, säger inte att det är tråkigt utan det är kul, nya människor, nya upplevelser. Men det är inte desamma. Människor här har aldrig åkt rulltrappa(!!!!!!!!!!!!!) TRO MIG JAG DOG NÄR JAG FICK VETA DE! Och sen så vet dom inte vad baxa är.. Alltså, jagvetinte. Jag saknar hem just nu iallafall. Middsommar var kul, mycket dricka och massa skoj.  Men ja. Pratade med mamma och pappa igår, jag svalde mina tårar. Jag var så nära på att gråta. När jag har vart här uppe har jag verkligen lärt mig att uppskatta dom, och jag saknar dom så mycket. Kändes skönt dom första dagarna men nu, nu känns det bara jobbigt. Det är skönt här, man är lite för sig själv ingen som säger åt dig vad du inte får göra och blabla. Men usch nej, jag vill hem. MIn bror, min älskade lillebror Daniel. Ska inte ens börja att säga hur mycket jag har saknat honom, sitter och gråter när jag skriver om honom. Visst, jobbig som fan. Men ALLA vet att jag gör ALLT för honom. Han är mitt ALLT. Han är nummer ett för mig, oavsett vad. Jag kan få hundra syskon till men Dani kommer alltid vara nummer ett för mig. Saknar mormor också, hon blev så glad igår när jag ringde henne och det gjorde mig ännu gladare. Hon är så söt och snäll min mormor när jag kommer hem vet jag att jag inte kommer springa hem till henne, fast jag just nu bara vill det. Sen har vi mina vänner, som är hemma. Mattis, hon är mitt allt här uppe. Verkligen, utan ´henne skulle jag dö här uppe, seriöst! Men ja, saknar vännerna. Som bara den, pratade med Anneli lite, hon fick mig at må bätte.. tack Liii,(somnogläserdethär)- Saknar dig <3<3<3  Saknar alla, Mohammed, Alex, Adde.. Ella, Michelle, ALLA. 

Ska nog sluta skriva nu, för ja.. saknar hem. Ska nog lägga mig ner i sängen med ipodhörlurarna i öronen med en bok och läsa tills jag somnar. Eller jagvetinte.. ska iallafall stänga av datorn nu.
SAKNAR ALLA DÄR HEMMA <3<3<3<3<3<3<3

angelina vän.

GRATTIS PÅ DIN 15-ÅRS DAG ANGELINA VÄN.
ÄLSKAR DIG! <3<3<3


anneli vill att jag skriver.

HEJ ANNELI!
Haha, eftersom hon sa att jag skulle skriva, tror jag att jag gör det lite.
Det var jobbigt igår, vi missade tåget.. duktiga sthlmare alltså. Så vi satt på centralen i 4timmar och vänta till nästa tåg. Vi fick byta tåg i Sundsvall och sen i Östersund. Väl i Östersund kom Mattis mormor och hämtade oss med bil. Bilfärden tog ca 2timmar och jag sov nästa hela vägen. Med ipodhörlurarna gick allt bra. När vi kom fram var det nog en lättnad. Vi kom fram och tittade på matchen där det slutade med 2-0 till Ryssland, Sverige.. SYND! Haha! Aja, vi gick ner till vattnet ett tag och tog lite kort, sen gick vi in och pratade och åt lite. Det är så fint här, gräset är så grönt, haha! Ja, sen gick Mattis och jag och la oss. Juste innan det lekte vi lite med katterna. Så ja, på morgonen duschade jag.. så skönt! Sen så skulle vi ner och bada. Blev inte så mycket bad för min del men Mattis, Oskar, Rebecca(Mattis kusin)och Anton(Mattis kusin det också) badade. Sen skulle dom paddla haha, jag satt i mitten och var lat. Haha, vattnet var SKITKALLT enligt mig och kunde inte bada. Men ja, när vi skulle av kanoten så blev jag blöt, väldigt kallt. Men hur som helst sen gick vi upp till huset böt om och sen skulle vi iväg och handla lite. Handlade chips och lite annat gott, som nu inte finns kvar för vi är tjockisar och äter väldigt mycket, haha! Ja, sen nu sitter jag här. Vi ska klä middsommarstången snart eller vi ska plocka blommor och sånt, sen imorgon är det middsommar, haha! Ja, min första RIKTIGA middsommar med massa potatisar^^- ja, massa mat blir det. Dom har redan börjat laga mat liksom. Men ja, ska nog sluta skriva. Bara lite kort om vad jag har gjort. Saknar dock min mobil, inga sms =( Haha! Aja ha det bra i stockholm eller vart du nu än är. CIAO

på tåget(andratåget)

Ja, vill bara säga att jag sov inget alls inatt, sov en timme. Var uppe och chattade och lyssnade på musik och fixa allt på itunes så det skulle se fint ut på min bebis ipod.
Vaknade tidigt för att ja, hinna med allt. Packa ner det sista och sen åkte vi mot Bredäng för att hämta Mattis, Oskar och Ylva. Vi åkte i bilen och det var en massa kö, ni anar inte hur mycket det var. Så vi sprang till tåget och vi hann inte med det! Jag skrev jävla fitta över hela jävla perongen och allt. Var så arg. Men ja, sånt är livet. Mattis och jag satt och skratta åt det hela efter en stund. Vi hade inget att göra så vi fikade lite, det var mysigt. Sen så gick vi in och åt lite på donken och bk. Skit gott. Sen gick vi och stog utanför tåget så vi inte skulle missa det xD Haha!! Så jävla lyckat! Så nu sitter jag här på tåget brevid Mattis som spelat the sims medans jag sitter med hörlurarna i öronen och chattar och skriver lite.
Nu har ni hört från mig iallafall.
Haha! Ska kolla runt lite på nätet och sen vet jag inte vad jag gör. Ska nog sova lite, känner mig redan lite yr och sådär, har inte sovt något kanske därför.
Aja, hoppas ni har det bra. Vi hörs! KRAM SARA & MATTIS.

orkar inte skriva mycket.

Åker om 8 timmar ungefär och jag är trött. Orkar inte skriva så mycket just nu. Kommer sakna vännerna som är kvar här nere. Hoppas jag hinner tänka allt och låter mina tankar ligga kvar där borta. Men ja, tack godegud att jag har min IPOD med mig ska knarka musik. Ska verkligen försöka få igång internet och iallafall försöka höra av mig på något sätt. Mobilen ska med, men kommer inte kunnas nås på den.. på något sätt. Så om ni vill något ring typ 10:00-18:00 kanske? Inte säkert att det funkar. Men ja, kommer ta en paus från mina bilder på bilddagboken men när jag kommer hem igen ska jag ta igen det och ladda upp alla bilder. Håller på att chatta med Mohammed, ber han skicka några låtar till mig som jag ska lägga på min ipod typ nu. Men ja, hoppas ni överlever utan min blogg och mina bilder på bilddagboken, och mina SMS!! Haha. Aja. Byebye sthlm & skhlm. Hörs när jag kommer hem om inte innan! Hoppas innan, hoppas verkligen!
Aja, önska mig lycka till där uppe! CIAO.
Kommer hem den 29juni klockan 21:30!
0739905767- 10:00-18:00?

tråkigt

Kärleken;
Har du hittat den rätta killen?- Nej.
Har du en kille just nu? - Nej.
Om du har/hade, skulle du tillåta honom ta på dig?- Ehm, vet inte.
På rumpan? PASS.
På brösten? PASS.
Kyssa dig på halsen? Ja, älskar det.
Kyssa dig på munnen? Såklart!
Kyssa dig på kinden? Ja
Gillar du någon?  PASS
Har du vart ihop med någon för inte så längesedan? - Nej
Vem var du ihop med senast? - Patrik
Vad heter personen du gillar? - PASS

Skolan;
Går du i skolan? - Nej.
Har du någon gång skolkat? - Jadå.
Har du varit i skolan idag? - Nej.

Annat;
Hur mår du just nu? - Sådär. Glad men yr.
Har du mer än 2 bh:ar/toppar? - Ja
Har du piercat dig? - Nej, men jag ska.
I så fall, vart? - I naveln.

Telefon/mobil;
Vem ringde du senast? - Chris
Vem ringde dig senast? - Älskade pappa.
Vem sms:a till dig senast? - Suraj
Vem sms:a du till senast? - Suraj

Övrigt;
Är du hungrig just nu? - Åt precis.
Vad är klockan nu? - 17:09
Vilka sidor på Internet e du inne på just nu? - Bara blogg.

Familj;
Hur länge sen var det du träffa din morsa? - 1min sen.
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - Igår natt.


Sport;
Går du i någon sport? - Nej
I så fall, vilken/vilka? - Inga.
Trivs du med den sporten? -
Tycker du att den sporten är rolig? -
Gör den sporten dig glad när du håller på med den? -
Hur länge har du hållit på med den sporten? -

Övrigt;
Gillar du punk-stilen? - Har inget emot de.
Har du sminkat dig idag? - Nej
I så fall, vad för smink? - Inget
Vad har du på dig för trosor just nu ? - Mina Victoria Secret.
Hur ser dem ut? - Ljusblåa
Vad har du för bh/topp på dig just nu? - En svart.
Hur ser den ut? Ehm...


