seriöst.

ibland litar man på fel personer.. du vet vem du är. för mig nu betyder du ingenting i mina ögon är du smuts. jag litade på dig nästan mest av alla sen sviker du mig på det här sättet, helt seriöst trodde du att jag skulle bli värsta glad eller något? hoppas du har lärt dig nu, vad som händer när man sviker någon. om du sviker en person, den personen säger det till sina närmaste och dom kommer inte heller lita på dig. du förstår inte hur mycket DU har sårat mig. seriöst! du vet vem du är.

jag mår inte världens bästa just nu.. man blir sviken hit och dit. jag vet inte vad jag ska göra eller säga till vissa människor. jag är så ledsen och arg. jag vet inte vad jag vill längre. jag vet att jag inte är glad. det är det ända jag vet. eller jo ibland är jag glad men vissa personer, mina vänner. dom gör mig glada, dom får mig att le och tänka på annat, det är som jag verkligen kan lita på. jag tackar Gud att jag har människor runt om kirng mig som verkligen bryr sig om mig och inte vill såra eller svika mig. seriöst utan dom skulle jag inte klara mig just nu. det ända jag vill är att ha det bra, inte känna som jag känner nu. jag är sårad,det är jag men jag kan inte gå runt och grubbla på det hela mitt liv.. det är liksom "okej, det hände, ta dig upp igen"- visst det finns saker jag sa som jag verkligen menade, jag tar inte dom sakerna tillbaka, aldrig. för det jag sa, menade jag. hur mycket jag än tänker på vad jag vill just nu blir jag bara mer förvirrad. nu vill jag bara ha vänner, riktiga vänner. just nu är det på g att "bygga upp" en vänskap igen, typ. eller.. inte igen, utan bygga upp en riktig vänskap mellan mig och en till som jag älskar. visst, det tar tid.. men så som du har "behandlat" mig har inte vart rättvisst. verkligen inte. jag pratar, inte du. är det en bra början på en vänskap? nej.. jag vill ge dig en chans men den blir typ bara mindre och mindre. för att det är alltid jag, aldrig du. okej, visst om du kommer nu och vill prata och sådär kommer jag nog prata med dig med men jag förstår också om du vill ha tid, jag vet att jag inte vart så shysst med tid heller, utan jag är en person som bara vill få saker gjort, prata sen lev. men jag tänkte bara på mig själv där, jag förstår om du behöver mer tid eller vad som helst. jag förstår. jag har för bråttom. Iaf, glöm inte att jag kommer finnas här, när du är redo. om du inte vill ha något med mig att göra kommer jag inte förstå det och då vill jag ha en förklaring till varför du inte vill det. men ändå, om du inte vill kan jag inte tvinga dig till något. (btw, vi båda måste vara MYCKET glada över att vi har Alex Sporny vid vår sida!) men jag kommer inte kunna släppa taget. kanske måste hålla ALLT innom mig och allt, men det tror jag att jag kan klara av. TROR JAG. jag ber om förlåtelse om jag har gjort dig illa, för tro mig det ville jag aldrig, aldrig. men för att vår vänskap ska kunna bli en "riktig" vänskap, måste vi prata. och det måste vi göra, om allt. när du har lust, när du vill.. förlåt för att jag har vart ett as idag men seriöst jag orkar ingenting mer jag vet inte vad jag gör eller säger. ändå hoppas du läser det här och vet vem jag menar.


Kommentarer
Postat av: Anonym

assåw du sa nyss jag bryr mej inte va j sa jag menade allt sen du säger förlåt :sbestäm dej människa och istället för att skriva de på din blogg ssäg det istälelt till m'änniskan som du menatr........

2008-03-18 @ 20:21:56
Postat av: VELASQ.

okej, det jag ville säga i början var att jag älskade han, och det var det jag menade. och jag ber om förlåtelse om jag har gjort honom illa på något sätt. och du som nu skrev den här kommentaren och inte kan stå för det, är du en feg jävel, heeelt seriöst.

2008-03-18 @ 21:29:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0