daddy yankee


måndag igen

Jo, måndag igen och det känns härligt. Sitter här och skriver det här blogg inlägget samtidigt som jag skriver min krönika som ska vara inne imorgon på svenska lektionen. Idag, vad har jag gjort? Jag har vart i skolan, fottat och ja... typ det. Har jag sagt hur mycket jag älskar min Nikon D7000 eller? Hahaha, sjukt! Bilderna blir så fina och jag bara totalt älskar den. Nu ska jag fortsätta skriva på min krönika, åh.... orkar inte. Menmen. Hoppas ni har det bra, puuuusss!

Sånna här bilder älskar jag, så mycket känsla i bilden. Ren Lycka, right here alltså!


älskade bästa föräldrar

... åh! Jag fick min Nikon D7000! :D Jag nästan grät av lycka! Köpte även två resväskor... och gissa vilken låt det var inne på Åhlens när vi köpte väskorna... jo, empire state of mind! Haaa, ironiskt va. Nej, nu ska jag skriva lite på vårt case! Jag är så glaaaaaad idag!!!!!

MAMMA OCH PAPPA JAG ÄLSKAR ER JÄTTE MYCKET NI ÄR VÄRLDENS BÄSTA!!

Nu är det bara att lära sig allt, så mycket knappar... så mycket kul!


liten

1993 i Rumänien. Liten, tjock och glad. Hahaha! Det kan inte bli bättre!
Tänkte att jag kunde visa lite gamla bilder från när jag var liten, fast senare:)


systemkamera

Ja ni, klockan är snart fyra och jag sitter uppe. Har spelat ett spel och jag hade helt glömt bort tiden! Men nu ska jag lägga mig för imogon ska jag på kamera jakt med min fina pappa! Ja, vi ska se vad jag hittar för något roligt imorgon, behöver ju en ny kamera till New York! :D Yes, bara 24 dagar kvar sen är vi där. Bara min mamma och jag. Åh, det kommer blir så roligt! Träffa släkt ska vi också hinna göra där, det gör ju hela resan ännu roligare! Nej, nu ska jag sova... längtar redan till jakten imorgon! :D Puuuusss!

Nikon, Canon, Nikon, Canon?.... ååh... beslut ångessst!

Tagen med Sony a200, guddotter och gudsonen blir oftast mina modeller haha :)


dåligt

Åh, bloggen är sämst. Orkar inte ta tag i det heller. Aja, får se när jag skriver igen, puss!


pratar med roxana

Ihhh... pratar med Roxana nu! Har pratat med Tzitzi också. Väntar på att pappa ska komma hem så vi kan äta middag och efterrätt!

Roxana, am scris ca vorbesc cu tine si ca am vorbit si cu Tzitzi si ca il astept pe tata sa vine acasa. Si poza e foarte frumoasa :D <3:*


rubrik?

Bloggen har fått lida lite, men det är ingen fara... ingen dör om jag inte skriver. Skulle vara lite jobbigt att vara en storbloggare och alltid behöva skriva något nytt och göra alla glada. Hur som helst, i förrigår var det min mammas födelsedag och det firades med att gå ut och äta på södermalm. Det var mamma, daniel, mormor och min morbror. De var jätte mysigt även om min mamma inte alls tycker om att fira sin födelsedag så blev det bra, vi pratade mycket och skrattade en del. Igår var jag i skolan en stund och sen åkte jag vidare till stan vid 11.00 och träffade mamma som slutade jobba. Vi gick runt i stan kollade på skor, väskor och kläder, ska nog köpa ett par UGGS i New York är väldigt sugen på ett par alltså. Hur som helst, åkte till min brors skola där han hade utevckligsamtal och sen vidare till Skärholmen för att köpa maaaat, åh gooottt! Aja, ska bädda min säng sen vidare till skolan, slutar sent idag och kvart över fyra ska jag träffa Sofia... vi ska träna!
Puss!


