film helg.

Jaha, igår sov jag hos mormor..

Men innan det var vi på bio. Mötte Matilda vid 17:00 vid tunnelbanan, hon var med Redda och vi väntade på Alex och Mohammed. Vi gick alla tillsammans till Heron City. På vägen dit ringde Marian(whatever) och han ville berätta att han hade köpt ett hus i Knivsta och att "mitt" rum hade ett stort badrum och en stor garderob och att han ville att jag skulle komma till dom för att min lillebror fyller ett år snart, typ nästa vecka.

Väl framme i Heron City mötte vi Monica och Richard som betalade våra reserverade biljetter och sen gick vi upp till donken där vi åt, Richard åt. Det var ett bra tag tills filmen skulle börja så vi satte oss där uppe bara. Men sen ställde vi oss i kö, 20min tog det att komma fram och beställa popcorn och sånt, det var FULLT med människor. Sen gick vi in för att se Alien vs Preditor. Filmen, hur ska man säga.. den var Okej.. men igentligen typ sög den hahah. Ja, vi ska typ gå på bio nästa vecka också. Det är kul att gå på bio=)

Sen efter filmen skulle vi gå och vi typ stog där inne och gjorde ingenting, jag köpte glass dock. Sen gick vi tillbaka till Skärholmen och Redda åt min glass haha. Monica och Richard tog bussen vid polisstationen medans vi andra gick upp för trapporna, eller ja, inte Redda han klättrade upp men ja. Det gick väl bra ändå. Sen skulle vi gå igenom centrum.. Väktarna gick där inne och sen såg vi en väktare med en hund och då sa mohammed att dom släpper ut dom på nätterna.. Haha. Sen sa väktaren ni får gå ut nu, för vi ska låsa centrum nu. Det var mörkt och typ helt tyst och så sa han: Jag går mer er ut. Inte för att vi hade tänkt att göra något men ja. Sen gick Alex och Mohammed, medans Redda och Matilda följde med mig till Vårberg, Så snällt utav dom=) Sen hörde jag någon springa och så kom det två styckna springade emot oss, och jag börjar liksom skrika. Men ja, det var Rebecca och Daniel som hade vart på Heron City två timmar bara för att vänta på oss och sen skrämma oss, dom lyckades iallafall att skrämma mig haha.

Ja, sen kom vi fram till mormor där Daniel och jag gick in. Väl där, tittade vi på film, den på femman typ Analysera mera eller nått sånt. Den var rolig. Sen åt vi pizza, så jävla gott haha. Sen la jag mig i sängen och läste Goosip Girl till klockan halv två på natten haha. Sen la jag mig.

Vaknade vid halv elva och satte mig och forstätta läsa GG, som är så jäävla bra! Ja, sen ringde jag Matilda vid ett och vi bestämde oss att träffa oss klockan halv två. Vi träffades och vi hyrde film i Bredäng. Vi hyrde Jakten Efter Lycka och Bordertown.. Båda har jag sett men dom är så bra att jag kan se dom hundra gånger till. Sen när vi skulle hem till mig, träffade vi Tintin på tbanan och vi åkte med henne. Sen när vi satt där träffade vi Danne och hans bror. Sen skulle Matilda, Tintin och Jag av i Skärholmen, Tintin skulle träffa Christina så vi träffade henne vi också. Sen gick Matilda och jag vidare hem till mig. Väl där väntade vi på att Rebecca och Angelina skulle komma och dom kom efter 20min eller något. Så ja, vi tittade först på Jakten Efter Lycka och så ringde det på dörren, jag gick och öppna och det var Christina och Tintin. Dom satte med oss och tittade på filmen, efter filmen gick dom. Och vi fortsatte titta på film, så nice ju.

Hur som helst, dom gick efter filmen och nu sitter jag här, väntar på att Pappa ska komma hem, han åkte för att hämta Mamma från jobbet.. Sen ska vi äta, är rätt så hungrig fast vi åt 6påsar popcorn haha.

Imorgon back in school, där det börjar med seriösa grejjer. Usch vad jag inte orkar! Men ja, vad ska man göra? Måste man, så måste man. Aja ska sluta skriva ska se på bilder som jag ska printa ut och lägga upp på mitt rum=D Så, Ciao.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0