Stjärntecken.

Väduren:
De impulsiva och livliga vädurarna förälskar sig lätt. Eftersom de är mycket fysiska till sin natur intresserar de sig redan i tidig ålder för det motsatta könet. De är framåt, självsäkra och ger uttryck för sina önskningar utan hämningar. Det märks mycket väl om en Vädur finner en tilldragande!
Du passar bäst med:
Skytten - Fulländad lycka 
Du passar absolut inte med:
Oxen- Tråkig och förutsägbar, Friktioner uppstår.

Lejonet:
Lejon är mycket romantiska och har lätt för att bli förälskade. De kan vara helt överväldigande i sin tillgivenhet, vilket en del personer kan ha svårt att klara av. När ett förhållande väl har inletts är Lejonen trogna och passionerade. Du förväntas uppskatta Lejonets kärlek och besvara den med hela ditt hjärta.
Du passar bäst med:
Skytten - Ja!
Du passar absolut inte med:
Jungfru - Glöm det!

Skytten:
När det gäller hjärteangelägenheter skjuter Skyttarna från höften och har inga svårigheter med att tillkännage sina avsikter. De är djärva och njuter av jaktens äventyr, och när ett förhållande har inletts gör de allt för att försöka bevara en känsla av spänning. Med en Skytt som partner kan du vara säker på att livet aldrig blir trist!
Du passar bäst med:
Väduren - Fulländad kärlek
Du passar absolut inte med:
Stenbocken - Nej!

Oxen:
Oxar är mycket ömsinta och sensuella men kan behöva tid på sig att inleda en romans. När de väl blir förälskade vill de att det ska vara för evigt och gör allt som står i deras makt för att försäkra sig om att det gör det. De är fysiska och jordnära, och det kan vara svårt att stå emot deras förföriska charm. När Oxar väl bestämt sig för vem som är den utvalda kan de vara ytterst envisa och uthålliga!
Du passar bäst med:
Stenbocken - Kärlek på allvar
Du passar absolut inte med:
Skytten - Katastrof!

Jungfru:
Jungfrur är blyga och anspråkslösa och kan ha svårt med romantiska relationer. Känslomässigt kan de vara mycket reserverade ända tills någon mycket speciell person kommer i deras väg. När det väl sker blir Jungfrun en trogen och hängiven partner, och du kommer att bli överraskad över hur fast besluten Jungfrun är att lyckas med förhållandet.
Du passar bäst med:
Stenbocken - Alla vinner på det
Du passar absolut inte med:
Vattumannen - Akta dig noga!

Stenbocken:
Under Stenbockens svala och försiktiga yta finns ett varmt och kärleksfullt hjärta. Stenbockar behöver gott om tid för att kärleken ska slå ut i blom eftersom deras farhågor ofta håller känslorna i schack. Steg för steg blir de mer och mer förälskade, stärker sin tillit och kan njuta mer av förhållandet. Det är väl värt att vänta på en Stenbock!
Du passar bäst med:
 Kräftan - Perfekt partner
Du passar absolut inte med:
Tvillingarna - Håll dig borta!

Tvillingarna:
Tvillingar är flörtiga och kommunicerar bra med det motsatta könet. Att vara på samma våglängd betyder oerhört mycket för dem, och de behöver uppnå det innan de går vidare i en relation. De kan ha svårt att hantera djupa känslor och håller därför ofta människor på avstånd. När Tvillingen väl öppnar sig kan du bli överraskad över den känslighet du möter.
Du passar bäst med:
Jungfru - Förvånansvärt bra
Du passar absolut inte med:
Stenbocken - Osannolik kombination

Vattumanen:
Vattumän både lockas och skräms av närhet. De har ett starkt behov av en nära relation, men de hindras av en djupt rotad rädsla för att binda sig och av ett äkta behov av att vara ensamma. Denna förbryllande kluvenhet kan vara en källa till mycket frustration om Vattumannen inte kan komma till rätta med den. Det är endast livserfarenhet som kan lära Vattumannen att kombinera självständighet och engagemang.
Du passar bäst med:
Vågen - Himmelriket nästa!
Du passar absoult inte med:
Kräftan - Katastrof!

Kräftan:
Kräftor är verkliga känslomänniskor och mycket försiktiga med att bli förälskade. De är rädda för att bli sårade och behöver känna sig trygga i en relation innan de öppnar sig. Kräftan vill ha ett varaktigt förhållande och gör allt för att hålla fast vid sin partner så snart en relation har inletts.
Du passar bäst med:
Fiskarna - Ständig förälskelse
Du passar absolut inte med:
Vattumannen - Alltför kylig

Skorpionen:
Skorpioner hyser heta känslor och förälskar sig med brinnande övertygelse. Allt eller inget är deras paroll, och för att deras intresse ska väckas måste en relation omfatta kropp, sinne och själ. Deras känslor är seriösa och kräver respekt - och den som avger ett löfte till en Skorpion gör klokast i att hålla det!
Du passar bäst med:
Stenbocken - Slitstark förälskelse
Du passar absolut inte med:
Tvillingarna - Glöm det!

Fiskarna:
Fiskarna är eviga romantiker med en djup förmåga att visa kärlek och tillgivenhet. Deras livliga fantasi och starka önskan att leva i en kärleksrelation kan ibland göra dem blinda för andras fel. Många illusioner kan gå i kras innan de slutligen upptäcker den sanna kärleken, men Fiskarna ger aldrig upp sitt sökande.
Du passar bäst med:
Skorpionen - Ja!
Du passar absolut inte med:
Tvillingarna - Ytlig

OM DU ÄR VÅGEN KAN DU TITTA HÄR UNDER DETTA INLÄGG!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0