inte bara min morfar

...även min bästa vän. Personen som alltid fanns där för mig, alltid på MIN sida. Alltid, alltid. Jag älskar dig över hela mitt hjärta och när jag tänker på att du inte finns här, att jag inte komma till dig och bara skratta eller gråta gör att jag inte kan tänka klart ibland. Varje år, den här dagen kryper den här ångesten tillbaka. När morfar gick bort gick jag under jord i tre månader, jag ville inte prata om att han var borta. Jag ville inte förstå det. Vill inte det nu heller, men nu är det mer accepterat. Även om jag än idag går hem till mormor och tänker, jo men min Tata finns där... sen när jag kommer in genom dörren minns jag att nej han är inte här. Jag vill inte gråta framför alla, för det känns som det blir jobbigare då och då kanske folk tror att jag har glömt men jag försöker skratta bort det för ångesten kan ta över hela min kropp, själ just den här dagen. Jag gillar inte att prata om det även om det behövs, jag behöver någon att prata med om just det här så att slipper ha ångest över den här dagen och hans död. Jag behöver en person som inte säger något bara låter mig gråta, för det är det jag behöver. Jag har min familj, släkt men det är inte samma sak. För dom är lika ledsna som jag över det här och jag vill inte behöva vara en stress för dom.

Mi Tata te quiero mucho, para siempre nosotros, Tu Sartia y tu mi Tata.


tiden går fort

Gick igenom massa bilder igår på min hårdisk och där hittade jag en massa bilder under min gymnasie gång. Alltså gud vad tiden har gått fort! Det är sjukt. Jag minns första skoldagen så väl, vad vi lekte för lekar, vad folk sa. Då tyckte jag bara vart fan har jag hamnat? Och efter skolan så åkte jag tillbaka till Skärholmen och kände mig så jävla mycket bättre hemma liksom. Ville inte till skolan alls då. Men nu, har jag fina vänner och jag trivs som bara den. Tiden har gått och jag har föändrats, vilket jag tycker är bra. Inte utseende direkt men personlighet, när jag började trodde jag inte att det skulle gå så bra. Nu, ångrar jag ingenting.

Jag är så glad att jag lärde känna Ida, känns så skönt att komma till skolan och veta att hon finns där liksom!
Love<3


fast

Okej...ska vara snabb. Dagens planer är att gå till skolan en stund och vid halv tolv ska jag träffa pappa då vi ska äta sushi, därefter ska jag till tandläkaren, 14:30. Och efter det ska vi gå och träna!! Eller jag tror det. Senare på kvällen ska jag till Polina, kommer nog skratta en del haha. Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra, vi får se. Och på söndag ska jag till Kista, för att träffa Mandis! :D Aja, det här blev väldigt kort och sammanfattat! Nu måste jag springa iväg till skolan! Puss

Haha, helt vit. Påsknatten, 2010. Tzoncu(aka Gudfar) och jag. Saknad.


dagens romania bild

‎den ‎8 ‎juli ‎2010, ‏‎21:58:53
Den här dagen hade Dragos (som ni "ser" på bilden) värst fotto lusten så de var bara att bli ett offer. Eller ja, vi tog massa bilder tillsammans hahaha. Senare på kvällen satt jag och pratade en massa människor medans Dragos lekte med sin moppe och Cami fottade every step of the way. En härlig kväll. Galet chill och mycket skratt. Åh, snälla... ge mig sommar så jag kan åka dit!  


Deepcentral

Orkar inte skriva ett inlägg, så det får bli lite text här. Imorgon har jag prov 08.30 så med den här låten säger jag godnatt, drömmer mig även bort när jag hör den här... tänker på sommar, sol och bad. GE MIG!


love

Igår natt pratade jag med Isabel som befinner sig i Chile, ååh... vill tillbaka. Vi kommer så bra överens, det är så skönt att en släkting känner en så bra och förstår sig på mig. Skrattade en del också. Åh, vi ska dit också någon dag! :D


tisdag

Hejsan everyone! Sitter här ny duschad och ska strax ta mig upp för att klä på mig, torka håret och sådär. Orkar inte fixa mig till skolan. Börjar 11.40 idag och slutar 16.00, härligt! Lyssnar på musik som vanligt, känns som jag måste lyssna på musik på morgonen annars vaknar jag inte riktigt. Kiss Fm, for life! Hahaha, en rumänsk radiokanal som jag lyssnar på varje morgon. Nej, nu ska jag fixa mig... 4 timmar skola ungefär fett värt att gå till skolan! :D Puss!