Musik;
Lyssnar du på musik just nu? - Jees.
I så fall, vilken låt för tillfället? - Chris Brown - Is this love?
Vad gillar du för musik? - Nästan allt

Kläder;
Har du fler än 4 linnen? - Lätt!
Har du fler än 3 jeans? - Jees.
Har du fler än 5 tröjor? - Ja.
Har du någon märkes väska? - Ja, Carolina Herrera..
Har du ReStErÖdS-trosor? - Nej
Har du en vit bh/topp? - Ja
Har du en svart bh/topp? - Ja
Har du märkes jeans? - Ja, haha.
Har du märkes tröja? - Ja
Var brukar du handla kläder? - Massa olika.

Smink & Hår;
Använder du mascara? - Ja.
Andväder du Wax? - Nope
Använder du kajal ? - Nej 
Använder du hårspray? - Nej
Använder du volymspray? - Nej
Andänder du mousse? - Nej
Använder du deodorant? - Ja
Använder du skiinspray? - Nej
Använder du parfym? - Ja, Carolina Hererra, 212 Sexy.
Använder du ögonfransböjare? - Nej
Använder du täckstift? - Nej
Använder du läppglans/läppstift? - Ibland.
Andänder du brunkräm? - Nej
Använder du rouge? - Ja
Noppar du ögonbrynen? - Nej.
Uppsatt hår eller hängande? - Beror på
Plattar/lockar du håret varje dag? - Inte varje dag, men oftast plattar jag det.
Duschar du varje dag - Ja. Morgon och kväll.
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - Nej
Smörjer du in hela kroppen varje dag? - Nej, inte hela kroppen men mina ben och mage.
Målar du naglarna ? - Ibland


minnas är skönt ibland.

Först tyckte jag det var jobbigt att minnas, nu är det skönt. Jävligt skönt att minnas saker som har vart.
Igår natt, vid 03:00 ringde jag ett samtal och prata i typ 1h och 10min och vi prata om förut. Bara förut nästan. Det kändes skönt att göra det nu, när allt är bra liksom. Förut var det bara jobbigt när vi gjorde det för då var vi inte helt över saker och ting men nu! Haha, ja.. tittade igenom min data och hittade en massa historik på msn, med Alex, Mohammed, Mattis, Suraj, Adde, Redda och Patrik. Haha. Det var skit kul att läsa allt sjukt man har skrivit till varandra. På vissa historik var det kanske mindre roliga saker man hittade men ja, sånt är livet... och så är det HISTORIA. Aja, det var skit nice igår natt, kände äntligen att jag bara kunde sova utan någon alls oro i kroppen eller i huvudet. Också för att jag hade det så jävla kul igår på kvällen med alla vännerna! Kom hem rätt så sent och sen så laddade jag upp bilderna, mina åsnor.. Redda, Suraj och Patrik. Haha! Driiiiiiiiiiiver.
Haha, igår hitta jag en VISS historik haha, där jag är värsta social och typ ger mitt nummer direkt och du ditt också. Haha, vi båda ba: Shiiiiiiiiiiit, fett snabbt vi hade inte ens snackat i 10min sen vi ger varandra våra nummer. Haha! Riktigt TREVLIGA stunder iallafall.
Igår var de skönt att minnas saker och skratta åt det lite. Även om du fick mig och gråta en stund med ja, det var bara för det var så jävla rätt det du tänkte göra och det var så jävla hur ska jag säga? Gulligt. Men ja, vi ska träffas(närviärmednågrafler) och göra det sista. Haha. Vi ska sätta ett slut på allt, ett bra slut.
Idag ska jag städa, typ nu. Sen måste jag gå förbi min mormor och säga hejdå för jag åker imorgon, mitt i ingenstans så ja. Sen klockan halv sju kommer, Alex, Mohammed och Mattis hit för att vi ska äta lite middag och sådär mysigt. Sen måste jag väl bara packa, packa... det brukar jag gilla men jag orkar fan inte.
Juste! Åker tåg rätt så länge imorgon, ring klockan 10:00 typ för då lever nog min mobil.
0739905767. Call Me.
Minns du när du sa att, när du bruka prata med mig, brukar du trycka telefonen hårdare mot örat för det känns som man är närmare?- Ja. Gör du det nu?- Nej.

halv sover.

Sitter här och tänker.
Tankar som flyger runt i huvudet på mig.
Tänk, jag börjar gymnasiet nu i höst, aldrig mer kunskapsskolan. Det känns så otroligt overkligt att det inte är sant, det känns inte ens som sommarlov än.. Tänker att jag aldrig mer kommer gå i samma klass som alla igen. Nya vänner, nya upplevelser, nytt liv typ. Det är svårt att lämna saker bakom sig men ändå känns det skönt, så otroligt skönt att börja om på nytt och bara leva igen. Just nu sitter jag här med ipod hörlurarna i öronen och lyssnar på The Last Goodnight - This is the sound, det påminner mig lite om ja, förut. Minns då jag skulle med Camilo till Adde och vi åkte tbana tillsammans och jag bad dig lyssna på låten och senare på kvällen bad du mig logga in på msn, yes. Long Time Ago.
Och Anneli, ja.. ni alla har märkt att vi har blivit vänner, väldigt bra vänner igen. Det känns skönt att ha henne tillbaka i mitt liv igen, otroligt skönt. Det är verkligen som förut, puss hit och våra sjuka skämt och att vi misstolkar rätt så mycket. Ja, Anneli du har gjort mig hel, nästan. Du fyllde iallafall en del av mig när det börja bli såhär bra mellan oss. Och jag ger allt för att det ska vara så här mellan oss två. ALLT.
Ella då? Jo, henne har jag också börjar umgås jätte mycket med känns så onödigt att vara arg och ledsen på något som ändå är glömt. Och jag har saknat dig också!
Sen har vi R och S. Sista tiden har inte vart den bästa det vet jag, ni gjorde mitt liv till ett helvete och jag verkligen hatade er och ville inte ha något med er att göra. Men sen på grönan börja vi prata igen och jag insåg hur mycket jag har saknat er och hur mycket ni igentligen betyder för mig. Det är så jobbigt att tänka på hur det var för 1-2 månader sen så jag försöker att inte göra det. Ni anar inte hur glad jag är att allt är lungt nu.
Patrik då? Bitch! Haha, nej jag driiiiiver. Visst, vi har gått igenom otroligt mycket på OTROLIGT kort tid. 8 februari då vi träffades första gången på Isabelles födelsedag, då du kom med en latte till mig, HAHA! Sen blev vi tillsammans rätt så snabbt(=O) och ja... Jag är bara glad att vi är vänner nu och att vi kan umgås. Det känns som förut +dig. Haha, du var ju inte med i bilden förut, orre... så ja, det känns bra nu, som förut+dig, haha!
Sen har vi dom gamla vanliga, Alex, Adde, Mattis och Mohammed. Som jag inte behöver skriva om, för dom har jag inte haft drama med. Haha. Älskar dom så mycket <3<3<3<3
Har skrivit av mig lite.
Hejdå och Godnatt kanske!

Jag håller allt inom mig, det synns inte. men nu visar jag det för dig.


natt tråkigt


13 HAR DU:

Ett förhållande:
Nej
En bästa vän:  Jadå.
Haft ett seriöst förhållande: Ja.
Dejtat en av dina bästa kompisar: Ja.
Blivit kär vid första ögonkastet: Oja.
Fått ditt hjärta krossat: Ja..
Haft ett one night stand: Nej.
Skrikit åt en lärare: Haha, minns inte hur många gånger xD
Kysst någon och sedan ångrat dig: Nej
Ljugit för dina föräldrar om vart du är: Ja!
Några smycken som kostat över 1000 kr:  Yes.
Snusat: Nej
Rökt: Nej, äckligt.

10 DAGENS:

Klädsel:
Jeans, svart tröja.
Frisyr: utsläppt, halva dagen sen i toffs.
Låt: Chris Brown-Forever
Sjuka: ?
Drog: Vänner
Saknad: Morfar.
Köp: Ipod och mat.
Godis: Surt.
Attityd: Glad!
Tanke när du såg dig själv i spegeln första gången i morse: Måste platta mitt hår!

11 FÖRSTA:

Bästa kompis:
 Rebecca Ilehag.
Bil: Familjebil, är det en saab tror jag.
Kärlek: Chris
Husdjur:  Katt
Semester: Rumänien, 1993
Jobb: Har aldrig jobbat.
Köpta skiva: Ingen aning
Riktiga kärlek: Patrik
Piercing: Öronen
Konsert: Typ, inga.
Fylla: Haha!

