oh, yes i do.

Jaha, igår orkade jag inte skriva eller jag glömde.. kom på det senare men ja, det blir som det blir. Kom just hem från Solna, där det alltid är lika trevligt.. typ. 

Ja, idag vaknade jag vid 07:00 av att väcksrklockan ringde, ville sova i hundra år till! Orkade verkligen inte gå upp... Men kom upp till sist iallafall.. Bädda sängen precis som vanligt.. Och sen fixade jag mig lite medans Oc gick i bakrunden. Sen ringde Suraj och jag prata lite med honom..

Ja, gick till skolan vid 08:30 där jag satt ett tag med Alex och Monica. Sen kom Suraj och jag typ hoppa på honom jag var verkligen glad över att se honom. Gick sen vidare till samling som vi hade med käraste Pontus. Han snackar så jävla mycket, om igenting! Så till sist ställde jag mig upp och sa att nu går jag och det gjorde jag också. Rebecca hade köp Converse så gick och titta på hennes fiiina skor och hon passa skit bra i dom också! Satt mycket med Angelina och Rebecca idag, det var skit kul. Ja, hur som helst sen i slutet av förmiddagen satt jag med Matilda, Monica, Richard, Alex, Mohammed och Christian.

Ja, sen gick vii till lunchen där vi åt. Och sen gick vi till donken där vi åt lite glass. Sen gick vi upp för dom joooobbiga trapporna, för hissen funkade inte. Men vi gick till Alex ett tag det var nice där asså. Hans hund är sååå söööt och liiiten. Ja, sen gick vi vidare till mig.. Men Christian skulle hem han åker ju till "Belgien" typ imorgon eller nått.. Haha, vi gick iaf, till mig och där sjöng vi massa singstar så klart det är verkligen kul haha.. Sen spelade vi Guitar Hero så klart.. Alla spelade förutom jag hahah.. Asså det är så tråkigt hahah.. Men ja, jag satt och smsade massa trevligt folk... Sen satt jag med Richard och Alex i soffan och vi skicka massa sms till alla hahaha sjukaste smset det stog typ "hej, alex vill våldta dig i ansiktet" och massa annat hahaha.. Det var sjukt kul att några blev rädda haha! Ja, hur som helst sen gick Monica och Richard. Men resten stannade.. Juste! Redda kom! Den jävlen! Haha... Han ringde mig han ba: Nej men jag kan inte komma jag fick inte... sådär sen jag ba okej och sådär sen lägger jag på. Sen börjar Monica skrika, Richard skrika, Matilda skrika och Daniel och jag ba shit vad händer liksom, så vänder jag mig om så står Redda där och jag börjar skrika han skrämde mig som fan alltså! Haha, hur som helst... Sen la spelet ner helt så vi sluta spela och tittade på Oc och sen gick dom.

Hade 15 min på mig att fixa mig för att vi skulle åka till Solna. Smsade massa med Rebecca, MASSA! Haha, det är så kul! Väl där åt jag skit mycket, har så ont i magen nu alltså. Ja, och vi var där ett bra tag vi kom hem typ nyss... Så jaa, Men eftersom Roxandra är sjukskäterska gjorde hon akupunktur, hade verkligen så ont i magen! Ja, vi sjöng singstar där också haha, alla älskar Rock Ballads asså, den är så grymt bra! Ja, och sen åkte vi hem..

Nu sitter jag här och har ont i magen.. Mamma och Pappa sover tror jag och Daniel vet jag inte vad han gör haha.. Ja, lyssnar på musik och pratar med lite trevligt folk.. Men ja, ska sluta skriva nog.. Eller ja..

Imorgon ska vi på bio och se Alian vs Preditor 2, kommer bli sjukt kul =D Jaja, ska forsätta prata med lite människor.. Ciao.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0