Kiss tv, i rumänien 2010.

dj sava & raluk ft. connect-r

Brukar inte skriva när jag lägger upp låtar,
men den här låten är så bra!!
LOVE IT!


ny vecka gott folk

Ja, vad tycker vi om det? Skönt, oskönt? Jag vill bara att veckorna ska gå så jag kan åka med mamma. Vi pratar om det så mycket, vad vi ska göra och sådär så nu vill man bara åka dit och göra allt roligt man pratar om!

Sitter och tittar på Vakna och kliar mina ögon, de kliar som fan! Måste klä på mig för att sen gå vidare till skolan, tror jag ska sitta kvar till 16.00 för att plugga lite, få lite gjort liksom. Åhh... orkar inte fixa mig alltså, tror det blir att sätta på mig något snabbt och lätt och om ögonen kliar så kan jag inte sminka mig... men vafan är det top model i skolan eller? Ehh... nej, tror inte det va.

Heeey... sexy lady.... I like your flow.... ja, den gamla Shaggy låten spelas som ny på rumänsk radio, nu ska jag fixa mig, puss!

Känner mig så som jag ser ut på bilden, förtvivlad haha... mina ögonnnn!! Jag döör!


Martin Solveig & Dragonette


skönt med söndag

Det är söndagar jag uppskattar mest av alla dagarna, just för att man inte brukar göra något den här dagen. Men idag ska jag plugga, har två prov nästa vecka. Samt engelska inlämning och även projektarbetet. Måste ha något att äta först, sen ska jag nog börja plugga. Igår gick det super bra, tjejerna är så söta och snälla så det var inga problem. Nu ska jag ätaaa, typ. Pusss!!!

Sommarlovet 2009, var det Mychelle och Jag. Saknar dig, oss vännen! <3

jobb

Nu ska jag strax iväg till kungsholmen för att ta barnen till kyrkan och sen ska vi vara på cermonin sen blir det bara att åka tillbaka hem till dom på kungsholmen. En lång dag väntar, så det är bara att gå och börja! :D Kanske hörs senare, puss!

Haha, en bild från Chile, 2009. Mormor, bror, moster, kusin, kusinstjej, jag, kusin och morbror (bild dagen av min andra kusins tjej) Saknar Chile och släkten väldigt mycket!!

varning!

Hahaha! Jag dör! Bilderna är jätte fina....verkligen! Hahahaha, med andra ord ska jag till de här små tjejerna nu! Vi ska ha fredagsmys liksom. Pappa lämnar mig och sen hämtar han mig också, fast senare. Åh, vi ska ha så roligt! :D Love you girls!


-

Baby,
no word can explain how much I miss you.
<3


imorgon

Hej alla! :) Åh, idag var det världens onödigaste dag i mitt liv. Åkte till skolan började 10.30 vem tror ni slutar 10.45? Jo, jag. Så jävla irriterande, var bara att åka hem och när jag väl var hemma så somnade jag. Vaknade för en stund sen och ska snart städa mitt rum och fixa lite här. Ska låta pappa gå på sin killfredag (som varje fredag) och mamma är på tjejkväll. Skönt. Moe och Dani är här, men dom bryr jag mig inte riktigt om.

Juste imorgon ska jag jobba som barnvakt till två små tjejer och en utav dom går på det dagiset jag jobbar på. Så det ska bli roligt, först klockan halv tre ska jag vara hos dom. Hjälpa till lite innan kyrkan, alltså förädrarna ska gifta sig, sen ska vi till kyrkan och efter kyrkcermonin ska jag hem med tjejerna och ta hand om dom. Det ska bli roligt och göra något nytt. Men hur som helst, imorgon blir det nog inget bloggande just för att jag kommer vara borta väldigt länge. Nej, nu ska jag fixa något att äta puss!