10 SISTA:

Personen som sms:ade dig:
SaraA.
Personen som du kramade: Mohammed.
Peronen som ringde dig: Rocky.
Personen som du ringde: Redda.
Personen du sa 'jag älskar dig' till: Som jag SA det till var det nog Patrik...
Alkoholdrycken: Bacardi Breezer.
Bilfärd: Minns inte :/
Filmen du såg: Minns inte :/
Gången du grät: Idag, när jag svimmade
Måltiden: Snack Wrap.

9 SKULLE DU:

Våga hoppa fallskärm:
Ja.
Våga hoppa bungyjump: Ja.
Dejta någon med väldigt mycket tatueringar: Kanske.
Kalla dig själv lycklig: Ibland.
Hellre ta bilden än vara med på den: YEZ.
Kunna gråta över en kille: Ja.
Kunna gråta över en tjej: Ja.
Ljuga för någon: Ja, men skulle hellre vilja slippa.
Kunna springa 50mil: Verkligen inte!

8 VAD:

Gör du just nu:
Lyssnar på min efterlängtade IPOD!
Ska du göra imorgon: Packa, gå till mormor, städa och sen middag med några vänner.
Säger du till dig själv när allt känns svårt: Säger inget, håller det bara innom mig.
Har du med dig in på bion: Köper popcorn och läsk
Är det för färg på dina byxor: Just nu är dom mörk blåa.
Är det för väder hos dig just nu: Natt och kallt.
Är det första du lägger märke till hos det motsatta könet: Ögonen och stil
Skulle du göra om du vann på lotto: Åka så långt som möjligt härifrån.

6 SAKER DU HAR PÅ DIG:

1.
Linne
2. Jeans
3. Bh
4. Trosor
5. Strumpor
6. Tjocktröja


6 BLANDAT:

Är du blyg inför det motsatta könet:
Nej, är rätt så social
Hur gammal blir du nästa födelsedag: 16
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan: Ja.
Använder du huvtröjor: Ja
Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar: Ja, tatuering på insidan av handleden(ett svart hjärta) och piercing i naveln.
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta: Både och! Men mer med motsatta.

5 VAL:

Solnedgång eller soluppgång:
Solnedgång, så jävla fint och mysigt!
Sommar eller vinter: Sommar!
Vilken ålder har varit bäst hittills: 15.
Sova på sida, mage eller rygg: Sida
Kramar eller kyssar: Kramar med vänner och Kyssar med Pojkv.


åker om två dagar

Hej
Jaha, åker om två dagar, mitt i ingenstans med Mattis och hela hennes potatissläkt. Kommer säkert bli hur mysigt som helst och jag kommer bli uppäten av alla mygg. Igår umgicks jag med väldigt många och det var skit kul, verkligen. Senare på kvällen var det skit mysigt haha, vi satt bara och drev med varandra och det kändes som förut, typ HT-07. Kändes som då, +patrik dåra men ja. Det var verkligen kul, tyckte jag iaf. Idag ska jag träffa min biologiska(orkarinteförklara) pappa och min lillebror David.. saknar honom faktist, min lilla sötnos. Han liknar faktist mig lite, med hårfärg och sådär, skit konstigt men ja. Vi ska nog ut och äta lite och ha det trevligt, prata också. Vi kommer nog prata en del om namn, namn till nya bebisen som kommer om tpy 7 månader kanske. Vet inte riktigt när den kommer men det får jag nog reda på nu när vi ses. Hoppas det blir en tjej, då har jag två små bröder och en syster. Två killar, två tjejer. Jag skulle bli hur glad som helst om det blir en tjej, visst om det blir kille men det skulle vara lite roligare med en liten syster. Så ja, ska nog börja packa lite idag... Juste! Vi kommer hem den 29, då det är EM-FINAL. Ska säga er alla att jag är irriterad som min pappa just nu, att vi missar matchen. Så jävla skitigt att det inte går! Pappa som ÄLSKAR fotboll är tvungen att komma att hämta mig från centralen och kanske missar matchen, Gud vad han kommer bli arg om han missar något mål. Fan vad SUGIGT. Som pappa sa- lite dåligt planerat. Det håller jag lite med om, men ja. Sen efter att jag har vart i stan ska jag träffa dom jag var med igår också och vi ska umgås.. sista gången innan resan jag träffar vissa, typ Anneli kommer jag inte se mer.. Suraj, Redda, Patrik och typ Adde, men vi ses när BÄSTA Sara kommer hem igen ju! Haha!
Just nu sitter jag här och chattar med faster som kommer den 20juli... Saknar henne galet mycket och jag ser verkligen fram emot att hon kommer, hon ska stanna i två veckor tror jag, så dom två veckorna ska jag vara mycket med henne och hennes man, Dan. Btw, min faster heter Florentina, kallas Floaro. Haha, rumänska namn alltså. Väntar på att han ska ringa så jag kan träffa honom och David i stan någongång och bara få det gjort. Vill vara ute sen med alla andra. Aja, har skrivit lite nu. Och ja, åker om 2dagar och jag kommer inte ha mobil eller internet där borta så ja. Ha det bra, Ciao!

morgon tråkigt

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV
1. Är du singel? Yes.
2. Är du lycklig?
 Jag är glad.  
3. Är du uttråkad?
Just nu, ja.
4. Är du ledsen?
Det är man väl alltid, lite.
5. Är du italienare?
Faktist ja, min morfar var halv italienare.
6. Är du cooling? Såklart att jag är
7. Är du från irland? Nej
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta?
Yes.

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Det gjorde jag inte förr, men en person ändra på det. Så ja.
2. Har du någon gång blivit sårad?
Oja.
3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt?
Såklart.
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom? Ja
5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna?
Det håller jag nog för mig själv =)
6. Har du haft en hemlig beundrare? Vet inte
7. Är du kär? Tyvärr, är jag det.
8. Vill du gifta dig när du blir stor? Såklart man har tänkt det men man vet aldrig.

10 TVÅ ALTERNATIV
2. Hår eller ögon?
På killar är både och viktigt! Men ögon mest.
3. Katter eller hundar? Hund.
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar? Få bästa vänner, men jag har både och.
5. Tv eller internet? Internet såklart!
6. Coca-Cola eller Pepsi? Coca-Cola.
7. Utekväll eller romantisk hemmakväll? Med vännerna en utekväll och med killen romantisk hemmakväll.
8. Pengar eller lycka? Lycka, men i vissa tillfällen är lycka pengar.
9. Dag eller natt?
Natt.
10. Msn eller mobil? Mobil, Sms juu!


TIO "HAR DU NÅNSIN..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån?
Nej
2. Brutit ett ben? Tror inte det.
3. Gjort nåt du ångrar? Oja.
4. Hoppat Bungee Jump? Nej, men åkt fallskärm över havet!
5. Ljugit för någon du tycker om? Ja.
6. Ätit en hel tårta? Aldrig
7. Gjort bort dig offentligt? Ja, det har jag,
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? PASS
9. Gråtit när ett husdjur dog? Typ
10. Velat försvinna? Oja.

SENASTE
1. Telefonsamtalet du gjorde?
Ringde mamma.
2. Telefonsamtalet du fick?
Dolt nummer, alltså Mohammed.
3. Personen du var med?
Jag var med, Ella, Anneli, Mohammed, Angelina, Niklas, Rocky och Dani.
4. Roligaste grejen som hänt? Oj, finns mycket.
5. Personen du smsade med? Anneli, om att hon tittar på kattungen dom ska köpa.
7. Du skrev till på myspace? Har inte myspace
8. Du kommenterade? Jag kommenterar hela tiden xD
9. Du tillbringade natten med? Anneli xD HAHA. Låter fel, men när hon sov över xD
10. Du kramade? Pappa, nyss. När han sa att Faster skulle komma den 20Juli!!!