Såhär känner jag mig just nu, typ helt seg och ingen får se mig. Haha.


love you baby brother

Jag älskar min lillebror så mycket. Min lilla bebis, jag älskar dig mest i hela den här världen. Du är så irriterande ibland och dom studerna vill man bara slå dig men det går ju inte längre... för du är mycket större än mig. Men när jag tänker efter så vill jag inte slå dig jag vill bara krama sitt sönder dig så att du blir sådär jätte irriterad på mig och säger att jag ska låta dig vara. Min bror är bäst. Och jag finns alltid där för honom. Älskar dig!


afrojack ft. eva simons


skolan

Hej, det var ett tag sen! Men jag har verkligen inte haft tid, har bara pluggat och pluggat. Lagt mig tidigt också för att orka gå upp på morgonen, vilket endå är lika jobbigt. Gud, mitt liv är så tråkigt just nu men jag måste tänka att jag snart åker till New York och det får mig att bli mer peppad och det är en motivation för att jag ska klara av allt jag har i skolan. Efter lovet blir det hårda tag igen, men det ska jag inte tänka på nu... nu är det NY som gäller. Jag har tänkt på det där och jag fungerar bäst genom att ha något att se fram emot och det får mig verkligen att fokusera på mina studier och allt som har med skolan att göra. Jag har väldigt mycket att göra nu sista året eftersom jag var sjuk i ettan och åkte utomlands en massa och när jag väl kom till skolan så hade jag ångest för att jag hade så mycket att göra, men nu... nu är det inte så. Jag vet att jag vill ta studenten med bra betyg och nu har min ångest krypt iväg och när jag vaknar på morgonen så tänker jag bara, nej... nu ska jag dit och göra så mycket som går för att senare vara utvilad. Jag är så stolt över mig själv att jag själv har kunnat komma så långt, för mig är det väldigt stort att inte ha någon ångest alls över skolan eftersom jag har haft det under hela min gymnasie gång. Nu känns det skönt, jag har allt under kontroll och jag kan göra allt bara jag vill och jag vill göra klart allt mer än allt.

Ville dela med mig det här och ja... jag sitter i skolan, har precis haft matte prov så jag passade på att logga in lite snabbt innan jag ska ha ett semenarium och sen plugga till ett annat prov.
Pussss!!

tisdag

Orkar inte skriva om igår, för jag gjorde ingenting var bara i skolan från 8.30 till 16.00 fuck it alltså. Idag slutar jag 16.00 också, menmen, så blir det liksom. Nu ska jag till skolan för att ha case och svenska. Efter det måste jag hem och plugga, göra klart min engelska läxa till imorgon och sen måste jag fixa lite case saker. Usch, vad tråkigt... skola skola skola. Nu ska jag fixa mig för att gå, hoppas ni har lite roligare dagar. Puss!



school

Då är man tillbaka till vardagen igen. Har inte tid att skriva mer än så, usch... kommer komma sent. Puss!

-

Ska till Natalia nu, en släkting till henne har gått bort... jag måste dit och ta hand om lillan.


bilder







torsdag

Här sitter jag i mitt rum, som jag har gjort nästan hela dagen. Eller nej, har suttit med min bror och hans kompisar. Som har spelat pc3 och jag har tittat på. Lyssnat på musik, mamma lagade god middag till alla oss... fisksoppa och sen blev det biffar med potatismos och sås, efterätt var det gio. Min mamma är bäst! Hur som helst, har suttit med killarna hela dagen, förut om en stund jag har suttit vid datorn och skrattat ihjäl mig för att jag hade en väldigt rolig konversation med roliga människor haha. Nej, nu ska jag se vad dom har för sig. Puss!


Moe & Rocky, chillnation at my crib liksom hahaha. (Dani sitter där på stolen)


fina vän

Min fina vän Rebecca som snart blir 18! , Love You!