livet är bra

Hej!
Igår var jag och såg Håkan med Mattis.. Rätt så kul, även om jag inte ville åka dit var det mysigt. Sen åkte vi till masmo för att äta på Max, men det var stängt och då åt vi pizza, vi var med Angelina och Niklas och jag var helt flumm. Alltså jag vet inte vad det var med mig jag var helt borta xD
Idag vaknade jag klockan 13:00, det är ju sommarlov!! Ja, hade kramp i hela magen så jag hade ingen lust att göra något, hade så ont. La mig i sängen och sov istället. Vaknade vid 15:00 igen och då bestämde jag mig för att jag skulle göra något, så jag skulle med Dani och Mohammed till Kungsan för att titta på matchen, Sverige-Spanien. Vi skulle träffa Natalia och Sofia det gjorde vi och vi åkte in tillsammans. Väl i stan var vi hungriga och gick till donken för att äta. Vi åt och sen börja vi gå mot Kungsan, väl där var det fullt med människor och ingen plats att stå, helt sjukt! Det slutade med att vi inte såg matchen för ingen orkade, eller jo jag vet att de blev 1-1. Blatten gjorde mååååååål, yeeei! Heja Zlatan!! Vi träffade Rocky och Insaf också så vi var med dom också. Sen gick vi till plattan där dom visade matchen iallafall första halvlek och sen träffade jag Mona, Hind, Fanny och några till, Hind blev kär i min kamera och fotta lite här och där. Sen gick dom. Vi bestämde oss för att åka till Hallunda och äta lite på donken eftersom det var fullt med människor inne i stan. Det var skit rolig resa dit, haha! Insaf och Mohammed krigade alltså! Haha, så jävla roligt! Sen träffade vi Niklas och Angelina. Det var skit kul. Vi träffade också Insafs kompis, Amina. Så ja, vi var rätt så många. Sen gick vi och träffade Christina, lilla.. och Danne, det var skit kul att träffa dom. Sen åkte vi vidare till Anneli, till hennes pappa i Vårberg. På tbanan påväg dit så prata vi med dom från typ lugna gatan eller något, dom var verkligen skit snälla och trevliga.. roliga också. Sen gick vi av och gick till Anneli, det var skit mysigt och kul där, vi garvade som fan. Speciellt åt Rocky, haha! Han är så söt och rolig den där Rocky, haha! Ja, det var skit nice hos Anneli och skitskönt ställe att hänga på, det måste vi göra om igen!! Ja, hur som helst Dagen var SKIT ROLIG! Tack alla!
Känns så bra nu, livet. Vänner och allt.
Kan passa på att säga att jag ska få ett till syskon, eller halv. Skit kul det också! Fan vad jag ser fram emot det! Har Daniel och lilla David, mina små sötnosar! Och nu ska jag få ett till, skit kul! Storasyster Sara is here alltså, fan vad kul det ska bli!!
Aja, hoppas er dag har vart lika kul och bra som min! Tack igen till alla <3<3<3<3


anneli j. karlsson

Detta inlägg hade jag tänkt att skriva lite, kanske bara få ner alla mina känslor om just det här någonstans så att alla ser. Och det blir här.
Du och jag. Eller igentligen var det Du, Mattis och jag. Förut. Länge sen. Då jag såg dig som min syster. Då vi gjorde allt och berätta allt till varandra. Vi var så nära, jag lovar dig jag trodde inte det kunde bli bättre. Men vår vänskap tog slut. För någon dum anledning och vi sluta prata, helt och hållet. Jag vet inte vad som hände men vi gled ifrån varandra. Som vanligt tog jag det med ett leende, men jag saknade dig som bara den. Och så slutade vi helt, vi sa inte ens hej till varandra. Gud vet, varför allt det här hände? Känns rätt så onödigt nu när jag tänker efter vi har bara slösat ett år på att vara arga på ingenting. Eller det kanske var bäst, vi lärde oss nog en del av det här. Men ja, vi börja prata igen efter ja, du blev tillsammans med honom... vårt första samtal i trappuppgången kanske inte var de bästa, men jag sa det jag ville säga och du såg rätt så nere ut men somsagt det var en liten chok. Ja, sen efter det har vi pratat och pratat. Det känns så bra som det är nu mellan dig och mig. Och du ska veta att jag vill inte lämna dig, så som det var förr. Verkligen inte, folk säger att det är lite konstigt att vi är vänner, att just VI är vänner. Låt dom tycka det, så länge VI tycker det är lungt, är det lungt. Och Anneli jag har inte glömt dig eller slutat älska dig.. Det har alltid funnits en plats för dig i mitt hjärta och ingen skulle kunna ta just den platsen. Tro mig, du gör mig glad.. hur svårt det kanske är att tro på är det sant. Vi har trots allt en historia. Sagor har ju en bra början, lite sämre i mitten men ett lyckligt slut, kanske är det här slutet på just vår saga? På all vårt drama. 
(förlåt att jag glömmde dig vid bilderna, jag kommer sakna dig också ju!)  


skriver av mig lite

Inatt fick jag så ont i magen, kanske är det för allt som händer. Jag vet inte vad som händer om jag tänker efter. Det är så mycket. Jag fejkar så mycket kanske därför. Nu är det sommarlov och jag ska vara glad och glömma. Visst, en del av mig vill det men den andra delen av mig vill inte, vägrar glömma. Jag sa att jag var rädd att komma människor nära, att jag var rädd.. när du lämnade mig blev det bara värre. Nu är det svårare att låta folk komma in i mitt liv, bli en del av mig. Men tack vare dig är det även lättare att fejka, fejka ett leende... När jag tänker på hur det ska bli nu, vet jag inte. Vissa saker är jag så glad över men andra saker mindre glad över. Sitter här och tänker, tänker på förut. Typ LÄÄÄNGE sen, alltså ja. Jag känner mig konstigt nog tom och ensam. Jag vet att jag inte är det. Men det känns så, just nu. Jag fattar inte att jag har gått ut nian också. Visst, jag ska inte tappa kontakten med vännerna i Ksab men det kommer inte bli samma sak, aldrig igen. Det känns lite trist att tänka att vi inte ska gå i samma klass och ha samma relation med varandra. Jag önskar att all min oro går bort, försvinner. Jag orkar inte med den. Oron över framtiden, över mina känslor, vänner och massa annat. Jag bygger min mur, men varje gång Du säger något som får mig att minnas eller helt enkelt UNDERBART, river det muren lite. Den lilla biten som jag kämpat att bygga upp. Men när du väl pratar om saker vill jag att du fortsätter, det är som du inte vill att jag ska gå vidare eller så tänker jag kanske. Eller nej tänker inte, känns så. Du får göra vad du vill, jag också... såklart vad vi än gör kommer det alltid, Alltid finns vissa känslor mellan oss. Hur som helst! Ikväll ska jag på Håkan kanske träffar Mandis också.. det ska bli kul. Aja.. skrev av mig lite. Btw, har fortfarande ont i magen, tack din jävel!


chris brown - is this love?

DAGENS LÅT!
17 tight jeans and she bout it
White beater T, pretty teeth, yeah she got ‘em
Her body commands your attention (she keeps it so gutta man)
Can I take u out, I'll pay for it
Girl I got enough, so enjoy it
I'm hoping that your momma don't mind
Cause girl I gotta make you mine (yeah)
(Ohhh) Girl give me a chance I'm a take it
(Ohhh) Yeah I know I'm young but I'll take it
I just gotta know (yeah)


Is this love
Because I gotta know, is this real
Girl I gotta know, is it you taking over my heart
If its love, then all my girls and them I gotta give them up
My playing days is over I gotta hang it up
I gotta know, I gotta know, yeah, is this love


If she gotta man I don't care because I need her
I gotta girl but if she want I'm a leave her
She can be the girl that I'm putting on (she keep it so gutta man)
I'm a b the nigga that'll change her
Make that other dude like a stranger
I just gotta know (tell me)


Is this love
Because I gotta know, is this real
Girl I gotta know, is it you taking over my heart
If its love, then all my girls and them I gotta give them up
My playing days is over I gotta hang it up
I gotta know, I gotta know, yeah, is this love


I ain't been doing much sleeping
Just daydreaming
Cause she's all up in my head
And I can't take it
I ain't never, ever felt like this
I gotta know, I gotta know
Is this how love really is


Is this love
Because I gotta know, is this real
Girl I gotta know, is it you taking over my heart
If its love, then all my girls and them I gotta give them up
My playing days is over I gotta hang it up
I gotta know, I gotta know, yeah, is this love

människor som jag kommer att sakna


nu har jag gått ut kunskapsskolan, sommar here i come!