trött som bara den

Det var ett tag sen, typ. Igår satt jag hemma gjorde ingenting tills Ida sa att dom skulle gå ut till Berns, först ville jag verkligen inte gå... orkade inte. Men sen så bestämde jag mig för att följa med, så det var bara att hoppa in i duschen och fixa mig. Åkte in till stan träffade Ida, Hanna, Jessica och Fanny. Vi drack lite och sen gick vi vidare till Berns. Det var så jävla mycket folk där igår... aldrig mer igen när det är 18 års gräns. Men det var roligt, för vi dansade och allt sånt där typ hela vår skola var där så man kände ju igen alla. Åkte hem tidigt runt kvart över ett kom pappa och hämtade mig, för att jag inte orkade åka hela vägen hem själv. Blev mat på MAX som satte perfekt i magen. Medans jag åt satt jag och pratade med Rocky och Dani, skrattade en hel del också. Pratade med Polina på msn i ett bra tag, vi skrattade också... hahaha... den där tjejen är galen. Love it. Hahaha! Nej, nu ska jag typ chatta med Roxana om mina sjuka drömmar, hoppas ni har haft det bra! Puss!

Jag typ i förrigår, webcam bild!


daniel adams-ray


godnatt

- nu stänger jag av tven och datorn, nu ska jag sova. imorgon får vi se vad som händer, mår nämligen inte bra så vi får se om jag går ut imorgon. nej, stänga av allt nu! godnatt världen!

har chattat med rox i fler timmar nu. bilden är tagen vid vattnet hos oss i Rumänien.
Mi-e dor de tine!<3


bruno mars


dagens romania bild

‎Den ‎1 ‎augusti ‎2010, ‏‎23:12:23
Här är vi en vanlig kväll i parken, umgås och pratar. På bilden ser vi, Ivan, Adrian, Ciocan, Roxana, Libel och jag. Sitter och pratar med Libel och Roxana, det verkar vara något intressant... minns inte vad det var dock. Jag blir nästan deppig av den här bilden, kolla hur brun jag var! Jaa...det är brun för mig. Juste, den tröjan jag har på mig, är spårlöst försvunnen... ha, ska nog ringa min faster och tvinga henne hitta den!


tisdag

Åhhhh... är så trött! Vaknade super tidigt för att gå till vårdcentralen eftersom jag har haft den här hostan hur länge som helst, jag var där FÖRST endå fick jag vänta i en och en halv timme... roligt liksom. Men jag fick det jag ville och det var hostmedicin jag fick två stora flaskor, var nog världens gladaste efteråt. Efter det gick jag hem och åt och efter maten så somnade jag ju såklart, vem tror ni vaknade nu? Jooo, jag! Det är kålsvart ute:( - gillar det inte alls. Nu känner jag mig seg och sjuk så jag ska nog lägga mig i sängen och dricka te tills mina föräldrar kommer hem. Hoppas ni är friska och glada! Puss!

Jag i Rumänien sommaren 2010, sommar, sol och LJUST ute! Saknar det här så mycket!
(Klännigen är från Gina Tricot och sandelerna fick jag av min kusin Ruxi, men de är köpta i Rumänien)


don omar


skön måndag

Härligt med sånna här måndagar! :D Träffade Ida inne i stan, gick runt och pratade tills vi hamnade inne på Zara vid svampen. Där Ida fick hem ett par jeans och jag en spets tröja. Vi gick till Koffi för att äta, cesarsallad.... gootttt! Pratade ännu mer haha, sen hamnade vi på Fridays. Helt underbart ställe. Vi satt där från 19.00 till 23.00 och bara satt, pratade och drack. Blev goda drinkar, åååh... farligt goda alltså. Inte bra, man vill typ bara dricka, dricka och dricka haha. På onsdag tror jag att vi ska gå ut igen, dansa också. Yeeei! :) Vi får se vad som händer, nu ska jag typ chatta. Helt skön måndag liksom. Hoppas er måndag har vart lika skön! Puss!
Bilder från idag, hehe... gooottt





sent

Hej alla ;) Alltså, jag orkar inte med mig själv jag skulle vara duktig och vakna klockan 12:00 tror ni jag vaknar då? Nej, jag vaknade klockan 14.00 istället, braaa där! Orkar inte!! Nej, tänker inte sitta här och skriva, ska till stan snart och träffa Ida och Hanna vi får se vad vi hittar på. Orkar verkligen inte skriva något mer just nu, kanske blir något lite senare. Puss!
Här är vi liksom, fina flickor, hahahaha :D <3

deepcentral


söndag

God morgon, haha! När jag vaknade var det helt mörkt och jag förstod ingenting, så jag kollar på klockan och ser att den är 14:38 och typ hoppar upp ur sängen. Jag som skulle vakna tidigt, jaaaa det gick ju jätte bra! Orkade inte med mig själv. Nu har jag suttit här och lyssnat på musik och chattat lite med folk. Snart ska jag sätta på Grey's Anatomy, yeeeei :) Blir inte så mycket mer än så nu då, hoppas ni vaknade lite tidigare än mig och njöt av dagen. Puss!