Jo, har inte skrivit på ett tag nu..
Tänker bara berätta att jag har gått ut nian nu, hur det känns? Det är blandade känslor ska jag säga er. Känns så otroligt skönt att slippa skolan och sådär och slippa all skit i kunskapsskolan men ändå så jävla tråkigt att lämna allt, vissa lärare och elever. Jag trodde jag skulle gråta så mycket, men det gjorde jag inte. Jag grät inne i aulan när Vladdi sjöng, för han har verkligen hjälpt mig med allt och Gud vad jag tackar honom för det! Och han är bara bäst, Kunskapsskolan vet inte vad dom släpper taget om, eftersom han inte ska jobba kvar i Ksab så ja.. jag önskar han all lycka i framtiden men såklart jag hoppas att han jobbar kvar! Vår skola är ju självklart speciell och vi gör konstiga saker.. vi har inte direkt dom "traditionella" skolavslutningarna direkt utan vi kör vårt eget race och iår spelade vi GH på scen.. jag tror ingen skola i hela Sverige har gjort det på SKOLAVSLUTNINGEN! Haha, hur som helst så blev det bra. INGELA kom också, vår lilla söta Ingela! När jag såg henne börja tårarna rinna lite, betydde så mycket att hon kom just på vår avslutning! Ja, sen efter det gick vi till våra klassrum där Stefan pratade en del om oss, han sa saker om varenda en och sådär, det var trevligt. Sen efter det gick vi ut och sa hejdå och fikade lite. Gav blommor till vissa lärare. Och när jag sa hejdå till Vladdi börja jag gråta, han sa till mig... Sara det är inte sista gången du ser mig, jag lovar dig. Han pratar ju spanska med mig så ja, sen tackade jag honom för att han hjälpte mig med allt, han reste mig upp när jag inte orkade med mer matte det var han som lyfte upp mig, jag är en person som inte gillar nya människor.. Kommer ihåg vad jag sa när han började.. vad jag sa till Stefan när han sa att vi skulle få en ny lärare, jag sa: Gud, ni fick jag ännu mer ont i magen. För jag har svårt att lära känna nya människor.. Men allt gick bra. Så ja, tog massa bilder TRUST ME, dom kommer komma upp på bilddagboken!
Efter allt kom Anneli och Ella till mig, Ella och jag somnade och Anneli fotta lite och hade rätt så tråkigt. Sen gick Anneli och Ella hem och jag börja fixa mig lite till kvällen för vi skulle grilla lite och dricka lite.. eller inte jag.. men dom andra.
Halv fem kom folk hit och vi gick tillsammans ner till sätrabadet.. vi som gick tillsammans var, Anneli, Ella, Angelina, Mattis, Freja.. Sen kom Anna, Isabelle, Redda, Camilo, Adde, Patrik, Mychelle, Carro, Betty, Mohammed, Alex och Dani. Vissa drack och hade det trevligt. Dom som inte drack var typ Camilo, Adde, Redda, Mohammed, Dani, Anneli och jag. Vi smakade kanske lite men vi DRACK inget sådär. Sen blev det regn och vi satt under taket. Allt slutade i Kaos, men det vill jag inte ta upp här. Sen efter det så gick vi lite, folk blev lite oroliga.. drickan som var kvar hällde VISSA ut.. Men ja, sen stack vi till kulan och där tog vi hand om Freja som frös som bara den så vi försökte värma upp henne. Sen gick Anna, Isabelle, Mattis och Freja till Anna. Medans Anneli, Patrik, Camilo, Ella och jag stannade vi skulle vänta på Mychelle som aldrig kom. Haha, vi hade väl kul.. Patrik prata i telefon medans han bar mig och vägra släppa ner mig för han Låvade. Haha! Aja! Sen gick Ella, Anneli och jag vidare till Anna där vi bara satt och värmde oss typ.
Anneli skulle sova hos mig och det gjorde hon och vi gick hem till mig tittade på bilder och asgarvade åt nästan ALLA!  VI åt också, tittade på tv. Sen somnade jag. Vaknade vid elva och Anneli var redan vaken sen länge. Vi bara låg och degade oss hela dagen, skickade lite musik från hennes mobil till mig och ladda upp bilder på bilddagboken det har jag gjort nu sen klockan tre!! Det tar sån jävla lång tid! Men ja.. det får man väl bjuda på kanske xD
Anneli och jag gick ner till centrum för att äta oss lite feta och glada och det gjorde vi sen köpte vi kladdkaka och åt för fullt när vi kom hem. Haha! Hon gick precis och mamma kom precis hem.
Känns inte alls som sommarlov! Men ja, imorgon ska jag på Håkan Hellström!!!! Med Mattis Pattis! Yeah!! Gud, vad kul det blir! Det är på gröna lund för dom som inte visste!
Förlåt, skrev mycket nu, förlåt!
Aja, tack för en underbar kväll igår även om det blev KAOS!
2004-2008. Kära Nior Jag Älskar Er Och Aldrig Kommer Jag Att Glömma Er! Vissa Åttor Och Sjuor Som Jag Kommer Att Sakna Enormt Mycket Också! Ni Vet Vilka Ni Är!

mitt humör går upp och ner

Hejhej..

Igår mådde jag inte bra, satt och grät medans jag chatta med Freja.. men tjejen fick mig att må bättre och Camilo också! Tack båda två!
Hur som helst,
var i skolan idag där jag fick veta mina betyg, är så jävla nöjd.. ni anar inte! Alltså åh.. det är så jävla bra nu! Nu slipper man plugga också... Vissa nior uppträdde idag, skit duktiga! Satt och fottade och typ skrek som fan, det var kul. Köpte även skor till avslutnigen. Ringde min kusin angående dricka, haha.. men hon är kvar i Paris ska försöka fixa någon annanstans typ Isabelles syster eller något vi får se hur det blir.. för på onsdag ska vi nior till sätrabadet och ha det mysigt! Aja, sen hade vi samling och typ pratade om vad vi skulle göra på eftermiddagen vi bestämde oss för att sitta och äta glass och typ leka lite men till sist gick vi till utsikten med alla och åt glass och hade det skit mysigt. Vi pratade mycket med Stefan om lite allt möjligt. Tog finfina kort som dyker upp på bilddagboken någon gång. Och sen så gick Freja, Mattis och jag till mig för att lämna lite saker och sen gick vi till skolan där dom typ skulle skriva något till SödraSidan.. blev inte mycket skrivande utan jag bråkade med Freja, HAHA! Eller vi slogs xD Haha, det var väl Kul?! Sen gick jag hem och påväg hem träffade jag Chris och han gick med mig ända hem.. så snällt, tack! Och nu sitter jag här och tittar på The Hills, något som jag ÄLSKAR. Jag fick världens lust att se laguna beach!! Usch, det är så jävla bra! Och killarna är så snygga så det är inte direkt så fel att titta på heller.. ska leta lite på nätet och dränka mig i Laguna nu.. och ladda upp bilder på bilddagboken. LIVET ÄR VÄL OKEJ JUST NU... visst, inte helt men det är bra liksom.
Vill passa på att säga att imorgon är det min sista dag i KSAB, alltså med ALLA.. sen är det skolavslutning och sen slutar vi.. för evigt i kunskapsskolan. Förfan ni anar inte hur trist det känns att lämna alla! Så alla vet, jag kommer att gråta..som fan! Aja, CIAO ska titta på LB NUUUU!!

Horoskop för måndagen

Väduren 21/3-20/4

Måndagen blir underhållande men allra mest handlar det nog ändå om ditt yrke och om dina framtidsval.

Oxen 21/4-21/5

En bra dag för avkoppling. Unna dig att vara lite lat, stressar du så tappar du humöret för minsta lilla.

Tvillingarna 22/5-21/6

Bra dag för sport, rätt bra dag för nöjen. Se upp med andras bekymmer, du trasslar lätt in dig i dem.

Kräftan 22/6-22/7

Du trivs bäst tillsammans med riktigt nära vänner eller barndomskamrater. Gemenskap är viktigt nu.

Lejonet 23/7-23/8

Måndagen blir både trevlig och lönsam. Du gör en affär som du verkligen trivs med. Roligt har du också.

Jungfrun 24/8-23/9

Månen ger dig en speciell måndag. Unna dig att njuta lite extra av tillvaron, det inspirerar och ger energi.

Vågen 24/9-23/10

Du blandar nöjen med allvar, glada skratt med djupa tankar. Måndagen blir givande på många olika plan.

Skorpionen 24/10-22/11

Lite kultur eller en intellektuell utmaning kan ge dig en givande och dessutom riktigt lärorik måndag.

Skytten 23/11-21/12

Du är kreativ, något som leder till oväntat beröm men som också kan ge dig en del bekymmer. Blandad dag.

Stenbocken 22/12-20/1

Måndagen blir ganska skön, men det är viktigt för dig att du får gå dina egna vägar. Annars blir du dyster.

Vattumannen 21/1-18/2

Det händer många roliga saker men du är ganska frånvarande. Tankarna cirklar kring olika framtidsplaner.

Fiskarna 19/2-20/3

Du satsar på en originell lösning och vissa gillar den inte alls. Själv är du sannolikt mycket nöjd ändå.


ta allt med ett leende.

 Dagen har vart okej, umgicks med Mohammed, Alex, Mattis och Dani. Vi tittade på fotboll där Polen förlorade med 2-0 mot Tyskland. Det är var jag har gjort idag.

Var inte på världens bästa humör idag. Efter ett sms som jag skickade igår. Jag ångrar att jag skickade det, för det stämmer inte. Inget jag sa i det smset stämmer. Jag önskar att det stämde, tro mig det gör jag men tyvärr gör det inte de. Och jag fattar inte att jag känner samma sak, det var liksom ett bra tag sen. Men hur som helst, jag ångrar att jag skickade det. Och varför småsakerna i mitt liv ska göra så stora hugg i hjärtat, jag vet en sak och det är att jag inte orkar. Att se dig tar på krafterna även om det inte är sådär jätte ofta.. jag orkar inte mer. Jag önskar dig all lycka i livet men jag vill vara den som håller din hand när du går på gatan, jag vill vara den du kysser mjukt på läpparna och jag vill vara den du älskar. De saker jag sa till dig vill jag nu ta tillbaka, jag önskar jag aldrig träffade dig och att du aldrig sa de saker du sa till mig. Jag skulle må så bra då. Men nu har allt hänt, det låter lite som jag ångrar allt... jag tror jag gör de lite. Jag hade svårt att låta människor komma nära mig, det sa jag men ändå föll jag för allt du sa och gjorde. Du visste att jag hade otroligt starka känslor för dig och att jag skulle ge upp allt för just dig, men jag vet inte du gav det ingen chans. Jag vill bara säga en sak dock, och det är tack till Camilo som gör mig glad och som får stå ut med mitt tjat, men jag står ut med ditt också(a)- haha. Tack VÄRLDENS BÄSTA <3 Hur som helst, ångrar jag att jag skickade just det smset.
Det är en sak jag är van vid och det är att ta allt med ett leende, och det är sanningen jag är van vid det, ibland när jag hör saker om just dig vill jag bara bryta ihop och gråta, men det gör jag aldrig för jag vill inte att någon ska se den sidan av mig utan det gör jag när jag är ensam. Livet är Great, Liver Rockar, Liver Äger, Livet är Bäst. Jag säger bara: BULLSHIT.. livet är igentligen aldrig bäst, ok eller något. Det finns alltid problem, någonstans... Familj, Kärlek, Vänner... ALLTID.
Känns att jag har skrivit av mig lite!
Säger även tack till Freja som jag chattar med just nu.


fest är alltid kul.

Hejhej!

Igår firade vi då Ella, men innan det träffade jag Mattis i centrum för hon skulle köpa något till EllaBella och det gjorde vi. Sen gick vi runt lite, vi pratade massor och sen gick vi till mig, väl hemma hos mig började hon fixa presenten och jag hade svårt att hitta kläder, kunde inte bestämma mig vad jag skulle ha på mig.. men ja, hade skiiiit tråkigt så jag kasta ut Mattis saker xD haha! Sen låste jag ut henne också! Förfan vad kul, tyckte jag.. sorry Mattis xD!!
Aja, sen börja vi röra på oss mot centrum för att träffa Mohammed, Alex och min bror. Vi åkte en liten bit med dom sen orkade vi inte lyssna på deras äckliga snack så vi sa att vi skulle av i vårberg och träffa Freja, men igentligen gick vi bara till andra vagnen, haha! Aja.. det visade sig att dom också gick av i vårberg och stannade där, haha! Så när vi var hos Ella var dom påväg till Ella, haha! Aja, slapp höra iallafall!
Väl hos Ella, fixade Anneli hennes hår och det var massa folk, dricka och mat! Och självklart musik! Vi dansade och roade oss, drickan tog slut rätt så snabbt så ja.. men hur som helst det blev lite kaos men det var kul som fan! Ja, sen fick jag veta att Portugal van mot Turkiet och det gjorde mig ännu gladare! Sen skulle vi hem och påväg hem i masmo centrum träffade vi Sheriffen från Alby xD, Han var rolig som fan och trevlig... haha.. vi tog gruppbild med honom också. Haha! Aja.. laddar upp bilder på bilddagboken just nu det kommer ta hundra år att ladda upp alla men den smällen får man väl ta xD Aja, haha vet inte vad jag ska göra idag får hitta på något när alla bilder ligger ute på bilddagboken.. vad, får vi se sen! Aja, ha det nice CIAO!

OJUSTE, TACK ELLA FÖR EN UNDERBAR KVÄLL! :*

mattis och alex är söta!


fira ellish idag <3

Hejhej!

Igår, åkte jag med familjen och grilla i sätrabadet, sen kom lite nära och kära och vi hade det trevligt. Satt även lite i solen och stekte lite.. ska inte klaga det var skönt som fan! Mådde inte så bra på efter vi hade ätit, hade ont i huvudet och hela skiten så jag gick hem. Det var skönt att gå i skogen, själv i det fina vädret. Gick rätt så snabbt också, hann tänka på en del saker och det var skönt.. att bara vara ensam lite. Kom hem, satt lite på balkongen med datan och lyssnade på musik, laddade även upp ALLA bilder från balen! Så duktig är jag! Alla var så jävla fina och så var bilderna så fina! Haha, ja.. satt hemma igår. Pratade även mycket med Anneli om imorgon och sådär, haha.. vi pratade rätt så mycket om present och lite annat. Aja.
Idag ska vi då hem till Ella! För att fira hennne! Yez, ska säga vilka som kommer som jag känner
Mattis
Freja
Anneli
Dani
Mohammed
Alex
Tinka
Betty
Mychelle
Amina
Melissa
Patrik
och sen kommer massa andra, Ellas kompisar. Angelina kanske kommer också, kommer var hur mysigt och kul som helst! Och självklart kommer min kamera med! Anneli ska låna den lite också och fotta lite här och där.. Känner på mig att det kommer bli en lyckad kväll! Får inte glömma singstar skivorna så ska vi sjunga lite hit och dit. Freja kommer lite senare eftersom hon ska till sin lilla griiiis, idag och vill hem efter det och fixa sig lite smått.. sen går Mattis och jag och möter henne.. Yez, så ja.. det är mina planer för idag eller innan det ska jag möta Mattis i centrum och hon ska köpa något till EllaBella! Så ja, sen ska jag hem och fixa mig lite och lite sånt. Hoppas er dag blir skitskönt men toppen väder! CIAO!


jag är här igen..

Ville bara säga, vi slutar på Onsdag.. jag går ut grundskolan. Visst det är skönt, ni anar inte. Men gud vad sorligt det kommer bli, lämna kunskapsskolan for real. Gud, jag vet att jag kommer gråta som fan, jag vet det! Jag behöver inte ens säga att jag inte kommer det när jag är helt 100 på att jag kommer göra det! Aldrig mer alla vi, Aldrig ska vi gå i samma klass igen. Gud vad jag kommer sakna vissa personer, visst man träffar dom under lovet men vafan, inte på samma sätt. Jag kommer gråta som en bebis, så var beredda på det.
Ni ska veta att det känns otoligt tungt att lämna årskurs nio och allt. Det kommer göra ont, att säga hejdå. Sen är det vår sista gång vi går ut genom ksab dörrarna, med ett leende på läpparna kanske men en otroligt sorg. Jag kommer sakna Kaos skolan ändå. Puss på ALLA KSABBARN!


en kväll jag aldrig kommer att glömma!

Igår var den bästa kvällen med årskurs nio, någonsin ska jag säga er alla.
Jag började fixa mig och sådär vid tre och mormor kom hit för att ge mig lite smycken. Mamma hade åkt till lokalen för att öppna till Pontus och alla. Så ja, sen kom hon tillbaka. Satte på mig klänningen vid klockan sex och satte på mig mina skor. Sen satt jag på balkongen med mormor, mamma och pappa. Sen såg jag någon i trappen, jag såg sen att det var Alex, alltså fan vad snygg han var! Jag typ grät för sådär kommer JAG nog ALDRIG mer se Alex, i kostym, håret, skorna och allt! Så söööt. Aja, sen så kom Mohammed, han såg också hur snygg som helst ut i sin kostym och allt. Ni vet inte hur glad jag var. Kunde inte sluta le. Ja, sen så tog vi lite kort och dom blev meeega fina! Sen börja vi röra på oss mot bredäng för att hämta Mattis, väl där ser jag först att hon tar kort med sin lillebror, haha.. sen hoppar hon in i bilen.. hon såg så himmla söööt ut, min Mattis <3
Sen åkte vi en bit och så kom vi fram till GS och väl vid lokalen tog vi massa kort utanför.. vi fyra, Alex, Mattis, Mohammed och jag <3 Ja, sen gick vi upp, allt såg så jävla bra ut ska jag säga er som fixade! SKIT FINT!! Ja, sen kom vi in, lite mingel hit och dit, såklart tog vi massa kort tillsammans. Jag älskar tjejerna WTF! Ja, vi satt där en stund och sen skulle vi sätta oss vid bordet och börja äta. Det blev Buffe som vi hade beställt, maten var hur god som helst! Åh, blev lite hungrig nu när jag tänkte på det. Sen gick vi ut lite till Melissa och Betty.. Sen gick vi in igen och väl inne skulle det bli prisutdelning.
Årest Skolkare blev då Valle.. haha, alla var väl berdda på det.
Årets Bitch blev då JAG- hahaha! Det visste väl ändå alla?
Årets Clown blev SJÄLVKLART, Alex! Haha, <3
Årets Smörare blev Karim, haha!
Årets pluggis, gissa vem som blev det? Jo, HAPPY.. Alla skrek det, alla ba HAPPY ÅRETS PLUGGIS! <3
Sen hade vi en speciell grej där bara eleverna fick rösta och det var Årets lärare och Pontus var den värdiga vinnaren säger jag er ALLA, Pontus som hjälper oss med allt, med balen, skolan.. Pontus är utan tvekan Årets lärare!
Aja, sen så fick alla tröjor som alla skulle skriva på, haha.. på min är det bästa det Richard skrev! "VÄRLDENS SNÄLLASTE BÄSTA SMS-BITCH!" Haha, tack Richooo<3<3
Ja, sen satte vi oss för efterrätter, Buffe där med.. massa gott! Jätte bra bakat till alla som bakade! Under efterrätten höll Ingela tal och jag ska vara ärlig, jag grät. Jag grät som FAN, tårarna bara rann för GUD VAD JAG SAKNAR HENNE! Alltså gud, jag bara grät det gick inte och sluta, men Ingela är så söt och håller tal om oss nior som hon hade. SÅ SÖT HON ÄR, VÅR LILLA INGELA. Ja, sen höll Alex tal.. och ja.. det blev bra! =D Sen var det Kvällens Kung och Drottning där Alex och Moni vann, dom började dansa vals så söta! Jag satt i soffan för ja, jag hade skiiit ont i fötterna alltså guuud.. ni anar inte hur ont jag hade. Mattis hade också ont men hon dansade med Alex, så söta dom är! Jaja, sen började lärana komma igång och dansa lite här och där, sen höll Lena tal och hon var verkligen impad att vi kunde göra det här så jävla bra! Haha, ja... jag lovar er alla att lärarna hade inte förväntat sig det här, den lokalen som JAG FIXADE(!) så dom tänkte säkert det är en håla i GS, men nejnej! Det var en FIN lokal med stora fönster, och SKIT MYSIGT! Ja, sen skulle alla lärare på efterfest någonstans vet inte vart, men ja.. så kvar blev eleverna och Pontus, som hjälpte oss att städa och allt tack Pontan!! Ja, vi dansade.. vi som var kvar och det var, Anna, Isabelle, Monica, Richard, Karim, Christian, Mattis, Mohammed, Alex och jag.. och alla som severade alltså Lukas, Emma och Emma K. Haha, det var sjukt kul! Aja, sen så kom mamma och pappa vi städa lite till, la fram alla möbler och sånt och sen så tog vi lite kort innan vi skulle gå alltså Mohammed, Alex, Mattis och jag. Finfina blev dom iallafall, aja.. vi skjutsade hem alla. Och sen så åkte vi hem.