Min bebis och jag när vi var små. Dani 2 år, ååh... bebis! <3 (har inget med inlägget att göra, hahaha)


grattis till bloggen!

Idag blir min blogg 3 år. 3 hela år. Helt otroligt, att det gått så fort. Inte så att det känns som igår men endå. Jag tänker tillbaka då Matilda och jag satt och gjorde den här bloggen till mig, vi hade firat nyår tillsammans med massa andra här hemma hos mig och Matilda sov hos mig i tre dagar efter nyår för vi orkade inte göra något annat än att sova och äta (och fixa bloggen). Matilda gjorde klart den precis som jag ville ha den och det var så jag började blogga. Mina inlägg då var så tråkiga, hahaha kollar tillbaka och ser verkligen hur jag har utvecklats, visst... mina inlägg är inte så super roligt nu heller, men haha jämfört med då så är dom här mycket roligare! Så grattis till bloggen! :D
Och vet ni vad? Jag har 8 avsnitt kvar av Grey's Anatomy som jag ska kolla klart på imorgon, nu ska jag sova för imorgon är det söndag och jag vill inte sova till sent för då kommer jag bara vända helt på dygnet och den 10 januari börjar man skolan, sista fucking terminen. Då måste man vara på topp varje dag! .... Nu ska jag sova! Godnatt alla fina där ute, puss! & grattis till bloggen igen!

Ser ni! Grey's Antomy älskar mig också!! Så deså!! Haha, orka vara mig.

första dagen på det nya året

Hej alla! Idag har det verkligen vart en lugn dag, vilket man alltid behöver efter en lång natt. De sista gästerna gick vid 06:00, eller något liknande. Hur som helst, så kom det några släktingar upp till Stockholm igår för att fira in det nya året och idag kom dom hit. Det var väldigt trevligt att träffa dom och dom kommer komma på min student också, haha. Så kan alla andra kusinerna också träffa dom! Det kommer bli så roligt! Sen har jag bara suttit och tittat på Grey's Anatomy, har inte tröttnat än och kan inte se mig tröttna på ett bra tag. Efter jag sett klart den här seongen ska jag ta om alla delar igen. Varför? Jag vet inte, känns bara bra att ha något att göra haha. Jag känner mig sugen på Nestea Peach så jag ska nog ta mig till kylskåpet och hälla mig ett kallt glas med Nestea! Åh älskar det! Min farfar hämtade ju flera flaskor till oss när han kom hit till Sverige och sen när Natalia kom så hämtade hon en flaska, så vi har ju så det räcker. Varför finns inte den där jävla drickan kvar här?! Förstår inte. Gud, vilka problem hahaha! Nu ska jag fortsätta titta på Grey's Anatomy!
Puss på er alla fina!

I Love It! Tänker på sommarlov när jag dricker det här, <3 (bilden är tagen i mitt kök, hehe)

bilder















2011

Here we go bloggen! Nu är året här, året som jag har väntat och väntat på. Året då jag åker till New York och till massa andra länder och tar studenten! Ni förstår inte hur lycklig jag var igår. Var iallafall hemma, kände mig inte på top för att gå någon annanstans, men jag hade det skit roligt. Satt med mina små söta gudbarn tills dom somnade, dansade, drack skrattade så jag fick ont i magen. Det nya året firades in helt rätt, tycker jag. Nu ska jag fixa mitt rum lite, för släkten från Malmö kommer hit idag. Åh. Första januari firas också in på rätt sätt! SLÄKT är nr1 liksom! Aja, hoppas ni har haft en bra natt/morgon. Nu ska jag fixa mitt rum, puss!

Lavinia och jag. Bjuder på lite fler bilder senare!

RSS 2.0