Just nu har jag jätte ont i fötterna och kan inte gå! Är sjuk också. Vi ska typ grilla idag men Family och lite sådär! Massa mat, är så hungrig ni anar inte xD Aja, nu blev det lång inlägg och grattis till er som ORKADE läsa allt det här.
JAG VILL BARA SÄGA TACK ALLA NIOR FÖR EN UNDERBAR KVÄLL, ALDRIG KOMMER JAG GLÖMMA ER <3


the last goodnight - pictures of you

Jag har valt den här rubriken för att det är den låten jag lyssnar på just nu och den är så jävla underbar! Jag älskar the last goodnight dereas låtar är fan bäst.
Aja, idag vaknade jag rätt så tidigt för att Dani, Mamma och jag skulle ner till centrum och köpa lite saker, köpte lite underkläder och present till Ella, eftersom vi är bjudna hos henne på lördag.. säger inte vad jag har köpt för vem vet hon kanske läser? Haha, aja.. Dani köpte lite kläder han med, vi tittade runt lite extra efter typ skor och sånt, mamma sa att vi skulle prata med pappa om skor och tro mig det ska jag!  Jaja, sen så handlade vi present till Minna, Rebiiks syster som tar studenten idag och Dani var bjuden, grattis till de kan jag väl också säga Minna! GRATTISH! Hihi, hur som helst idag är det BAL. Vad ska man säga, det har vart lite stress men det fixar sig som vanligt till slut. Är lite nervös över hur alla kommer se ut och sådär men inte sådär jätte mycket, klockan är halv fyra JUST NU och jag ska snart börja fixa mig. Vi har morbrors stora bil och klockan kvart över sex kommer Mohammed och Alex hit och sen ska vi hämta Mattis hemma hos henne och sen åker vi!
För fan va roligt det kommer bli, hoppas jag!
Aja, det var lite kort bara. Orkar inte skriva något mer..
Och igen! THE LAST GOODNIGHT ÄR HELT UNDERBARA!


skriver kort

Jaha var ute med Anneli och Ella.. det var skit mysigt vi gick till en utsiktsplats.. så jävla fint där! Vi satt där ett bra tag, Anneli passade på att låna min kamera och tog massa finafina kort ska jag säga er, haha duktigt Liii! Haha, ja.. sen la vi oss lite och tog lite fina egopics.. dom blev sååå sexigt.. haha! Dom kommer nog upp på bilddagboken snart, håller på att ladda upp.. det tar så jävla lång tid bara! Men ja, sen gick vi hem eller vi tog bussen och dom var så söta och följde mig ända hem, tack tjejer.
Hur som helst satt lite hemma med päronen och sen åkte vi mot Gamlastan och lämna alla saker som vi köpte till balen.. pratade lite med morbror om hur vi ska göra och sådär.. vad vi skulle ta bort ochsådär. Men ja.. nu sitter Mohammed på balkongen med min mamma och min bror, jag sitter här och ruttnar av att det tar så lång tid för bilderna att laddas upp!
Aja, det var lite kort.. ska försöka skriva imorgon.. IMORGON ÄR DET BAL! Haha, hur som helst! Hoppas er kväll var lika bra som min var, tack Li och Ells <3

sara har inget liv

Hej alla som läser!

Jaha, när jag vaknade idag hade jag ingen röst..INGEN RÖST, kunde inte prata. Jag är förkyld och imorgon är det bal. Hur som helst vaknade och gick till skolan.. Väl i skolan var inte Stefan där så då hade vi samling med Pontus. Eller vi hade inte samling det var mer, hej jag är här..hejdå. Ja, gick runt lite med Yagge.. gick runt till lite olika personer och typ gjorde inget.. Har inget kvar att göra så ja.. Innan lunchen så hade vi ett litet möte med Lena och Pontus angående balen som är imorgon.. hur vi ska göra och lite sånt. Vi skulle handla det sista på eftermiddagen. Sen stack vi och åt lunch, juste innan det så var det lite träning i musik och sen spelade några lite gh i aulan, där såg man verkligen hur tajta vi är.. skolan, som en famlij alltså. Där satt alla och tittade på när olika personer spelade och alla klappa när dom var klara.. känders så skönt där, så bra stämmning. Hur som helst, vi gick till lunchen eftersom dom i Skärholmen tar studenten idag kunde vi inte äta i matsalen så det blev piroger i cafeterian istället.. haha dom hade inte koll på vilka som var vegetariska så jag fick vara den som smaka, av alla så det slutade med att jag åt 4st!! Efter det gick vi ut en sväng och Freja skulle köpa lite smink och lite sånt så vi gick med henne, sen bjöd gullungen på Caffe Cool, thanks HUN! Ja, sen så gick vi till skolan där Mattis skulle göra matte för att få sitt jäkla mvg.. haha, så Frejs, Anna och Isabelle och jag gick för att handla lite till balen. Vi tog bussen till ikea och väl där handlade vi lite saker och sen åkte vi tillbaka och handla lite i Skärholmen och sen så gick vi hem till mig och lämnade allt, haha.. det gick som det gick men vi kom fram till sist iallafall! Haha, kul var det att handla med flicksen iaf!

Aja, kom hem.. sen kom Alex och Mohammed med min bror dom skulle typ till Vårby för att bada så dom gick efter ett tag. Nu sitter jag här och messar med Ella och försöker få henne att gå ut lite med mig. Vi får se hur det blir.
Som sagt imorgon är det bal, är så jävla glad över det faktist! Haha.. tänk alla i klänningar och i kostymer.. ska bli så härligt att det bara är vi nior också och lärarna så klart. Mysmys säger jag bara! Ja, kul att 90orna ska servera på balen också.. visst, inte världens bästa vänner men ändå bättre än åttorna liksom! Ja, ska typ sluta skriva nu..
Juste, klockan åtta ska jag och min familj till lokalen i Gamlastan där vi ska ha balen och titta lite, eftersom det är min ÄLSKADE morbror som fixade den till oss, så ska vi dit och titta lite och lämna sakerna som vi köpte idag där borta! Ja... vad ska jag säga mer? Inget tror jag. Eller jag ska ut iaf, med Ella.. självklart hänger min älskade kamera med, Anneli kommer ut också.. NICENICE! Hoppas det blir kul! CIAO!


ni är min lycka, ser ni inte det?

visst, har inte vart bästa vänner med vissa.. 
men ni har en speciell plats i mitt hjärta och ingen kan fylla er plats.
puss på er alla..
(även ni som inte finns med på bild, ni vet vilka ni är)

 



-

time to say goodbye,
goodbye sweet love of my life,
even if I pretend,
i know my love will never end.


jag älskar livet igen

Igår kväll gick jag inte till utsikten för jag kände mig sjuk, alltså förkyld hade ont i halsen och lite sådär. Men ja, satt vid datan rätt så länge.. höll på och titta på mina bilder som jag tog igår på sätrabadet. Somnade vid halv ett kanske.
Vaknade av att pappa var i rummet och väckte mig, han trodde jag börja som vanligt, halv nio.. så han väckte mig sju.. men ja, somnade om igen och vaknade typ åtta.. började fixa mig lite och sånt.. sen tog jag kameran och gick till skolan. Väl i skolan hade jag inget att göra, fick reda på att jag har MVG i eng.. jag är sååå glaaad! Tacktack världens bästa Erik! Eller ja, ska vara stolt över mig själv också men utan Erik skulle jag aldrig klara det så tack! Haha, hur som helst gick runt och fotta lite här och där bilderna kommer in på bilddagboken typ snart. Ja, lite folk fick låna den lite och fotta lite, den är så fin.. kameran.. haha! Ja, satt med lite olika människor, Mattis, Freja, Yagge, Happy, Mohammed, Alex, Anna, Monica, Redda, Suraj, Yasmine, Rebiik och typ Angelina. Det var väl trevligt. Satt även lite med SaraA och Anneli bara en stund då passade Anneli på att prova min kamera, jag tror nog hon gillade den, hon skulle jag ta den när jag låg och sov xD
Ja, sen på lunchen satt jag med Mattis, Happy, Freja och Yagge.. ehm ska nog inte säga vad som hände. Dom som var där vet vad jag pratar om.. Men ja.
Frejs följde med mig till mormor där jag skulle pröva min balklännigen och se om hon skulle göra om den lite till, men det behövdes inte.. så vi gick tillbaka, vi gick till donken där Frejs bjöd på glass, thanks darling!
Vi gick tillbaka till skolan där jag verkligen inte gjorde ett skit, så jävla skönt ska ni veta! Att vara klar med allt! Hur som helst, satt i aulan där jag tittade på lite människor som tränade till skolavslutnigen.. fottade lite här och där alltid kul!

Imorgon då? Jo, imorgon ska det vara vandring men jag får inte gå eftersom mina svimmningar, fan vad skönt! INGEN VANDRING FÖR MIG! Ska inte klaga, ska bli så jävla skönt att inte gå! Får se vad jag ska göra, kanske går ut och solar eller något för det blir fint väder! Ja, vissa ska övernatta där, fattar inte hur fan man kan göra det.. fast ändå, kan tänka mig rätt så mysigt i det vädret och kanske grilla lite... men aldrig sova, USCH! FAN, jag + skog = KATASTROF! Jag lovar er!
Ja, har skit ont i halsen, sitter här och pappa kom just hem.. han vill nog se bilderna från idag så jag ska nog visa honom dom, haha.. ni kan se dom på min bilddagbok! Hoppas er dag har vart lika bra som min!
Tack j, för sötsöta sms idag!


min kamera är kärlek

Jaha, kom precis ut ur duchen, skönt skönt! Jaha, idag vaknade jag först av att min mobil ringde.. Ja, la på nästan direkt och somnade om. Sen vaknade jag vid 11 igen och då gick jag direkt till mitt batteri till kameran och börja fotta, det var så kul och bilderna blev så fina! Tog på lite blommor och på lite folk, sen åkte vi till Bredäng för att Mattis skulle hämta lite saker och sen skulle vi vidare och grilla i sätrabadet. Sen åkte vi till sätrabadet och satt där ett tag, vi åt och hade det kul. Mohammed kom också, Kristian också, han var på fotbolls match innan och dom van med 5-0 mot typ ett lag som hette Bolivia eller nått, grattis till vinsten kanske jag ska säga då... Men ja, satt och fottade med min älskade kamera lite här och där.. ska säga er alla att jag har hittat en ny kärlek, haha! Ja... bilderna som jag tog under dagen kommer nog dyka upp på bilddagboken någon gång. Ja, sen skulle vi åka hem först lämnade vi Mattis och sen mormor. Vi åkte i bilen och pratade lite, Dani var dock inte med för han och Mohammed skulle iväg på Danis träning.. han tränar dans så ja. Men ja, sen så kom jag hem, tog en dusch och nu sitter jag här.. väntar på att pappa ska komma hem och hjälpa mig lite med att installera skivan till kameran och lite såntdär. Ja, vi ska äta Gio sen också. Messade lite med Redda och jag tänkte åka till Hallunda men där finns det ändå inget att göra, så det blir inte så.. En sak vet jag att jag ska göra iallafall det är att gå till utsikten på kvällen när det är solnedgång och ta lite bilder.. mysmys, vem vet..kanske Chris sitter där hoppashoppas!
Imorgon är det skola, vad vi ska göra i skolan nu, vet jag dock inte. Vi får se, ska nog lämna in min engelska så jag kan få mitt MVG! Yeei, för det! Ja, sen på tisdag är det vandring, vet inte vad jag ska ha på mig, beror väl lite på vad det blir för väder, hoppas det blir fint iallafall! Sen vet jag inte vad vi ska göra, på Torsdag är det bal, Gud vad jag ser fram emot det.. kommer nog bilder från det med, haha=) Ja, sen på Fredag är det ingen skola för det är nationaldagen, vet inte vad vi ska göra men ja, det får vi väl se. Sen på lördag ska vi fira SÖTNOSEN EllaBella <3<3 :*
Ja, mycket och göra... tid.. usch på tiden, vi har nästan ingen tid, men vi får väl göra plats för tid, haha.. ja, ska nog sluta blogga nu, papi är hemma och nu ska jag tjata på han att hjälpa mig xD
Men ja, min dag har vart helt underbar, hoppas er dag har vart lika bra som min! CIAO


mitt liv är underbart, just nu.

Ja, ska säga er ALLA att mitt liv är så bra nu. Med allt! 
Ska börja med igår, igår satt jag hos Jonathan ett bra tag och vi tog igen tiden som vi missat med varandra, jag ska säga er alla att det var jäävligt mysigt och trevligt! Hur som helst, han följde mig till mormor och han gick upp till mormor ett tag, mormor som känner J pratade lite med honom och det var kul, sen gick han. Tack J, för en underbar kväll <3 Ja, sen var jag hos mormor och vi pratade om allt, Dani gick och handla lite så det var bara jag och min mormor som pratade, ifred.. så lungt och skönt. Hon fick mig att inse, eller typ.. hon sa att jag håller mycket inom mig eller det finns saker jag vill berätta till vissa människor men inte gjort och därför svimmar jag kanske. Så jag ska pröva att få ut allt, få ut allt jag känner.. ska prata med olika personer om vissa saker för jag måste bara få ut allt och sen se om jag mår bra. Ja, tack J för att han fick mig att må bättre, Mattis också<3
Ja, sen idag.. gick och köpte min klänning till skolavslutningen, såå fin! Sen gick jag hem och typ bytte om till kortbyxor och sen gick jag tillbaka ner till centrum och träffade Mattis och vi typ kollade runt lite i affärer men vi köpte inget till sist, utan det ska vi göra på måndag då det inte är så mycket folk i centrum. Vi köpte lite jordgubbar och lite körsbär.. så gott så! Ja, sen kom vi till mig och vi hade planerat att åka till grönan, men vi orkade inte till sist och tur var det kanske, vi bestämde oss för att åka till masmo och grilla lite. Vi var med Mychelle, Ella, Yasmine, Mattis och jag. Senare gick vi ner till Angelina vi ville träffa Smiljan så ja, vi gick dit och sen fick vi med honom till sist också. Haha, det var fett länge sen man träffade den där snubben så det var kul. Ja, vi satt där uppe vid utsikten och typ hade det trevligt, en massa prat blev det. Sen gick vi till Ella, där Mohammed och Dani också kom, vi åt lite och grillade lite marsmellows, så jävla gott! Haha, vi sjöng lite singstar och sen typ hade vi lite små kul=) MYSIGT SOM BARA DEN. Sen skulle vi åka hem, Mohammed, Mattis, Yasmine, Mychelle, Dani och jag... Vi hade skit kul påväg hem så klart och sen så när jag kom hem, sprang jag sista biten för Papi hade kommit hem från Japan så jag sprang hem och kramde sönder honom och massa pusspuss(!) Åh, hade saknat honom så mycket! Ja, sen så satte vi oss på balkongen, Mattis också hon ska sova här... Pappa gav mig och dani lite presenter.. först gav han lite kakor från älskade Starbucks, thanks dad! Blev så glad bara av det... Sen gick han in och kom ut med en stor påse och sen så såg jag bara en liten bit av vad som var i påsen och hoppade DIREKT på pappa, jag grät liksom hade tårar i ögonen och allt... PAPPA HADE KÖPT EN SYSTEM KAMERA TILL MIG.. som jag har tjatar mig till, Gud vad jag är glaaad.. den är så fin, bebis <3 Haha, imorgon börjar mitt fottande, NANANANA! Jag är så glad. Och sen vill jag bara säga tack till j, för sötsöta sms och han fick mig på ännu bättre på humör, tack så mycket<3
Ska snart sova, sitter och pratar lite med bror och Mattis,.. Hoppas er dag har vart lika bra som min! PUSS!

RSS 2.0